Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Maariv: izraeli és palesztin tisztségviselõk találkoztak Budapesten


Kérdés? Izraeli és palesztin tisztségviselõk találkoztak a múlt héten Budapesten, és az arra irányuló erõfeszítésekrõl tárgyaltak, hogy biztosítsák az amerikai közvetítéssel nemrég felújított közvetlen béketárgyalások folytatódását - írta vasárnap a Maariv címû izraeli újság.

A lap tudósítása szerint izraeli részrõl kneszettagok vettek részt a tanácskozáson: Dov Lipman, Boáz Toporovszki és Jifát Kariv a Jes Atíd (Van Jövõ) párttól, valamint Móse Mizrahi a Munkapárttól és Dávid Cúr a Hatnuától (Mozgalom). A palesztinokat két Fatah-tisztségviselõ, Kaddúra Fáresz és Számi al-Abed, továbbá két törvényhozó, Abdalláh Abdalláh és Dzsamál Zakkút képviselte.

"Minél elõbb eljutunk a kétállami megoldáshoz, annál jobb mindkét félnek. Azzal a tudattal távoztam a találkozóról, hogy tudunk beszélni velük - mondta az újságnak Kariv asszony. - A (Jordán) folyótól a tengerig terjedõ egyállami megoldás támogatása árt a békefolyamatnak. Az izraeli kormánynak meg kell hoznia néhány felelõs és merész döntést."

A Maariv szerint a palesztin és izraeli tisztségviselõk Budapesten megegyeztek egy közös közlemény kiadásában, amely "sürgeti az izraeli és palesztin vezetõket, hogy jussanak megállapodásra", és kinyilvánították támogatásukat a Genfi Kezdeményezés nevû, palesztin és izraeli szakértõkbõl, egykori diplomatákból és kormányhivatalnokokból állt csoport béketerve mellett.

Kaddúra Fáresz a maga részérõl csak a találkozó tényét erõsítette meg, de részleteket nem közölt, és megjegyzést sem fûzött hozzá.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. augusztus 18. 21:13:01
Na, ez a hírforrás is olvas bennünket.
#2 | tour - 2013. augusztus 19. 08:12:21
Cirka 2 éves elõadás, többek közt arról, hogy Judapest a nagy központ...
YouTube Videó

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.