Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nemzetgyûlés Budapesten


A mai napon 11 órai kezdettel Kásler Árpád és a BÁÉSZ szervezésében a Hõsök tere (felvonulási Tér) Regnum Marianum kereszt mögötti erdõs részen Nemzetgyûlést tartanak.

hir.ma/wp-content/uploads/2013/08/NemzetgyulesDSC043910.jpg


Az egybegyûltek egy olyan országot szeretnének hazánkban, ahol jó élni, ahonnan nem akarnak elmenni az emberek külföldre és ahol becsülete van a dolgozó embernek.
A rendezvény 11 órakor kezdõdött és 3 órán keresztül Kásler Árpád beszélt arról, hogy mit is jelent a Nemzetgyûlés elnevezés, de beszélt arról is, hogy hazánkat teljesen ellepte a felsõvezetésbõl leledzõ fertõ és elfogadhatatlan, hogy az emberek feje fölött döntenek és a lábuk alól kihúzzák a talajt közben.

Bemutatta Kásler Árpád a HAZA NEM ELADÓ mozgalom vezetõit. A vezetõk között voltak nõk és férfiak, fiatalok és idõsek, szakmunkások és diplomások, magyarok és romák, de mind olyan ember volt akik nem valami ellen, hanem valamiért szeretnének kiállni és harcolni.
Minden egyes vezetõ pár szót szólt a jelenlévõ emberekhez, volt aki buzdította az embereket az összefogásra, de volt aki bemutatta, hogy milyen szomorú, hogy emberek tízezrei költöznek külföldre azért, hogy a családjuknak legyen munkája és bevétele.

Kásler Árpád kihangsúlyozta, hogy jelezte a házelnöknek, hogy szeretne részt venni a devizahitel kormányprogrammal kapcsolatos dolgok megvitatásában, de a válaszban az volt, hogy nekik nincs ebbe beleszólása és nem tudják õt meghallgatni. Sajnos más szervezetet pedig bevontak az egyeztetésbe. A bevont szervezet a CÖF volt, aminek a vezetõje az elmúlt hetekben olyan kijelentéseket tett, mely az emberekben azt a látszatot keltette, hogy nincs is gond a devizahitelek ügyében, hiszen csak be kell menni a bankba és a bank elfogadja majd a mi szerzõdés felbontásunkat és neki kell majd bizonyítani az igazát.
Kásler Árpád elmondta azt is, hogy sajnos a fõsodratú médiában nem írják meg a valóságot, csak azt ami a kormánynak és a bankok érdekeit képviselik.
A Nemzetgyûlés tovább folytatódik. Egész éjjel a helyszínen lesznek a szervezõk és várják az embereket a Nemzetgyûlésre.

A további fejleményekrõl késõbb beszámolunk.
Az alábbi képeket a mai napon készítettük a NEMZETGYÛLÉSEN.
http://hir.ma/bel...en/130040#

Hozzszlsok


#91 | GERRY - 2013. augusztus 22. 19:10:19
Gergo - egyetlen "mentsége" van Káslernek, mégpedig az, hogy kényszerpályán van és vagy továbbviszi ahogy tudja, vagy vége a müsornak, akkor már csak arra várhat, hogy mikor kapják el. Így még érezhet arra esélyt, hogy esetleg megússza a jelenlegi helyzetét. Ha bízik önmagában akkor elképzelhetö. hogy nem fogja feladni a végsö pillanatig. Azt meg egyenlöre még nem írták meg, így nem is borítékolható.
Szemünk láttára változik, egy oldalról - beterelve a szük sikátorba - nincs már semmiféle mozgástere, csak elöre vagy leülni a földre. A mellé közvetlen beálló emberekben meg akár megbízik bennük akár nem nem rughat bele hiszen pillanatnyilag egyirányba mennek.

Tépelödjetek rajta mi a jobb, akassza fel magát, vagy lépjen tovább? Elsö esetben elvonulhat egy sarokba és csendesen, pityeregve felekasztódik, vagy elköveti Zrínyi berohanását egy bankba, országházába, akárhova (ott is ott vannak a görények) és mint ámokfutó gyilkos fejezi ki tömény undorát... vagy (második esetben), addig folytatja ameddig el nem ér valamit (végkifejlet) illetve eröszakkal meg nem állítják. Akárhogyan akármivel.
Itt kint sokat gondolkoztam azon, mit tennék a helyében? Egy biztos, nem szeretnék a börében lenni, de ha mégis megtörténne akkor valahogy ez lenne az én utam is. Se Jano nem vagyok, se gyilkosfajzat, és ez az az út amire mindenki fellép ilyen esetben, amin mindenki elkezd lépdelni a különbség csak abban van, hogy ki meddig marad rajta.

Azt meg mindenki láthatja, hogy aki egyszer belekerül a darálóba annak többet el kell viselnie (hideget-meleget) mint a kibiceknek az útja szélén.

Aztán, ohgy tisztességes maradt-e ezen az úton vagy sem azt nem hitelesíti se az öt követö tömeg lelkesedése sem a sz@rdobálók mennyisége.

Ki fog derülni. Ahogy írod Gergö, nem Kásler dönti el, hanem az idö és sok kis apró körülmény. Olyan ez amikor egy küzdösportban a gyöztes harcos rájön, hogy holnap is a következö napokon is és ameddig világ a világ neki újra a ringbe kell állnia és el fog jönni egyszer az a nap is amikor úgy érzi jobb ha visszavonul...

De azt a napot meg is kell érnie.
#92 | spartakusz - 2013. augusztus 22. 19:51:25
http://www.kubiny...

Kasleról beszélnek pont

spari

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.