Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Titkos magyar- izraeli államközi megállapodás


Friss√≠ts√ľk fel az eml√©kezetet! Kieg√©sz√≠t√©s√ľl ennyit, hogy K-√Āder t√°n valami b√≠r√≥seggi v√©gz√©ssel b√≠r, hogy √Ķ nem volt ott! Nos, a l√©nyegen nem v√°ltoztat, mert minden pontj√°t √©lj√ľk. Mindenki ott volt aki sz√°m√≠tott
2004 √°prilis√°ban Magyarorsz√°gon j√°rt Mose Kacav izraeli √°llamf√Ķ. Az ok l√°tsz√≥lag egy szokv√°nyos bar√°ti l√°togat√°s volt. Ehhez k√©pest z√°rt k√∂rben egy olyan √°llamk√∂zi meg√°llapod√°s k√∂ttetett, melynek egyes pontjai k√ľl√∂n-k√ľl√∂n is fel√©rnek egy haza√°rul√°ssal. Ha az al√°√≠r√°sn√°l csak a balliber√°lis p√°rtok √©s azok √©rdekk√∂rei k√©pviseltett√©k volna magukat, senki sem csod√°lkozna, de t√∂rt√©netesen jelen volt a teljes politikai elit. Bele√©rtve az akkori √°llamf√Ķt, M√°dl Ferencet is.
2004 √°prilis 14-√©n, egy szerdai nap k√©s√Ķ est√©j√©n, Izrael magyarorsz√°gi nagyk√∂vete fogad√°st adott, ahol √∂sszegy√Ľlt a meg√°llapod√°st al√°√≠r√≥ magyar politikai elit. Az egyezm√©ny r√©szben a m√°r eml√≠tett EU-Izraeli akci√≥terv alapj√°n ker√ľlt megfogalmaz√°sra, √©s 2004 m√°jus 1-√©n l√©pett √©letbe. A magyar felek ezzel az al√°√≠r√°ssal tulajdonk√©ppen ratifik√°lt√°k az EU-s orsz√°gokban sem szell√Ķztetett kerettervet.Korunk jellemz√Ķje az a k√©nyszer, amibe a nemzetk√∂zi elv√°r√°soknak megfelelni akar√°s beleviszi egy mag√°t f√ľggetlennek nevez√Ķ orsz√°g politikusait egy olyan dokumentum al√°√≠r√°s√°ba, mely ellenkezik a j√≥zan √©sszel, √©s h√°tr√°ny√°ra, s√Ķt k√°r√°ra van a v√°laszt√≥knak √©s az orsz√°gnak. A "nemzetk√∂zi elv√°r√°sok" ebben a kontextusban az USA, Izrael, a nemzetk√∂zi √©s magyarorsz√°gi zsid√≥ szervezetek, √©s persze az √°ltaluk ir√°ny√≠tott er√Ķsen kett√Ķs m√©rc√©s √ļn. "vezet√Ķ m√©dia" elv√°r√°sait jelenti. Ez egy olyan k√©nyszer, amib√Ķl egy p√°rtos demokr√°cia sosem fog tudni kiszabadulni, √©s nem csak a hazai viszonyokat jellemzi. Nem az √©n feladatom persze meg√≠t√©lni, hogy mennyire √©rezt√©k az itt ismertetett dokumentum al√°√≠r√°s√°t politikai k√©nyszernek a jelenl√©v√Ķk. Egy biztos. Mindenki ott volt aki sz√°m√≠tott.
Az itt ismertet√©sre ker√ľl√Ķ anyag az EU √©s Izrael k√∂z√∂tt l√©trej√∂tt "akci√≥terv"-nek nevezett meg√°llapod√°s r√©sze. A k√ľl√∂n√∂s az, hogy a hazai sajt√≥ nem sz√°molt be az EU-Izraeli akci√≥tervr√Ķl, de az EU-s m√©dia is t√∂bbnyire ker√ľlte, mint macska a boxer kutya udvar√°t. (Az eredeti EU-Izraeli akci√≥terv anyaga itt olvashat√≥.)
A dokumentum aláírásán részt vettek:
Mose Kacav, Izrael akkori √°llamf√Ķje,
Mádl Ferenc, Magyarország köztársasági elnöke,
Medgyessy Péter, akkori miniszterelnök,
Kov√°cs L√°szl√≥ az MSZP r√©sz√©r√Ķl,
Hiller Istv√°n az MSZP r√©sz√©r√Ķl,
D√°vid Ibolya az MDF r√©sz√©r√Ķl,
Her√©nyi K√°roly az MDF r√©sz√©r√Ķl,
Orb√°n Viktor a Fidesz MPP r√©sz√©r√Ķl,
√Āder J√°nos a Fidesz MPP r√©sz√©r√Ķl,
Pokorni Zolt√°n a Fidesz MPP r√©sz√©r√Ķl, valamint a
Magyarorsz√°gi Zsid√≥ Hitk√∂zs√©gek Sz√∂vets√©g√©nek vezet√Ķi.
Ezen k√≠v√ľl k√©t f√Ķ az SZDSZ r√©sz√©r√Ķl. A nevek v√©letlen√ľl kimaradtak a jegyzetemb√Ķl, de mint a t√∂bbi p√°rt eset√©ben, itt is a legfels√Ķbb vezet√Ķk lehettek jelen, teh√°t val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķ a szem√©lyek Kuncze G√°bor mint p√°rteln√∂k, √©s Pet√Ķ Iv√°n mint az SZDSZ orsz√°gos tan√°cs√°nak eln√∂ke.
A dokumentum
A dokumentum 8 pontb√≥l √°llt, melyek a k√∂vetkez√Ķek voltak:
1, Magyarország befogadó célország.
Ennek a pontnak a l√©nyege, hogy abban az esetben, ha Izraelt k√ľls√Ķ agresszi√≥ √©rn√©, mely vesz√©lyezteti az ott √©l√Ķ zsid√≥k √©let√©t, Magyarorsz√°g 500.000 zsid√≥ befogad√°s√°t v√°llalja, √°llampolg√°ri jogokat adva a befogadottaknak. Hasonl√≥ meg√°llapod√°sok √©rtelm√©ben N√©metorsz√°g tov√°bbi f√©lmilli√≥, Lengyelorsz√°g pedig 100.000 Izraeli √°llampolg√°r befogad√°s√°ra tett √≠g√©retet az ott elhangzottak szerint.
Jegyzetek az egyes ponthoz
a.) Ezzel szemben N√©metorsz√°g a zsid√≥k bev√°ndorl√°s√°nak korl√°toz√°s√°r√≥l d√∂nt√∂tt 2006 j√ļlius√°ban.
b.) A r√°nk vonatkoz√≥ sz√°m val√≥sz√≠n√Ľleg nem 500, hanem 550 ezer. A Magyar F√≥rum 1998. december 17-i sz√°m√°ban az izraeli A H√©t T√ľkre nev√Ľ √ļjs√°gb√≥l id√©zett egy k√∂zlem√©nyt, miszerint "a j√∂v√Ķben Magyarorsz√°g √°llampolg√°rainak sz√°ma 550 ezer izraelivel gyarapodhat". Ez k√ľl√∂nben az√©rt is meglep√Ķ, mert az √öj Magyarorsz√°g (1991.09.24) amikor G√∂ncz √Ārp√°d Tel Avivban, j√°rt 1991 nyar√°n, m√©g arr√≥l tud√≥s√≠tott, hogy csak "negyedmilli√≥ magyar ajk√ļ k√∂z√∂ss√©g" volt Izraelben!
c.) A 2007 febru√°rj√°ban kirobbant "√°zsiai betelep√≠t√©si botr√°ny" t√©m√°j√°ban a magyarnak mondott korm√°ny Semj√©n Zsolt √°ltal kiemelt sorokra reag√°lva a k√∂vetkez√Ķ k√∂zlem√©nyt adta ki: "a f√©lre√©rtelmezett sorok nem √°zsiai vagy m√°s k√ľlf√∂ldi migr√°ns t√∂meges betelep√≠t√©s√©r√Ķl sz√≥lnak, hanem egyr√©szt a migr√°ci√≥ glob√°lis szinten tapasztalhat√≥ hat√°sait √©rt√©kelik, illetve ezen kereszt√ľl a haz√°nkba leg√°lisan √©rkez√Ķ k√ľlf√∂ldiek t√°rsadalmi integr√°ci√≥j√°t c√©lozz√°k".
Ez csak az√©rt √©rdekes, mert Izrael a K√∂zel-Keleten van ugyan, de az egyben Nyugat-√Āzsi√°t is jelenti. Ha ilyen √∂sszef√ľgg√©sben vizsg√°ljuk az eg√©sz botr√°nyt, teljesen m√°s megvil√°g√≠t√°sba ker√ľl. Nem k√≠naiakat akarnak teh√°t az orsz√°gban letelep√≠teni, mint az t√©vesen elterjedt, hanem a zsid√≥k leteleped√©t k√≠v√°nj√°k el√Ķseg√≠teni haz√°nkban.
d.) Több mint egymillió izraeli lehet EU- állampolgár
(Ez egy 2004.03.12-i h√≠r, azaz k√∂zvetlen√ľl a meg√°llapod√°s el√Ķtt √≠r√≥dott. Kim√°solom ide a sz√∂veget, hogy megmaradjon:)
Az Eur√≥pai Uni√≥ m√°jus elsejei kib√Ķv√≠t√©s√©vel kereken 1,1 milli√≥ izraeli sz√°m√°ra ny√≠lik lehet√Ķs√©g arra, hogy eur√≥pai uni√≥s √°llampolg√°rs√°got szerezzen. Err√Ķl a H√°√°rec c√≠mu izraeli lap sz√°molt be, utalva arra, hogy a lehet√Ķs√©get az uni√≥ kib√Ķv√≠t√©se hordozza mag√°ban. Olyan, a bel√©p√©s el√Ķtt √°ll√≥ orsz√°gok, mint Lengyelorsz√°g √©s Magyarorsz√°g ugyanis nagysz√°m√ļ zsid√≥ √°llampolg√°rral rendelkeztek, akik vagy a holokauszt el√Ķtt vagy k√©s√Ķbb a szt√°lini id√Ķk antiszemitizmusa miatt menek√ľltek Izraelbe.
Az Eur√≥pai Uni√≥ Izraelben akkredit√°lt nagyk√∂vete, Giancarlo Chevallard tel-avivi sajt√≥√©rtekezlet√©n utalt arra: az EU 25 tag√ļra t√∂rt√©n√Ķ kib√Ķv√≠t√©s√©vel az izraeli zsid√≥k egy√∂t√∂de szerezhet jogot arra, hogy egyik vagy m√°sik EU-tag √°llampolg√°rs√°g√°√©rt folyamodjon. Az uni√≥s t√∂rv√©nyek ugyanis kimondj√°k: mindazok, akik b√°rmelyik tag√°llamban sz√ľlettek valamint gyermekeik √©s unok√°ik jogosultak arra, hogy √°llampolg√°rs√°got szerezzenek. Az izraeliek hat sz√°zal√©ka m√°r √©lt ezzel a joggal, mert olyan orsz√°gb√≥l sz√°rmaznak, amely az uni√≥ tag√°llama, p√©ld√°ul N√©metorsz√°g, Franciaorsz√°g, Olaszorsz√°g vagy Ausztria.
Egy k√∂zelm√ļltban v√©gzett felm√©r√©s szerint a megk√©rdezett izraeliek 60 sz√°zal√©ka t√°mogatja az uni√≥s √°llampolg√°rs√°got, tov√°bbi 25 sz√°zal√©k gondolkodik azon. Mindazon√°ltal a megk√©rdezettek 75 sz√°zal√©ka nem helyesli az EU k√∂zel- keleti politik√°j√°t. Azt vallj√°k ugyanis, hogy az EU el√īnyben r√©szes√≠ti a palesztin √°ll√°spontot. (MTI/APA)
e.) Frattini is megmondta, hogy Magyarorsz√°gnak √©get√Ķen sz√ľks√©ge lesz a bev√°ndorl√≥kra.
2, Izraeli áruk európai terjesztése.
El sem tudom k√©pzelni, hogy ez a pont mir√Ķl sz√≥lhat, hiszen az Izrael √©s Magyarorsz√°g k√∂z√∂tti kereskedelmet az 1998 √©s 2004 m√°jus 1. k√∂z√∂tt √©rv√©nyes szabadkereskedelmi meg√°llapod√°s szab√°lyozta, amely az ipari term√©kek eset√©n v√°mmenetes ki- √©s behozatalt biztos√≠tott. 2004 m√°jus 1-gyel pedig √©letbe l√©pett az EU-Izrael k√∂z√∂tti szabadkereskedelmi egyezm√©ny, teh√°t Izrael b√°rkivel kereskedhet az EU-ban, ha leg√°lisan akarja ezt megtenni. Csak olyan cikkekr√Ķl lehet sz√≥ melyek nem tartoznak az egyezm√©ny hat√°lya al√°. Ezeket √°tcsomagol√°ssal √ļgymond "honos√≠tani" lehet, majd √ļgy tov√°bbsz√°ll√≠tani az EU tagorsz√°gaiba. A meg√°llapod√°s ezen r√©sze teh√°t az uni√≥s t√∂rv√©nyek valamilyen form√°ban t√∂rt√©n√Ķ kij√°tsz√°sa.
3, Izraeli vállalkozások állami pénzen való támogatása.
1993-ban Izrael √©s Magyarorsz√°g egy beruh√°z√°s v√©delmi meg√°llapod√°st k√∂t√∂tt , mely eredetileg 10 √©vre sz√≥lt, de tov√°bbra is fenntartott√°k. A titkos meg√°llapod√°s 3. pontja ennek a folytat√°sa lett volna. Az izraeli beruh√°z√≥k kihaszn√°lt√°k a magyar √°llam k√≠n√°lta vissza nem t√©r√≠tend√Ķ t√°mogat√°sokat, majd ez √©v augusztus√°ban, amikor nyilv√°nval√≥ lett, hogy a korm√°ny m√°r semmilyen form√°ban nem lesz k√©pes t√°mogatni √Ķket Magyarorsz√°gon, gyorsan felmondt√°k az 1993-ban k√∂t√∂tt, de m√©g mindig √©l√Ķ meg√°llapod√°st.
A 2004-es egyezm√©ny ut√°n nem sokkal j√∂tt l√©tre t√∂bbek k√∂z√∂tt pl. az az ismert szerz√Ķd√©s, mely alapj√°n egy Izraeli c√©get k√∂zel egymilli√°rd forinttal t√°mogatott az √°llam. Ez egy gy√©m√°ntcsiszol√≥ √ľzem lett volna Salg√≥tarj√°nban (L√°sd ezt a 2004-es h√≠rt), annak az √∂bl√∂s√ľveg gy√°rnak a ter√ľlet√©n, mely √°tmeneti p√©nzzavarba ker√ľlt. A "munkahelyteremt√©s" c√≠msz√≥ alatt az izraeli befektet√Ķnek aj√°nd√©kozott p√©nz√∂sszeg 750 ember plusz a besz√°ll√≠t√≥k kenyer√©t menthette volna meg hossz√ļ t√°vra az egy√©bk√©nt j√≥ piaci felt√©telek k√∂z√∂tt m√Ľk√∂d√Ķ St.Glass Rt. talpra√°ll√≠t√°s√°val. Ezzel szemben a gy√©m√°ntcsiszol√≥ kevesebb mint 350 embert foglalkoztatott volna, azt is csak az √ľzem teljes beindul√°sa ut√°n. A beruh√°z√°s v√©g√ľl sosem val√≥sult meg. Vajon h√°ny hasonl√≥ √ľgylet bonyol√≥dott le, hov√° mentek a p√©nzek sz√°molatlanul?
√ögy nem mellesleg ide v√°g egy a Magyar Fejleszt√©si Bankban dolgoz√≥ √ľgyint√©z√Ķt√Ķl sz√°rmaz√≥ inform√°ci√≥ is, mely szerint a magyar √°llam a TB kassz√°b√≥l(!) izraeli kibuc√©p√≠t√©seket finansz√≠roz, melyek rossz min√Ķs√©g√Ľ paprik√°t termelnek, amit azt√°n a kiv√°l√≥ hazaihoz keverve az EU-ban magyark√©nt adnak el. Ez√©rt azt√°n nem t√°mogatj√°k a haza paprikatermeszt√©st itthon, mert Izraelb√Ķl l√©gi √ļton behozva is olcs√≥bb.
4, A zsid√≥ kult√ļra hangs√ļlyos megjelen√≠t√©se √©s propag√°l√°sa a m√©di√°n
kereszt√ľl.
Ebben nincsen n√°lunk hi√°ny. Ez is r√©sze az EU-Izraeli akci√≥terv n√©ven ismert dokumentumnak. Az √ļn. holokauszt-oktat√°s tant√°rgyi bevezet√©s√©nek s√ľrget√©se is ide tartozik.
5, A gy√Ľl√∂lett√∂rv√©ny minden √°ron val√≥ elfogadtat√°sa az orsz√°ggy√Ľl√©sben, √©s
annak szigor√ļ alkalmaz√°sa.
Ezzel az√≥ta is √©s folyamatosan pr√≥b√°lkoznak. 2007 m√°rcius√°ban a Mazsihisz m√©g azt a b√°tors√°got is vette, hogy t√∂v√©nyjavaslatot ny√ļjtson be! T√∂rv√©nyjavaslatot, a Mazsihisz!!! A m√©di√°nak persze nem sz√ļrt szemet, hogy mi a fen√©t k√©pzelnek magukr√≥l. L√°tsz√≥lagos ellen√°ll√°sukkal szemben a gy√Ľl√∂lett√∂rv√©ny nem megszavaz√°sa ink√°bb politikai alku k√©rd√©se lehet a Fidesz r√©sz√©r√Ķl, tekintve, hogy a holokamu tagad√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyt sim√°n megszavazn√°k. Mivel azonban ez nyilv√°nval√≥an alkotm√°nyba √ľtk√∂zne, ez√©rt j√∂ttek el√Ķ azzal, hogy ink√°bb alkotm√°nyba iktatn√°k, mint azt megtudtuk R√©p√°ssy R√≥bertt√Ķl 2009 j√ļnius elej√©n.
6, A nemzeti ir√°nyults√°g√ļ kisebb p√°rtok, valamint civil szervezetek
m√Ľk√∂d√©s√©nek ellen√Ķrz√©se, korl√°toz√°sa, √©s megsz√ľntet√©se.
Ez a pont egy√©rtelm√Ľ. Nem m√°s ez, mint a megalkuv√°st nem ismer√Ķ, a nemzeti meg√ļjul√°st √≥hajt√≥ √©s szolg√°l√≥ nemzeti er√Ķk, az √ļn. "sz√©ls√Ķjobb" √©s a civil mozgalmak eltapos√°s√°ra tett t√∂rekv√©s szentes√≠t√©se. Ezt m√Ľvelik a rendszerv√°lt√°s √≥ta folyamatosan. Ha valami kibontani k√©sz√ľl a szirmait, r√∂gt√∂n ott terem egy-k√©t balr√≥l j√∂v√Ķ t√©gla, vagy provok√°tor √©s √°tveszi az ir√°ny√≠t√°st, hogy azt√°n ha nem √Ķket szolg√°lja az √ľgy, akkor mehessen a levesbe. A Jobbik 2009-es el√Ķret√∂r√©se csak az√©rt volt lehets√©ges, mert ny√≠lt lapokkal j√°tszottak, nem √©rdekelte √Ķket a sz√©ls√Ķs√©gesez√©s, a szavaz√≥ikat pedig m√©g annyira sem.
Ez√©rt el√Ķsz√∂r a Magyar G√°rd√°t tiltott√°k be abszurd okokra val√≥ hivatkoz√°ssal, majd a baloldalon megjelentek a Jobbik Magyarorsz√°g√©rt Mozgalom betilt√°s√°t szorgalmaz√≥ √©s annak lehet√Ķs√©g√©t elemz√Ķ hangok, a legfels√Ķbb b√≠r√≥ pedig elhat√°rol√≥d√°s helyett "nem z√°rta ki annak lehet√Ķs√©g√©t." Mindek√∂zben a Fidesz a sehonnai bitang ember hallgat√°s√°nak b√Ľn√©t gyakorolta azzal, hogy tart√≥zkodott az ezekkel kapcsolatos nyilatkozatt√©telt√Ķl.
7, Az izraeli politika felt√©tlen t√°mogat√°sa a magyar k√ľlpolitik√°ban, √©s a
nemzetközi fórumokon.
Ez ut√≥bbit t√∂k√©letesen lek√∂vethetj√ľk a magyar politik√°ban. Az izraeli t√∂meggyilkoss√°gok ellen egy szava sincs a magyar korm√°nynak, sem pedig a p√°rtoknak. A maga is zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ E√∂rsi M√°ty√°s sz√≥viv√Ķ kijelentette, hogy "Izraelnek joga van az "√∂nv√©delemhez", holott mindannyian j√≥l tudjuk, hogy nem √∂nv√©delemr√Ķl van sz√≥. E√∂rsi M√°ty√°s, √©s V√°s√°rhelyi M√°ria voltak azok, akik EU k√©pvisel√Ķk√©nt soha egyetlen egyszer sem emelt√©k fel szavukat a magyar nemzetis√©g√Ľ kisebbs√©get √©rt h√°tr√°nyos megk√ľl√∂nb√∂ztet√©sek, az ellen√ľk elk√∂vetett atrocit√°sok, valamint a szomsz√©dos orsz√°gokban tapasztalhat√≥ politikusok magyarellenes kirohan√°sai √ľgyeiben, ellenben Izraelt foggal k√∂r√∂mmel v√©dt√©k, amikor az Eur√≥pa Uni√≥ el akarta √≠t√©lni a palesztinokkal kapcsolatos b√Ľn√∂s gyakorlata miatt. Az ENSZ rasszizmus elleni konferenci√°j√°r√≥l is kivonultunk 2009 √°prilis√°ban, mert sz√≥ba ker√ľlt, hogy Izrael rasszista √°llam.
8, Harc az antiszemitizmus minden formája ellen a Berlini Deklaráció
szellemében.
Ez is r√©sze az EU-Izraeli akci√≥tervnek. Ez a pont ism√©t csak a v√©lem√©nyszabads√°g korl√°toz√°sa c√©lj√°b√≥l ker√ľlt bele az egyezm√©nybe.


postaimre - 2009, december 16. szerda-10:20'35"

Link

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. augusztus 20. 17:40:41
V√≠zent√°li felh√°borod√°s a Fradi meccsen kifesz√≠tett molin√≥ miatt. A wallenbergesek megvonn√°k a k√∂zp√©nt a Fradit√≥l. Ezek szerint √Ķk rendelkezenek az ad√≥forintjainkkal?
http://www.atv.hu...a-fraditol

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.