Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Milliárdos lesz, ha Magyarország csõdbe megy 2011.


De honnan tudta ezt Frei Tamás már akkor és pontról pontra? Ja, hogy ezért vonult félre és az illumináti beavatta a "bank-kár" titkokba! Így egészen más. Amit az elsõ pillantásra nem értenek majd a magyarok, az nagyon leegyszerûsítve a következõ.
A görögök ellen egyszer már tökéletesen mûködött, úgyhogy most is fog.
A magyar államkötvények nagy részének a hozama 5 %. Garantáltan 5. Ez az államkötvények lényege. A garancia. Ezért veszik meg õket a befektetõk, ezért lehet velük államadósságot finanszírozni. Mert ha esik, ha fúj, biztos a hozamuk.

…..

A hozamszázalék mindig a névértékre vonatkozik és forintban számolják. Tehát mindegy hogy esik-e a kötvény árfolyama, vagy emelkedik, az 5 Ft megmarad.Konkrét példával. Ha egy magyar államkötvény kibocsátásakor 100 Ft-ba kerül, akkor ez a gyakorlatban 5 Ft hozamot jelent. Jelenleg ennyit lehet magyar államkötvényeken 100 Ft befektetéssel keresni. 5 Ft-ot.Ha a túlkínálat, a pánik, az ország hitelképességének leminõsítése, vagy bármi más miatt a 100 Ft-os kötvény árfolyama, mint egy részvényé esni kezd, és egy adott pillanatban mondjuk csak 85-öt ér, a magyar állam akkor is köteles kifizetni utána az 5 Ft-nyi hozamot.Így spekulál a spekuláns.Csak fikció, de ha mondjuk 50 Ft-ra esne le a magyar államkötvények árfolyama, az azt jelentené, hogy már 10 %-os lenne a hozamuk.

Szuper, termelné a pénzt rendesen.

Minél nagyobb szarban lesz Magyarország, - szó szerint ezt mondta errõl az ötletgazda Farkas Vilmos- annál nagyobbat lehet majd kaszálni a magyarok nyomorán!Viszont, viszont, viszont…Mi van ha a magyaroknak Ă©pp ilyenkor kell Ăşjabb kötvĂ©nyeket kibocsátaniuk? ( És mindig „Ă©pp ilyenkor” kell, hiszen Magyarországnak ma már Ă©vente sok ezer milliárd Ft-ra van szĂĽksĂ©ge ahhoz, hogy ki tudja izzadni magábĂłl a korábbi ,5 Ft-os hozamĂ­gĂ©reteket. Egy eladĂłsodott ország sorsa már csak ilyen.)Szóval ha a magyar állam pont egy spekulációs támadás idején kényszerül piacra dobni új papírokat, amikor épp esik az árfolyam, akkor hány %-on is kell a friss, megint 100 Ft névértékû állampapírokat Budapesten kibocsátani? Hány Ft hozamot kell utána ígérni?…..5 %-on a kutya sem vennĂ© meg az Ăşj papĂ­rokat! Ă–tforintos hozamĂ©rt!

……

Amikor a használt piac tele vanFurcsa, de ilyenkor még a 6 %-os hozamígéret is kevés lenne, a 6 Ft , mert a piacon még akkor is a régi papír pörögne jobban. Hiszen olcsóbb. Csak 85 Ft, az új pedig 100.Vagyis a magyar állam kénytelen lenne emelni a tétet, és 6 és fél %-ot ígérni. Ha esik, ha fúj, 6 Ft 52 fillérért.- Ha cserébe be kell fagyasztani a nyugdíjakat, akkor be kell.- Ha államosítani kell a magánnyugdíjpénztárakat, akkor államosítani kell.- Ha vissza kell hívni és újra munkára kell kényszeríteni a 45 éves korukban nyugdíjba vonult rendvédelmiseket, akkor vissza kell hívni õket.- Ha 9 hónapról 3 hónapra kell csökkenteni a munkanélküli-segélyt, akkor annyira. Ha privatizálni kell a fél országot, mint a görögök teszik, akkor privatizálni kell mindent, ami még megmaradt.- Eladni pl. a kínaiaknak amagyar vasútvonalakat, katonai repülõtereket , amit csak lehet.De mivel Magyarország korábban már minden ilyen eszközt felhasznált, kivetett bankadót, államosított magánnyugdíjpénztárakat, kisöpörte az utolsó fillért is a padlásról, nem lenne más választása, mint hogy a 6 és fél forint kötelezõ kifizetését újabb és újabb kötvénykibocsátásokkal finanszírozza. Mint ahogy ezt már évek óta teszi. Viszont ha közben még jobban esne az árfolyam, mert összehangoltan, nyilatkozatok, hitelleminõsítések vagy csak egyszerû pánik és bizalomvesztés miatt beindulna a spekulánscsürhe, akkor pár nap és már 7.5 % lenne a kamat.

És így tovább.

A spirál csavarodna, csavarodna, és nem lenne megállás.

Menne a lecsóba az ország- ezt megint Farkas Vilmos mondta.Aladdin számításai szerint 10%-os állampapírkamatokat Magyarország már nem tudna finanszírozni: ha még akkor sem segítene a magyarokon az Európai unió, akkor az ország összeomlana. Mint ahogy 2008 októberében már majdnem össze is omlott.

Csak a nemzetközi Valutaalap 20 milliárd dolláros gyorssegély mentette meg Magyarországot a pusztulástól.

„… a forint szerintem a magyarok utolsĂł fegyvere. Mert a nemzeti bankjuk szerintem azonnal Ft-ot vásárolna a devizatartalĂ©kaibĂłl, Ă©s ezzel erõsĂ­tenĂ© a forint árfolyamát.………Ezt is észrevette. Hogy a Magyar Nemzeti Banknak van annyi devizatartaléka, hogy vészhelyzetben eurót dobjon piacra, és túlkínálatot okozva 270-280-ról levigye 260-ra az euró-forint árfolyamot.……Még mielõtt a Magyar nemzeti bank felocsúdna, megelõzzük õket és ráöntünk a devizapiacukra egy rakás forintot! Abból lesz túlkínálat, nem az euróból! Az árfolyam pedig felmegy 290-re, sõt ha szerencsénk lesz, akkor 300-ra, aztán ott tartjuk.

……..

…….A magyar feketegazdaság becsült mérete kb. a nemzeti össztermék 20%-a.

Az emiatt évente elmaradó adóbevételek 2500 milliárd Ft-ra rúgnak. Nagyon leegyszerûsítve: a magyar kisemberek párnája alatt , legyenek akárkik is, számla nélkül mutyizó villanyszerelõk vagy éppen zsebre dolgozó taxisok, az õ párnájuk alatt sok ezer milliárd Ft rejtõzik( hiszen ezeket az elcsalt , soha le nem adózott jövedelmeket senki sem meri a bankban, hivatalos számlán tartani). Ha tehát a magyar állam kreálna néhány pénzhamisítási ügyet ( a szarvasvadászat utáni vacsorán anno ez volt a bankárok ötlete), akkor ezekre a bûnügyekre, a Ft rossz minõségére hivatkozva új 10 és 20ezres címleteket lehetne Magyarországon forgalomba hozni. Ami ugye a bankszámlákon tartott legális pénzek esetében egyáltalán nem okozna problémát.De mi lenne a párna alatti adózatlan feketevagyonnal?Mi lenne ha az állam az otthonról behozott, százezer Ft fölötti összegeket csak akkor cserélné be új pénzekre, ha a tulajdonosa bebizonyítaná ( az adóbevallásával például) hogy az összeg legális.Mi történne ilyenkor?Hát az, hogy sok ezer milliárd forintnyi megtakarítás válna semmivé. Az emberek inkább elégetnék a kályhában. Ordítanának, káromkodnának, szidnák a miniszterelnök jó édesanyját,de képletesen és a valóságban is elégetnék! Mert a fekete pénzeket senki sem merné becserélni! Hiszen félnének az adóellenõrzéstõl, a vagyonvizsgálattól. Az érvénytelenné vált régi címleteket viszont már nem tudnák elkölteni.Így kellene lecsapolni a magyar feketegazdaságot és az adózatlan jövedelmeket.

Mint egy mocsarat: a 90%-nyi buta csürhét- a bankárok ezt gondolták pár évvel ezelõtt, miközben a Válicka-völgyben egymáshoz koccintották a pezsgõs poharat.

Aztán a magyar kormány az új pénzbõl nyomtathatna magának a kámforrá vált vagyonok helyére saját milliárdokat. A Magyarországon forgalomban lévõ forintmennyiség a pénzcsere után sem változna, mindössze a párnák alól eltûnõ pénz teljes mennyisége varázsszerûen bekerülne az állam zsebébe. Ropogós, frissen nyomtatott húszezresek formájában.Ez jobb, mint a nyugdíjpénztárak államosítása volt. Ez még annál is több pénzt hozna a konyhára. Ezermillárdokat.„… a miniszterelnököt? Hogy emiatt bukna meg? A nagy frászt! Nem lázadna itt senki, hanem leszarnák Ă©s elmennĂ©nek pecázni! Magyar emberekrõl beszĂ©lĂĽnk, cseszd meg Jancsi! BárgyĂş, bĂ©ketĂ»rõ birkákrĂłl!SĂşlyos csend lett……VĂ©gszĂł: „ Minden társadalom ugyanolyan. A tetejĂ©n 5 %-nyi okos, agyafĂşrt ember, az alján pedig 5 %-nyi sötĂ©t csõcselĂ©k. E kettõ közt pedig 90%-nyi mocsár, az átlegemberek tömege, akik odamennek, ahová mondják nekik.”

( Egy ismert magyar bankár)Kivonatok Frei Tamás: A bankár c. könyvébõl

( Milliárdos lesz, ha Magyaország csõdbe megy)2011.

Hozzászólások


#1 | mezesmozes - 2013. augusztus 26. 14:52:54
Kissé bonyolultan gondolkodik Frei, a lényeg ennél egyszerûbb: ha veszel 5%-os államkötvényt forintban ami mondjuk 3 évre szól és persze forintban lesz visszaperkálva (ha egyáltalán lesz), 15%-ot nyertél 3 év alatt (minusz némi adó), de mivel a forint értékromlása (az igazi infláció, nem a ksh meséje) 3 év alatt simán eléri a 25-30%, valóban nem nyertél, hanem vesztettél, nem is keveset. Azok nyerhetnek csak, akik euro vagy dollár alapú magyar államkötvényt vesznek euróval vagy dollárral és akik eurót vagy dollárt kapnak vissza a kötvény leteltével, csak hogy ezek általában narancs arisztokraták vagy nemzetközi spekulánsok, mert mindenki más valami miatt nem vagy alig juthat hozzá.
#2 | kukackac - 2013. augusztus 26. 15:32:17
m.cdn.blog.hu/el/elsomilliom/image/valsag.jpg
#3 | Csodaszarvas - 2013. augusztus 26. 18:09:12
Khmm... http://bookline.h...lit_bukasa
Ez pedig itten egy másik jósló könyve??!? Terelgetünk - terelgetünk?
Megjelenés majd csak októberben....
#4 | talpi - 2013. augusztus 26. 18:29:55
No azért nem árt kicsit gondolkodni, ugyanis az egykori média cézár Fenyõt sokkal kevesebb dologért tették "agyilag" helyre. Szóval a Frei azért igen érdekes színfoltja ám a Magyar kõzéletnek, mondhatni, "kõzel van a tüzhõz" s érdekes mód sosem égett még egy makulányit sem meg. Ez a "kõnyv nagyon kritikus idõben jelent meg, már azt gondolom, némileg "megrendelésre" érkezett.
#5 | mezesmozes - 2013. augusztus 26. 21:11:29
Frei képes 200 ezer példányt eladni Magyarországon az "összeesküvési thrillereibõl".. nem mond ez neked semmit, Imre? tudsz már eleget a témáról, van már némi gyakorlatod az írásról is, mi kell még?..
#6 | mormota1968 - 2013. augusztus 27. 01:00:36
Úgy rohadt ez az egész rendszer ahogy van.Az államnak meg nem kötvényeket kellene nyomtatnia, hanem kamat mentes magyar forintot elegendõ mennyiségben.Persze ehhez vissza kellene vennünk a pénz nyomtatás jogát, de félõ, hogy úgy járnánk mint Hitler, meg sokan mások a nagy világban, akik igyekeztek kihúzni a nyakukat a cion hurokból.Vagy ezentúl nem alumíniumot és egyéb mérget kapnánk a nyakunkba, hanem annál sokkal durvább valamit, amitõl rövid idõn belül elhullana a lakosság jó része.Aki meg azon spekulál, hogy Magyarország teljes csõdjén akar meggazdagodni, azt maffia módszerrel, nyakát, lábát összekötve pofájába tömött pénzzel hagyni kell megdögleni.Vagy betoncsizma.Jó halcsalira mindig szükség van.s_*_rtata
#7 | fefe - 2013. augusztus 27. 08:43:15
Annyira el van cseszve már minden ebben az országban
(is!), hogy ezt már csak egy toitális rendszewrváltással
lehetne megoldani!
De ha sikerülne felállnia egy ideiglenes kormánynak, annak
rengeteg feladata lenne arra az idõintervallumra vonatkozóan, amire a felhatalmazását megkapta!
Teljesen mindegy, hogy milyen módon irtanak ki bennünket, de akkor legalább elmondhatnánk, hogy mi mindent megpróbáltunk, hogy az igát a nyakunkból levegyük.
Egyébként abban az esetben, ha ez közös akarattal megtörténne, akkor szerintem esélye sem lenne itt semmilyen háttérhatalomnak! Csak okosan kellene csinálni.
Amit pedig az államkötvényekkel kapcsolatban szeretnék mondani: emlékszik még valaki a békekölcsönre?
Ez a legegyszewrûbb módja annak, hogy az embereknél lévõ pénzt elvegyék, teljesen kifosszák õket!
Egyszerûen bejelenti az állam, hogy fizetésképtelen.
És mindenki mehet, ahová akar! Ennyi!
A nyugdíjakat is elvették, eltõZsdézték, de annyira hülyék voltak, hogy ezzel a hatalmas összeggel megjelenve a tõzsdén is csak elbukták a pénzt! ENnyit a szakértõ kormányunkról!
Tetvek, mocsok hazaárulók valamennyien!!!
s_*_ezts_*_rtata
#8 | soveg - 2013. augusztus 27. 09:31:34
Újra feltûnt a jel, ami összeomlást jósol

Az 1937-es Hindenburg léghajó-katasztrófáról elnevezett tõzsdei mutató, mely egyes elemzõk szerint krachokat jelez elõre, az utóbbi majdnem két hónapban tucatszor fordult elõ. Jön az összeomlás?
http://hvg.hu/gaz...osszeomlas
#9 | Kedvesi - 2013. augusztus 27. 09:45:22
Fefe, ennek a népnek ez kell. Látod hogy nem zavarja ha a szomszédja éhezik, mert neki még van enni valamit. Önzõ gusztustalan a társadalom nagy része, összetett éhezésre lenne szükség, akkor a birkák is felbégetnének.
#10 | talpi - 2013. augusztus 27. 10:33:53
Fefe
Rohadtul nem mindegy"milyen" mĂłdszerekkel irtanak ki bennĂĽnket.
Nem mindegy, hogy egyáltalán mennyire mernek elmeni, saz viszont rajrunk múlik,hogy meddig tart. Úgy gondolom, jobb állva, harcban meghalni, mint térden állva könyörögni a tyúkszarosért, úgysem hagynak, tehát akkor, "csülõkre MAGyar, az Istenit a sok beszarinak. Vannak még férfiak, és bizony vannak még itt "egri" NÕK is. Ugye nemtévedek,?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.