Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A holokauszt trójai falóként való alkalmazása a keresztény társadalmakban


Az írásom elején tisztázni szeretnék három dolgot.
- Vajon a hatmilliós zsidó holokauszt a világ legnagyobb hazugsága? Lehetséges, hogy a zsidóság azért ragaszkodik görcsösen ehhez a misztikus számhoz, mert a vallásos könyveikben le van írva, akkor alapíthatják újra Izraelt, ha hatmillió zsidó ember pusztul el úgy, ahogy a holokausztban állítják? Ha a mitikus szám nem bizonyul igaznak, Izrael állam alapításának szakrális indoka megszűnik létezni.

- A holokauszt, mint propagandaeszköz, a keresztény társadalmak felmorzsolásában trójai falóként működik. A bank-, pénz- és hitelrendszer mögött ez a leghatékonyabb fegyver.

- Ezeket a tényeket soha nem tudnám alátámasztani bizonyítékokkal, ha nem lennének reálisan gondolkodó, humánus, objektív zsidó emberek.

Ezúton is köszönöm a segítségüket. Ők azok, akik a szabadságukat, vagy akár az életüket is feláldozzák az igazságért. Az írásom ezáltal nem vallási vagy faji eredetű kritikát tartalmaz, hanem egészen másról szól. Az igazságról.

Néhány éve különös rendezvényre kerül sor Magyarországon. Ez az úgynevezett "Élet menete" esemény. Felfoghatnánk ezt megemlékezésnek is, de egyre jobban kezd egy cionista erődemonstrációvá válni az egész.

Ezzel kapcsolatban néhány helyszínt szeretnék bemutatni, amelyek kulcsfontosságúak ebben a magyargyalázó erődemonstrációban. Természetesen nem az a célom, hogy mindenki aléltan zuhanjon a depresszió mocsarába. Inkább az a célom, hogy szépen dokumentálva megmutassam, mennyire bántó az, ahogy idiótának néznek bennünket a cionista zsidók. Pontosabban fogalmazva a zsidó maffia.

Az "Élet menetének" szabott útvonala van a Dohány utcai zsinagógától a "Duna parti cipőkig". Aztán Auschwitzban ér véget, ahová a résztvevők kisebbik része zarándokol el. Szóval kezdjük a "menetet" a Dohány utcai zsinagógában. Ezt az épületet csodálatosan felújították (a pénz döntő többségét a magyar állam, azaz mi adtuk közpénzből).

Az ördög mindig a részletekben rejtőzik, tartja a mondás. Ennek szellemében kicsit mélyedjünk el a részletekben! A menetet kezdjük el a templom legelején, az első soroktól. A padokon réztáblák jelölik, kinek hol található a helye. A helyek templombeli helyzete egyfajta rangsort mutat. Sok az ismerős név... Feldmájer Péter padja mögött a második sorban találkozunk Tasnádi Péter helyével.

Tasnádi Péter volt az az ember, akit Magyarországon elsőként vádolt meg a törvényhozás maffiabűncselekménnyel, miután ezt a fogalmat a törvényhozás megalkotta. Többek közt többrendbeli emberölés előkészülete, többrendbeli életveszélyt okozó testi sértés és hasonló dolgokkal vádolták meg. Jelenleg is börtönben ül. Mondhatnánk, rossz ómen egy ilyen tény a világ második legnagyobb zsinagógájában.

Ha felmerül a börtön és a maffia szó, akkor említsük meg például Hagyó Miklós nevét. Hagyó Miklós utoljára sajnos a 2010-es holokauszt-demonstráción vehetett részt, mert azóta börtönben van (gondolom, nem sokáig lesz ott...). Hogy miért? A vád "különösen jelentős kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás, hűtlen kezelés, zsarolás és egyéb bűncselekmények"...

Hagyó volt az egyik olyan nagystílű bűnöző, akit azért vettek őrizetbe, mert amikor szorult a hurok a nyaka körül, Izraelbe akart menekülni. Izrael azért is érdekes ország, mert soha nem ad ki zsidó embert, akármilyen bűncselekményt követett el. Még tömeggyilkost sem, aki békeidőben ártatlan európai polgárok ezreit brutálisan lemészárolja és kérik a kiadatását a bíróságok (Solomon Morel).

Ahogy az ember a templomban botorkál, eszébe jut a napi hír, Hunwald György, aki most éppen börtönben ül, mert milliárdos károkat okozott a maffiaszerű üzelmeivel. Hunwald György Zoltai Gusztávtól kért segítséget az ügyei elsimításában, egészen pontosan a Központi Nyomozó Ügyészséget kellett volna befolyásolni (gondolom, nem véletlenül ismerte egymást ez a két személy!).

Néhány adat Zoltai Gusztávról. (szül. Zucker Gusztáv, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége- MAZSIHISZ) ügyvezető igazgatója, a Zsidó Világkongresszus magyarországi elnöke, a Magyarországi Zsidó Közösség Közalapítvány (MAZSÖK) társelnöke. Egy időben az Európai Zsidó Kongresszus végrehajtó bizottságának tagja is volt. 1992-ben Landeszmann György budapesti főrabbi mellett ő volt a másik alanya a "bőgatya és fütyülős barack" néven elhíresült interjúnak, amiben Landeszmann a zsidóság és a magyarság kulturális összefonódottságára tett gúnyosnak értelmezhető kijelentést (szó szerint idézve; "a magyar kultúrából való zsidó értékkivonás esetében csak a bőgatya és a fütyülős barack maradna"). Akkor, ha most visszanyalna a fagyi, Zoltaiékat idézve azt mondhatnánk, a cionista zsidóság nélkül nem lenne profi maffia Magyarországon? Sokak meglep etésére 2006-ban az '56-os szellemiség ápolásáért megkapta az '56-os Szövetség Pro Fidelia érdemrendjét. Akkor azt mondta: "Nem érzem összeférhetetlennek munkásőr- és párttag múltammal a kitüntetést."

...ehhez nem akarok hozzáfűzni semmit sem...

Mielőtt kilépnénk a zsinagógából, vessünk egy pillantást egy cirill- és héber betűs fekete márványtáblára, a bejárat mellett.

(Szöveg fordítása;
Anyám, Mogiljevics- Sepelszka Genja Tevjevna.
Apám, Mogiljevics Judkó Sepselevics.
Lánytestvérem, Korenyevszkájá - Mogiljevics Mila Jurijevna
Emléküknek szentelem az egész életem
Szeva)

Ezt az emléktáblát nem más rakatta ki, mint Szeva bácsi, Szemjon Mogiljevics (hivatalosan Szemjon Snájder). Ki is ez az ártatlan zsidó, akinek a márványtábláját a Dohány utcai zsinagóga büszkén viseli? Szemjon Mogiljevicset a Vörös Maffiaként ismert, igen kiterjedt orosz bűnszövetkezet fejének tartják, amely a világ legnagyobb szervezete, a feltételezések szerint egyebek mellett fegyver- és kábítószer-kereskedelemmel, nukleáris anyagok forgalmazásával, prostitúcióval, pénzmosással, védelmi pénzek kikényszerítésével, műtárgyak csempészésével foglalkozott. Számos titkosszolgálat szerint a Vörös Maffia több bérgyilkos bandája a "védelemért" fizetni nem akaró boltosokat különös kegyetlenséggel kínozta és ölte meg. Összefüggésbe hozható a magyarországi olajszőkítésekkel, robbantásokkal, a 90-es évek leszámolásos gyilkosságaival.

Jelenleg kis bőgatyás hazánkban a pénzügyi maffiózók azt állítják, hogy "a tőzsde nem lovi, hasznot hoz a befektetőknek, ez a célja! NE CSAK a magán-nyugdíjpénztárak jussanak most eszünkbe! Nézzük meg, Szeva bácsi hogyan értelmezte a tőzsde szabályait..."

Az Inkombank elnökével kötött titkos üzlet alapján megvette a pénzintézetet, Oroszország egyik legnagyobb magánbankját, s ezzel közvetlen kapcsolatba került a pénzügyi világgal, valamint jelentős részt szerzett a Szuhoj katonai repülőgépgyártó konszernben. Az Inkombank 1998-ban gyanús körülmények között összeomlott. 1997-98-ban kanadai újságírók leleplezték, hogy másokkal együtt Mogiljevics áll a torontói tőzsdén jegyzett, egymilliárd dollárra becsült YBM Magnex cég mögött. A vállalat részvényei pillanatok alatt értéktelenné váltak, amikor kiderült, hogy a jövedelmező nemzetközi tevékenység merő látszat, csalás volt. 1998-ig az Inkombank a Menatep bankkal részt vett egy 10 milliárd dolláros pénzmosási ügyletben, amelyet a Bank of New York útján folytattak.

Hoppá!

Akkor miről is szól ez a tőzsdei játék a nagyvilágban, amivel Soros György is operálni szokott? Operál és a trükkjei miatt országok roppannak meg gazdaságilag ...

Érdekes. Ez a Szeva bácsi a legzűrösebb éveit a fasiszta, náci Magyarországon a legnagyobb nyugalomban élte...

Mellesleg körözi az FBI, amely szerint Mogiljevics tevékenysége egész Közép- és Kelet-Európára, a NATO-ra és a terrorizmus elleni harcra nézve is veszélyt jelentett.

Ajjjaj ... Hogy létezik ilyen, amikor mindenki tudja, hogy ha valaki terrorista, az csakis arab lehet..? Terrorista zsidó?

...és a legdurvább tény... Szeva bácsi úgy szerezte a kiindulási vagyonát, hogy az Oroszországból Izraelbe települő hittársai vagyonát tömegesen elsikkasztotta. A kivándorlók minden vagyonukat pénzzé tették, és ezt a pénzt nem igazán tudták magukkal vinni. Mogiljevics ezen vagyonok Izraelbe juttatására tett ígéretet hittársainak, amit később nem tartott be. Tehát a zsidó maffiától szenved az egyszerű, senkinek sem ártó izraelita is, nem csak mi, gójok.

És ennek az embernek díszeleg a márványtáblája a zsinagógában ...

Többször leírtam már, hogy a nagystílű, gátlástalan, soviniszta cionisták bajt hoznak a senkinek sem ártó, hithű, vallásukat tartó zsidó hittestvéreikre is. Ha gond van, a gazdagok gátlástalanul hátrahagyják a szegényeket (Hitler logisztikai alkui a háborúban, Kasztner-vonat Magyarországon stb).

Tehát Európa legnagyobb zsinagógájának első sorából eljutottunk a kijáratig, az alfától az omegáig. Legtöbbször a "maffia" szót kellett használnom (hivatalosan bűnszervezetnek nevezik), de nem hinném, hogy ebben én lennék a bűnös, vagy antiszemita. Hajszálnyira másként dokumentáltam a dolgokat, mint ahogy a médiából láthatjuk.

Mivel a holokausztos demonstrációról írok, ezért törvényszerű, hogy néhány kockát bemutassak az állandó kiállításokból is.

Az első emeleten a Dohány utcában a zsidók sok ezer éves történelmét mutatják be.

Hogy mi ebből az igazság? Nem sok, illetve még annál is kevesebb... Aki nem akarja elhinni ezt az állításomat, annak ajánlanám az Izraelben élő professzor könyvét, amely már magyarul is olvasható: Shlomo Sand; Hogyan alkották meg a zsidó népet? (Kairosz kiadó, 1134 Budapest Apály u 2/b )

Leírja azt a bő száz éve hirdetett hazugságot, a mítoszgyártást, amit a cionisták állítottak össze. Nem akarok most erről írni, el kell olvasni a könyvet!

A történelmi áttekintés után jön a Holokausztot bemutató helyiség.

Azok, akik kezdik magukat hülyének érezni, elmondanám, hogy a java még hátra van...

Bemutatják itt a gázkamra fotóját, ahol magyarok százezreit gázosították el.

Auschwitzban ezt élőben megtekinthetjük, a főbejárattal szemben (én ezek miatt utaztam ki a "haláltáborba"). Egy gond van vele. A helyiségnek két befelé nyíló, üvegezett faajtaja van. A harmadik, krematóriumba vezető nyílást semmi, ismétlem semmi sem zárja le... A helyiség durván a főbejárattal szemben, vagyis az "Arbeit macht frei"- felirattal szemben található, részben földdel fedett objektum.

Látható itt Pesten pár dolog. Ezek némelyikéről nem tudtam, hogy micsoda, ezért egy alkalommal becsatlakoztam a látogatókhoz. Az idegenvezető a legnagyobb megdöbbenésemre egy fehér tárgyhoz érve szemrebbenés nélkül azt hazudta, hogy az nem más, mint az emberből készült szappan... A hangfelvételt úgy készítettem, hogy a videó-magnó a zsebemben volt, majd amikor egyedül maradtam, akkor elkészítettem a képeket is... Érdekességként megemlítem, hogy iskolások nagyobb csoportjába vegyültem el. Budapesten kívül van még egy módja a holokauszt szemléltetésének. Ez abból áll, hogy egy korhű vasúti vagont húznak le vidékre, majd a helyi iskolás gyerekeket kiterelik a vagonhoz és elmesélik a holokausztot. Mindenki tudja, a gyerekek mennyire befolyásolhatók látványos propagandával...

Ez az egész azért botrányos, mert a szappanos hazugság már vagy 30 éve tarthatatlan fikció.

Tarthatatlan, de úgy néz ki, Budapesten ez a veretes hazugság még mindig eladható. Nem gond, az agymosott, buta birkák mindent bevesznek.

Azt már csak szerényen és csendesen jegyezném, meg hogy egy dolgot nem értek meg. Hogy lehet, hogy a Történelmi Magyarország területéről elhurcolt 437 ezer zsidóból 600 ezer halt meg, mialatt rengeteg zsidó meg is menekült a haláltáborokból. Nem akarom én relativizálni az áldozatok számát, mert nem akarok börtönbe kerülni. Csak nem értem ennek a matematikának a logikáját.

Miután kiérünk az épületből, egy érdekes feliratot láthatunk az épületen.

Ez azt jelenti, hogy a Magyarországot leigázó oroszokat a zsidók barátjukként fogadták. A nőknek ázsiai szifiliszt, a férfiaknak halált, gulágot vagy tönkretételt jelentett a "felszabadítás". Mondjuk Rákosiék, Péter Gáborék és a többi hittárs korlátlan hatalmat kaptak az orosz fegyverek árnyékában...

Vegyünk néhány példát, volt-e erre példa a magyar történelemben?

Az I. Világháború után, a Patkányforradalom Kun Bélás-Szamuelys és fajtársaiknak bomlasztása következtében Budapestet megszállta a román hadsereg. Akkoriban nemzetközi megfigyelők voltak jelen a fővárosban. Az első világháborúig az angolok számítottak a világ urának. Szóval a Pesten tartózkodó Clerk angol tábornoknak a pesti zsidóság képviselői azt mondják, hogy ők bizony addig érzik magukat biztonságban, amíg a románok az országban tartózkodnak. Elgondolkodtató.

Vagy nézzünk egy még durvább esetet.

Az oszmán birodalom 140 évig tartotta megszállás alatt hazánkat. Buda visszafoglalása 1686-ban történt. Amikor a fővárosunkat véres harcok árán felszabadítottuk, az ott élő zsidók fegyverrel harcoltak - a magyarok ellen. Emiatt több mint 100 évig nem lakhatott a fővárosban zsidó, az oszmánokkal harcoló izraelitákat pedig Nikolsburgba száműzték (a mai média a 100 év zsidómentes időt azzal magyarázza, hogy a magyarság irigyelte a sikeres kereskedőket, ezért elűzte őket. De a történelmünket nem mi, magyarok írjuk, hanem a megszállók...)

Egy pici adalék, nekünk, barbár magyaroknak, Nikolsburgról, ahol ezek a szerencsétlenek szenvedtek.

Szóval Nikolsburgban, egy 1483-ban nyomtatott könyv borítójának hátlapján megtalálták a magyar rovásírás 46 rovásjelét. Ez a legkorábbi, hivatalosan elismert rovásírásos emlékünk. A megtalált lap tetejére fel van írva, hogy alább megtekinthető a rovásjel rendszere, aztán bemutatja a rovásjelet, fölötte pedig a megfelelő latin betűt. Az oldal a rovással írt "Ámen" szóval végződik. Ja, hogy erről a nem olvasunk a finnugor nyelvhazugság hivatalos változata közepette? Hát, amíg a nem igazán szittya hangzású, kulcspozícióban ülő Glatz-félék barbár, primitív magyar történelmet hazudnak hivatalosan, addig erre nem sok esélyünk van. Már többször említettem, a magyarságnak dicsőséges, de elhallgatott történelme van. A zsidóknak pontosan dokumentált útleírása, mikor, honnan zavarták el őket, és ezután hová szivárogtak be ismét.

Tényleg! Nyelvi emlékekről jut eszembe!

Miért van a zsidóknak két nyelve? Az afroázsiai héber és az indoeurópai jiddis? Akkor a zsidóság 95%-a valóban az izraelita vallást felvevő európai kazár? Jajj, de égők ezek a nyelvészeti dolgok. Hiába a nagy propaganda, a nagy-nagy mese, a hazugság egy pillanat alatt kiderül...

Az ember elgondolkodik, miért jó valakiknek, ha megszállt, legyengült országban él.

A kérdésre tökéletes választ ad, ha végignézünk az "Élet menete" megemlékezés résztvevőit.

Néha olyan az egész, mint a numerus clausus törvénye kifordítva. Felmerül a kérdés, hogy a zsidóság társadalomban tapasztalható felülreprezentálása a jó képességek eredménye, vagy a maffiaszintű összefonódásoké... Egy apró példa. Vegyük a mai liberális világban a zenei életünket. A rendszerváltás előtt a buchenwaldi haláltábort megjárt Erdős Péter volt a magyar könnyűzenei élet teljhatalmú cenzora. Csak azok boldogultak, aki az ő kegyeltjei voltak. Ha ő úgy döntött, akkor valakiből sztár lett, ha nem volt szimpatikus, akkor nem vitte semmire sem. Volt, aki ebbe belerokkant, de volt, aki belepusztult a mellőzöttségébe. Ezekkel kapcsolatban Erdős Péter egyik utolsó riportjában szó szerint ezeket mondja; "lelkiismeret-furdalásom sosincs, meddőnek tartom, mint emberi magatartást. A lelkiismeretfurdalás egy terméketlen emberi érzés".< /FONT>

Hát, nem egy keresztény ember gondolatvilágát tükrözik ezek a szavak...

Napjaink állócsillagnak tekintett, de idősödő zenészei jórészt állandó résztvevői a "menetnek", és ők adják a különböző tehetségkutató versenyek zsűrijének a bázisát. Ez nem tűnt fel még senkinek sem? Most "A Kiválasztott" kiválasztottjai lelkesednek a cigány előadókért, a homokos tehetségekért, néger-magyar, kínai-magyar, arab-magyar és hasonló keverék felfedezettekért. Ők próbálják formálni az ízlésvilágunkat.

Itt találhatjuk mindazokat, akik irányítják az országot, meghatározzák a magyar közéletet. Újságíróktól a közkedvelt színészekig.

Ügyészek, bírók, humoristák, televíziós műsorvezetők. Évtizedeken át sztárolt zenészek, énekesek. Jelenlegi és volt miniszterek. Baloldali és állítólagos jobboldali prominens személyek. Volt magyar miniszterelnöktől agyonsztárolt homoszexuálisok, drogok legalizálásáért küzdő liberálisok. Szóval sokan itt vannak, "akik számítanak a közéletben, az ország irányításában". Ezt az egész hatmilliós holokauszttörténetet úgy használják a társadalom pusztításában, mint egy trójai falovat. Durva megfogalmazás? Nézzük csak tételesen! A többségi társadalomból ellenszenvet kiváltó dolgokat a holokauszt emlegetésével erőltetnek rá a társadalomra.

A homoszexuális menetek vezérszónokai mindig azt hangoztatják, hogy a kirekesztés tojásdobálással kezdődik és gázkamrával végződik. Az egyik utolsó buzifesztiválra Európa több részéből "antifák" érkeztek, azaz olyan fiatalok, akik hatalmas transzparenseket cipeltek. Ezeken különböző antifasiszta szerveződések neveit olvashattuk. Két kérdésem van.

Ha én nem vagyok buzi, akkor fasiszta lennék?

De a lényeg: mi köze a holokausztnak a homoszexualitáshoz?

A következő probléma a cigányság problémája. A "liberálisok" legálissá tették a megélhetési bűnözést. Pozitívan diszkriminálták ezt a társadalmi réteget, gyakorlatilag fölénk emelték őket. Szándékosan előidézve, az ország egyre több területén polgárháborús viszony alakult ki. Amikor ez a többségi magyar társadalom számára elviselhetetlen helyzet létrejött, Kolompár Orbán kijelentette, hogy "a cigányság nem fog önként a marhavagonokba szállni". Folyamatosan megy a cigányság áldozatként feltüntetése és a holokauszttal való összemosása.

Most őszintén! Mi köze van a cigánybűnözésnek és az etnikai problémáknak a holokauszthoz?

A holokauszt félelmetes fogalmát összemossák az emberi jogokkal, az emberi méltósággal és a liberális életvitellel. Ezekkel a zavaros összefüggésekkel próbálták korábban a pedofíliát legalizálni, és próbálják folyamatosan a drogok használatát hivatalossá tenni.

Mi köze van az emberi méltóságnak és a liberális életvitelnek a pedofíliához és a droghasználathoz?

Az ember sokszor értetlenül figyel, kik irányítják az országot, kik alakítják az ízlésvilágunkat. Sokszor az az ember érzése, hogy egy törpe kisebbség akarja ránk erőszakolni a beteges, torz értékrendjét, hamis példaképeket állítanak elénk. Ha ez ellen tiltakozunk, pillanatokon belül jön a halálos fegyver; a holokauszt. A holokausztnak, mint trójai falónak a társadalom szétverésében való alkalmazása tervszerűen zajlik.

Van egy magyar mondás, ami úgy szól, mindenki a maga háza táján sepregessen!

Tegyünk egy kis kitérőt a zsidók hazájában, Izraelben! Néhány csemege!

Menáhem Volfovics Begintől, volt izraeli miniszterelnöktől egy alkalommal egy angol diplomata, név szerint Lord Howe megkérdezte, saját magát tartja-e a közel-keleti terrorizmus atyjának. Erre Begin büszkén azt válaszolta,"...Nem, ő az egész világon zajtó terrorizmus atyja."

(Menachem Begin 1978-ban Nobel-békedíjat kapott.)

Ennél érdekesebb Jichak Samír életútja, aki felajánlotta Adolf Hitlernek a szolgálatait. Ez nem vicc.

Rengeteg videót és képanyagot feltehetnék most ide. Attól kezdve, ahogy a palesztinok jogait védő amerikai Rachel Corrien átmegy egy katonai Caterpillar D9, miközben a felvételen látszik, a zsidó katona röhög a buldózerben, hátramenetbe kapcsol és ismét átgázol a lányon. És természetesen végig röhög, a kamera pedig veszi az egészet. YouTube-on megtekinthető bármikor (nem tekinthető meg, természetesen. A youtube zsidó szerkesztői az ilyesmit folyamatosan eltávolítják. Ha valaki felteszi, 10 perc múltán már nincs ott. Esetleg valami - a lány nevét nem tartalmazó videóval lehetne. - A.). Vagy gondolkozzon már el mindenki a tavalyi, megtámadott segélyhajókról. Fegyvertelen embere ket a zsidó kommandósok halomra lőttek. A palesztinoknak nincs mit enniük. Írtam már többször Magyarország vízkészletéről. Gázában nincs ivóvíz se, mert célirányosan szétlőtték a vízműveket, ezért a gyerekek emberi vizelettel kevert tejporokkal tartják fent magukat időnként, vagy a csatornákból isszák a szennylét! Ha nem határolódunk el ezektől a terrortámadásoktól, ettől a viselkedéstől, a muzulmánok a cionistákat és a keresztény világot összemossák, és közös ellenségnek tekintik! Ha valaki holokausztról beszélhet, vagy sovinizmusról, akkor az a palesztin nép! Íme, egy kis anyag, ami a magyar médiában soha nem fog megjelenni, mert a magyarországi vezetők érdekeit sérti. Jól értette mindenki. Nem magyar vezetőket írtam, hanem magyarországit.(A honlapon itt sokkoló videóbetét van, csak erős gyomrúak nézzék meg!)Felmerül a kérdés, miért ölik a zsidó katonák ilyen gátlástalanul a palesztin fiatalokat? Svédországban 2009 augusztusában megjelent Donald Boströmnek egy írása. Ez a legnagyobb svéd napilapban, az Aftonbladetben írt dokumentum volt. Ebben a cikk írója pontosan leírja, hogy a zsidó hadsereg elrabol, majd megöl palesztin fiatalokat, akiknek a szerveivel kereskedik. A hatalmas izraeli nyomásra a svédek nem ítélték el a cikk íróját, a sajtószabadságra hivatkoztak. Jogosan. Tehát a lap állítása most is igaznak tekintendő. Ezt a zsidó hadsereget hívják a "világ legerkölcsösebb hadseregének". Tényleg! Nem baj, ha a palesztin gyerek veséje, vagy szíve nem kóser?

A képanyag megtekintése után gondoljuk át, hogy Barack Obama, az USA elnöke a hivatalba lépésének évében Nobel-békedíjat kapott! Még ideje sem volt mit tenni, de már megjutalmazták. Vagy megvesztegették? Ha valaki Nobel-békedíjat érdemelne, akkor az Mordechai Vanunu. Ő volt az a zsidó ember, aki felfedte az izraeli atomtitkot a világ előtt, és ezért a tolerancia országában 18 év börtönt kapott. Az igazság kimondása független bőrszíntől és vallástól, ezek a példák is jól mutatják.

De kanyarodjunk vissza az Élet Menetéhez. A menet Magyarországon a Duna-parti cipőknél ér véget. Még 1955-ben forgatták Magyarországon a "Budapesti tavasz" című filmet. A stáb szeretett volna egy ütős jelenetet a Dunába lőtt zsidók ábrázolására. Korabeli leírásokban még fellelhető, hogy a stáb egyik tagja kitalálta, hogy ábrázolják úgy az egészet, hogy a kivégzendőkkel lehúzatták a cipőjüket, utána pedig belelőtték őket a folyóba. Na, ennek az egésznek állítottak emléket, de nem más helyre, mint a Parlament közvetlen közelébe.

Az emlékhellyel kapcsolatban két dolgot kell tisztázni.

- valóban lőttek zsidókat a Dunába, ezt senki nem vonja kétségbe.

- de nem abban a formában, ahogy az emlékmű ábrázolja. Nem hinném, hogy például a magyar katonák óvodáskorúakkal is lehúzatták a cipőjüket, hogy ellophassák azt. Ez magyargyalázás. Egyébként egy televíziós nyilatkozatban Horn Gábor elmesélte, hogy az ő szüleit, édesapját és édesanyját is belelőtték a folyóba. Az senkit se zavarjon, hogy Horn a háború után tíz évvel, 1955-ben született.

Az emberek Dunába lövését a Lenin fiúk kezdték el, Kun Béláék és Szamuelyék útmutatása alapján. Ezeknek az áldozatoknak nincs emléktáblája sem, nemhogy emlékműve.

Rákosiék, Péter Gáborék működtették az emberdarálót, ez ma már bizonyítást nyert. Az emberi cafatokat a Dunába juttatták, és emiatt horgászati tilalom volt a folyó egy bizonyos szakaszán. Ezeknek az embereknek nincs emléktáblája sem, nemhogy emlékműve a Parlament mellett, az elkövetés helyszínén.

Sajnos, a magyar társadalom tele van agymosott, elbutított tömegekkel.

Ha valamelyikőjük esetleg elolvassa ezt az írást, annak mutatnám meg ezt a táblát. Ez az Élet Menetének végállomásán, az Auschwitzi Megsemmisítő és Haláltáborban látható.

Ezt én fotóztam Auschwitz-Birkenau-ban. Korábban egy másik táblán négymilliós szám volt, de azt kicserélték. Mivel a holokauszttagadást 3 évvel büntetik, a relativizálás szintén börtönnel büntethető, ezért adok egy jó tanácsot! Nézegessed alaposan, kis birka, mert a táblára az van írva, hogy négymillió ember halt meg ebben a haláltáborban! Másként nem jön ki a hatmillió! Ugye nem akarsz börtönbe kerülni?

Azoknak, akik érzékenyek a világ történéseire és látják is a dolgokat, nem csak bután bámulnak, írnék egy idézetet a Bibliából.

Ezek Jézus szavai a zsidóknak.

"A ti atyátok az ördög, tőle származtok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyílkos volt az kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságba, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot mondja, a magáéból mondja, mert hazug, és a hazugság atyja. Aki az Istentől van, hallja az Isten beszédeit, ti azért nem halljátok, mert nem az Istentől valók vagytok."

János evangéliuma 8/44

Amikor az ember elolvassa ezeket a szavakat, kicsit elgondolkodik az egész írásomon. Gyakorlatilag most sem csináltam semmit sem, csak dokumentumokkal támasztottam alá tényeket. Tényeket, amiket már több ezer éve tudnak értelmes emberek, csak próbálják velünk elfeledtetni.

Értelmes emberek, legyenek azok keresztények, muzulmánok, vagy zsidók.

Most a világban óriási változások lesznek. Az USA kiharcolta magát Cion érdekében. A bankrendszer tönkretette, a liberalizmus lepusztította, mára agyaglábakon álló óriássá vált. Használhatatlanná vált végleg. Az Európai Unióba fokozatosan beférkőzik egy ázsiai ország. Ez az állam Izrael.

Jó lenne egy újabb óriás, amely használható lenne egy ideig. Harcolna a mocskos érdekekért, mint eddig az USA tette, a bankok által ki lehetne szipolyozni és hasonlóak. A nagy izraelita tömegeknek pedig kell egy új haza, amire a legoptimálisabb hely a Kárpát-medence. Az üres lakóparkok nem bennünket, magyarokat akarnak befogadni.

Csak valami úton rá kellene venni a gazdaországokat a feltétel nélküli kiszolgálással. Például mélységes lelkiismeret-furdalást kellene bennük ébreszteni. Akár vitatott történelmi események hangoztatásával is.

Európa alapjában véve keresztény. Nagyon el kellene gondolkodni Jézus néhány sorral fentebb idézett szavain.

Mert jaj lesz a becsapottaknak, jaj lesz a legyőzötteknek!Dr. Nagy Levente

KunhegyesHozzászólások


#11 | eleven68 - 2013. szeptember 15. 22:41:37
Lehet nem voltam teljesen egyértelmű.
Görögkatolikus vagyok, és az őseim GENERÁCIÓK óta szintén ...
..nem zsidaj és hasonló ...
#12 | lapaj55 - 2013. szeptember 16. 05:17:26
@Tündér: Köszi a linket Wolfgang Eggert-tel kapcsolatban. Eddig még nem hallottam róla, de most rögtön letöltöttem az 1-órás értekezését a háttérben müködö ördögi körökröl. Amúgy már én is régebb óta gondoltam arra, hogy a különféle jövendölések 'kisérteties' megvalósulása nem véletlen (s tudjuk: véletlenek nincsenek!) dolog, hanem valakik (na vajon kik???) céltudatosan forgatókönyvnek veszik a jövendöléseket, s lépésröl lépésre megvalósítják azokat.. Nagyon nyugtalanító, hogy egy ilyen állig fegyverzett állam, mint az USA, ilyen fanatikus szekták agymosó befolyása alatt áll és kényük-kedvük szerint robbantgatnak ki háborúkat az egész világon, milliók pusztulását tudatosan felvállalva. És az is említésre került, ami már többször is elhangzott itt-ott: Hogy a holokoszt is a tervhez tartozott, s saját maguk akarták az 'elfajzott', illetve 'elszáradt' ágat lenyesni a zsidóság fájából, mert ez kellett a tervükhöz. Egyszerüen hajmeresztö és vérfagyasztó! Józan eszü ember nem tudja elképzelni, hogy milyen feneketlen aljasságokat és szörnyüségeket képesek megtervezni és véghezvinni a 'kiválasztottak'.. Bárcsak legyenek kiválasztva a végsö kiirtásra!!! Mégcsak írmagjuk se maradjon meg a Földön!
#13 | kolpeny - 2013. szeptember 16. 11:29:41
Talán ez is ide passzol: http://kitalaltuj...eptje.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.