Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az ukránok háromnegyede hazafi


Na, eltekintve a sttisztikai csalás hibahatárázól, ami úgy +- 100%, a többi meg liberál -zsidó-cigány és még buzi is? Na, nálunk az arány szemmel láthatóan is fordított, de ehhez csalni sem kell. Ja, "rasszizmusról" szó se essék! Az ukránok 76 százaléka nevezte magát hazafinak abban a felmérésben, amelyet a Research&Branding Group közvélemény-kutató cég pénteken, Ukrajna függetlenségének ünnepe elõtt tett közzé.

A felmérés résztvevõi közül 72 százalék válaszolta azt, hogy van miért büszkének lennie az ukrán államra, 93 százalékuk Ukrajnát tekinti hazájának. A megkérdezettek több mint fele - 55 százalékuk - jelentette ki, hogy kész megvédeni az államot, ha veszély fenyegeti.

Egy másik felmérésben a válaszadók 46 százaléka állította, hogy kész lenne akár fegyvert fogva is megvédeni Ukrajna függetlenségét és területi egységét.

Ukrajnában augusztus 23-én tartják a nemzeti zászló ünnepét, amelyet még Viktor Juscsenko volt elnök vezetett be. A nemzeti lobogóban a kék szín az égboltot, a sárga a búzaföldeket jelképezi. Másnap, augusztus 24-én ünneplik a független ukrán állam létrejöttét.

Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. augusztus 24. 10:17:49
Van ennek a közvélemény-kutakodásnak egy rejtett orosz ellen szándéka is. Az ukránoknál a hazafias érzelmekre kívánnak hatni. Minden országban más a taktika az orsoszokkal történõ szembeállítás céljából..
#2 | Kedvesi - 2013. augusztus 24. 10:50:52
Az Ukránok nagy része még annyit se tud az egész globál zsidó bandáról mint mi, a legtöbbjük hülye, mert szellemileg még mindig a régi rendszerben él. Úgy hogy ez a statisztika hülyeség. Ellenben az oroszoknál, tombol a nacionalizmus, még a hétköznapi emberek között is, akár ölni is képesek csak hogy védjék a sajátjaikat. A zsidó komcsi eszeméket sem bégeti már annyira, csak az a pár 100-ezer vén szar maradt, aki még mindig sztálin képpel rohangál, de az elenyészõ.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.