Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Goebbels örököse' - beszólt a volt izraeli külügyminiszter a török kormányfõnek


Tehát? Mindenki náci-fasiszta...aki a magát zsidónak nevezõ bûnbandára célzást tesz, pedig már lassan nem csak célozgatni kellene, hanem lõni is, nehogy félreérthetõ legyen a célzás. Avigdor Liberman volt izraeli külügyminiszter szerint Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnököt Joseph Goebbels náci propagandaminiszter örökösévé tette keddi, Izraellel kapcsolatos kijelentése.

"Bárki is hallgatta Erdogan uszító és gyûlöletkeltõ szavait, megérti, hogy ez Goebbels öröksége" - mondta el az izraeli kormányfõ egyik befolyásos koalíciós partnerének számító Liberman szerdán. Az egyiptomi átmeneti kormányzat visszautasította és elképesztõnek nevezte Erdogan vádjait.

A török miniszterelnök kedden azzal vádolta meg Izraelt, hogy köze van Mohamed Murszi egyiptomi elnök eltávolításához, s hogy Törökországnak bizonyítékai is vannak erre. A kormányfõ egy pártösszejövetelen beszélt errõl, s közölte: "Az egyiptomi fordulat mögött Izrael áll, s nekünk erre vannak bizonyítékaink. A 2011-es egyiptomi választások küszöbén egy francia értelmiségi, szintén zsidó, Franciaországban találkozott az izraeli igazságügyi miniszterrel, s arról beszélt, hogy ha a Muzulmán Testvériség gyõz is a választásokon, nem sokáig marad hatalmon, mert a választások nem azonosak a demokráciával." Erdogan erõsen támogatta Murszit, s esetében annak bizonyítékát látta, hogy iszlám vezetõt is meg lehet választani demokratikus módon.

Az izraeli-török kapcsolatok a 2010 májusi flottilla-ügy miatt mérgesedtek el, miután kilenc török állampolgár vesztette életét a gázai övezetbe tartó, segélyeket szállító hajók elleni izraeli támadás során. Izraeli vélemények szerint Recep Tayyip Erdogan miniszterelnök Törökországot az átalakulóban lévõ közel-keleti országok példaképeként igyekszik beállítani, törekvéseit pedig gyakran a zsidó állammal szemben ellenséges retorikájával támogatja.
Link

Hozzászólások


#1 | Kedvesi - 2013. augusztus 22. 11:21:07
Megy a színjáték. Közben meg ez a Zerdogan teret biztosít a moszadnak hogy török földön képezzék ki a "Szíriai" lázadókat.
#2 | Perje - 2013. augusztus 22. 11:28:26
Abban viszont igaza lehet a török miniszterelnöknek, hogy a katoinai fordulatot az éber származásu amerika-barát Sziszi követte el, és abban lehet szerepük nekik az ébereknek is jócskán.

A török elnök viszont Németországban a vörös vonalnak a szírek általi átlépését ecseteli. Érdekes , hogy a vörös vonal a boomba nyakán Bibi-innováció. Ezzel jelzi, mikor " kell " Iránba beavatkozni. Most a török elnök látta meg erre a megfelelõ idõt. Valóban színjáték és összesküvés az egész az olajban gazdag országok ellen.
http://www.trust....rce=search

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.