Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Drechsler Miksától, Temesvár főrabbijától 1910-ből:


"Ti magyarok vagytok a legősibb nemzet, minden ma élő nemzet közül. Ezt mi, zsidók, nagyon jól tudjuk. Még a kivonulás előtt, Egyiptomban, már ott is megjelentek lovasaitok, és tudtuk rólatok, hogy már ősidők óta léteztek. Amikor a XIX. század végén a kiegyezés után, a kultúrpolitikai terrort már nem lehetett fenntartani tovább, a tudományos kutatásban újra felbukkant a szkíta-hun irányzat, osztrák ügynökök kerestek meg, komoly összeget ajánlottak, hogy a dolog ne derüljön ki. És mi meg is tettük a megfelelő lépéseket."

Hozzászólások


#1 | VaLa - 2013. szeptember 04. 15:46:26
#2 | Gutai Zub - 2013. szeptember 04. 17:00:53
Kedves Miksa!

Hát ha mi vagyunk a legősibb nemzet, bizony a tanulás, fejlődés, emlékezés erre a hosszú időre, nem az erősségünk, ha így nézünk ki ma és ennyire jutottunk.
De ha ezt ti, kazár barátaink, jól tudjátok, és ott voltatok a kezdetben, akkor ez bizonyiték is, hogy nem is lehet annyira ősi az a múlt.
De talán azt akartad mondani:
"Ti magyarok vagytok a legbirkább, a legátverhetőbb, palimadár nemzet, minden ma élő nemzet közül."


- ezt mi zsidók nagyon jól tudjuk- azért is vagyunk itt annyian a nyakatokon........
(na így már jobB)
#3 | szabir - 2013. szeptember 04. 19:20:44
amugy azer szeretnem latni a forrast,mert sok hujjeseget irnak 'nemzeti ' oldalon is

felre ertes ne essek , ezt tusni annelkul is hogy 'kideruljon'

eleg ha minel tobbet olvasol bele legalabb regebbi magayr tortenelem konyvekbe vagy ugy altalaban a szkit s hun dolgokrol es latod a tendenciat ami tart legalabb 200 eve stb


nehany pelda amit nem 'drexler rabbi mond'
#4 | szabir - 2013. szeptember 04. 19:21:04
Marcus Porcius Cato ( 234 B.C.-149 B.C. ) azt irta hogy Szkitiaban elte tul az emberiseg a Vizozont ami Ninus kiraly elott 250 evvel tortent.Ugyancsak o mondja hogy az Umbri-k azok Gallok voltak akik Szkitak.

Plinius ( 23 A.D.-79 A.D. ) azt mondja hogy az Umbri-k Italiaba a legregebbi nep es hogy Szkitak

Annius of Viterbo ( 1432-1502 ) is azt irta hogy az az emberiseg Szkitiaba szuletett ujja a Vizozon utan

Giacomo Filippo Foresti ( 1434-1520 ) is azt irta a Supplementum chronicarum-ba (1483) , hogy a Szkitak kiralysaga rogton az emberiseg kezdeten jott letre.
Es hogy a Szkitak ose Magog volt. A Szkitak koze sorolja az Amazonokat, Baktriaiakat,Partusokat,Hunokat,Hungarokat,Lombardokat,Gotokat,Katalanokat (akiket Alanoknak mond) es a Torokoket.

Epiphanius of Salamis egyhazatya ( 320 A.D.- 403 A.D. ) azt irta hogy a Szkitak epitettek a Babel tornyot es az ő ‘Schytism‘ cimű irasa a Vizozontol a mai napokig terjed.
Es azt hogy mas nemzetek atvettek a Szkitak torvenyeit, szokasait, magatartasat, mint a tisztessegesseg, udvariassag es tisztelettudo tanulas mercejet
es hogy a Szkitak voltak az elsok akik bevezettek az emberiseget a Vizozon utan az udvarias gesztus, a kormanyzas muveszete, es a jo modor, viselkedes fogalmaba.

Eusebius ( 265 A.D.- 340 A.D. ) a Szkitakat Noetol eredezteti es hogy a Vizozontol a Babel tornya epiteseig a Schytizmus uralkodott.

A Chronicon Pascale-ban ( 7.-ik szazad ) azt irja hogy a Szkitizmus a Vizozon utan volt, majd utanna a Hellenizmus.

Johannes Boemus ( 1485-1535 ) azt irta hogy a Szkitakat sohasem tudta megrontani a mas nemzetek vad es nyers viselkedese.

Johannes Nauclerus ( 1425-1510 ) azt irta hogy a Szkitak mindig hiresek voltak a kivalo es hosies tetteikrol es a torteneszek ha beszelnek roluk mindig derek es nagylelku embereknek mondjak oket.

Giambattista Vico ( 1668-1744 ) filozofus,jogasz,tortenesz az 1720-ban irt ‘Universal Right’ konyveben még azt irja, hogy a Szkitak kozt nem volt kulonbseg a nemesseg es a ‘plebejusok’ kozt es hogy ez még megvan az erdélyi Székelyek közt akik Szkita fajuak es a legregibb Hunoktol szarmaznak, es akik bár gazdalkodassal es allattenyesztessel foglalkoznak egyenjogu nemeseknek vallják magukat.Továbbá mondja hogy az emberiség a Káldeusoktól, a Szkitáktól es az Egyiptomiaktól származik és hogy a profán történelem azért emliti Tanaus-t Sesostris elott , mert a Szkitak Armenia hegyeinel laktak ahol a Vizozon idejen a Barka megpihent.
#5 | teGergoChemtrailsBp - 2013. szeptember 04. 21:31:34
És arról hallottatok, hogy az idén érettségizők olyan megkönyvesített kivonatát kapták meg az Alaptörvénynek, mely könyv legelső lapján egy szkíta aranyszarvas került ábrázolásra (a könyv végén megjegyzéseket is fűznek az összes felhasznált képhez, és ezt is megnevezték, mint szkíta aranyszarvast) - miközben a bevezetőben már csak "a magyarság 1000 éves történelme" van előtérben?
#6 | Kore - 2013. szeptember 04. 23:05:54
TeGergő!
Okos vagy! s_*_v
#7 | tour - 2013. szeptember 05. 09:38:43
Gergő, tavaly mi is kaptunk ebből a tórás tekercsből, így van az első lapon a zöldhalompusztai szkíta aranyszarvas látható... és úgy az egész televan ellentmondásokkal.
De azóta már megvolt a 4. módosítás is, így akármit beletehetnek, írhatnak.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.