Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

ĂŤgy gondozd a magyarodat.


Kis segítség magyartartóknak: - A magyar géniusznak két archetípusa van. A bartók és a puskás. A bartók sovány, a puskás kövér.
- A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A magyar emlõs. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdõ magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származásĂş magyart.
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A sárgamagyar... a tágasság Ă©rzetĂ©t kelti. A narancsmagyar....mámoros. A vörösmagyar....meleg. A jĂłmagyarember.... az már a járásárĂłl megismerszik. Mint komor bikáé. Levegõt minden magyar igĂ©nyel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- OlcsĂł magyarnak hĂ­g a leve!

Esterházy Péter

Hozzászólások


#11 | No Shadow Government - 2013. szeptember 01. 04:06:21
Mindenkit,aki a magyarság ellen tesz,az Andrássy 60.-ban kivégezni,a módot attól függõen kiválasztani,hogy mit tett,ha kisebb kaliberû sz@rkavarás,akkor golyó,ha közepes,akkor kötél és villamosszék közt választhatnak a kivégzõk,attól függõen,hogy a tárgyaláson mennyire együttmûködõ/akadékoskodó az elkövetõ.Ha nagy kapás,akkor meg:Mackó,ebédidõ van!
#12 | satu - 2013. szeptember 01. 09:06:20
No Shadow!
Igen tivadar az volt , sõt öcsi bá is , ha jól sejtem . Meg 16 no bell dijasból 11 is . De maga no bell is.
Szent-györgyi is az volt, ha jól emlékszem nemes család volt az övé és beházasodással fertõzték meg õket, mint anno az angol arisztokráciát.
Ettõl függetlenül igazi magyarnak tartotta magát és ezt is adta tovább.
Szegeden az uttörõ téren volt a felségterülete ( most kálvária tér) .ott oktatott dolgozott. most iskola, akkor még kórház volt.
A háború alatt - ha jól emlékszem - a saját repülõjével repülgetett, de furcsa mód haja szála sem görbült.
#13 | No Shadow Government - 2013. szeptember 01. 13:44:44
Öcsi bácsi is az volt? Pics@ba...
#14 | GERRY - 2013. szeptember 01. 16:38:52
Igy tartĂłsĂ­tsd a zsidajodat.

A zsidó könnyen romló árú. Legtöbbször már a születésétöl kezdve büdös és undorító. A disznók ennek ellenére szeretik, fordítva ez már nem egészen igaz.
A büdös zsidónak elöször új nevet kell kreálni, ettöl mindjárt jobbnak és okosabbnak hiszi magát. Ez a fixa idea mindegyikben megvan, pedig tévedés.
Sok életképesebb ( értsd /náluk/; gazdagabb "kiváltságosabb" ) zsidót beltenyészetböl választanak ki arra, hogy akár fajként, akár valláshirdetöként képesek legyenek a parazita életmódba beilleszkedni. Néhány zsidajtipus ma is csak cipész vagy gyári munkás lehet, ezeket arra rendszeresítik, hogy néhány évtizedenként eljátszassák velük az "óhatatlan veeszteségeiket". A kiválasztottak tartósításával kezdetben nincs sok gondunk, mert elbújva a világtól, titkos helyeken táplálják öket gyülölettel mindenki más ellen (Ennek a gyüjtöszava: Goj), majd 13 éves korukban elválasszák öket a szüleiktöl és megcsonkítják öket. Ettöl kezdve mindegyiknek szüksége van egy vagy több gojra, hogy életben tudjon maradni.
Ebben a korban a zsidónak már kialakult elsödleges jellemzöi vannak. Szemüveget kell hordania, göndörödik a haja (egy másik tipusnak a pajesza, nagy orra és füle van valamint még mindig éktelenül büdös.
www.hunlit.hu/files/writers/3.jpg

Tipikus példája ennek az esterhazy peter nevü gyülölködö zsidaj. Arcán - fajtája minden jellegzetessége kirívó és évtizedek óta élösködik a kis mocsok. Agyilag tompa, így annak tartósítást csak a magyar irodalom nagyjainak olvasatával volt képes elvégezni, ha erre nem lett volna vénásan lehetösége, már régen elhullott volna. A tartósításhoz minden zsidó a "holokoszt" nevü agyrémmel táplálkozik (per os) , emésztés közben Jajj, Jajajjj hangokat és büfögést bocsájtva ki a száján s miközben sajnálja magát, mindenki mást gyülöl önmaga körül. Ha ebböl a gyülölt körböl esetleg kikerül, mondjuk az antarktiszra, órákon belül elpusztul, persze ennek ö is a tudatában van ezért a világ minden pontján tapadó-, szívókorongokat fejlesztett ki amivel görcsösen ragaszkodik az általa mélyen megvetett környezet adott pontjához.
A tartósítás legjobb módja oltott mészbe, avagy betonba öntés, de ezt nem szeretik.
A zsidó szükségét érzi, hogy beszéljenek róla. szükségét érzi, hogy önmagáról beszéljen. Mindkét esetben kivirágzik de ennek ellenére se szeretik az emberek a szobájukban tartani mert büdösek. A zsidaj minden változata csak saját fajtáját (bár utálják egymást is) képes elfogadni azt is csak akkor, ha a másik már kialakult gyülöletérzéssel rendelkezik.
Miután évezredek alatt sem voltak képesek beilleszkedni földünk egészséges élet-körforgásába így annak lakossága már hosszú ideje nem akar velük foglalkozni, de ezt egy zsidaj se fogadja el, hiszen abba rövid idön belül beledöglene. Sajnos az évezredek alatt kialakult látszólagos beilleszkedési képességük miatt nem mindenki ismeri fel káros mivoltukat. Pontosan ezek az emberek - bár gojok és születésüktöl kezdve jóindulatuak - okozzák a legtöbb kárt az emberiségnek, mint a zsidó tartósítás legelkötelezettebb hivei. Saját húsukból, saját vérükböl táplálják a világ zsidóságát s miközben meg vannak gyözödve arról, hogy cselekedetükkel a haladást és fejlödést szolgálják, valójában csak a baj - emberre végzetes - forrását óvják és védik cselekedetükkel
A zsidaj tökéletes tartósításának mindössze egy biztos módja van: Az ilyen esterhazy peter féle zsidaj az élö példa arra, mivé fajulhat a mocsok, ha nem figyelünk rá. Nem csak saját magát de a vele egyidöben élö - és esetleg még gyógyítható - zsidajokat is végérvényesen megfertözi akár levegön vagy újabban médián keresztül is. Sajnos az egészséges lelkü emberek világa a mai napig védtelen az ilyen degenerált zsidajok támadásával szemben így amennyiben egyet felfedezünk (elöbb utóbb láttatja magát - pl. Kertész!) abban a pillanatban kötelességünk befogni, karanténba zárni és a legrövidebb idön belül disznótáplálékká alakítani, ugyanis a disznók immunisak a húsukra valamint a büzüket sem csavarja az orrukat (esetleg a farkukat). Kalóriatartalmuk állattartáshoz megfelelö és a disznóbelekben való maradéktalan feloszlásuk után a bennük hidegen tartósított gojgyülölet már nem képes ártani az emberiségnek.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ac/Bookfest-2010-Bp06.JPG/220px-Bookfest-2010-Bp06.JPG
Aki találkozik ezzel a busafejü zsidaj petikével adja át neki üdvözletemet!
#15 | keepfargo - 2013. szeptember 01. 19:01:39
Gerry
Valahogy igy kell irni, jot is, igazat is, csattanosat is, meltot a nyelvunkhoz, meltot a zsidrakokhoz. (Mille grazie, thanks a lot, balsoje spasziba)

Mas;
Ha valakit erdekel, Barany Tamas" Es igy irunk mi c. konyve, szerezze meg, abban pl. Eszte(sza)rhazy is szerepel. Barany nagyon szepen mutatja be a szarhazy trukkjeit, es az arrol szolo irasnak ezt a cimet adta: "Kivezetes a szepirodalombol" - nem veletlenul, hanem okkal....
Puskas Ocsi pedig, ha jol tudom Purzer nevvel szuletett svab csaladbol. Az apja is sokat tett a magyar futballert, jatszott a 38-as VB.-n is.
Bartok ha zsido volt, ha nem, szinten tett valamit a magyar hirnevert,kulturaert, es nem gyulolte sem a magyarokat sem a nep zenejet. Ellentetben ezzel a fent emlitett fereggel, akibol a hulyeseg mellett a gyulolet is csak ugy frocsog. A kis kocsog, valamikor cenzor volt, elutasitott sok jo irodalmi muvet, politikai meg akar egyeni okokbol is, aztan mint nagy fajtestvere Einstein, aki a svajci talalmanyi hivatalban nyulta le, amit lehetett, Szarhazy is lenyult ezt-azt az olvasmanyaibol. Fo tevekenysege azonban arra iranyult, hogy a magyar szolasokat, mondasokat, szofordulatokat es beszelo kepeket (roviden szolva a magyar nyelvet) ertelmetlenne , nevetsegesse tegye, amely teljesitmenyeert meeg a Nobel-dijat is is emlegetni kezdtek -nem is tudom, kik...aztan megiscsak kertesz kapta meg, hiaba, holokamu az holokamu; uberel mindent.

Ne bantsd a magyart, foleg, ha esszel nem ersz fel osi bolcsesegehez, csak ertelmes nyelv-elemeibol ertelmetlen baromsagokat csinalni futja a tehetsegedbol. Remelem, nem termeszetes halallal halsz meg, tetu, nem erdemelned meg. Valami nagyon gonosz, alattomos betegseg tamadjon meg, es lassan, kinok kozott mulj ki ebbol a vilagbol, amit te sem tudtal jobba tenni, csak rosszabba, mint oly sokan masok a fajtadbol. Ne tudj az atkomrol, mert akkor hatekonyabb lesz... eleg, ha itt marad, koztunk, senki nem mondja el neked; elj boldog tudatlansagban, amig ki nem tor a nyavalya rajtad, "magyar irodalmar". Nem erdemelsz semmi reszvetet; az olvasoid annal inkabb.
#16 | mester - 2013. szeptember 02. 09:04:39
Backi, felfedezni vélem rajta a djurtsányi arcvonásokat is, hogy az overdose fedezze õket a lövészárokban!s_*_ezt

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.