Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A CIA elismerte: valóban létezik az 51-es Körzet!


A CIA elismerte: valóban létezik az 51-es Körzet!

T√ĖRT√ČNELMI PILLANAT!!! Az ut√≥bbi id√Ķben el√©g gyakran t√∂rt√©nnek nagy horderej√Ľ bejelent√©sek. Nemr√©giben Kanada volt honv√©delmi minisztere meger√Ķs√≠tette a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek √©s a nemzetk√∂zi h√°tt√©rhatalom l√©tez√©s√©t. Vele p√°rhuzamosan az egykori CIA-vezet√Ķ adott interj√ļt az USA-ban √Ķrz√∂tt idegenekr√Ķl. A tegnapi nap folyam√°n pedig egy r√©g tagadott √©s titkolt l√©tes√≠tm√©ny, az 51-es k√∂rzet l√©tez√©s√©t ismert√©k el.

T√∂bb√© senki nem mondhatja, hogy a vil√°g legtitkosabb katonai t√°maszpontjak√©nt emlegetett k√≠s√©rleti komplexum csak az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letek gy√°rt√≥inak agysz√ľlem√©nye, ugyanis a CIA egy tegnap nyilv√°noss√°gra hozott dokumentuma egy√©rtelm√Ľen bizony√≠tja, a nevadai sivatag k√∂zep√©n val√≥ban ott √°ll az 51-es K√∂rzet.

Az amerikai korm√°nyzati szervek gyakorlatilag az 1950-es √©vek √≥ta minden ad√≥d√≥ alkalmat kihaszn√°ltak, hogy a h√≠res katonai l√©tes√≠tm√©nynek a puszta l√©t√©t is tagadj√°k. Olykor m√©g att√≥l sem riadtak vissza, hogy megpr√≥b√°lj√°k elhiteltelen√≠teni, nevets√©gess√© tenni azokat a szemtan√ļkat, akik ki mert√©k mondani, l√©tezik a k√≠s√©rleti t√°maszpont. Itt tal√°lhat√≥ a Google-t√©rk√©pen


2013. augusztus 15-t√Ķl azonban nem k√©rd√©s t√∂bb√©, hogy hossz√ļ √©vtizedeken √°t nem a titkos inform√°ci√≥kat kisziv√°rogtat√≥ alkalmazottak hazudoztak, hanem a korm√°nyzati szervek nem mondtak igazat, a George Washington Egyetem Nemzetbiztons√°gi Arch√≠vuma ugyanis nyilv√°noss√°gra hozott egy CIA dokumentumot, amelyen t√∂bbek k√∂z√∂tt az 51-es K√∂rzet sematikus t√©rk√©pe is l√°that√≥.


Az irat nyilv√°noss√°gra hozatal√°t m√©g 2005-ben k√©rte egy Jeffrey T. Richelson nev√Ľ f√©rfi, az inform√°ci√≥ szabads√°g√°r√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyre hivatkozva, de a dokumentum csak ez √©v j√ļnius 25-√©n kapta meg a CIA enged√©ly√©t a k√∂zz√©t√©telre √©s v√©g√ľl tegnap mutatt√°k be.

Ebben ugyan nincs sz√≥ f√∂ld√∂nk√≠v√ľliekt√Ķl szerzett technol√≥gi√°r√≥l, de kider√ľl bel√Ķle, hogy a Las Vegas-t√≥l mintegy k√©tsz√°z kilom√©terre, √©szak-nyugatra tal√°lhat√≥ katonai komplexumot val√≥ban a leg√ļjabb technol√≥gi√°k tesztel√©s√©re √©p√≠tett√©k: Az √∂tvenes-hatvanas √©vekben az amerikai korm√°ny az U-2 √©s az OXART n√©vre hallgat√≥, l√©gi megfigyel√Ķ programjaival k√≠s√©rletezett az 51-es K√∂rzetben.

A most bemutatott dokumentum nyilv√°noss√°gra hozatal√°t m√©g 2005-ben kezdem√©nyez√Ķ Jeffrey T. Richelson a CNN-nek elmondta: "Rem√©lem, az irat k√∂zz√©t√©tele azt jelzi, hogy a korm√°ny a j√∂v√Ķben egyre nagyobb hajland√≥s√°ggal fogja felfedni a h√≠rhedt katonai b√°zisr√≥l sz√≥l√≥ akt√°it, √©s hamarosan m√©g t√∂bb inform√°ci√≥hoz juthatunk az 51-es K√∂rzetben foly√≥ munk√°val kapcsolatban is."

Mostan√°ban rendesen "megkavart√°k az √°ll√≥vizet"... A t√°rsadalmi v√°ltoz√°sok hozad√©kai gyakran alapvet√Ķen v√°ltoztatj√°k meg az emberis√©g Vil√°gr√≥l alkotott k√©p√©t. Ha ez ilyen √ľtemben halad tov√°bb, olyan l√©pt√©k√Ľ bejelent√©sek v√°rhat√≥ak a k√∂zelj√∂v√Ķben, amik sok√°ig titkolt √©s tagadott k√©rd√©sekr√Ķl lebbentik fel a f√°tylat.

Mi lesz a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s?...

http://www.kontro...az-51.html

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. augusztus 16. 23:33:15
Az 51-es körzel másik térlépen:
icdn.lenta.ru/images/2013/08/16/14/20130816144919255/pic_594d358b3a4f059eb8fba30400c515d5.jpgl

Itt egy m√°sik cikk err√Ķl:http://en.rian.ru...-Site.html
---
Most olvastam √©ppen egy cikket arr√≥l, hogy Ufor√≥l √©rkez√Ķ v√©szh√≠v√°sokat fogtak Szib√©ri√°ban. Mellesleg gyakoriak ott a megmagyar√°zhatatlan rep√ľl√Ķszerencs√©tlens√©gek is:
http://english.pr...sos_ufo-0/
#2 | Kedvesi - 2013. augusztus 17. 01:10:55
Ez olyan mint amikor a szn√≥vden gyerek el√Ķad√°st tartott a HAARP-r√≥l. Feket√©n feh√©ren ismerj√ľk. Kb elmondta a semmit.
#3 | jodlijogi - 2013. augusztus 17. 01:12:03
Google Earth-√∂n eddig is l√°that√≥ volt az 51-es k√∂rzet kimerev√≠tett m√Ľhold fot√≥ja, r√° lehet keresni. A dolog szenz√°ci√≥ hajh√°sz r√©sze teh√°t az, hogy tagadt√°k volna a l√©t√©t, mert az igazs√°g az, hogy nem tagadt√°k, √©s egy√©bk√©nt is mindenki tudott r√≥la, csak azt nem lehet pontosan tudni, hogy mit csin√°ltak-csin√°lnak ott, de egy katonai b√°zis eset√©n az√©rt ez nem annyira meglep√Ķ. De viszont √≠gy teret engedtek a pletyk√°knak, amit mindig valaki f√∂lkarol, √©s ut√°na m√°r saj√°t magukat k√°b√≠tj√°k √∂nj√°r√≥an az emberek.

A társadalmi változások hozadékai?

El√Ķsz√∂r is, ma semmik√©pp sem besz√©lhet√ľnk t√°rsadalmi v√°ltoz√°sokr√≥l, hanem ink√°bb v√°ltoztat√°sokr√≥l, egy j√≥l kivitelezett k√Ķm√Ľves terv alapj√°n. Ennek jegyei felismerhet√Ķk, pl. teljes ateizmus nyugaton, er√Ķs iszl√°m keleten, demokr√°cia, emberi jogok, pedof√≠lia, homo kultusz, teljes hal√°l-kultusz, a nemzetek √©s az egyh√°z saj√°t maguk √°ltali f√∂lsz√°mol√°sa, elt√Ľntet√©se, folyamatos h√°bor√ļ. P√©ld√°ul kevesen tudj√°k, de a katolikus egyh√°z a II. vatik√°ni zsinattal,- 1962-1965,- hivatalosan is feloszlatta √∂nmag√°t. Gyakorlatilag megtagadt√°k minden addigi tan√≠t√°sukat, √©s ezzel egy id√Ķben, 1963. j√ļnius 29-√©n a Vatik√°nban, a Cappella Paulina-ban introniz√°lt√°k Lucifert. Az√≥ta is szeretet- rezegnek. Az √ļj vil√°gvall√°s alapk√∂veit 1986 okt√≥ber 27-√©n, Vall√°sk√∂zi b√©ketal√°lkoz√≥ c√≠men, Assisiben rakt√°k le, ahol p√©ld√°ul hom√°lyos fekete afrikai vall√°sok k√©pvisel√Ķi a kereszt√©ny olt√°ron √©l√Ķ csirk√©ket √°ldoztak d√©monaiknak. Muzulm√°nok, Dalai l√°ma, minden, ami kell. Ma ezt √∂komenizmusnak, vall√°sok k√∂z√∂tti p√°rbesz√©dnek h√≠vj√°k, meg a vall√°sok egyenjog√ļs√°g√°nak, amibe az ateizmus is belef√©r, meg b√°rmi. A Ferenc √°ltal a vatik√°ni bank fej√©v√© kinevezett Battista Ricca p√©ld√°ul nyiltan homokos pap. 2011-ben a tal√°lkoz√≥t megism√©telt√©k. √Čs persze mi a c√©lja ezeknek az egy√ľttm√Ľk√∂d√©seknek? Persze, hogy a vil√°gb√©ke. Mind helyi, mind a legmagasabb szinteken.

Mi lesz a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s?

El√Ķsz√∂r is bejelentik a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli intelligens civiliz√°ci√≥k l√©t√©t mondjuk 2-3 √©v m√ļlva,- hiszen m√°r √ļgysem lehet titokban tov√°bb tartani, hiszen annyi minden kisziv√°rgott,- akik term√©szetesen a F√∂ldre l√°togatnak √©s √°tadj√°k v√©gtelen√ľl nagy √©s b√∂lcs tud√°sukat az emberis√©gnek, mindenki boldog, mindenki happy, v√©gre az emberis√©g egy nagy csal√°dban egyes√ľlhet, a vil√°gvall√°sok tan√≠t√°sai f√∂lold√≥dnak a nagy kozmikus b√∂lcsess√©gben, nincs Isten, se J√©zus, Mohamed se √ļgy √©rtette, √©s Isten k√ľl√∂nben is buddhista, meg a nagy er√Ķ, ami √°tj√°rja az univerzumot, stb.
Aztán mindenki azt veszi észre egy óvatlan pillanatban, hogy éppen leölik.
#4 | keepfargo - 2013. augusztus 17. 06:50:56
Sok mindenben egyet kell ertenunk jodlijogi-val, de talan nem ennyire sotet a jovokep. Hadd elmelkedjek egy kicsit nyiltan errol...
Nekem ugy tunik, mintha egy versenyfutasnak lennek a tanuja, ugy onmagamon belul, mint az altalam - igaz; korlatozottan - felfogott Vilag-ban. Megpedig a megertes, es a szeretet jelenletenek igenye miatt. A buddhai tanitas azt mondja, hogy ugy onmagadat, mint a kulso vilagodat ugy tudod leggyorsabban megerteni, sot megvaltoztatni is, ha eselyt adsz a megertesnek es a szeretetnek, de persze a megertes a fontosabb. Amit pedig meg kell ertenem, az a kovetkezo: a kulvilag, csakugy, mint belso, gondolati es erzelmi vilagom a gondolkodas, a tudat termeke. Amennyiben ezt (marmint a gondolkodast, a tudatot) valtoztatni tudom, olyan mertekben tudok valtoztatni a kulso es belso vilagon - egyidejuleg.
Buddha szerint az egesz Mindenseg csak annyira letezik, amennyire gondolatilag eloallithato, eloidezheto (felfoghato). Vagyis masszoval; a Mindenseg nem egyeb, mint human gondolati termek: tudataink kivetulese a terbe.
Ha ezt az alaptetelt elfogadom (tobb mint szivesen, mert igy van remeny a valtoztatasra is), akkor a dolog izgalmasabb lesz, mint beletorodni egy tolem fuggetlen u.n. Valosagba, amit objektiv, anyagi es valtoztathatatlan vilagnak fogok fel.
Igy, es csak igy, remelhetem hogy a Nirvana itt van, "csak" meg kell - eloszor gondolatban - valositani, egyidejuleg felismerni, hogy mindig is itt volt, csak a tudatunk (az a programozott valami) akadalyozott meg minket a felismeresben.
#5 | mindannyiunknak - 2013. augusztus 17. 07:32:45
√Črdekes, hogy sokan agg√≥dnak ezek miatt a "titkos" helyek miatt, de nem agg√≥dnak a h√©tk√∂znapjaik miatt. √Črdemes megn√©zni az al√°bbi sorozatot, ami csak minta a rengeteg probl√©m√°b√≥l:

YouTube Videů
#6 | jodlijogi - 2013. augusztus 17. 07:52:24
Kedves keepfargo!
Buddha szerint az egesz Mindenseg csak annyira letezik, amennyire gondolatilag eloallithato, eloidezheto (felfoghato). Vagyis masszoval; a Mindenseg nem egyeb, mint human gondolati termek: tudataink kivetulese a terbe.
Ez m√°r embervall√°s. M√°r szinte semmiben nem k√ľl√∂nb√∂zik att√≥l, amit a mai eur√≥pai teol√≥gusok hintenek.
De folytatom:
#7 | jodlijogi - 2013. augusztus 17. 07:56:05
Egy√°ltal√°n nem s√∂t√©t a j√∂v√Ķk√©p, ha √©szn√©l van az ember, csak tudni kell az utat,- b√°r √©n nem szeretem az ilyen nagy szavakat. Bel√ľl √ļgyis mindenki tudja, hogy mit k√©ne tennie. P√©ld√°ul Hunyadi J√°nos tudta.

Akkor n√©h√°ny sz√≥ a tibeti buddhizmusr√≥l, meg a Dalai L√°m√°r√≥l, ha m√°r sz√≥ba ker√ľlt, √©s amit a wikip√©di√°n nem fog megtal√°lni a ny√°jas olvas√≥:
A mostani Dalai L√°ma Nobel-b√©ked√≠jas, csak√ļgy, mint a h√°bor√ļs b√Ľn√∂s Obama √©s m√©g j√≥ p√°r ilyen hasonsz√∂r√Ľ gazember, ami √∂nmag√°ban is gyan√ļs kellene, hogy legyen. Amikor az emberek r√° gondolnak, biztos mindenkinek a b√∂lcsess√©g, tud√°s, tolerancia, meg√©rt√©s, stb. szavak fognak az esz√©be jutni. El√©g sokat utazik a vil√°g minden t√°j√°n, gyakran szerepel a h√≠rad√°sokban, ezek √°ltal√°nos dolgok. 2008 j√ļlius√°ban p√©ld√°ul N√©metorsz√°gban j√°rt, ahol szok√°s√°hoz h√≠ven ism√©t a n√©pek k√∂z√∂tti b√©k√©r√Ķl, √©s a tolerancia fontoss√°g√°r√≥l besz√©lt. Ugyanakkor elfelejtett arr√≥l besz√°molni a sajt√≥, vagy csak alig eml√≠tette, hogy mindezzel egyidej√Ľleg p√©ld√°ul hat√°rozottan elutas√≠totta √Āzsi√°ban a kereszt√©ny misszi√≥kat,- szigor√ļan a tolerancia jegy√©ben. Csak a kereszt√©nynek cs√ļfolt Eur√≥pa ilyen t√∂ketlen, √ļgy l√°tszik, ennek legal√°bb vica-versa kellene m√Ľk√∂dnie.

A tibeti buddhizmus a 2500 √©vvel ezel√Ķtt Siddharta Gautama √°ltal Indi√°ban alap√≠tott buddhista vall√°s egyik form√°ja, mely csak 800 √©s 1200 k√∂r√ľl alakult ki a buddhista gondolkod√°s √©s a tibetiek r√©gi d√©monhit√©nek √∂sszekevered√©s√©b√Ķl. 1745-t√Ķl kezdve a tibeti szerzetesek hermetikusan lez√°rt√°k orsz√°gukat a k√ľlvil√°gt√≥l. Az orsz√°got a k√≠naiak t√∂bbsz√∂r is megh√≥d√≠tott√°k, legut√≥bb 1950-51-ben, ma Tibeti Auton√≥m Ter√ľlet a neve. Tibetben m√°r a buddhizmus megjelen√©se el√Ķtt is √©ltek kereszt√©nyek,- a 6. sz√°zadban Sz√≠ri√°n kereszt√ľl eg√©szen Tibetig, √©s K√≠n√°ig is eljutottak. A 8. sz√°zadb√≥l ismeretesek olyanok √≠r√°sbeli eml√©kek, amelyek „J√©zus Istenr√Ķl, a Messi√°sr√≥l, Isten Jobbj√°n √ľl√Ķ B√≠r√≥r√≥l” besz√©lnek.
A tibeti buddhizmus, vagy m√°s n√©ven a l√°maizmus vezet√Ķje a Dalai L√°ma, ma a buddhizmus k√∂zponti figur√°ja. Maga a l√°maizmus a var√°zsl√°s, √∂rd√∂g√∂k, d√©monok, term√©szet feletti l√©nyek megmerevedett kever√©ke. Itt mindenki gondoljon Hitler exped√≠ci√≥ira, √©s az okkultist√°k √°ltal emlegetett √ļn. Mesterekre, akik √°ll√≠t√≥lag Tibetb√Ķl ir√°ny√≠tj√°k a vil√°got.
A szabad- teh√°t k√≠nai fennhat√≥s√°g n√©lk√ľli- Tibetben a lakoss√°g t√∂megei feud√°lis alattval√≥k √©s rabszolg√°k voltak egy vall√°sba csomagolt diktat√ļr√°ban. A n√Ķk k√ľl√∂n√∂sen al√°rendelt szerepet j√°tszanak. P√©ld√°ul a legmagasabb medit√°ci√≥-form√°ban, a Tantra-ban a szexu√°lis m√°gia fontos szerepet j√°tszik. A t√∂bbit hozz√° lehet k√©pzelni.
A tibeti buddhizmus egy√°ltal√°n nem olyan er√Ķszakmentes, mint ahogy gyakran be√°ll√≠tj√°k. Itt van p√©ld√°ul az √©vente megrendez√©sre ker√ľl√Ķ Kalachakra ritu√°l√©, a Shambhala harcosok (=buddhista istenharcosok) toborz√°s√°ra szolg√°l√≥ rendezv√©ny. A Shambhala harcosoknak buddhista vil√°guralmat kell el√Ķk√©sz√≠teni√ľk. De p√©ld√°ul a Lhasa-i Potala palota is h√≠rhedt volt gyilkos intrik√°ir√≥l, a mostani L√°ma nem egy el√Ķdje nem term√©szetes hal√°llal halt meg.
Ez a helyzet csak a kommunista K√≠na legut√≥bbi h√≥d√≠t√°s√°val enyh√ľlt kiss√©,- paradox m√≥don.

Nirv√°na: Ha nem marad √∂ntudatom, akkor √©n se vagyok, vagyis megsemmis√ľl√∂k. Ez m√°r egyenesen luciferi√°nus. Azon k√≠v√ľl se indiai, se tibeti, se hindu, stb. nem vagyok, ez√©rt k√∂sz√∂n√∂m sz√©pen, de nem k√©rek az ilyen vall√°sokb√≥l. Az ilyen fajta keleti miszticizmusra √°tnevel√©s az okkultist√°k, a szabadk√Ķm√Ľvesek √©s csatolt r√©szeik m√Ľve. Meg lehet n√©zni, hol tart ma emiatt az √∂reg kontinens. A buddhizmus maga az istentelens√©g, vagyis az Isten tagad√°sa. Aki Istent tagadja, az maga Lucifer. Ahol nincs Isten, az a Pokol. √ögy √©rezz√ľk magunkat itt, most, Magyarorsz√°gon, mintha m√°r egyenesen a pokolban lenn√©nk?

√Čs m√°sokat is √≥va inten√©k ezekt√Ķl a keleti vall√°sokt√≥l. Menjenek haza.
#8 | tudatlanka - 2013. augusztus 17. 09:33:56
Kedves Jodlijogi!

Rendk√≠v√ľl j√≥l √∂sszeszedted az √∂sszef√ľgg√©seket.
Magam is így látom, bár Te sokkal jobban megfogalmaztad.
S√Ķt, r√°vil√°g√≠tott√°l a fejemben arra a "m√≥dszerre", hogy hogyan is lesz lehets√©ges "marad√©ktalanul" megsemmis√≠teni az eddigi hagyom√°nyos vall√°s marad√©kait is.
- Szerintem m√°ra m√°r mindenkinek felt√Ľnt, hogy nagyon "er√Ķltetik" az UF√ď t√©m√°t, √©s el√Ķbb ut√≥bb el√Ķ is rukkolnak valamivel. J√≥l megfogalmaztad, hogy ennek mi a h√°ts√≥ sz√°nd√©ka.
- Naponk√©nt tal√°lkozom blogokon magam is a "szeretetrezg√©s", "kozmikus tudat" √©s hasonl√≥, sz√°momra √©rtelmezhetetlen kifejez√©sekkel. √ögy terjed, mint az influenza. A n√©zetek k√©pvisel√Ķi t√∂bbs√©g√©ben er√Ķszakosak, agressz√≠vak, rosszabbak mint a "hitt√©r√≠t√Ķk". Megfigyeltem, hogy 1-1 ember 3-4 nick n√©ven is bejelentkezik (vagy m√©g t√∂bbel). √ćgy 2-3 ember sok hasonl√≥ tudattal rendelkez√Ķk emberek "csordaszellem√©nek l√°tszat√°t" keltik.
√ögy agit√°lnak, mintha ez lenne a "f√Ķ munkahely√ľk".
Idáig nem értettem, hogy "mi ez?" - vagy, hogy "hova tegyem?"
Most √Āltalad √©rtettem meg, hogy √Ķk az √ļjvil√°grend fizetett zsoldosai...
#9 | No Shadow Government - 2013. augusztus 17. 23:06:03
C√∂hh,a h√ľlye is tudja...De ott nem igazi uf√≥k vannak.Csak rom√°n vend√©gmunk√°sok s_*_kac
#10 | keepfargo - 2013. augusztus 18. 06:31:36
jodlijogi
Ha egyet is ertek a tibeti buddhizmus vegyes termeszetet, vagy a Dalai Lama megkerdojelezheto "missziojat" illetoen, azert ova intelek attol, amit a jolinformaltsag alcaja alatt ontudatlanul is elkovetunk mindannyian. A jelenlegi europai tudomanyossag es a jolertesultseg latszata sokmindenkit korlatoz a szabad gondolkodasban. A buddhista vallast pl. csak vallaskent kezeli, vagyis hit kategoriaba sorolja. Hit, hitvallas, mind azon alapul, hogy mit hiszek. Hiheted Istent is, megha sosem lattad is. Hiheted azt is hogy a buddhistanak nincs istenfogalma, de ez csak a te hited marad. Aki a buddhizmusnak tobb aspektusat ismeri mint egyedul a vallasit, tehat a (vak)hiten alapulot, az tudja hogy a buddhista gondolatvilag istenfogalma letezik, csak nem ad neki Isten nevet, hanem a mindenseget atfogo es athato tudatban kepzeli el, aminek az ember is resze; igy lesz maga is isteni. Ebben nem az istentagadast kell latni, hanem az ember isteni szikrajat, amirol vagy tud, vagy nem. Megmaradhat a vallas szintjen, a hit szintjen, anelkul, hogy a szikrat felismernee. Ez minden ember veleszuletett joga, a jog a tudatlansaghoz, naivsaghoz, vagy az egyeduli Istenbe, Allahba, Jahveba, v. Buddhaba vetett hit. Nem istentelenebb a jo, (gondolkodo es nem vakhitu)buddhista, mint az a kereszteny, aki Istent es a belee vetett hitet mankokent hasznalja, vagy urugykent arra hogy ne kelljen teljes felelosseget vallalnia minden tetteert, gondolataert, amelyekkel maga alkotja a maga es mindnyajunk vilagat.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.