Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarorsz√°g megsz√Ľnik l√©tezni?


Az Eur√≥pai Uni√≥ egyre gyorsabban halad egy sz√∂vets√©gi √°llam fel√©, amelyben az eur√≥pai orsz√°gok elvesz√≠tik politikai √©s gazdas√°gi f√ľggetlens√©g√ľk marad√©k√°t is. A gazdas√°gi v√°ls√°g √©s Br√ľsszel politikai akarata az "Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok" fel√© tasz√≠tja az orsz√°gokat √©s m√°r az is vil√°gos, hogy a f√∂der√°ci√≥ h√≠vei elsaj√°t√≠tott√°k a sz√ľks√©ges ismereteket a Szovjetuni√≥ √©s az USA p√©ld√°j√°n.

Annak √©rdek√©ben, hogy megfossza az eur√≥pai orsz√°gokat m√©g elm√©leti lehet√Ķs√©g√©t√Ķl is annak, hogy kil√©pjenek az √ļj k√∂zpontos√≠tott rendszerb√Ķl, Br√ľsszel nem csak "fel√ľlr√Ķl" rombolja le √°llami szuverenit√°sukat a szigor√ļbb k√∂lts√©gvet√©si fegyelem seg√≠ts√©g√©vel √©s azzal, hogy a gazdas√°gpolitika ir√°ny√≠t√°s√°t az Eur√≥pai Bizotts√°g kez√©be helyezi, hanem "alulr√≥l" is, a helyi √∂nkorm√°nyzatok fejleszt√©s√©nek √°larca m√∂g√ľl t√∂nkret√©ve az eur√≥pai orsz√°gok k√∂zponti ir√°ny√≠t√°s√°t. Lehets√©ges lenne, hogy a r√©gi√≥k nem adj√°k vissza a hatalmat a f√Ķv√°rosnak, ha erre sz√ľks√©g van? Az eur√≥pai vezet√Ķk sz√°mba vett√©k ezt a lehet√Ķs√©get √©s a nemzeti √°llamok teljes megsemmis√≠t√©s√©hez kital√°lt√°k az eur√≥-r√©gi√≥k fogalm√°t, amelyek k√ľl√∂nb√∂z√Ķ orsz√°gok egyes r√©szeib√Ķl fognak √°llni. Az eur√≥-r√©gi√≥knak saj√°t fejleszt√©si programjuk lesz √©s jelent√Ķs √∂n√°ll√≥s√°ggal fognak b√≠rni a nemzeti korm√°nyokkal szemben.

Az eur√≥pai politikusok k√∂z√∂tt ritk√°n tal√°lni olyat, akinek megvan a b√°tors√°ga √©s az akarata is ahhoz, hogy szembesz√°lljon az eur√≥pai orsz√°gok √∂n√°ll√≥s√°g√°nak lerombol√°s√°val. Franciaorsz√°gban az orsz√°g szuverenit√°s√°nak √©s a nemzeti identit√°s meg√Ķrz√©s√©√©rt Marin Le Pen harcol. Nagy-Britanni√°ban nem csak az ellenz√©k, de a korm√°ny tagjai is kifejezt√©k ellen√°ll√°sukat az EU terveivel kapcsolatban. Az √∂nkorm√°nyzatok√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°r, Eric Picles azzal v√°dolta az EU-t, hogy megpr√≥b√°lja "Angli√°t let√∂r√∂lni a t√©rk√©pr√Ķl" √©s meg√≠g√©rte, hogy ebben a k√©rd√©sben nem t√°mogatja Br√ľsszelt.

Eur√≥pa keleti orsz√°gai k√∂z√ľl egyed√ľl Magyarorsz√°g pr√≥b√°l harcolni az orsz√°g szuverenit√°sa √©s a nemzeti identit√°s eltipr√°sa ellen. Annak ellen√©re, hogy az EU id√Ķnk√©nt √≠g√©retet tesz Magyarorsz√°gnak, hogy a hat√°ron t√ļli kisebbs√©geknek auton√≥mi√°t biztos√≠t a szomsz√©dos orsz√°gokban, Budapest nem siet, hogy t√°mogassa az EU f√∂der√°ci√≥s elk√©pzel√©seit. Lehets√©ges, hogy a magyar politikusok nem annyira naivak, hogy elhiggy√©k, hogy Br√ľsszel k√©sz visszavonni az 1920-as Trianoni b√©keszerz√Ķd√©st √©s vissza√°ll√≠tani "Nagy Magyarorsz√°got".

1920-ban Magyarorsz√°g elvesz√≠tette orsz√°g√°nak k√©tharmad, lakoss√°g√°nak pedig egynegyed r√©sz√©t, azonban mint √°llam megmaradt. Amennyiben az eur√≥pai f√∂der√°ci√≥ h√≠veinek terve siker√ľl, akkor Magyarorsz√°g m√°s eur√≥pai orsz√°gokkal egy√ľtt megsz√Ľnik l√©tezni, mint √∂n√°ll√≥ nemzeti √°llam. Lehet, hogy √©ppen ez a j√∂v√Ķk√©p k√©szteti Orb√°n Viktor magyar minisztereln√∂k√∂t arra, hogy visszautas√≠tsa az IMF-fel val√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, t√Ľrje Br√ľsszel gazdas√°gi szankci√≥it √©s keresse az Eur√≥p√°n k√≠v√ľli geopolitikai sz√∂vets√©geseket.

Tavaly novemberben Angela Merkel bejelentette, hogy "egyszer az Eur√≥pai Bizotts√°g korm√°nny√°, az Eur√≥pai Parlament parlamentt√© v√°lik". Ez a nap egyre k√∂zelebb van, az EU pedig egyre ink√°bb egy csapd√°ra eml√©keztet, amelybe az eur√≥pai j√≥l√©t √≠g√©ret√©vel √°m√≠tott orsz√°gok s√©t√°lnak bele. Azt, hogy mely orsz√°gok lesznek k√©pesek megmenek√ľlni √©s melyek t√Ľnnek el √∂r√∂kre a t√©rk√©pr√Ķl √©s v√°lnak egys√©ges eur√≥pai √°llamm√°, hamarosan megtudjuk.
http://hungarian....k-letezni/

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2013. augusztus 22. 12:05:42
Az a Mari löpen aki Izrael nagy barátja? Hagyjuk már. s_*_kac

Mi√©rt, Magyarorsz√°g eddig l√©tezett m√°r az elm√ļlt id√Ķkben is? s_*_kukk m√°r akkor nem volt amikor Imre azt mondta a P√∂rzs√∂l√Ķben, Rossz h√≠r a tv n√©z√Ķknek, hogy ne legyenek ill√ļzi√≥ik: Magyarorsz√°g m√°r elkelt. Magyarorsz√°g m√°r csak pap√≠ron l√©tezik. Az √ľgyn√∂k√∂k ott cs√ľcs√ľlnek, m√°r nem most, hanem m√°r tegnap el√Ķtt is ott cs√ľcs√ľltek, teh√°t √©vekkel ezel√Ķtt. Csak most nagyon felgyorsultak az esem√©nyek ( az √∂sz√∂di besz√©d √≥ta) √©s most m√°r direkt m√≥don kell, hogy beavatkozzanak, ak√°r fegyveres er√Ķkkel, ha polg√°rh√°bor√ļ lesz akkor ezek az er√Ķk megtudnak mozdulni. Ennek a l√©nyege az ,hogy ne legyen egy megb√≠zhat√≥, korrekt√ľl felfegyverzett MAGYAR honv√©ds√©g, aki esetleg fegyverrel tud majd ellen√°llni, vagy elveszi a kedv√ľket att√≥l, hogy egy polg√°rh√°bor√ļt kirobbantsanak a cig√°nys√°g √©s a magyars√°g k√∂z√∂tt. Ez „osztd meg √©s uralkodj" mik√∂zben a Moszadosok a markukba r√∂h√∂gnek. Ne legyen rend√Ķrs√©g,aki megv√©dje a magyar √°llampolg√°rs√°got."

https://kuruc.inf...

Teh√°t egyfajta puskaporos hord√≥n √ľl√ľnk √©s ezt a puskaporos hord√≥t telet√∂mik mindenf√©le fegyverekkel. Fegyveres el√Ķk√©sz√≠t√©s zajlik. Mindezek mellett √ļgy,hogy k√∂zben a rend√Ķrs√©get sz√©tzil√°lj√°k √©s meger√Ķs√≠tik a securytikat. A securyti-n√°l az a baj , hogy nem tudjuk milyen √°llom√°nnyal t√∂ltik meg. Kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g√ļ izraeli- magyar, vagy magyar-izraeli (nem tudom, hogy minek lehet nevezni!?) Szinte szabad √°tj√°r√°s van a hat√°rok k√∂z√∂tt.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.