Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Emlékmûvet kapnak a Holokauszt meleg áldozatai Izraelben


Ajaj, közelítünk ahhoz, hogy a két hamis lista átfedése igen nagy lesz. A háromszög jó szimbólum, jót tesz a szemnek.
Emlékmûvet állítanak Tel Avivban a Holokauszt meleg áldozatainak. A Tel Aviv-i Háárec szerint a szobor egy betonháromszög lesz, és elhelyeznek benne egy másik, rózsaszín háromszöget is. Mellette felállítanak egy padot és egy táblát is, amely azt magyarázza el, hogyan üldözték a nácik a melegeket a Harmadik Birodalomban.

Az ötlet a Merec párt egyik tagjától, egy ügyvédtõl származik. Eran Lev szerint ez lesz az elsõ olyan Holokauszt-emlékmû Izraelben, amely nem olyanokról szól, akiket azért hurcoltak el, mert zsidók. Tel Avivon kívül Berlinben, Amsterdamban, Barcelonában, Sydney-ben és San Franciscóban is van már olyan emlékmû, amely a Holokauszt meleg áldozataira emlékezik.

Németországban a náci érában több mint 50 ezer meleget ítéltek el, közülük becslések szerint 10 ezret küldtek haláltáborba. A leszbikusok jobb helyzetben voltak, mint a meleg férfiak, akik a nácikat általában sokkal jobban érdekelték. Ezzel együtt különbözõ kitalált ürügyekkel a rendõrség a leszbikusokat is sokat zaklatta.

Bár az emlékmû a Holokauszt nem zsidó áldozatairól is szól, a szövegben külön kiemelik majd a zsidó áldozatokat. Az emlékmû viszont határozottan nem szól azokról a melegekrõl, akik tagjai voltak a német náci pártnak. Közülük a legismertebb Ernst Röhm, aki 1934-es kivégzése elõtt az SA-t, a náci párt katonai szervezetét vezette.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. augusztus 22. 11:13:32
Ismét jönnek az óriási kerek számokkal, a homoholo áldozatokat illetõen. A háború után egyebet sem lehetett olvasni, mint arról, hogy mennyi áldozata volt a náciknak. Szinte csak olyan filmek mentek a moziban is, amelyek errõl szóltak. 12-13 éves lehettem, amikor kiájultam a moziból a Kápó címû film vetítése alatt, de egyetlen írást, filmet nem olvastam, láttam arról, hogy homoxexuálisokat szivárványszínû kitûzõvell terelgettek volna, vagy õrizgettek a táborokban. Bár nem vagyok már újszülött, de ez a hír nekem teljesen új. Ahogy telik az idõ a háború úta, újabb és újabb történetekkel jönnek elõ. Várom már azt a felfedezést, ami azt bizonyítja, hogy a názik hogyan üldözték a halálba a bokasüllyedéses embereket.
Az újság szerint 50 ezer meleget küldtek táborba, ebbõl 7 ezret öltek meg. Valahogy jobb közöttük a túlélési arány. DeE még igaz is lehet az adat, ha szétbontják és listázzák a eddigi hatmilliós számot. De azt nem "illiendó" még a haláluk után sem, hogy megkülönböztessék az áldozatok nemi identitásuk alapján.
#2 | Perje - 2013. augusztus 22. 11:36:34
Volt a világban még más holokaust is, súlyosabb is, de csak a fentirõl kell és szabad beszélni :
http://www.mathab.../?x=633393
#3 | postaimre - 2013. augusztus 22. 11:46:07
Perje, itt úgy ateszk fel a kérdést, hogy kik voltak a holokoszt valódi kiötlõi...és persze az IBM a válasz. Nézd végig és látni fogod, hogy mi is a holokoszt valójában és mögötte mind zsidó kiötlõk vannak, de a valódi áldozatok nem õk. Csak indiánok az oroszok számítása szeint 140 millióan estek áldozatul ennek a tetves bandának.

YouTube Videó
#4 | No Shadow Government - 2013. augusztus 22. 12:18:03
A kolonializmusnak hívott népirtás alatt szerintem kb. 1-2 milliárd embert is kinyírtak(négereket,sárgákat,indiánokat,arabokat,európai fehéreket.A brit,spanyol-francia zsidó **** anyjukat!
#5 | keepfargo - 2013. augusztus 22. 13:40:05
a zsido amikor a 'melegrol' beszel, nem a melegrol beszel, hanem hazudik
amikor a holokamurol beszel, hazudik,
amikor onmagukrol beszel hazudik,
amikor a gojokrol beszel hazudik
amikor a penzrol beszel, hazudik
amikor beszel, hazudik

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.