Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Milliárdos lesz, ha Magyarország csődbe megy 2011.


De honnan tudta ezt Frei Tamás már akkor és pontról pontra? Ja, hogy ezért vonult félre és az illumináti beavatta a "bank-kár" titkokba! Így egészen más. Amit az első pillantásra nem értenek majd a magyarok, az nagyon leegyszerűsítve a következő.
A görögök ellen egyszer már tökéletesen működött, úgyhogy most is fog.
A magyar államkötvények nagy részének a hozama 5 %. Garantáltan 5. Ez az államkötvények lényege. A garancia. Ezért veszik meg őket a befektetők, ezért lehet velük államadósságot finanszírozni. Mert ha esik, ha fúj, biztos a hozamuk.

…..

A hozamszázalék mindig a névértékre vonatkozik és forintban számolják. Tehát mindegy hogy esik-e a kötvény árfolyama, vagy emelkedik, az 5 Ft megmarad.Konkrét példával. Ha egy magyar államkötvény kibocsátásakor 100 Ft-ba kerül, akkor ez a gyakorlatban 5 Ft hozamot jelent. Jelenleg ennyit lehet magyar államkötvényeken 100 Ft befektetéssel keresni. 5 Ft-ot.Ha a túlkínálat, a pánik, az ország hitelképességének leminősítése, vagy bármi más miatt a 100 Ft-os kötvény árfolyama, mint egy részvényé esni kezd, és egy adott pillanatban mondjuk csak 85-öt ér, a magyar állam akkor is köteles kifizetni utána az 5 Ft-nyi hozamot.Így spekulál a spekuláns.Csak fikció, de ha mondjuk 50 Ft-ra esne le a magyar államkötvények árfolyama, az azt jelentené, hogy már 10 %-os lenne a hozamuk.

Szuper, termelné a pénzt rendesen.

Minél nagyobb szarban lesz Magyarország, - szó szerint ezt mondta erről az ötletgazda Farkas Vilmos- annál nagyobbat lehet majd kaszálni a magyarok nyomorán!Viszont, viszont, viszont…Mi van ha a magyaroknak épp ilyenkor kell újabb kötvényeket kibocsátaniuk? ( És mindig „épp ilyenkor” kell, hiszen Magyarországnak ma már évente sok ezer milliárd Ft-ra van szüksége ahhoz, hogy ki tudja izzadni magából a korábbi ,5 Ft-os hozamígéreteket. Egy eladósodott ország sorsa már csak ilyen.)Szóval ha a magyar állam pont egy spekulációs támadás idején kényszerül piacra dobni új papírokat, amikor épp esik az árfolyam, akkor hány %-on is kell a friss, megint 100 Ft névértékű állampapírokat Budapesten kibocsátani? Hány Ft hozamot kell utána ígérni?…..5 %-on a kutya sem venné meg az új papírokat! Ötforintos hozamért!

……

Amikor a használt piac tele vanFurcsa, de ilyenkor még a 6 %-os hozamígéret is kevés lenne, a 6 Ft , mert a piacon még akkor is a régi papír pörögne jobban. Hiszen olcsóbb. Csak 85 Ft, az új pedig 100.Vagyis a magyar állam kénytelen lenne emelni a tétet, és 6 és fél %-ot ígérni. Ha esik, ha fúj, 6 Ft 52 fillérért.- Ha cserébe be kell fagyasztani a nyugdíjakat, akkor be kell.- Ha államosítani kell a magánnyugdíjpénztárakat, akkor államosítani kell.- Ha vissza kell hívni és újra munkára kell kényszeríteni a 45 éves korukban nyugdíjba vonult rendvédelmiseket, akkor vissza kell hívni őket.- Ha 9 hónapról 3 hónapra kell csökkenteni a munkanélküli-segélyt, akkor annyira. Ha privatizálni kell a fél országot, mint a görögök teszik, akkor privatizálni kell mindent, ami még megmaradt.- Eladni pl. a kínaiaknak amagyar vasútvonalakat, katonai repülőtereket , amit csak lehet.De mivel Magyarország korábban már minden ilyen eszközt felhasznált, kivetett bankadót, államosított magánnyugdíjpénztárakat, kisöpörte az utolsó fillért is a padlásról, nem lenne más választása, mint hogy a 6 és fél forint kötelező kifizetését újabb és újabb kötvénykibocsátásokkal finanszírozza. Mint ahogy ezt már évek óta teszi. Viszont ha közben még jobban esne az árfolyam, mert összehangoltan, nyilatkozatok, hitelleminősítések vagy csak egyszerű pánik és bizalomvesztés miatt beindulna a spekulánscsürhe, akkor pár nap és már 7.5 % lenne a kamat.

És így tovább.

A spirál csavarodna, csavarodna, és nem lenne megállás.

Menne a lecsóba az ország- ezt megint Farkas Vilmos mondta.Aladdin számításai szerint 10%-os állampapírkamatokat Magyarország már nem tudna finanszírozni: ha még akkor sem segítene a magyarokon az Európai unió, akkor az ország összeomlana. Mint ahogy 2008 októberében már majdnem össze is omlott.

Csak a nemzetközi Valutaalap 20 milliárd dolláros gyorssegély mentette meg Magyarországot a pusztulástól.

„… a forint szerintem a magyarok utolsó fegyvere. Mert a nemzeti bankjuk szerintem azonnal Ft-ot vásárolna a devizatartalékaiból, és ezzel erősítené a forint árfolyamát.………Ezt is észrevette. Hogy a Magyar Nemzeti Banknak van annyi devizatartaléka, hogy vészhelyzetben eurót dobjon piacra, és túlkínálatot okozva 270-280-ról levigye 260-ra az euró-forint árfolyamot.……Még mielőtt a Magyar nemzeti bank felocsúdna, megelőzzük őket és ráöntünk a devizapiacukra egy rakás forintot! Abból lesz túlkínálat, nem az euróból! Az árfolyam pedig felmegy 290-re, sőt ha szerencsénk lesz, akkor 300-ra, aztán ott tartjuk.

……..

…….A magyar feketegazdaság becsült mérete kb. a nemzeti össztermék 20%-a.

Az emiatt évente elmaradó adóbevételek 2500 milliárd Ft-ra rúgnak. Nagyon leegyszerűsítve: a magyar kisemberek párnája alatt , legyenek akárkik is, számla nélkül mutyizó villanyszerelők vagy éppen zsebre dolgozó taxisok, az ő párnájuk alatt sok ezer milliárd Ft rejtőzik( hiszen ezeket az elcsalt , soha le nem adózott jövedelmeket senki sem meri a bankban, hivatalos számlán tartani). Ha tehát a magyar állam kreálna néhány pénzhamisítási ügyet ( a szarvasvadászat utáni vacsorán anno ez volt a bankárok ötlete), akkor ezekre a bűnügyekre, a Ft rossz minőségére hivatkozva új 10 és 20ezres címleteket lehetne Magyarországon forgalomba hozni. Ami ugye a bankszámlákon tartott legális pénzek esetében egyáltalán nem okozna problémát.De mi lenne a párna alatti adózatlan feketevagyonnal?Mi lenne ha az állam az otthonról behozott, százezer Ft fölötti összegeket csak akkor cserélné be új pénzekre, ha a tulajdonosa bebizonyítaná ( az adóbevallásával például) hogy az összeg legális.Mi történne ilyenkor?Hát az, hogy sok ezer milliárd forintnyi megtakarítás válna semmivé. Az emberek inkább elégetnék a kályhában. Ordítanának, káromkodnának, szidnák a miniszterelnök jó édesanyját,de képletesen és a valóságban is elégetnék! Mert a fekete pénzeket senki sem merné becserélni! Hiszen félnének az adóellenőrzéstől, a vagyonvizsgálattól. Az érvénytelenné vált régi címleteket viszont már nem tudnák elkölteni.Így kellene lecsapolni a magyar feketegazdaságot és az adózatlan jövedelmeket.

Mint egy mocsarat: a 90%-nyi buta csürhét- a bankárok ezt gondolták pár évvel ezelőtt, miközben a Válicka-völgyben egymáshoz koccintották a pezsgős poharat.

Aztán a magyar kormány az új pénzből nyomtathatna magának a kámforrá vált vagyonok helyére saját milliárdokat. A Magyarországon forgalomban lévő forintmennyiség a pénzcsere után sem változna, mindössze a párnák alól eltűnő pénz teljes mennyisége varázsszerűen bekerülne az állam zsebébe. Ropogós, frissen nyomtatott húszezresek formájában.Ez jobb, mint a nyugdíjpénztárak államosítása volt. Ez még annál is több pénzt hozna a konyhára. Ezermillárdokat.„… a miniszterelnököt? Hogy emiatt bukna meg? A nagy frászt! Nem lázadna itt senki, hanem leszarnák és elmennének pecázni! Magyar emberekről beszélünk, cseszd meg Jancsi! Bárgyú, béketűrő birkákról!Súlyos csend lett……Végszó: „ Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5 %-nyi okos, agyafúrt ember, az alján pedig 5 %-nyi sötét csőcselék. E kettő közt pedig 90%-nyi mocsár, az átlegemberek tömege, akik odamennek, ahová mondják nekik.”

( Egy ismert magyar bankár)Kivonatok Frei Tamás: A bankár c. könyvéből

( Milliárdos lesz, ha Magyaország csődbe megy)2011.

Hozzászólások


#1 | mezesmozes - 2013. augusztus 26. 14:52:54
Kissé bonyolultan gondolkodik Frei, a lényeg ennél egyszerűbb: ha veszel 5%-os államkötvényt forintban ami mondjuk 3 évre szól és persze forintban lesz visszaperkálva (ha egyáltalán lesz), 15%-ot nyertél 3 év alatt (minusz némi adó), de mivel a forint értékromlása (az igazi infláció, nem a ksh meséje) 3 év alatt simán eléri a 25-30%, valóban nem nyertél, hanem vesztettél, nem is keveset. Azok nyerhetnek csak, akik euro vagy dollár alapú magyar államkötvényt vesznek euróval vagy dollárral és akik eurót vagy dollárt kapnak vissza a kötvény leteltével, csak hogy ezek általában narancs arisztokraták vagy nemzetközi spekulánsok, mert mindenki más valami miatt nem vagy alig juthat hozzá.
#2 | kukackac - 2013. augusztus 26. 15:32:17
m.cdn.blog.hu/el/elsomilliom/image/valsag.jpg
#3 | Csodaszarvas - 2013. augusztus 26. 18:09:12
Khmm... http://bookline.h...lit_bukasa
Ez pedig itten egy másik jósló könyve??!? Terelgetünk - terelgetünk?
Megjelenés majd csak októberben....
#4 | talpi - 2013. augusztus 26. 18:29:55
No azért nem árt kicsit gondolkodni, ugyanis az egykori média cézár Fenyőt sokkal kevesebb dologért tették "agyilag" helyre. Szóval a Frei azért igen érdekes színfoltja ám a Magyar kőzéletnek, mondhatni, "kőzel van a tüzhőz" s érdekes mód sosem égett még egy makulányit sem meg. Ez a "kőnyv nagyon kritikus időben jelent meg, már azt gondolom, némileg "megrendelésre" érkezett.
#5 | mezesmozes - 2013. augusztus 26. 21:11:29
Frei képes 200 ezer példányt eladni Magyarországon az "összeesküvési thrillereiből".. nem mond ez neked semmit, Imre? tudsz már eleget a témáról, van már némi gyakorlatod az írásról is, mi kell még?..
#6 | mormota1968 - 2013. augusztus 27. 01:00:36
Úgy rohadt ez az egész rendszer ahogy van.Az államnak meg nem kötvényeket kellene nyomtatnia, hanem kamat mentes magyar forintot elegendő mennyiségben.Persze ehhez vissza kellene vennünk a pénz nyomtatás jogát, de félő, hogy úgy járnánk mint Hitler, meg sokan mások a nagy világban, akik igyekeztek kihúzni a nyakukat a cion hurokból.Vagy ezentúl nem alumíniumot és egyéb mérget kapnánk a nyakunkba, hanem annál sokkal durvább valamit, amitől rövid időn belül elhullana a lakosság jó része.Aki meg azon spekulál, hogy Magyarország teljes csődjén akar meggazdagodni, azt maffia módszerrel, nyakát, lábát összekötve pofájába tömött pénzzel hagyni kell megdögleni.Vagy betoncsizma.Jó halcsalira mindig szükség van.s_*_rtata
#7 | fefe - 2013. augusztus 27. 08:43:15
Annyira el van cseszve már minden ebben az országban
(is!), hogy ezt már csak egy toitális rendszewrváltással
lehetne megoldani!
De ha sikerülne felállnia egy ideiglenes kormánynak, annak
rengeteg feladata lenne arra az időintervallumra vonatkozóan, amire a felhatalmazását megkapta!
Teljesen mindegy, hogy milyen módon irtanak ki bennünket, de akkor legalább elmondhatnánk, hogy mi mindent megpróbáltunk, hogy az igát a nyakunkból levegyük.
Egyébként abban az esetben, ha ez közös akarattal megtörténne, akkor szerintem esélye sem lenne itt semmilyen háttérhatalomnak! Csak okosan kellene csinálni.
Amit pedig az államkötvényekkel kapcsolatban szeretnék mondani: emlékszik még valaki a békekölcsönre?
Ez a legegyszewrűbb módja annak, hogy az embereknél lévő pénzt elvegyék, teljesen kifosszák őket!
Egyszerűen bejelenti az állam, hogy fizetésképtelen.
És mindenki mehet, ahová akar! Ennyi!
A nyugdíjakat is elvették, eltőZsdézték, de annyira hülyék voltak, hogy ezzel a hatalmas összeggel megjelenve a tőzsdén is csak elbukták a pénzt! ENnyit a szakértő kormányunkról!
Tetvek, mocsok hazaárulók valamennyien!!!
s_*_ezts_*_rtata
#8 | soveg - 2013. augusztus 27. 09:31:34
Újra feltűnt a jel, ami összeomlást jósol

Az 1937-es Hindenburg léghajó-katasztrófáról elnevezett tőzsdei mutató, mely egyes elemzők szerint krachokat jelez előre, az utóbbi majdnem két hónapban tucatszor fordult elő. Jön az összeomlás?
http://hvg.hu/gaz...osszeomlas
#9 | Kedvesi - 2013. augusztus 27. 09:45:22
Fefe, ennek a népnek ez kell. Látod hogy nem zavarja ha a szomszédja éhezik, mert neki még van enni valamit. Önző gusztustalan a társadalom nagy része, összetett éhezésre lenne szükség, akkor a birkák is felbégetnének.
#10 | talpi - 2013. augusztus 27. 10:33:53
Fefe
Rohadtul nem mindegy"milyen" módszerekkel irtanak ki bennünket.
Nem mindegy, hogy egyáltalán mennyire mernek elmeni, saz viszont rajrunk múlik,hogy meddig tart. Úgy gondolom, jobb állva, harcban meghalni, mint térden állva könyörögni a tyúkszarosért, úgysem hagynak, tehát akkor, "csülőkre MAGyar, az Istenit a sok beszarinak. Vannak még férfiak, és bizony vannak még itt "egri" NŐK is. Ugye nemtévedek,?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.