Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Interjú magyarul Edward Snowden-nel


A mostani bejegyzés kicsit szétszórtnak fog tûnni. De szándékos... Tudom, hogy mostanában kicsit kevesebbet írtam, de a lap alján talán kiderül az ok....
Van egy világra szóló ügy, ami nagyon sok mindent megváltoztatott és rengeteg összefüggést felvetett a jelenlegi társadalmak berendezkedését és látszat-demokráciáját illetõen.

Az igazság felszínre kerülésével kiderült, hogy van egyik oldalon a totális kontrollt és önkényt kiépítõ megfigyelõ hatalom, a másik oldalon pedig mindenki más, a ún. plebsz, a nép.
Kivétel nélkül mindenkit érintõen az egész Földre kiterjedõen mûködik az adatgyûjtés hálószobától az X-Box-ig, a laptoptól a telefonunkig és szó szerint mindent tudnak ....

Errõl rengeteget írtam, talán még túl sokat is, hiszen bármennyire is szépítjük a figyelem elterelésére is kitûnõen alkalmas.... meg is kapom sokszor, hogy minek foglalkozom ezzel.
Az én személyes véleményem az, hogy ez az ügy nem azért lett kirobbantva, hogy elterelje a figyelmet, ez kirobbant és kész, afelõl nekem sincs kétségem, hogy a kiszivárogtatás kellõ irányítással és érdekek mentén történik. És a következménye inkább az, hogy az ilyen és ehhez hasonló felszínesen kezelt ügyek tényleg arról terelik el a figyelmet, ami a közeljövõben ....várható, ami kapóra is jön az Elitnek.

Egy biztos, hogy a személyi profil felállítása kétségtelenül egy orwelli és visszataszító dolog.
Sajnos most hétvégén személyesen is megtapasztalhattam, mivel is járhat ez. (Ezzel és a jövõvel kapcsolatban lábjegyzetben szólok)

Egyetlen dolgot viszont nem értek (vagyis persze nagyon is értjük mindannyian):ha ezzel foglalkozik az egész világ, hogyan lehetséges, hogy a tömegtájékoztatásnak nevezett média / hírszerkesztõk / háttérmûsorok közül egyetlen egy sem adott le vagy készített egy interjút ezzel a hírhedt és az egész hírszerzést romba döntõ Edward Snowdennel ?

Egyedül az alternatív médiát és az RT News-t érdekli, hogy mit is üzent vagy mit is akar mondani a világ közvéleményének ? Egyetlen magyar hírmûsor sem közölt errõl az egészrõl 10 mondatnál többet és nem ment bele sem a lényegi kérdésbe, pláne nem abba, hogy mirõl beszél ez a fickó....

Viszont most Sevaster barátunknak köszönhetõen magyar feliratozással megtekinthetõ a VilagHelyzetén ! Köszönjük!

1. RÉSZ: http://www.youtub...HRHOiSfVew
2. RÉSZ: http://www.youtub...oOfVKb4Pco

Szeretek a valósággal összefüggésben filmeket is ajánlgatni nektek. Itt van egy ilyen:

Van egy nagyon ütõs, érdekes és valós alapokon is nyugvó sorozat : SCANDAL (Trailer) 2012-es !!!
(Az amerikai kormányzat, elnök, CIA, ügynökök, szerelem, tanácsadók, akik a szálakat valóban mozgatják...stb. minden van benne. Eszméletlenül érdekes és jól van megcsinálva.

Csak egy példa: 2.évad / 3.rész:
Egy ügynök aki részt vett a fejlesztésben ellop egy olyan programot, mely totális megfigyelést tesz lehetõvé bárkirõl. Telefont, webkamerát, lakásában lévõ X-box-ot, e-mail és mindent. Még az alelnököt és bárkit lehet látni, elég beírni az e-mail címét vagy azonosítóját..... Óriási botrány lenne, ha kiderülne..... El kell simítani az ügyet... A szoftver neve a filmben: "Thorngate" Mint tudjuk azóta ebbõl valóság lett ! : csak a szoftver neve valójában: "XKeyScore"

Részlet a 2/3.részbõl.:
" - Mi ez?
- A neve Thorngate. Ez itt minden. Szó szerint. A "magánügy" szót el lehet felejteni. Letörli a csillagokat és csíkokat a zászlónkról.
- Úgy érti, bizonyítéka van, hogy az NSA kémkedik az amerikai polgárok után ? Úgy, mint rendes kémkedés? Az amerikai emberek házaiban?
- Tudják ez mit jelent? Nagy testvér. A mindent látó szem. Amerikaiak milliót figyelik meg jelenleg is és õk nem is tudnak róla.
- Elmondta a feletteseinek?
- Persze, többször is és azt mondták, utánanéznek, aztán hirtelen követni kezdtek. Szóval elhoztam, oké? Elhoztam a Thorngate létezésének bizonyítékát.
- Talán hiba volt, de...De megtettem, így most el kell bújtatniuk, mert ezek nem csak simán megölnek.
Úgy intézik, mintha soha nem is léteztem volna."

2 Privát megjegyzés:
1., arról, ami hétvégén történt: Mivel a FB-oldalt szombaton felfüggesztette a Cég és teljes megfigyelés alá vontak - az oldalt, a profilomat ....stb...- , egy hajszál, illetve egy segítség mentett meg, hogy ne szûnjön meg az egész és a "törlésre jelölést" "elfelejtsék"....
Viszont még egy levelet sem írtak, egyszerûen blokkolták......
Támadási felületet nem hagyhatok nekik, mivel már a hasonló oldalakat elkezdték felszámolni világszerte. (És mivel néhány "nagy eszû" és bomlasztó ember, szándékosan olyan megjegyzéseket tevõ hozzászóló is akad - ami rasszista, vagy primitív gyûlöletkeltésre alkalmas - így amennyiben õket nem hagyom érvényesülni mehet tovább az oldal ....)
Itt a blogon ez nem jellemzõ hálistennek és a FB oldal több, mint 18 ezer "tagja" is 95%-ban kulturált, ezért bízom benne, hogy nem lesz gond....és a közösség sem hagyja, hogy tönkretegyék bizonyos illetõk ezt a munkát....De nem lehet tudni....

2. A jövõt mindenki kérdezi tõlem, hogy mi lesz....
A válasz: nem vagyok jós, de .... Most is õszinte leszek: Hetek óta gondolkozom rajta és várom, hogy valaki dobja már be a témát a magyar oldalakon.... Mert külföldön már látom egy nagyon kevés helyen szóba kerülni és ezek egybevágnak azzal, amit én is tudok..... De eddig semmi... így várok, hátha .... Nem igazán akarom ezt az ügyet én kirobbantani. Ha nem lenne mindenki mással lekötve, már szemet kellett volna szúrjon ! Ezernyi kis morzsa van már kint és csak a pontokat kellene összekötni.... Jelenleg szerintem ez a legszigorúbban õrzött információ, ami létezik....és soha senki nem fogja a médiában bejelenteni.
Elképzelhetõ, hogy egy-egy videó vagy link segítségével célzok majd rá, de komplett cikket írni...hát.....nem hiszem....

Mindenkinek a legjobbakat kívánom ! (SBG Buddha)
http://vilaghelyz...n-nel.html

Hozzszlsok


#1 | apacuka11 - 2013. augusztus 21. 07:44:35
Tehát vigyázzunk a mûszemünkkel, ne rakjuk a hálószekrényen levõ vizespoharunkba, mert ha megisszuk, az orvosunk képes lesz a diagnózist követõen eme megállapításra:-"Megáll a tudomány, megáll az ész, ebbõl a fenékbõl valaki néz...!"s_*_kac
#2 | postaimre - 2013. augusztus 21. 12:28:49
Az NSA sokkal többet lát, mint amit korábban elismert

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) képes figyelemmel kísérni az Egyesült Államok teljes internetes kommunikációjának háromnegyedét – írta kedden a The Wall Street Journal napilap.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerõseivel is!
0

Ez a kapacitás jóval nagyobb, mint amit illetékesek korábban hivatalosan elismertek. Az NSA-nak egyebek között az a feladata, hogy – a távközlési vállalatokkal együttmûködve – ellenõrizze a külföldrõl kiinduló vagy oda irányuló e-mailek tartalmát és az internetes telefonhívásokat. A The Wall Street Journal szerint ugyanakkor fennáll a veszély, hogy az amerikai internetforgalom megfigyelésével kapcsolatos rendkívüli kapacitás lehetõvé teszi olyan kommunikáció rögzítését is, amely teljes egészében belföldön zajlik.
http://mno.hu/kul...rt-1179513

DÁVID Mij randa?

A titkosszolgálatok szennyesét is kiteregetheti a The Guardian

Megszállta a The Guardian szerkesztõségét a brit nemzetbiztonsági szolgálat. Az akció célja az volt, hogy megsemmisítsék azokat az adathordozókat, amelyek az Edward Snowdentõl kapott titkos iratokat tartalmazták. A lap fõszerkesztõje szerint a fellépés fölösleges volt, mert az információkat elküldték több külföldi lapnak is. A brit igazságügy-miniszter megvédte az eljárást. Snowden miatt összeugrott már Amerika és Oroszország is, szakértõk szerint Peking keze is benne lehet a dologban.
http://www.atv.hu...e-guardian

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.