Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az √∂sszeesk√ľv√©s elt√°vol√≠t√°s√°hoz lassan minden a hely√©re ker√ľl!


Az √∂sszeesk√ľv√©s elt√°vol√≠t√°s√°hoz lassan minden a hely√©re ker√ľl - √údv√∂zl√ľnk a v√©gj√°t√©kban!

$ A glob√°lis biztons√°gi er√Ķk felsorakoztak, hogy bez√°rj√°k a korrupt elitet.
$ Egy √ļj nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g √∂lt testet az ENSZ tagorsz√°gok 90 sz√°zal√©k√°nak t√°mogat√°s√°val.
$ Nem csak egy PR-show-b√≠r√≥s√°g, hanem enged√©llyel rendelkez√Ķ, legitim, √©s v√©grehajthat√≥.
$Az utols√≥ r√©szek a hely√ľkre ker√ľlnek: a vagyoni eszk√∂z√∂k ellen√Ķrz√©se, 173 √°llam sz√∂vets√©ge, egy hatalmas glob√°lis biztons√°gi er√Ķ... √©s a jog√°llamis√°g.

2013 szeptember 1. - Neil Keenan trilli√≥ doll√°ros per√©nek kezdet√©t√Ķl fogva, a korrupt nyugati banki elit √©s v√©rvonal csal√°dok ellen, a g√ļnyol√≥d√≥k mindig azt k√©rdezt√©k: "Ki tudna valaha is v√©grehajtatni egy ilyen √≠t√©letet? √Čs milyen megfelel√Ķen felhatalmazott nemzetk√∂zi rend√Ķri szervezet ny√ļjhat ehhez glob√°lis er√Ķt, hogy t√©nylegesen le√°ll√≠ts√°k a mindent √°that√≥ h√°l√≥zat befoly√°s√°t, ami belesz√∂v√Ķd√∂tt minden hatalmi strukt√ļr√°ba, legyen az p√©nz√ľgyi, katonai, oktat√°si, mez√Ķgazdas√°gi, vagy gy√≥gyszeripari? √Čs honnan fognak √©rkezni a hatalmas er√Ķfesz√≠t√©shez sz√ľks√©ges alapok?"

√údv√∂zl√ľnk a v√©gj√°t√©kban!

A leg√ļjabb h√≠r a Keenan csoportt√≥l, hogy a jogalap, a p√©nz√ľgyi t√Ķke√°tt√©tel, a v√©grehajt√°si/biztons√°gi appar√°tus, √©s a glob√°lis k√∂z√∂ss√©g egy√ľttm√Ľk√∂d√©se, ami ahhoz sz√ľks√©ges, hogy a k√∂zels√©gbe hozza a szabads√°g√©rt val√≥ harcot, mostanra egy vonalba ker√ľlt.

Azok, akik √©len j√°rnak ebben a harcban, m√°r √©vtizedek √≥ta ismertek, √©s csak az √∂sszeesk√ľv√©s alapjainak egy lass√ļ √©s gondos al√°√°s√°sa t√°vol√≠thatja el ezt a glob√°lis r√°kot, az er√Ķszakos forradalmak tragikus t√©ved√©sek - az ilyen v√©res g√∂rcsrohamok voltak val√≥j√°ban az elit kedvenc eszk√∂zei az ellen√Ķrz√©sre √©vsz√°zadokig, k√°oszt teremtve, √©s lehet√Ķv√© t√©ve sz√°mukra, hogy az egyre szigor√ļbb ellen√Ķrz√©ssel megragadj√°k az emberis√©get a "rend" nev√©ben. Ahogy David Wilcock nemr√©g r√°mutatott, a Szovjetuni√≥ buk√°sa √ļgy t√Ľnt, mintha egyik napr√≥l a m√°sikra t√∂rt√©nt volna, de azt m√°r gondosan tervezt√©k √©vtizedek √≥ta az orosz hazafiak, akik apr√≥l√©kos munk√°val kivett√©k a hatalmi t√°maszokat a bolsevik hegem√≥nia al√≥l a csendes tervez√©s √©veiben. Az er√Ķszakos forradalmak szinte mindig k√°oszt √©s nagyobb zsarnoks√°got eredm√©nyeztek. Megrohamozni a Bastillet k√©ts√©ges volt, az elnyomott francia n√©p dics√Ķs√©ges √©lm√©nye, de ez vezetett k√∂zvetlen√ľl a r√©muralomhoz, √©s Nap√≥leon v√©gs√Ķ felemelked√©s√©hez, mik√∂zben a Rothschildok mindk√©t f√©l ellen j√°tszottak, hogy elk√©peszt√Ķ gazdags√°got, √©s a glob√°lis bankrendszer ellen√Ķrz√©s√©nek hossz√ļt√°v√ļ terveihez sz√ľks√©ges alapot halmozzanak fel.

√ögy t√Ľnik, hogy a Keenan csoport apr√≥l√©kosan al√°√°sta a korrupt oligarchi√°t - a behatol√°s a m√Ľk√∂d√©s√ľkbe, a sz√°ml√°ik meghekkel√©se, a sz√∂vets√©gesek gondos √∂sszehoz√°sa, egy hiteles jogi mechanizmus l√©trehoz√°sa a letart√≥ztat√°sukhoz, a legitim biztons√°gi er√Ķk √∂ssze√°ll√≠t√°sa, √©s ami a legfontosabb, a nemzetek ellopott vagyonainak a helyre√°ll√≠t√°sa egy glob√°lisan szentes√≠tett gondnoks√°ghoz - most szinte minden a hely√©n van. Az eg√©sz a Sz√°ml√°kig ny√ļlik vissza. Az elit tisztess√©gtelen tr√ľkk√∂z√©se a Glob√°lis Fedezeti Sz√°ml√°kkal tal√°n a K√∂z√©pf√∂lde Gy√Ľr√Ľk Ur√°hoz hasonl√≠that√≥. Amikor elpusztult, a rosszindulatra alapozott s√∂t√©t torony egyszer√Ľen √∂sszeomlott, √©s a l√°tsz√≥lag bevehetetlen er√Ķd csak egy halom t√∂rmel√©k maradt. Amikor a Keenan csoport v√©gs√Ķ l√©p√©se, hogy ellen√Ķrizz√©k az eszk√∂z√∂ket megt√∂rt√©nik, v√°rhat√≥, hogy a fiat valuta birodalom csal√°rd alapja megd√∂bbent√Ķ sebess√©ggel elt√Ľnik. A sz√∂vets√©ges √°zsiai √Ķsi kl√°nok egyes√≠tett√©k er√Ķiket Keenanel a k√∂zelm√ļltbeli megbesz√©l√©sek nyom√°n a befoly√°sos Albert Chiang gr√≥ffal Hongkongban, √©s a Keenan csoport tervei az eszk√∂z√∂k ellen√Ķrz√©s√©re j√≥l haladnak.

A glob√°lis biztons√°gi er√Ķk pontos jellege, melyek levad√°ssz√°k √©s letart√≥ztatj√°k az √∂sszeesk√ľv√©s vezet√Ķit √©s alkalmazottaikat, most m√©g nem der√ľlhet ki nyilv√°nval√≥ okokb√≥l. Keenan sz√°nd√©kosan hom√°lyos ebben a k√©rd√©sben a legut√≥bbi vide√≥√ľzenet√©ben. Meghagyja az √∂sszeesk√ľv√©snek, hogy kital√°lj√°k, vajon melyik frakci√≥ fordult ellen√ľk, kik a h√≠rszerz√Ķ kett√Ķs√ľgyn√∂k√∂k, mely elemei az Interpolnak, az MI6-nek, a CIA-nek, az NSA-nek, az orosz FSB-nek, a NATO-nak, vagy a Pentagonnak szabads√°gharcosok val√≥j√°ban, melyik j√≥l megvesztegetett b√≠r√≥nak nem volt lelkiismereti v√°ls√°ga, melyik Moszad neh√©zfi√ļ k√∂vetett el cionista m√©sz√°rl√°st a Bilderberg profit nev√©ben... vagy melyik b√°b √°llamf√Ķ v√°rja a pillanatot, hogy lehet√Ķs√©get adjon az emberis√©g gy√Ķzelm√©re. Ezekhez a b√°trakhoz m√©g hozz√° lehet adni a t√∂bb ezer b√°tortalan √©s r√©m√ľlt kabalista k√∂z√©pszint√Ľ alkalmazottat, akik bossz√ļt fognak √°llni, ha egyszer megl√°tnak egy prominens glob√°lis elitist√°t karpereccel "s√©t√°lni". √ēk m√°r a bizony√≠t√©kokat gy√Ľjtik cser√©be az √©let√ľk√©rt vagy szabads√°guk√©rt , ahogy a menek√ľl√©si utak elt√Ľnnek.

Neil Keenan eredeti tájékoztatója angol nyelven
http://www.youtub...9_v3Xa7k2U

Id√Ķk√∂zben az √ļj Nemzetk√∂zi Emberjogi B√≠r√≥s√°g form√°ja vil√°goss√° v√°lik. Neil Keenan-nek siker√ľlt elint√©znie egy hosszabb interj√ļt egy nemzetk√∂zi jog√°sz/jogtud√≥ssal, aki seg√≠t l√©trehozni term√©szet√©ben √©s helyzet√©ben ezt az √ļj b√≠r√≥s√°got - egy glob√°lis emberjogi b√≠r√≥s√°g, mely m√°r enged√©lyezve van egy szabad orsz√°gban, mely az el nem k√∂telezett mozgalomhoz tartozik. Ez a kiv√°l√≥ b√≠r√≥ szorosan egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt Keenan-nel az elm√ļlt k√©t √©vben. Az √∂sszeesk√ľv√©s buk√°s√°t k√∂vet√Ķen a helyzet egy√ľtt j√°r azzal, hogy sz√ľks√©ges egy romlatlan, vil√°gszerte elismert nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g, mely szil√°rd jogi alappal rendelkezik, hat√©kony az igazs√°gszolg√°ltat√°sban, √©s ami a legfontosabb, gyors v√©grehajt√°si mechanizmusaival √©rv√©nyes√≠theti az igazs√°got.

Az √ļgynevezett nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°gok, melyek m√°r l√©teznek, (ahogyan az v√°rhat√≥ volt) globalista csal√°sok. A Nemzetk√∂zi B√≠r√≥s√°g, a Nemzetk√∂zi B√ľntetb√≠r√≥s√°g, az Eur√≥pai Uni√≥ Emberjogi B√≠r√≥s√°ga, az Amerika-k√∂zi B√≠r√≥s√°g K√∂z√©p- √©s D√©l-Amerik√°ban, az Afrikai Uni√≥ B√≠r√≥s√°ga, mind ugyanazon az alapvet√Ķ jogi hib√°n alapul. Egy hiteles b√≠r√≥s√°ggal ellent√©tben ezek nem "nyilv√°ntart√°si b√≠r√≥s√°gok" - m√°s sz√≥val az eseteket nem tett√©k k√∂zz√©, adatb√°zisuk nem kereshet√Ķ, a visszautas√≠tott √ľgyeket egy t√°rgyal√°s sem t√°rta fel. Ezeket a b√≠r√≥s√°gokat mind szerz√Ķd√©sek hozt√°k l√©tre, melyhez a v√°dlott f√©l hozz√°j√°rul√°sa sz√ľks√©ges - m√°s sz√≥val egy nemzet, mely esetlegesen emberi jogi jogs√©rt√©seket k√∂vetett el, egyszer√Ľen nem vesz r√©szt a szerz√Ķd√©sben, √≠gy kivonja mag√°t (ahogy az USA tette) a b√≠r√≥s√°g hat√°sk√∂r√©b√Ķl.

R√°ad√°sul ezek a b√≠r√≥s√°gok megk√∂vetelik, hogy minden jogorvoslati lehet√Ķs√©get a v√°dlott korm√°ny ellen el√Ķsz√∂r ki kell mer√≠teni, miel√Ķtt a b√≠r√≥s√°g t√°rgyalja az √ľgyet. Teh√°t ha van egy milli√≥ kidoband√≥ doll√°rod feldolgozni egy esetet a f√©l tucat r√©teg korrupt √©s ellens√©ges igazs√°gszolg√°ltat√°si rendszerre, akkor tal√°n lehet m√©g egy es√©lyed, - tal√°n - hogy meghallgasson a nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g.

Mint oly sok √∂sszeesk√ľv√©s tervezte int√©zm√©ny, ezek a b√≠r√≥s√°gok az√©rt l√©teznek, hogy kik√ľsz√∂b√∂lj√©k √©s megakad√°lyozz√°k azt a c√©lt, mely el√©r√©s√©re √°ll√≠t√≥lag alap√≠tott√°k √Ķket. A Vil√°gbankot az√©rt hozt√°k l√©tre, hogy felsz√°molja a szeg√©nys√©get - annak szentelte mag√°t, hogy kiterjessze a szeg√©nys√©get a glob√°lis ad√≥ss√°g k√∂zepette. Az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezet√©t √°ll√≠t√≥lag az√©rt hozt√°k l√©tre, hogy megv√©dje minden nemzet szuverenit√°s√°t egy glob√°lis b√©kefenntart√°son kereszt√ľl - ez kev√©ss√© mondhat√≥ el r√≥la. A nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°gok nagyr√©szt az√©rt l√©teznek, hogy egy hivatalosan szentes√≠tett lefoly√≥ lyukat hozzanak l√©tre, ahol az emberjogi vissza√©l√©sek esetei elt√Ľnnek.

A jelenleg form√°l√≥d√≥ √ļj b√≠r√≥s√°g jelent√Ķsen elt√©r√Ķ. El√Ķsz√∂r is nem szerz√Ķd√©sen alapul (mint a jelenlegi csal√°rd b√≠r√≥s√°gok, melyek joghat√≥s√°ga el√Ķl megsz√∂ktek a s√ļlyos elk√∂vet√Ķk azzal, hogy egyszer√Ľen kivonultak a szerz√Ķd√©sb√Ķl), hanem az igazs√°gy√ľgyi miniszterek meg√°llapod√°si levelein (vagy azzal egyen√©rt√©k√Ľ hivatal) a 173 orsz√°gb√≥l (az ENSZ tags√°g√°nak 90 sz√°zal√©ka) egy el nem k√∂telezett mozgalomban, akik √∂sszefogtak, hogy legy√Ķzz√©k az √∂sszeesk√ľv√©st, melyben v√°llalj√°k, hogy nemzeteik tiszteletben tartj√°k a b√≠r√≥s√°g joghat√≥s√°g√°t. M√°sodszor ez egy teljesen megalapozott nyilv√°ntart√°si b√≠r√≥s√°g lesz, minden esete k√∂zz√© lesz t√©ve egy kereshet√Ķ adatb√°zis l√©trehoz√°s√°val, mely sz√ľks√©ges egy √©l√Ķ jogalanynak, hogy legitim legyen. Harmadszor folytatja k√ľldet√©s√©t, mint glob√°lis emberjogi b√≠r√≥s√°g a K√∂z√∂s Jog alapj√°n, √©s a nemzetk√∂zi egyezm√©ny szervezete konstrukt√≠v szerz√Ķd√©si jog√°n alapulva. Nem a titokzatos, hamis NESARA vagy OPPT szupertitkos, h√°tt√©r√ľzlet, t√∂rv√©ny √°ltal nem kihirdetett internetes csal√≥k, de az √©vsz√°zadok felhalmozott precedensei mindenki vizsg√°lat√°ra nyitva √°llnak, √©s megfelel√Ķen nyilv√°noss√°gra hozottak.

Azon globalista elitist√°k sz√°m√°ra, akik √∂nel√©g√ľlten g√ļnyol√≥dnak, ahogy ezeket a sorokat olvass√°k, √©s arra gondolnak: "igen, gyertek √©s kapjatok el j√≥tev√Ķk - megn√©zhetitek, hogyan ny√ļlhattok a p√©nzemhez √©s a szabads√°gomhoz!" - van n√©h√°ny meglep√Ķ h√≠r√ľnk. Mivel a b√≠r√≥s√°gi szab√°lyokat a szerz√Ķd√©si jog alapj√°n hozt√°k l√©tre, egy√ľtt fognak m√Ľk√∂dni a Nemzetk√∂zi Kereskedelmi Kamar√°val, mely jelenleg az ENSZ √°ltal szentes√≠tett √©s szinte minden orsz√°g al√°√≠rta a vil√°gon (bele√©rtve az Egyes√ľlt √Āllamokat), lehet√Ķv√© teszi az azonnali √∂sszegy√Ľjt√©st a helyi mechanizmusokon kereszt√ľl b√°rmely √©s minden √≠t√©let r√©v√©n b√©r letilt√°s, vagyon z√°rol√°s, √©s minden m√°s megfelel√Ķ m√≥don.

Azok az indon√©z b√≠r√°k √©s m√°s tisztvisel√Ķk, akikr√Ķl azt √°ll√≠tj√°k, hogy illeg√°lisan √∂sszeesk√ľdtek, hogy tarts√°k Marha Wibawat (Nelu), tudom√°sul kell venni√ľk a b√∂rt√∂nt. K√©sz√ľl ellen√ľk a panasz, √©s a nev√ľk ismert. Egy id√Ķablak maradhat ebben a helyzetben a megold√°sra, de a panasz folyamatban van.

Vagy a glob√°lis elitist√°k egyszer√Ľen megint s√≠rhatnak, hogy "nem vagyok hajland√≥ elismerni a b√≠r√≥s√°g joghat√≥s√°g√°t!". Nos, sok szerencs√©t hozz√°. Ami j√≥ az √∂sszeesk√ľv√©s lib√°j√°nak, az j√≥ a sz√∂vets√©g g√ļn√°rj√°nak - az elit b√∂rt√∂nbe vetett embereket √©s elvette a vagyonukat minden nap az egyet√©rt√©si precedens alapj√°n a megjelen√©s elmulaszt√°s√°val, vagy a b√≠r√≥s√°gi hat√°sk√∂r√∂k elismer√©se r√©v√©n a v√°laszad√°s t√∂rv√©ny√©n kereszt√ľl √∂nmag√°ban. T√©nyleg nincs ki√ļt ebb√Ķl fi√ļk √©s l√°nyok.

Mi vagyunk a vil√°g. √Čs ti nem azok vagytok.

√Čs ott van az a kis gond az √ļj glob√°lis rend√Ķrs√©ggel, mely hamarosan deb√ľt√°l. Ahogy Keenan mondja a mell√©kelt vide√≥ban, ez az er√Ķ f√ľggetlen√ľl m√Ľk√∂dik a korrupt korm√°nyokt√≥l, a Glob√°lis Sz√°ml√°kr√≥l lesznek finansz√≠rozva, √©s √ļj nemzetk√∂zi b√©kefenntart√≥ meg√°llapod√°sok ir√°ny√≠tj√°k, megalapozva egy biztons√°gos ar√©n√°t egy eg√©szs√©ges versenyhez egy t√∂bbp√≥lus√ļ vil√°gban - melyben a sz√°nd√©kosan l√©trehozott hi√°ny a m√ļlt√©. Ha van egymilli√≥szor t√∂bb, mint amennyi a bolyg√≥ fenntart√°s√°hoz sz√ľks√©ges - egy durva becsl√©s a F√∂ld bolyg√≥ gazdags√°g√°r√≥l -, akkor az er√Ķforr√°sok√©rt folytatott v√©gtelen harc v√©g√ľl megsz√Ľnhet.

M√©g nem vagyunk ott. A v√©gj√°t√©k durva lesz. Sok minden van, amit most m√©g nem lehet elmondani. Keenan mark√°ban m√°r ott vannak az √°szok. √Čs mindig egy dal van az ajk√°n. Ez egyenes, √©s azt mondja, ahogy van. Matt G.-t√Ķl a "A legjobb anti-illumin√°tus/√ļj vil√°grend dal 2012-ben" - "T√∂r√∂tt monitorok".
http://www.youtub...ySPGHmke7g

Michael Henry Dunn
http://ujvilagtud...ixZL9Lt8pk


A pontok összekötése Szíria, Fukushima, az Olimpiai terrorfenyegetések és a náci CIA között

A k√≠s√©rlet, hogy h√°bor√ļt ind√≠tsanak Sz√≠ri√°ban, a hirtelen megemelkedett sug√°rz√°s Fukushim√°ban, a terrorfenyeget√©sek Sza√ļd-Ar√°bia r√©sz√©r√Ķl a k√∂vetkez√Ķ Orosz Olimpiai J√°t√©kok idej√©n, √©s m√°s szokatlan vil√°gi esem√©nyek r√©szei egy r√©g megtervezett nagyobb √∂sszeesk√ľv√©snek, hogy fel√°ll√≠tsanak egy fasiszta vil√°gkorm√°nyt.

Mindannyiunk szerencs√©j√©re a cselekm√©nyek napvil√°gra ker√ľlnek, √©s a Sabbat n√°cik em√∂g√∂tt most nagyon, nagyon megijedtek. Az amerikai v√°llalati rabszolga Barack Obama emiatt v√°lik az eg√©sz vil√°gon nevets√©g t√°rgy√°v√° azon k√≠s√©rlet√©vel, hogy az amerikai hadsereggel t√°mogassa az al-Kaid√°t nyilv√°nval√≥ hazugs√°gok alapj√°n.

A folyamatban l√©v√Ķ sz√≠riai m√Ľvelet region√°lis k√∂zpontja egy terrorista kik√©pz√Ķ iskola T√∂r√∂korsz√°gban, melyet egy n√°ci CIA fed√Ķszerv, az √ļgynevezett Jamestown Alap√≠tv√°ny m√Ľk√∂dtet, MI5 forr√°sok szerint. A kulcsfontoss√°g√ļ szerepl√Ķ ebben a cselsz√∂v√©sben a n√°ci Koponya √©s Csontok k√ľl√ľgyminiszter John Kerry.

Hogy ezeknek a t√∂meggyilkos b√Ľn√∂z√Ķknek a letart√≥ztat√°sa mikor kezd√Ķdik el nem ismert, de a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©seiket egyre k√∂nnyebb megj√≥solni, √©s √≠gy k√∂nnyen megel√Ķzhet√Ķk. A k√∂vekez√Ķ esem√©nyek, melyeket a n√°cik megpr√≥b√°lnak hangszerelni, val√≥sz√≠n√Ľleg magukban foglalnak egy jelent√Ķs olajv√°ls√°got, melyet a Szuezi-csatorna lez√°r√°s√°val id√©znek el√Ķ, egy p√©nz√ľgyi v√°ls√°got, melyet a sz√°rmaz√©kos piac √∂sszeoml√°sa √©s a nukle√°ris terrorizmus okoz, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √ľgyn√∂ks√©gi forr√°sok szerint.

H√°tral√©pve egy percre megl√°thatjuk a nagyobb k√©pet a k√ľl√∂nf√©le bennfentesek vallom√°sait √∂sszerakva az √©vek sor√°n, a terv, hogy l√©trehozzanak egy Sabbat n√°ci vil√°gkorm√°nyt, teljesen √°tl√°that√≥v√° v√°lt.

Tudjuk p√©ld√°ul pil√≥t√°k √©s m√°sok tan√ļvallom√°saib√≥l, hogy id√Ķsebb George Bush √©s John Kerry egy speci√°lis j√°rat fed√©lzet√©n utaztak P√°rizsba, Franciaorsz√°gba, hogy tal√°lkozzanak Ir√°n k√©pvisel√Ķivel annak √©rdek√©ben, hogy megk√©rj√©k √Ķket, hogy foglalj√°k el az amerikai nagyk√∂vets√©get Ir√°nban, √©s hogy a szem√©lyzetet tarts√°k t√ļszk√©nt fogva, am√≠g az 1980-as eln√∂kv√°laszt√°s tart, annak a tervnek a r√©szek√©nt, hogy biztos√≠ts√°k, az amerikai eln√∂k√∂t, Jimmy Cartert nem v√°lasztj√°k √ļjra 1980-ban.

Egyszer, amikor Ronald Reagan aleln√∂ke lett, amit szint√©n tudunk egykori szovjet magasrang√ļ vez√©rkari tisztekt√Ķl √©s m√°sokt√≥l, George Bush azt mondta Mihail Gorbacsovnak, hogyha √Ķ beleegyezik abba, hogy lehet√Ķv√© v√°ljon a Szovjetuni√≥ buk√°sa, akkor az EU v√°lik az √ļj Szovjetuni√≥v√°.

Azt√°n l√°ttuk a fiatalabb George Busht √©s a fasiszt√°kat elv√©gezni a szeptember 11-i t√°mad√°sokat, hogy el√Ķ√≠rjanak egy n√°ci alkotm√°nyt, ami az Amerikai Hazafias T√∂rv√©nyk√©nt ismert, √©s megkezd√Ķd√∂tt egy hatalmas inv√°zi√≥ a K√∂zel-Keleten.

A terv mag√°ban foglalt egy weimari k√∂zt√°rsas√°g t√≠pus√ļ gazdas√°gi v√°ls√°got az Egyes√ľlt √Āllamokban √©s Eur√≥p√°ban annak √©rdek√©ben, hogy l√©trehozz√°k a felt√©teleket Eur√≥pa tov√°bbi fasiz√°l√≥d√°s√°hoz.

Ennek a tervnek a r√©sze volt egy hatalmas olajv√°ls√°g l√©trehoz√°sa a K√∂zel-Keleten, hogy el√Ķk√©sz√≠tse a talajt az iraki inv√°zi√≥hoz, √©s az √ļgynevezett arab tavasz sz√°m√°ra, melyek mind azon er√Ķfesz√≠t√©sek r√©szei voltak, hogy r√°s√≥zz√°k a n√°ci sz√∂vets√©ges Muzulm√°n Testv√©ris√©get a r√©gi√≥ korm√°nyaira.

A Muzulm√°n Testv√©ris√©gnek kellett volna azt√°n √ļjra√©leszteni egy p√°n-Muzulm√°n Kalif√°tust, √©s kiprovok√°lni egy Kereszt√©ny Muzulm√°n szent h√°bor√ļt, hogy beteljes√≠ts√©k a bibliai Armageddon pr√≥f√©ci√°kat, fasiszta P2 P√°holy inform√°torok szerint. A v√©geredm√©nynek egy fasiszta vil√°gkorm√°nynak kellett volna lennie, melyet egy 1 milli√≥ tagra becs√ľlt Sabbat n√°ci szekta m√Ľk√∂dtetett volna. Barack Obam√°nak kellett volna a barna arcnak lenni ebben a vil√°gkorm√°nyban annak √©rdek√©ben, hogy elfogadhat√≥ legyen a nem eur√≥paiak sz√°m√°ra is.

Most n√©zz√ľk meg, hogy ez a terv mik√©nt bontakozik √©s leplez√Ķdik le jelenleg. A Muzulm√°n Testv√©ris√©g korm√°ny buk√°sa Egyiptomban volt a legfontosabb eleme a leleplez√Ķd√©snek, mivel ez z√°rhat√≥v√° teszi a Szuezi-csatorn√°t, √≠gy okozva jelent√Ķs olajv√°ls√°got, √≠gy a tervet sokkal nehezebb kivitelezni. Ugyanakkor a P2 fasiszta P√°holy tagjainak √©s n√°ci m√Ľveleti k√∂pontjuknak T√∂r√∂korsz√°gban √°ll√≠t√≥lag m√°ra m√°r el kellett volna t√°vol√≠tania a sz√≠r korm√°nyt, de nem siker√ľlt.

A k√≠s√©rlet, hogy a sz√≠r korm√°nyt okolj√°k a szarin g√°zt√°mad√°s miatt saj√°t √°llampolg√°rai ellen, hogy kiprovok√°ljanak egy nyugati inv√°zi√≥t Sz√≠ri√°ban, s√ļlyosan √©rintette √©s megb√©n√≠totta a n√°ci mozgalmat.

A brit b√°b minisztereln√∂k√©, David Cameron√© volt a k√©tes megtiszteltet√©s, hogy √Ķ legyen az els√Ķ brit minisztereln√∂k, akit 1782 √≥ta leszavaztak a parlamentben. Cameron v√°rhat√≥an decemberben elhagyja hivatal√°t, √©s a brit politikai rendszer akkor felszabadul az √∂sszeesk√ľv√©s ellen√Ķrz√©se al√≥l, MI5 forr√°sok szerint.

Az is v√°rhat√≥, hogy a brit parlament a k√©tp√°rti rendszerb√Ķl egy sokkal nehezebben ir√°ny√≠hat√≥ n√©gyp√°rtrendszerr√© alakul, a forr√°sok j√≥slata szerint.

A sz√≠riai v√°ls√°g felt√°rta, hogy a n√°cik ir√°ny√≠tj√°k T√∂r√∂korsz√°got, Izraelt, Sza√ļd-Ar√°bi√°t √©s a washingtoni l√°tszat korm√°nyt, mely nem ir√°ny√≠tja a saj√°t fegyveres er√Ķit. Barack Obama nevets√©g t√°rgya lesz, ha el√©g szem√©rmetlen√ľl m√©g mindig azt fontolgatja, hogy elmegy a G20 cs√ļcstal√°lkoz√≥ra a h√©ten Oroszorsz√°gba.

A kulcs n√°ci sz√∂vets√©ges Sza√ļd-Ar√°bia is komoly bajban van. Amikor a sza√ļd-ar√°biai h√≠rszerz√©si f√Ķn√∂k √©s Bush tr√≥ger haverja Bandar bin Sultan Herceg megfenyegette Oroszorsz√°got egy terrort√°mad√°ssal a k√∂zelg√Ķ Szocsi T√©li Olimpi√°n, v√©gzetes hib√°t v√©tett. Meg√°llapod√°s szerint, m√©g akkor is, ha egyes korm√°nyok t√°mogatj√°k a terrorizmust, tagad√°suknak hihet√Ķnek kellett volna lennie. A sza√ļdi korm√°ny √©s a terrorfenyeget√©s k√∂zvetlen √∂sszek√∂thet√Ķs√©ge megengedte Oroszorsz√°gnak azt a lehet√Ķs√©get a nemzetk√∂zi jog alapj√°n, hogy jogszer√Ľen megt√°madja Sza√ļd-Ar√°bi√°t.

Tekintettel a helyzetre a Zsid√≥knak mindenk√©ppen el kell t√°vol√≠taniuk a n√°ci szem√©tl√°da √°rul√≥ Benjamin Netanyahut, √©s felszabad√≠taniuk Izraelt, miel√Ķtt az esem√©nyek kiker√ľlnek az ellen√Ķrz√©s al√≥l.

Netanyahut felvett√©k, amikor azzal fenyegette egy telefonh√≠v√°sban az akkori minisztereln√∂k√∂t Naoto Kant, hogy felrobbantja az √∂sszes jap√°n atomreaktort, k√∂zvetlen√ľl a 2011 m√°rcius 11-i jap√°n elleni nukle√°ris √©s sz√∂k√Ķ√°r t√°mad√°st k√∂vet√Ķen. A motiv√°ci√≥ az volt, hogy k√©nyszer√≠ts√©k Jap√°nt, hogy √≠r√°sban mondjon le az amerikai kincst√°ri vagyonr√©sz√©r√Ķl a n√°cik jav√°ra (amit Kan pontosan megtett), a jap√°n katonai h√≠rszerz√©s szerint. A nukle√°ris terror, hogy le√°ll√≠ts√°k a jap√°n atomreaktorokat szint√©n a k√©nyszer√≠t√©st szolg√°lta, hogy Jap√°n t√∂bb olajat import√°ljon a K√∂zel-Keletr√Ķl, a n√°cik √°ltal tervezett olajv√°ls√°g r√©szek√©nt.

A legut√≥bbi radioaktivit√°s n√∂veked√©st amit Fukushim√°b√≥l jelentettek, a nukle√°ris ipari hullad√©k (t√∂bbnyire orvosi) lerakod√°sa okozta, a n√°ci Moszad frakci√≥ jap√°n gengszter alv√°llalkoz√≥i szerint. A c√©l az, hogy zsarolj√°k a jap√°n korm√°nyt, hogy megakad√°lyozz√°k az atomreaktorok √ļjraind√≠t√°s√°t. √úzenet Netanyahunak: j√∂nni fognak √©rted, √©s nincs az univerzumban olyan hely, ahov√° elb√ļjhatn√°l!

Mindenestre nincs addig v√©ge, am√≠g ez be nem fejez√Ķd√∂tt, de m√©g akkor is, ha a fasiszt√°k ellen√Ķrizte v√°llalati m√©di√°t olvassa valaki, annak is egyre nyilv√°nval√≥bb√° v√°lik, hogy a Sabbat n√°cik napjai meg vannak sz√°ml√°lva.

Benjamin Fulford
http://ujvilagtud...ixYetLt8pk

HozzŠszůlŠsok


#11 | kukackac - 2013. szeptember 08. 15:48:15
Kameleon csak √ļgy hogy ez a h√≠r nem v√°gy /√©s/ √°lom!
#12 | Kameleon - 2013. szeptember 08. 16:07:53
kukackac, szerintem meg ellen√Ķrizd le az alap√≠tv√°nyok, b√≠r√≥s√°gok, √ľgyek, egyes√ľletekben l√©v√Ķ inform√°ci√≥kat √©s nem fogsz ilyet nyilatkozni. A legegyszer√Ľbb az embernek r√°v√°gni "az ismeretlenre" hogy √°llom, nem igaz stb...

M√°shogy alszunk √©s √©bred√ľnk. √Čpp √ļgy mint √©l√ľnk vagy halunk. ;)
#13 | GERRY - 2013. szeptember 08. 16:19:36
kukackac - gondolod ezt itt igy csinálják? Minden szemetet ide kell tenni? Te se higyj el mindent. Kameleon pedig - vasárnap van - elengedte egy kicsit magát és ilyen is kell... OpniPista ... bocs' elrontottam azt akartam írni, hogy
OPTIMISTA
s_*_yuppy
#14 | kukackac - 2013. szeptember 08. 16:27:16
GERRY ott volt√°l?! s_*_kukk

A sapk√°juk az sveiczy az biztos! s_*_kac
#15 | Kameleon - 2013. szeptember 08. 16:27:58
GERRY, pedig p√°link√°val vagy an√©lk√ľl is minden el√©rhet√Ķ. ;) Jezsuit√°k...

Ferenc p√°pa visszavonta a mentelmi jogokat

A Szentatya, Ferenc p√°pa 2013. j√ļlius 11-√©n kelt, szeptember 1-t√Ķl √©rv√©nyes apostoli level√©vel l√©nyeg√©ben elt√°vol√≠totta a v√©detts√©get (a mentelmi jogot) minden, a K√ļria al√° tartoz√≥ b√≠r√≥r√≥l, √ľgyv√©dr√Ķl √©s korm√°nyk√©pvisel√Ķr√Ķl. (Megjegyz√©s: a kereskedelm/admiralit√°si/vatik√°ni jog szerint minden c√©g - √©s minden korm√°ny, √©s valamennyi, al√° tartoz√≥ int√©zm√©ny V√ĀLLALAT - amely a K√ļria al√° tartozik.)

Ezeket a szem√©lyeket imm√°r teljes szigorral felel√Ķss√©gre lehet vonni h√°bor√ļs b√Ľn√∂k√©rt, az emberis√©g ellen elk√∂vetett b√Ľn√∂k√©rt, √©s a szabad szellem jogainak mindennem√Ľ t√∂rv√©nytelen korl√°toz√°s√°√©rt.

Teh√°t szeptember elsej√©t√Ķl minden ad√≥hat√≥s√°g, b√≠r√≥s√°g, bank, korm√°ny, v√©grehajt√≥ szerv, ad√≥hat√≥s√°g, v√©grehajt√≥ c√©g VALAMENNYI ALKALMAZOTTJA sz√°monk√©rhet√Ķ lesz az emberis√©g elleni b√Ľn√∂k√©rt, √≠gy a t√∂rv√©nytelen k√∂vetel√©sek√©rt is.

http://www.vatica...dex_en.htm
#16 | Maguskacska - 2013. szeptember 08. 16:38:07
röviden: az utóbbi mocskosul gazdag csoport átveszi az elöbbiektöl a pénz nyomás jogát, azta de nagy változások!s_*_figyus_*_francba
#17 | kukackac - 2013. szeptember 08. 16:49:38
Ferenc p√°pa visszavonta a mentelmi jogokat
s_*_kac

Kezdhetné mindjárt magával! Nem?!
#18 | Kedvesi - 2013. szeptember 08. 16:52:29
Mi ez a lóhugy?s_*_kukk
#19 | GERRY - 2013. szeptember 08. 17:26:17
Kameleon - te mit szedsz? s_*_kac

- ez csak vicc volt (Speed?)
- de csod√°llak ami√©rt ennyire b√≠zol az ilyen h√≠rek val√≥dis√°g√°ban. Esk√ľsz√∂m, nem vagyok egy l√≥g√≥ orr√ļ tipus (any√°m is mindig mondta szeg√©ny; fiam a te fejed l√°gya sose n√Ķ be! - kezdem m√°r sejteni mire √©rtette), de amit eddig a vil√°gr√≥l tapasztaltam, ezeknek a "na-majd-√©n(mi)-most-rendbeteszem(sz√ľk)-ezt-a-k.rv.-vil√°got" - h√≠reknek soha a b√ľd√∂s √©letben nem volt hathat√≥s √©s l√°that√≥ folytat√°sa. Szerintem ezek az emberek nem tesznek m√°st mint egy okot, lehet√∂s√©get felhaszn√°lva, meglovagolva, √∂nmagukat a t√∂bbiek el√© tolva abban tetszelegnek, hogy vil√°gmegv√°lt√≥k. A v√©ge pedig - szinte t√∂rv√©nyszer√ľen - az, hogy elt√ľnnek az id√∂ s√ľllyeszt√∂j√©ben, rosszabb (de nem egyszeri) esetben kider√ľl r√≥luk, hogy sz√©lh√°mosok, tolvajok vagy szerencselovagok voltak nem pedig tisztess√©ges emberek. Megvezettek n√©h√°nyezer embert avagy a f√©l vil√°got √©s m√∂g√∂tt√ľk ott marad az emberi √ľr√ľl√©k...
√Ėnv√©delemb√∂l, m√°r csak nevetek az ilyen dolgokon √©s csak az agyam kis cs√ľcsk√©ben tal√°lok egy b√°tortalan kis √≥hajt, ami a mai napig v√°gyik arra, hogy "na most igen, v√©gre egy tisztess√©ges dolog is t√∂rt√©nik ebben a ki....(lugozott)... vil√°gban.

Tölem hihetsz, lángolhatsz, bízhatsz és ujjonghatsz amennyit akarsz, mi több azt kívánom, hogy egyszer még azt hallhassam töled: "- Látod Gerry... és mégis mozog a föld!"

De ha majd feletted is elrohant m√©g n√©h√°ny √©v √©s megt√∂rt, idegileg t√∂nkrement, √∂ngyilkos gondolatokkal √©s √©letuntan j√∂ssz velem szembe akkor gondolj vissza arra amit most mondok: - Soha ne hidd el emberek viz√≠√≥it. Drukkolj nekik √©s seg√≠ts ha a te r√°l√°t√°sod szinkronban van a terveikkel, de ne engedd, hogy megvezessenek. √Ėnmagad v√°lsz a saj√°t szemedben nevets√©gess√©, akkor viszont a sz√©gyen√©rzet se seg√≠t, vagy a "Nem gondoltam volna... " kezdet√ľ √∂nmosdat√°s.

Abban kukackacnak t√∂k√©letesen igaza van, hogy a "Val√≥ Vil√°g" eddig is ezt√°n is m√°s f√©nysz√≥r√≥kkal vil√°g√≠t, b√°r n√©ha v√°ratlanul ott is a szemedbe robban egy nem v√°rt f√©nysug√°r, hogy elvak√≠itson √©s nem lehetsz biztos benne, hogy v√©letlen√ľl t√∂rt√©nt.

Kedvesi, pontosan az, de feljavítva egy kis alkohollal és kapunk mellé szívószállat is. Megszívni!s_*_kac
#20 | Kedvesi - 2013. szeptember 08. 17:38:28
Mondasz valamit. s_*_trn

Aki öntömjénezi magát mint ezek az állítólagos megváltók, azok hamiskártyások.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.