Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az √öj Vil√°grend √ľzenete-A kapuj√°ban vagyunk, √≠gy itt az id√Ķ


√ČBRESZT√ēFILM - WAKE UP CALL
( BLOG.XFREE.HU ) A K√ČPEKET IS MOLTO BE )

Link

Link


Al√°bb olvashattok egy n√©vtelen szerz√Ķt√Ķl sz√°rmaz√≥ levelet, mely az interneten kering m√°r legal√°bb egy √©vtizede, √©s √°ll√≠t√≥lag az √öj Vil√°grend √ľzenete az emberis√©ghez. Hi√°ba nem mai, a neveket kicser√©lve, m√©gis abszol√ļt aktu√°lis. Hogy val√≥j√°ban ki is √≠rta, az l√©nyegtelen, ami benne van az sajnos t√∂bbnyire igaz √©s m√°r vitathatatlanul megval√≥sult t√©ny√°ll√°s. Hogy v√°ltoztathatunk-e ezen? D√∂ntse mindenki maga el miut√°n elolvasta:

“√ögy hiszem, elj√∂tt az ideje, hogy felfedjek n√©h√°ny olyan dolgot, melyek el√Ķtt az ut√≥bbi √©vtizedekben tan√°cstalanul √°llsz. J√≥ lesz, ha meg√©rted ezeket, hogy tudd, mik√©nt kell viselkedned a most alakul√≥ √öj Vil√°grendben. Szeretn√©nk, ha √ļj t√°rsadalmunk akt√≠v √©s szerves r√©sz√©v√© v√°ln√°l. Elv√©gre a te √©rdekeidet szolg√°lja legink√°bb.


Mindenekel√Ķtt a teljesebb egy√ľttm√Ľk√∂d√©s √©rdek√©ben nem √°rt, ha tiszt√°ban vagy sz√°nd√©kaink egy r√©sz√©vel. El sem tudom mondani, milyen neh√©zs√©geknek n√©zel el√©be, ha ellen√°llsz. Megvannak az eszk√∂zeink, hogy elb√°njunk az ellen√°ll√≥kkal.Az√©rt csak most mondom ezt, mert most m√°r √ļgyis k√©s√Ķ visszaford√≠tani a dolgokat. M√°r r√©g elm√ļltak azok a napok, hogy meg lehessen √°ll√≠tani minket.Az eg√©sz F√∂ld √©s a p√©nz√ľgyek f√∂l√∂tt tot√°lis hatalommal b√≠runk, ehhez j√∂n m√©g a fontosabb m√©diapropaganda, √©s egyszer√Ľen semmilyen m√≥dja sincs, hogy egy nemzet vagy hatalom legy√Ķzz√∂n minket.

NOVUS ORDO SECLORUM...
ANNUIT COEPTIS....PLURIBIUS UNUM

A vil√°g √∂sszes orsz√°g√°ban a korm√°ny minden szintj√©t szemmel tartjuk.Tudjuk, hogy miket terveznek, mert mindig mindent figyel√ľnk. Mindent tudunk az √°llamok titkair√≥l. A k√∂zelm√ļltban K√≠na azzal v√°dolta az amerikai m√©di√°t, hogy Koszov√≥val kapcsolatban hazudik. √ď ti ostob√°k, persze, hogy hazudunk. √ćgy az embereket mindig k√©ts√©gben √©s ellentmond√°sokban tudjuk tartani. Ez nagy seg√≠ts√©g sz√°munkra. Nem figyeled a talkshow-jelens√©get? N√©h√°nyan k√∂z√ľletek azt hiszik, hogy mi vagyunk a liber√°lisok, √©s a j√≥k a konzervat√≠vok. A val√≥s√°gban mindkett√Ķ a mi c√©ljainkat szolg√°lja. Mindk√©t t√°bor csak a mi j√≥v√°hagy√°sunk pecs√©tj√©vel m√Ľk√∂dhet, de az igazi √ľgyeket egyik sem hozhatja nyilv√°noss√°gra.
Azzal, hogy minden szinten ellent√©teket sz√≠tunk, senki sem tudja, mit tegyen. √ćgy ebben a zavarban minden ellen√°ll√°s n√©lk√ľl tov√°bbmegy√ľnk, √©s v√©ghezvissz√ľk, amit akarunk.

Itt van p√©ld√°ul az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂ke. B√°r rendszeresen t√ļll√©pi hat√°sk√∂r√©t, senki nem √°ll√≠thatja meg. M√©g a Kongresszusnak sem √°ll hatalm√°ban meg√°ll√≠tani.Azt teszi, amit mi akarunk,mert tudja, hogy ha nem, akkor a meglehet√Ķsen s√∂t√©t jelleme miatt egy pillanat alatt elt√°vol√≠ttathatjuk. Nem zseni√°lis strat√©gia ez r√©sz√ľnkr√Ķl? Nem vihetsz minket b√≠r√≥s√°gra, mert nem l√°tsz benn√ľnket, √©s persze a b√≠r√≥s√°gok is a mi szolg√°l√≥ink. Mi ir√°ny√≠tunk mindent, √©s te azt sem tudod, hogy kit t√°madj. Meg kell vallanom, ez a rejtett k√©z csod√°latosan ki lett gondolva, √©s semmilyen hasonl√≥ m√©ret√Ľ t√∂rt√©nelmi precedens nem ismert. Mi uraljuk a vil√°got, √©s a vil√°g m√©g csak r√° sem j√∂het, hogy ki uralkodik felette.

Ez igaz√°n csod√°latos. A m√©di√°ban pontosan azt t√°laljuk el√©d, amit akarunk, hogy tegy√©l. Azt√°n, egy villan√°ssal k√©s√Ķbb, kis szolg√°l√≥ink engedelmeskednek. Oda k√ľld√ľnk amerikai √©s eur√≥pai csapatokat, ahov√° csak akarunk, olyan sz√°nd√©kkal, amilyennel csak akarunk, √©s ti k√∂teless√©gtud√≥an szolg√°lj√°tok √ľgy√ľnket. Mennyi bizony√≠t√©kot k√©rsz erre? R√° tudunk venni, hogy el k√≠v√°nd hagyni otthonodat, csal√°dodat √©s h√°bor√ļba menj, puszt√°n a mi parancsunkra. Csak valami zagyvas√°got kell el√©d tenni az eln√∂ki asztalr√≥l, vagy az esti h√≠rad√≥b√≥l, √©s fel tudunk t√ľzelni mindny√°jatokat, hogy b√°rmit megtegyetek, amit akarunk. Nem csin√°lhatsz m√°st, mint amit mi el√©d tesz√ľnk.

HI√ĀBAVAL√ď ELLEN√ĀLL√ĀS

Ha b√°rki ellen akar √°llni nek√ľnk, megvannak a m√≥dszereink, hogy nevets√©gess√© tegy√ľnk, mint ahogy a mil√≠ciamozgalommal is megtett√ľk. √Ėr√∂m√ľnket lelt√ľk abban, hogy ezzel a mozgalommal mutattuk meg a vil√°gnak, milyen tehetetlen minden ellen√°ll√°s. Olyan ostob√°n n√©ztek ki, ahogy meneteltek fegyvereikkel, mintha m√©lt√≥ vet√©lyt√°rsuk lenn√©nek hadsereg√ľnknek. N√©zd mit tett√ľnk Waco-n√°l. A D√°vid-szekta kis fegyverrakt√°ra seg√≠ts√©g√ľkre volt? B√Ķs√©gesen megad√≥ztattunk, √©s a p√©nzb√Ķl olyan modern fegyvereket fejlesztett√ľnk, amikkel semmi esetre sem lehet vet√©lkedni. Saj√°t p√©nzedb√Ķl lett kov√°csolva az a l√°nc, amellyel megk√∂t√∂z√ľnk, mert az √∂sszes p√©nz a mi ellen√Ķrz√©s√ľnk alatt van.
Vannak k√∂ztetek, akik azt hiszik, hogy megsz√∂khetnek azzal, hogy vid√©ken vesznek h√°zat, √©s kert√©szkednek. Hadd eml√©keztesselek, hogy √≠gy is f√∂ldb√©rletet fizetsz nek√ľnk. Ja, lehet, hogy ingatlanad√≥nak h√≠vod, de √≠gy is nek√ľnk fizeted. L√°tod, b√°rmit is teszel, sz√ľks√©ged van a p√©nzre. Ha elmulasztod a f√∂ldb√©rlet fizet√©s√©t, akkor elvessz√ľk a f√∂ldedet, √©s olyannak adjuk el, aki fizet ut√°na. Azt hiszed, hogy nem tehetj√ľk meg? √Čs a f√∂ldb√©rletedb√Ķl fizet√ľnk az√©rt, hogy elveinket a gyerekedbe sulykolj√°k az √°ltalunk l√©trehozott nyilv√°nos iskol√°kban. Azt akarjuk, hogy j√≥l belenevelkedjenek a mi gondolkoz√°si rendszer√ľnkbe. Gyerekeid azt tanulj√°k, amit mi akarunk, hogy tanuljon, √©s akkor, amikor mi akarjuk, hogy megtanulja, √©s te fizetsz √©rte a f√∂ldb√©rleten kereszt√ľl.
Ezekb√Ķl az alapokb√≥l finansz√≠rozunk m√°s olyan projekteket is, melyeket fontosnak v√©l√ľnk, √©s v√°llalkoz√≥inkat bus√°san megfizetj√ľk munk√°juk√©rt. Tal√°n k√©ts√©gbe vonod, hogy a gyerekeid a mi tulajdonunkban vannak, vagy hogy van ilyen kontrollunk, de majd r√°j√∂ssz, hogy √≠gy van. B√°rmikor mondhatjuk, hogy rosszul b√°nsz a gyerekeiddel amikor elfenekeled √Ķket, √©s elkobozzuk √Ķket. Ha nem jelennek meg az iskolai belesulykol√°son, hanyags√°ggal v√°dolhatunk, √≠gy √°t kell √Ķket adnod nek√ľnk. A gyerekeid nem a tieid. √ēk a mieink. Olt√°sra kell vidd √Ķket, k√≥rh√°zainkba kell hozd √Ķket, ha √ļgy d√∂nt√ľnk, vagy elvessz√ľk t√Ķled. Ezt te is tudod, mi is tudjuk.

Elektronikus kereskedelm√ľnk√∂n kereszt√ľl l√°thatjuk, hol vagy, mit veszel, √©s mennyi p√©nzb√Ķl gazd√°lkodsz.

Mit gondolsz, honnan vessz√ľk a havi p√©nz√ľgyi statisztik√°t? Az Internetr√Ķl √©s m√°s forr√°sokb√≥l m√©g azt is tudjuk, hogy mik√©nt gondolkodsz, √©s mit mondasz. Nem k√ľl√∂n√∂sebben fontos sz√°munkra, hogy mit hiszel, am√≠g azt teszed, amit mondunk. Hogy mit hiszel, am√ļgy is badars√°g. De ha azt hiszed, hogy k√∂vet√Ķd van, √©s mi √ļgy l√°tjuk, hogy valamelyest vesz√©lyes vagy √ľgy√ľnk sz√°m√°ra, megvannak a m√≥dszereink, hogy elb√°njunk veled. A cs√≠nytev√©s Pandora-szelenc√©j√©vel kelepc√©be csalunk. Addig hurcolhatunk b√≠r√≥s√°gra, hogy sose ker√ľlsz ki bel√Ķle. Ilyen vagy olyan √ľr√ľggyel k√∂nnyed√©n kiforgathatunk a vagyonodb√≥l. Kimer√≠thetetlen t√°rh√°zunk van, melyb√Ķl √ľgyv√©deinket megfizethetj√ľk. Egy√©bk√©nt ezeket az √ľgyv√©deket ad√≥ form√°j√°ban te fizeted. Te nem rendelkezel ilyen hatalmas vagyonnal. Nem buktattuk meg m√°r eddig is sok orsz√°g uralkod√≥j√°t eszk√∂zeinkkel? Azt hiszed, hogy par√°nyi szem√©lyed m√©lt√≥ vet√©lyt√°rs sz√°munkra?

HI√ĀBAVAL√ď SZERVEZETEK

N√©zz√ľk meg vall√°saitokat √©s az “Erk√∂lcsi T√∂bbs√©g" nev√Ľ mozgalmat. Az “Erk√∂lcsi T√∂bbs√©g" se nem erk√∂lcsi, se nem t√∂bbs√©g. √Ėr√∂m√ľnkre szolg√°lt, hogy ezt az id√©tlen mozgalmat felhaszn√°lva tett√ľk nevets√©gess√© a kereszt√©ny hitet. Azokat az ostob√°kat, akik ezt a szervezetet ir√°ny√≠tj√°k, a v√©g√©n mindig toj√°ssal dob√°lj√°k meg. Mi persze mindig megv√©dt√ľk √Ķket, ahogy sikeresen megv√©dt√ľk az NRA-t is. A m√©diapropagand√°nkon kereszt√ľl √ļgy l√°ttatjuk, mintha az Orsz√°gos L√∂v√©szegyes√ľlet (NRA) lenne az √ļj radik√°lis t√°mad√°s elind√≠t√≥ja. Nem √°ll√≠tottuk a feje tetej√©re az amerikai konzervat√≠v mozgalmat? Ha c√©lunkat szolg√°lja, akkor a konzervat√≠vokat haszn√°lva fej√ľk tetej√©re √°ll√≠thatjuk a liber√°lisokat. Nek√ľnk mindegy. Mind azt a c√©lt szolg√°lja, hogy elhitess√ľk veled, k√©t oldal k√ľzd az adott poz√≠ci√≥√©rt. Ez seg√≠t, hogy a dolgok tisztess√©gesnek √©s szabadnak t√Ľnjenek, mivel mindenki hallathatja hangj√°t.

Most m√°r tulajdonk√©ppen csak egy oldal van mindenf√©le √°larcban, de te k√©ptelen vagy sz√°nd√©kainkat m√©lyebben felfogni. L√°tod, azt tehet√ľnk, amit akarunk, √©s te semmit nem tehetsz ellene. Nem t√Ľnik elfogadhat√≥nak sz√°modra, hogy egyszer√Ľen sz√≥t fogadj √©s szolg√°lj minket? M√°sk√ľl√∂nben csak felem√©szt az az ellen√°ll√°s, amelyr√Ķl azt hiszed, hogy felszabad√≠t. Nincs felszabadul√°s. K√©pzeld el mik√©nt is lehetne. Mi l√°tunk el √ľzemanyaggal az aut√≥dhoz. B√°rmikor le√°ll√≠thatjuk, ha akarjuk, √©s valamilyen √ľzemanyaghi√°nyra hivatkozunk. Mi van, ha elromlik a kocsid? N√©lk√ľl√ľnk nem kaphatsz alkatr√©szt. Mi sz√°ll√≠tjuk az √∂sszes forgalomban lev√Ķ p√©nzt. Szesz√©lyes v√°gyunkkal b√°rmikor meg√°ll√≠thatjuk az ell√°t√°st, vagy teljes krachot id√©zhet√ľnk el√Ķ. Azt√°n utas√≠thatjuk az eln√∂k√∂t, hogy nyilv√°n√≠tsa az √∂sszes p√©nzt √©rt√©ktelennek, √©s √ļj p√©nz bevezet√©se v√°lik sz√ľks√©gess√©. Minden biztons√°gba helyezett k√©szp√©nzed egy pillanat alatt f√ľstt√© v√°lik.

Nincs sz√ľks√©ged √©lelemre? Ha sz√ľks√©ges, el√Ķid√©zhet√ľnk egy kamionos sztr√°jkot, √©s a helyi boltok nem kapnak ell√°t√°st. B√°rmikor √©heztethet√ľnk, ha √ļgy tetszik. Csak az√©rt van √©teled, mert adunk neked az asztalunkr√≥l. A vil√°gv√°ls√°g alatt az √©lelmiszer a mi ellen√Ķrz√©s√ľnk alatt volt. Elker√≠tett helyeken √©lelmiszer-hegyeket halmoztunk fel, √©s hagytuk elrohadni. Az √©hez√Ķket azt√°n munkat√°borokban dolgoztattuk, hab√°r b√Ķs√©gesen volt √©lelmiszer. T√©nyleg azt hiszed, hogy legy√Ķzhetsz minket? Azt mondod, aranyat gy√Ľjtesz majd, hogy m√©gis legyen k√©szp√©nzed krach idej√©n. Egyszer√Ľen hozhatunk olyan t√∂rv√©nyt, amely megtiltja az arany birtokl√°s√°t, ahogy a m√ļltban is tett√ľk. Ha aranyat tal√°lunk n√°lad, egyszer√Ľen elkobozzuk, √©s beb√∂rt√∂n√∂z√ľnk t√∂rv√©nys√©rt√©s√©rt. A b√∂rt√∂nben pedig majd dolgoznod kell a b√∂rt√∂niparban. Napjainkban √ļgy alak√≠tjuk a k√©pet b√∂rt√∂nbeli munkat√°borainkr√≥l, hogy azt senki nem ellenzi. Azt mondjuk az embereknek, hogy a gyilkosoknak fizetni√ľk kell a fenntart√°suk√©rt.

Az persze m√°r senkinek nem jut esz√©be, hogy paradicsomtermeszt√Ķket is hatalmunkban √°ll bez√°ratni. Hozhatunk olyan t√∂rv√©nyt, ami betiltja a kerteket, azt√°n kre√°lunk egy tudom√°nyos magyar√°zatot, hogy mi√©rt csak a t√Ķl√ľnk sz√°rmaz√≥ √©lelmet v√°s√°rolhatod. Ha valaki megl√°tja, hogy paradicsomot termesztesz, feljelentenek n√°lunk, √©s √°tsz√°ll√≠tunk a mi f√∂ld√ľnkre dolgozni. √ď, ti ostoba nacionalist√°k! Nincs menekv√©s sz√°motokra, mert m√°r j√≥val sz√ľlet√©setek el√Ķtt elkezdt√ľk sz√Ķni rabul ejt√©setek terv√©t. Tan√°raitok √©s lelk√©szeitek m√°r nemzed√©kek √≥ta form√°lj√°k gondolataitokat sz√°munkra. Fogalmad sincs, hogy hogyan ker√ľlj ki befoly√°sunk al√≥l, az √∂ngyilkoss√°got lesz√°m√≠tva. Gyer√ľnk, √∂ld meg magad. Csak benn√ľnket seg√≠t a t√ļln√©pesed√©s tekintet√©ben. Nem √°rthatsz nek√ľnk, nem tal√°lsz meg benn√ľnket, √©s elk√©pzelni sem tudod, hogy mire k√©sz√ľl√ľnk.

GONDOLATOK ELLEN√ēRZ√ČSE

Mi ir√°ny√≠tjuk Hollywoodot. Az olyan filmeket, mint p√©ld√°ul a Termin√°tort vagy az Armageddont sok m√°s filmmel egyetemben egyszer√Ľen az√©rt k√©sz√≠tett√ľk, hogy utas√≠t√°sainknak megfelel√Ķ gondolkod√°sra k√©sztess√ľnk. √ögy rendezt√ľk, hogy √∂r√∂m√∂det leld az er√Ķszakban, mert √≠gy ha elk√ľld√ľnk, hogy az el√©d √°ll√≠tott rosszakat meg√∂ld, nyafog√°s n√©lk√ľl megteszed. Er√Ķszakos videoj√°t√©kokat helyezt√ľnk bev√°s√°rl√≥k√∂zpontok j√°t√©ktermeibe, hogy a fiatal elm√©ket felk√©sz√≠ts√ľk a harc m√Ľv√©szet√©re. √ögy rendezt√ľk, hogy hadsereg√ľnket √©s a rend√Ķrs√©get j√≥ er√Ķknek tulajdon√≠tsd, √©s hogy olyan dolgoknak vesd al√° magad, ami m√©g n√©h√°ny √©vtizeddel ezel√Ķtt is elk√©pzelhetetlen lett volna. M√Ľv√©szi programjaink mind √ļgy vannak tervezve, hogy seg√≠tsenek t√©ged al√°vetni az √ļj vil√°grendnek, √©s m√©g szolg√°ld is azt.

A Star Trek (√õrszekerek) √©s m√°s hasonl√≥ alkot√°sok arra tan√≠tottak meg, hogy egyszer√Ľen engedelmeskedj az √ļj nemzetk√∂zi uralkod√≥k parancsainak. √ď ti ostob√°k! Azt hitt√©tek, hogy sz√≥rakoztat√°s, holott tulajdonk√©ppen oktat√°s volt. Vagy merjem azt a sz√≥t haszn√°lni, hogy “agymos√°s" vagy “agykontroll"? Ha m√°r itt tartunk, l√°ttad az √ļj Csillagok h√°bor√ļj√°t? Micsoda remekm√Ľve az elme manipul√°l√°s√°nak! Emberek mindenf√©le √©s fajta le√≠rhatatlan sz√∂rnyekkel t√°rgyalnak. √Čs angolul t√°rgyalnak. K√≠v√°ncsi vagyok, hol tanultak meg azok a sz√∂rnyek angolul. √ď milyen egyszer√Ľ a polg√°r elm√©je. Sose jut esz√©be, hogy √©ppen t√ľnd√©rorsz√°gba viszik. A Csillagok h√°bor√ļj√°t majdnem mindenhol rekl√°moztuk, ahov√° az ember megy. Megtal√°lhat√≥ volt a Wal-Martban, a K-Martban, a Taco Bellben, egy csom√≥ int√©zm√©nyben √©s kereskedelmi egys√©gben.
Van ebben a filmben valami, amit akarunk, hogy megtanulj. Vagy talán azt lehetne mondani, hogy van benne valami, amit nem akarunk, hogy megtanulj. Bárhogy is van, az egész dologból az kerekedik ki, amit mi akarunk.

Mindenki CHIP-et kap hamarosan? Most m√©g k√≠v√ľl, azt√°n a b√Ķr al√°...

Hogy persze kord√°ban tartsunk, utas√≠tottuk a v√°lasztott hivatalnokokat, hogy l√°tsz√≥lag korrig√°lj√°k a gonosz er√Ķszakot. Clinton eln√∂k most a hollywoodi filmek er√Ķszakoss√°ga ellen besz√©l. Ez nem fogja megoldani a probl√©m√°t, de az emberekkel elhiteti, hogy dolgoznak a k√©rd√©sen.A szex √©s az er√Ķszak a legjobban hasznos√≠that√≥ er√Ķk, amik el√Ķny√ľnkre szolg√°lnak.Az emberek nem szeretik feladni a szexet √©s az er√Ķszakot, √≠gy mindent, amit akarnak, el√©b√ľk tesz√ľnk. Ezzel √ļgy lek√∂tj√ľk √Ķket, hogy az igazi dolgokkal nincs lehet√Ķs√©g√ľk foglalkozni. Ezek teljes eg√©sz√©ben a mi kez√ľnkben maradnak. Clinton eln√∂k nagyon seg√≠t√Ķk√©sz. Tudtuk, hogy milyen jellem, miel√Ķtt eln√∂knek tett√ľk. Az is seg√≠ts√©g√ľnkre szolg√°lt, hogy felfedt√ľk, √≠gy az ifj√ļs√°g erk√∂lcsi szok√°sait az √ļj viszonyokhoz igaz√≠tottuk. Ez el√Ķny√ľnkre szolg√°l.

M√©g ett√Ķl is kellemesebben esett sz√°munkra azoknak a hi√°baval√≥ er√Ķfesz√≠t√©se, akik azt hitt√©k, hogy akaratunk ellen√©re elt√°vol√≠thatj√°k. Az eln√∂k hasznunkra van, √©s senki nem fogja elmozd√≠tani, am√≠g mi azt nem mondjuk. Bocs√°ss meg, ha l√°tsz√≥lag g√ļnyol√≥dok a hiteden, de a hited m√°r r√©g elavult. Nem l√°tod, hogy hi√ļ szabads√°god √©s jogos m√©lt√≥s√°god semmi nek√ľnk? Csak azt teheted, amit mi mondunk. Eln√∂k√∂ket t√°vol√≠tunk el, ha kell, √©s az √Ķt k√∂vet√Ķ addig lesz ott, am√≠g le nem v√°ltatjuk a k√∂vetkez√Ķvel. Akkor a vezet√Ķ jel√∂ltet el√©d tessz√ľk, √©s arra szavazol, akire mi akarjuk, hogy szavazz. Ezzel azt a hitet t√°pl√°ljuk, hogy t√Ķled is f√ľgg, ki lesz az √ļj eln√∂k.

KIF√úRK√ČSZHETETLEN TITKAINK

A mostani szerbiai h√°bor√ļval sok c√©lunk van, de ezekr√Ķl nem besz√©l√ľnk ny√≠ltan. √Ātengedj√ľk a talkshow-m√Ľsorvezet√Ķknek, hogy √©rtelmetlen√ľl fecsegjenek, de a l√©nyeg√©t egyik sem √©rinti. Mindenekel√Ķtt Koszov√≥ oly gazdag term√©szeti kincsekben, hogy teljes ellen√Ķrz√©s√ľnk al√° kell vonni. Koszov√≥ gazdag ur√°niumban, √©s az ur√°nium seg√≠ts√©g√©re van uralmunknak. √Čs persze ezek az √°sv√°nyok √≠gy nem ker√ľlhetnek potenci√°lis ellens√©geink kez√©be. Milosevics nem seg√≠tett, hogy ezeket a nyersanyagokat kez√ľnkre j√°tssza, √≠gy egyszer√Ľen addig nehez√≠tj√ľk a dolg√°t, m√≠g meg nem teszi. Most m√°r a gy√Ķzelem elker√ľlhetetlen Jugoszl√°vi√°ban.

Ezt a b√ľszke n√©pet arra az al√°zatra k√©nyszer√≠tj√ľk, amit minden n√©pt√Ķl elv√°runk. A h√°bor√ļ ut√°n, ha Milosevics meg nem al√°zkodik kell√Ķk√©ppen, akkor nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g el√© vissz√ľk h√°bor√ļs b√Ľn√∂k v√°dj√°val. Mi tal√°ltuk ki ezt a kifejez√©st. √Ėtletes, nem gondolod? Hogyan l√©tezhet olyan dolog, hogy h√°bor√ļs b√Ľn? A h√°bor√ļ legalapvet√Ķbb term√©szete, hogy a szab√°lyok fel vannak r√ļgva. Sz√≥rakoztat√≥ n√©zni, ahogy az orsz√°gok az √°ltalunk el√©b√ľk tett t√∂rv√©nyek szerint pr√≥b√°lnak h√°bor√ļkat v√≠vni. Az egyetlen h√°bor√ļs b√Ľn, ami t√©nyleg l√©tezik, az annak a b√Ľne, hogy valaki ellen√ľnk van. Ellen√ľnk lenni s√©rti a t√∂rv√©ny√ľnket. Mint m√°r l√°ttad, ha valaki vel√ľnk van, nem √©rdekel, hogy mit csin√°l. Nelson Mandela t√°n nem volt bombak√©sz√≠t√Ķ terrorista, aki sok ellens√©g√©t meg√∂lte? H√Ķst csin√°ltunk bel√Ķle. Mi semmilyen t√∂rv√©nyt nem vesz√ľnk figyelembe, ha h√°bor√ļr√≥l van sz√≥. B√°rhol, b√°rmikor azt csin√°lunk, amit akarunk. Nemzeteket √©heztethet√ľnk hal√°lra, elpuszt√≠thatjuk a lakoss√°got √©s m√°s egy√©b sz√∂rny√Ľs√©geket is megtehet√ľnk, amik√©rt ellens√©geinket b√≠r√≥s√°gra vissz√ľk. N√©zd meg p√©ld√°nkat. Szanasz√©t bomb√°ztuk Szerbi√°t, a koszov√≥iakat kibomb√°ztuk otthonaikb√≥l, megm√©rgezt√ľk a foly√≥kat √©s a patakokat, kikapcsoltuk az √°ramot, √≥ri√°si kr√≠zist okozva az orsz√°gban, azt√°n brili√°ns m√≥don √ļgy √°ll√≠tjuk be, hogy ez az eg√©sz Milosevics b√Ľne, √©s ez√©rt b√≠r√≥s√°g el√© kell √°llnia. Ugyanezt csin√°ltuk Waco-n√°l. √ögy csin√°ltuk, mintha az eg√©sz David Koresh hib√°ja lett volna. Azt√°n ott van az √ľgyeletes rossz-fi√ļ, Szaddam t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyvereivel egy√ľtt. Rossz-fi√ļkb√≥l t√ļlk√≠n√°lat van, √©s b√°rmikor tal√°lunk egyet, ha sz√ľks√©g√ľnk van r√°. Ha belegondolsz, igaz√°n vicces. Nem vagyok nagyon humoros ember, m√©gis sokszor azon veszem √©szre magam, hogy nevetek, mennyire teljesen abszurd dolgokat helyez√ľnk el√©d, √©s te k√©szs√©gesen elfogadod.

Csod√°lkozol, hogy a vil√°g vezet√Ķi reszketnek jelenl√©t√ľnkben? Tudj√°k, hogy nincs m√°s hatalmuk, csak amit mi adunk nekik.Nem f√©l√ľnk Oroszorsz√°gt√≥l vagy K√≠n√°t√≥l, mert rendszereik most m√°r teljes eg√©sz√©ben az ellen√Ķrz√©s√ľnk alatt vannak. K√≠na tiszt√°ban van azzal, hogy b√°rmikor b√°rmennyi v√°llalat√°t befagyaszthatjuk Amerik√°ban, √©s az √∂sszes t√Ķk√©j√©t egy tollvon√°ssal megsz√ľntethetj√ľk.A nemzeteket arra haszn√°ljuk, amire csak akarjuk. Mindenki tudja, hogy vagy beh√≥dol nek√ľnk, vagy meghal. Szerencs√©re volt n√©h√°ny ellen√°ll√≥, mint p√©ld√°ul Szaddam vagy Milosevics, akik seg√≠ts√©g√©vel megmutattuk a vil√°g vezet√Ķinek, hogy mit tesz√ľnk, ha valaki nem h√≥dol be (az√≥ta m√°r hozz√°√≠rhatjuk: M. Kadhaffi, Hugo Chavez nev√©t is...a Szerk) .
Ha c√©ljainkat k√∂veted √©s azt csin√°lod, amit mondunk, akkor az√©rt dics√Ķs√©g j√°r. Ha nem teszed, akkor annak szomor√ļ √©s tragikus eredm√©nye lesz. Igaz√°n szeretn√©lek meg√≥vni egy ilyen v√©gzett√Ķl. De megint csak elmondom, hogy semmilyen k√∂vetkezm√©nye nincs, ha nem √≥vunk meg. Akkor veled csak cs√∂kkentj√ľk a t√ļln√©pesed√©si probl√©m√°t.

OSTOBA L√ĀZAD√ĀSOD URALMUNK ELLEN

N√©h√°nyan azt hiszitek, hogy meg√°ll√≠thattok azzal, hogy bomb√°t helyeztek el egy abortuszklinik√°n vagy egy korm√°ny√©p√ľletben. Ostoba lelkek! Hogyan √°rthat ez nek√ľnk? Csak arra j√≥, hogy p√©ldak√©nt haszn√°ljuk, hogy m√©g nagyobb ellen√Ķrz√©st √©s terhet r√≥junk a lakoss√°gra. Im√°djuk, ha l√°zadsz √©s felrobbantasz valamit. Te adod az okot, hogy m√©g t√∂bb t√∂rv√©nyt hozzunk az olyan dolgok ellen, amik esetleg hozz√°j√°rulhatn√°nak a szabads√°godhoz. Ha valaki id√Ķnk√©nt nem robbantana fel valamit, akkor nem tudn√°nk mire hivatkozva tov√°bb korl√°tozni t√©ged. Nem l√°tod, milyen rem√©nytelen ellen√°llni nek√ľnk? Min√©l ink√°bb izegsz-mozogsz, ann√°l jobban megszor√≠tunk.

A mi birodalmunk a p√©nz birodalma. Bocs√°ss meg, de be kell vallanom, hogy ink√°bb a p√©nztelens√©g urai vagyunk. Ebben a kijelent√©sben l√°tnod kell a humort. Adtunk nektek egy darab pap√≠rt vagy sz√°mjegyeket a sz√°m√≠t√≥g√©p-k√©perny√Ķn, aminek azt a nevet adtuk, hogy p√©nz. Semmilyen fedezete nincs, √©s semmi nem igazolja, csak az, amit mi mondunk.A semmib√Ķl teremtj√ľk, nyomtatjuk, k√∂lcs√∂nadjuk, √©rt√©ket adunk neki, √©s vessz√ľk el, ha kell. Minden, aminek k√∂ze van a p√©nzhez, a mi kez√ľnkben van.

Gondolkozz, mit tehetsz ellen√ľnk p√©nz n√©lk√ľl? Ha ellen√°llni pr√≥b√°lsz, megvonhatjuk a hitelt t√Ķled, vagy befagyaszthatjuk a sz√°ml√°dat. A k√©szp√©nzedet k√∂nnyed√©n elkobozhatjuk. Oly sok szab√°lyt hoztunk az √©letben, hogy p√©nz n√©lk√ľl egyszer√Ľen nem tudsz l√©tezni.

T√°borozz le √°llami f√∂ld√∂n, √©s k√©t h√©ten bel√ľl menned kell. K√©t h√©t alatt nem tudsz kertet m√Ľvelni. Vadonjaink legt√∂bbj√©be a csap√°sokon csak enged√©llyel l√©phetsz be. Olyan t√∂rv√©nyt hoztunk, hogy nem sok√°ig lakhatsz lak√≥kocsiban egy helyen. Bizonyos id√Ķ ut√°n k√∂lt√∂zn√∂d kell. Nem gondolkozt√°l m√©g azon a nevets√©ges dolgon, hogy megengedj√ľk, hogy az emberek eg√©sz √©let√ľk√∂n √°t egy dobozban √©ljenek, de nem engedj√ľk, hogy lak√≥kocsiban √©ljenek, hacsak nem fizetnek ad√≥t a t√°borhely√©rt? Azt akarjuk, hogy rendszer√ľnk r√©sze l√©gy. Amikor h√°zat veszel, mi nem csak az ad√≥j√∂vedelmet kapjuk, amit saj√°t c√©ljainkra haszn√°lunk, hanem nagy j√∂vedelm√ľnk sz√°rmazik a k√∂lcs√∂n kamataib√≥l is. Csak a kamat miatt a h√°zad k√©t-h√°romszoros√°t fizeted. A kamat is ad√≥k√∂teles, mely √∂sszeget szint√©n mi haszn√°lunk azokban a szektorokban, ahol akarjuk.

Nem akarjuk, hogy megszabadulj t√Ķl√ľnk, √©s ez√©rt csin√°ltuk meg √≠gy a rendszert. Te a mi tulajdonunk vagy. Nem engedj√ľk, hogy v√°s√°rolj vagy eladj, hacsak be nem h√≥dolsz fennhat√≥s√°gunknak. Ha b√≠r√≥s√°gra viszel minket, kif√°rasztunk, √©s a v√©g√©n vesz√≠tesz. Ha er√Ķszakhoz folyamodsz, valamelyik munkat√°borunkban k√∂tsz ki, pontosabb nev√©n b√∂rt√∂niparunkban. Sz√ľks√©ged van a p√©nz√ľnkre, a sz√≥rakoztat√°sunkra, √ľzemanyagunkra, az eszk√∂z√∂kre, √©s ha ezek nincsenek, megfosztva √©rzed magad. Ez√°ltal al√° kell vesd magad akaratunknak. Azt sem tudod t√∂bb√©, hogyan gondolkozz, mert vall√°saitokat √©s istenhiteteket teljesen eler√Ķtlen√≠tett√ľk. Csak te vagy egyed√ľl, √©s el√©g j√≥l r√°vett√ľnk mostan√°ban, hogy a saj√°t farkadat kergesd.

Rem√©lem, ez a kis jegyzet el√©g inform√°ci√≥t ny√ļjt, hogy mir√Ķl sz√≥l az √ļj millennium. A 21. sz√°zad a mi sz√°zadunk. Bel√©phetsz, ha √ļgy cselekszel, ahogy mondjuk. Nem √°ll sz√°nd√©kunkban, hogy a te √ļgynevezett emberi jogaiddal √©s az alkotm√°nyoddal j√°tszadozzunk. Ezeket a dolgokat csak saj√°t c√©ljainkb√≥l haszn√°ltuk egy ideig. Az alkotm√°nyod sz√°munkra csak egy vicc. Azt tesz√ľnk vele, amit akarunk. Sosem t√Ľnt fel neked, hogy 50 √©vvel ezel√Ķtt az alkotm√°nyodat haszn√°lva tiltottuk be az abortuszt? Amikor azt√°n √ļgy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy legaliz√°ljuk az abortuszt, akkor is ugyanezzel az alkotm√°nnyal t√°masztottuk al√°. Emberi jogaid √©s az alkotm√°nyok azok, amiket mi mondunk, hogy azok.
Mi csak arra haszn√°ltuk az “emberi jogok" kifejez√©st, hogy a dolgokat megfelel√Ķ zavarban tartsuk. Min√©l nyugtalanabbak a dolgok, ann√°l jobb nek√ľnk, addig, am√≠g nem √°ll minden a teljes szolg√°latunkban. Ez a kis lev√©l lehet, hogy s√©rt√Ķ sz√°modra, mivel ilyen egyszer√Ľen besz√©ltem, de ez igaz√°b√≥l nem √©rdekel benn√ľnket. K√°r, nem?
Minden tetszhalott birk√°nak... (√ľzenet v√©ge)"


Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | No Shadow Government - 2013. augusztus 18. 23:05:00
El√≠rtad egyszer a "E Pluribus Unum" helett Pluribus Unumot √≠rt√°l.Az√©rt az egy bet√Ľ nem t√Ľnik soknak,de mivel √≠gy csak 12 bet√Ľs,nem 13,ez√©rt sok.N√°luk.De az √≠r√°s MAG(y)a(r) j√≥ lett.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.