Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

M√©rhetetlen b√Ľn a Magyar Nemzet ellen (Hal√°sz vs.Orosh√°zi)


Nem, mintha sz√°m√≠tana, de m√©g mindig a hom-okoz√≥, hom√≥-koz√≥, homok-oz√≥ lap√°tol√°sn√°l tartunk. Ugye neh√©z felfogni, hogy bizony diktat√≥ra kell, hogy l/j√∂jj√∂n, ha m√°r "MINISZTERELN√ĖKI K√ĖZT√ĀRSAS√ĀGR√ďL" reg√©lnek a bennfenetesek.
Orosh√°zi Ferencnek mondtam ezt vas√°rnap, amikor telefonbesz√©lget√©s√ľnkkor k√∂z√∂lte velem, hogy kihirdette Apajpuszt√°n „K√∂zlem√©ny”-√©t. Amennyiben a K√∂zlem√©nyben foglaltak – er√Ķszakkal - teljes√ľlnek, akkor a m√©rhetetlen b√Ľn t√∂rt√©nelmiv√© min√Ķs√ľl.

Tegnap felh√≠vott Orosh√°zi Ferenc √©s k√©rte, indokoljam meg, mi√©rt tartom „m√©rhetetlen b√Ľnnek” azt, amit tett.

Jogi indokaimat elmondtam, most megismétlem, hogy írásban is meglegyen.

A Közlemény jogilag megalapozatlan az alábbi téves hivatkozások miatt

1. A 2011. √°prilis 25-√©n kihirdetett Alapt√∂rv√©ny „megkifog√°sol√°sa” hib√°s, miut√°n az – nev√©ben √©s jogrendszerbeli hely√©t tekintve (ld. E) cikk (2) bekezd√©s) egyar√°nt - nem Alkotm√°ny, a „megkifog√°sol√°s” pedig indokl√°s √©s r√©szletez√©s n√©lk√ľli.

2. Az 1989. okt√≥ber 23-√°n kihirdetett Alkotm√°nyhoz „visszat√©r√©s” indokl√°sa hib√°s, hiszen az nem tartalmaz olyan cikket, amely szerint „alkotm√°nyozni csak n√©pszavaz√°s √ļtj√°n lehets√©ges”, s√Ķt, a 4. ¬ß (3) bekezd√©s a) pontja az Orsz√°ggy√Ľl√©s hat√°sk√∂r√©be utalja a „Magyar K√∂zt√°rsas√°g Alkotm√°ny√°nak megalkot√°s√°t” – a hat√°lybal√©ptet√©ssel kapcsolatban k√ľl√∂n nem rendelkezik.

3. A „T√∂rt√©nelmi”-nek nevezett Alkotm√°ny – a „K√∂zlem√©ny” k√∂vetel√©si √°ltal bizony√≠tottan - t√©nylegesen a „T√∂rt√©neti” Alkotm√°nnyal azonos, amit a 2011-ben kihirdetett Alapt√∂rv√©ny jogfolytonoss√°g√°ba vissza√°ll√≠tott.
Ez alapj√°n okafogyott a K√∂zlem√©ny 3./ pontj√°ban tett meg√°llap√≠t√°s: „Ezzel visszat√©rt√ľnk az 1944. m√°rcius 19-√©hez, a n√©met II. Vil√°gh√°bor√ļs er√Ķk bevonul√°s√°t megel√Ķz√Ķ k√∂zjogi √°llapothoz”, azzal, hogy az √°llamforma megnevez√©se nem azonos.

4. A K√∂zlem√©ny 4./ pontja az Aranybulla XXXI. tc. 2. ¬ß-√°ra, mint „soha el nem √©v√ľl√Ķ meg√°llap√≠t√°sra” hivatkozik, ami nem a Nemzetnek teszi jog√°v√° √©s k√∂teless√©g√©v√© az ellen√°ll√°st, hanem a p√ľsp√∂k√∂knek, jobb√°gyuraknak √©s nemeseknek.
A II. (Szeri) V√©rszerz√Ķd√©s – Anonymus Gest√°ja szerint – ellen√°ll√°si z√°rad√©ka minden szabad magyar (vagyis a Nemzet) egyetemes jog√°v√° – √©s k√∂teless√©g√©v√© - teszi az √∂nk√©nyuralom megsz√Ľntet√©s√©t.

Azt hiszem, nem lehet k√©ts√©ges, hogy ezt kell „soha el nem √©v√ľl√Ķ meg√°llap√≠t√°snak” tartamunk.

Ez a k√ľl√∂nbs√©g az Aranybulla √©s a II. V√©rszerz√Ķd√©s k√∂z√∂tt egy√©rtelm√Ľv√© teszi, hogy G√©za el√Ķtt (K√©zai Simon sz√≥haszn√°lata) √©rv√©nyes√ľlt a szabad magyarok akarata, vagyis a magyarok √°ltal k√∂vetett Isteni Ir√°nymutat√°s (alkotm√°nyoss√°g) hat√°lya G√©z√°val sz√Ľnt meg, nem pedig 1944. m√°rcius 19-√©n.
________________________________

Az els√Ķ h√°rom pont a jelenlegi hatalom sz√°m√°ra k√©zenfekv√Ķv√© teszi azt, hogy a hatalom (az Alapt√∂rv√©ny szerint) ne min√Ķs√≠tse „t√∂rv√©ny szerintinek” a K√∂zlem√©nyben megfogalmazott k√∂vetel√©seket, √©s az azok elmulaszt√°sa miatt tett ellenl√©p√©seket – voltak√©ppen polg√°ri engedetlens√©get – t√∂rv√©nytelennek √≠t√©lje meg √©s ezzel szemben ennek megfelel√Ķen j√°rjon el.

Orosh√°zi Ferenc a telefonbesz√©lget√©sben felvetette azt, hogy √Ķ sz√°zezer embert √°ll√≠tott maga mell√©, √©n pedig csak n√©h√°nyakat.
Erre elmondtam – √©s most megism√©tlem – a k√∂vetkez√Ķt:

A negyedik pont szellem√©ben √Ķ olyan √≠g√©reteket tesz, amit az emberek hallani akarnak, de √≠g√©reteinek nincs meg az igazs√°g-tartalma, ez√©rt megval√≥s√≠t√°sa lehetetlen.
Az, amit hirdetek, t√©nyleges gondolkod√°si m√≥d (paradigma) v√°lt√°st jelent, ami ellent√©tes azzal, amivel a Magyar Lelket ezeregysz√°z √©ven kereszt√ľl – er√Ķszakos eszk√∂z√∂kkel - m√©rgezt√©k, ez√©rt √©rthet√Ķ, hogy az emberek jelent√Ķs r√©sze – egyel√Ķre - nem meri mag√°√©v√° tenni.

V√©g√ľl Orosh√°zi Ferenc megk√©rdezte: milyen alternat√≠v√°ja van az √°ltala k√©pviselt „radik√°lis” megold√°snak.
Az alternat√≠va jelenti a radik√°lis (vagyis gy√∂keres) √°talakul√°st, megadva a magyars√°gnak azt a lehet√Ķs√©get, hogy saj√°t sors√°nak ir√°ny√≠t√°s√°t b√©k√©sen vegye kez√©be. Amennyiben ezt a hatalom – saj√°t t√∂rv√©nyeit megszegve – megg√°tolja, akkor kell m√°s eszk√∂z√∂kh√∂z ny√ļlni.

A lehet√Ķs√©get a 2014-es v√°laszt√°sok jelentik. Itt kell a jel√∂lt√°ll√≠t√°ssal a magyars√°g √©rdekeinek k√∂zszabads√°g elv√©n √°ll√≥, alulr√≥l t√∂rt√©n√Ķ (p√°rtf√ľggetlen) k√©pviselet√©t el√©rni.

Ennek anyaga √©vek √≥ta el√©rhet√Ķ, √≠gy Orosh√°zi Ferenc is megismerhette volna.

Ezt akartam ismertetni Apajpuszt√°n 17-√©n. Ennek ismertet√©s√©t g√°tolt√°k meg a MOGy szervez√Ķi.

A k√ľnd√ľ feladatot ezzel kapcsolatban teljes√≠tettem, √©s megkaptam a Nemzet ir√°nti al√°zat kegyelm√©t ahhoz, hogy √©rezzem √©s tudjam: Magyarorsz√°g √ļjj√°sz√ľlet√©s√©hez gyul√°ra is sz√ľks√©g van.

√Ėsszefoglalva azt mondtam Orosh√°zi Ferencnek – amit a sz√°zegyn√©h√°ny p√°rt √©s enn√©l is t√∂bb civil szervez√Ķd√©s vezet√Ķj√©nek is mondhatok -: √Ķ gyula feladatot akar v√©gezni, a k√ľnd√ľ ir√°nymutat√°sa n√©lk√ľl, √©n k√ľnd√ľ feladatokat v√©gzek a gyula v√©grehajt√≥ feladata n√©lk√ľl.
Az alapk√ľl√∂nbs√©g az, hogy √©n √©rzem √©s tudom, hogy a k√ľnd√ľ feladat kev√©s a gyula tev√©kenys√©g n√©lk√ľl, √Ķ – √©s az el√Ķbb eml√≠tett emberek – pedig m√©g nincsenek a Nemzet ir√°nti al√°zatnak azon a szintj√©n, hogy √©rezz√©k √©s √©rts√©k: k√ľnd√ľ n√©lk√ľl a gyula dikt√°torr√° al√°z√≥dik.

Kelt Szegeden, 2013. Új Kenyér havának 20. napján.
√Ārp√°d sarja, Hal√°sz J√≥zsef

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2013. augusztus 20. 11:56:45
√Ėcs√©√©√©√©√©√©m a mindenit ezeknek az √≥lt√≥gat√≥ m√Ľv√©szeknek. Mellettem meg a Fr√©di B√©ni √°ll √©s a Walt Disney. Jah √©s 39. fokon vagyok m√°r s_*_kukk
#2 | osmagyar - 2013. augusztus 20. 12:30:10
Hal√°sz szerint: "A lehet√Ķs√©get a 2014-es v√°laszt√°sok jelentik. Itt kell a jel√∂lt√°ll√≠t√°ssal a magyars√°g √©rdekeinek k√∂zszabads√°g elv√©n √°ll√≥, alulr√≥l t√∂rt√©n√Ķ (p√°rtf√ľggetlen) k√©pviselet√©t el√©rni."
Ez mindent elmond a szellemi k√©pess√©g√©r√Ķl. Hogy a b√ļb√°natban akar v√°laszt√°st nyerni az ellens√©g √°ltal √ľzemeltetett, nyilv√°nval√≥an elcsalt v√°laszt√°son? Nem ezt akarta a Jobbik is? Bel√ľlr√Ķl bomlasztani a rendszert... Imre, igazad van. Ennyi idi√≥t√°t nem hordott m√©g a F√∂ld.:(
#3 | keepfargo - 2013. augusztus 20. 16:43:58
Hol a banatban (vagy bacskaban) van "jano" a jo oreg szajkarates harckocsizo egysegvezer? Aki olyan hatekonyan helyretette Halaszt azzal az "alkoholista fejevel" egyutt? Jano! Ebreszto fol!/K.
#4 | csillagosvenyen - 2013. augusztus 20. 18:34:31
Janó a rengetegben van!
vagy elment g√°z√°ba val√≥ban? mert √Ķ tenni, harcolni
akar, hogy vissza térve hozza és átadja a tudást
a magyar harcosoknak!
hol vagyol janóóóóóó?
#5 | Pitkin - 2013. augusztus 20. 21:48:43
A 2011-es t√°kolm√°ny, egyik s√ļlyos b√Ľne, hogy jogilag nem √©rv√©nyes. De ami m√©g S√öLYOSABB: LOGIKAILAG sem. (Mondjuk a logika az m√°r emelt szintet jelent.) B√°r ezt a Zemberek m√°r nem √©rtik.

hunszkita.com/e107_images/newspost_images/Takolmany.png


Aki, 2014-re vár, Hazám árulója! Úgy is kezelem!
#6 | keepfargo - 2013. augusztus 21. 06:33:48
2014? "Valasztas" a sz... meg a f..s kozott? Gyerekek! Nem vagytok mar gyerekek...vagy igen?!

Jo, ha 2016-ra kinyilik elegendo szamu csipas szem, Operettorszagban, ahol minden a felszin, a latszat, az elet es szabadsag latszata. Ahol minden a kulso, ld. koronazas, egyenruhak, ilyen ruhak, olyan ruhak, ilyen part, olyan part, ilyen szemfenyvesztes, olyan kulsoseg. MIEP, MDF, SZDSZ, MSZP, MSZMP, Kisgazda, KDSZ, Jobikk, LMP, Figyeesz?, meg a t...m tudja hany bunszovetkezet....
2016 a minimum, mire elegetek lesz ebbol a sok szinhazbol, a csepuragokbol, es zsinagogaba acsingozo mupolitikusokbol.
Addigra Jano is elokerul. Ugy legyen!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.