Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zaklatott lázadók vezetnék a népet a devizahitelek ellen


??????!!!!!!!!??????
Mi k√∂ze a devizahiteleknek a Szent Koron√°hoz? Hogy ker√ľlt az echelon tan√ļ, Moln√°r F. √Ārp√°d a parlamentbe? Val√≥ban a Jobbikhoz k√∂thet√Ķek az otthonv√©d√Ķ szervezetek? A hvg.hu ut√°naj√°rt, kiknek a vezet√©s√©vel, milyen ideol√≥gi√°k √©s t√∂r√©svonalak ment√©n szervez√Ķdnek az egym√°ssal is rivaliz√°l√≥, egyik t√ľntet√©st a m√°sik ut√°n szervez√Ķ devizahiteles szervezetek.

"H√°romezer hal√°lba kergetett √©s sok sz√°zezer megnyomor√≠tott devizahiteles ember nev√©ben h√≠vunk most mindenkit k√∂z√∂s megeml√©kez√©sre az √°ldozatok√©rt. A megeml√©kez√©ssel kifejezz√ľk, hogy mi is itt vagyunk √©s m√©g √©l√ľnk" – ezzel a felh√≠v√°ssal hirdette meg a Facebookon a "Gy√°szmenet az √°ldozatok√©rt a b√Ľn√∂s√∂kh√∂z" nev√Ľ, p√©ntek d√©lut√°n kezd√Ķd√Ķ vonul√°sos t√ľntet√©st t√∂bb devizahiteles szervezet vezet√Ķje. A minisztereln√∂k√∂t v√©d√Ķ terrorelh√°r√≠t√°snak le kellett z√°rnia Orb√°n Viktor h√°z√°nak k√∂rny√©k√©t, mert "a deviz√°sok" Cs√°nyi S√°ndor OTP-vez√©r, valamint Gyurcs√°ny Ferenc volt minisztereln√∂k mellett a korm√°nyf√Ķ h√°z√°t is meg akarj√°k l√°togatni.

A k√ľl√∂nf√©le, magukat a devizahitelesek k√©pvisel√Ķinek nevez√Ķ szervezetek az elm√ļlt h√≥napokban √ļjabb fokozatra kapcsoltak, mind gyakoribbak a t√ľntet√©seik. Augusztus 20-√°n komoly figyelmet kapott a K√°sler √Ārp√°d √°ltal vezetett A Haza Nem Elad√≥ Mozgalom, amely t√∂bb sz√°z f√Ķvel „elfoglalta” az Astori√°t, √©s megb√©n√≠totta a j√°rm√Ľforgalmat, tiltakozva a kilakoltat√°sok ellen. Az akci√≥ miatt t√ľntet√©st szervez√Ķ K√°sler ellen m√°snap rend√Ķrs√©gi elj√°r√°s indult. Kor√°bban f√Ķleg a Kopp√°ny-csoport t√ľntet√©seir√Ķl lehetett hallani: a mag√°t radik√°lis otthonv√©d√Ķk√©nt defini√°l√≥ t√°rsas√°g azzal v√°lt ismertt√©, hogy fizikailag pr√≥b√°ltak megakad√°lyozni t√∂bb kilakoltat√°st, id√©n ny√°ron pedig Orb√°n Viktor h√°za el√Ķtt t√ľntettek, ahol a rend√Ķrs√©ggel is √∂sszecsaptak.

A devizahiteles szervezetek verseng√©s√©be id√Ķk√∂zben besz√°llt a korm√°ny melletti t√ľntet√©seket szervez√Ķ Civil √Ėsszefog√°s F√≥rum (C√ĖF) is. J√ļliusban a nemzetgazdas√°gi miniszter bejelentette: a korm√°ny vel√ľk fog konzult√°lni a devizahitelesek √ľgy√©ben. A hitelek miatt egy√©bk√©nt a C√ĖF e h√©ten "√ľzletszer√Ľen, b√Ľnsz√∂vets√©gben elk√∂vetett csal√°s√©rt" sz√°mos bank ellen feljelent√©st tett. √ögy t√Ľnik azonban, hogy a C√ĖF tev√©kenys√©ge egyel√Ķre nem nyerte el a devizahiteles szervezetek tetsz√©s√©t: az √°ltalunk megk√©rdezett szervezetek azt mondt√°k, nem fogadj√°k el k√©pvisel√Ķj√ľkk√©nt a C√ĖF-√∂t.

A Kopp√°ny csoport t√ľntet√©se j√ļnius 25-√©n
Fot√≥: Stiller √Ākos

Sok r√©sz eg√©szt gy√Ķz

A devizahiteles szervezetekre a m√©di√°ban t√∂bbnyire sz√©ls√Ķjobboldali csoportokk√©nt hivatkoztak, sok helyen felemlegett√©k az olyan szervezetek, mint a Kopp√°ny Csoport √©s az Otthonv√©delmi Tan√°cs egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t a Jobbikkal. Val√≥j√°ban enn√©l ellentmond√°sosabb c√©lokat, ideol√≥gi√°kat k√©pviselnek ezek a szervezetek, amelyek m√°ra egy kisebbfajta szubkult√ļr√°t alkotnak, amelyen bel√ľl h√°rom, egym√°ssal hol egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ, hol rivaliz√°l√≥ t√∂mb figyelhet√Ķ meg.

Szorosan egy√ľttm√Ľk√∂dnek az √ļn. Otthonv√©delmi Tan√°cs tagszervezetei: a tan√°csot a Kopp√°ny Csoport hozta l√©tre, jelenleg tagja a P√≥ka L√°szl√≥-f√©le Nem Adom a H√°zam Mozgalom, a Radik√°lis Bankellenes Csoport, a Jobbikb√≥l kiv√°lt Kispesti GY√ēZ nev√Ľ szervezet, valamint a 2006-os Kossuth t√©ri t√ľntet√©sek sor√°n alakult Rendszerv√°lt√≥ F√≥rum.

Alkalmilag v√°llaltak vel√ľk partners√©get az √ļn. Feh√©r K√©m√©nysepr√Ķk, akik azonban egy alkalommal √°l-otthonv√©d√Ķknek nevezt√©k a kopp√°nyosokat √©s elhat√°rol√≥dtak t√Ķl√ľk. Ut√≥bbi csoport m√Ľk√∂d√∂tt tal√°n legszorosabban egy√ľtt a radik√°lis jobboldallal: vezet√Ķj√ľk, Dabasi Tam√°s egy alkalommal a Magyar Nemzeti G√°rda tagjai el√Ķtt tartott besz√©det, m√°skor a J√∂v√Ķnk.info nev√Ľ v√°llaltan hungarista port√°lr√≥l id√©zett. A szervezettel ennek ellen√©re a Fidesz is felvette a kapcsolatot, ami√©rt k√©s√Ķbb Rog√°n Antal k√©nyszer√ľlt magyar√°zkod√°sra: a korm√°nyp√°rt parlamenti frakci√≥vezet√Ķje szerint "√©rthet√Ķ, ha radik√°lisan rossz helyzetben l√©v√Ķ embereket radik√°lis hangv√©telt meg√ľt√Ķk k√©pviselnek".

A harmadik jelent√Ķsebb csoport K√°sler √Ārp√°d A Haza Nem Elad√≥ nev√Ľ mozgalma, amely t√∂bb egy√©b – t√∂bbnyire szint√©n K√°sler √°ltal vezetett – t√°rsul√°ssal m√Ľk√∂dik egy√ľtt, a kor√°bban eml√≠tett szervez√Ķd√©sekkel azonban viharos a kapcsolata.

Ahol összeér a Jobbik és a Munkáspárt

A Kopp√°ny Csoport t√∂bb vezet√Ķje is a Kossuth t√©ri t√ľntet√©seken kezdte politikai p√°lyafut√°s√°t: Balogh B√©la, a csoport eln√∂ke a 2006-os demonstr√°ci√≥k egyik visszat√©r√Ķ sz√≥noka √©s szervez√Ķje volt, csak √ļgy, mint Tat√°r J√≥zsef, aki kor√°bban a kuruc.info-n publik√°lta n√©zeteit √©s jelenleg is a Rendszerv√°lt√≥ F√≥rum tagja. Ennek ellen√©re a csoport tagadja, hogy sz√©ls√Ķjobboldali elveket vallan√°nak, √°ll√≠t√°suk szerint szervezeti szinten nem k√©pviselnek semmilyen ideol√≥gi√°t. 2012-ben egy√©bk√©nt r√©szt vettek a Szolidarit√°s t√ľntet√©s√©n, id√©n j√ļniusban pedig a kommunista elveket vall√≥ Munk√°sp√°rttal egy√ľtt k√∂vetelt√©k Sz√°sz K√°roly PSZ√ĀF-eln√∂k lemond√°s√°t. Nem osztoznak a sz√©ls√Ķjobboldal cig√°nyellenes retorik√°j√°ban sem, t√∂bb alkalommal tiltakoztak cig√°ny csal√°dok kilakoltat√°sa ellen is, b√°r azt s√©relmezt√©k, hogy nem csatlakozott hozz√°juk "t√∂bb roma".

Ellentmond√°sos a szervezet viszonya a Jobbikkal is: els√Ķsorban Z. K√°rp√°t D√°niel tartotta vel√ľk a kapcsolatot, aki a parlamentben t√∂bb alkalommal felsz√≥lalt a devizahitelesek √ľgy√©ben. Tavaly ny√°ron Gaudi-Nagy Tam√°s egy parlamenti l√°togat√°st is megszervezett nekik, ahov√° a csoport a mag√°t „Echelon-tan√ļnak” √©s „kereszty√©n t√©nyfelt√°r√≥nak” nevez√Ķ, √∂sszesk√ľv√©s-elm√©letek gy√°rt√°s√°ban jelesked√Ķ Moln√°r F. √Ārp√°dot is mag√°val vitte.

Az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letek egy√©bk√©nt a Kopp√°ny Csoportt√≥l sem √°llnak t√°vol, hivatalos weboldalukon megjelent √≠r√°sokban t√∂bbek k√∂z√∂tt az olvashat√≥: „azt√°n j√∂het a nagyobb terv a vil√°guralom megteremt√©s√©re", "nos ezt teszi a cion sok sok √©vsz√°zada a zsid√≥s√°ggal √©s a vil√°ggal"; "ami a cionnak j√≥ az nek√ľnk √©s az igazi zsid√≥knak is rossz". Alap√≠t√≥ iratuk szerint pedig „az orsz√°g vezet√©se int√©zm√©nyes√≠tett n√©pirt√°st – genoc√≠dium – eg√©szs√©g√ľgyi, szoci√°lis, k√∂rnyezeti, gazdas√°gi, kultur√°lis, szellemi, le√©p√≠t√©st folytat az orsz√°g lakoss√°ga ellen”. A hvg.hu e-mailben kereste meg a szervezet eln√∂k√©t, Balogh B√©l√°t, akit√Ķl t√∂bbek k√∂z√∂tt az szerett√ľk volna megtudni, ma is egyet√©rt-e ezekkel az id√©zetekkel. A k√©rd√©sekre Balogh nem k√≠v√°nt v√°laszolni, mert az, hogy r√°k√©rdezt√ľnk ezekre az id√©zetekre, „arra enged k√∂vetkeztetni, hogy tudatosan le akarjuk j√°ratni a Kopp√°ny Csoportot a cionnal kapcsolatos k√©rd√©seinek megv√°laszol√°s√°val.” A v√°laszlev√©l mell√© Balogh csatolva k√ľld√∂tt egy feltartott k√∂z√©ps√Ķujjat √°br√°zol√≥ k√©pet is.

T√ľntet√Ķk besz√©lnek L√©vai Anik√≥val j√ļlius 4-√©n
Fot√≥: F√ľl√∂p M√°t√©

Az igazi kopp√°nyosok nyom√°ban

Balogh B√©la helyett k√©rd√©seinkre Koczk√°n√© Sz√ľcs M√°rta Zsuzsanna, a Kopp√°ny Csoport titk√°ra √©s aleln√∂ke v√°laszolt. Szerinte a szervezet legk√∂zelebbi partnerei az √°ltaluk √©letre h√≠vott Otthonv√©delmi Tan√°cs tagjai, k√∂zt√ľk a Radik√°lis Bankellenes Csoport, a Devizahitelesek Ment√Ķ√∂ve vagy Nem Adom a H√°zamat Mozgalom. Szint√©n a csoport partnere a Kopp√°ny Jogseg√©ly, amelyet T√≥th B√©la vezet, aki b√°r nem rendelkezik jog√°sz v√©gzetts√©ggel, k√∂zvet√≠t az √ľgyfelek √©s √ľgyv√©dek k√∂z√∂tt. Sz√ľcs M√°rta szerint kev√©sb√© felh√Ķtlen a viszony a Feh√©r K√©m√©nysepr√Ķkkel, akikkel „egy id√Ķben voltak vit√°ik, de most megint van k√∂zt√ľk kapcsolat”. A Kopp√°ny Csoport tagjai r√©szt vettek K√°sler √Ārp√°d augusztus 20-i t√ľntet√©s√©n is, ahonnan azonban Sz√ľcs M√°rta √°ll√≠t√°sa szerint egyes civileknek t√°vozniuk kellett. „Szomor√ļan l√°ttuk, hogyan v√©gz√Ķd√∂tt ez a rendezv√©ny. K√°sler√©k kirekeszten√©k a civileket, √Ķk b√°rmilyen t√°rgyal√°st a korm√°nnyal csak egyed√ľl folytatn√°nak, ez√©rt K√°slert nem tartjuk hitelesnek. Mag√°nemberk√©nt viszont a Kopp√°ny Csoport tagjai is meg szoktak jelenni a t√ľntet√©sein.”

A Kopp√°ny Csoport esetleges p√°rtk√∂t√Ķd√©seir√Ķl Sz√ľcs M√°rta azt mondta: a Jobbik-√°ltal √∂sszeh√≠vott Deviza√ľgyi Kerekasztalra eredetileg megh√≠v√°st kapott minden ellenz√©ki p√°rt, akik viszont nem j√∂ttek el. „√ćgy nem lesz √©rtelme folytatni a kerekasztalt, mi p√°rtf√ľggetlenek vagyunk. √ögy nem tudn√°nk civilk√©nt m√Ľk√∂dni, hogy egy-egy p√°rt mell√© √°llunk, arra viszont nyitottak vagyunk, hogy mindegyik politikai er√Ķvel t√°rgyaljunk. Emiatt a Jobbikkal sem folytattunk szorosabb egy√ľttm√Ľk√∂d√©st.” B√°r a Jobbik kor√°bban bejelentette, √Ķsszel k√∂z√∂s t√ľntet√©st szervez a devizahiteles szervezetekkel, a Kopp√°ny Csoport titk√°ra nem tud r√≥la, hogy csatlakozn√°nak egy a p√°rt √°ltal szervezett demonstr√°ci√≥hoz. „Szeptember 9-√©re val√≥ban tervez√ľnk egy nagy megmozdul√°st, de egyel√Ķre nem mer√ľlt fel, hogy ehhez a Jobbik csatlakozzon, vagy besz√°lljon a szervez√©sbe” – mondta.

Sz√ľcs M√°rta hat√°rozottan c√°folta, hogy a Kopp√°ny Csoport radik√°lis jobboldali szervezet lenne: „M√≥dszereinkben radik√°lisak vagyunk, de a k√∂reikben megtal√°lhat√≥ liber√°lis, konzervat√≠v, kommunista √©s nacionalista is.” Szerinte a f√©lre√©rt√©s oka az, hogy 2006-ban alakult egy szint√©n Balogh B√©la √°ltal vezetett radik√°lis jobboldali szervezet, amely azonban nem azonos a jelenlegi Kopp√°ny Csoporttal, amellyel megpr√≥b√°lj√°k azonos√≠tani a 2012-ben alakult csoportot, A csoport weboldal√°n olvashat√≥, zsid√≥s√°ggal √©s cionizmussal kapcsolatos id√©zetekr√Ķl, mint mondta, nem √©rtes√ľlt, hozz√°t√©ve, „el√≠t√©lj√ľk a rasszizmust √©s nemre, fajra, vall√°si hovatartoz√°sra val√≥ tekintet n√©lk√ľl b√°rkit megseg√≠t√ľnk. Nem k√©pvisel√ľnk egy politikai ideol√≥gi√°t, az alapszab√°lyunkban szerepel, hogy amint teljes√ľlnek a c√©ljaink, megsz√Ľnnek az √°ltalunk felkarolt probl√©m√°k, feloszlatjuk magunkat.”

Mostan√°ban ker√ľlt be a Kopp√°ny Csoport c√©ljai k√∂z√© az alapt√∂rv√©ny elt√∂rl√©se is: ezt az Olimpiai parkban tartott besz√©lget√©s ut√°n d√∂nt√∂tt√©k el, ahol megegyeztek az Egys√©gfront Mozgalommal, hogy t√°mogatj√°k annak t√∂rekv√©seit. (Az augusztus elej√©n tartott f√≥rumon t√∂bbek k√∂z√∂tt r√©szt vettek a Hallgat√≥i H√°l√≥zat, az Occupy Hungary √©s a szeg√©ny gyerekekek tehets√©ggondoz√°s√°val foglalkoz√≥ Arany Lilion Alap√≠tv√°ny tagjai.) Az Egys√©gfront aktivist√°i t√∂bb korm√°nyellenes t√ľntet√©sen is megjelentek, ahol kifejezt√©k, nem tartj√°k √©rv√©nyesnek a 2010-es alapt√∂rv√©nyt, mert szerint√ľk a korm√°nynak nem volt meg a felhatalmaz√°sa az alkotm√°nyoz√°sra. Az aleln√∂k szerint a c√©ljaik k√∂z√∂tt szerepel, hogy a kilakoltat√°s el√Ķtt √°ll√≥knak az √°llam biztos√≠tson egy szoci√°lis lak√°st, hogy „ne az utc√°ra ker√ľljenek a kilakoltatottak, ahonnan a jelenlegi t√∂rv√©nyek miatt koldul√°s√©rt, √©letvitelszer√Ľ hajl√©ktalans√°g√©rt b√∂rt√∂nbe is ker√ľlhetnek”. Szigor√≠tan√°k a hitelez√©s felt√©teleit is, Sz√ľcs M√°rta szerint az √ľgyf√©l j√∂vedelm√©nek 33%-√°n√°l nem szabadna magasabb t√∂rleszt√Ķr√©szletet enged√©lyeznie a hitelez√Ķknek.

„R√∂vid t√°von az a c√©lunk, hogy a korm√°ny minket, civileket is bevegyen a deviza√ľgyben foly√≥ t√°rgyal√°sokba” – mondta Sz√Ľcs M√°rta. „A C√ĖF nem k√©pvisel minket, amikor vel√ľk t√°rgyal a korm√°ny, val√≥j√°ban mag√°val besz√©l.”
Fot√≥: Stiller √Ākos

Vasak a t√Ľzben

Egyszerre t√∂bb vasat tart a t√Ľzben K√°sler √Ārp√°d, A Haza Nem Elad√≥ Mozgalom √©s a Banki Ad√≥sok √Črdekv√©delmi Szervezete (BA√ČSZ) vezet√Ķje. K√°sler kor√°bban Gyul√°n f√ľggetlen jel√∂ltk√©nt indult a polg√°rmesteri sz√©k√©rt, majd tagja lett t√∂bb nemzeti radik√°lis szervezetnek, k√∂zt√ľk a J√©zus magyars√°g√°t is hirdet√Ķ Fej√©r Sz√∂vets√©gnek, a Magyarok Sz√∂vets√©g√©nek, √©s aleln√∂ke volt a Rendszerv√°lt√≥ Mozgalom P√°rtnak. A devizahitelekkel az ut√°n kezdett foglalkozni, hogy √Ķ maga is √©rintett√© v√°lt az √ľgyben, az elm√ļlt √©vekben t√∂bb pert is ind√≠tott az OTP ellen, amelyek m√°ig nem z√°rultak le. A Jobbikkal val√≥ kapcsolata ellentmond√°sos, egy alkalommal r√©szt vett egy, a p√°rt √°ltal szervezett el√Ķad√°son, m√°skor viszont a bankok kiszolg√°l√°s√°val v√°dolta √Ķket. K√°slernek viharos a kapcsolata a Kopp√°ny Csoporttal is: t√∂bbsz√∂r kifejezte, hogy f√∂l√∂slegesnek tartja az kilakoltat√°sokkor kifejtett fizikai ellen√°ll√°st. Balogh B√©l√°√©k ezzel szemben sz√©lh√°mosnak nevezt√©k K√°slert √©s sikkaszt√°ssal v√°dolt√°k.

K√°sler az OTP elleni perek nyom√°n ind√≠totta el A Haza Nem Elad√≥ Mozgalmat, amely m√°r nemcsak a devizahiteleseket k√©pviseli, hanem egy teljes k√∂r√Ľ alkotm√°nyos-t√°rsadalmi reformot t√Ľz√∂tt ki c√©lul, f√Ķ c√©lja a Szent Koron√°n alapul√≥ t√∂rt√©nelmi alkotm√°ny √©s a Magyar Kir√°lys√°g helyre√°ll√≠t√°sa. K√°sler szerint ez sz√°mos jelenlegi probl√©m√°t orvosolna, seg√≠tene a devizahitelesek helyzet√©n √©s semmiss√© tenn√© az id√©n elfogadott f√∂ldt√∂rv√©nyt. „Csak 68 √©ve vagyunk k√∂zt√°rsas√°g, ideje vissza√°ll√≠tani az eredeti √°llamform√°t, a parlament√°ris alkotm√°nyos kir√°lys√°got als√≥- √©s fels√Ķh√°zzal, ez garant√°ln√°, hogy a jelenlegi maffiarendszernek v√©ge legyen. A t√∂rt√©nelmi alkotm√°ny garant√°lta, hogy a magyar f√∂ld nem lehet a forgalmi t√Ķke r√©sze". Egy Budah√°zy Gy√∂rgynek adott interj√ļban K√°sler kifejtette azt is, hogy a kir√°lys√°g vissza√°ll√≠t√°sa az√©rt is k√≠v√°natos lenne, mert azzal N√©metorsz√°g k√∂telezhet√Ķ lenne sz√°zmilli√≥ doll√°rnak megfelel√Ķ √∂sszeget fizetni Magyarorsz√°gnak. Szerinte a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ alatt a Magyar Kir√°lys√°g besz√°ll√≠t√≥ja volt a Harmadik Birodalomnak, akik ez√©rt a h√°bor√ļ ut√°n p√©nzt √≠g√©rtek, viszont a h√°bor√ļ ut√°n, a Magyar N√©pk√∂zt√°rsas√°g kiki√°lt√°s√°val megsz√Ľnt a jogfolytonoss√°g, ez√©rt N√©metorsz√°g nem volt k√∂teles fizetni. K√°sler szerint, ha √ļjj√°alakul a kir√°lys√°g, helyre√°ll jogfolytonoss√°g √©s visszak√∂vetelhet√Ķ lesz ez az √∂sszeg.

A probl√©ma oka "a vezet√Ķk eg√≥ja"

Fizikai ellen√°ll√°ssal √©s jogi tan√°csad√°ssal is foglalkozik a P√≥ka L√°szl√≥ vezette Nem Adom a H√°zam Mozgalom. B√°r a devizahiteles szervezetekre jellemz√Ķ a rivaliz√°l√°s, P√≥ka mozgalma egyel√Ķre nem keveredett vit√°ba m√°s szervezetekkel. Szerinte ennek oka, hogy √Ķk nem t√∂rekednek vezet√Ķ szerepre, √©s b√°rkivel (szem√©lyekkel, p√°rtokkal, civil szervezetekkel) hajland√≥ak egy√ľttm√Ľk√∂dni, ha √ļgy l√°tj√°k, egyezik valamelyik c√©ljuk. „A mozgalmat az ut√°n ind√≠tottuk, hogy a csal√°dommal devizahitelt vett√ľnk fel, √©s nem tudtunk megegyezni a bankkal a visszafizet√©sr√Ķl, √≠gy a kilakoltat√°s k√ľsz√∂b√©re ker√ľlt√ľnk. Ekkor felvett√ľk a kapcsolatot deviz√°s szervezetekkel, majd k√©sz√ľlt az eset√ľnkr√Ķl egy dokumentumfilm. Ekkor √≠rtuk ki a h√°zunkra, hogy 'nem adjuk a h√°zunkat'. Nem sokkal k√©s√Ķbb megkeresett p√°r hasonl√≥ cip√Ķben j√°r√≥ szem√©ly” – mes√©lte P√≥ka, hogyan alak√≠totta meg t√°rsaival a mozgalmat

√ćt√©lethirdet√©sre v√°rva a K√ļria el√Ķtt
Fot√≥: F√ľl√∂p M√°t√©

Azt mondta, a szervezet√©nek jelenleg 20-40 akt√≠v tagja van, els√Ķsorban a Kopp√°ny Csoport jogseg√©ly-szolg√°lat√°val √©s a Devizahitelesek Ment√Ķ√∂ve nev√Ľ jogv√©d√Ķ szervezettel m√Ľk√∂dnek egy√ľtt. A Nem Adom a H√°zamat Mozgalom is tagja a Jobbik deviza√ľgyi kerekasztal√°nak, de P√≥ka szerint „nem akarnak a p√°rtnak kamp√°nyolni”, b√°rmilyen p√°rtnak a kerekasztal√°n r√©szt venn√©nek, ha felaj√°nlan√°k nekik. „B√°rkivel egy√ľttm√Ľk√∂d√ľnk, akik hajland√≥ak t√°mogatni a c√©ljainkat" – mondta.

A h√©tv√©g√©n ott voltak K√°sler t√ľntet√©s√©n, r√©szt vettek a Magyarok Orsz√°gos Gy√Ľl√©s√©n (hagyom√°ny√Ķrz√Ķ √©s ezoterikus programokat k√≠n√°l√≥ rendezv√©ny – a szerk.). A p√°rtok k√∂z√ľl a Munk√°sp√°rttal, a Magyar Auton√≥m N√©pp√°rt √©s a Jobbikkal volt k√∂z√∂s rendezv√©ny√ľnk, a K√∂v√©r L√°szl√≥ h√°za el√Ķtt tartott t√ľntet√©sen mind a h√°rom p√°rt jelv√©nyeit l√°tni lehetett. P√≥ka √©s mozgalma nem k√≠v√°n belesz√≥lni a devizahiteles szervezetek vit√°iba sem, szerinte a konfliktusokat „a vezet√Ķk eg√≥ja okozza”.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | gabesz - 2013. augusztus 24. 19:37:40
√ćgy lehet el√ľtni az esetleges norm√°lisnak indul√≥ √©s l√°tsz√≥ kezdem√©nyez√©seket. H√ľly√©t csin√°lnak itt egyesek magukb√≥l f√Ķm√Ľsorid√Ķben.
Am√ļgy meg a 3000+ √∂ngyilkos csak valami rossz √∂sszeesk√ľelm√©let lehet, mivel pont tegnap mondt√°k a hazugl√°d√°ba, hogy cs√∂kken az √∂ngyilkosok sz√°ma. Ja √©s ez mind √°ll√≠t√≥lag az √°jemefhitel visszafizet√©s√©re vezethet√Ķ visszas_*_oh1
#12 | teGergoChemtrailsBp - 2013. augusztus 24. 21:22:02
Kásler "A folytatás" c. cikkének (http://kaslerarpa...) ezen részére reagálva:

"√Črdekess√©gk√©nt el kell mondanom, hogy szabadul√°som ut√°n, alig gyalogoltam tizen√∂t m√©tert a Gyorskocsi u.-b√≥l, egy g√©pkocsi √°llt le mellettem √©s ki sz√≥l√≠tott meg, azzal, hogy „√Ārp√°d, elvihetlek valamerre?” . Nem tal√°lj√°k ki,- nem m√°s mint a p√©nz√ľgyi jogok biztosa. Merje valaki azt mondani, hogy nincsenek v√©letlenek……"

Hja, mert Doubravszky György-nek ez pont pénzbiztos-munkaköri feladata ugyebár, hogy jóbarátként jópofizzon Káslerrel bárhol és bármikor (ahogy eddig is tette), miközben azt is tudja, hogy melyik másodpercben kell majd hol lennie. Hogy is van ez megszervezve?

K√°sler meg v√©letlen√ľl ford√≠tva fogalmazott: *merje valaki azt mondani, hogy VANNAK v√©letlenek (mert ez nem az s_*_tel)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.