Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Újratervezte a magyar címert


"Új" himnusz, új logók, új címer, új Magyarország...meg az a zsidó-cigány qva anyátokat! Új "holokoszt", de már valódit!
Kiss Miklós grafikus nemcsak Magyarország, hanem Budapest címerét is modernizálta. Önnek hogy tetszik?

Modernebb, tisztább, szögletesebb címert álmodott Magyarországnak és Budapestnek egy fiatal grafikus. Kiss Miklós szerint nekünk is szükséges lenne egy olyan arculat, mint például New Yorknak az I ♥ New York, ezzel ugyanis egyedibbé, trendibbé lehetne tenni az ország imidzsét.

Így alakítaná át a magyar címert:


Forrás: kissmiklos.com

Így a budapestit:


Forrás: kissmiklos.com

A koncepcióról további képeket itt nézegethetnek.

A szeretlekmagyarorszag.hu-n megjelent cikk szerint Kiss 2011-ben megnyerte a hg.hu Design Award grafika kategóriájának elsõ díját, és számos kiadványban, arculatban lehet találkozni munkáival.
Link

Hozzszlsok


#11 | mezesmozes - 2013. augusztus 23. 13:25:03
Varuna, már rég vannak egyszerûsített változatai a magyar címernek (mint egyébként minden címernek).. ezeket szokták használni az ilyen-olyan fogyasztói termékek csomagolásain.. itt viszont arról van szó, hogy csak egyszerûsített címer legyen: http://kissmiklos...or-hungary
#12 | ijfeszito - 2013. augusztus 23. 14:15:23
#10 | Varuna - 2013. augusztus 23. 13:13:21
Szerintem pedig nem olyan rossz a próbálkozás egy egyszerûsített változatnak, bár kicsit kerekítenék rajta. A jel-kép gerince nem sérült.
Mint említettem nem vagyok grafikus de fotós szemmel nekem azért több problémám is van vele.
1. Szürke mint az átlag elveszti a színekben rejlõ üzenetet.
2. A korona ábrázolása még MAGYARnak is fejtörést okozhat a kereszt a "semmiben lóg".
3. Baloldali részen fordítottak a "szín" sávok bár ez szürkében nem zavaró.
4. Jobboldali részen szintén fordítottak a "színek", a kettõs kereszt szintén talaját vesztette.
5. A pajzs forma elveszett a szögletes forma miatt.
Szerintem minden ez már csak nem MAGYAR címer.
Szerintem bár nem értek a címertanhoz!kepfeltoltes.hu/thumb/130823/c_mer_b_W_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/thumb/130823/Cimer-Mo_650x433__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#13 | tour - 2013. augusztus 23. 14:59:44
Ha így játszanak akkor leírom, a magyar címert, ahogyan én tudom kékszemtõl.

A pajzs vörös alapja Hangun hun fejedelem Magyor, vagy Magyar nevû vérvonalát jelzi, a három hikszosz kasszu magyari fejedelemek vérvonalának, vörös-magyar ágát szimbolizálva.

A pajzs középen hasított, baloldalát 4 ezüstpólya osztja 4 vörös és 4 ezüst sávra, ami a hun-magyarok életterének 4 folyóját jelenti?
4 vörös sáv jelöli az európai, kaukázusi, fehér és a fekete hunokat.
4 ezüst sáv: 1. Duna, a hosszúsági kör mentén lefutva délre a 2. Nílus, majd a 3. Volga, és ugyancsak a hosszúsági kör mentén délre futva a 4. Tigris-Eufrátesz folyóközt szimbolizálja.
A kereszt, ami egy háromágú koronából tör elõ: függõleges vonala az atya, az alsó keresztvonal az anya, a rövidebb, felsõ keresztvonal a gyermek, aki lehet fiú is meg leány is.
Az anya szimbóluma igazából a teremtést jelképezi, mert a gerinc vonalát (hátóról követve) egyedül a popsi alsó gömbölyödáse keresztezi, és a keresztezõdés éppen a szülõcsatornánál metszi a két vonalat.
A három hegység pedig valóban a Kárpátok, az Ural és a Kaukázus .

Hallottam olyat is, hogy a kereszt a GY rovásjel....

Címer után jön a zászló??? A mocskos zsidó qrva anyátokat!!
#14 | No Shadow Government - 2013. augusztus 23. 15:59:21
Háromszög az alja,meg a korona? Na,ez se okkultista,á hol...
tour,tudod,majd úgy kezdik,hogy a piros és a zöld kék lesz...
#15 | No Shadow Government - 2013. augusztus 23. 16:02:28
satu,60 éve ezt mondják és már páran közülük a temetõbe járnak aludni.Ez a gyerek egyébként milyen szép...egy hüllõhöz képest...
#16 | Varuna - 2013. augusztus 23. 17:16:30
@mezesmozes: persze vannak, de ez egy újabb verzió amirõl nem mondtam egyébként hogy teljes mértékben tetszik, de nem tartom rossz iránynak ha a sarkok kerekednének.

@ijfeszito :"1. Szürke mint az átlag elveszti a színekben rejlõ üzenetet" Ez egy speciális felhasználásra készült 1 színû változat. Nem lehet mindenhol színeset használni...

"2. A korona ábrázolása még MAGYARnak is fejtörést okozhat a kereszt a "semmiben lóg"."

Jogos!

"3. Baloldali részen fordítottak a "szín" sávok bár ez szürkében nem zavaró."

Ezt elnézte szerintem.

A címer "elemzésre" visszatérve rendkívül logikusan van felosztva kétfelé. A "rendezõi bal oldalon" (ha egy ember fejnek tekintjük, akkor ez a jobb a férfias odalunk) vonalas jeleket (sávokat) találunk ami a NAP minõségét idézi, szemben a másik oldallal ami a HOLDAT szimbolizálja. Ugyanezt az analógiát leljük az élet számtalan színterén, pl. régen a vasárnapi húslevesnél. Dunántúl: cérna metélt (Nap) <--> csiga tészta-orsó-spirál alak (Hold), Alföld; vagy a gyermekrajzoknál szintén.

S nem véletlenül van az eGY-re (rovás GY; K-H-G hangkategória -> Levegõ elem - > Éter) a Teremtõre, a Forrásra utalás a nekünk jobb oldalon (valójában ez a BAL) mivel a folyamatosan teremtett anyagi világnak ez a balos forgás a jellemzõje. S naná hogy 4x4 sáv van a jobboldalon (vörös és ezüst!, nem fehér) mert "véletlenül" pont 16 ilyen párhuzamos világ váltja egymást ebben a pillanatban is. A jobbos forgású Tér-Idõ (merre is forog az óra? ó-Rá?) balos anyagot generál (merre forog a Föld?), s ez ott van a képünkbe tolva a Szent Koronán is Jézus mellett, az a két csavarodó fa a fénymagokkal... az XC alatt balra fordul az csepp alakú életfa (anyag), az IC alatt pedig jobbra (téridõ). Mindennek jelentése van a Koronán és a címeren.

files.mommo.hu/pictures/000/840/840758_dd34ed733d_s.jpg

xoomer.virgilio.it/terembura/korona/pantan.jpg

retronom.hu/files/images/Cimer-1.preview.jpg

Pl.: 64 Almandin = 64 Vármegye = 64 -> Ji Csing = 8x8, 64 mezõ a sakkban ahol a 2x16-os csapat támadja egymást = DNS - 64 triplet = két 8-as a Teremtõ formája (Bindu-Mandu; sumér "dingir" -> 8-ágú csillag - Is-ten) -> a Fénymag képjele -> 8x8=64, s pont összesen ennyi (64) világ jön létre a teremtésben (más-világok, antivilágok), s ilyen 8-ast ír le a DNS lánc (a DNS helix, kettõs-spirál felülnézetben meg 2 pentagramot formáz -> 10=X szög...) s naná hogy nem véletlenül lett a fekvõ-8-as a végtelen jele.... s ráadásul a Forrás aki ezeket a rendszereket kelti 6+4=10= TíZ - azaz a TûZ = X (Jézus, aki az Atya JOBBJÁN ül!), az gyök 10-es fénysebességgel rohan (3.16 - egyiptomi Pi; 316=X lehetséges DNS kombináció; MIÉRT pont ennyi?), ahogy írtam már többször is.

S megintcsak "véletlenül" az IDÕT, 1 napot 6x4 órára osztjuk... Miért használjuk az idõre a 12-es, a 24-es és a 60-as számrendszereket keverve? Mindezek a "fent mint lent" örök érvényû bölcsességre irányítják rá a figyelmünket, hogy egy fraktális, önhasonló rendszerekbõl felépülõ világban élünk. Ami kicsiben, az leképezõdik nagyban is, - egyikbõl vissza lehet következtetni a más-ikra, mert az egy-más-ai mind.

A világmindenség-világegyetem mûködésének mikéntjét is megüzenték eleink a Szent Koronán vagy címeren keresztül. Vajon figyelünk e rá?

S innen lehetne folytatni az kõmûvészek szimbolikájával ami szintén itt gyökerezik. Az egydollároson pl az 5 jobbos tehát óra (idõ) irányba lépkedõ forrást (Tachion, Tûz, ami nem jut soha 5-rõl a 6-ra) sorban kiolvasva ezt adja ki: "M-O-N-A-S" (ami görögül az EGY Isten) átrendezve pedig angolul MASON... kötve hiszem hogy véletlen lenne pláne ha mellérakunk még 30 ilyet. Egyféle "teremtési-modell" szerint dolgozik a Természet, ebbõl építkezik mindként "oldal" a jel-képvilágában.
#17 | gojabaal - 2013. augusztus 23. 22:52:14
Szerintem meg kismiki arcát kell újratervezni, mert a régi már elavult!

m.cdn.blog.hu/mi/milstory/image/Pistone/Brutal/megvert.jpg

vagy

m.cdn.blog.hu/te/testmodositas/file/pgxz7htk.jpg

vagy

img.youtube.com/vi/oSBpQPSgPBg/0.jpg
#18 | keepfargo - 2013. augusztus 24. 04:19:52
Gusztustalan, idetlen, szegenyes, nem korrekt, ertelmetlen modernizalas, "stilizalas"; - csak emlekeztet a szep magyar cimerre, DE NEM AZ, csupan egy kiserlet arra, hogy vajon elfogadunk-e ilyen modernizalasnak, korszerusitesnek alcazott elszegenyitest. Pontosan mint a magyar nyelvvel, azt csinaljak, azt akarjak a cimerrel, es mar talan latjatok, minden egyebbel is. A nyelvet mar kerekbetorik naponta, de azt nem ma kezdtek. Ti, kedves atyamfiai a P.I. Klubban es szerteszet a kis hazaban, sajnos mar eszre sem veszitek ezt, lassan hozzaszoktattak benneteket. Meeg az altalam nagyrabecsult hazigazdank, peldamutato szellemi vezetonk is hibazik, eszrevetlenul (ettol nagyobb, attol kisebb stb. - ennel nagyobb, annal kisebb helyett: hatalmas logikai bukfenc, atertelmezes!!), de nem akarok lenezni senkit emiatt; NEM A TI HIBATOK, csak eppen EZ VAN. hogy a tobbi, eszrevetlenul beepult borzalmat (elhiresult, rabositott, meleg, valszeg...stb.) ne is emlitsem...

Ne bantsd a magyart, mert mar uldozesi maniaja van toletek, a sok sz...tol, amibe beleeroltettetek ("parazik"-edes jo Istenem...), es a paranoiaban vegul fegyvert fog ragadni, s valogatas nelkul lovi azt amit/akit zsidonak, ciganynak lat....lesz hova lojon, ha ez igy megy tovabb...gondoljatok meg, proletarok; villak proletarjai!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.