Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az √∂sszeesk√ľv√©s elt√°vol√≠t√°s√°hoz lassan minden a hely√©re ker√ľl!


Az √∂sszeesk√ľv√©s elt√°vol√≠t√°s√°hoz lassan minden a hely√©re ker√ľl - √údv√∂zl√ľnk a v√©gj√°t√©kban!

$ A glob√°lis biztons√°gi er√Ķk felsorakoztak, hogy bez√°rj√°k a korrupt elitet.
$ Egy √ļj nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g √∂lt testet az ENSZ tagorsz√°gok 90 sz√°zal√©k√°nak t√°mogat√°s√°val.
$ Nem csak egy PR-show-b√≠r√≥s√°g, hanem enged√©llyel rendelkez√Ķ, legitim, √©s v√©grehajthat√≥.
$Az utols√≥ r√©szek a hely√ľkre ker√ľlnek: a vagyoni eszk√∂z√∂k ellen√Ķrz√©se, 173 √°llam sz√∂vets√©ge, egy hatalmas glob√°lis biztons√°gi er√Ķ... √©s a jog√°llamis√°g.

2013 szeptember 1. - Neil Keenan trilli√≥ doll√°ros per√©nek kezdet√©t√Ķl fogva, a korrupt nyugati banki elit √©s v√©rvonal csal√°dok ellen, a g√ļnyol√≥d√≥k mindig azt k√©rdezt√©k: "Ki tudna valaha is v√©grehajtatni egy ilyen √≠t√©letet? √Čs milyen megfelel√Ķen felhatalmazott nemzetk√∂zi rend√Ķri szervezet ny√ļjhat ehhez glob√°lis er√Ķt, hogy t√©nylegesen le√°ll√≠ts√°k a mindent √°that√≥ h√°l√≥zat befoly√°s√°t, ami belesz√∂v√Ķd√∂tt minden hatalmi strukt√ļr√°ba, legyen az p√©nz√ľgyi, katonai, oktat√°si, mez√Ķgazdas√°gi, vagy gy√≥gyszeripari? √Čs honnan fognak √©rkezni a hatalmas er√Ķfesz√≠t√©shez sz√ľks√©ges alapok?"

√údv√∂zl√ľnk a v√©gj√°t√©kban!

A leg√ļjabb h√≠r a Keenan csoportt√≥l, hogy a jogalap, a p√©nz√ľgyi t√Ķke√°tt√©tel, a v√©grehajt√°si/biztons√°gi appar√°tus, √©s a glob√°lis k√∂z√∂ss√©g egy√ľttm√Ľk√∂d√©se, ami ahhoz sz√ľks√©ges, hogy a k√∂zels√©gbe hozza a szabads√°g√©rt val√≥ harcot, mostanra egy vonalba ker√ľlt.

Azok, akik √©len j√°rnak ebben a harcban, m√°r √©vtizedek √≥ta ismertek, √©s csak az √∂sszeesk√ľv√©s alapjainak egy lass√ļ √©s gondos al√°√°s√°sa t√°vol√≠thatja el ezt a glob√°lis r√°kot, az er√Ķszakos forradalmak tragikus t√©ved√©sek - az ilyen v√©res g√∂rcsrohamok voltak val√≥j√°ban az elit kedvenc eszk√∂zei az ellen√Ķrz√©sre √©vsz√°zadokig, k√°oszt teremtve, √©s lehet√Ķv√© t√©ve sz√°mukra, hogy az egyre szigor√ļbb ellen√Ķrz√©ssel megragadj√°k az emberis√©get a "rend" nev√©ben. Ahogy David Wilcock nemr√©g r√°mutatott, a Szovjetuni√≥ buk√°sa √ļgy t√Ľnt, mintha egyik napr√≥l a m√°sikra t√∂rt√©nt volna, de azt m√°r gondosan tervezt√©k √©vtizedek √≥ta az orosz hazafiak, akik apr√≥l√©kos munk√°val kivett√©k a hatalmi t√°maszokat a bolsevik hegem√≥nia al√≥l a csendes tervez√©s √©veiben. Az er√Ķszakos forradalmak szinte mindig k√°oszt √©s nagyobb zsarnoks√°got eredm√©nyeztek. Megrohamozni a Bastillet k√©ts√©ges volt, az elnyomott francia n√©p dics√Ķs√©ges √©lm√©nye, de ez vezetett k√∂zvetlen√ľl a r√©muralomhoz, √©s Nap√≥leon v√©gs√Ķ felemelked√©s√©hez, mik√∂zben a Rothschildok mindk√©t f√©l ellen j√°tszottak, hogy elk√©peszt√Ķ gazdags√°got, √©s a glob√°lis bankrendszer ellen√Ķrz√©s√©nek hossz√ļt√°v√ļ terveihez sz√ľks√©ges alapot halmozzanak fel.

√ögy t√Ľnik, hogy a Keenan csoport apr√≥l√©kosan al√°√°sta a korrupt oligarchi√°t - a behatol√°s a m√Ľk√∂d√©s√ľkbe, a sz√°ml√°ik meghekkel√©se, a sz√∂vets√©gesek gondos √∂sszehoz√°sa, egy hiteles jogi mechanizmus l√©trehoz√°sa a letart√≥ztat√°sukhoz, a legitim biztons√°gi er√Ķk √∂ssze√°ll√≠t√°sa, √©s ami a legfontosabb, a nemzetek ellopott vagyonainak a helyre√°ll√≠t√°sa egy glob√°lisan szentes√≠tett gondnoks√°ghoz - most szinte minden a hely√©n van. Az eg√©sz a Sz√°ml√°kig ny√ļlik vissza. Az elit tisztess√©gtelen tr√ľkk√∂z√©se a Glob√°lis Fedezeti Sz√°ml√°kkal tal√°n a K√∂z√©pf√∂lde Gy√Ľr√Ľk Ur√°hoz hasonl√≠that√≥. Amikor elpusztult, a rosszindulatra alapozott s√∂t√©t torony egyszer√Ľen √∂sszeomlott, √©s a l√°tsz√≥lag bevehetetlen er√Ķd csak egy halom t√∂rmel√©k maradt. Amikor a Keenan csoport v√©gs√Ķ l√©p√©se, hogy ellen√Ķrizz√©k az eszk√∂z√∂ket megt√∂rt√©nik, v√°rhat√≥, hogy a fiat valuta birodalom csal√°rd alapja megd√∂bbent√Ķ sebess√©ggel elt√Ľnik. A sz√∂vets√©ges √°zsiai √Ķsi kl√°nok egyes√≠tett√©k er√Ķiket Keenanel a k√∂zelm√ļltbeli megbesz√©l√©sek nyom√°n a befoly√°sos Albert Chiang gr√≥ffal Hongkongban, √©s a Keenan csoport tervei az eszk√∂z√∂k ellen√Ķrz√©s√©re j√≥l haladnak.

A glob√°lis biztons√°gi er√Ķk pontos jellege, melyek levad√°ssz√°k √©s letart√≥ztatj√°k az √∂sszeesk√ľv√©s vezet√Ķit √©s alkalmazottaikat, most m√©g nem der√ľlhet ki nyilv√°nval√≥ okokb√≥l. Keenan sz√°nd√©kosan hom√°lyos ebben a k√©rd√©sben a legut√≥bbi vide√≥√ľzenet√©ben. Meghagyja az √∂sszeesk√ľv√©snek, hogy kital√°lj√°k, vajon melyik frakci√≥ fordult ellen√ľk, kik a h√≠rszerz√Ķ kett√Ķs√ľgyn√∂k√∂k, mely elemei az Interpolnak, az MI6-nek, a CIA-nek, az NSA-nek, az orosz FSB-nek, a NATO-nak, vagy a Pentagonnak szabads√°gharcosok val√≥j√°ban, melyik j√≥l megvesztegetett b√≠r√≥nak nem volt lelkiismereti v√°ls√°ga, melyik Moszad neh√©zfi√ļ k√∂vetett el cionista m√©sz√°rl√°st a Bilderberg profit nev√©ben... vagy melyik b√°b √°llamf√Ķ v√°rja a pillanatot, hogy lehet√Ķs√©get adjon az emberis√©g gy√Ķzelm√©re. Ezekhez a b√°trakhoz m√©g hozz√° lehet adni a t√∂bb ezer b√°tortalan √©s r√©m√ľlt kabalista k√∂z√©pszint√Ľ alkalmazottat, akik bossz√ļt fognak √°llni, ha egyszer megl√°tnak egy prominens glob√°lis elitist√°t karpereccel "s√©t√°lni". √ēk m√°r a bizony√≠t√©kokat gy√Ľjtik cser√©be az √©let√ľk√©rt vagy szabads√°guk√©rt , ahogy a menek√ľl√©si utak elt√Ľnnek.

Neil Keenan eredeti tájékoztatója angol nyelven
http://www.youtub...9_v3Xa7k2U

Id√Ķk√∂zben az √ļj Nemzetk√∂zi Emberjogi B√≠r√≥s√°g form√°ja vil√°goss√° v√°lik. Neil Keenan-nek siker√ľlt elint√©znie egy hosszabb interj√ļt egy nemzetk√∂zi jog√°sz/jogtud√≥ssal, aki seg√≠t l√©trehozni term√©szet√©ben √©s helyzet√©ben ezt az √ļj b√≠r√≥s√°got - egy glob√°lis emberjogi b√≠r√≥s√°g, mely m√°r enged√©lyezve van egy szabad orsz√°gban, mely az el nem k√∂telezett mozgalomhoz tartozik. Ez a kiv√°l√≥ b√≠r√≥ szorosan egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt Keenan-nel az elm√ļlt k√©t √©vben. Az √∂sszeesk√ľv√©s buk√°s√°t k√∂vet√Ķen a helyzet egy√ľtt j√°r azzal, hogy sz√ľks√©ges egy romlatlan, vil√°gszerte elismert nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g, mely szil√°rd jogi alappal rendelkezik, hat√©kony az igazs√°gszolg√°ltat√°sban, √©s ami a legfontosabb, gyors v√©grehajt√°si mechanizmusaival √©rv√©nyes√≠theti az igazs√°got.

Az √ļgynevezett nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°gok, melyek m√°r l√©teznek, (ahogyan az v√°rhat√≥ volt) globalista csal√°sok. A Nemzetk√∂zi B√≠r√≥s√°g, a Nemzetk√∂zi B√ľntetb√≠r√≥s√°g, az Eur√≥pai Uni√≥ Emberjogi B√≠r√≥s√°ga, az Amerika-k√∂zi B√≠r√≥s√°g K√∂z√©p- √©s D√©l-Amerik√°ban, az Afrikai Uni√≥ B√≠r√≥s√°ga, mind ugyanazon az alapvet√Ķ jogi hib√°n alapul. Egy hiteles b√≠r√≥s√°ggal ellent√©tben ezek nem "nyilv√°ntart√°si b√≠r√≥s√°gok" - m√°s sz√≥val az eseteket nem tett√©k k√∂zz√©, adatb√°zisuk nem kereshet√Ķ, a visszautas√≠tott √ľgyeket egy t√°rgyal√°s sem t√°rta fel. Ezeket a b√≠r√≥s√°gokat mind szerz√Ķd√©sek hozt√°k l√©tre, melyhez a v√°dlott f√©l hozz√°j√°rul√°sa sz√ľks√©ges - m√°s sz√≥val egy nemzet, mely esetlegesen emberi jogi jogs√©rt√©seket k√∂vetett el, egyszer√Ľen nem vesz r√©szt a szerz√Ķd√©sben, √≠gy kivonja mag√°t (ahogy az USA tette) a b√≠r√≥s√°g hat√°sk√∂r√©b√Ķl.

R√°ad√°sul ezek a b√≠r√≥s√°gok megk√∂vetelik, hogy minden jogorvoslati lehet√Ķs√©get a v√°dlott korm√°ny ellen el√Ķsz√∂r ki kell mer√≠teni, miel√Ķtt a b√≠r√≥s√°g t√°rgyalja az √ľgyet. Teh√°t ha van egy milli√≥ kidoband√≥ doll√°rod feldolgozni egy esetet a f√©l tucat r√©teg korrupt √©s ellens√©ges igazs√°gszolg√°ltat√°si rendszerre, akkor tal√°n lehet m√©g egy es√©lyed, - tal√°n - hogy meghallgasson a nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°g.

Mint oly sok √∂sszeesk√ľv√©s tervezte int√©zm√©ny, ezek a b√≠r√≥s√°gok az√©rt l√©teznek, hogy kik√ľsz√∂b√∂lj√©k √©s megakad√°lyozz√°k azt a c√©lt, mely el√©r√©s√©re √°ll√≠t√≥lag alap√≠tott√°k √Ķket. A Vil√°gbankot az√©rt hozt√°k l√©tre, hogy felsz√°molja a szeg√©nys√©get - annak szentelte mag√°t, hogy kiterjessze a szeg√©nys√©get a glob√°lis ad√≥ss√°g k√∂zepette. Az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezet√©t √°ll√≠t√≥lag az√©rt hozt√°k l√©tre, hogy megv√©dje minden nemzet szuverenit√°s√°t egy glob√°lis b√©kefenntart√°son kereszt√ľl - ez kev√©ss√© mondhat√≥ el r√≥la. A nemzetk√∂zi b√≠r√≥s√°gok nagyr√©szt az√©rt l√©teznek, hogy egy hivatalosan szentes√≠tett lefoly√≥ lyukat hozzanak l√©tre, ahol az emberjogi vissza√©l√©sek esetei elt√Ľnnek.

A jelenleg form√°l√≥d√≥ √ļj b√≠r√≥s√°g jelent√Ķsen elt√©r√Ķ. El√Ķsz√∂r is nem szerz√Ķd√©sen alapul (mint a jelenlegi csal√°rd b√≠r√≥s√°gok, melyek joghat√≥s√°ga el√Ķl megsz√∂ktek a s√ļlyos elk√∂vet√Ķk azzal, hogy egyszer√Ľen kivonultak a szerz√Ķd√©sb√Ķl), hanem az igazs√°gy√ľgyi miniszterek meg√°llapod√°si levelein (vagy azzal egyen√©rt√©k√Ľ hivatal) a 173 orsz√°gb√≥l (az ENSZ tags√°g√°nak 90 sz√°zal√©ka) egy el nem k√∂telezett mozgalomban, akik √∂sszefogtak, hogy legy√Ķzz√©k az √∂sszeesk√ľv√©st, melyben v√°llalj√°k, hogy nemzeteik tiszteletben tartj√°k a b√≠r√≥s√°g joghat√≥s√°g√°t. M√°sodszor ez egy teljesen megalapozott nyilv√°ntart√°si b√≠r√≥s√°g lesz, minden esete k√∂zz√© lesz t√©ve egy kereshet√Ķ adatb√°zis l√©trehoz√°s√°val, mely sz√ľks√©ges egy √©l√Ķ jogalanynak, hogy legitim legyen. Harmadszor folytatja k√ľldet√©s√©t, mint glob√°lis emberjogi b√≠r√≥s√°g a K√∂z√∂s Jog alapj√°n, √©s a nemzetk√∂zi egyezm√©ny szervezete konstrukt√≠v szerz√Ķd√©si jog√°n alapulva. Nem a titokzatos, hamis NESARA vagy OPPT szupertitkos, h√°tt√©r√ľzlet, t√∂rv√©ny √°ltal nem kihirdetett internetes csal√≥k, de az √©vsz√°zadok felhalmozott precedensei mindenki vizsg√°lat√°ra nyitva √°llnak, √©s megfelel√Ķen nyilv√°noss√°gra hozottak.

Azon globalista elitist√°k sz√°m√°ra, akik √∂nel√©g√ľlten g√ļnyol√≥dnak, ahogy ezeket a sorokat olvass√°k, √©s arra gondolnak: "igen, gyertek √©s kapjatok el j√≥tev√Ķk - megn√©zhetitek, hogyan ny√ļlhattok a p√©nzemhez √©s a szabads√°gomhoz!" - van n√©h√°ny meglep√Ķ h√≠r√ľnk. Mivel a b√≠r√≥s√°gi szab√°lyokat a szerz√Ķd√©si jog alapj√°n hozt√°k l√©tre, egy√ľtt fognak m√Ľk√∂dni a Nemzetk√∂zi Kereskedelmi Kamar√°val, mely jelenleg az ENSZ √°ltal szentes√≠tett √©s szinte minden orsz√°g al√°√≠rta a vil√°gon (bele√©rtve az Egyes√ľlt √Āllamokat), lehet√Ķv√© teszi az azonnali √∂sszegy√Ľjt√©st a helyi mechanizmusokon kereszt√ľl b√°rmely √©s minden √≠t√©let r√©v√©n b√©r letilt√°s, vagyon z√°rol√°s, √©s minden m√°s megfelel√Ķ m√≥don.

Azok az indon√©z b√≠r√°k √©s m√°s tisztvisel√Ķk, akikr√Ķl azt √°ll√≠tj√°k, hogy illeg√°lisan √∂sszeesk√ľdtek, hogy tarts√°k Marha Wibawat (Nelu), tudom√°sul kell venni√ľk a b√∂rt√∂nt. K√©sz√ľl ellen√ľk a panasz, √©s a nev√ľk ismert. Egy id√Ķablak maradhat ebben a helyzetben a megold√°sra, de a panasz folyamatban van.

Vagy a glob√°lis elitist√°k egyszer√Ľen megint s√≠rhatnak, hogy "nem vagyok hajland√≥ elismerni a b√≠r√≥s√°g joghat√≥s√°g√°t!". Nos, sok szerencs√©t hozz√°. Ami j√≥ az √∂sszeesk√ľv√©s lib√°j√°nak, az j√≥ a sz√∂vets√©g g√ļn√°rj√°nak - az elit b√∂rt√∂nbe vetett embereket √©s elvette a vagyonukat minden nap az egyet√©rt√©si precedens alapj√°n a megjelen√©s elmulaszt√°s√°val, vagy a b√≠r√≥s√°gi hat√°sk√∂r√∂k elismer√©se r√©v√©n a v√°laszad√°s t√∂rv√©ny√©n kereszt√ľl √∂nmag√°ban. T√©nyleg nincs ki√ļt ebb√Ķl fi√ļk √©s l√°nyok.

Mi vagyunk a vil√°g. √Čs ti nem azok vagytok.

√Čs ott van az a kis gond az √ļj glob√°lis rend√Ķrs√©ggel, mely hamarosan deb√ľt√°l. Ahogy Keenan mondja a mell√©kelt vide√≥ban, ez az er√Ķ f√ľggetlen√ľl m√Ľk√∂dik a korrupt korm√°nyokt√≥l, a Glob√°lis Sz√°ml√°kr√≥l lesznek finansz√≠rozva, √©s √ļj nemzetk√∂zi b√©kefenntart√≥ meg√°llapod√°sok ir√°ny√≠tj√°k, megalapozva egy biztons√°gos ar√©n√°t egy eg√©szs√©ges versenyhez egy t√∂bbp√≥lus√ļ vil√°gban - melyben a sz√°nd√©kosan l√©trehozott hi√°ny a m√ļlt√©. Ha van egymilli√≥szor t√∂bb, mint amennyi a bolyg√≥ fenntart√°s√°hoz sz√ľks√©ges - egy durva becsl√©s a F√∂ld bolyg√≥ gazdags√°g√°r√≥l -, akkor az er√Ķforr√°sok√©rt folytatott v√©gtelen harc v√©g√ľl megsz√Ľnhet.

M√©g nem vagyunk ott. A v√©gj√°t√©k durva lesz. Sok minden van, amit most m√©g nem lehet elmondani. Keenan mark√°ban m√°r ott vannak az √°szok. √Čs mindig egy dal van az ajk√°n. Ez egyenes, √©s azt mondja, ahogy van. Matt G.-t√Ķl a "A legjobb anti-illumin√°tus/√ļj vil√°grend dal 2012-ben" - "T√∂r√∂tt monitorok".
http://www.youtub...ySPGHmke7g

Michael Henry Dunn
http://ujvilagtud...ixZL9Lt8pk


A pontok összekötése Szíria, Fukushima, az Olimpiai terrorfenyegetések és a náci CIA között

A k√≠s√©rlet, hogy h√°bor√ļt ind√≠tsanak Sz√≠ri√°ban, a hirtelen megemelkedett sug√°rz√°s Fukushim√°ban, a terrorfenyeget√©sek Sza√ļd-Ar√°bia r√©sz√©r√Ķl a k√∂vetkez√Ķ Orosz Olimpiai J√°t√©kok idej√©n, √©s m√°s szokatlan vil√°gi esem√©nyek r√©szei egy r√©g megtervezett nagyobb √∂sszeesk√ľv√©snek, hogy fel√°ll√≠tsanak egy fasiszta vil√°gkorm√°nyt.

Mindannyiunk szerencs√©j√©re a cselekm√©nyek napvil√°gra ker√ľlnek, √©s a Sabbat n√°cik em√∂g√∂tt most nagyon, nagyon megijedtek. Az amerikai v√°llalati rabszolga Barack Obama emiatt v√°lik az eg√©sz vil√°gon nevets√©g t√°rgy√°v√° azon k√≠s√©rlet√©vel, hogy az amerikai hadsereggel t√°mogassa az al-Kaid√°t nyilv√°nval√≥ hazugs√°gok alapj√°n.

A folyamatban l√©v√Ķ sz√≠riai m√Ľvelet region√°lis k√∂zpontja egy terrorista kik√©pz√Ķ iskola T√∂r√∂korsz√°gban, melyet egy n√°ci CIA fed√Ķszerv, az √ļgynevezett Jamestown Alap√≠tv√°ny m√Ľk√∂dtet, MI5 forr√°sok szerint. A kulcsfontoss√°g√ļ szerepl√Ķ ebben a cselsz√∂v√©sben a n√°ci Koponya √©s Csontok k√ľl√ľgyminiszter John Kerry.

Hogy ezeknek a t√∂meggyilkos b√Ľn√∂z√Ķknek a letart√≥ztat√°sa mikor kezd√Ķdik el nem ismert, de a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©seiket egyre k√∂nnyebb megj√≥solni, √©s √≠gy k√∂nnyen megel√Ķzhet√Ķk. A k√∂vekez√Ķ esem√©nyek, melyeket a n√°cik megpr√≥b√°lnak hangszerelni, val√≥sz√≠n√Ľleg magukban foglalnak egy jelent√Ķs olajv√°ls√°got, melyet a Szuezi-csatorna lez√°r√°s√°val id√©znek el√Ķ, egy p√©nz√ľgyi v√°ls√°got, melyet a sz√°rmaz√©kos piac √∂sszeoml√°sa √©s a nukle√°ris terrorizmus okoz, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √ľgyn√∂ks√©gi forr√°sok szerint.

H√°tral√©pve egy percre megl√°thatjuk a nagyobb k√©pet a k√ľl√∂nf√©le bennfentesek vallom√°sait √∂sszerakva az √©vek sor√°n, a terv, hogy l√©trehozzanak egy Sabbat n√°ci vil√°gkorm√°nyt, teljesen √°tl√°that√≥v√° v√°lt.

Tudjuk p√©ld√°ul pil√≥t√°k √©s m√°sok tan√ļvallom√°saib√≥l, hogy id√Ķsebb George Bush √©s John Kerry egy speci√°lis j√°rat fed√©lzet√©n utaztak P√°rizsba, Franciaorsz√°gba, hogy tal√°lkozzanak Ir√°n k√©pvisel√Ķivel annak √©rdek√©ben, hogy megk√©rj√©k √Ķket, hogy foglalj√°k el az amerikai nagyk√∂vets√©get Ir√°nban, √©s hogy a szem√©lyzetet tarts√°k t√ļszk√©nt fogva, am√≠g az 1980-as eln√∂kv√°laszt√°s tart, annak a tervnek a r√©szek√©nt, hogy biztos√≠ts√°k, az amerikai eln√∂k√∂t, Jimmy Cartert nem v√°lasztj√°k √ļjra 1980-ban.

Egyszer, amikor Ronald Reagan aleln√∂ke lett, amit szint√©n tudunk egykori szovjet magasrang√ļ vez√©rkari tisztekt√Ķl √©s m√°sokt√≥l, George Bush azt mondta Mihail Gorbacsovnak, hogyha √Ķ beleegyezik abba, hogy lehet√Ķv√© v√°ljon a Szovjetuni√≥ buk√°sa, akkor az EU v√°lik az √ļj Szovjetuni√≥v√°.

Azt√°n l√°ttuk a fiatalabb George Busht √©s a fasiszt√°kat elv√©gezni a szeptember 11-i t√°mad√°sokat, hogy el√Ķ√≠rjanak egy n√°ci alkotm√°nyt, ami az Amerikai Hazafias T√∂rv√©nyk√©nt ismert, √©s megkezd√Ķd√∂tt egy hatalmas inv√°zi√≥ a K√∂zel-Keleten.

A terv mag√°ban foglalt egy weimari k√∂zt√°rsas√°g t√≠pus√ļ gazdas√°gi v√°ls√°got az Egyes√ľlt √Āllamokban √©s Eur√≥p√°ban annak √©rdek√©ben, hogy l√©trehozz√°k a felt√©teleket Eur√≥pa tov√°bbi fasiz√°l√≥d√°s√°hoz.

Ennek a tervnek a r√©sze volt egy hatalmas olajv√°ls√°g l√©trehoz√°sa a K√∂zel-Keleten, hogy el√Ķk√©sz√≠tse a talajt az iraki inv√°zi√≥hoz, √©s az √ļgynevezett arab tavasz sz√°m√°ra, melyek mind azon er√Ķfesz√≠t√©sek r√©szei voltak, hogy r√°s√≥zz√°k a n√°ci sz√∂vets√©ges Muzulm√°n Testv√©ris√©get a r√©gi√≥ korm√°nyaira.

A Muzulm√°n Testv√©ris√©gnek kellett volna azt√°n √ļjra√©leszteni egy p√°n-Muzulm√°n Kalif√°tust, √©s kiprovok√°lni egy Kereszt√©ny Muzulm√°n szent h√°bor√ļt, hogy beteljes√≠ts√©k a bibliai Armageddon pr√≥f√©ci√°kat, fasiszta P2 P√°holy inform√°torok szerint. A v√©geredm√©nynek egy fasiszta vil√°gkorm√°nynak kellett volna lennie, melyet egy 1 milli√≥ tagra becs√ľlt Sabbat n√°ci szekta m√Ľk√∂dtetett volna. Barack Obam√°nak kellett volna a barna arcnak lenni ebben a vil√°gkorm√°nyban annak √©rdek√©ben, hogy elfogadhat√≥ legyen a nem eur√≥paiak sz√°m√°ra is.

Most n√©zz√ľk meg, hogy ez a terv mik√©nt bontakozik √©s leplez√Ķdik le jelenleg. A Muzulm√°n Testv√©ris√©g korm√°ny buk√°sa Egyiptomban volt a legfontosabb eleme a leleplez√Ķd√©snek, mivel ez z√°rhat√≥v√° teszi a Szuezi-csatorn√°t, √≠gy okozva jelent√Ķs olajv√°ls√°got, √≠gy a tervet sokkal nehezebb kivitelezni. Ugyanakkor a P2 fasiszta P√°holy tagjainak √©s n√°ci m√Ľveleti k√∂pontjuknak T√∂r√∂korsz√°gban √°ll√≠t√≥lag m√°ra m√°r el kellett volna t√°vol√≠tania a sz√≠r korm√°nyt, de nem siker√ľlt.

A k√≠s√©rlet, hogy a sz√≠r korm√°nyt okolj√°k a szarin g√°zt√°mad√°s miatt saj√°t √°llampolg√°rai ellen, hogy kiprovok√°ljanak egy nyugati inv√°zi√≥t Sz√≠ri√°ban, s√ļlyosan √©rintette √©s megb√©n√≠totta a n√°ci mozgalmat.

A brit b√°b minisztereln√∂k√©, David Cameron√© volt a k√©tes megtiszteltet√©s, hogy √Ķ legyen az els√Ķ brit minisztereln√∂k, akit 1782 √≥ta leszavaztak a parlamentben. Cameron v√°rhat√≥an decemberben elhagyja hivatal√°t, √©s a brit politikai rendszer akkor felszabadul az √∂sszeesk√ľv√©s ellen√Ķrz√©se al√≥l, MI5 forr√°sok szerint.

Az is v√°rhat√≥, hogy a brit parlament a k√©tp√°rti rendszerb√Ķl egy sokkal nehezebben ir√°ny√≠hat√≥ n√©gyp√°rtrendszerr√© alakul, a forr√°sok j√≥slata szerint.

A sz√≠riai v√°ls√°g felt√°rta, hogy a n√°cik ir√°ny√≠tj√°k T√∂r√∂korsz√°got, Izraelt, Sza√ļd-Ar√°bi√°t √©s a washingtoni l√°tszat korm√°nyt, mely nem ir√°ny√≠tja a saj√°t fegyveres er√Ķit. Barack Obama nevets√©g t√°rgya lesz, ha el√©g szem√©rmetlen√ľl m√©g mindig azt fontolgatja, hogy elmegy a G20 cs√ļcstal√°lkoz√≥ra a h√©ten Oroszorsz√°gba.

A kulcs n√°ci sz√∂vets√©ges Sza√ļd-Ar√°bia is komoly bajban van. Amikor a sza√ļd-ar√°biai h√≠rszerz√©si f√Ķn√∂k √©s Bush tr√≥ger haverja Bandar bin Sultan Herceg megfenyegette Oroszorsz√°got egy terrort√°mad√°ssal a k√∂zelg√Ķ Szocsi T√©li Olimpi√°n, v√©gzetes hib√°t v√©tett. Meg√°llapod√°s szerint, m√©g akkor is, ha egyes korm√°nyok t√°mogatj√°k a terrorizmust, tagad√°suknak hihet√Ķnek kellett volna lennie. A sza√ļdi korm√°ny √©s a terrorfenyeget√©s k√∂zvetlen √∂sszek√∂thet√Ķs√©ge megengedte Oroszorsz√°gnak azt a lehet√Ķs√©get a nemzetk√∂zi jog alapj√°n, hogy jogszer√Ľen megt√°madja Sza√ļd-Ar√°bi√°t.

Tekintettel a helyzetre a Zsid√≥knak mindenk√©ppen el kell t√°vol√≠taniuk a n√°ci szem√©tl√°da √°rul√≥ Benjamin Netanyahut, √©s felszabad√≠taniuk Izraelt, miel√Ķtt az esem√©nyek kiker√ľlnek az ellen√Ķrz√©s al√≥l.

Netanyahut felvett√©k, amikor azzal fenyegette egy telefonh√≠v√°sban az akkori minisztereln√∂k√∂t Naoto Kant, hogy felrobbantja az √∂sszes jap√°n atomreaktort, k√∂zvetlen√ľl a 2011 m√°rcius 11-i jap√°n elleni nukle√°ris √©s sz√∂k√Ķ√°r t√°mad√°st k√∂vet√Ķen. A motiv√°ci√≥ az volt, hogy k√©nyszer√≠ts√©k Jap√°nt, hogy √≠r√°sban mondjon le az amerikai kincst√°ri vagyonr√©sz√©r√Ķl a n√°cik jav√°ra (amit Kan pontosan megtett), a jap√°n katonai h√≠rszerz√©s szerint. A nukle√°ris terror, hogy le√°ll√≠ts√°k a jap√°n atomreaktorokat szint√©n a k√©nyszer√≠t√©st szolg√°lta, hogy Jap√°n t√∂bb olajat import√°ljon a K√∂zel-Keletr√Ķl, a n√°cik √°ltal tervezett olajv√°ls√°g r√©szek√©nt.

A legut√≥bbi radioaktivit√°s n√∂veked√©st amit Fukushim√°b√≥l jelentettek, a nukle√°ris ipari hullad√©k (t√∂bbnyire orvosi) lerakod√°sa okozta, a n√°ci Moszad frakci√≥ jap√°n gengszter alv√°llalkoz√≥i szerint. A c√©l az, hogy zsarolj√°k a jap√°n korm√°nyt, hogy megakad√°lyozz√°k az atomreaktorok √ļjraind√≠t√°s√°t. √úzenet Netanyahunak: j√∂nni fognak √©rted, √©s nincs az univerzumban olyan hely, ahov√° elb√ļjhatn√°l!

Mindenestre nincs addig v√©ge, am√≠g ez be nem fejez√Ķd√∂tt, de m√©g akkor is, ha a fasiszt√°k ellen√Ķrizte v√°llalati m√©di√°t olvassa valaki, annak is egyre nyilv√°nval√≥bb√° v√°lik, hogy a Sabbat n√°cik napjai meg vannak sz√°ml√°lva.

Benjamin Fulford
http://ujvilagtud...ixYetLt8pk

HozzŠszůlŠsok


#21 | Kameleon - 2013. szeptember 08. 17:45:18
GERRY, köszönöm a bölcs megélt gondolataidat.
De más emberek, más egyéniségek és más sorsok. A hozzáállás teszi hogy lehet szarból várat építeni.

"megtört, idegileg tönkrement, öngyilkos gondolatokkal és életuntan jössz velem szembe"

Na ez amit soha nem fogok hagyni hogy így legyen! Mármint az állapot része.. Jönni még jöhetek, de másképp az biztos! ;)

"Soha ne hidd el emberek vizíóit."

Csak saj√°t v√≠zi√≥val √©p√≠tkezek legbel√ľl igaz√°n, az hogy szeleteket √°tkonvert√°lok az megint egy m√°s dolog.

"√Ėnmagad v√°lsz a saj√°t szemedben nevets√©gess√©, akkor viszont a sz√©gyen√©rzet se seg√≠t, vagy a "Nem gondoltam volna... " kezdet√ľ √∂nmosdat√°s."

Nevetni ritkán tud az aki ármányok között nevelkedett.(ik) Úgyhogy ez a probléma se veszélyeztet engem! Csak egyetlen egy igazi ellenségem van, az saját magam. A többi mind csak a játék része.

Azért köszi fater az aggodalmakat.
#22 | kontroll88 - 2013. szeptember 08. 18:10:02
Az a helyzet, hogy k√©t k√ľl√∂n cikk lett itt egybeszerkesztve.
Err√Ķl a Fullfordr√≥l m√°r hallhattunk a Hun t√©v√©ben is, itt is ki volt t√©ve a vide√≥ Korsch P√©terrel, √©s egy nemsov√°ny, magyaros ruh√°ban l√©v√Ķ t√°ltossal (?) akinek most sehogy sem jut az eszembe a neve.
Már régebben elmondták, hogy összefogtak a kínai Triádokkal, hogy elvegyék a háttérhatalomtól a színes kavicsot (a pénzt).

Namost az OPPT is ezen dolgozik, ha megn√©zitek a magyar nyelv√Ľ oldalt op.iuste.biz
A NESARA-r√≥l m√©g nem hallottam, sztem √Ķk is hasonl√≥ dologban √ľgyk√∂dnek.
Milyen √©rdekes, hogy √∂sszefog√°s helyett √Ķk is csak egym√°st cseszegetik, √ļgy, mint itthon...

A másik cikk egészen másról szól. Nácizza a háttérhatalmat?
Most akkor a nemzetiszoicializmus ilyen gonosz dolog? M√©giscsak volt holokamu? A cikk ett√Ķl teljesen min√Ķs√≠thetetlen baroms√°g.
#23 | istok bela - 2013. szeptember 08. 18:27:24
J√≥l hangzanak ezek a tervek, mondjuk v√©gig olvastam m√°r majdnem az √∂sszes Wilcock, Foulford cikket. Az ember rem√©nykedhet abban, hogy esetleg t√©nyleg val√≥ra v√°lik, mert nekik megvan a hozz√° val√≥ "hatalmuk". De csal√≥d√°s is lehet a v√©ge mert ,mi van akkor ha egy m√°sik hatalmi elit veszi √°t az ir√°ny√≠t√°st? Aki eddig a h√°tt√©rben volt, csak h√°t a m√°sik a "FED" leny√ļlta az arany√°t meg√Ķrz√©s c√≠m√©n? Mi van akkor ha kb. 200√©venk√©nt felcser√©l√Ķdik a hatalom ir√°ny√≠t√°sa a 2 elit kl√°n k√∂z√∂tt? Minden amit eddig a t√∂rt√©nelemr√Ķl tanultunk, sz√©p lassan kider√ľlt, hogy hamis. A h√≠rek t√∂bbs√©ge kamu, vagy legal√°bbis f√©l igazs√°g amit a sorok k√∂z√∂tt olvasva ki lehet olvasni. Rem√©nykedhet√ľnk tov√°bb,abb√≥l m√©g nem lehet bajunk, de ha elkezd√Ķdnek a v√°ltoz√°sok arra nagyon sok ember r√° fog menni. Mint ahogy eddig is a kis emberek sz√≠vt√°k meg. Az√©rt jobb ha felk√©sz√ľl√ľnk a legrosszabbra. http://vilaghelyz...simor.html Ha meg minden j√≥l alakul, legal√°bb meg lesz mindenkinek a felszerel√©se egy j√≥ kis t√ļl√©l√Ķ t√ļr√°hoz. s_*_kukk
#24 | bandee - 2013. szeptember 08. 19:02:06
B√©la, √©n biztosra veszem, hogy ezek a tervek is "√Ķket" szolg√°lj√°k. Igaz√°b√≥l mostans√°g kezdem √ļgy √©rezni, maga a terv mint fogalom az √Ķ saruk. R√°ad√°sul ahogy olvasom, a t√°rsadalom szerkezet√©be nem k√≠v√°nnak beleny√ļlni, hiszen a meztelen kir√°lyfik j√≥ helyen vannak ott nekik. Nekik azzal van a bajuk, hogy √©brednek az emberek. Emberek, miket besz√©lek :D:D F@szok. A f*szt pedig √ļgy kell lenyugtatni, hogy j√≥l felizgatod. √ćgy van, vagy nem √≠gy van. :D Sz√≥val kell egy kis m√Ľbalh√©, hogy p√°r m√Ľzsid√≥t√≥l megv√°lhassanak. Illetve itt megint be√ľt az antikrisztus dolog, √Ķk most megoldj√°k a hivatalos probl√©m√°inkat nagy port kavarva, hogy az emberek l√°ss√°k, most t√©nyleg t√∂rt√©nik valami "kontrol√°lhatatlan", teh√°t...

-Biztos hogy ez nem √∂sszeesk√ľv√©s. mondj√°k majd.
S ha v√©geztek, k√ľldik az embereket vissza ugyan abba a rabig√°ba ahol el√∂tte voltak. Csak ut√°nna m√°r nem lehet morogni, hiszen √Ķk megoldott√°k √©s k√©sz. Aki ezut√°n is morog, az idegen sejt lesz az √Ķ t√∂k√©letes kis t√°rsadalmukban. Ezzel egy √ļjabb l√©p√©st tettek a nagy terv√ľk fel√©.

Ha az emberek nem √©brednek kell√Ķen, nem lesz m√°s mint vissza√°llni az ig√°ba, aholis √Ķk szint√©n f√ľggnek majd a rabokt√≥l.
Ha kicsiben n√©zem.., iszony√ļ dolgokat v√°gtam a cionista f√Ķn√∂keim k√©p√©be √©veken √°t a koll√©g√°k nagy √∂r√∂m√©re, m√©gsem r√ļgtak ki, mert n√©lk√ľlem ki csin√°ln√° meg azt a sokmindent, amit csin√°ltam. Illetve hogy sz√°molt volna el ezzel a tett√©vel a be nem avatottaknak? Mi√©rt kellett kir√ļgni az elvileg legjobb munkaer√Ķt. Akkor l√°tt√°k volna a koll√©g√°k is hogy i a val√≥s helyzet, √©s √°tvett√©k volna a staf√©t√°t, de m√°r oszt√≥dva mint a sejtek. :D Pont a centern√©l d√Ķlt volna be minden.

T√©nyleg k√©nyszerp√°ly√°n vannak, csak k√©rd√©s hogy az emberek mit l√©pnek. De minden esetre √©n ker√ľl√∂m az ilyen kezdem√©nyez√©seket. F√Ķleg ha hivatalos akci√≥, nem pedig szem√©lyesen mor√°lis. Ha hivatalos, akkor fej vezeti a t√∂meget jelleg√Ľ. Ha mor√°lis, akkor a fejek kezdt√©k el vez√©relni maguk tes√©t v√©gre.
#25 | MRJOOOOOO - 2013. szeptember 08. 19:07:37
Kameleon, a netet b√∂ng√©szve √©n is √ļgy √©rzem, hogy √ļgy alakulnak a dolgok, ahogy az √∂sszeesk√ľv√Ķ honlapokon olvasni lehet. nem is √©rtettem, hogy itt a postaimre honlapon mi√©rt kapott ilyen kev√©s figyelmet.
Ami k√ľl√∂nb√∂zik az eddigi beetet√©sekt√Ķl, az az, hogy most a spiritu√°lis oldalakr√≥l is √∂z√∂nlenek a cikkek a halad√°sr√≥l, valamint a facebook on, taj√°kozottabb √©s l√°t√≥ emberek is meger√Ķs√≠tik.
Azt viszont furcs√°llom, hogy amit Cobra √©s az √Ķ honlapja √≠rt, azok eddig csak l√°thatatlan √©s visszaigazolatlan √≠g√©rget√©sek voltak.
Ha elkezd√Ķdik a h√°bor√ļ, legal√°bb tudjuk, hogy kamu ez az eg√©sz
#26 | rozsola - 2013. szeptember 08. 20:12:07
Szíria vége = Új Világrend.
√Čn is bejelentem a h√≠rt.
A szifiliszmentes de nem k√∂r√ľlmet√©lt t√°rsas√°g √°tveszi a hatalmat. Minden magyarnak 6 milli√≥ Forintot adunk. A vil√°g √∂sszes orsz√°g√°ban az √∂sszes √ľgyv√©d √©s jogv√©d√Ķ a mi oldalunkon van . - Kb ennyi tov√°bb nem megy.
Szép mese Shabat után.
#27 | gabi - 2013. szeptember 08. 20:58:05
Mi√©rt gondolj√°tok, hogy ennek az eg√©sznek csak rossz v√©ge lehet? √ögy l√°tom itt mindenki a pusztul√°sra hajaz. Mi√©rt nem dobj√°tok fel most r√∂gt√∂n a bakancsot, ha csak ezt az egy vari√°ci√≥t fogadj√°tok el? Ja, hogy az√©rt maradtok m√©g egy kicsit, mert a v√©g√©n el akarj√°tok mondani, hogy "ugye megmondtam"!? Tulajdonk√©ppen napi szinten ezt programozz√°tok, s mivel addig m√°r mindenki eljutott, hogy a dolgok fejben d√Ķlnek el, - lehet, hogy t√©nyleg √≠gy lesz! Ennyit √©rt az itt elt√∂lt√∂tt x √©v √©s felhalmozott inform√°ci√≥mennyis√©g!

Nem vagyok naiv, mert abban √©n is biztos vagyok, hogy harc n√©lk√ľl nem adj√°k meg magukat. Sz√∂rny√Ľ id√Ķszak k√∂vetkezik. Viszont ahol megjelenik egy er√Ķ, ebb√Ķl egyenesen k√∂vetkezik, hogy megjelenik ugyanakkora ellener√Ķ is.
#28 | utazo - 2013. szeptember 09. 18:20:27
Hat milli√≥val vagy anl√©lk√ľl, de eg√©szs√©gesen, √©s szabadon. A l√©nyeg, hogy egym√°s h√°t√°t v√©dj√ľk, s akkor t√ļl√©l√ľnk mindent. Ne feledj√©tek, magyarok vagyunk.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.