Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A CIA elismerte: valóban létezik az 51-es Körzet!


A CIA elismerte: valóban létezik az 51-es Körzet!

TÖRTÉNELMI PILLANAT!!! Az utóbbi idõben elég gyakran történnek nagy horderejû bejelentések. Nemrégiben Kanada volt honvédelmi minisztere megerõsítette a földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezését. Vele párhuzamosan az egykori CIA-vezetõ adott interjút az USA-ban õrzött idegenekrõl. A tegnapi nap folyamán pedig egy rég tagadott és titkolt létesítmény, az 51-es körzet létezését ismerték el.

Többé senki nem mondhatja, hogy a világ legtitkosabb katonai támaszpontjaként emlegetett kísérleti komplexum csak az összeesküvés-elméletek gyártóinak agyszüleménye, ugyanis a CIA egy tegnap nyilvánosságra hozott dokumentuma egyértelmûen bizonyítja, a nevadai sivatag közepén valóban ott áll az 51-es Körzet.

Az amerikai kormányzati szervek gyakorlatilag az 1950-es évek óta minden adódó alkalmat kihasználtak, hogy a híres katonai létesítménynek a puszta létét is tagadják. Olykor még attól sem riadtak vissza, hogy megpróbálják elhitelteleníteni, nevetségessé tenni azokat a szemtanúkat, akik ki merték mondani, létezik a kísérleti támaszpont. Itt található a Google-térképen


2013. augusztus 15-tõl azonban nem kérdés többé, hogy hosszú évtizedeken át nem a titkos információkat kiszivárogtató alkalmazottak hazudoztak, hanem a kormányzati szervek nem mondtak igazat, a George Washington Egyetem Nemzetbiztonsági Archívuma ugyanis nyilvánosságra hozott egy CIA dokumentumot, amelyen többek között az 51-es Körzet sematikus térképe is látható.


Az irat nyilvánosságra hozatalát még 2005-ben kérte egy Jeffrey T. Richelson nevû férfi, az információ szabadságáról szóló törvényre hivatkozva, de a dokumentum csak ez év június 25-én kapta meg a CIA engedélyét a közzétételre és végül tegnap mutatták be.

Ebben ugyan nincs szó földönkívüliektõl szerzett technológiáról, de kiderül belõle, hogy a Las Vegas-tól mintegy kétszáz kilométerre, észak-nyugatra található katonai komplexumot valóban a legújabb technológiák tesztelésére építették: Az ötvenes-hatvanas években az amerikai kormány az U-2 és az OXART névre hallgató, légi megfigyelõ programjaival kísérletezett az 51-es Körzetben.

A most bemutatott dokumentum nyilvánosságra hozatalát még 2005-ben kezdeményezõ Jeffrey T. Richelson a CNN-nek elmondta: "Remélem, az irat közzététele azt jelzi, hogy a kormány a jövõben egyre nagyobb hajlandósággal fogja felfedni a hírhedt katonai bázisról szóló aktáit, és hamarosan még több információhoz juthatunk az 51-es Körzetben folyó munkával kapcsolatban is."

Mostanában rendesen "megkavarták az állóvizet"... A társadalmi változások hozadékai gyakran alapvetõen változtatják meg az emberiség Világról alkotott képét. Ha ez ilyen ütemben halad tovább, olyan léptékû bejelentések várhatóak a közeljövõben, amik sokáig titkolt és tagadott kérdésekrõl lebbentik fel a fátylat.

Mi lesz a következõ lépés?...

http://www.kontro...az-51.html

Hozzászólások


#21 | GERRY - 2013. augusztus 18. 11:42:53
"Nem fogok tudni én most itt mindent megmagyarázni, mert már sok sört ittam..." - nahát! Nem is mondtad, hogy alkoholos befolyásoltság alatt leledzel!...

http://www.postai...tiltas.mp3 s_*_csin ...de nincs harag!s_*_v
#22 | jodlijogi - 2013. augusztus 18. 11:48:19
Danke schön!
Elvégre vasárnap van én meg jó keresztény vagyok.
Egészségedre!s_*_csin
#23 | jodlijogi - 2013. augusztus 18. 12:01:08
Akkor egy klasszikus- és tudományosan materialista:
http://www.youtub...u-cWQ5po9M

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.