Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Utolsó elõtti


Csak egy rövid erejéig beugrottam. Szoktatom és nem csak magam a gondolatok tartósításához, mielõtt a zálogház bezárná a bankot. Látom ti is veszitek az akadályt és nem is rosszul. Oroszul. Tanuljatok! Tanulni a tanulásból ehet, s aki nem tan -, az butul. Az utóbbi hetek, hónapok paradoxonja, hogy minél távolabbinak érzem, tudom, annál jobban közelíteni igyekszik hozzám. Jelzések jönnek, melyeket nem nehéz értelmezni, de úgy teszek, mint aki nem érti. Mégiscsak bejön a kommunista kívánság-mûsor harmadik része, de ez már nem az én mûsorom. TTT. Míg tiltották, édes volt. Míg tûrték, savanyú, de lassan és biztosan egyre -másra támogatni igyekszenek és ez már keserû.

Nem várom, hogy Ă©rtsĂ©tek, mert nem kĂ­vánhatom. Egyik volt kollĂ©gámmal beszĂ©lgetve a minap rákĂ©rdeztem, hogy „odabent” mĂ©g mindig Ă©n vagyok az egyes-számĂş közellensĂ©g? Mondta, hogy már rĂ©gen nem, de már az van, hogy felfogták, hogy már 7 Ă©ve megjĂłsoltam (tuk), mi lesz 7 Ă©v mĂşlva Ă©s most arra kĂ­váncsiak, hogy most mit „jĂłsolunk”, mi lesz eztán. Lica is emlĂ­tett egy Ă©rdekes beszĂ©lgetĂ©st, amely ugyanazt a kĂ©rdĂ©st firtatta. Nos, nem lesz több „jĂłslás”. Az idõ beĂ©rett Ă©s a szolgálatok, ha infĂłt akarnak, akkor keressenek más forrást.

A magam rĂ©szĂ©rõl erre a „kis” idõre zsilipelnem kell Ăşgy tudatilag, mint nem. Lejárt a hivatásos „apaságom”, Marci betöltötte a 8 Ă©vet. Ez egy fordulĂłpont. Az „ĂĽgyem” is betöltötte a 7. Ă©vĂ©t. Nincs Ă©rtelme tovább ragozni. Munkát kell találnom Ă©s erre koncentrálni, amennyire lehet. Persze az eddigiek miatt ez nem lesz egyszerĂ» mĂłka Ă©s nem is „belföldre” pályázok. SzeretnĂ©m kihasználni az orosz Ă©s a nĂ©met nyelv adta magyar lehetõsĂ©geimet, mert van mit fejlõdnöm ott is. VerárĂłl is le kell kerĂĽljön a teher, de meglátjuk mi lesz. Pár hirdetĂ©st feladok, ni meg Gerry Ă­gĂ©rte, hogy összeĂĽt egy Posta Imre...mint picomĂłkus honlapot, hátha akad egy-egy cĂ©g, aki fizet a trĂ©ningĂ©rt, ha már az NBH-s projekt nem jött össze.

Ti ne izguljatok. A csapat, amennyire csapatnak tekinthetõ megmaradhat, a kommunikációtok nem lesz gátolva, de nem lehetek itt minden pillanatban szétszedni a civakodókat, vagy kiszûrni a vakolókat. Ennek a szabott ideje lejárt. Önállónak kell lennetek. Cikkek persze jöhetnek és fel is teszem, ami olyan, de a hsz-ek sok idõt elvesznek, így azt már nem vállalom.

H valaki nekem akarja kĂĽldeni, akkor

doki.bubo@gmail.com

És a postafiókom is megszüntettem, oda ne küldjön már senki és semmit, viszont a címem még mindig

2310 SzigetszentmiklĂłs, Kinizsi u. 109/B

Egyszóval nincs semmi lezárva és mégis mindennek változnia kell.

KĂ©rlek benneteket, hogy „nemzeti összefogás”, „nemzetmentĂ©s” kĂ©rdĂ©sĂ©ben ne keressetek, fölöslegesen az idõt erre nem akarom már pazarolni. Röviden, nem fogok semminek az „Ă©lĂ©re állni” Ă©s nem kötök össze senkit, senkivel. Aki eddig megtalálta a helyĂ©t, az a helyĂ©n van.

Decemberre van egy Ă­gĂ©retem, hogy egy indulĂł cĂ©gnĂ©l a nyelvtudásom Ă©s habitusom is passzolna, de az mĂ©g odĂ©bb van. Addig a „bĂĽntetõügyeim” is csak kifutnak valamilyen vĂ©ggel.

Nem várok megĂ©rtĂ©st Ă©s ha valaki nem Ă©rt meg, az sem bánom. Minden a lehetõ legnagyobb rendben zajlik, amennyire ezt a „káosz” megengedi. Ez se nem jĂł, se nem rossz. A „politikának” vĂ©ge van, ezt látnotok kell. Az „emberi minõsĂ©g” olyan, amilyen Ă©s a felismerĂ©sek, beismerĂ©sek ömlenek a „mĂ©diábĂłl”. Amit tehettem eddig, megtettem. Amit tehetek eztán, azt megteszem.

A közeljövõben (hetek, hĂłnapok) sok fontos döntĂ©sre lehet számĂ­tani. Az sem elkĂ©pzelhetetlen, hogy hivatalosan is elõhozakodnak velem, velĂĽnk. Van egy olyan Ă©rzĂ©sem, hogy nem engednek el ilyen könnyen. Viszont Ă©n már kĂ©pes vagyok elengedni mindezt „ilyen könnyen” Ă©s Ăşgy vĂ©lem ez az a lelki állapot, amit meg kell tartanom ahhoz, hogy folytathassam, amit elkezdtem egykor.

Hozzászólások


#41 | postaimre - 2013. augusztus 26. 07:50:01
Kaméleon! A tû foka...a tû foka és a teve. A szabadon mozgó "lélek" (valójában szellem) kiis-merhetetlen, így legyõzhetetlen. Nincsenek "védheteten technikák", de van "védhetetlen stratégia". Mindezt csak az eredmény igazolhatja.

Bande az "ember" nem egységes faj és bizony errõl szól a valódi "evolúció".
#42 | nyilas - 2013. augusztus 26. 08:54:15
Imre!

Nem búcsúzom, mert köztünk maradsz. Köszönök mindent és kívánom, hogy egyre bõvülõ tudásod, egyre bõvülõ képességeink révén gazdagítson minden nyíladozó értelmû embert!
Reméljük hamarosan, egyre több vonalon, meg lesz a "100 majom"! s_*_aha s_*_gt
#43 | GERRY - 2013. augusztus 26. 09:31:26
1 majom jelentkezik! s_*_kukk

Imre, nem mész te sehová, csak az oldal fog egy kicsit változni s_*_kac

1000 szállal vagy kikötve hozzánk. Ez már összeadva acélsodrony...

Ha elkészül, már csak (szavak nélkül) be kell állítani az célirányt...

www.arrowinapple.de/fotos/armbrust/xl/armbrust-viper-ss-extreme-2106.jpg
www.arrowinapple.de/fotos/armbrust/xl/armbrust-twinbow_ii_sixpack_riser-1732.jpg
www.aiacrossbow.com/photos/crossbow/xl/armbrust-twinbow_ii-1229.jpg
Viper SS (álcázva):
www.arrowinapple.de/fotos/armbrust/xl/armbrust-viper_ss_extreme-2112.jpg
...amúgy csendes kis jószág és 400km/óra sebességgel tart a cél felé a nyílvesszö... és talál.
YouTube Videó

#44 | 1 hazafele - 2013. augusztus 26. 10:49:07
Nemzet, mely máglyát maga gyújt magának
És sírt, vesztére, önszántábul ás,
Hol számûzötté lett a honfibánat
És zsarnok gõggé a honárulás,
Hol a szabadság õrjöngésbe rothad
S Megváltót s latrot egykép megfeszít,
Hol szívet már csak gyávaság dobogtat, -
Ah, rajtunk már az Isten sem segít!
#45 | vizeloszto - 2013. augusztus 26. 11:07:40
Tuvé tettem a világot s a hegyén megtaláltam amire vágyok!s_*_trn
#46 | ijfeszito - 2013. augusztus 26. 11:40:07
Torda Táltos egyszer azt kérdezte a tanítványaitól: mibõl tudják megmondani, hogy véget ért az éjszaka, és elkezdõdött a nappal?
Munguzd azt mondta:
– Ha a távolban látsz egy állatot, Ă©s meg tudod mondani, hogy az bivaly, vagy lĂł.
– Nem – mondta Torda.
– Ha ránĂ©zel távolban egy fára, Ă©s meg tudod mondani azt, hogy az körtefa, vagy szilvafa – mondta Boglárka.
– Ez sem jĂł – mondta Torda.
– Hát akkor mi a jĂł válasz? – kĂ©rdeztĂ©k a tanĂ­tványok.
– Ha egy fĂ©rfinek az arcába nĂ©zel, Ă©s felismered benne a testvĂ©redet, vagy ha egy nõnek az arcába nĂ©zel, Ă©s felismered benne a nõvĂ©redet.
Amíg erre képtelen vagy, mindegy hol áll a Nap, számodra továbbra is éjszaka van...

Köszönöm a fényt, lehetõség szerint tovább adom!
A MAGyarok Istene segítse a családod mindennapjait!
#47 | bandee - 2013. augusztus 26. 13:05:23
Lehet hogy nekem is búcsúzkodnom kellene, de nem vagyok köszöntgetõs fajta. Az emberek belûl álltalában úgy is jobban érzik mi az igazság, a szavak már inkább csak torzítják. :)

Másfelõl számomra vége sincs semminek. Az majd akkor lesz..., na de hál'isten arra még csak gondolni sem kell, mivel az egyetlen biztos dolog. Ez itt inkább kezdet.

Harmadfelõl egy gondolat... csatlakozni sem érdemes sehova. Én részemrõl már csatlakoztam az emberekhez. Itt vagyok/élek a földön. Ha ennél jobban kell csatlakozni, akkor az már az "ördög" tábora. Szerintem. :) (ugye, Kásler?)
#48 | tour - 2013. augusztus 26. 18:05:00
Az elõttem szólókkal egyetemben itt ragadom meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak neked Imre és a csapat valamennyi tagjának, rengeteget tanultam, és tanulok tõletek, hálás vagyok ezért nektek!

Imre, amikor benne van az ember, akkor érzi legjobban, hogy bizony nagyon érzékenyen és/vagy kritikusan kihat ez körülötte élõkre is, maximális tiszteletem a családnak is! Önzõségnek tûnik ez a viselkedés, de mégsem az, mindenkit képvisel, az egészt, csak nehéz.
#49 | talpi - 2013. augusztus 26. 19:39:07
Imrém
Csak azt csináld amihez kedved van és elõre viszi a családot
#50 | livia - 2013. augusztus 26. 21:18:16
Imre! Sok sikert, és remélem még találkozunk!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.