Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eur√≥p√°ban is terjed: J√∂nnek az X-nem√Ľek


X-man-sorozat-gy√°rt√°s? Az "ufo"-k k√∂zt√ľnk √©lnek, p√∂cs√∂sek, cs√∂cs√∂sek, szopnak, nyalnak, √©lnek, de nem halnak...?
Milyen nem√Ľ legyek: f√©rfi vagy n√Ķ vagy...?
Az ausztr√°l korm√°ny mostant√≥l √ļgy gondolja, hogy lehetek f√©rfi, n√Ķ vagy „√°tmeneti nem√Ľ". √Čs ez nem vicc.


J√ļliust√≥l ugyanis e kontinensnyi orsz√°gban mindenki eld√∂ntheti, hogy a hivatalos dokumentumokon hogyan k√≠v√°n szerepelni, mit k√≠v√°n felt√ľntetni: n√Ķnem√Ľ, h√≠mnem√Ľ, avagy „inter-szex", azaz semmilyen nem√Ľ... De tal√°n m√©g pontosabban: k√∂ztes nem√Ľ.

Mark Dreyfus igazs√°g√ľgyi miniszter szerint √≠gy egyszer√Ľbb lesz a dolguk azoknak, akik nemet v√°ltoztattak, vagy v√°ltoztatni sz√°nd√©koznak. „Elismerj√ľk az egy√©neknek azon jog√°t, hogy meghat√°rozz√°k √∂nmagukat, √©s a k√∂z√∂ss√©gben is a saj√°t meghat√°roz√°suk szerint azonos√≠ts√°k √Ķket, m√°s nem√Ľk√©nt, mint ahogyan azt a sz√ľlet√©si anyak√∂nyvi kivonat megadta" - fogalmazott k√∂zlem√©ny√©ben a miniszter. A korm√°nyd√∂nt√©s azt k√∂vet√Ķen sz√ľletett meg, hogy az Ausztr√°l Emberjogi Bizotts√°g javaslattal √©lt ez √ľgyben; igaz, m√©g 2009-ben. A hivataloss√°gok az√≥ta morfond√≠roztak rajta.

A megv√°ltozott szexus bejelent√©s√©hez, illetve okiratokra t√∂rt√©n√Ķ √°tvezet√©s√©hez nincs sz√ľks√©g m√Ľt√©ti elj√°r√°sokat bizony√≠t√≥ orvosi igazol√°sokra, el√©gs√©ges az illet√Ķ orvos√°nak, vagy pszichi√°ter√©nek nyilatkozata √©s egy √ļtlev√©l, vagy m√°s dokumentum, amely igazolja az ausztr√°l √°llampolg√°rs√°got.

Mik√∂zben a vil√°gban - Ausztr√°li√°ban, az Egyes√ľlt √Āllamokban, √©s Eur√≥p√°ban is - a magukat liber√°lisnak mond√≥k k√∂reiben zajlik a vita arr√≥l, hogy az √≥vod√°kban a kisfi√ļk j√°tsszanak-e fi√ļs j√°t√©kokat, √©s hogy a kisl√°nyok egy√°ltal√°n ne bab√°zzanak, mert ezzel √°ll√≠t√≥lag a nemi sztereot√≠pi√°kat er√Ķs√≠ten√©k, s mik√∂zben egyre t√∂bben szajk√≥zz√°k, hogy gyermekeknek kellene eld√∂nteni√ľk, majd feln√Ķtt korukban, hogy milyen nem√Ľek akarnak lenni, mik√∂zben a nemi identit√°s elbizonytalan√≠t√°sa mellett kardoskod√≥k √ļjabb „sikert" k√∂nyvelhetnek el.

Az ausztr√°l p√©lda ugyanis alkalmasint lassank√©nt nem sz√°m√≠t unikumnak, k√ľl√∂nleges egyedi d√∂nt√©snek. Novembert√Ķl - mint azt a napokban a n√©met S√ľddeutsche Zeitung is meg√≠rta - n√©met f√∂ld√∂n szint√©n bevezetik a „k√∂ztes" szexust. Eur√≥p√°ban els√Ķk√©nt.

Berlinben az alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g v√©lem√©ny√©re t√°maszkod√≥ korm√°nyd√∂nt√©s sz√ľletett. Az alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g szerint minden ember olyan nem√Ľ, amilyennek √©rzi mag√°t - s nem amilyennek sz√ľletett. √Čs ez alapvet√Ķ emberi jog. √ćgy november elsej√©t√Ķl a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°gban szint√©n mindenkinek jog√°ban √°ll majd a saj√°t maga √°ltal v√°lasztott nem√Ľnek anyak√∂nyveztetnie mag√°t. Az ausztr√°l gyakorlatt√≥l elt√©r√Ķen azonban a n√©metek nem azt √≠rathatj√°k majd a hivatalos pap√≠rjaikba, hogy „k√∂ztes nem√Ľek", hanem hogy - meghat√°rozatlan nem√Ľek... Ez lesz a hivatalos megnevez√©s. Igaz, csup√°n √°tmeneti id√Ķre. El√Ķbb-ut√≥bb ugyanis mindenkinek el kell d√∂ntenie, hogy v√©g√ľl is milyen nem√Ľnek tartja mag√°t; s akkor majd h√≠mnem√Ľ, n√Ķnem√Ľ √©s x-nem√Ľ „min√Ķs√≠t√©snek" kell szerepelnie a hivatalos dokumentumokon. Az „x-nem√Ľ" mindazon√°ltal a d√∂nt√©sk√©ptelens√©get jelzi, hiszen azt jelenti: a delikvens semmilyen nem√Ľnek nem tartja mag√°t.

Pontos adatok ugyan nincsenek a sz√ľlet√©si rendelleness√©gekt√Ķl (√≠gy p√©ld√°ul hermafroditizmust√≥l) szenved√Ķkr√Ķl, akik k√∂z√ľl egyesek felt√©telezhet√Ķen az „x-nem√Ľ" kateg√≥ri√°t v√°lasztj√°k maguknak, de az Amerikai Hum√°nbiol√≥giai Szemle t√≠z √©vvel ezel√Ķtti becsl√©se szerint mind az Egyes√ľlt √Āllamokban, mind Eur√≥p√°ban k√©t sz√°zal√©kra tehet√Ķ az ilyen rendelleness√©ggel sz√ľlet√Ķk ar√°nya. Franciaorsz√°gban k√∂r√ľlbel√ľl p√°r t√≠zezer meghat√°rozatlan szexus√ļ ember √©l.

A bizonytalan nemi identit√°s√ļak egy√©bk√©nt a kilencvenes √©vekben kezdtek szervez√Ķdni, akkor els√Ķsorban az√©rt, hogy a nyilv√°noss√°gban is hangot adjanak az √Ķket √©rt atrocit√°soknak, er√Ķszakos t√°mad√°soknak. Azt√°n, bizonyos erk√∂lcsi norm√°k lazul√°s√°val, s√Ķt, boml√°s√°val, m√°r annak √©rdek√©ben ind√≠tottak akci√≥kat, hogy a politikum elismerje: joguk van arra, hogy maguk v√°lassz√°k meg a nem√ľket, vagy egyszer√Ľen ne v√°lasszanak, s megmaradjanak bizonytalan - vagy meghat√°rozatlan - nem√Ľnek.

Ugyanakkor t√∂bb orvos szerint ilyen esetekben nem „ikszelgetni" kell, hanem d√∂nteni, √©s a nemi hovatartoz√°st eld√∂nt√Ķ oper√°ci√≥t min√©l el√Ķbb, m√°r kicsiny gyermekkorban el kell v√©gezni, hogy azt√°n a gyermek hat√°rozott nemi identit√°ssal n√Ķj√∂n fel. √Čs a hivatalos dokumentumaira nyugodt sz√≠vvel √≠rhassa r√°, hogy h√≠mnem√Ľ-e avagy n√Ķ...
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2013. augusztus 24. 11:08:37
Lassan olyan is lesz hogy pinäja meg fäsza lesz egyszerre......
#2 | tudatlanka - 2013. augusztus 24. 11:21:08
B√Ľn√ľld√∂z√©s tekintet√©ben pedig t√∂k√©leten hasznos lesz.
N√Ķ ellen adnak ki k√Ķr√∂z√©st √©s kider√ľl hogy "fa@a van a menyasszonynak"
K√°osz a legmagasabb hatv√°nyon.
#3 | Nergal - 2013. augusztus 24. 15:42:33
Kedvesi, akkor legalább szó szerint veheti a 'b. meg magadat' kifejezést.. :D

Mire nem j√≥ a modern tudom√°ny.. m√©g jobban lehet elmebetegeskedni. J√≥ nagy f√ľlcseng√Ķs pofon k√©ne alapb√≥l ezeknek!
#4 | GERRY - 2013. augusztus 24. 18:30:20
Ügggyes, mondaná a zsidó... szerintem mondja is.

Nem is h√ľly√©k ezek a n√©metek! Gondoljatok csak bele, mi volt eddig? A kisp√∂cs√ľ delikvensnek nem tetszett, hogy fi√ļ, √°toper√°ltatta mag√°t, azt√°n bement a HIVatalba √©s meg√≠rt√°k neki az uj, n√∂i nemhez tartoz√≥ iratait.

Mi lesz novembert√∂l: Be kell jelentenie, hogy √°t akarja mag√°t vezettetni a t√ļloldalra, erre megcsin√°lnak nelki egy X (tudj√°tok - t√©rdn√©l √∂sszeszor√≠tott l√°g, mert fosik a j√∂v√∂t√∂l) pap√≠rt, persze kifizeti a munkad'ijat √©s az anyagot, illet√©kesb√©lyed, meg minden. Azt√°n ha nem tud d√∂nteni - mer' olyan bizonytalan vagy mert migr√©nje van szeg√©nynek, akkor hosszabb√≠tania kell hiszen a hat√≥s√°g nem t√ľrheti, hogy csak √ļgy fegyelmezetlen√ľl t√©bl√°boljon, m√©g a v√©g√©n al√°esik egy durva n√©gernek, aki azt hiszi, hogy... pedig m√©g nem... erre az bedurvul √©s h√°tulr√≥l keni meg mik√∂zben a fej√©t a f√∂ldh√∂z csapkodja... na ugye ezt az√©rt m√©gsem n√©zheti √∂lbetett k√©zzel a ped√°ns Deutsche Stolz und Disziplin... (b√ľszkes√©g √©s fegyelem) avagy egy mohamed√°n vall√°su f√©lrenyul √©s nem egy Krokodil Dandy tipus, hanem nyissz... sz√≥val √ľgyel a rendre a HIVatal √©s szeg√©ny X-nemtelen (ezek mindig voltak √°m, a pap√°m is mondta, hogy a szomsz√©d egy nemtelen..... ja nem jellemtelen, na mindegy, ezt ne forsz@rozzuk. Sz√≥val X-nem√ľ fizet a hosszabb√≠t√°s√©rt majd v√©gre eld√∂nti, hogy m√©gis oper√°lni √≥hajt (√∂sszeszopik√°lta a p√≠zt hozz√°, mert √ļgy hallottam nem olcs√≥ j√°t√©k!), akkor megint fizet √©s ha m√°r f√°jdalom n√©lk√ľl, boldogan k√©pes tipegni az √ļj Prada kiskoszt√ľmj√©ben, 15 centis t√ľsark√ļ cip√∂ben akkor betipeg a HIVatalba ahol n√©mi ellenszolg√°ltat√°s fej√©ben (ez esetben Euro, mert nem val√≥sz√≠n√ľ, hogy √©rt√©keln√©k az √ļj √©rt√©keit) megkapja a v√©gleges pap√≠rjait ahol pl. Jasmin a neve a r√©gi Joseph-b√∂l "√°toper√°lva"

Ügggyes, mondom én is.

d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5934573_700b.jpg
:o
#5 | bandee - 2013. augusztus 24. 23:04:47
Mecssssodaa ökörség!

Olyan nincs, hogy egy n√Ķ f√©rfi testbe sz√ľlessen. :) Az anom√°lia anom√°li√°ja ez m√°r. Boldogtalan, sikertelen, k√©pmutat√≥ kutyusk√°k ezek. Azt hiszik, ha m√°sk√©nt sz√ľlettek volna, akkor sokkal jobb lenne minden? Pedig majd megl√°tj√°k, hogy az √©let ugyan olyan n√Ķi testben is, mint f√©rfi testben.

Vagy ha valaki erre fogékonyabb, akkor azt mondhatnám, hogy a lélek nemtelen.

Ugan olyan fekete testben, mint feh√©rben stb... Nekem senki se j√∂jj√∂n az el√Ķ√≠t√©letekkel, mert azok is oda-vissza mennek. S√Ķt, √°ll√≠tom nektek, a buzik jobban gy√Ľl√∂lik a heter√≥kat, mint saj√°t magukat... akarom mondani, mint a heter√≥k a buzikat :)
#6 | GERRY - 2013. augusztus 25. 10:59:25
Ehhez csatolva, aki m√©g nem olvasta Merle: V√©dett f√©rfiak c. k√∂nyv√©t (mert nincs √ļj a nap alatt) annak javaslom let√∂lteni!: http://www.postai...Robert.zip (Eg√©r - jobb billenty√ľvel! > ment√©s)

Ugyanis itt is err√∂l van sz√≥: elt√©rni - b√ľntetlen√ľl - a term√©szetest√∂l csak id√∂legesen lehet.
A "sztereotipi√°k" is egyszer√ľ (n√©ha tal√°n fel√ľletes) megfigyel√©sekb√∂l alakultak ki. Ett√∂l f√ľggetlen√ľl nem lebecs√ľlend√∂ dolog, hogy a fi√ļgyerek f√©rfinak √©s a l√°ny n√∂nek legyen felnevelve.

A fi√ļk dolgoznak a b√°ny√°ban - ha j√≥l tudom √©s az any√°k szoptatnak... Na j√≥, ez kicsit frivol p√©lda √≠gy le√≠rva de stimmel ... m√©g.

A magam r√©sz√©r√∂l az√©rt jobban √∂r√ľltem a 90-es √©vek elej√©n amikor "Apai √∂r√∂m√∂knek n√©ztem el√©be" mintha az "anyai √∂r√∂m√∂ket" √©ltem volna √°t.s_*_kukk
#7 | soveg - 2013. augusztus 27. 12:43:16
Ukrajn√°ban egy kutya embert sz√ľlt!

D√©l Ukrajn√°ban a helyiek arr√≥l a rejt√©lyes esem√©nyr√Ķl besz√©lnek √°lland√≥an, hogy egy kever√©k kutya embert sz√ľlt.

Egy 2 √©ves kever√©k kutya Ukrajna d√©li r√©sz√©n egy kis v√°rosban ember form√°j√ļ l√©nyt halva hozott vil√°gra – k√∂z√∂lte a K√°rp√°tinfo. A szuk√°nak n√©gy norm√°lis, √©s egy mut√°ns egyede sz√ľletett. A l√©ny teljesen puc√©ran j√∂tt a vil√°gra, v√©gtagjai, √©s feje emberre eml√©keztetnek. A helyi emberek csod√°j√°ra j√°rnak a t√∂rt√©nteknek.

Tudom√°nyos k√∂r√∂kben is megmagyar√°zhatatlan lehet a mut√°ci√≥, legf√Ķk√©ppen az, hogy emberhez hasonl√≥ egyed j√∂tt l√©tre.
hir.ma/wp-content/uploads/2013/07/kutyi.jpg
http://hir.ma/kul...to/113170#
#8 | Perje - 2013. augusztus 27. 12:59:46
Csernobil környékén kószálhatott el az eb.
Lassan j√∂nnek a fukushimai mut√°ci√≥k is. A Csendes √≥ce√°ni halak k√∂t√∂tt m√°r tal√°ltak t√∂bb sz√∂rnysz√ľl√∂ttet.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.