Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Utolsó elõtti


Csak egy rövid erejéig beugrottam. Szoktatom és nem csak magam a gondolatok tartósításához, mielõtt a zálogház bezárná a bankot. Látom ti is veszitek az akadályt és nem is rosszul. Oroszul. Tanuljatok! Tanulni a tanulásból ehet, s aki nem tan -, az butul. Az utóbbi hetek, hónapok paradoxonja, hogy minél távolabbinak érzem, tudom, annál jobban közelíteni igyekszik hozzám. Jelzések jönnek, melyeket nem nehéz értelmezni, de úgy teszek, mint aki nem érti. Mégiscsak bejön a kommunista kívánság-mûsor harmadik része, de ez már nem az én mûsorom. TTT. Míg tiltották, édes volt. Míg tûrték, savanyú, de lassan és biztosan egyre -másra támogatni igyekszenek és ez már keserû.

Nem várom, hogy Ă©rtsĂ©tek, mert nem kĂ­vánhatom. Egyik volt kollĂ©gámmal beszĂ©lgetve a minap rákĂ©rdeztem, hogy „odabent” mĂ©g mindig Ă©n vagyok az egyes-számĂş közellensĂ©g? Mondta, hogy már rĂ©gen nem, de már az van, hogy felfogták, hogy már 7 Ă©ve megjĂłsoltam (tuk), mi lesz 7 Ă©v mĂşlva Ă©s most arra kĂ­váncsiak, hogy most mit „jĂłsolunk”, mi lesz eztán. Lica is emlĂ­tett egy Ă©rdekes beszĂ©lgetĂ©st, amely ugyanazt a kĂ©rdĂ©st firtatta. Nos, nem lesz több „jĂłslás”. Az idõ beĂ©rett Ă©s a szolgálatok, ha infĂłt akarnak, akkor keressenek más forrást.

A magam rĂ©szĂ©rõl erre a „kis” idõre zsilipelnem kell Ăşgy tudatilag, mint nem. Lejárt a hivatásos „apaságom”, Marci betöltötte a 8 Ă©vet. Ez egy fordulĂłpont. Az „ĂĽgyem” is betöltötte a 7. Ă©vĂ©t. Nincs Ă©rtelme tovább ragozni. Munkát kell találnom Ă©s erre koncentrálni, amennyire lehet. Persze az eddigiek miatt ez nem lesz egyszerĂ» mĂłka Ă©s nem is „belföldre” pályázok. SzeretnĂ©m kihasználni az orosz Ă©s a nĂ©met nyelv adta magyar lehetõsĂ©geimet, mert van mit fejlõdnöm ott is. VerárĂłl is le kell kerĂĽljön a teher, de meglátjuk mi lesz. Pár hirdetĂ©st feladok, ni meg Gerry Ă­gĂ©rte, hogy összeĂĽt egy Posta Imre...mint picomĂłkus honlapot, hátha akad egy-egy cĂ©g, aki fizet a trĂ©ningĂ©rt, ha már az NBH-s projekt nem jött össze.

Ti ne izguljatok. A csapat, amennyire csapatnak tekinthetõ megmaradhat, a kommunikációtok nem lesz gátolva, de nem lehetek itt minden pillanatban szétszedni a civakodókat, vagy kiszûrni a vakolókat. Ennek a szabott ideje lejárt. Önállónak kell lennetek. Cikkek persze jöhetnek és fel is teszem, ami olyan, de a hsz-ek sok idõt elvesznek, így azt már nem vállalom.

H valaki nekem akarja kĂĽldeni, akkor

doki.bubo@gmail.com

És a postafiókom is megszüntettem, oda ne küldjön már senki és semmit, viszont a címem még mindig

2310 SzigetszentmiklĂłs, Kinizsi u. 109/B

Egyszóval nincs semmi lezárva és mégis mindennek változnia kell.

KĂ©rlek benneteket, hogy „nemzeti összefogás”, „nemzetmentĂ©s” kĂ©rdĂ©sĂ©ben ne keressetek, fölöslegesen az idõt erre nem akarom már pazarolni. Röviden, nem fogok semminek az „Ă©lĂ©re állni” Ă©s nem kötök össze senkit, senkivel. Aki eddig megtalálta a helyĂ©t, az a helyĂ©n van.

Decemberre van egy Ă­gĂ©retem, hogy egy indulĂł cĂ©gnĂ©l a nyelvtudásom Ă©s habitusom is passzolna, de az mĂ©g odĂ©bb van. Addig a „bĂĽntetõügyeim” is csak kifutnak valamilyen vĂ©ggel.

Nem várok megĂ©rtĂ©st Ă©s ha valaki nem Ă©rt meg, az sem bánom. Minden a lehetõ legnagyobb rendben zajlik, amennyire ezt a „káosz” megengedi. Ez se nem jĂł, se nem rossz. A „politikának” vĂ©ge van, ezt látnotok kell. Az „emberi minõsĂ©g” olyan, amilyen Ă©s a felismerĂ©sek, beismerĂ©sek ömlenek a „mĂ©diábĂłl”. Amit tehettem eddig, megtettem. Amit tehetek eztán, azt megteszem.

A közeljövõben (hetek, hĂłnapok) sok fontos döntĂ©sre lehet számĂ­tani. Az sem elkĂ©pzelhetetlen, hogy hivatalosan is elõhozakodnak velem, velĂĽnk. Van egy olyan Ă©rzĂ©sem, hogy nem engednek el ilyen könnyen. Viszont Ă©n már kĂ©pes vagyok elengedni mindezt „ilyen könnyen” Ă©s Ăşgy vĂ©lem ez az a lelki állapot, amit meg kell tartanom ahhoz, hogy folytathassam, amit elkezdtem egykor.

Hozzászólások


#51 | enid - 2013. augusztus 26. 22:24:06
Imre! Mar mindegyikonk dobott legalabb egy cuppot az orcadra, csak a hivatalos media keslelkedik. Pedig mennyi melot megsporoltal nekik, amiert ok a lovet busasan folvettek. Nem is tudom miert nem lesz beloled frelansz ujsagiro?! Szerintem jobb vagy mint a nipszava ;)
#52 | Nergal - 2013. augusztus 26. 23:24:32
Imre, s_*_gt
#53 | mormota1968 - 2013. augusztus 26. 23:34:42
Imre! Bár sohasem találkoztunk személyesen, ami még változhat és telefonon is csak egyszer beszélgettünk, még is olyan érzés van bennem, mintha már régóta ismernélek személyesen.Nagyon fogsz hiányozni nekünk és megértem a döntésedet.Az elsõ a család.Nagyon szépen köszönöm mindannyiunk nevében, hogy felnyitottad a szemünk és ennyi idõn át hûségesen kitartottál mellettünk.Sokat tanultunk tõled, hazaszeretetrõl, az igazság és az ellenség felismerésérõl és még nagyon sok mindenrõl.Azért néha nézz be hozzánk, nehogy túlságosan elkutyulódjunk így a legfõbb tanítónk és mesterünk nélkül.Sok sikert a továbbiakhoz.Nagyon érik már a harmadik világ égés, bár csak ne így lenne, de most már egyre inkább úgy állnak a dolgok, hogy még is megcsinálják.No de ez most nem ide tartozik.Köszönjük, hogy össze hoztad ezt a kis csapatot.Kitartás, mindannyiunknak, az elõttünk álló nehéz idõkre.Üdvözlettel:Mészáros Mihály.Mormota1968.s_*_bye
#54 | Szofi - 2013. augusztus 27. 01:40:36
Tillati kedves! Te beszélsz hülyeségeket.
#55 | postaimre - 2013. augusztus 27. 09:15:15
Szofi kedves, ugyanarról, csak másképpen beszéltek. Tillatin néha rajta felejtõdik a pokróc. Van, akinek ez már stílusjegye és nem bántó szándék vezeti.

Gyerekek, szeptemberben belemerülök a munkakeresésbe és remélem a találásba is, vagy így, vagy úgy. A "nemzetközi helyzet" fokozódik nélkülem is, elhihetitek. Tudjátok én nem akartam "bloggerrá" válni és talán nem is váltam, bár a definíciója nem tiszta a fogalomnak. Fiatal vagyok még megalkudni, bolondnak meg már régen vén. Nem vehetem a nevemre ezt a sok idiótát, akik ma a "nemzetet" jelentik. A láthatóak között is alig van épkézláb ember. Küzületek így névtelenül, láttatlanban is több értékes "nímand" van, mint a "neves" ültetettek közt, de valakivé válni nem általam, hanem magotok által tudtok. Persze, ha akartok. Ezt a történetet itt be kell ebben a formában fejezni. Egyetlen porcikámnak sem hiányzik falra hányni az Orsóst!
#56 | GERRY - 2013. augusztus 27. 09:54:59
Ez tetszett! "Tillatin néha rajta felejtõdik a pokróc" s_*_yuppy

...csak néha annyira beletekeredik, hogy az csak na! s_*_kac

Tillati ugye nincs harag? s_*_kukk s_*_love
#57 | talpi - 2013. augusztus 27. 10:28:35
Imrém
Bizony igazad van, de tudod, néha jó bolondnak lenni, hiszen, enyhébb a dolog, mint az "õrült", s ja néhányunknak még jól is áll. GERRY a kávém hol van
#58 | postaimre - 2013. augusztus 27. 11:09:59
Talpi, nekem a lelkiismeretem ad "tanácsot" és igyekszem megfogadni. Van egy kihelyezett tagozata is. Veronika.

Isten tanácsára vonult vissza XVI. Benedek

Benedek pápa elõször beszĂ©lt lemondásának okairĂłl, miĂłta februárban visszaadta pápai cĂ­mĂ©t. A 86 Ă©ves expápa esete elõtt hatszáz Ă©vig nem volt arra pĂ©lda, hogy egy pápa lemondott volna a cĂ­mĂ©rõl, amikor viszont most arrĂłl kĂ©rdeztĂ©k, mĂ©gis miĂ©rt mondott le, azt válaszolta: „Isten tanácsolta ezt nekem” – Ă­rja a Guardian.

http://index.hu/k...edek_papa/
#59 | Szofi - 2013. augusztus 27. 11:30:41
Értettem. s_*_yuppy
#60 | jozsef toth - 2013. augusztus 27. 15:16:29
Na az ilyeneket szeretem! ( Isten tanácsolta ezt nekem ) Ezt ellehet es el is kell fogadni. De ugyan ezt az ISTENT ,ha en emlittem mondjuk a birosagon,hogy az elo ISTEN az en tanum akkor ezt nem fogadjak el. NA AKKOR HOGYIS VAN EZ AZ ISTENES MESE??? Egggggyiknek elfogadjuk, a masiknak akar evek a bortonbe,vagy akar halal is lehet a vege.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.