Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Moszkva szerint külföldi zsoldosok szállták meg Szíriát


Irakban volt annyi külföldi zsoldos 2005 és 2007 között, mint amennyi jelenleg Szíriában van - mondta csütörtökön az orosz külügyi szóvivõ.

Alekszandr Lukasevics elmondta: Moszkvát különösen aggasztja az al-Kaida nemzetközi terrorszervezethez kötõdõ terrorista csoportok aktivizálódása a közel-keleti országban.

A Kreml képviselõje szerint a Szíriában harcoló külföldi zsoldosok arra törekednek, hogy megfélemlítsék az alavitákat és a kurdokat. Erre a Dzsabal Akrad nevû térségben kialakult helyzetet hozta fel példának, ahol az iszlám síita ágából kinõtt alavita közösség él, s amelyhez Bassár el-Aszad államfõ és családja is tartozik. Az al-Kaidához kapcsolódó an-Nuszra Front zsoldosai a térségben több falut is elfoglaltak.

Az alavita rezsimmel szemben álló lázadók többségükben a szunnita iszlám követõi.

Lukasevics szavai szerint a fegyveresek fellépése nyíltan terrorista jelleget öltött Dzsabal Akradban, ahol a lázadók több mint 100 nõt megerõszakoltak és megöltek, és 150-nél is több ember sorsa ismeretlen.

Az orosz külügyi szóvivõ úgy vélte, hogy különösen nagy humanitárius tragédia van kialakulóban Szíria északkeleti részén, ahol egy tömbben él a kurd népesség. Tömegesen menekül onnan a békés lakosság a szélsõséges csoportok, elsõsorban az an-Nuszra Front fegyveresei elõl.

Most számoltak fel egy izraeli fegyverekkel ellátott "külföldi" alakulatotot, majd meglett a zsidó fegyverraktár is.
Lukasevics megjegyezte: a külföldi terroristáknak egyelõre nem sikerül a maguk javára fordítani az erõviszonyokat. Mint mondta, a szíriai kormányerõknél maradt a kezdeményezés Damaszkusz elõvárosaiban is.

Moszkva régóta arra figyelmeztet, hogy ha Bassár el-Aszad szíriai elnöknek egyik napról a másikra távoznia kellene Szíriából, az hatalmi vákuumot okozna, és az ország ellenõrzését terrorista csoportok vennék át. A Kreml a szíriai válság politikai megoldását szorgalmazza.

A szóvivõ úgy vélte: a Damaszkusz keleti külvárosaiban mérges gázzal végrehajtott szerdai támadás az ellenzék provokációja volt, amellyel az újabb genfi konferencia összehívását akarták megakadályozni.
Link

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2013. augusztus 22. 21:49:16
Videó: Hatalmas hadihajó lepte meg a gyanútlan strandolókat

Az orosz hadsereg egy hatalmas légpárnás hajója lepte meg a gyanútlan strandolókat a Balti-tengernél. Állítólag rutingyakorlatról volt szó, a kapitányt viszont láthatóan egyáltalán nem zavarták a napozó emberek.

Hatalmas zajjal és hullámveréssel egy balti-tengeri strand kellõs közepén kötött ki az orosz hadsereg légpárnás hadihajója. Az 56 méter hosszú hadihajó csak a parthoz teljesen közel kezdett el fékezni.
http://hvg.hu/vil..._gyanu#rss
YouTube Vide
#2 | Tim - 2013. augusztus 22. 23:09:55
Ha ilyen szinten folytatnak harcot Szíriáért, akkor Magyarországért hogy fognak küzdeni ezek a parazita tetû csõcselék zsidók.
#3 | keepfargo - 2013. augusztus 24. 17:54:17
A Balti-tengernel? Kit akartak megijeszteni?
Eszt, lett, litvan - Ha nem hasznaltak eszt, ez lett, l ittvan...
Avagy lengyel - barmit lenyel?

Mennenek Izrael partjaihoz; kazar boltba besz..ni...kazar bazart bezarni !

(Persze ha a forgatokonnyv nem ezt irta elo...ma meeg..)
Vagy talan nem javult az orosz hadsereg foldrajztudasa, 56 ota, amikor Szuezi-csatornanak neztek a Dunat, s igy most Gaza helyett gaaz van, a sved partoknal, ahol a sved semmit se ved ?

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.