Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Utols√≥ el√Ķtti


Csak egy r√∂vid erej√©ig beugrottam. Szoktatom √©s nem csak magam a gondolatok tart√≥s√≠t√°s√°hoz, miel√Ķtt a z√°logh√°z bez√°rn√° a bankot. L√°tom ti is veszitek az akad√°lyt √©s nem is rosszul. Oroszul. Tanuljatok! Tanulni a tanul√°sb√≥l ehet, s aki nem tan -, az butul. Az ut√≥bbi hetek, h√≥napok paradoxonja, hogy min√©l t√°volabbinak √©rzem, tudom, ann√°l jobban k√∂zel√≠teni igyekszik hozz√°m. Jelz√©sek j√∂nnek, melyeket nem neh√©z √©rtelmezni, de √ļgy teszek, mint aki nem √©rti. M√©giscsak bej√∂n a kommunista k√≠v√°ns√°g-m√Ľsor harmadik r√©sze, de ez m√°r nem az √©n m√Ľsorom. TTT. M√≠g tiltott√°k, √©des volt. M√≠g t√Ľrt√©k, savany√ļ, de lassan √©s biztosan egyre -m√°sra t√°mogatni igyekszenek √©s ez m√°r keser√Ľ.

Nem v√°rom, hogy √©rts√©tek, mert nem k√≠v√°nhatom. Egyik volt koll√©g√°mmal besz√©lgetve a minap r√°k√©rdeztem, hogy „odabent” m√©g mindig √©n vagyok az egyes-sz√°m√ļ k√∂zellens√©g? Mondta, hogy m√°r r√©gen nem, de m√°r az van, hogy felfogt√°k, hogy m√°r 7 √©ve megj√≥soltam (tuk), mi lesz 7 √©v m√ļlva √©s most arra k√≠v√°ncsiak, hogy most mit „j√≥solunk”, mi lesz ezt√°n. Lica is eml√≠tett egy √©rdekes besz√©lget√©st, amely ugyanazt a k√©rd√©st firtatta. Nos, nem lesz t√∂bb „j√≥sl√°s”. Az id√Ķ be√©rett √©s a szolg√°latok, ha inf√≥t akarnak, akkor keressenek m√°s forr√°st.

A magam r√©sz√©r√Ķl erre a „kis” id√Ķre zsilipelnem kell √ļgy tudatilag, mint nem. Lej√°rt a hivat√°sos „apas√°gom”, Marci bet√∂lt√∂tte a 8 √©vet. Ez egy fordul√≥pont. Az „√ľgyem” is bet√∂lt√∂tte a 7. √©v√©t. Nincs √©rtelme tov√°bb ragozni. Munk√°t kell tal√°lnom √©s erre koncentr√°lni, amennyire lehet. Persze az eddigiek miatt ez nem lesz egyszer√Ľ m√≥ka √©s nem is „belf√∂ldre” p√°ly√°zok. Szeretn√©m kihaszn√°lni az orosz √©s a n√©met nyelv adta magyar lehet√Ķs√©geimet, mert van mit fejl√Ķdn√∂m ott is. Ver√°r√≥l is le kell ker√ľlj√∂n a teher, de megl√°tjuk mi lesz. P√°r hirdet√©st feladok, ni meg Gerry √≠g√©rte, hogy √∂ssze√ľt egy Posta Imre...mint picom√≥kus honlapot, h√°tha akad egy-egy c√©g, aki fizet a tr√©ning√©rt, ha m√°r az NBH-s projekt nem j√∂tt √∂ssze.

Ti ne izguljatok. A csapat, amennyire csapatnak tekinthet√Ķ megmaradhat, a kommunik√°ci√≥tok nem lesz g√°tolva, de nem lehetek itt minden pillanatban sz√©tszedni a civakod√≥kat, vagy kisz√Ľrni a vakol√≥kat. Ennek a szabott ideje lej√°rt. √Ėn√°ll√≥nak kell lennetek. Cikkek persze j√∂hetnek √©s fel is teszem, ami olyan, de a hsz-ek sok id√Ķt elvesznek, √≠gy azt m√°r nem v√°llalom.

H valaki nekem akarja k√ľldeni, akkor

doki.bubo@gmail.com

√Čs a postafi√≥kom is megsz√ľntettem, oda ne k√ľldj√∂n m√°r senki √©s semmit, viszont a c√≠mem m√©g mindig

2310 Szigetszentmiklós, Kinizsi u. 109/B

Egyszóval nincs semmi lezárva és mégis mindennek változnia kell.

K√©rlek benneteket, hogy „nemzeti √∂sszefog√°s”, „nemzetment√©s” k√©rd√©s√©ben ne keressetek, f√∂l√∂slegesen az id√Ķt erre nem akarom m√°r pazarolni. R√∂viden, nem fogok semminek az „√©l√©re √°llni” √©s nem k√∂t√∂k √∂ssze senkit, senkivel. Aki eddig megtal√°lta a hely√©t, az a hely√©n van.

Decemberre van egy √≠g√©retem, hogy egy indul√≥ c√©gn√©l a nyelvtud√°som √©s habitusom is passzolna, de az m√©g od√©bb van. Addig a „b√ľntet√Ķ√ľgyeim” is csak kifutnak valamilyen v√©ggel.

Nem v√°rok meg√©rt√©st √©s ha valaki nem √©rt meg, az sem b√°nom. Minden a lehet√Ķ legnagyobb rendben zajlik, amennyire ezt a „k√°osz” megengedi. Ez se nem j√≥, se nem rossz. A „politik√°nak” v√©ge van, ezt l√°tnotok kell. Az „emberi min√Ķs√©g” olyan, amilyen √©s a felismer√©sek, beismer√©sek √∂mlenek a „m√©di√°b√≥l”. Amit tehettem eddig, megtettem. Amit tehetek ezt√°n, azt megteszem.

A k√∂zelj√∂v√Ķben (hetek, h√≥napok) sok fontos d√∂nt√©sre lehet sz√°m√≠tani. Az sem elk√©pzelhetetlen, hogy hivatalosan is el√Ķhozakodnak velem, vel√ľnk. Van egy olyan √©rz√©sem, hogy nem engednek el ilyen k√∂nnyen. Viszont √©n m√°r k√©pes vagyok elengedni mindezt „ilyen k√∂nnyen” √©s √ļgy v√©lem ez az a lelki √°llapot, amit meg kell tartanom ahhoz, hogy folytathassam, amit elkezdtem egykor.

HozzŠszůlŠsok


#61 | GERRY - 2013. augusztus 27. 23:54:00
"Isten tan√°cs√°ra vonult vissza XVI. Benedek"

Hol olvast√°tok???

Mai F***book-os bejegyzésén Orbán tagadja, hogy ilyent tanácsolt volna.


s_*_kukk
#62 | postaimre - 2013. augusztus 28. 08:02:04
Ejh Józsi, hát nem ösmered ezt az Istent? A legnagyobb bukméker. Tétre, helyre, befutóra.

Gerry biztos ismered a bibliai t√∂rt√©netet, emely mes azzal kezd√Ķdik, hogy Isten 6 nap alatt teremt√© a vil√°got, s a hetedik nap lesz@rta. Most m√°r az √Ķ orr√°t is facsarja a saj√°t b√Ľze, √≠gy nekil√°tott a takar√≠t√°snak. A gond csak annyi, hogy a teremt√©s √≥ta eltelt id√Ķ alatt mindenbe beleiv√≥dott a p√°c, √≠gy az alapokig kell neki felfejteni a teremtm√©ny√©t √©s mindent egyenk√©nt medszagl√°szni, mennyire vette √°t a rom√°t.

Azon gondolkodom, hogy bomba √ľzletbe kezdek. Haszn√°lt WC-pap√≠r forgalmaz√°s. Isteni √∂tlet, nem? Bizonyos k√∂r√∂kben fel sem t√Ľnne a k√ľl√∂nbsegg, s√Ķt kifejezetten ragaszkodn√°nak a m√°r bizony√≠tottan bej√°ratott technol√≥gi√°hoz.
#63 | spartakusz - 2013. augusztus 28. 09:56:41
Szevasztok!
M√°r √≠rtam r√≥la de megism√©tlem - √©rhetetlen a P√°pa megnyilv√°nul√°sa sz√°momra - mert √©n is esk√ľt tettem, hogy a t√∂rv√©nyeket betartom √©s betartatom √©s haz√°mat az √©letem fel√°ldoz√°s√°val is megv√©dem. Ez az esk√ľ √©letem v√©g√©ig tart. Teh√°t hi√°ba nem vagyok akt√≠v - az esk√ľm k√∂telez √©letem v√©g√©ig - csak, hogy m√°r felvil√°gosultan - √ļgy hogy rend√Ķrruh√°ba bujtatott ehhez tartsd magad - a P√°pa meg P√°pa √©lete v√©g√©ig - nem is tudom, hogy mi√©rt nem m√©rgezt√©k szok√°suk szerint meg mind a t√∂bbit ha meg akartak t√Ķle szabadulni..

becs√ľlettel a tisztess√©geseknek e szerel a tettel.

spari....
#64 | jozsef toth - 2013. augusztus 28. 14:03:40
Imre ez jol hangzik!! Talan a hasznalt wc-papir ujra csomagolva ,megfelelo korokbe mint papik szalveta KIVALLO. Mivel ezeknek meg a szajukbolis csak sz@r igeretek ,es torvenyek jonnek ezert talan azt hiszik,hogy csokival izesitett szalvetat kapnak.s_*_olles_*_kac
#65 | HER - 2013. augusztus 28. 15:01:14
Szia Józsi, akkor strófóljunk rájas_*_figyu!

Rákell írni, hogy aranykészlet!
Kétkézzelkapnának utánna!
#66 | bandee - 2013. augusztus 28. 23:25:21
áááá!!... Fel kell venni a cigány vallást, és akkor kapunk majd isteni segíjt :)
#67 | szabir - 2013. augusztus 29. 13:51:17
YouTube Videů
#68 | szabir - 2013. augusztus 29. 13:52:26
kozben leszedtek egy videomat amiben arrol volt szo hogy a zsidok csinaltak a mongolinvaziot

lehet ez a video se lesz hosszas eletu [ a masik tobb mint 1 eve fennt volt]

beindultak most a patkanyok
#69 | Turul40 - 2013. augusztus 29. 20:00:08
Mindenképp csak jót mondhatok rólad Imre, bármilyen "témába" keveredtél.
Ki is √°lltam √©rted milli√≥ f√≥rumon, milli√≥ posztn√°l b√°rki b√°rmilyen negat√≠v dologgal illetett, ezt t√∂bben is tan√ļs√≠tani tudj√°k. :)

Igazad van, nem √©rdemes navig√°lni sok milli√≥ agyhull√°t √ļgy, hogy ha az √°ltalad tanultak ut√°n m√©g van pof√°ja √©s vissza is harap.

A l√©tez√Ķ legjobbakat k√≠v√°nom neked, mert minden tiszta, igaz, j√≥ embernek ezt szoktam k√≠v√°nni.
Sokat tanultam t√Ķled, k√∂sz√∂n√∂m.
Tudom ,egyszer majd össze is futunk.

A j√≥k egy√ľttes k√∂z√∂s tudata fog vigy√°zni r√°d, b√°rmerre is visz az utad!

Turul √Āld√°sa Sz√°lljon R√°d!
#70 | postaimre - 2013. augusztus 30. 18:25:50
Turul, sz√≥ se ess√©k r√≥la(m)! Nincs jelent√Ķs√©ge, se j√≥ se rossz. Az √≠t√©let nem itt t√∂rt√©nik, mert csak l√°tleleletez√ľnk √©s √°tleletez√ľnk innen oda, onnan meg m√°shova, vagy sehova, de legink√°bb jehova.

A j√≥knak nincs k√∂z√∂s tudata, hanem k√∂z√∂s ok-a van, amelyen a k√∂z√∂sr√Ķl alkotott tud√°s gy√∂keret verhet.

Tanuljatok csak, tanuljatok. √Čn okulni vagyok k√©sz. M√°r elkezdtem lapozgatni a m√°gia √©s okkultizmus k√©zik√∂nyvemet is. De mindenek el√Ķtt munk√°ra fogom magam, mert a nemzetk√∂zi helyzet m√°r igen k√∂lt√Ķi. Nem √©rzem sz√ľks√©g√©t annak, hogy bele kellene √©rtsem magam jobban, mint amennyire benne vagyok, s√Ķt ink√°bb a kikecmerg√©sben vagyok √©rdekelt, mert m√©g a v√©g√©n ezekkel egy lapon ker√ľln√©k a t√∂rt√©nelemk√∂nyvekbe, azt meg nem engedhetem meg magamnak.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.