Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Belsö levélben kaptam, kérve, hogy tegyem ki...


Orosh√°zi Ferenc k√©r√©s√©re tisztelettel k√ľld√∂m az al√°bbiakat, egyben megk√∂sz√∂nve a miel√Ķbbi, √©s legsz√©lesebb k√∂rben terjeszteni k√≠n√°lt k√∂vetkez√Ķket:

K√ĖZLEM√ČNY


Sz√°zezernyi magyar a t√©rben a Magyarok Orsz√°gos Gy√Ľl√©s√©n 2013. augusztus 18-√°n Apaj puszt√°n, az al√°bbiakr√≥l d√∂nt√∂tt:


1. A 2011. √°prilis 25-t√Ķl hat√°lyosnak mondott Alapt√∂rv√©nyt megkifog√°solja, melynek √©rv√©nyess√©ge ezen d√∂nt√©s √©rtelm√©ben ott helyben, megsz√Ľnt a tov√°bbiakban l√©tezni.

Ezen okb√≥l kifoly√≥lag visszat√©rt√ľnk az 1989. okt√≥ber 23-√°n d√©lben kiki√°ltott Alkotm√°nyhoz, amely kimondja, hogy alkotm√°nyozni csak n√©pszavaz√°s √ļtj√°n lehets√©ges.

2. A Magyar Nemzet jelen l√©v√Ķ k√©pvisel√Ķi – sportszer√Ľen – v√°llalj√°k a megm√©rettet√©st, hogy n√©pszavaz√°s d√∂ntse el, val√≥di n√©pakarat form√°j√°ban, hogy a jelenlegi p√°rtokr√°cia diktat√ļr√°ja, vagy T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyunk igazs√°gos keretei k√∂z√∂tt k√©pzeli-e el az Orsz√°g j√∂v√Ķbeni l√©t√©t.

A népszavazás általi megmérettetés felvállalása az alábbi feltételek teljesítése mellett érvényes:

a./ Az Orsz√°ggy√Ľl√©s 2013 √Ķszi √ľl√©s√©nek els√Ķ munkanapj√°n, 2013. szeptember 9-√©n, egy√©rtelm√Ľen, visszavonhatatlanul d√∂nts√∂n az alkotm√°nyoz√°ssal kapcsolatos n√©pszavaz√°s ki√≠r√°s√°r√≥l.

b./ A Magyar Telev√≠zi√≥ 1-es csatorn√°ja, a DUNA Telev√≠zi√≥, valamint a Kossuth R√°di√≥ ir√°ny√≠t√°s√°t adja √°t a nemzeti oldalnak, egyben biztos√≠tsa az eml√≠tett k√©t telev√≠zi√≥s csatorna valamint a R√°di√≥ m√Ľk√∂dtet√©s√©nek anyagi felt√©teleit.

c./ Az Orsz√°ggy√Ľl√©s rendelkezz√©k tov√°bb√° arr√≥l, hogy az Orsz√°gban minden(!) hirdet√©si fel√ľlet 50 sz√°zal√©ka a nemzeti oldalt illesse, annak anyagi felt√©teleinek biztos√≠t√°sa mellett.

A Telev√≠zi√≥k √©s a R√°di√≥ kurat√≥riumainak szellemi √∂sszet√©tel√©r√Ķl a nemzeti oldal gondoskodik, melynek √©rv√©nyess√©ge a Magyar Nemzeti Hadsereg (2011.szeptember 1-√©n a Magyar Nemzet √©rdek√©ben √©letre h√≠vott)– nem keverend√Ķ √∂ssze a Magyar Honv√©ds√©ggel – √ľgyeletes Parancsnoks√°g√°nak j√≥v√°hagy√°s√°nak f√ľggv√©nye.

3./ Amennyiben az Orsz√°ggy√Ľl√©s az els√Ķ √Ķszi √ľl√©snapj√°n (2013. szeptember 9.) d√©li 12 √≥r√°ig nem teljes√≠ti a 2. pontban foglaltakat, √ļgy a Magyar Nemzet nem ismeri el az 1989. okt√≥ber 23-√°n kihirdetett Alkotm√°nyt sem, mivel az, az 1947. √©vben bizony√≠tottan v√°laszt√°si csal√°s (k√©k c√©dul√°s), valamint idegen, szovjet fegyveres er√Ķk √°ltali megsz√°ll√°s alatt megalkotott jogi folyom√°nya. T√∂rv√©nytelens√©g pedig jogot nem alap√≠t.

Ezzel visszat√©rt√ľnk az 1944. m√°rcius 19-√©hez, a n√©met II. Vil√°gh√°bor√ļs er√Ķk bevonul√°s√°t megel√Ķz√Ķ k√∂zjogi √°llapothoz, ami nem m√°s, mint:

a MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG

2013. szeptember 9-√©n d√©li 12 √≥rakor, ha √©s amennyiben az Orsz√°ggy√Ľl√©s nem hoz v√©g√©rv√©nyes d√∂nt√©st a megadott felt√©telek mellett a n√©pszavaz√°s ki√≠r√°s√°r√≥l, ett√Ķl a pillanatt√≥l kezdve az orsz√°g √°llamform√°ja ISM√ČT automatikusan:

MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG

4./ T√∂rt√©nelmi Alkotm√°nyunk t√∂bbek k√∂z√∂tt az 1222-ben megalkotott Aranybulla, soha el nem √©v√ľl√Ķ meg√°llap√≠t√°s√°ra √©p√ľl, miszerint a Nemzetnek nemcsak, hogy joga, hanem k√∂teless√©ge az ellen√°ll√°s, ha t√∂rv√©nyes jogaiban az √©ppen uralkod√≥ hatalom korl√°tozza.

Ebb√Ķl fakad√≥ – soha el nem √©v√ľl√Ķ – jogunkn√°l fogva 2013. szeptember 9-√©t√Ķl √°ltal√°nos munkabesz√ľntet√©st hirdet√ľnk, orsz√°gos f√©lp√°ly√°s √ļtlez√°r√°sokkal, melyet az √©let minden ter√ľlet√©re kiterjed√Ķ teljes blok√°dd√° alak√≠tunk, amennyiben fenti nap d√©li 12 √≥r√°ig az Orsz√°ggy√Ľl√©s nem hoz hat√°rozatot a n√©pszavaz√°s ki√≠r√°s√°r√≥l a megadott felt√©telek teljes√≠t√©se mellett.

Az √ļtz√°rakat, a munkabesz√ľntet√©seket, a jelenlegi hatalom m√Ľk√∂d√©si rendszer√©nek teljes bojkottj√°t, a Magyar Nemzet √∂nrendelkez√©si jog√°nak megval√≥s√≠t√°s√°ig fent tartjuk!

5./ Sem a Magyar Királyságnak sem annak teljes lakosságának nincs semmilyen felvett hitele, ezért sem az Országnak, sem az egyéneknek nincs adóságból fakadó, bármiféle fizetési kötelezettsége.

Magyar Nemzet jelen l√©v√Ķ, √©s ezen hat√°rozatr√≥l akaratukat egys√©gben kinyilv√°n√≠t√≥ tagjai √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy az √∂sszes p√©nz√ľket kiveszik a magyarorsz√°gi p√©nzint√©zetekb√Ķl.

T√∂bb ad√≥t ennek a rendszernek nem fizetnek, √©s meghat√°rozatlan ideig megtagadj√°k a k√∂z√ľzemi sz√°ml√°k rendez√©s√©t is. A hat√°rozatban r√©sztvev√Ķk a fentiek halad√©ktalan megt√©tel√©re sz√≥l√≠tj√°k fel minden Magyar Testv√©r√ľket.

6./ A jelenl√©v√Ķk felsz√≥l√≠tj√°k az √∂sszes magyar rendv√©delmi, fegyveres test√ľlet, √©s a katasztr√≥fa elh√°r√≠t√°s tagjait, hogy szigor√ļan esk√ľj√ľkh√∂z h√≠ven cselekedjenek, nem feledv√©n, hogy a Magyar Nemzet √©s nem pedig idegen hatalmi √©rdekek √©s azok kiszolg√°l√≥inak v√©delm√©re tettek fogadalmat.

7./ A jelenleg parlamenti demokr√°cia megbukott. T√∂bbsz√∂r√∂sen el√°rult√°k Haz√°nkat a parlamenti k√©pvisel√Ķk – n√©h√°ny √ľde kiv√©telt√Ķl eltekintve –, bebizony√≠tv√°n nemzetidegeneket felt√©tel n√©lk√ľl kiszolg√°l√≥ k√©szs√©g√ľket.

A Magyar Nemzet ki√°ll a v√©gs√Ķkig azon d√∂nt√©se mellett, hogy a jelenlegi hatalommal nem alkudozik, nem t√°rgyal, csak √©s kiz√°r√≥lagosan a hatalom √°tad√°s√°nak b√©k√©s form√°j√°r√≥l. Amennyiben erre a hatalom jelen birtokosai nem hajland√≥ak, Isten sz√≠ne el√Ķtt felelnek minden nem k√≠v√°natos esem√©ny esetleges bek√∂vetkezt√©√©rt.

Kihirdetve:

Apaj puszt√°n, 2013. augusztus 18-√°n, d√©li 12 √≥r√°t k√∂vet√Ķen a Szent Korona tisztelet√©ben.


Tov√°bb√≠totta nek√ľnk: micro

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2013. augusztus 19. 09:12:23
Gyerekek, mit vagytok √ļgy oda! 2009-es b√∂szt√∂rpusztaira eml√©keztek? H√Ľ de nagyon sokan √©s h√Ľ de durc√°san n√©ztek √©s mikor kihirdette Vukics a pet√≠ci√≥t, hogy "ha majd akkor, akkor majd ha" azt mondtam, hogy "itt van v√©ge".

Tillati neh√©z elfogadni, hogy ennyi f√©r bele a zemberek fej√©be ugye? Orosh√©zira ne haraggal gondolj! Neki egy nagyon spiri nagyon tan√≠t√≥ megmondta, hogy √Ķ a kiv√°lasztottt, √≠gy megy, mert naiv √©s j√≥ ember.

Ahogy te szoktad mondani, mindenkinek megvan a szerepe ebben a zsibv√°s√°rban. Most l√°thatj√°tok, mindenki kir√°ly√°g√©rt √≥b√©gat √©s ezzel egyid√Ķben Rom√°ni√°ban is megy a nemzeti nagy birkamenet...ugye nem hiszitek, hogy ez v√©letlen.

N√©pszavaz√°s? Legyen! DE HOL A N√ČP? Itt m√©g a n√©ps√©g fogama is er√Ķs cs√ļsztat√°s m√°r.

Az "alkotm√°ny" semmiss√© nyilv√°n√≠t√°sa igaz√°n pazar deklar√°ci√≥, de h√°t ezt m√°r mindenki, aki gondolkodik megtehette egy√©niben is...√©s akkor mi van? Az EU -zsidaj sem v√©letlen√ľl lebegteti ezt a t√©m√°t √≠gy a 4. m√≥dos√≠t√°s ut√°n sem. √Črlel√Ķdik a tr√°gya, lassan csak-csak ki lehet m√°r sz√≥rni, ha m√°r egyszer ki lett sz@rva.
#12 | postaimre - 2013. augusztus 19. 09:19:47
L√°tj√°tok, √Ālmos is letelepedett, m√©g √©ppen j√≥kor. Ugye √©rthet√Ķ a nagy zsid√≥ f@sztiv√°loz√°s √©s kor√°bban a "mi a magyar" ki√°ll√≠t√°s √©s a sok egy√©b nemzeti √∂sszefos√°s kapcsolata...a fentebb le√≠rt gondolatokkal?

Megj√∂tt √Ālmos

A S√≥lyom els√Ķ g√©pe charter-rep√ľl√©seket v√©gez, am√≠g meg nem √©rkeznek a t√°rsai. Okt√≥bert√Ķl j√°rnak majd menetrend szerint.

Meg√©rkezett a S√≥lyom Hungarian Airways els√Ķ rep√ľl√Ķg√©pe vas√°rnap d√©lut√°n a Liszt Ferenc Nemzetk√∂zi Rep√ľl√Ķt√©rre a d√©l-angliai Bournemouth rep√ľl√Ķt√©rr√Ķl.

Az √Ālmos vez√©r n√©vre keresztelt Boeing 737-500-as g√©pet rep√ľl√Ķs szok√°soknak megfelel√Ķen v√≠zsug√°rral k√∂sz√∂nt√∂tt√©k. A S√≥lyom l√©git√°rsas√°g √°llom√°ny√°ban l√©v√Ķ k√©t egykori Mal√©v-pil√≥ta hozta Budapestre.

Okt√≥bert√Ķl menetrend szerint

V√°g√≥ J√≥zsef, a S√≥lyom Hungarian Airways Kft. vez√©rigazgat√≥ja a rep√ľl√Ķt√©ren elmondta: a rep√ľl√Ķ kifog√°stalan √°llapotban van, az els√Ķ g√©p charter-rep√ľl√©seket v√©gez szeptember v√©g√©ig, am√≠g a tov√°bbi l√≠zingelt √∂t g√©p meg nem √©rkezik.
http://www.hir24..../#aktualis
#13 | postaimre - 2013. augusztus 19. 09:27:56
A koronázás látványos drámája Székesfehérváron

Koron√°z√°si √ľnnepi j√°t√©kokat rendezett a h√©tv√©g√©n Sz√©kesfeh√©rv√°r. Az idei Szent Istv√°n-eml√©k√©v aprop√≥j√°n az √°llamalap√≠t√≥ kir√°ly, Istv√°n √©s kora ker√ľlt a k√©tnapos program k√∂z√©ppontj√°ba. Az id√©n el√Ķsz√∂r megrendezett fesztiv√°lon mutatt√°k be Szikora J√°nos, a sz√©kesfeh√©rv√°ri V√∂r√∂smarty Sz√≠nh√°z igazgat√≥ja rendez√©s√©ben az els√Ķ sz√©kesfeh√©rv√°ri koron√°z√°si szertart√°sj√°t√©kot.

A koron√°z√°si szertart√°sj√°t√©k l√©nyege, hogy a k√∂z√∂ns√©g szimbolikusan √°t√©lje a koron√°z√°st – ez√ļttal Szent Istv√°n kir√°ly√©t – ott, ahol annak Magyarorsz√°gon a legnagyobb hagyom√°nya volt. Sz√©kesfeh√©rv√°ron pontosan azon a helyen – a k√∂z√©pkori romkertben – √©p√≠tett√©k fel a k√©tezer-nyolcsz√°z f√Ķs k√∂z√∂ns√©g befogad√°s√°ra alkalmas szabadt√©ri sz√≠npadot, ahol a magyar kir√°lyok egykori koron√°z√≥temploma, a Nagyboldogasszony-bazilika √°llt. Szent Istv√°nt ugyan nem Sz√©kesfeh√©rv√°ron, hanem Esztergomban koron√°zt√°k, de Orseolo P√©tert√Ķl kezdve folyamatos volt itt a koron√°z√°s hagyom√°nya, amely az √Ārp√°d-h√°z kihal√°sa ut√°n is folytat√≥dott. Az utols√≥ sz√©kesfeh√©rv√°ri kir√°lykoron√°z√°son I. Ferdin√°nd fej√©re ker√ľlt a magyar korona 1527-ben. A hagyom√°nyteremt√Ķ sz√°nd√©kkal megrendezett koron√°z√°si j√°t√©kok j√∂v√Ķ √©vi m√°sodik r√©sz√©ben, Szent L√°szl√≥ koron√°z√°sa kapcs√°n m√°r elmondhatjuk, hogy pontosan azon a helyen zajlik majd a szertart√°sj√°t√©k, ahol a koron√°z√°s is zajlott, mert L√°szl√≥ m√°r a Sz√©kesfeh√©rv√°ron koron√°zott uralkod√≥k sor√°ba tartozik.
http://mno.hu/gru...on-1179165
#14 | 9323 - 2013. augusztus 19. 10:05:43
Mit mondjak, strat√©giailag is nagyfok√ļ h√ľlyes√©g bejelenteni egy hatalomellenes l√°zad√°s id√Ķpontj√°t.
Nem akarok tippeket adni, de sim√°n ki lehet hirdetni arra az id√Ķpontra valami rendk√≠v√ľli √°llapotot, √©s az abban az id√Ķben "engedetlen" √°llampolg√°rokat r√∂gt√∂n√≠t√©l√Ķ b√≠r√≥s√°gokon "joger√Ķsen" el lehet √≠t√©lni. Ha mindenkit "csak" 1milli√≥ forintos p√©nzb√ľntire √≠t√©lnek, vagy teljes vagyonelkobz√°sra....
Tanulni kellett volna a m√ļltban elk√∂vetett hasonl√≥ ultim√°tumok hib√°ib√≥l, √©s v√©gre egyszer rendesen megcsin√°lni.
√ögy l√°tom, ahhoz m√©g agyilag fejl√Ķdni kellene egy kicsit...
#15 | 9323 - 2013. augusztus 19. 10:12:28
"Mint tudjuk", Alba Regia a Pilisben volt, SZIKESfehérvár pedig egy mocsár védelmében.
Alba Regia = Király(i) Fehér, magyarul Királyfehérvár. Ez még hangzásilag sem kapcsolódik Szikesfehérvárhoz...
#16 | gabesz - 2013. augusztus 19. 11:59:29
√öjabb id√Ķpont, √ļjabb v√°rakoz√°s. Pedig m√©g a m√°sik k√©t jel√∂lt sem v√©gzett....k√©rem Ferenc, t√©pjen egy sz√°mot √©s √°lljon be a sor v√©g√©re, sz√≥l√≠tani fogjuks_*_kv

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.