Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Felfedik a kémügy iratait


Felfedik a fedetteket? Az "oroszok" kezĂ©be kerĂĽlt immár minden "kĂ©nyes" adat, nem csak Snowdenn? Cigánygyilok, polgárháborĂşs elõkĂ©szĂĽlet..Ă©s a többi Ă©s a többi...mg az olajozás is, amiben nyakig benne van OrsĂłs-KövĂ©r Ă©s a többiek is? Érdekes mĂłka lesz. Hamarosan közzĂ©teszi a kormány a kĂ©mĂĽgy bizonyos iratait, hogy mindenki megismerhesse, mit követtek el a Gyurcsány–Bajnai-Ă©rában a titkosszolgálatok – közölte pĂ©nteken Balog Zoltán. Az emberi erõforrások minisztere a cigánygyilkosságok kapcsán alapos vizsgálatot szorgalmazott a szolgálatoknál.

Balog Zoltán, az emberi erõforrások minisztere tegnap megĂ­gĂ©rte, hogy a kormány hamarosan nyilvánosságra hozza azokat a kĂ©mĂĽggyel kapcsolatos vizsgálati Ă©s nyomozati anyagokat, amelyek egyĂ©rtelmĂ»vĂ© teszik, hogy „mit is követtek el” a titkosszolgálatoknál a Gyurcsány–Bajnai-kormány idejĂ©n. A tárcavezetõ errõl a Kossuth rádiĂł 180 perc cĂ­mĂ» mĂ»sorában beszĂ©lt. Kiemelte: immár bĂ­rĂłsági Ă­tĂ©let mondja ki, hogy a szocialista kormányok alatt olyan ĂĽzelmek folytak, amelyek mĂ©ltatlanok egy ország titkosszolgálatához.

Ismert, a kémperben Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt fõigazgatóját és Szilvásy György egykori titokminisztert letöltendõ, Laborc Sándor volt NBH-vezetõt pedig felfüggesztett börtönre ítélték, amiért a Gyurcsány-kormány idején az õ tudtukkal a magyar elhárítás kényes adatai kerülhettek orosz kézbe.

Balog Zoltán rámutatott: az elõzõ kormányok rĂ©szben párttevĂ©kenysĂ©gre használták ezeket a szervezeteket, rĂ©szben pedig idegen befolyás alá vonták azokat ahelyett, hogy az ország belsõ Ă©s kĂĽlsõ biztonságát Ăłvták volna velĂĽk. Balog szerint nem egyedi esetrõl, hanem az akkori politika által okozott „funkcionális zavarrĂłl” van szĂł. Pedig a titkosszolgálatok Ă©rtĂ©kes vĂ©delmi eszközök, amelyeknek a kormányok fölött, azoktĂłl fĂĽggetlenĂĽl kĂ©ne mĂ»ködniĂĽk – tette hozzá.

Link

Hozzászólások


#1 | GERRY - 2013. augusztus 17. 11:07:33
"...a Gyurcsány-kormány idején az õ tudtukkal a magyar elhárítás kényes adatai kerülhettek orosz kézbe" - mármint milyen kézbe??????

Azt rebesgetik, most Kövér akar nevet változtatni, mert feltünö és kellemetlen a régi családnév ebben a mai világban. A kérvényezett név a "Sovány" s_*_down - de szerintem nem ér sokat, egyszer így is - úgy is dagadtra fogják verni... s_*_yuppy

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.