Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Milliárdos lesz, ha Magyarország csõdbe megy 2011.


De honnan tudta ezt Frei Tamás már akkor és pontról pontra? Ja, hogy ezért vonult félre és az illumináti beavatta a "bank-kár" titkokba! Így egészen más. Amit az elsõ pillantásra nem értenek majd a magyarok, az nagyon leegyszerûsítve a következõ.
A görögök ellen egyszer már tökéletesen mûködött, úgyhogy most is fog.
A magyar államkötvények nagy részének a hozama 5 %. Garantáltan 5. Ez az államkötvények lényege. A garancia. Ezért veszik meg õket a befektetõk, ezért lehet velük államadósságot finanszírozni. Mert ha esik, ha fúj, biztos a hozamuk.

…..

A hozamszázalék mindig a névértékre vonatkozik és forintban számolják. Tehát mindegy hogy esik-e a kötvény árfolyama, vagy emelkedik, az 5 Ft megmarad.Konkrét példával. Ha egy magyar államkötvény kibocsátásakor 100 Ft-ba kerül, akkor ez a gyakorlatban 5 Ft hozamot jelent. Jelenleg ennyit lehet magyar államkötvényeken 100 Ft befektetéssel keresni. 5 Ft-ot.Ha a túlkínálat, a pánik, az ország hitelképességének leminõsítése, vagy bármi más miatt a 100 Ft-os kötvény árfolyama, mint egy részvényé esni kezd, és egy adott pillanatban mondjuk csak 85-öt ér, a magyar állam akkor is köteles kifizetni utána az 5 Ft-nyi hozamot.Így spekulál a spekuláns.Csak fikció, de ha mondjuk 50 Ft-ra esne le a magyar államkötvények árfolyama, az azt jelentené, hogy már 10 %-os lenne a hozamuk.

Szuper, termelné a pénzt rendesen.

Minél nagyobb szarban lesz Magyarország, - szó szerint ezt mondta errõl az ötletgazda Farkas Vilmos- annál nagyobbat lehet majd kaszálni a magyarok nyomorán!Viszont, viszont, viszont…Mi van ha a magyaroknak Ă©pp ilyenkor kell Ăşjabb kötvĂ©nyeket kibocsátaniuk? ( És mindig „Ă©pp ilyenkor” kell, hiszen Magyarországnak ma már Ă©vente sok ezer milliárd Ft-ra van szĂĽksĂ©ge ahhoz, hogy ki tudja izzadni magábĂłl a korábbi ,5 Ft-os hozamĂ­gĂ©reteket. Egy eladĂłsodott ország sorsa már csak ilyen.)Szóval ha a magyar állam pont egy spekulációs támadás idején kényszerül piacra dobni új papírokat, amikor épp esik az árfolyam, akkor hány %-on is kell a friss, megint 100 Ft névértékû állampapírokat Budapesten kibocsátani? Hány Ft hozamot kell utána ígérni?…..5 %-on a kutya sem vennĂ© meg az Ăşj papĂ­rokat! Ă–tforintos hozamĂ©rt!

……

Amikor a használt piac tele vanFurcsa, de ilyenkor még a 6 %-os hozamígéret is kevés lenne, a 6 Ft , mert a piacon még akkor is a régi papír pörögne jobban. Hiszen olcsóbb. Csak 85 Ft, az új pedig 100.Vagyis a magyar állam kénytelen lenne emelni a tétet, és 6 és fél %-ot ígérni. Ha esik, ha fúj, 6 Ft 52 fillérért.- Ha cserébe be kell fagyasztani a nyugdíjakat, akkor be kell.- Ha államosítani kell a magánnyugdíjpénztárakat, akkor államosítani kell.- Ha vissza kell hívni és újra munkára kell kényszeríteni a 45 éves korukban nyugdíjba vonult rendvédelmiseket, akkor vissza kell hívni õket.- Ha 9 hónapról 3 hónapra kell csökkenteni a munkanélküli-segélyt, akkor annyira. Ha privatizálni kell a fél országot, mint a görögök teszik, akkor privatizálni kell mindent, ami még megmaradt.- Eladni pl. a kínaiaknak amagyar vasútvonalakat, katonai repülõtereket , amit csak lehet.De mivel Magyarország korábban már minden ilyen eszközt felhasznált, kivetett bankadót, államosított magánnyugdíjpénztárakat, kisöpörte az utolsó fillért is a padlásról, nem lenne más választása, mint hogy a 6 és fél forint kötelezõ kifizetését újabb és újabb kötvénykibocsátásokkal finanszírozza. Mint ahogy ezt már évek óta teszi. Viszont ha közben még jobban esne az árfolyam, mert összehangoltan, nyilatkozatok, hitelleminõsítések vagy csak egyszerû pánik és bizalomvesztés miatt beindulna a spekulánscsürhe, akkor pár nap és már 7.5 % lenne a kamat.

És így tovább.

A spirál csavarodna, csavarodna, és nem lenne megállás.

Menne a lecsóba az ország- ezt megint Farkas Vilmos mondta.Aladdin számításai szerint 10%-os állampapírkamatokat Magyarország már nem tudna finanszírozni: ha még akkor sem segítene a magyarokon az Európai unió, akkor az ország összeomlana. Mint ahogy 2008 októberében már majdnem össze is omlott.

Csak a nemzetközi Valutaalap 20 milliárd dolláros gyorssegély mentette meg Magyarországot a pusztulástól.

„… a forint szerintem a magyarok utolsĂł fegyvere. Mert a nemzeti bankjuk szerintem azonnal Ft-ot vásárolna a devizatartalĂ©kaibĂłl, Ă©s ezzel erõsĂ­tenĂ© a forint árfolyamát.………Ezt is észrevette. Hogy a Magyar Nemzeti Banknak van annyi devizatartaléka, hogy vészhelyzetben eurót dobjon piacra, és túlkínálatot okozva 270-280-ról levigye 260-ra az euró-forint árfolyamot.……Még mielõtt a Magyar nemzeti bank felocsúdna, megelõzzük õket és ráöntünk a devizapiacukra egy rakás forintot! Abból lesz túlkínálat, nem az euróból! Az árfolyam pedig felmegy 290-re, sõt ha szerencsénk lesz, akkor 300-ra, aztán ott tartjuk.

……..

…….A magyar feketegazdaság becsült mérete kb. a nemzeti össztermék 20%-a.

Az emiatt évente elmaradó adóbevételek 2500 milliárd Ft-ra rúgnak. Nagyon leegyszerûsítve: a magyar kisemberek párnája alatt , legyenek akárkik is, számla nélkül mutyizó villanyszerelõk vagy éppen zsebre dolgozó taxisok, az õ párnájuk alatt sok ezer milliárd Ft rejtõzik( hiszen ezeket az elcsalt , soha le nem adózott jövedelmeket senki sem meri a bankban, hivatalos számlán tartani). Ha tehát a magyar állam kreálna néhány pénzhamisítási ügyet ( a szarvasvadászat utáni vacsorán anno ez volt a bankárok ötlete), akkor ezekre a bûnügyekre, a Ft rossz minõségére hivatkozva új 10 és 20ezres címleteket lehetne Magyarországon forgalomba hozni. Ami ugye a bankszámlákon tartott legális pénzek esetében egyáltalán nem okozna problémát.De mi lenne a párna alatti adózatlan feketevagyonnal?Mi lenne ha az állam az otthonról behozott, százezer Ft fölötti összegeket csak akkor cserélné be új pénzekre, ha a tulajdonosa bebizonyítaná ( az adóbevallásával például) hogy az összeg legális.Mi történne ilyenkor?Hát az, hogy sok ezer milliárd forintnyi megtakarítás válna semmivé. Az emberek inkább elégetnék a kályhában. Ordítanának, káromkodnának, szidnák a miniszterelnök jó édesanyját,de képletesen és a valóságban is elégetnék! Mert a fekete pénzeket senki sem merné becserélni! Hiszen félnének az adóellenõrzéstõl, a vagyonvizsgálattól. Az érvénytelenné vált régi címleteket viszont már nem tudnák elkölteni.Így kellene lecsapolni a magyar feketegazdaságot és az adózatlan jövedelmeket.

Mint egy mocsarat: a 90%-nyi buta csürhét- a bankárok ezt gondolták pár évvel ezelõtt, miközben a Válicka-völgyben egymáshoz koccintották a pezsgõs poharat.

Aztán a magyar kormány az új pénzbõl nyomtathatna magának a kámforrá vált vagyonok helyére saját milliárdokat. A Magyarországon forgalomban lévõ forintmennyiség a pénzcsere után sem változna, mindössze a párnák alól eltûnõ pénz teljes mennyisége varázsszerûen bekerülne az állam zsebébe. Ropogós, frissen nyomtatott húszezresek formájában.Ez jobb, mint a nyugdíjpénztárak államosítása volt. Ez még annál is több pénzt hozna a konyhára. Ezermillárdokat.„… a miniszterelnököt? Hogy emiatt bukna meg? A nagy frászt! Nem lázadna itt senki, hanem leszarnák Ă©s elmennĂ©nek pecázni! Magyar emberekrõl beszĂ©lĂĽnk, cseszd meg Jancsi! BárgyĂş, bĂ©ketĂ»rõ birkákrĂłl!SĂşlyos csend lett……VĂ©gszĂł: „ Minden társadalom ugyanolyan. A tetejĂ©n 5 %-nyi okos, agyafĂşrt ember, az alján pedig 5 %-nyi sötĂ©t csõcselĂ©k. E kettõ közt pedig 90%-nyi mocsár, az átlegemberek tömege, akik odamennek, ahová mondják nekik.”

( Egy ismert magyar bankár)Kivonatok Frei Tamás: A bankár c. könyvébõl

( Milliárdos lesz, ha Magyaország csõdbe megy)2011.

Hozzászólások


#11 | teGergoChemtrailsBp - 2013. augusztus 27. 22:06:19
Persze a könyv borítója is árulkodó: sunyin háromszöget formáló aranyrúd-rakás, fölötte a kör alakú bankszéf-ajtó. Az egész alatt meg nem Magyarországból, hanem New Yorkból láthatunk egy részletet. Valamint még annó észrevettem rajta egy érdekes részt, mintha a "Szex" szó lenne belefirkantva a borítóba. Mondjuk ez remélem nem új, nagyon gyakran belerejtik mindenhová, de itt konkrétan szemet is szúrt nekem.
blogol.hu/pikz/kritikaigondolkodas/freitamas_abankar_konyvborito.PNG blogol.hu/pikz/kritikaigondolkodas/freitamas_abankar_konyvborito_egyebeszrevetel.PNG

A fentebb linkelt, "2015 - A káosz éve és a magyar elit háborúja" c. új könyvén meg még annyit, hogy sötét csuklyás fazon (A Halál?) alakja az Omegára emlékeztet, de ez talán csak mellékes (végülis bárkit nézünk válltól felfelé, ugyanez a forma rajzolódik ki, csak maga az, hogy a csuklya ad egy ilyen körívet, konkrétan emlékeztetett rá, de inkább mondanám, hogy belelátom, minthoggy kirajzolódik).
#12 | Pedro Pietro - 2013. augusztus 28. 00:27:34
Gergõ;)
#13 | repuloszonyeg - 2013. augusztus 28. 09:11:33
Hogy is Ă­rja Frei?

"Ráöntünk egy rakás Ft-ot a devizapiacra, így túlkínálat lesz a Ft-ból, ami miatt felmegy az euró 290-re, vagy 300-ra, és ha lehet ott is tarjuk. "

Most ez be is következett:

"Közel 302 forint az euró
2013, augusztus 28 - 07:54

Tovább gyengült a forint szerda reggel az elõzõ napi kamatvágást követõen.

Kora reggel az eurót 301,95 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben az elõzõ délutáni 301,43 forint után. A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa keddi ülésén a 10 bázispontos piaci konszenzusnál nagyobb mértékben, 20 bázisponttal 3,80 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot.

Az eurót a bejelentés elõtt 299,90 forinton jegyezték, majd az árfolyam 300,60 forintra nõtt. A kedden végül elért, 301 forint feletti árfolyamon az euró négy hónappal ezelõtt, április végén állt legutóbb. A forint kedden összesen egy százalékkal gyengült, ebbõl fél százalékpont volt a kamatvágásnak tulajdonítható, a többi pedig a régiós devizákat is érintõ árfolyamvesztésnek.

Kedden kora reggel a svájci frankot 245,74, a dollárt 225,77, a japán jent pedig 2,3194 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben, magasabban az elõzõ délutáni 245,10, 225,04 és 2,3123 forintnál.

A lengyel zloty az euróval szemben 0,12, a cseh korona 0,03, a román lej 0,01 százalékkal gyengült szerdán, az euró 4,2550 zloty, 25,7246 cseh korona és 4,4365 lej árfolyamon állt kora reggel."

MTI - alfahir.hu

Dolgoznak a fiĂşk...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.