Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nemzetgyűlés Budapesten


A mai napon 11 órai kezdettel Kásler Árpád és a BÁÉSZ szervezésében a Hősök tere (felvonulási Tér) Regnum Marianum kereszt mögötti erdős részen Nemzetgyűlést tartanak.

hir.ma/wp-content/uploads/2013/08/NemzetgyulesDSC043910.jpg


Az egybegyűltek egy olyan országot szeretnének hazánkban, ahol jó élni, ahonnan nem akarnak elmenni az emberek külföldre és ahol becsülete van a dolgozó embernek.
A rendezvény 11 órakor kezdődött és 3 órán keresztül Kásler Árpád beszélt arról, hogy mit is jelent a Nemzetgyűlés elnevezés, de beszélt arról is, hogy hazánkat teljesen ellepte a felsővezetésből leledző fertő és elfogadhatatlan, hogy az emberek feje fölött döntenek és a lábuk alól kihúzzák a talajt közben.

Bemutatta Kásler Árpád a HAZA NEM ELADÓ mozgalom vezetőit. A vezetők között voltak nők és férfiak, fiatalok és idősek, szakmunkások és diplomások, magyarok és romák, de mind olyan ember volt akik nem valami ellen, hanem valamiért szeretnének kiállni és harcolni.
Minden egyes vezető pár szót szólt a jelenlévő emberekhez, volt aki buzdította az embereket az összefogásra, de volt aki bemutatta, hogy milyen szomorú, hogy emberek tízezrei költöznek külföldre azért, hogy a családjuknak legyen munkája és bevétele.

Kásler Árpád kihangsúlyozta, hogy jelezte a házelnöknek, hogy szeretne részt venni a devizahitel kormányprogrammal kapcsolatos dolgok megvitatásában, de a válaszban az volt, hogy nekik nincs ebbe beleszólása és nem tudják őt meghallgatni. Sajnos más szervezetet pedig bevontak az egyeztetésbe. A bevont szervezet a CÖF volt, aminek a vezetője az elmúlt hetekben olyan kijelentéseket tett, mely az emberekben azt a látszatot keltette, hogy nincs is gond a devizahitelek ügyében, hiszen csak be kell menni a bankba és a bank elfogadja majd a mi szerződés felbontásunkat és neki kell majd bizonyítani az igazát.
Kásler Árpád elmondta azt is, hogy sajnos a fősodratú médiában nem írják meg a valóságot, csak azt ami a kormánynak és a bankok érdekeit képviselik.
A Nemzetgyűlés tovább folytatódik. Egész éjjel a helyszínen lesznek a szervezők és várják az embereket a Nemzetgyűlésre.

A további fejleményekről később beszámolunk.
Az alábbi képeket a mai napon készítettük a NEMZETGYŰLÉSEN.
http://hir.ma/bel...en/130040#

Hozzászólások


#1 | Kameleon - 2013. augusztus 19. 18:57:59
2013.08.19 Nemzetgyűlésre indultunk, pártgyűlésre érkeztünk


2013.08.19-20-ra Városligetbe szervezett "Nemzetgyűlés"re keresztelt programra indultunk és a Haza Nem Eladó Mozgalom pártgyűlésére érkeztünk. A nagy csinnadrattával beharangozott kétnapos program első napján körülbelül 300-400 fő jelent meg az ország különböző részeiből, végighallgattuk Kásler Árpád 50 perces történelem óráját, majd bemutatta a vezérkarát és bejelentette, hogy pártként indulnak az országgyűlési választásokon. Ezután következett a következő lélekemelő program, egy újabb 40 perces -tömeg fanatizáló- monológ üvöltő hangerő mellett, és ekkor távoztunk, és a tömeg egy része velünk távozott...

De még mielőtt távoztunk azért körbenéztünk a "Nemzetgyűlés"re érkezők részére fenntartott parkolóban és nem meglepve tapasztaltuk, hogy a parkoló autók zömében felső kategóriás BMW, VW, Mercedes, néhány luxus Lexus, de a legolcsóbb is a másfél-kétmilliós kategóriát súrolta... és itt valahol Kásler hitelessége végképp elillant.

Sok támadás érte Kásler Árpádot az elmúlt időszakban, hogy a politika irányába kacsingat, de ezeket a hozzászólásokat, nyílt leveles harcokat próbáltuk csitítani, mondván fogjunk össze, várjuk ki a végét, várjuk meg Kásler országjáró kőrútját. Hát, kivártuk és bebizonyosodott, hogy valóban pártérdekből közelíti meg a devizás kérdést. Mi pedig civil szervezetként semmilyen formában nem azonosulunk, sőt, elhatárolódunk a Haza Nem Eladó Párt nézeteitől, lehet az bármilyen devizás-károsultakat mentő maszatolás is...

Nem támogatjuk, nem szimpatizálunk egy olyan párttal sem, amelyik a deviza-károsultakat képviselő valódi civilszervezetek hátán - a felső középréteg és a gazdagabb "népréteg"/"pénzhatalom" segítségével kapaszkodik tovább a bársonyszékig. Elég volt! - belőle is. Ennyi erővel támogathatnánk a CÖF/CÖKA/CET álcivil szervezetet is...

Kásler "Nemzetgyűlés"re keresztelt politikai gyűlése nagyon hasonlított az Orbán-féle diktatórikus rendszerre épített gyűlésekre, a fíling, a nagyszínpad hátulján kifeszített Haza Nem Eladó Párt Szent Koronás logójával díszített vörös zászlók, középen a három sávos nemzeti lobogóval..., felül nemzetgyűlés felirat...

Több száz képet készítettünk, de nem tesszük közzé, mert nem kívánjuk reklámozni a pártot, ezért csak a párt vezérkarát mutatjuk be, és amit távozásunkkor a parkolóban láttunk...

Akik jelen voltak, végül csalódottan távoztak, de továbbra is a civil érdekeket -nem pártérdeket- kívánják szolgálni, és nem hagyták magukat egy álnemzetgyűlésen fanatizálni, ő nekik alternatívának továbbra is megmaradnak az Otthonvédelmi Tanács alatt működő civil szervezetek, akik odacsapnak, akiknek már elegük van a maszatolásokból, akik semmilyen párttal nem működnek közre, akik folyamatosan nyomást gyakorolnak az államhatalomra, akik tettekkel is bizonyítják tenni akarásukat, akik követelik a devizások kártalanítását, a végrehajtások azonnali leállítását, a kilakoltatások megszüntetését - hiába akarja a közmédia összemosni őket a szélsőjobbos, neonáci pártokkal.

Ezen kívül továbbra is valódi támogatást, ingyenes jogsegélyt nyújtunk devizás ügyekkel kapcsolatban, legyen az lakás-, szabad felhasználású-, autó-, lízing szerződés.

TOVÁBBRA SEM NEM ADJUK A HÁZUNKAT, NEM ADJUK A FÖLDÜNKET, NEM ADJUK A HAZÁNKAT!

NE HAGYD MAGAD FANATIZÁLNI! NE HAGYD MAGAD BECSAPNI!
https://www.faceb...amp;type=1
#2 | Keszte - 2013. augusztus 19. 19:49:50
Aki alapból pártban gondolkodik az csak a "rendszert" szolgálja. Ami a megosztásban érdekelt. És nem mellékesen a pártok alapja a pénz és azt tudjuk, hogy honnan szokott érkezni.
#3 | Kameleon - 2013. augusztus 19. 20:00:28
Na, emberek, kire mentek szavazni?
Vagy legyen még pár alternatíva? egy csettintés és hiphop alakul még jó pár, kék, zöld, rózsaszín választási lehetőség. Vagy legyen inkább színes, minden fajta árnyalattal? Olyat kaptok amit megesztek. Finom? Ízlik? Áááá inkább mozizzatok tovább... Kapcsold Beeeeeeeeee
#4 | micro - 2013. augusztus 19. 20:19:07
Készültek fotók a "Nemzetgyűlésre" elkülönített parkolóról.
Lexus, Toyota, Skoda Superb, Audi és hasonló járgányok. Népautók ugye s_*_hol

Nekem is van belőlük: 5cm-es nagyságban.
#5 | 9323 - 2013. augusztus 19. 20:22:21
HAHAHAHAHAHA
HÁT NEM MEGMONDTAM?
HÁT NEM MEGMONDTAM?
HÁT NEM MEGMONDTAM?
HÁT NEM MEGMONDTAM, HOGY BONTOTT CSIRKÉT HOZZÁL?
BONTOTT CSIRKÉT, BONTOTT CSIRKÉT?

Mondhatnám, hogy legszebb öröm a káröröm, de a "károsultak" között sajna ott van sok reménykedő magyar, akik újabb csalódást kaptak a nyakukba rendszer-nem-váltás helyett.

Na, most halljam a kimagyarázkodásokat, hogy az nem is úgy volt....
SZAVAZÓBIRKÁK!!!
VÁGÁS LESZ, NEM NYÍRÁS!
ÉN SZÓLTAM, TI MEG CSAK BÉGETTEK TOVÁBB!
AKKOR MEG IS ÉRDEMLITEK!
#6 | Kameleon - 2013. augusztus 19. 20:26:20
YouTube Videó
#7 | gyalu - 2013. augusztus 19. 20:58:52
Ez a Budaházy is számomra hiteltelen. Ha meg nézitek észre lehet venni, hogy olvassa, amit mond. Nem akarom fényezni az Imrét, de ő mindig hozta a saját formáját. Nekem Ő marad azaz EGY. ;)
#8 | Kameleon - 2013. augusztus 19. 21:25:04
Noooooormááális s_*_kac

YouTube Videó
#9 | csillagosvenyen - 2013. augusztus 19. 21:40:07
Maarrgiitt! mi van veled? nooormáális? bábú vagy?:o
#10 | csillagosvenyen - 2013. augusztus 19. 21:45:04
az embernek bármerre néz,fordul, felfordul a gyomra! minden be van vonva a magyar mázzal,
azt kiderül hogy mindeggyik parazita zsidó! hányinger az egész!:(

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.