Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elkobozták a palesztinoknak szánt segélyt európai diplomatáktól izraeli katonák


Zsidó-ellenes hangulatkeltés, öndeterminációval. Izraeli katonák európai diplomatákat bántalmaztak, és elkobozták tőlük a hontalanná vált Palesztinoknak szánt segélyt az azt szállító teherautóval együtt pénteken Ciszjordániában.

A Reuters brit hírügynökség helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a katonák hanggránátokat vetettek be diplomaták, segélymunkások és helyi palesztin lakosok egy csoportja ellen. Egy francia diplomatát kirángattak a segélyeket szállító teherautóból, a földre teperték, majd elhajtottak a megrakodott járművel.

"Itt ennyire tisztelik a nemzetközi jogot" - mondta a letepert diplomata, Marion Castaign, aki többek között arra panaszkodott, hogy megsértették a számára a nemzetközi jog által garantált diplomáciai mentességet (személyi immunitást élvező diplomatákkal szemben nem intézkedhetnek a fogadó állam hatóságai).

A francia, brit, spanyol, ír, ausztrál és európai uniós diplomatákból álló küldöttség sátrakat szállított a ciszjordániai al-Makul régióban fekvő településre, ahol a hadsereg hétfőn elbontotta a nagyjából 120 palesztin lakos házait, istállóit és egy óvodát is, miután az izraeli legfelsőbb bíróság kimondta, hogy nem volt rájuk megfelelő építési engedély.

A hadsereg szóvivője szerint a katonák a bírósági döntés értelmében akadályozták meg, hogy sátrakat állítsanak fel a területen, a palesztinok pedig kövekkel dobálták meg a rendőröket az incidens során. A szóvivő azt is hozzátette: vizsgálatot indítanak, hogy az érintett diplomaták visszaéltek-e kiváltságaikkal.

A diplomaták azután csatlakoztak a segélyakcióhoz, hogy kedden és szerdán izraeli katonák megakadályozták, hogy a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságának munkatársai sátrakat emeljenek a területen, ahol a juhtenyésztő palesztinok állításuk szerint több emberöltő óta élnek.
A jeruzsálemi brit konzulátus "súlyos aggodalmának" adott hangot a történtekkel kapcsolatban, a diplomaták pedig felháborítónak nevezték az esetet, amelyet elmondásuk szerint jelenteni fognak kormányaiknak.
Link

Hozzászólások


#1 | Kore - 2013. szeptember 21. 11:07:04
Mikor tartottak be ezek egyetlen emberi vagy emberiességi törvényt?
:(
#2 | No Shadow Government - 2013. szeptember 21. 11:25:10
Most rájöhetett a diplomata is,hogy milyen az,ha a zsidóknak nem tetszik az arca.
#3 | mormota1968 - 2013. szeptember 21. 17:42:31
Most legalább megtudták az adott országok diplomatái is, kik a világ legmocskosabb egyetlen igazi náci faja. Kaptak egy kis ízelítőt a zsidó vendégszeretetből. Azt most lehet kicsit háborogni, majd elfelejtve ami történt újra támogatni a világ egyetlen terrorista faját, a legmocskosabb férgeket a Földön, a zsidó cionistát. Jó lenne ha ezek után kicsit utána olvasnának a kedves diplomaták az igazi zsidó történelemnek, hagyományaiknak, hogy ha ez még nem volt elég szemnyitogatónak, végre teljes képet kapjanak arról, kiket is támogat az országuk, hosszú évtizedek óta.Egyébként engem nagyon emlékeztet ez az egész arra, amit az indiánokkal csináltak Észak-Amerikában, annak idején. Tudjuk, hogy abban is könyékig benne volt a zsidók keze, így vagy úgy. Ha nyíltan még nem is volt akkora hatalmuk a háttérben már akkor is kifejtették áldásosnak semmikép sem nevezhető tevékenységüket. Az indiánoknak is adtak egy területet, aztán a saját szerződésüket leköpve, felrúgva az akkori amcsik arról a területről is elűzték az őslakosokat. Most már nálunk is ez folyik a primitív cigányság hathatós közreműködésével. Azt hiszem nem csak nekünk van meg a bajunk ezzel a nem ember söpredék fajjal, de a minket körülvevő országoknak is. Bár kétségtelen, hogy nálunk és Németországban, meg a lengyeleknél van jelen koncentráltabban leginkább a világ zsidósága. No meg Erdélyben.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.