Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

80 ezer katonát vet be Szöul és Washington


A dél-koreai és az amerikai hadsereg megkezdte hétfõn az idei közös hadgyakorlatát.
Errõl már elõzõleg, augusztus 10-én tájékoztatták Észak-Koreát, amely ország a korábbi években tartott hasonló katonai manõverekre dühösen reagált, úgy tekintett rájuk, mint az invázióra való felkészülésre.

A tizenkét napig tartó hadgyakorlatban mintegy 50 ezer dél-koreai és 30 ezer amerikai katona vesz részt. Háromezer amerikai katona a csendes-óceáni szigeteken és az Egyesült Államok kontinentális részén lévõ támaszpontokról érkezik a Dél-Korea déli részén zajló hadgyakorlatra. A két ország hadserege által kiadott közös közlemény szerint a hadgyakorlat során Észak-Korea esetleges provokációira adott katonai válaszra készülnek fel, a hadseregek számítógépes rendszere elleni kibertámadások és tömegpusztító fegyverekkel végrehajtott csapások kivédését gyakorolják be számítógépes szimuláció segítségével. Legutóbb márciusban tartott erõdemonstrációt Szöul és Washington, akkor 40 ezer egyenruhást vetettek be – olvassa el az mno.hu cikkét.

Szöul és Washington a tengeren, még márciusban

A februárban megválasztott dél-koreai elnök, Pak Gun Hje ebbõl az alkalomból elsõ ízben hívta össze a nemzetbiztonsági tanácsot. A szöuli elnöki palota alatti bunkerben megtartott tanácskozáson úgy nyilatkozott, nagyon fontos fenntartani a dél-koreai védelmi képességet függetlenül attól, hogy milyen változások zajlanak a Korea-közi kapcsolatokban.

Észak- és Dél-Korea békétlen viszonyában az elmúlt hetekben enyhülés tapasztalható. A két ország a múlt héten állapodott meg abban, hogy újra megnyitja a közösen üzemeltetett, áprilisban bezárt keszongi ipari parkot.
A Foal Eagle mûveletben 40 ezer katona vett részt
Link

Hozzszlsok


#1 | Perje - 2013. augusztus 20. 16:52:12
Provokálják ezzel a gyakorlattal is Észak Koreát:
http://www.mignew...45118.html

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.