Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zombi galambok hullanak az égbõl


Al-Jazeera America Moszkvában...zombi galambok...Rasz-Putyin...világvége...SIRÁLY!
A madarakat valószínûleg egy Newcastle-kór néven ismert vírus fertõzte meg Moszkvában. És amúgy is, holnap újra világvége van.


Zombi galambok hullanak az égbõl – mondják Moszkvában azokról a madarakról, amelyek csütörtökön tömegével láthatóan ok nélkül kezdtek el hullani az égbõl. Elsõ pillantásra tényleg riasztó a dolog, mert az orosz fõváros több parkjában is rengeteg madár zuhant le szinte a semmibõl, földet érve pedig elkezdtek úgy viselkedni, mintha élõhalottak lennének: ernyedten verdestek a szárnyukkal, irányérzéküket vesztve botladoztak, és bár megpróbáltak felröppenni, ez nem sikerült – jelentette orosz forrásokra hivatkozva az al-Jazeera America. A hírtelevízió szerint a kissé ijesztõ jelenség miatt Moszkvában néhányan állítólag már azt rebesgetik, hogy itt a itt a világvége. Ez mostanában egyébként aktuális is, a világhírû szerzetes és fõállású cári sarlatán, Grigorij Jefimovics Raszputyin régi jóslata szerint ugyanis a világ nem máskor, 2013. augusztus 23-án véget ér.

A szakértõk ennél kevésbé apokaliptikus, ám talán hihetõ magyarázata szerint a galambok az úgynevezett Newcastle-kór miatt hullanak az égbõl. Ennek a vírusa, az NDV a madarak idegrendszerét támadja meg. Bár az NDV az emberre is átterjed, a madaraktól eltérõen a fertõzés számunkra nem végzõdik halállal, enyhe lefolyású kötõhártya-gyulladásra és influenzára emlékeztetõ tünetekkel meg lehet úszni az érintkezést. Sõt. Az NDV-nek még a rák elleni harcban is szerepe lehet, nemrég ugyanis a kutatók rájöttek, hogy a vírusból ki lehet vonni olyan antitesteket, amelyek emberi daganatos sejteket pusztítanak el, az egészségeseket viszont érintetlenül hagyják.
Link

Hozzszlsok


#1 | mindannyiunknak - 2013. augusztus 23. 06:37:22
Most valaki arra céloz, hogy biológia támadást hajtottak végre Moszkvában? Nevetséges! Soha senki nem tenne ilyet. Ki hallott már ilyenrõl?!
#2 | tour - 2013. augusztus 23. 07:33:45
Jó reggelt mindenkinek! :D
YouTube Vide


Kitört a háború Kanadában a ludak és az emberek közt

Légi csata dúl Kanadában Ottawa környékén ludak és emberek között. Utóbbiak már a polgári "légierõt" is bevetik: egy drónt, távirányítós hexakoptert a madarak elhessegetésére.

A hetven centiméteres hobbirepülõt tulajdonosa és földi irányító "pilótája", Steve Wambolt kicsit továbbfejlesztette: hangszórókat szerelt rá, amelyekbõl ragadozó madarak vijjogása rémíti a libákat. Minden hajnalban felszáll masinája a város keleti részén az Ottawa folyó és egy park fölé, és igen hatásosan kergeti a vadludakat, amelyekre elsõsorban piszkuk miatt dühösek az emberek. A folyó valóságos szõnyegbombázást kap lúdürülékbõl, és vizében az emberre veszélyes - e-coli - baktérium szintje igen magas. Tavaly két hétre le kellett zárni egy strandot a gond miatt.

A város vezetése már minden más eszközt kipróbált - idomított kutyákat, hangos riasztókat, csapdákat, a ludak számára bûzös permetet -, ám egyik sem vált be. A bûzt a libák nem kedvelték ugyan, de egy idõ után megszokták.

A drón viszont jó lúdûzõ. Júliusban kezdte a "frontszolgálatot" és a lúdsereg több száz példányról néhány tucatnyira fogyatkozott, a strand pedig zavartalanul üzemel. Így aztán egy drón sok ludat gyõz, ám sirályt nemigen, azok ellen hatástalan.

"A sirályok makacsabbak" - idézte Wamboltot a The Daily Telegraph címû brit lap.
http://www.stop.h...t/1174375/
#3 | Gutai Zub - 2013. augusztus 23. 07:39:12
A galambok és Moszkva

Néhány száz kilométerre Moszkvától füstölögnek a szovjet idõkbõl fennmaradt nehézipari monstrumok, millió és millió tonna szennygázt lövelve a levegõbe.

Moszkvában ezer és ezer gépkocsi araszol, vagy éppen egy dugóban áll, amibõl ott van a legtöbb a világon.
A csoda az, hogy ezek a jobb idõket is látott, béke galambok, egyáltalán még repkedtek idáig.......
#4 | Perje - 2013. augusztus 23. 20:01:45
Leszakad az ég. Ez már a vég. Az orosz hadsereg kórusa James Bond filmbõl énekel. Szívesebben linkeltem volna be a Ka-link-át.
http://www.youtub...YRjdY#t=98

A helyzetet még rontja az is , hogy a kivénhedt Bõsinger mûvésznõ az orosz elnkököt cseszegeti a fehér bálnák kiszabadítása miatt.
http://en.rian.ru...hales.html

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.