Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az √∂sszeesk√ľv√©s elt√°vol√≠t√°s√°hoz lassan minden a hely√©re ker√ľl!


Az √∂sszeesk√ľv√©s elt√°vol√≠t√°s√°hoz lassan minden a hely√©re ker√ľl - √údv√∂zl√ľnk a v√©gj√°t√©kban!

$ A glob√°lis biztons√°gi er√Ķk felsorakoztak, hogy bez√°rj√°k a korrupt elitet.
$ Egy √ļj nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g √∂lt testet az ENSZ tagorsz√°gok 90 sz√°zal√©k√°nak t√°mogat√°s√°val.
$ Nem csak egy PR-show-b√≠r√≥s√°g, hanem enged√©llyel rendelkez√Ķ, legitim, √©s v√©grehajthat√≥.
$Az utols√≥ r√©szek a hely√ľkre ker√ľlnek: a vagyoni eszk√∂z√∂k ellen√Ķrz√©se, 173 √°llam sz√∂vets√©ge, egy hatalmas glob√°lis biztons√°gi er√Ķ... √©s a jog√°llamis√°g.

2013 szeptember 1. - Neil Keenan trilli√≥ doll√°ros per√©nek kezdet√©t√Ķl fogva, a korrupt nyugati banki elit √©s v√©rvonal csal√°dok ellen, a g√ļnyol√≥d√≥k mindig azt k√©rdezt√©k: "Ki tudna valaha is v√©grehajtatni egy ilyen √≠t√©letet? √Čs milyen megfelel√Ķen felhatalmazott nemzetk√∂zi rend√Ķri szervezet ny√ļjhat ehhez glob√°lis er√Ķt, hogy t√©nylegesen le√°ll√≠ts√°k a mindent √°that√≥ h√°l√≥zat befoly√°s√°t, ami belesz√∂v√Ķd√∂tt minden hatalmi strukt√ļr√°ba, legyen az p√©nz√ľgyi, katonai, oktat√°si, mez√Ķgazdas√°gi, vagy gy√≥gyszeripari? √Čs honnan fognak √©rkezni a hatalmas er√Ķfesz√≠t√©shez sz√ľks√©ges alapok?"

√údv√∂zl√ľnk a v√©gj√°t√©kban!

A leg√ļjabb h√≠r a Keenan csoportt√≥l, hogy a jogalap, a p√©nz√ľgyi t√Ķke√°tt√©tel, a v√©grehajt√°si/biztons√°gi appar√°tus, √©s a glob√°lis k√∂z√∂ss√©g egy√ľttm√Ľk√∂d√©se, ami ahhoz sz√ľks√©ges, hogy a k√∂zels√©gbe hozza a szabads√°g√©rt val√≥ harcot, mostanra egy vonalba ker√ľlt.

Azok, akik √©len j√°rnak ebben a harcban, m√°r √©vtizedek √≥ta ismertek, √©s csak az √∂sszeesk√ľv√©s alapjainak egy lass√ļ √©s gondos al√°√°s√°sa t√°vol√≠thatja el ezt a glob√°lis r√°kot, az er√Ķszakos forradalmak tragikus t√©ved√©sek - az ilyen v√©res g√∂rcsrohamok voltak val√≥j√°ban az elit kedvenc eszk√∂zei az ellen√Ķrz√©sre √©vsz√°zadokig, k√°oszt teremtve, √©s lehet√Ķv√© t√©ve sz√°mukra, hogy az egyre szigor√ļbb ellen√Ķrz√©ssel megragadj√°k az emberis√©get a "rend" nev√©ben. Ahogy David Wilcock nemr√©g r√°mutatott, a Szovjetuni√≥ buk√°sa √ļgy t√Ľnt, mintha egyik napr√≥l a m√°sikra t√∂rt√©nt volna, de azt m√°r gondosan tervezt√©k √©vtizedek √≥ta az orosz hazafiak, akik apr√≥l√©kos munk√°val kivett√©k a hatalmi t√°maszokat a bolsevik hegem√≥nia al√≥l a csendes tervez√©s √©veiben. Az er√Ķszakos forradalmak szinte mindig k√°oszt √©s nagyobb zsarnoks√°got eredm√©nyeztek. Megrohamozni a Bastillet k√©ts√©ges volt, az elnyomott francia n√©p dics√Ķs√©ges √©lm√©nye, de ez vezetett k√∂zvetlen√ľl a r√©muralomhoz, √©s Nap√≥leon v√©gs√Ķ felemelked√©s√©hez, mik√∂zben a Rothschildok mindk√©t f√©l ellen j√°tszottak, hogy elk√©peszt√Ķ gazdags√°got, √©s a glob√°lis bankrendszer ellen√Ķrz√©s√©nek hossz√ļt√°v√ļ terveihez sz√ľks√©ges alapot halmozzanak fel.

√ögy t√Ľnik, hogy a Keenan csoport apr√≥l√©kosan al√°√°sta a korrupt oligarchi√°t - a behatol√°s a m√Ľk√∂d√©s√ľkbe, a sz√°ml√°ik meghekkel√©se, a sz√∂vets√©gesek gondos √∂sszehoz√°sa, egy hiteles jogi mechanizmus l√©trehoz√°sa a letart√≥ztat√°sukhoz, a legitim biztons√°gi er√Ķk √∂ssze√°ll√≠t√°sa, √©s ami a legfontosabb, a nemzetek ellopott vagyonainak a helyre√°ll√≠t√°sa egy glob√°lisan szentes√≠tett gondnoks√°ghoz - most szinte minden a hely√©n van. Az eg√©sz a Sz√°ml√°kig ny√ļlik vissza. Az elit tisztess√©gtelen tr√ľkk√∂z√©se a Glob√°lis Fedezeti Sz√°ml√°kkal tal√°n a K√∂z√©pf√∂lde Gy√Ľr√Ľk Ur√°hoz hasonl√≠that√≥. Amikor elpusztult, a rosszindulatra alapozott s√∂t√©t torony egyszer√Ľen √∂sszeomlott, √©s a l√°tsz√≥lag bevehetetlen er√Ķd csak egy halom t√∂rmel√©k maradt. Amikor a Keenan csoport v√©gs√Ķ l√©p√©se, hogy ellen√Ķrizz√©k az eszk√∂z√∂ket megt√∂rt√©nik, v√°rhat√≥, hogy a fiat valuta birodalom csal√°rd alapja megd√∂bbent√Ķ sebess√©ggel elt√Ľnik. A sz√∂vets√©ges √°zsiai √Ķsi kl√°nok egyes√≠tett√©k er√Ķiket Keenanel a k√∂zelm√ļltbeli megbesz√©l√©sek nyom√°n a befoly√°sos Albert Chiang gr√≥ffal Hongkongban, √©s a Keenan csoport tervei az eszk√∂z√∂k ellen√Ķrz√©s√©re j√≥l haladnak.

A glob√°lis biztons√°gi er√Ķk pontos jellege, melyek levad√°ssz√°k √©s letart√≥ztatj√°k az √∂sszeesk√ľv√©s vezet√Ķit √©s alkalmazottaikat, most m√©g nem der√ľlhet ki nyilv√°nval√≥ okokb√≥l. Keenan sz√°nd√©kosan hom√°lyos ebben a k√©rd√©sben a legut√≥bbi vide√≥√ľzenet√©ben. Meghagyja az √∂sszeesk√ľv√©snek, hogy kital√°lj√°k, vajon melyik frakci√≥ fordult ellen√ľk, kik a h√≠rszerz√Ķ kett√Ķs√ľgyn√∂k√∂k, mely elemei az Interpolnak, az MI6-nek, a CIA-nek, az NSA-nek, az orosz FSB-nek, a NATO-nak, vagy a Pentagonnak szabads√°gharcosok val√≥j√°ban, melyik j√≥l megvesztegetett b√≠r√≥nak nem volt lelkiismereti v√°ls√°ga, melyik Moszad neh√©zfi√ļ k√∂vetett el cionista m√©sz√°rl√°st a Bilderberg profit nev√©ben... vagy melyik b√°b √°llamf√Ķ v√°rja a pillanatot, hogy lehet√Ķs√©get adjon az emberis√©g gy√Ķzelm√©re. Ezekhez a b√°trakhoz m√©g hozz√° lehet adni a t√∂bb ezer b√°tortalan √©s r√©m√ľlt kabalista k√∂z√©pszint√Ľ alkalmazottat, akik bossz√ļt fognak √°llni, ha egyszer megl√°tnak egy prominens glob√°lis elitist√°t karpereccel "s√©t√°lni". √ēk m√°r a bizony√≠t√©kokat gy√Ľjtik cser√©be az √©let√ľk√©rt vagy szabads√°guk√©rt , ahogy a menek√ľl√©si utak elt√Ľnnek.

Neil Keenan eredeti tájékoztatója angol nyelven
http://www.youtub...9_v3Xa7k2U

Id√Ķk√∂zben az √ļj Nemzetk√∂zi Emberjogi B√≠r√≥s√°g form√°ja vil√°goss√° v√°lik. Neil Keenan-nek siker√ľlt elint√©znie egy hosszabb interj√ļt egy nemzetk√∂zi jog√°sz/jogtud√≥ssal, aki seg√≠t l√©trehozni term√©szet√©ben √©s helyzet√©ben ezt az √ļj b√≠r√≥s√°got - egy glob√°lis emberjogi b√≠r√≥s√°g, mely m√°r enged√©lyezve van egy szabad orsz√°gban, mely az el nem k√∂telezett mozgalomhoz tartozik. Ez a kiv√°l√≥ b√≠r√≥ szorosan egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt Keenan-nel az elm√ļlt k√©t √©vben. Az √∂sszeesk√ľv√©s buk√°s√°t k√∂vet√Ķen a helyzet egy√ľtt j√°r azzal, hogy sz√ľks√©ges egy romlatlan, vil√°gszerte elismert nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g, mely szil√°rd jogi alappal rendelkezik, hat√©kony az igazs√°gszolg√°ltat√°sban, √©s ami a legfontosabb, gyors v√©grehajt√°si mechanizmusaival √©rv√©nyes√≠theti az igazs√°got.

Az √ļgynevezett nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°gok, melyek m√°r l√©teznek, (ahogyan az v√°rhat√≥ volt) globalista csal√°sok. A Nemzetk√∂zi B√≠r√≥s√°g, a Nemzetk√∂zi B√ľntetb√≠r√≥s√°g, az Eur√≥pai Uni√≥ Emberjogi B√≠r√≥s√°ga, az Amerika-k√∂zi B√≠r√≥s√°g K√∂z√©p- √©s D√©l-Amerik√°ban, az Afrikai Uni√≥ B√≠r√≥s√°ga, mind ugyanazon az alapvet√Ķ jogi hib√°n alapul. Egy hiteles b√≠r√≥s√°ggal ellent√©tben ezek nem "nyilv√°ntart√°si b√≠r√≥s√°gok" - m√°s sz√≥val az eseteket nem tett√©k k√∂zz√©, adatb√°zisuk nem kereshet√Ķ, a visszautas√≠tott √ľgyeket egy t√°rgyal√°s sem t√°rta fel. Ezeket a b√≠r√≥s√°gokat mind szerz√Ķd√©sek hozt√°k l√©tre, melyhez a v√°dlott f√©l hozz√°j√°rul√°sa sz√ľks√©ges - m√°s sz√≥val egy nemzet, mely esetlegesen emberi jogi jogs√©rt√©seket k√∂vetett el, egyszer√Ľen nem vesz r√©szt a szerz√Ķd√©sben, √≠gy kivonja mag√°t (ahogy az USA tette) a b√≠r√≥s√°g hat√°sk√∂r√©b√Ķl.

R√°ad√°sul ezek a b√≠r√≥s√°gok megk√∂vetelik, hogy minden jogorvoslati lehet√Ķs√©get a v√°dlott korm√°ny ellen el√Ķsz√∂r ki kell mer√≠teni, miel√Ķtt a b√≠r√≥s√°g t√°rgyalja az √ľgyet. Teh√°t ha van egy milli√≥ kidoband√≥ doll√°rod feldolgozni egy esetet a f√©l tucat r√©teg korrupt √©s ellens√©ges igazs√°gszolg√°ltat√°si rendszerre, akkor tal√°n lehet m√©g egy es√©lyed, - tal√°n - hogy meghallgasson a nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g.

Mint oly sok √∂sszeesk√ľv√©s tervezte int√©zm√©ny, ezek a b√≠r√≥s√°gok az√©rt l√©teznek, hogy kik√ľsz√∂b√∂lj√©k √©s megakad√°lyozz√°k azt a c√©lt, mely el√©r√©s√©re √°ll√≠t√≥lag alap√≠tott√°k √Ķket. A Vil√°gbankot az√©rt hozt√°k l√©tre, hogy felsz√°molja a szeg√©nys√©get - annak szentelte mag√°t, hogy kiterjessze a szeg√©nys√©get a glob√°lis ad√≥ss√°g k√∂zepette. Az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezet√©t √°ll√≠t√≥lag az√©rt hozt√°k l√©tre, hogy megv√©dje minden nemzet szuverenit√°s√°t egy glob√°lis b√©kefenntart√°son kereszt√ľl - ez kev√©ss√© mondhat√≥ el r√≥la. A nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°gok nagyr√©szt az√©rt l√©teznek, hogy egy hivatalosan szentes√≠tett lefoly√≥ lyukat hozzanak l√©tre, ahol az emberjogi vissza√©l√©sek esetei elt√Ľnnek.

A jelenleg form√°l√≥d√≥ √ļj b√≠r√≥s√°g jelent√Ķsen elt√©r√Ķ. El√Ķsz√∂r is nem szerz√Ķd√©sen alapul (mint a jelenlegi csal√°rd b√≠r√≥s√°gok, melyek joghat√≥s√°ga el√Ķl megsz√∂ktek a s√ļlyos elk√∂vet√Ķk azzal, hogy egyszer√Ľen kivonultak a szerz√Ķd√©sb√Ķl), hanem az igazs√°gy√ľgyi miniszterek meg√°llapod√°si levelein (vagy azzal egyen√©rt√©k√Ľ hivatal) a 173 orsz√°gb√≥l (az ENSZ tags√°g√°nak 90 sz√°zal√©ka) egy el nem k√∂telezett mozgalomban, akik √∂sszefogtak, hogy legy√Ķzz√©k az √∂sszeesk√ľv√©st, melyben v√°llalj√°k, hogy nemzeteik tiszteletben tartj√°k a b√≠r√≥s√°g joghat√≥s√°g√°t. M√°sodszor ez egy teljesen megalapozott nyilv√°ntart√°si b√≠r√≥s√°g lesz, minden esete k√∂zz√© lesz t√©ve egy kereshet√Ķ adatb√°zis l√©trehoz√°s√°val, mely sz√ľks√©ges egy √©l√Ķ jogalanynak, hogy legitim legyen. Harmadszor folytatja k√ľldet√©s√©t, mint glob√°lis emberjogi b√≠r√≥s√°g a K√∂z√∂s Jog alapj√°n, √©s a nemzetk√∂zi egyezm√©ny szervezete konstrukt√≠v szerz√Ķd√©si jog√°n alapulva. Nem a titokzatos, hamis NESARA vagy OPPT szupertitkos, h√°tt√©r√ľzlet, t√∂rv√©ny √°ltal nem kihirdetett internetes csal√≥k, de az √©vsz√°zadok felhalmozott precedensei mindenki vizsg√°lat√°ra nyitva √°llnak, √©s megfelel√Ķen nyilv√°noss√°gra hozottak.

Azon globalista elitist√°k sz√°m√°ra, akik √∂nel√©g√ľlten g√ļnyol√≥dnak, ahogy ezeket a sorokat olvass√°k, √©s arra gondolnak: "igen, gyertek √©s kapjatok el j√≥tev√Ķk - megn√©zhetitek, hogyan ny√ļlhattok a p√©nzemhez √©s a szabads√°gomhoz!" - van n√©h√°ny meglep√Ķ h√≠r√ľnk. Mivel a b√≠r√≥s√°gi szab√°lyokat a szerz√Ķd√©si jog alapj√°n hozt√°k l√©tre, egy√ľtt fognak m√Ľk√∂dni a Nemzetk√∂zi Kereskedelmi Kamar√°val, mely jelenleg az ENSZ √°ltal szentes√≠tett √©s szinte minden orsz√°g al√°√≠rta a vil√°gon (bele√©rtve az Egyes√ľlt √Āllamokat), lehet√Ķv√© teszi az azonnali √∂sszegy√Ľjt√©st a helyi mechanizmusokon kereszt√ľl b√°rmely √©s minden √≠t√©let r√©v√©n b√©r letilt√°s, vagyon z√°rol√°s, √©s minden m√°s megfelel√Ķ m√≥don.

Azok az indon√©z b√≠r√°k √©s m√°s tisztvisel√Ķk, akikr√Ķl azt √°ll√≠tj√°k, hogy illeg√°lisan √∂sszeesk√ľdtek, hogy tarts√°k Marha Wibawat (Nelu), tudom√°sul kell venni√ľk a b√∂rt√∂nt. K√©sz√ľl ellen√ľk a panasz, √©s a nev√ľk ismert. Egy id√Ķablak maradhat ebben a helyzetben a megold√°sra, de a panasz folyamatban van.

Vagy a glob√°lis elitist√°k egyszer√Ľen megint s√≠rhatnak, hogy "nem vagyok hajland√≥ elismerni a b√≠r√≥s√°g joghat√≥s√°g√°t!". Nos, sok szerencs√©t hozz√°. Ami j√≥ az √∂sszeesk√ľv√©s lib√°j√°nak, az j√≥ a sz√∂vets√©g g√ļn√°rj√°nak - az elit b√∂rt√∂nbe vetett embereket √©s elvette a vagyonukat minden nap az egyet√©rt√©si precedens alapj√°n a megjelen√©s elmulaszt√°s√°val, vagy a b√≠r√≥s√°gi hat√°sk√∂r√∂k elismer√©se r√©v√©n a v√°laszad√°s t√∂rv√©ny√©n kereszt√ľl √∂nmag√°ban. T√©nyleg nincs ki√ļt ebb√Ķl fi√ļk √©s l√°nyok.

Mi vagyunk a vil√°g. √Čs ti nem azok vagytok.

√Čs ott van az a kis gond az √ļj glob√°lis rend√Ķrs√©ggel, mely hamarosan deb√ľt√°l. Ahogy Keenan mondja a mell√©kelt vide√≥ban, ez az er√Ķ f√ľggetlen√ľl m√Ľk√∂dik a korrupt korm√°nyokt√≥l, a Glob√°lis Sz√°ml√°kr√≥l lesznek finansz√≠rozva, √©s √ļj nemzetk√∂zi b√©kefenntart√≥ meg√°llapod√°sok ir√°ny√≠tj√°k, megalapozva egy biztons√°gos ar√©n√°t egy eg√©szs√©ges versenyhez egy t√∂bbp√≥lus√ļ vil√°gban - melyben a sz√°nd√©kosan l√©trehozott hi√°ny a m√ļlt√©. Ha van egymilli√≥szor t√∂bb, mint amennyi a bolyg√≥ fenntart√°s√°hoz sz√ľks√©ges - egy durva becsl√©s a F√∂ld bolyg√≥ gazdags√°g√°r√≥l -, akkor az er√Ķforr√°sok√©rt folytatott v√©gtelen harc v√©g√ľl megsz√Ľnhet.

M√©g nem vagyunk ott. A v√©gj√°t√©k durva lesz. Sok minden van, amit most m√©g nem lehet elmondani. Keenan mark√°ban m√°r ott vannak az √°szok. √Čs mindig egy dal van az ajk√°n. Ez egyenes, √©s azt mondja, ahogy van. Matt G.-t√Ķl a "A legjobb anti-illumin√°tus/√ļj vil√°grend dal 2012-ben" - "T√∂r√∂tt monitorok".
http://www.youtub...ySPGHmke7g

Michael Henry Dunn
http://ujvilagtud...ixZL9Lt8pk


A pontok összekötése Szíria, Fukushima, az Olimpiai terrorfenyegetések és a náci CIA között

A k√≠s√©rlet, hogy h√°bor√ļt ind√≠tsanak Sz√≠ri√°ban, a hirtelen megemelkedett sug√°rz√°s Fukushim√°ban, a terrorfenyeget√©sek Sza√ļd-Ar√°bia r√©sz√©r√Ķl a k√∂vetkez√Ķ Orosz Olimpiai J√°t√©kok idej√©n, √©s m√°s szokatlan vil√°gi esem√©nyek r√©szei egy r√©g megtervezett nagyobb √∂sszeesk√ľv√©snek, hogy fel√°ll√≠tsanak egy fasiszta vil√°gkorm√°nyt.

Mindannyiunk szerencs√©j√©re a cselekm√©nyek napvil√°gra ker√ľlnek, √©s a Sabbat n√°cik em√∂g√∂tt most nagyon, nagyon megijedtek. Az amerikai v√°llalati rabszolga Barack Obama emiatt v√°lik az eg√©sz vil√°gon nevets√©g t√°rgy√°v√° azon k√≠s√©rlet√©vel, hogy az amerikai hadsereggel t√°mogassa az al-Kaid√°t nyilv√°nval√≥ hazugs√°gok alapj√°n.

A folyamatban l√©v√Ķ sz√≠riai m√Ľvelet region√°lis k√∂zpontja egy terrorista kik√©pz√Ķ iskola T√∂r√∂korsz√°gban, melyet egy n√°ci CIA fed√Ķszerv, az √ļgynevezett Jamestown Alap√≠tv√°ny m√Ľk√∂dtet, MI5 forr√°sok szerint. A kulcsfontoss√°g√ļ szerepl√Ķ ebben a cselsz√∂v√©sben a n√°ci Koponya √©s Csontok k√ľl√ľgyminiszter John Kerry.

Hogy ezeknek a t√∂meggyilkos b√Ľn√∂z√Ķknek a letart√≥ztat√°sa mikor kezd√Ķdik el nem ismert, de a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©seiket egyre k√∂nnyebb megj√≥solni, √©s √≠gy k√∂nnyen megel√Ķzhet√Ķk. A k√∂vekez√Ķ esem√©nyek, melyeket a n√°cik megpr√≥b√°lnak hangszerelni, val√≥sz√≠n√Ľleg magukban foglalnak egy jelent√Ķs olajv√°ls√°got, melyet a Szuezi-csatorna lez√°r√°s√°val id√©znek el√Ķ, egy p√©nz√ľgyi v√°ls√°got, melyet a sz√°rmaz√©kos piac √∂sszeoml√°sa √©s a nukle√°ris terrorizmus okoz, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √ľgyn√∂ks√©gi forr√°sok szerint.

H√°tral√©pve egy percre megl√°thatjuk a nagyobb k√©pet a k√ľl√∂nf√©le bennfentesek vallom√°sait √∂sszerakva az √©vek sor√°n, a terv, hogy l√©trehozzanak egy Sabbat n√°ci vil√°gkorm√°nyt, teljesen √°tl√°that√≥v√° v√°lt.

Tudjuk p√©ld√°ul pil√≥t√°k √©s m√°sok tan√ļvallom√°saib√≥l, hogy id√Ķsebb George Bush √©s John Kerry egy speci√°lis j√°rat fed√©lzet√©n utaztak P√°rizsba, Franciaorsz√°gba, hogy tal√°lkozzanak Ir√°n k√©pvisel√Ķivel annak √©rdek√©ben, hogy megk√©rj√©k √Ķket, hogy foglalj√°k el az amerikai nagyk√∂vets√©get Ir√°nban, √©s hogy a szem√©lyzetet tarts√°k t√ļszk√©nt fogva, am√≠g az 1980-as eln√∂kv√°laszt√°s tart, annak a tervnek a r√©szek√©nt, hogy biztos√≠ts√°k, az amerikai eln√∂k√∂t, Jimmy Cartert nem v√°lasztj√°k √ļjra 1980-ban.

Egyszer, amikor Ronald Reagan aleln√∂ke lett, amit szint√©n tudunk egykori szovjet magasrang√ļ vez√©rkari tisztekt√Ķl √©s m√°sokt√≥l, George Bush azt mondta Mihail Gorbacsovnak, hogyha √Ķ beleegyezik abba, hogy lehet√Ķv√© v√°ljon a Szovjetuni√≥ buk√°sa, akkor az EU v√°lik az √ļj Szovjetuni√≥v√°.

Azt√°n l√°ttuk a fiatalabb George Busht √©s a fasiszt√°kat elv√©gezni a szeptember 11-i t√°mad√°sokat, hogy el√Ķ√≠rjanak egy n√°ci alkotm√°nyt, ami az Amerikai Hazafias T√∂rv√©nyk√©nt ismert, √©s megkezd√Ķd√∂tt egy hatalmas inv√°zi√≥ a K√∂zel-Keleten.

A terv mag√°ban foglalt egy weimari k√∂zt√°rsas√°g t√≠pus√ļ gazdas√°gi v√°ls√°got az Egyes√ľlt √Āllamokban √©s Eur√≥p√°ban annak √©rdek√©ben, hogy l√©trehozz√°k a felt√©teleket Eur√≥pa tov√°bbi fasiz√°l√≥d√°s√°hoz.

Ennek a tervnek a r√©sze volt egy hatalmas olajv√°ls√°g l√©trehoz√°sa a K√∂zel-Keleten, hogy el√Ķk√©sz√≠tse a talajt az iraki inv√°zi√≥hoz, √©s az √ļgynevezett arab tavasz sz√°m√°ra, melyek mind azon er√Ķfesz√≠t√©sek r√©szei voltak, hogy r√°s√≥zz√°k a n√°ci sz√∂vets√©ges Muzulm√°n Testv√©ris√©get a r√©gi√≥ korm√°nyaira.

A Muzulm√°n Testv√©ris√©gnek kellett volna azt√°n √ļjra√©leszteni egy p√°n-Muzulm√°n Kalif√°tust, √©s kiprovok√°lni egy Kereszt√©ny Muzulm√°n szent h√°bor√ļt, hogy beteljes√≠ts√©k a bibliai Armageddon pr√≥f√©ci√°kat, fasiszta P2 P√°holy inform√°torok szerint. A v√©geredm√©nynek egy fasiszta vil√°gkorm√°nynak kellett volna lennie, melyet egy 1 milli√≥ tagra becs√ľlt Sabbat n√°ci szekta m√Ľk√∂dtetett volna. Barack Obam√°nak kellett volna a barna arcnak lenni ebben a vil√°gkorm√°nyban annak √©rdek√©ben, hogy elfogadhat√≥ legyen a nem eur√≥paiak sz√°m√°ra is.

Most n√©zz√ľk meg, hogy ez a terv mik√©nt bontakozik √©s leplez√Ķdik le jelenleg. A Muzulm√°n Testv√©ris√©g korm√°ny buk√°sa Egyiptomban volt a legfontosabb eleme a leleplez√Ķd√©snek, mivel ez z√°rhat√≥v√° teszi a Szuezi-csatorn√°t, √≠gy okozva jelent√Ķs olajv√°ls√°got, √≠gy a tervet sokkal nehezebb kivitelezni. Ugyanakkor a P2 fasiszta P√°holy tagjainak √©s n√°ci m√Ľveleti k√∂pontjuknak T√∂r√∂korsz√°gban √°ll√≠t√≥lag m√°ra m√°r el kellett volna t√°vol√≠tania a sz√≠r korm√°nyt, de nem siker√ľlt.

A k√≠s√©rlet, hogy a sz√≠r korm√°nyt okolj√°k a szarin g√°zt√°mad√°s miatt saj√°t √°llampolg√°rai ellen, hogy kiprovok√°ljanak egy nyugati inv√°zi√≥t Sz√≠ri√°ban, s√ļlyosan √©rintette √©s megb√©n√≠totta a n√°ci mozgalmat.

A brit b√°b minisztereln√∂k√©, David Cameron√© volt a k√©tes megtiszteltet√©s, hogy √Ķ legyen az els√Ķ brit minisztereln√∂k, akit 1782 √≥ta leszavaztak a parlamentben. Cameron v√°rhat√≥an decemberben elhagyja hivatal√°t, √©s a brit politikai rendszer akkor felszabadul az √∂sszeesk√ľv√©s ellen√Ķrz√©se al√≥l, MI5 forr√°sok szerint.

Az is v√°rhat√≥, hogy a brit parlament a k√©tp√°rti rendszerb√Ķl egy sokkal nehezebben ir√°ny√≠hat√≥ n√©gyp√°rtrendszerr√© alakul, a forr√°sok j√≥slata szerint.

A sz√≠riai v√°ls√°g felt√°rta, hogy a n√°cik ir√°ny√≠tj√°k T√∂r√∂korsz√°got, Izraelt, Sza√ļd-Ar√°bi√°t √©s a washingtoni l√°tszat korm√°nyt, mely nem ir√°ny√≠tja a saj√°t fegyveres er√Ķit. Barack Obama nevets√©g t√°rgya lesz, ha el√©g szem√©rmetlen√ľl m√©g mindig azt fontolgatja, hogy elmegy a G20 cs√ļcstal√°lkoz√≥ra a h√©ten Oroszorsz√°gba.

A kulcs n√°ci sz√∂vets√©ges Sza√ļd-Ar√°bia is komoly bajban van. Amikor a sza√ļd-ar√°biai h√≠rszerz√©si f√Ķn√∂k √©s Bush tr√≥ger haverja Bandar bin Sultan Herceg megfenyegette Oroszorsz√°got egy terrort√°mad√°ssal a k√∂zelg√Ķ Szocsi T√©li Olimpi√°n, v√©gzetes hib√°t v√©tett. Meg√°llapod√°s szerint, m√©g akkor is, ha egyes korm√°nyok t√°mogatj√°k a terrorizmust, tagad√°suknak hihet√Ķnek kellett volna lennie. A sza√ļdi korm√°ny √©s a terrorfenyeget√©s k√∂zvetlen √∂sszek√∂thet√Ķs√©ge megengedte Oroszorsz√°gnak azt a lehet√Ķs√©get a nemzetk√∂zi jog alapj√°n, hogy jogszer√Ľen megt√°madja Sza√ļd-Ar√°bi√°t.

Tekintettel a helyzetre a Zsid√≥knak mindenk√©ppen el kell t√°vol√≠taniuk a n√°ci szem√©tl√°da √°rul√≥ Benjamin Netanyahut, √©s felszabad√≠taniuk Izraelt, miel√Ķtt az esem√©nyek kiker√ľlnek az ellen√Ķrz√©s al√≥l.

Netanyahut felvett√©k, amikor azzal fenyegette egy telefonh√≠v√°sban az akkori minisztereln√∂k√∂t Naoto Kant, hogy felrobbantja az √∂sszes jap√°n atomreaktort, k√∂zvetlen√ľl a 2011 m√°rcius 11-i jap√°n elleni nukle√°ris √©s sz√∂k√Ķ√°r t√°mad√°st k√∂vet√Ķen. A motiv√°ci√≥ az volt, hogy k√©nyszer√≠ts√©k Jap√°nt, hogy √≠r√°sban mondjon le az amerikai kincst√°ri vagyonr√©sz√©r√Ķl a n√°cik jav√°ra (amit Kan pontosan megtett), a jap√°n katonai h√≠rszerz√©s szerint. A nukle√°ris terror, hogy le√°ll√≠ts√°k a jap√°n atomreaktorokat szint√©n a k√©nyszer√≠t√©st szolg√°lta, hogy Jap√°n t√∂bb olajat import√°ljon a K√∂zel-Keletr√Ķl, a n√°cik √°ltal tervezett olajv√°ls√°g r√©szek√©nt.

A legut√≥bbi radioaktivit√°s n√∂veked√©st amit Fukushim√°b√≥l jelentettek, a nukle√°ris ipari hullad√©k (t√∂bbnyire orvosi) lerakod√°sa okozta, a n√°ci Moszad frakci√≥ jap√°n gengszter alv√°llalkoz√≥i szerint. A c√©l az, hogy zsarolj√°k a jap√°n korm√°nyt, hogy megakad√°lyozz√°k az atomreaktorok √ļjraind√≠t√°s√°t. √úzenet Netanyahunak: j√∂nni fognak √©rted, √©s nincs az univerzumban olyan hely, ahov√° elb√ļjhatn√°l!

Mindenestre nincs addig v√©ge, am√≠g ez be nem fejez√Ķd√∂tt, de m√©g akkor is, ha a fasiszt√°k ellen√Ķrizte v√°llalati m√©di√°t olvassa valaki, annak is egyre nyilv√°nval√≥bb√° v√°lik, hogy a Sabbat n√°cik napjai meg vannak sz√°ml√°lva.

Benjamin Fulford
http://ujvilagtud...ixYetLt8pk

HozzŠszůlŠsok


#1 | GERRY - 2013. szeptember 08. 13:43:48
Kameleon - hol a link? - ami a végén van az nem ez a szöveg... vagy abból van valami link vonalán?

jó lenne ha érteném, miért vagyok a hír hallatán olyan visszafogott...

...szerintetek ha ez az √ďRI√ĀSI HATALOM egyszer kiszabadul a palackb√≥l akkor vissza is fog abba menni?

(...na elolvasom. :| csak azt tudnám miért gyötröm magam halálra ilyen hírekkel?s_*_francba)
#2 | Vizilo - 2013. szeptember 08. 13:44:25
Bar csak igaz lenne de sajnos en mar nem hiszek a mesekben..))( Magan velemeny, most jelenleg a nagykutya törveny van ervenyben )
#3 | Kameleon - 2013. szeptember 08. 13:50:44
YouTube Videů


1.bp.blogspot.com/-jjeqCswdAlU/UgVZKwaxiyI/AAAAAAAAGK4/X4FxZM79Cis/s1600/July+2013.+Hong+Kong.+Neil+Keenan+and+Count+Albert+Chiang.+New+valuation.+Global+Collateral+Accounts+hold+$93+(ninety+three)+quadrillion+in+asset+backed+funds.+%231ab.jpg

http://nesaranews...hiang.html
http://jhaines6.w...l-control/

eclinik.files.wordpress.com/2013/08/nkwithcounta.jpg
(Neil Keenan with Count Albert Chiang in Hong Kong, July, 2013)

eclinik.files.wordpress.com/2013/08/foto-bl0002.jpg
(Bra. Lestari Purbaningrum, a.k.a. Bra. Maryam Budilestari, a.k.a. Bra. Maria Agnes Budiles)

http://eclinik.wo...nal-moves/
#4 | Kameleon - 2013. szeptember 08. 13:58:35
livedoor.blogimg.jp/turuhageoyaji/imgs/a/c/ac367a92.jpg
From left to right are Benjamin Fulford, spokesperson for the White Dragon Society, Chodoin Daikaku, liaison for the world's martial art's societies and "Alexander Romanov" gnostic Illuminati Grandmaster.

http://blog.lived...88902.html


#5 | gladiator07 - 2013. szeptember 08. 14:28:58
" királyfi te hiszel még a mesékben"
#6 | kukackac - 2013. szeptember 08. 14:30:36
Jó, jó, de mivan az igazi nagyhalakkal?! s_*_kukk

Rothschild mama elmondta, ha a kicsi fiam h√°bor√ļt akar, akkor h√°bor√ļ lesz! √ćgy van, nincs ezen, mit tagadni, mindenki tudja, hogy ki p√©nzeli √©s sz√≠tja a h√°tt√©rb√Ķl az embereket!


Ki hajland√≥ fogadni a vil√°g h√°rom leggazdagabb milli√°rdos√°val szemben? Jacob Rothschild hozz√°vet√Ķleg 200 milli√≥ doll√°rt tett az eur√≥ √∂sszeoml√°s√°ra. John Paulson, milli√°rdos fedezeti alapkezel√Ķ, aki √ļgy 20 milli√°rd doll√°rt tett az amerikai ingatlanpiac √∂sszeoml√°s√°ra a p√©nz√ľgyi v√°ls√°g kezdet√©n, most az eur√≥ zuhan√°s√°ra √©s az arany √°rfolyam√°nak emelked√©s√©re j√°tszik. Soros Gy√∂rgy pedig k√∂r√ľlbel√ľl 130 milli√≥ doll√°rral n√∂velte arany portfoli√≥j√°t az el√Ķz√Ķ negyed√©vben.


parasztvak√≠t√°sg√Ķzer√Ķvel! s_*_kac
#7 | GERRY - 2013. szeptember 08. 14:43:22
Az √≠r√°s m√°sodik r√©sze egy √©rdekes √∂sszefoglal√≥ arr√≥l, mi t√∂rt√©nt a vil√°gban a k√∂zelm√ļltt√≥l napjainkig - a t√∂bbi viszont, hogy mi leszek ha nagyleszek, hiteltelen. A papir (ebben az esetben a mem√≥ria) mindent elb√≠r...

ez azért elgondolkoztató:

"...√°zsiai √Ķsi kl√°nok egyes√≠tett√©k er√Ķiket Keenanel a k√∂zelm√ļltbeli megbesz√©l√©sek nyom√°n a befoly√°sos Albert Chiang gr√≥ffal..."

azaz kecskére a káposztát, majd ök "rendet tesznek"

ez pedig:
"...sz√ľks√©ges egy romlatlan, vil√°gszerte elismert nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g, mely szil√°rd jogi alappal rendelkezik, hat√©kony az igazs√°gszolg√°ltat√°sban, √©s ami a legfontosabb, gyors v√©grehajt√°si mechanizmusaival √©rv√©nyes√≠theti az igazs√°got..."

- am√ļgy stat√°ri√°lisan, az eg√©sz vil√°gban!

hol a fal??? Nem a sirató, hanem a golyófogó!

........................................
most bólogassak vagy sem?

Azt tanultam, hogy "Bizalom az ösi erényben!"

....h√°√°√°√°t a tri√°dok v√©g√ľl is er√©nyesek is, gyorsak is, √ľgyesen b√°nnak a karddal... de nekem egy kiss√© √©letidegen a hozz√°√°ll√°suk. Filmen m√©g elviselhet√∂k de a s√∂t√©tben amikor velem szembe j√∂nnek! "Bizalom"... ezen m√©g gondolkodnom kell s_*_help
#8 | kukackac - 2013. szeptember 08. 15:16:42
Üdv a Való Világban! s_*_olle

A nap képe: a deportálás illegális bevándorlók Svájcból (kötszer, szadizmus, uralom) s_*_kac

politikus.ru/uploads/posts/2013-09/1378639771_998945_605123412871058_1269789172_n.jpg

A fot√≥ - Felk√©sz√ľl√©s a deport√°l√°s a bev√°ndorl√≥k, akik nem akarj√°k elhagyni az orsz√°got. Elk√∂vet√©s√©re ha valami nem m√Ľk√∂dik a g√©pen, a m√≥dja annak, hogy az anyaorsz√°ghoz, hum√°nus sv√°jci els√Ķ swaddled √Ķt, mint egy gyermek, majd egy m√°sik, √©s adja a nyugtat√≥, hogy eg√©sz √ļton vissza Dzhamshut t√∂lt√∂tt f√©l√°lomban. Az er√Ķs gy√≥gyszerek, extr√©m banda, a humanizmus. Rep√ľl√©s biztons√°g√°t - mindenek felett!

Még mindig akar beszélni a "koncentrációs tábor migránsok Golyanovo"?

http://translate....b1C5iZTK0g
#9 | micro - 2013. szeptember 08. 15:22:00
Na ilyen nincs! √Čppen ma tettem be hossz√ļ id√Ķ ut√°n egy Jackson cd-t √©s besz√©lgett√ľnk arr√≥l, hogy mennyire rejt√©lyes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt t√°vozott el, miut√°n lej√°rat√≥kamp√°nyt folytattak ellene √©s beletiport√°k a f√∂ldbe.
A képek láttán aztán a homlokomra csaptam.
#10 | Kameleon - 2013. szeptember 08. 15:38:29
kukackac, ez hogy illik ide? Sehogy!

H√°bor√ļs b√Ľn√∂kkel v√°dolj√°k Izraelt √©s Amos Yaron volt t√°bornokot
http://magyarnemz...;c_start=0

Five Star Trust History
http://www.slides...st-history

Ben Fulford (July 1 2013) ~ Trillions Of Dollars' Worth Of Bonds Now In The Possession Of The White Dragon Societ
http://www.shiftf...n-society/


kepfeltoltes.hu/130908/The-Players_www.kepfeltoltes.hu_.png


2.bp.blogspot.com/-IIfbzeiYFto/UPUIF1bpl4I/AAAAAAAAHEs/RyO6ZG9BwCU/s640/The-Bankers.png

4.bp.blogspot.com/-2lvdro0QYBc/UPTwIC13G5I/AAAAAAAAHAE/zrl3pIntgQU/s1600/cast-of-characters.png


"During the course of this event, Jackson is seen sitting next to Chodoin Daikaku during the dinner portion of the festivities. Daikaku is also shown on stage with Jackson alongside Mr. Kunio Tatsuno, the founder of the World Karate Promotional Foundation, to award Michael with a ceremonial karate Black Belt. Additional photographs of this event were published by IBSSA, the International Bodyguard and Security Services Administration. These pictures are very, very telling, as they clearly show Jackson wearing a large medallion on his left breast. This medallion is undoubtedly the official seal of the Knight's of Malta (Jackson is shown at other events wearing this same emblem). The website for this security firm corroborates this. In addition, Mr. George Popper, whom is the General Treasurer of the World Karate Foundation, also is the President of IBSSA, and on the IBSSA website, under Mr. Popper's bio, we are told that he is a member of the Sovereign Order of the Knight's of Malta. Additional information concerning Chodoin Daikaku is published in an article in the Japan Times, in which we are told that he is a wealthy philanthropist whom is the founder of the United World Karate Association as well as the Society of International Outer Space Law.

So here we have a President of an international security service firm (Popper) holding a position as the Treasurer of a Japanese-based Karate Foundation. This man himself is being openly named as a member of the Sovereign Order of the Knights of Malta. The emblems on Michael Jackson's clothing clearly show that he himself was affiliated with the Knights in one capacity or another. "


As a final note concerning Chodoin Daikaku: Benjamin Fulford and others hav reported that Daikaku was/is the personal teacher and mentor to Russian President Vladimir Putin. Putin himself carries a high-level Black Belt in Judo, (a fact which is very well known), and was quite involved with the Russian Judo team at the Olympics. If it is true that Daikaku has a long-standing relationship as a mentor to a man of Putin1s stature, then most certainly this individual Daikaku is indeed a man who holds a seat of influence on the global 'totem pole' of power.

1.bp.blogspot.com/-DnW_6uzIkv8/UPUhaTVYLfI/AAAAAAAAHMs/yNf1JLN9DFo/s640/High_Financial_Benjamin-Fulford.png

3.bp.blogspot.com/-pr0a1gPO0MU/UPUnM3AxmhI/AAAAAAAAHOM/NpFowPfK8uI/s640/High_Financial_Michael-Jackson1.png


4.bp.blogspot.com/-C_99_K_zdlo/UPUzEngJouI/AAAAAAAAHPs/0TkqNjw1lz8/s640/High_Financial_Michael-Jackson3.png


Teljes írás, forrásokkal: http://americanka...e-for.html


Michael Jackson megrendezte saj√°t hal√°l√°t?!?
http://magyarnemz...dmore=3738

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.