Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Meghalt a romák nemzetközi királya


√Čpp j√≥kor! Gondolom beseg√≠tettek kicsit, mert ugye ma m√°r ez szinte n√©lk√ľl√∂zhetetlen "oper√°ci√≥".
Sz√≠vrohamot kapott, √©s elhunyt t√∂r√∂korsz√°gi nyaral√°sa alatt a rom√°niai Florin Cioaba, akit sokan a rom√°k nemzetk√∂zi kir√°ly√°nak tekintetek. H√©tf√Ķ √≥ta kezelt√©k, m√©g egy rom√°n sz√≠vspecialist√°t is k√ľldetett a seg√≠ts√©g√©re Traian Basescu rom√°n eln√∂k, de hi√°ba.

Meghalt szombaton a rom√°niai Florin Cioaba, aki a rom√°k nemzetk√∂zi kir√°ly√°nak tekintette mag√°t, √©s akit √°prilisban a Nemzetk√∂zi Roma Sz√∂vets√©g eln√∂k√©v√© v√°lasztottak. Az 58 √©ves f√©rfi nyaral√°sa k√∂zben, egy t√∂r√∂korsz√°gi klinik√°n hunyt el, ahova sz√≠vinfarktus miatt ker√ľlt.

M√©g h√©tf√Ķn sz√°ll√≠tott√°k k√≥rh√°zba, az orvosok az√≥ta k√ľzd√∂ttek az √©let√©√©rt. Traian Basescu rom√°n eln√∂k k√©r√©s√©re a legismertebb rom√°n sz√≠vseb√©sz is T√∂r√∂korsz√°gba utazott, hogy sz√ľks√©g eset√©n seg√≠ts√©get ny√ļjtson az ottani orvoscsoportnak. Hal√°l√°r√≥l megrend√ľl√©ssel nyilatkozott a rom√°n sajt√≥nak az √°llamf√Ķ.

Florin Cioaba az apj√°t√≥l, Ion Cioab√°t√≥l √∂r√∂k√∂lte 1997-ben a kir√°lyi c√≠met. Ion Cioaba rom√°niai cig√°nyvajda 1992-ben koron√°ztatta mag√°t "a cig√°nyok nemzetk√∂zi kir√°ly√°v√°". Kir√°lyi tekint√©ly√©t a rom√°niai roma k√∂z√∂ss√©g jelent√Ķs h√°nyada elismerte. Az ellent√°bor az √∂nmag√°t cs√°sz√°rr√° koron√°ztat√≥ Iulian Radulescu m√∂g√© sorakozott fel. A "kir√°lyi" √©s a "cs√°sz√°ri" csal√°d k√∂z√∂tti rivaliz√°l√°st 2013 elej√©n sz√ľntett√©k be.
hirdetés

Florin Cioabát áprilisban a Nemzetközi Roma Szövetség elnökévé választották
Forr√°s: AFP/Daniel Mihailescu

A b√©ke eredm√©nyek√©nt szervezt√©k ez √©v √°prilis√°ban az erd√©lyi Nagyszebenben a Nemzetk√∂zi Roma Sz√∂vets√©g kongresszus√°t, amelyen Florin Cioab√°t v√°lasztott√°k a sz√∂vets√©g eln√∂k√©v√©. Megv√°laszt√°sa ut√°n Florin Cioaba "roma √ļtlevelet" √≠g√©rt a sz√∂vets√©g b√ľntetlen el√Ķ√©let√Ľ tagjainak. Mint mondta, az okm√°ny "a k√∂z√∂ss√©gen bel√ľl lesz √©rv√©nyes", kiv√°lt√≥i a roma k√∂z√∂ss√©ghez tartoz√°st, a k√∂z√∂ss√©g ir√°nti elhivatotts√°gukat fejezhetik ki √°ltala.

Florin Cioab√°ra - aki egy neoprotest√°ns egyh√°z pr√©dik√°torak√©nt is m√Ľk√∂d√∂tt - a Traian Basescu rom√°n √°llamf√Ķvel kialak√≠tott j√≥ kapcsolata r√©v√©n gyakran ir√°nyult a rom√°n sajt√≥ figyelme. Nemzetk√∂zi botr√°nyt v√°ltott ki azzal p√©ld√°ul, hogy a roma hagyom√°nyoknak megfelel√Ķen 12 √©vesen adta f√©rjhez l√°ny√°t. A botr√°nyt k√∂vet√Ķen Florin Cioaba a gyermekh√°zass√°gok ellen, a roma gyermekek iskol√°ztat√°sa mellett foglalt gyakran √°ll√°st. A k√∂z√∂ss√©g vezet√Ķjek√©nt t√∂bb esetben is k√∂zvet√≠t√Ķi szerepet pr√≥b√°lt bet√∂lteni a rom√°niai rom√°k √©s a rom√°n hat√≥s√°gok k√∂z√∂tt.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | csillagosvenyen - 2013. augusztus 18. 16:35:41
Jajj, akkor most minden gyászba van! még Mátészalka is! jajj,jajj.s_*_kukk
#2 | Perje - 2013. augusztus 18. 16:59:10
Tal√°n a sz√≠v√©re vette, hogy elvesz√≠ti Erd√©ly miatt fel kir√°lys√°g√°t. Most mehet√ľnk √ļjabb koron√°z√°si √ľnneps√©gre.
#3 | Kedvesi - 2013. augusztus 18. 17:30:57
s_*_olle s_*_kukks_*_yass s_*_kac
#4 | No Shadow Government - 2013. augusztus 18. 22:39:58
Basescu elvt√°rs k√ľld√∂tt n√©ki sz√≠vseb√©szt-Nem akarta a rokonyt elveszteni?
#5 | rozsola - 2013. augusztus 18. 23:03:41
Kincses , ez is neoprotest√°ns volt.
A sz√≠vspecialist√°nak √©ppen Basescu " kre√°lt √ľgyet ". Jelenleg b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°s folyik az orvos ellen. A " f√©lszem√Ľ " m√©gis √Ķt k√ľldte.
Ráadásul a " cion-törökök " nem akarják kiadni a holttestet. A kórházi számla 350,000 ámerikai dollár. A családnak nincs elég pénze , a kormánytól kér segítséget.
Perje a korona egy bankban van.
NSG. R√©g√≥ta k√∂zismert Cioba √©s Basescu bar√°ts√°ga. √Āll√≠t√≥lag 100,000 cig√°nyt v√°rnak Nagyszebenbe a temet√©si cerem√≥nia kapcs√°n.
√Črdekess√©g , hogy a rom√°nnyelv√Ľ h√≠rad√≥m√©dia el√Ķvette a k√©t vil√°gh√°bor√ļ k√∂z√∂tti Rom√°nia gondolat√°t. Naponta jelennek meg cikkek √©s Tv-m√Ľsorok a t√©m√°ban.
√Āmerik√°ban Mih√°ly rom√°n kir√°ly harmadik l√°ny√°t √©s annak f√©rj√©t vett√©k √Ķrizetbe mert a farmjukon illeg√°lis kakasviadalokat szerveztek.
A bánságban egyre nagyobb divat a cigánylakodalom. A média nagy szenzációnak tálalja.
M√©g nem tudni mi lesz Rom√°ni√°ban de " m√°r l√°tjuk a f√©nyt az alag√ļt v√©g√©n ".
Ui: " A szék a falnak van támasztva "
#6 | kincses - 2013. augusztus 18. 23:09:13
j√≥ est√©t, Rozsola. Nem √°rt √©bernek lenni. A 16-i Vil√°gpanor√°m√°s ad√°s szerint k√ľl√∂n megy√ľnk rom√°nost√≥l, cig√°nyost√≥l(?), mert t√Ķl√ľnk 26%ot vesznek el a fizub√≥l a K√°rp√°tokon innen, m√≠g √ďrom√°ni√°ban 6%ot, √©s azt is csak az els√Ķ √©v v√©g√©ig. Az itteni rom√°nok r√°j√∂ttek a sz√≠vat√°sra.nem √∂r√ľlnek √©s nem hagyj√°k annyiban. sz√°zezer roma nagy er√Ķ. rem√©lem, csak √©nekelni √©s s√≠rni fognak. Ha nem adj√°k ki a t√∂r√∂k√∂k, akkor megint valami szarba m√°szott bele Rom√°nia, a cig√°nyokat haszn√°lva, tal√°n √©ppen a kal√≥z rendezte, ahogyan mindig is. l√°ssuk, mi lesz, m√°r nem sok van szeptemberig...
PS. mondja a Tv, hogy 150-200 ezren lesznek, rep√ľl√Ķvel hozz√°k, √©s l√©gkondis lesz a koprs√≥! (ami am√ļgy nem baj, mert ebben a melegben am√≠g haza√©r, h√°t az nem semmi tud lenni)
#7 | rozsola - 2013. augusztus 18. 23:30:23
Szép estét neked is.
Szaniszló ha elmondta jelent valamit.
Nem hiszem , hogy a k√ľl√∂nv√°l√°s j√≥ lesz nek√ľnk. Ha magunkba maradunk a kuff√°r megnyomor√≠t minket. A judepestiekhez nincs kedvem.
Ma befejeztem a krumpliszed√©st. A cefre f√Ķz√©sre k√©sz. Ukrajnai bar√°taink √©tolajat √©s cukrot hoznak nagyt√©telben. A t√ľzifa sz√°raz. R√∂viden : k√©sz√ľl√Ķd√ľnk.
Addig is nem marad m√°s mint im√°dkozni Istenhez √©s elfogadni J√©zust. Mellesleg nem √°rt beolajozni a t√°r rug√≥j√°t mert hajlamos a rozsd√°sod√°sra , valamint azt is ellen√Ķrizni kell nehogy megakadjon.
Csonkin mikor jössz ? A repcsi már leparkolt !
#8 | kincses - 2013. augusztus 18. 23:40:52
M.Mandics Gy√∂rgy mondta el, sz√≥val, az m√©g komolyabb. Ott a t√©rk√©p, mi lesz√ľnk az √ļjsv√°jc. Ezek szerint n√°lunk fogj√°k t√°rolni a p√©nzt? vagy? n√°lunk m√©g a bef√Ķz√©s folyik, meg az egyebek. Nem szeretek arra gondolni, hogy ez az utols√≥ b√©k√©s √Ķsz..sz√°z √©ve is √≠gy kezd√Ķd√∂tt, a le√≠rtak szerints_*_mai

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.