Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraeli vezetés: a világ vezetõi homokba dugják fejüket


Neeem, ez elírás! A "világ "zsidó" vezetõi homokosként dugják egymást". Gyerekek, csak egyszer legyen már kicsavarva a nyakatok, de akkor végleg! Az izraeli vezetés szerint a világ vezetõi homokba dugják fejüket a szíriai vegyifegyver-támadás kapcsán, amelyet Izrael szerint bizonyítottan a szír kormánycsapatok hajtottak végre.

Benjámin Netanjahu izraeli kormányfõ csütörtökön azt mondta, hogy ha a Szíriában történtek felett szemet huny a nemzetközi közösség, azzal a rezsim legfontosabb szövetségesét, Iránt arra bátorítja, hogy ne féljen folytatni az atomfegyver kifejlesztésére irányuló erõfeszítéseit.

"Szíria Irán kísérleti terepe, Teherán lélegzet-visszafojtva figyeli, hogyan reagál a világ az Irán bábjának tartott Bassár el-Aszad fegyveres erõinek civilek ellen irányuló támadásaira" - közölte az izraeli kormányfõ.

Netanjahu elmondta azt is, hogy "az utóbbi napok eseményei ismét igazolták, hogy egyszerûen nem engedhetjük meg a világ legkegyetlenebb rezsimjei számára, hogy szert tegyenek a világ legpusztítóbb fegyverére".

A szíriai ellenzék szerint az Aszadhoz hû katonák mérges gázzal végrehajtott szerdai támadásának több száz ember vált áldozatává. Szíriai kormányforrások és a Bassár el-Aszad rezsimjét támogatók azonban ezt határozottan cáfolják. Damaszkusz szerint az ilyen információk terjesztésével a vegyifegyver-támadásokat vizsgáló nemzetközi szakembereket akarják megtéveszteni.

Juvál Steinic, az izraeli nemzetközi kapcsolatok és hírszerzés minisztere egy csütörtöki rádióadás vendégeként elmondta: titkosszolgálati információk alapján bizonyos, hogy Szíriában a rezsim vegyifegyvert vetett be, és ezt nem is elõször tette a polgárháború folyamán.

"Semmi érzékelhetõ fejlemény nem történt az utóbbi két évben az Aszad-rezsim megállítása érdekében" - mondta Steinic, majd hozzátette, hogy "a világ folyamatosan sajnálkozik, meg kivizsgál, a világ csak nyomja a süket dumát".

Steinic nem árult el további részleteket, azonban Móse Jaalon izraeli védelmi miniszter szerdán hasonló értelmû kijelentéseket tett. Szerinte nem látni a szíriai polgárháború végét. Úgy vélte, még Aszad esetleges bukása sem jelentené a konfliktus végét, mivel a távozó elnök hívei bosszút állnának, folytatnák a leszámolást ellenségeikkel.

Jiszráel Kac izraeli közlekedési miniszter szerint a gáztámadások súlyos emlékeket ébresztenek a zsidó állam lakosságában, ugyanis a holokauszt hatmillió zsidó áldozatának jelentõs része gázkamrákban lelte halálát.

Izrael már korábban beindította a polgári lakosság gázmaszkokkal való ellátására irányuló programját, mivel félõ, hogy a vegyi fegyverek a Hezbollah síita szélsõséges szervezet kezére kerülnek. "Ma Aszad a saját népét gyilkolja le, holnap talán mi leszünk a célpont" - mondta Katz az izraeli rádiónak.

Izraeli szempontból a szomszédos Szíriában dúló polgárháborúnak csakis rossz kimenetele lehet. A szembenálló felek ugyanis a zsidó állam legveszélyesebb ellenségeinek számító Iránnal és a libanoni Hezbollahhal szövetséges Aszad-rezsim, valamint az annak elmozdításáért harcoló, ám sok esetben radikális iszlamista fegyveres lázadók.
Link

Hozzászólások


#21 | keepfargo - 2013. augusztus 24. 11:26:40
rozsola,
ha minden informaciod olyan megbizhato mint ami Sri Lankarol szol, akkor elmehetsz kapalni...vagy csereld le az informatoraidat, mert Sri Lanka lakossaganak nem 90 %- a szunnita, talan csak 5, es nem hindu kisebbseg van, hanem tamil (kevesebb mint 10%, ezenkivul a tamilok megosztva hindu es egyeb vallasuak.) Tehat ez egy felelmetesen hibas torzkep; egy szo nem igaz belole. Arrol nem is beszelve, hogy senki nem ol senkit, na de hat ez mar csak reszletkerdes annak, aki ilyen nagy "perspektivakban" latja a vilagot, mint rozsola dr.
Sri Lanka buddhista orszag, kb. 80 % buddhista - onnan tudom, hogy tobb helyen is megkerdeztem, latogatasaim (2006, 2008) alkalmaval; vagyis tudom, hogy mirol ugatok itt.
A singalez (es buddhista) tobbsegbol szarmazo elnok, akinek fia ugyanahoz a fodraszhoz jart mint en, Horana varosaban, ahol felnott, tavolrol sem nevezheto "hindu vezetes"-nek, de ez megintcsak egy apro reszlet, es talan nem is erdekes, ha szunnitauldozest akar valaki bizonygatni - a buddhista, szingalez nyelvu Sri Lankan....(??)
#22 | rozsola - 2013. augusztus 24. 18:40:59
Elgurult a gyĂłgyszer ?
Ha ámerikai infó jön akkor jó ha nem onnan akkor gond van ?
Találtam , hoztam. Nem saját vélemény.
A libanoni Tripoliban található a libanoni szunniták központja.
Burmában a Moszad még dicsekszik is hõstetteivel. Buddhista szerzeteseket felhasználva szítják a feszültséget.
Ne feledd Ă©n " hiteltelen " vagyok nem igaz ?
Nem értem miért nagy a pofád. Eddig kussoltál te is. Mert ha a kóser média nem zengi a fejetekbe a " híreket " akkor azok az események meg sem történnek.
De ha már olyan kibaxott okos vagy , árulj el nekem valamit. Nyugaton ( egyiptom stb ) a szunniták cionista érdekeket követnek. Így van ? Vajon miért írtja a Moszad a " keleti szunnitákat " ?. Ha a ciontörökök amerika seggnyalói , miért küldenek humanitárius segítséget pld : Szudánba , Burmába , Bangladeshbe ? Ha Irán annyira cionellenes mint reklámozzák , miért türi el a Moszad tömeggyilkosságait ? Irán mégiscsak közelebb van a térséghez.
A Moszad nemtagadot népírtásai miért vannak tolerálva abban a térségben ?
Nem teszek több kérdést , mert nincs válasz.
Nincs olyan média amely megadná. Mert egy egyszerû földmûvelõ paraszt vagy egy 70-80 éves öreg netán egy néhány éves gyerek élete nem számít ha szunnita.
Jól tették , hogy Líbiát lerohanták. Ki is írtottak többtízezer szunnitát. Maliban is " nekünk volt hasznos " a tömeggyilkosságok sorozata. A szomáliaiak elleni népírtások is remek dolgok. Mert nekünk ugye a szunnita az ellenségünk. Õk települnek ránk , a sivatagban nem vizet keresnek hanem atombombát gyártanak a páréves gyermekek.
Ez jobban tetszik ?
Netán koronázzak vagy áradozzak a magyar " messiásról " ?
Igen , igen " õk megérdemlik a kiírtást ". De ki dönti ezt el ?
Sírtok , hogy a magyar veszélyben van. Kit érdekel ? Kit érdekel többszázezer legyilkolt szunnita gyermek ? Hiszen egyetlen magyar kisújja alatti piszok is többet ér mint egymillió arab . Tévedek ?
Ha norvégiában egy köcsög kinyír százvalahány liberális köcsögöt siránkoztok. Ha a Moszad Bangladeshben többszázezer embert írt ki az lényegtelen ? Persze , hogy az. A norvégok a " mieink ".
Okosabb lett volna kijavítani bizonyos dolgokat személyeskedés nélkül. Látom neked nem sikerült.
Nagy perspektíva ? Hol voltál korábban ?
Szinte naponta ontom az infót. Te mit hoztál ?
#23 | Geza - 2013. augusztus 24. 20:16:52
Rozsola, allandoan hozod az extra hireket/infokat, respect ezert, de most nekem is osszevisszasagnak tunik amiket irtal. Ezert kertem/kertunk forrast.
#24 | kukackac - 2013. augusztus 24. 21:29:30
mazsola dr., alias nobel öndíjazott és magát válveregetõ! Akit ha kirúgnak az ajtón bemászik az ablakon!
Csak így tovább! s_*_kac

weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/11/yea-fuck-yea.gif
#25 | GERRY - 2013. augusztus 24. 21:54:31
rozsola - neked csak egy bajod van. Onnan a sarokból egy nagy lyukon keresztül nézed a világot, elemzed az olvasottakat, variálsz, még gondolkodsz is... - ez mind nagyon szép, csak azt az egyet felejted el (remélem hogy így írtam "szolídan" és nem úgy kellett volna, hogy "azt az egyet nem fogod fel" ), ezt a világot más perspektívából is nézik emberek akik talán (persze nem biztos) elérik, esetleg túl is szárnyalják a te szellemi képességeidet és másként deffiniálják a világpolitikai dolgokat, értelmezik a történéseket.
Az az iszonyú mennyiségü anyag amit itt leadtál az utóbbi idöben, - amúgy ömlesztve - szinte semmit se ér, ha közben mindenkinek az a véleménye alakul ki rólad, hogy a saját okosságodban páváskodsz és esténként, elalvás elött végiggondolva a napodat csendesen de büszkén, megelégedett sóhajjal szólsz önmagadhoz; - Hát igen, zseni vagyok! s_*_kukk

...no de mielött még vérbe borulna a szemed és személyeskedésemre egy azonnal ölö, gyilkos méregbe áztatott lúdtollal ördögi pamflettet írnál, hozzáteszem azt is, tényleg nem vagy értéktelen ember.
Jól vág az agyad, akadnak olyan meglátásaid ami értelmet ad annak amiröl beszélsz.... de könyörgöb, vegyél vissza - mondjuk 50%-ot a mennyiségböl és a gondolkodáshoz csapd hozzá ugyanezt az energiádat. Hebehurgya vagy, "lehengerlö" - ami egyeseket itt nagyon lefáraszt, esetleg émelyít is és hihetetlenül magabiztos annak ellenére, hogy rálátásod a világra azért erösen hiányos. Az évek talán meghozzák a szélesebb látókört a te számodra is s akkor majd megérted a mostani önmagad tökéletlenségét.

Bocs' a stílusomért, nekem így müködik az a kis tü, amit az emberek seggébe szúrok idönként, ... no persze erre szoktam visszakapni a bunkóval azt, hogy: - Te ne pofázz bele, mert úgyse érted onnan azt amit innen mi.

na szép álmokat mindegy kinek s_*_bye
#26 | Perje - 2013. augusztus 25. 15:16:34
Az izraeli professzorok az erõs Izraelért való tenniakarásokban és "jószándékukban" már Jordániát akarják. Abból lenne Palesztína. A palesztínok lakta területet magukévá tennék. Igy megalakulhatna két állam . Igaz, még egy ország kellene hozzá, ahol víz is van. Remélem a jordán vezetés nem dugja homokba az orrát.
Bár, lenne benne valami.....
http://news.israe...tics/47338

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.