Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megfigyelési ügy: terrorizmus-gyanúval koboztak el számítógépet


Ó, tehát az én gépem is elsnowdennesedett? A reptér is stimmöl a lefoglalás és a közveszéllyel vaó fenyegetés is..., hû ez már majdnem tenorizmus, nem? Ha finoman akarom kifejezni magam, akkor azt mondom, hogy egyet sem szabad életben hagyni közületek! Demokratikusan megszavazzuk. Több órára feltartóztatták vasárnap a londoni Heathrow repülõtéren annak az újságírónak az élettársat, aki közzétette az amerikai hírszerzés volt informatikusa, Edward Snowden által kiszivárogtatott dokumentumokat.

A Guardian újságírójának, Glenn Greenwaldnak az élettársa, David Miranda London érintésével repült Berlinbõl hazájába, Brazíliába. A Heathrow repülõtéren azonban feltartóztatták a terrorizmus elleni törvényre hivatkozva, amely lehetõvé teszi a hatóságoknak, hogy kihallgassák a Nagy-Britanniába beutazó, terrorizmussal gyanúsított személyeket.

Greenwald szerint Mirandát kihallgatták, elkobozták számítógépét, mobiltelefonját, digitális fényképezõgépét és memóriakártyáit. A hatósági intézkedés kilenc órát vett igénybe, majd Mirandát vasárnap este hagyták továbbrepülni, és nem adtak magyarázatot a történtekre. Miranda berlini útja során találkozott egy amerikai újságíróval, aki ugyancsak foglalkozott a Snowden által kiszivárogtatott anyagok feldolgozásával.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. augusztus 19. 14:27:11
David Miranda? Miranda Glenn Greenwald társa?
#2 | 9323 - 2013. augusztus 19. 14:46:33
Így megy ez "arrafelé"

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.