Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egy


Nyugi, ez m√©g nem a t√ļlvil√°g, ami sz√≥l, hanem a „valami” ami araszol. A mindent l√°t√≥ orrnak csak bele kell szimatolni a szar-inos l√©gk√∂rbe √©s m√°ris megihlet√Ķdik t√Ķle. Nyugi, nem foglak benneteket trakt√°lni frakt√°l-okkal √©s ok n√©lk√ľl sem. Megvagyok, mag vagyok, de j√≥ kem√©ny burokban, √≥vva b√ľr√∂kt√Ķl. Az akad√°lyt j√≥l vett√©tek, mint a cukrot! Akinek helye van itt, az megtal√°lta. Akinek m√°r, vagy m√©g nincs, az meg nem tal√°lja az erd√Ķben a kutya f√°j√°t.

Az √©letem zajik. A leleplez√©s hivatalos szintre emelkedett, mik√∂zben a „k√∂zbesz√©d” √°tveszi lassan nem csak a retorikai elemeinket, de a st√≠lusjegyeinket is, mik√∂zben √ļgy tesznek, mintha √≠gy √©s ezekr√Ķl a t√©m√°kr√≥l m√©g nem is olvashattak, hallhattak volna. Na mindegy! Senki nem lehet alfa-b√©ta a saj√°t omeg√°j√°ban. Ez√©rt maradok csak egyszer√Ľen PI.

Gerry megcsin√°lta az √ļj „hivataos” - Posta Imre a picom√≥kus - honlapot, amit a j√∂v√Ķ h√©t v√©g√©n deb√ľt√°ltatok, h√°tha lesz megrendel√©s az al√°zatos szolg√°lataimra. Mondjuk valamelyik hitk√∂zs√©g megh√≠v, hogy a Talmudot magyar√°zzam el nekik, vagy esetleg valamelyik v√©delmi miniszt√©rium alkalmaz k√ľls√Ķs szag√©rt√Ķk√©nt. Na j√≥, ez teljesen es√©lytelen. M√°r a Gazprom honlapj√°n is elr√°g√≥dtam, hogy esetleg elmegyek „olajos √ľgyekben” t√©tlenkedni, vagy az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal agyrokkant √Ķsgy√∂p√©t k√≠s√©rlem meg egy p√°ly√°zat „megnyer√©se” √ļtj√°n konspirat√≠ve felt√∂rni. Es√©lytelen, nemde? √ćrtam az Oroszorsz√°g Hangj√°nak is, h√°tha tudnak seg√≠teni valami L√°k√°tos munk√°ra egy ukr√°n c√©gn√©l, ahol az orosz-magyar nyelvi k√©pess√©geim kibontakozhatnak, de v√°laszul hoztak egy Vona-Zazri interj√ļt. M√©g szerencse, hogy annyira nem veszem komolyan ezt a sz@rkupacot, amit most „Vil√°g” n√©ven futtat a kozmikus kever√Ķg√©p. De √ļgy l√°tom nem vagyok az √©rz√©ssel egyed√ľl. Itt egy lev√©lt√∂red√©k, ami magyar√°zatot adhat arra, mit√Ķl is b√Ľzlik a „valami”, ami az√©rt csak j√∂sz√∂get.

„Nagyon sok orosz √©rkezik haz√°nkba, √©s nagyon j√≥ lehet√Ķs√©g lenne, valami orosz-magyar k√∂z√∂s k√©pz√©st elind√≠tani. Erre az a j√≥ bar√°tom is vev√Ķ, akit le√©p√≠tettek a kamar√°ban √©s hasonl√≥an gondolkodik a zsid√≥kr√≥l, az oktat√°s a jogszab√°lyok a kisujj√°ban vannak.
Hasonl√≥ szakk√©pz√©s ind√≠t√°sa oroszoknak csereprogramk√©nt haz√°nkban, ami √©rdekelheti √Ķket, √ļgy mint most Ghanaval..
...
Az a lényeg Imre, hogy én azt látom, hiába hiszed azt, hogy keresni fognak, de ha az ember nem harcolja ki magának... Inkább az ajtók ha harcolsz könnyebben kinyílnak, vagy tárva várnak, vagy zárva.
Putyin√©k, nem fognak odasz√≥lni, hogy t√©ged alkalmazzanak -na nem miattuk, hanem az√©rt, mert itt ez az orsz√°g el van betonozva minden el√Ķl, kopors√≥ba van z√°rva!
Esetleg, ha próbálkozol kifelé inkább nyitva áll az ajtó. Ki kell harcolni, vagy ki kell valamit ötletelni.
Ez az √©n megl√°t√°som, √©s az hogy b√°rmilyen igaz t√∂rekv√©sben az emberek ereje megsokszoroz√≥dik, teh√°t fontosabb √∂sszefogva, mint egyed√ľl.
Nagyon szeretn√©m, ha valami √ľzlet √∂sszej√∂nne, csak olyan k√≠nkeserves egyel√Ķre, de tudom ezt nem csak √©n √©rzem. Itt tudod mennyit dolgoztam, hogy K√≠n√°val, az oroszokkal legyen b√°rmi, √©s igaz√°n a k√≠nai √©s orosz turist√°k t√∂meg√©n k√≠v√ľl innen- minden orosz √©s k√≠nai, arab p√©nz√ľgyi befektet√©s kiszorul.
K√≠na a Borsodchemmel, az oroszok a MOLal, meg t√°n m√©g egy c√©ggel, S√°rmell√©kkel, azt annyi, amelyekhez azt√°n t√©nyleg horribilis t√Ķke kellett....val√≥j√°ban r√°fizet√©s. De minden m√°s pr√≥b√°lkoz√°s meghi√ļsul, ami m√∂g√∂tt nincs horribilis t√Ķke, amit√Ķl elal√©lnak a zsid√≥k itt. M√°st nem engednek....
A h√°tt√©rben nagyon kem√©ny harcok mehetnek ez√©rt a kis orsz√°g√©rt, mikor m√°r 10 √©ve mondta a k√≠nai bar√°tom,... hogy b√°zist akarnak itt, az oroszok is a magyar term√©kekkel, amivel hi√°ba hozt√°k l√©tre Moszkv√°ban a keresked√Ķh√°zat .... Nincs benne magyar term√©k.
√Čs m√©g azt is meg merem koc√°ztatni,hogy √∂r√∂mmel alkalmazn√°nak t√©ged az oroszok itt Imre, de k√Ķ kem√©nyen le vannak betonozva a hat√°rok, √©s a szab√°lyok, amelyek zsid√≥ nyom√°sra nem l√©phet√Ķk √°t.

Teh√°t vagy mi v√°jk√°lgatjuk kis kalap√°ccsal √©s √©kkel a falat kifel√©, vagy egyszeriben √Ķk fogj√°k √°tt√∂rni a f@szba egyik pillanatr√≥l a m√°sikra.
Mondom itt a zsid√≥k egyel√Ķre bebetonozva √Ķrzik ezt a kis orsz√°got maguknak √©s marh√°ra azon vannak, hogy elv√°gjanak minden keleti kapcsolatt√≥l.”

Na, sz√≥val a munkakeres√©ssel j√≥l √°llok. Vera nem akarja, hogy k√ľlf√∂ldre menjek, ahol p√©nzt is kereshetn√©k, mert f√©lt √©s mert a csal√°dunk nem √ļgy van √∂sszerakva, hogy ez belef√©rjen. Itthon pedig a k√∂zszf√©ra fert√Ķj√©ben olyan mindegy, hogy az szinte m√°r f√°j. Marad a praxis, vagy a „csoda”, de az meg m√°r r√©gen titkosszolg√°latilag lev√©dett fogalom.

K√∂zben az√©rt zajlik az √©let. B√≠r√≥s√°g, √ļjabb √ľgy√©szi kavar√°sok...√©s ami eddig volt, mert ugye a j√°rt √ļt...Itt √©ppen arr√≥l t√°j√©koztatnak, hogy a m√°r lez√°rt nyomoz√°st, amiben meg√°llap√≠tja az √ľgyszsegg, hogy el vagyok k√∂vetve, most √ļjabb nyomozati cselekm√©nyek √ľr√ľgy√©n hosszabb√≠tj√°k. Eml√©keztek, ez volt az az √ľgy, amiben √©jjel elvitt√©k az √°m√≠t√≥g√©pem √©s engem is.
M√©g a v√©g√©n meg√°llap√≠tj√°k, hogy nem is vagyok elk√∂vetve? A j√∂v√Ķ h√©ten mennem kell a Bence-f√©le r√°galmaz√°sos √ľgyben, ahol a rend√Ķri vezet√Ķket „lemaffi√≥z√≥sztam”. M√©g „szerencse”, hogy a Google a „magyar rend√Ķrs√©g maffia” keres√©sre ezt dobja els√Ķnek: A maffia seg√≠t√Ķi a rend√Ķrs√©g kulcspoz√≠ci√≥in?
- 2012. j√ļnius 6., szerda
Vizoviczki-botr√°ny

√öjabb k√©t vezet√Ķ beoszt√°s√ļ rend√Ķrt vett √Ķrizetbe √©s gyan√ļs√≠tott meg veszteget√©ssel a K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g a m√ļlt h√©ten kirobbant korrupci√≥s botr√°nnyal √∂sszef√ľgg√©sben. Ez√ļttal a p√©nteken menesztett Guly√°s Imre kez√©n kattant a bilincs, aki a Nemzeti Nyomoz√≥ Iroda maffiaellenes f√Ķoszt√°ly√°t vezette.
http://www.magyarhirlap.hu/kronika/a_maffia_segitoi_a_rendorseg__kulcspozicioin.html#sthash.cWULYlqP.dpuf

Persze mit is mondhatn√©k erre egyszer√Ľ egy√ľgy√Ľ „szarkavar√≥” jogk√∂vet√Ķ √°llampolg√°rk√©nt?

Nincs is mir√Ķl besz√©lni!

A napi hírekben láthatjátok a tendenciát, azt nem ragozom. Hullanak a leplek és a maci kirongyolt a málnásból. Persze az egész nagyon összetett, de a zabszem már ott van azoknál, akiknél kell és ott, ahol kell.

Perj√©vel leford√≠ttattam (k√©rtem √©s megtette) ezt cikket. Az els√Ķ r√©sze is √©rdekes, meg a t√∂bbi is, de nem √°rt tudnotok, hogy az inform√°ci√≥s h√°bor√ļ az orosz sajt√≥ban ezen a szinten √°ll. A k√∂vetkeztet√©st levonhatj√°tok √∂n√°ll√≥an is. T√ļl sok dolgom m√°r ezen a t√©ren nincs, mert szinte mindet elmondtunk m√°r.
Közel-keleti káosz / Topwar cikk alapján


Mi√©rt van sz√ľks√©ge a Nyugatnak k√°oszra a K√∂zel-Keleten. A h√°rom vil√°gh√°bor√ļ koncepci√≥ja II. r√©sz.

A h√°rom vil√°gh√°bor√ļ elgondol√°sa

Az, ami most a K√∂zel - √©s K√∂z√©p Keleten lej√°tsz√≥dik, az a f√∂ldgoly√≥ leig√°z√°s√°nak , az √öj Vil√°grend l√©trehoz√°s√°nak terv√©re eml√©keztet benn√ľnket. Ez ta tervet m√©g a sk√≥t szabadk√Ķm√Ľves szertart√°s " fekete p√°p√°ja" , a Ku-Klux Kl√°n egyik f√Ķ megalap√≠t√≥ja, Albert Pike ( 1809-1891) hirdette ki.
Pike nagyon sokoldal√ļ szem√©lyis√©g volt. Bostonban sz√ľletett, tan√°rk√©nt dolgozott. Sok id√Ķt ford√≠tott az √∂nk√©pz√©s√©re. 1831-ben Nyugatra utazott, pr√©mvad√°szattal foglalkozott.1833-ban Arkansasba k√∂lt√∂z√∂tt. Ism√©t tan√≠tott √©s publik√°lni kezdet.Kiv√°l√≥ publicista lett, √©s m√°r 1835-ben az " Arkansasi √ľgyv√©d" c√≠m√Ľ lap tulajdonosa lett. Folyamatosan k√©pezte tov√°bb mag√°t, √©s a jog√°sz szakmai egyes√ľlet tagja lett.
Az amerikai-mexik√≥i h√°bor√ļ idej√©n ( 1846-1848) √∂nk√©nt be√°llt a lovass√°ghoz, √©s a csapat parancsnoka lett. A h√°bor√ļ ut√°n New Orleansba t√©rt vissza , √©s folytatta a jogi hivat√°s√°t. √ćrt m√©g egy k√∂nyvet a romai √©s az √≥kori francia t√∂rv√©ny elveir√Ķl.
Pike ellenezte az √°llam r√©szekre szakad√°s√°t , de a Polg√°rh√°bor√ļ kezdetekor √°t√°llt a Konf√∂der√°ci√≥ oldal√°ra. Az indi√°n t√∂rzsekkel val√≥ j√≥ kapcsolata miatt a Konf√∂der√°ci√≥ indi√°n k√∂vet√©nek nevezt√©k ki. K√∂t√∂tt is vel√ľk n√©h√°ny meg√°llapod√°st. Dand√°rt√°bornoki rangban r√©szt vett 3 indi√°n lovasezred kik√©pz√©s√©ben, melynek tagjai a √∂t civiliz√°lt indi√°n t√∂rzs harcosaib√≥l ker√ľltek ki.
Pikenak konfliktusai voltak a vez√©rkarral, sikkaszt√°ssal, haza√°rul√°ssal v√°doltak meg, amiatt is, hogy az indi√°njai harct√©ren elesetteket skalpoltak meg. Az ellene felhozott v√°dak miatt v√°dak miatt t√°vozott a seregb√Ķl.
1867-ben Nashvilleben megalak√≠totta a Ku-Klux-Kl√°n Lovagon Rendj√©t, annak vezet√Ķje lett. Ezzel egyidej√Ľleg bel√©pett a szabadk√Ķm√Ľves p√°holyba, s mivel igen tev√©keny volt, hamarosan nagyon magas poz√≠ci√≥ba ker√ľlt. Pike lett az egyik legtekint√©lyesebb szabadk√Ķm√Ľves az USA-ban. 1872-ben tette k√∂zz√© a a szabadk√Ķm√Ľvesek bibli√°j√°t, az " Erk√∂lcs √©s dogma" c√≠m√Ľ k√∂nyvet.
Adatok bizony√≠tj√°k, hogy Pike 1871-ben levelet √≠rt az olasz forradalm√°rnak, az Olaszorsz√°g Nagy Kelte mester√©nek, Giuseppe Mazzininek, melyben kifejtett azt az elgondol√°s√°t, hogy hogyan lehet a vil√°g feletti hatalmat megszerezni 3 vil√°gh√°bor√ļ √ļtj√°n.
-Az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļval az orosz c√°ri √∂nk√©nyuralom megd√∂nt√©s√©t, a n√©met √©s az Osztr√°k-Magyar monarchi√°k pusztul√°s√°t k√≠v√°nta el√©rni. A monarchi√°k megd√∂nt√©se ut√°n kommunista t√°rsadalom l√©trej√∂tt√©t c√©lozta meg. A vil√°gh√°bor√ļ kirobban√°s√°nak el√Ķfelt√©tele az Anglia √©s N√©metorsz√°g k√∂z√∂tti ellent√©t lett volna. Az olasz forradalm√°r is azonos n√©zeteket osztott. √ē fel is l√©pett az Osztr√°k-Magyar Monarchia √©s az orosz , oszm√°n birodalom megd√∂nt√©s√©√©rt, az√©rt ,ogy Eur√≥pa orsz√°gaib√≥l f√∂der√°ci√≥ j√∂jj√∂n l√©tre.
- Az m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°sa az USA √©s Nagy Britannia vezet√Ķ k√∂reinek feladata lett volna a n√©met nacionalist√°k √©s cionist√°k manipul√°l√°sa √ļtj√°n.( a cionizmus √©s a n√°cizmus kapcsolat√°r√≥l N. Sztarikov k√∂nyv√©ben, a " Ki k√©sztette Hitlert arra, hogy r√°t√°madjon Szt√°linra" c√≠mmel, lehet olvasni.t).
Ennek a h√°bor√ļnak N√©metorsz√°g pusztul√°s√°val √©s a zsid√≥ √°llam Palesztina ter√ľlet√©n t√∂rt√©n√Ķ megalap√≠t√°s√°val kellett volna v√©gz√Ķdnie.
- A harmadik vil√°gh√°bor√ļ ennek a Pike-f√©le elgondol√°snak megfelel√Ķen a muzulm√°n-zsid√≥ konfliktus miatt kell kirobbannia.
A k√∂zel-keleti konfliktus vil√°g√©g√©shez vezet. Ebben a h√°bor√ļban az iszl√°m vil√°g megsemmis√ľl, kihal a kereszt√©nys√©g Eur√≥p√°ban. Ez a gigantikus szoci√°lis megrend√ľl√©s √ļj vall√°s ir√°nti ig√©nyt teremt meg. Ezt m√°r k√©sz√≠tik is el√Ķ, ez az √∂kumenizmus, mely egyes√≠ti az √∂sszes vall√°s alapjait. Ennek a h√°bor√ļnak azoknak az er√Ķknek a gy√Ķzelm√©vel kell v√©gz√Ķdnie, amely s√∂t√©ts√©gnek nevezhet√Ķ.
A mostani nyugati projekt gazd√°i tudj√°k, hogy fenn√°ll a lehet√Ķs√©ge annak, hogy a k√∂zel-keleti konfliktus vil√°gh√°bor√ļba csaphat √°t. Ezt t√°masztja al√° a Vatik√°n nyilatkozata a sz√≠r k√©rd√©sr√Ķl. 2013 szeptember 2-√°n a Vatik√°n igazs√°g√ľgy minisztere Mario Toso kijelentette, hogy a Nyugat katonai beavatkoz√°sa sz√≠riai konfliktusban glob√°lis h√°bor√ļhoz vezethet.

√ögy tartj√°k, hogy Pike level√©t Londonban egy k√∂nyvt√°rban √Ķrzik, de ott tagadj√°k, hogy l√©tezik ez a dokumentum. De nem is
dokumentum megléte a fontos, hanem az ebben a tervben lefektetett ideológia lényege.
Az I. √©s II. vh. esem√©nyei, a k√ľsz√∂b√∂n√°ll√≥ III.vh. azt bizony√≠tj√°k, hogy bizonyos er√Ķk teljesen tudatosan az √öj Vil√°grend fel√©p√≠t√©s√©n munk√°lkodnak. Ennek terv√©t √∂ssze lehet hasonl√≠tani a vele teljesen azonos Pike f√©le elgondol√°ssal.
Ahogy Szt√°lin mondta: Te√≥ria n√©lk√ľl halottak vagyunk.

II. Lehets√©ges-e vil√°gh√°bor√ļ napjainkban?

Az I. √©s a II. vh. el√Ķtt a pacifist√°k er√Ķs poz√≠ci√≥t foglaltak el a k√∂zv√©lem√©nyben. √ögy gondolt√°k, hogy az emberis√©g jelent√Ķs sikereket √©rt el a tudom√°nyban, technik√°ban, a k√©pz√©sben , az emberbar√°ti cselekv√©sben, √©s ez√©rt egy nagy h√°bor√ļ elviekben lehetetlen. T√©vedtek. Ez √≠gy van napjainkban is. Amikor amikor az el√Ķtt√ľnk √°ll√≥ glob√°lis konfliktusr√≥l van sz√≥, akkor a polg√°ri √∂ntudat n√∂veked√©s√©r√Ķl kezdenek besz√©lni, a nukle√°ris arzen√°lok megl√©t√©t eml√≠tik, amelyek a vil√°gh√°bor√ļt elk√©pzelhetetlen esem√©nny√© teszik. De a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ fajta b√°rsonyos √©s vir√°gos forradalmak,fordulatok, arab tavaszok azt mutatj√°k meg az emberis√©g gondolkod√≥ r√©sz√©nek, hogy az emberek ir√°ny√≠tott t√°rgyak voltak √©s azok is maradtak.
Figyelembe kell venn√ľnk, hogy a r√°nk v√°r√≥ h√°bor√ļ jellege megv√°ltozott. Mi a szovjet h√°bor√ļs filmek agyunkba ber√∂gz√Ķd√∂tt k√©pei, kock√°i alapj√°n k√©pzelj√ľk el a h√°bor√ļt. Mozg√≥ tankoszlopokat, g√©pkocsiz√≥ gyalogs√°got, rep√ľl√Ķrajok l√©gicsap√°sait. Az igazs√°g az, hogy a h√°bor√ļ Oroszorsz√°g ellen sosem sz√Ľnt meg. A Szovjetuni√≥ sz√©tes√©se ut√°n √©vente egymilli√≥ embert vesztett√ľnk el ebben a h√°bor√ļban. A vasf√ľgg√∂ny, amely a szovjet emberek √∂ntudat√°t v√©dte, leomlott, √©s az ut√°n a h√°bor√ļ inform√°ci√≥s h√°bor√ļv√° v√°lt. Az orsz√°gnak az inform√°ci√≥s h√°bor√ļban elszenvedett vesztes√©g√©t a szoci√°lis betegs√©gek n√∂veked√©se alapj√°n lehet meghat√°rozni. Az alkoholist√°k eg√©sz serege, drogf√ľgg√Ķk, prostitu√°ltak, b√Ľn√∂z√Ķk sz√°m√°nak n√∂veked√©s√©b√Ķl, akik kiestek a viszonylag norm√°lis √©letb√Ķl .
Oroszorsz√°gban kialakult egy olyan itt √©l√Ķ r√©teg, amelyek k√©szek az els√Ķ fenyeget√Ķ esem√©nyn√©l levedleni. Az emberek √∂ntudata radik√°lisan v√°ltozik, elvesz√≠tik az akaratukat az ellen√°ll√°shoz.
Az inform√°ci√≥s h√°bor√ļ kieg√©sz√ľl m√©g k√ľl√∂nf√©le destrukt√≠v h√°l√≥zati strukt√ļr√°kkal, melyek a jelre v√°rnak.
Az USA √©s Nagy Britannia titkosszolg√°lata m√©g az afg√°n h√°bor√ļ idej√©n rengeteg energi√°t fektettek a dzsih√°d hadsereg kinevel√©s√©be. Ebben szaud-arabiai √©s pakiszt√°ni k√ľl√∂nleges er√Ķk voltak a seg√≠ts√©g√ľkre. Az 1990-2000-es √©vekben a dzsih√°dist√°k kem√©nyen meger√Ķs√≠tett√©k √°llasaikat a vil√°g szerte. √Ālland√≥an er√Ķs√≠tik soraikat a K√∂z√©p-√°zsiai k√∂zt√°rsas√°gokban, f√∂ldalatti h√°bor√ļt v√≠vnak √Čszak Kauk√°zusban, m√°r Moszkv√°ban, Tat√°rorsz√°gban, Bask√≠ri√°ban √©s Szib√©ri√°ban is megjelentek. A K√∂zel-keleti vil√°gi rendszerek megsemmis√≠t√©s√©vel egyengetik √ļtjukat a szent c√©l, a Vil√°g Kalif√°tus fel√©.
Az √ļj vil√°gh√°bor√ļban nem lesznek olyan frontok, amelyeket az el√Ķz√Ķ h√°bor√ļkban megszoktunk. A frontok, a harc sz√≠nterei a a r√©gi√≥kban, a nagyobb v√°rosokban zajlanak majd. A h√°bor√ļt terrorista cselekm√©nyek, diverzi√≥k seg√≠ts√©g√©vel viselik. Komoly l√°zad√°sok fordulhatnak el√Ķ a nagyv√°rosokban. A hadseregnek a saj√°t v√°rosait kell lerombolni ahhoz, hogy ki√Ľzze azokb√≥l a bandak√©pz√Ķdm√©nyeket. Taktikai atomfegyvereket, harckocsioszlopokat, er√Ķs t√ľz√©rs√©gi √©s l√©gicsap√°st alkalmazni nem lehet. Az els√Ķ vonalba a speci√°lis alakulatok √©s rohamosztagok l√©pnek. √ďri√°si szerepe lesz majd a felder√≠t√©snek √©s az inform√°ci√≥nak. Lehetetlen ? Tanulm√°nyozzuk figyelmesen a sz√≠r p√©ld√°t. Az orsz√°g stabil volt, am√≠g meg nem jelentek a nyugati √©s arab speci√°lis alakulatok, iszlamista radik√°lis h√°l√≥zati k√©pz√Ķdm√©nyek. Sz√≠ri√°ban komoly ellenz√©k nem volt, a lakoss√°g eg√©sze el√©gedett volt a hatalommal. A szem√ľnk l√°tt√°ra v√°ltozott meg minden. A v√°rosok lerombol√°sa, a vad√°llathoz hasonl√≥ harcosok, vall√°si, etnikai √©s politikai alapon t√∂rt√©n√Ķ m√©sz√°rl√°sok. Semlegesek nincsenek . A " Ki nem vel√ľnk, az ellen√ľnk" elv m√Ľk√∂dik.
A sz√≠riai ( koszov√≥i, jugoszl√°v) szcen√°ri√≥ fenyegeti Oroszorsz√°got, Eur√≥p√°t. Eur√≥pa √©s Oroszorsz√°g az iszl√°m vil√°g orsz√°gaib√≥l t√∂rt√©n√Ķ t√∂meges migr√°ci√≥ √∂vezet√©v√© v√°lt. A migr√°nsok √©s ut√≥daik a dzsih√°dist√°k t√°rsadalmi b√°zisaiv√° v√°lnak. R√°ad√°sul Oroszorsz√°gnak, ahogy K√≠n√°nak √©s Indi√°nak is, vannak muzulm√°n r√©gi√≥i. Az orosz fiatalok az ideol√≥giai √ľress√©g k√∂r√ľlm√©nyei k√∂z√∂tt , a t√°rsadalmi igazs√°goss√°gra √©s kalandokra szomjazva vonulnak az iszl√°m harcosok soraiba, de nem csak az etnikai muzulm√°nok, hanem az oroszok is.
A K√∂zel-Kelet megroppan√°sa √≥ri√°si migr√°ci√≥s √°radatot v√°ltott ki. Sz√≠ria √©s Ir√°n ut√°n D√©l-Kauk√°zus √©s K√∂z√©p-√Āzsia k√∂vetkezik. Az iszl√°m hadsereg t√°rsadalmi b√°zisa m√©g jobban meger√Ķs√∂dik. Sok bev√°ndorl√≥ √ļgy v√©li, hogy a "hitetlenek" ( az eur√≥paiak √©s az oroszok) √©rdemtelen√ľl birtokolnak akkora ter√ľleteket √©s nem m√©lt√≥ak az "ember" elnevez√©sre. N√©h√°ny tekintetben igazuk is van. Eur√≥pa lakoss√°g√°nak degrad√°l√≥d√°sa az eur√≥paiak nagy r√©sz√©t √©retlenn√© tette. Elvesz√≠tett√©k a harci k√©szs√©g√ľket, radik√°lisan cs√∂kkentett√©k felder√≠t√©s√ľket, fegyveres er√Ķiket.
Ha tekintetve vessz√ľk, ki ir√°ny√≠tja Nyugaton az alapvet√Ķ t√°rsadalmi folyamatokat ( a k√ľl√∂nf√©le lovagi, szabadk√Ķm√Ľves jelleg√Ľ h√°l√≥zatok), levonhatjuk azt a k√∂vetkeztet√©st, hogy Eur√≥pa sz√°nd√©kosan van meggy√∂ng√≠tve katonai vonatkoz√°sban.
A fiatals√°g sz√≠vesebben pazarolja eg√©szs√©g√©t √©s idej√©t a sz√≥rakoz√°sban, nem k√©sz√ľl fel a munk√°ra √©s a v√©delemre. M√©g a viszonylag kisebb l√°zong√°sok, amelyeket megfigyeltek Eur√≥pa f√Ķbb v√°rosaiban, annak ellen√©re, hogy azok nem voltak fegyveres felkel√©s jelleg√Ľek, a probl√©m√°k t√∂megeihez vezethetnek.

Elk√©pzelhetj√ľk, mi fog t√∂rt√©nni a f√Ķbb eur√≥pai nagyv√°rosokban, amikor j√≥l felfegyverzett band√°k alakulatai , harcosok, akiket amerikai, brit ,szaudi √©s t√∂r√∂k kik√©pz√Ķk k√©sz√≠tettek fel, akik Jugoszl√°vi√°ban, Koszov√≥ban, Afganiszt√°nban, L√≠bi√°ban, Sz√≠ri√°ban √©s m√°s √©les helyzetben szereztek harci tapasztalatot, kezdik el harci cselekm√©nyeiket. Azok c√©lzott jelleg√Ľek lesznek. Az infrastrukt√ļra objektumaira, rend√Ķr√Ķrs√∂kre, k√∂zigazgat√°si √©p√ľletekre m√©rnek csap√°sokat. K√°osz √©s p√°nik folytja meg a v√©rz√Ķ v√°rosokat. Vajon hogyan v√©lekednek majd a ny√°rspolg√°rok t√∂megei, amikor nem lesz v√≠z, √°ram, f√Ľt√©s sem √©lelmiszerek. √Ėnszervez√Ķdnek √©s ellen√°ll√°st tan√ļs√≠tanak a fegyveres band√°kkal szemben? Nem val√≥sz√≠n√Ľ. Csak n√∂velik a hatalom probl√©m√°it.

A" sz√≠riai szcen√°ri√≥" f√Ķ el√Ķfelt√©telei:

-Hatalmas muzulm√°n k√∂z√∂ss√©gek megl√©te Eur√≥p√°ban, Oroszorsz√°gban, Indi√°ban √©s K√≠n√°ban. A lakoss√°g sz√©tv√°laszt√°sa vall√°sra utal√≥ jellemz√Ķk alapj√°n. A muzulm√°nok ingerl√©se a " hitetlenekkel".

-A lakoss√°g sz√©tz√ľlleszt√©se Eur√≥pa orsz√°gaiban √©s Oroszorsz√°gban. Az oroszok m√°r annyira k√∂zeledtek az eur√≥paiakhoz a fogyaszt√°shoz val√≥ t√∂rekv√©si tervben, hogy az ellens√©geikn√©l lassan felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy val√≥ban olyan er√Ķsek-e az oroszok, mint kor√°bban? Az az ig√©ny, hogy ellen√Ķrizz√©k az oroszok harck√©sz√ľlts√©g√©t, √©vr√Ķl √©vre n√Ķ.
A " F√∂ld sz√≠v√©nek "birtokl√°s√°val √≥ri√°si teher nehezedik az orosz n√©pre. Csak az a nemzet birtokolhat ekkora ter√ľletet, amely m√©lt√≥ arra. √ēseink bebizony√≠tott√°k, hogy m√©lt√≥ak erre, tiszteletet v√≠vtak ki maguk ir√°nt √©s f√©lelmet, mert k√©pesek harcolni a v√©gs√Ķkig. Elj√∂n az az id√Ķ, amikor nek√ľnk is be kell ezt bizony√≠tanunk.

- Az ideol√≥gi√°k hi√°nya. A dzsih√°d hadsereg ebben a tekintetben fel√ľlm√ļlja az ellenfeleit. A nemek egyenl√Ķs√©g√©nek, a szabad szerelemnek, perverzi√≥k h√≠veinek, a pacifist√°knak √©s azoknak az embereknek, akik t√∂bb p√©nzt k√∂ltenek kuty√°kra, macsk√°kra, mint saj√°t ut√≥daik felnevel√©s√©re, semmi es√©ly√ľk a hagyom√°nyos √©rt√©kek h√≠veivel szemben.
A muzulm√°nok k√©szek meghalni a hit√ľk√©rt.

-A hat√°rok √°tl√°that√≥s√°ga. A h√°l√≥zati szervezeteknek minden lehet√Ķs√©ge adott ahhoz, hogy embereket, fegyvereket, l√Ķszereket, harci felszerel√©seket , agit√°ci√≥s anyagokat, p√©nzt, narkotikumokat dobjanak √°t a hat√°rokon. Ebben a helyzetben Oroszorsz√°g √©s Eur√≥pa sebezhet√Ķbb, mint K√≠na √©s India.


Oroszország stratégiája

Ha b√©k√©t akarsz, k√©sz√ľlj a h√°bor√ļra! A hatalom utols√≥ utols√≥ √©veiben ebben tekintetben j√≥k a mutat√≥k. De nem az legfontosabb. Csak az a civiliz√°ci√≥ marad fenn √©s gy√Ķz a vil√°gh√°bor√ļban, amely vonz√≥ vil√°gk√©pet mutat fel a F√∂ld√∂n.
A jelenlegi teljes fels√Ķbbs√©gnek nyugati, rabszolgatart√≥ terve van az emberis√©g fejl√Ķd√©s√©re. Az iszl√°m vil√°gnak nincs ilyen koncepci√≥ja, a Vil√°g Kalif√°tus csak egy ill√ļzi√≥. A muzulm√°noknak nincs j√≥ erk√∂lcs√Ľ, igazs√°gos t√°rdadalom fel√©p√≠t√©s√©t c√©lz√≥ programjuk. A dzsih√°dist√°k elm√©leti gy√Ķzelme az emberis√©g archaiz√°l√°s√°hoz √©s degrad√°l√≥d√°s√°hoz vezet.
A jap√°n √©s az indiai civiliz√°ci√≥k magukba z√°rtak, komoly rendszerbeli hi√°nyoss√°gokkal. Nincs er√Ķforr√°suk ahhoz, hogy egy igazs√°gos vil√°grend fel√©p√≠t√©s√©nek folyamat√°t ir√°ny√≠ts√°k. A teremt√Ķnek sincs nincs ilyen glob√°lis koncepci√≥ja.
K√≠na rendelkezik alkot√≥i lend√ľlettel, de ez nem elegend√Ķ ahhoz, hogy glob√°lis folyamatot vezessen le. De t√°mogathatj√°k azt a mozgalmat, amely az igazs√°gos vil√°g fel√©p√≠t√©s√©hez vezet. Jelenleg K√≠na a vir√°gz√°s√°nak tet√Ķpontj√°n van, de megjelennek negat√≠v tendenci√°k. Egy √ļjabb vil√°gh√°bor√ļ katasztr√≥f√°ba sodorhatja K√≠n√°t, amelyben elpusztulna a lakoss√°ga nagyobb r√©sze.
A nyugati civiliz√°ci√≥ tulajdonosainak gy√Ķzelme a gonoszs√°g √©s s√∂t√©ts√©g er√Ķinek gy√Ķzelm√©vel j√°rna a F√∂ld√∂n. A t√ļl√©l√Ķ emberekre elektronikus koncentr√°ci√≥s t√°bor v√°r, a kiv√°lasztott kasztok hatalma a " besz√©l√Ķ eszk√∂z√∂k" felett. Lehets√©ges, hogy a beh√≥dol√°s a S√°t√°nnak glob√°lis jelleg√Ľ lesz.

Egyetlen √ļt vezet Oroszorsz√°g √©s az emberis√©g megment√©s√©re, az SZU-II. B√°r az neoszt√°lini, de nem hruscsovi-gorbacsovi lenne. A receptje el√©g egyszer√Ľ, semmi komplik√°lt sincs benne. Csak politikai akarat sz√ľks√©ges hozz√°. Mindez Szt√°lin alatt m√°r l√©tezett:
Az orsz√°g ter√ľlet√©n bel√ľl az " √∂t√∂dik hadoszlop", a tolvaj r√©tegek, a csubajszok - √©s szergyukov-f√©l√©k teljes felsz√°mol√°sa, az etnikai b√Ľn√∂z√©s √©s a drogmaffi√°k likvid√°l√°sa, a gazdas√°g kulcs√°gazatainak √°llami k√©zbe ad√°sa, a nemzeti k√∂zt√°rsas√°gok √©s auton√≥mi√°k megsz√ľntet√©se a kultur√°lis auton√≥mia meg√Ķrz√©se mellett. A szovjet oktat√°si √©s nevel√©si rendszer vissza√°ll√≠t√°sa, melyben a " L√©gy k√©szen a munk√°ra √©s a honv√©delemre" elv m√Ľk√∂dne. Igazs√°gos sajt√≥cenz√ļra , demogr√°fiai program, amely az √Ķslakoss√°g l√©tsz√°m√°nak , els√Ķsorban a kihal√≥ nemzetek l√©tsz√°m√°nak gyors n√∂veked√©s√©re √∂szt√∂n√∂z.
Az abortuszok megsz√ľntet√©se ( kiv√©tel az orvosilag indokolt esetek), a t√∂bb gyerekes csal√°dok ingyen lak√°shoz juttat√°sa, a n√Ķk visszahelyez√©se a csal√°dba, a f√Ķ√°ll√°s√ļ anyas√°g int√©zm√©ny√©nek megteremt√©se.
Oroszorsz√°gnak az els√Ķ orsz√°gnak kell lennie a vil√°gon, amely a j√∂v√Ķbe l√©p.

A k√ľlpolitik√°ban : Az egykori nagy Oroszorsz√°g t√∂red√©keinek, Orosz F√∂der√°ci√≥, Ukrajna, Belorusszia √ļjraegyes√≠t√©se, kieg√©sz√ľlve esetlegesen Kazahszt√°nnak √©s √Ėrm√©nyorsz√°ggal. A nemzetk√∂zi helyzet ki√©lez√Ķd√©se eset√©n a Balti orsz√°gok, Moldova, a D√©l -Kauk√°zus √©s K√∂z√©p-√Āzsia orosz befoly√°si √∂vezetbe val√≥ bekapcsol√°sa. Ezek az orsz√°gok nem v√°lhatnak az ellens√©g h√≠df√Ķ√°ll√°saiv√°. Emellett felt√©tlen√ľl √ļjra vissza kell √°ll√≠tani a zsid√≥k leteleped√©si √∂vezet√©nek hat√°rait. A t√∂meges bev√°ndorl√°s nagyon rossz dolog. Nom√°d t√∂rzsekre, akik csak meleg helyet keresnek maguknak, nincs sz√ľks√©g .Olyan emberek √°ttelep√ľl√©se lehets√©ges, akiknek k√©pess√©g√©re, szaktud√°s√°ra ig√©ny van. A rokonl√°togat√°sra √©s a belf√∂ldi turizmusra tov√°bbra is van lehet√Ķs√©g.
A hat√°rokon k√≠v√ľl es√Ķ orsz√°gokra III. S√°ndor elv√©nek alkalmaz√°sa: " Oroszorsz√°gnak csak k√©t sz√∂vets√©gese van, a hadserege √©s a flott√°ja."
Oroszorsz√°g m√°r eleget harcolt olyan idegen h√°bor√ļkba besz√°llva, amelyek nem feleltek meg nemzeti √©rdekeinek.
Nem szabad belemenni a " spanyol szcen√°ri√≥kba". Sz√≠ria k√ľzdj√∂n meg egyed√ľl. R√©sz√ľnkr√Ķl politikai, erk√∂lcsi t√°mogat√°s, fegyver, l√Ķszer elad√°s t√∂rt√©nhet. Meg lehet osztani vel√ľk a h√≠rszerz√©si inform√°ci√≥kat.

Globális politikai környezetben- tartunk irányt egy igazságos világrend felépítésre. Ehhez meg a csatát meg kell vívni.
A globaliz√°ci√≥ folyamata l√©tez√Ķ. Ha azt meg√°ll√≠tani nem lehet, az √©l√©re kell √°llni! A harc elvet√©se ahhoz vezet, hogy Oroszorsz√°g m√°s tervezetek t√°rgy√°v√° v√°lik, befoly√°sa al√° ker√ľl. Ez k√©ts√©gtelen√ľl vesztes poz√≠ci√≥ lenne. Oroszorsz√°g az el√©rt hazai sikereivel k√∂teles a vil√°gnak m√°sfajta utat mutatni, amely felfel√© vezet. √ēszint√©n be kell ismern√ľnk, hogy nincs arany k√∂z√©p√ļt.
Az embereknek az istenek √ļtj√°n kell menni√ľk ,b√∂lcsebb√© √©s er√Ķsebb√© kell v√°lniuk, kil√©pve a b√∂lcs√Ķb√Ķl, vagy les√ľllyednek vad emberr√©. A XX. √©s XXI. sz√°zad hat√°r√°n az emberis√©g el√Ķsz√∂r √°ll√≠totta meg saj√°t felemelked√©s√©t, √©s elkezd√Ķd√∂tt a visszafejl√Ķd√©s, ellaposod√°s folyamata. Ez nagyon vesz√©lyes pillanat. Felt√©tlen√ľl meg kell √°ll√≠tani a hanyatl√°st √©s folytatni a felemelked√©st!
Link
Itt az els√Ķ r√©sze is, de nem ford√≠tom le.
Link

Na, ehhez m√©rten tess√©k √©rtelmezni a banki kavar√°sokat, hitelesek tort√ļr√°j√°t √©s az √©rtelmet, amit itt minden szinten l√°thattok meg nyilv√°nulni. A holokoszt is lassan bebukik, ahogy a t√∂bbi hazugs√°g is, de a k√∂zn√©p nem kicsit van elbut√≠tva √©s ami m√©g ett√Ķl is rosszabb, a fels√Ķbbnek nevezett r√©teg is nagggggyon nemnorm√°lis √©s egyre zavarodottabb lesz. A t√ľnetek ma m√°r √ľv√∂ltenek √©s m√°r olyan sokan vinnyognak, hogy √©n m√°r csak h√°tra d√Ķl√∂k √©s elkezdem „terapiz√°lni” a sok paranoi√°s hirtelen-√©bred√Ķt.

Mozgol√≥dik mindenki √©s mozg√°sban van minden. Putyin N√≥bel b√©kad√≠j√°r√≥l esik sz√≥, b√°r jobban passzolna nem ez a zsid√≥ maszlagos elcs√©pelt N√≥bel, amit Obama Husszein is megkaphatott, hanem a Konf√ļciusz D√≠j lenne esed√©kes, de arra meg √©n nem p√°ly√°zok, nemhogy Kert√©sz Imre a WC-b√Ķl el√Ķkapart "holokamu-boh√≥c". Nyilatkozik Geszti P√©ter is a m√°r-m√°r k√∂telez√Ķ paranoi√°r√≥l √©s sorra h√ļzz√°k el√Ķ a sok vinnyog√≥ √©s lassan m√°r b√©k√ľl√Ķbb hangnemben ajv√©kol√≥ zsid√≥t is. A j√∂v√Ķ m√°r eld√Ķlt! A jelen m√°r nincsen! A m√ļlt most t√°rul el√©nk.

P√°r napja ell√°togattunk az Abai Gimn√°ziumba. Blank√°nak n√©zt√ľnk iskol√°t √©s "v√©letlen" t√∂bb forr√°s is oda mutatott. √Čppen aznap √©rkezt√ľnk, amikor a gimn√°zium hivatalosan is megkapta az Atilla nevet a Kl√©bersberg int√©zm√©ny-lenntart√≥ kebel√©n. Bizony Atilla! Cey-Bert Robert t√∂rt√©nelmi reg√©nye is pont √≠gy jel√∂li a nevet. Szerintem √©rtitek, hogy a j√©gt√∂r√Ķ megroppantotta a bord√°t √©s van is nagy rian√°s a placcon. A t√∂bbit meg nem ragozom, mert a szaaim sz√ľkre szabtam.

HozzŠszůlŠsok


#131 | postaimre - 2013. szeptember 24. 08:19:33
Rozsola, tele van a net orosz "leleplezéssel" az utóbbi 2 évben. Hoztam is, de nem sokan beszélni itt rosszul se oroszul.

Figyelj csak-ra! Nagyon sok probl√©m√°t vet fel a k√©rd√©s, ugyanis a t√∂rik√∂nyvek, irodalmi hazugs√°gok, reg√©nyek, Biblia...egy√©b mesek√∂nyvek...disszert√°ci√≥k 90% -a √©s persze a profok 99%-a mehet a b√ľd√∂s cs√°ba! Ha hirtelen felfogn√°k a "h√≠rt", akkor abba sz√≥ szerint belebicsaklik a jelenlegi mocsok t√°rsadalmi alattomoss√°g. Ez√©rt √≥vatosan j√°rnak el, finom diplom√°ci√°val. Mondjuk f√∂l√∂seges a k√∂r√ľlm√©nyess√©g, mert oly szint√Ľ az idiotizmus, hogy semmilyen gyorsan kecsegtet√Ķ eredm√©nyre nem sz√°m√≠thatunk, hacsak nem autoriter kijelent√©s lesz. Putyin - mondjuk- bejelenti, hogy eddig balra volt a jobb, de ezt√°n jobbra lesz. Nagyon √∂sszezavar√≥ egy deklar√°tum lenne.

Ami a "magyars√°got" illeti, √ļgy tudom, hogy a n√©vad√≥, a szellemileg vezet√Ķ t√∂rzs adta √ļtmutat√°s. Igen, Magor, mogyor, megyer, magyar...√©s csak ennyi nem t√∂bb. √Čn szem√©ly szerint kuns√°gb√≥l val√≥ vagyok. Azok a konok kunok. Alapvet√Ķen harcos, a gyep√Ľ √Ķre. Nincs bajom a szellemi vezet√Ķs√©ggel. De hol b√ļjk√°lnak m√©g mindig? Gyertek m√°' el√Ķ, had lapolgassalak meg benneteket alaposan.

√ögy t√Ľnik, hogy a szkyta-szl√°vs√°g macibarlangj√°ba az√©rt csak bekukkantott a kun konogs√°g f√©nye is. Nem akarom f√©nyezni magunkat, de ez a medve besz√©l magyarul, m√©g ha nem is mindig van vele tiszt√°ban, hogy mi√©rt is csiszta.


Kincsi, az oirish, nem Osirist jelent, de legal√°bb egy √ćris-tet? Az is magyar, semmi gond v√©le.
#132 | enid - 2013. szeptember 24. 09:31:58
Jo, hat lassan kiderul, hogy beborult ...legalabbis nekem. Basszus! Ennyi lehetoseg mellett en pont a "szenteltviz"-tartoba pottyantam. No mindegy Jezus urunk is jo tarsasagba szuletett anno. Na, majd tesztelem ezt a "Jezus apja Nimrod volt" teoriat. Szerintem javit a presztizsemen s_*_grat
#133 | rozsola - 2013. szeptember 24. 10:23:10
Enid olvasd kicsit a Talmudot. A rabbik nemhiába írtóztak Jézustól.
Az √≠reket szeretem m√°r csak az√©rt is mert alapsz√≠n√ľk a z√∂ld.
A nagy bejelent√©sek k√°oszt fognak okozni. Ki lesz k√©pes uralkodni a k√°osz f√∂l√∂tt ? Az uralkod√°shoz biztos alap kell. Valamint √©rtelem. Azt hiszem ha felk√©sz√ľl√ľnk az elker√ľlhetetlenre akkor az √©rtelem megmarad , az alapokat pedig al√°nkteszik.
#134 | rozsola - 2013. szeptember 24. 10:35:17
Egy érdekes film : http://www.moovie...nline-2009
#135 | satu - 2013. szeptember 24. 11:01:37
A teljes film itt n√©zhet√Ķ:
http://www.youtub...g_7GfIJ8bU

Cinkronos
#136 | postaimre - 2013. szeptember 24. 14:15:42
Bujtor miatt bocs, de ez van!

YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.