Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ELOSZTÓ OLDAL A: HTTP://WWW.POSTAIMREBLOG.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................
Nézd meg: Az új blog belépő oldala.
..................

Lesz-e Magyarországon polgárháború? 6. rész


A katonai sebezhetőség kérdése
A cikksorozatunk előbbi részében lehangoló, de korrekt és valós képet adtunk a fegyveres erők helyzetéről, leginkább arról, hogy nem lesz semmi a kezünkben, ha megtörténik az, ami az előjelek és a történelmi tapasztalatok alapján bekövetkezik, azaz kitör a magyar-cigány polgárháború.

A cikkeknek nem célja a rémisztgetés, inkább az rémisztő, hogy sokan nem foglalkoznak a tényekkel. Elfordulnak, befogják szájukat, nem hallanak és nem látnak semmit. Úgy viselkednek, mintha minden rendben lenne és próbálják élni hétköznapi életüket. Nem törődnek a háttérhatalmi lépésekkel, a cigányok elszaporodásával, az iskolák, óvodák etnikai arányainak gyökeres megváltozásával. És ami a legfőbb az, hogy nem hiszik el, hogy előbb vagy utóbb az ország véres jelenetek helyszíne lesz és kipattan egy olyan háború a határokon belül, ami nagyon sok emberéletbe kerül majd. Az áldozatok nagy része pedig a társadalom nemtörődömségbe vesző rétegéből fog hatványozottan kikerülni. Csak a tények felvázolása és a helyzet elemzése a cél, illetve a lehetséges jövőbeli polgárháborús helyzet modellezése. Aki úgy gondolja, hogy az itt leírtak nem következnek be, akkor annak vállalni kell a felelőséget azért, ami vele és esetleg családtagjaival fog történni.

A fegyveres erők és harcanyag teljes külföldi (izraeli) kontrolja a sebezhetőség kérdése

A múltkori írásunkban leírt helyzetet az ország teljes fegyverzeti kiüresítését fokozza az, hogy a magyarországi fegyveres erőket teljes kontrol alatt tartják. Nemcsak a NATO kontrolról beszélünk. A NATO amerikai fennhatóság alatt, míg az amerikaiak pedig teljes izraeli befolyás alatt állnak, azonban az izraeli felügyelet hatványozottan jelentkezik. Pontosítva a dolgot egy totális izraeli kontroll alakult ki hazánkban minden felett, ami egyenesen magyarellenes stratégiai célokat szolgál. Sokat beszéltek meg írtak erről már, de az előző cikkünkben leírt fegyverzetkivonást és totális leépítést sem a magyar agyak alakították ki. A receptet külföldön, méghozzá a zsidó fészkekben alkották meg és nagyon szisztematikus és logikus volt az egész leépítési folyamat.

A légierő és a légvédelem megcsonkítása és a repülőterek kontrollja volt az egyik legfontosabb lépés. Nemcsak egy mini légierőt alakítottak ki két támaszponttal (Kecskemét, Szolnok) és egy NATO támaszponttal (Pápa), hanem feltérképezték a működési elveket is. Tudunk Kecskeméten és Szolnokon járt izraeli erőkről, amelyek gyakorlatnak álcázott műveletben néztek szét a támaszpontokon és mérték fel azokat. Az izraeliek több gyakorlatot is tartottak Ferihegyen is, ahol a magyar terrorelhárítókkal gyakorlatoztak. Pontosabban felmérték Magyarország legnagyobb repülőterének védelmi képességeit és biztonsági erejét is. Csak megjegyezzük, hogy a legjobb műszaki feltételekkel és legjobb, illetve leghosszabb kifutóval rendelkező repülőtérről beszélünk, ha Ferihegyet említjük. Mellesleg a Magyarországot vezető vízfej, azaz a túlcentralizált országos központ Budapest szélén van, ahol ugyebár mindenféle adminisztrációs és irányító közeg települ, nem beszélve a médiáról és az informatikai és telekommunikációs központokról. Budapest pár órán belül megbénulna egy jól kivitelezett idegen (izraeli, NATO, amerikai) beavatkozás esetén. A főváros centrikus vasút és úthálózat is a kezükbe kerülne.

Azt viszont meg kell említni, hogy az izraeliek már a 90-es évek elején megjelentek Ferihegyen. A szovjet zsidók kivándorlásának időszakában Ferihegy volt a kivándorlási tranzitpont. Ide érkeztek a szovjet zsidók és az izraeli gépek is, amelyekre átszálltak a kivándorlók. Ennek során a repülőtéri épületeket, főképpen az adott terminált zsidó felfegyverzett, izraeli gyakorlóban lévő katonák szállták meg minden ilyen esetben. A művelet mindig éjjel zajlott, általában éjfél után. Főleg akkor, amikor a terminálokon nem volt semmi komolyabb mozgás és az éjszakai járatok is felszálltak már. Szemtanúk beszámoltak arról, hogy a zsidó katonák a szovjet zsidókat gyorsan sorba állították és aki nem bírt magával, azoknak odavertek keményen. Több ezer ember átmentését végezték már ekkor izraeli katonai felügyelet mellett magyar földön. Tehát már ekkor elkezdték feltérképezni a területet.

Ja és nem érdemes nem megemlítni azt, hogy ha idegen gép keveredne a légtérbe azt nyugodtan megteheti, mert a főváros körüli légvédelmi körgyűrűt is teljesen lebontották az elmúlt két évtizedben. Mi volt a oka? Az oka az volt, hogy beléptünk a NATO-ba és felesleges volt.

Egykori bezárt légvédelmi laktanyák a főváros körül:

MH 11/1 Szentendre (Urak asztala) /MN2124
MH 11/2 Pilisszentkereszt /MN1059
MH 11/3 Zsámbék /MN1159
MH 11/4 Etyek /MN1107
MH 11/7 Ócsa (Felsőpakony) /MN3265
MH 11/8 Fót /MN3121
MH 11/10 Úny (Tinnye) /MN4213
MH 11/11 Biatorbágy /MN5818
MH 11/12 Szigethalom /MN6367
MH 11/13 Gyál /MN7816
MH 11/14 Kerepes /MN5646
MH 11/15 technikai osztály, Börgönd /MN3592
MH 11/16 technikai osztály, Gyömrő /MN5413

Hozzá kell tenni, hogy az egész országos rakétás légvédelmi rendszert eltüntették. Nincsenek légvédelmi bázisok (légvédelmi osztályok), a légtér nyitott és védtelen.

Ezen felül a légierő működési mechanizmusát is megfigyelték, habár ezt titkolják, de az izraeliek gyakorlatoztak mindig is magyar vadászgépekkel. A jelenlegi Gripenek is már átestek az izraeli ellenőrző kontrolon, mint korábban a Mig-ek. Nem csoda, hiszen ha hazánk gyors megszállására sor kerül, akkor mindent kell tudni a hadseregről, főleg a leggyorsabban reagáló erőkről és a légierőről is.

És persze az In-Kal sztori is ott van. Az In-Kal védte a magyarországi NATO radarokat, amiket néhány éve telepítettek. Magyarán az Izrael barát cégnek a magyarországi laktanyák és raktárak mellett volt ideje felmérni a NATO radarállomásokat is.

Izraeli erők Magyarországon

És még nem szóltunk az országban megfordult izraeli szárazföldi erőkről sem. Az izraeli behatás úgy látszik, hogy nem csak érintőleges volt. Az izraeliek és a magyarok, pontosabban a magyar emberek között fizikai kontaktus is kialakult. A pesti utcai 2006-os zavargások alatt többen beszámoltak arról, hogy zsidók voltak a rendőrök között és nem magyarul beszélő rendőrök is verték és lőtték a tömeget. Nem légből kapott történet ez. Mivel a zsidók körömszakadtáig védik azt, ami az övék. Így nem mondhattak le az uzsorakölcsönökkel megszórt Magyarországról, illetve az itteni befektetéseikről. Simon Perez maga mondta ki, hogy felvásárolnak teljesen minket, magyarán már pénzt tettek bele és folytatják a műveletet, illetve ha kell, akkor fizikai erőszakot is alkalmaznak az alávetettekkel szemben.

A befektetést védeni kell, az adott ország védelmi mechanizmusait, de ha kell a rendbontó erőket is ki kell vonni. Magyarán nem hiába voltak itt az izraeliek. Ma is itt vannak és Budapest a fészkük. Egészen biztosan nem kevés ügynökük tartózkodik itt.

A fővárosi zsidó intézmények, iskolák, alapítványok és természetesen a fővárosi hitéleti intézmények a központjaik. Fegyveres erőiket a izraeli cégeken belül szórták szét egyrészt vidéken, másrészt az előbb említett budapesti intézményekben. Előfordult olyan, hogy egy vidéki nagyvárosban a helyi zsidó hitközség vezetője jelent meg és a vezetéssel akart beszélni. A gyárterületre beérve furcsa dolgot tapasztalt, azt hogy héberül beszélő biztonsági őrök veszik körül. Magyarázta, hogy ő is zsidó és mi célból jött, mire ezek kitessékelték, sőt megtiltották neki, hogy bármikor bemenjen. A hitközségi vezető kifejtette, hogy még ő is elcsodálkozott azon, hogy a cég „hozott anyaggal” védi a területet, ráadásul állig felfegyverkezve.

2004-ben a Zsidó Közösségek Európai Tanácsa ülésezett Budapesten, 200 izraeli katona volt a háttérben hazánk földjén, hogy ezt biztosítsa.


Be is jelentették a katonák érkezését, méghozzá a MAZSIHISZ „biztonsági” vezetője

2006-ban ott voltak az utcai zavargások véres szétverésénél. Nem csoda, hiszen ezek a vadállatok módjára otthon kitanulták a palesztinok szétverésénél a megfelelő technikát, de így legalább felmérték a megszállandó terület népességének ellenállását.

2007-ben Budapest belvárosában láttak a Dohány utcában 200 kimenő ruhában lévő zsidó katonát, akik biztos, hogy nemcsak azért érkeztek, hogy megnézzék a zsinagógát és Budapest szépségeit. És ott van a táborfalvai elhíresült eset, amely szerint a korábban kiürített katonai létesítményekben izraeli katonaság jelent meg. Egyes helyeken pár száz izraeli katonáról, míg máshol ezrekről írtak. Az biztos, hogy nem tartózkodtak itt hosszabban, de elképzelhető a területen végrehajtott gyors megszállási gyakorlat. Családtagokról is beszéltek, akik a katonákkal jöttek. Ez sem biztos, hogy légből kapott, hiszen ha rosszul alakulnának Izraelben a dolgok, akkor nemcsak a katonák, hanem a családok is követnék őket, persze állig felfegyverkezve. Táborfalva és környéke rendkívül fontos terület mindenféle szempontból. Itt található a hadsereg raktárkészleteinek nagy része is.

A magyarországi zsidóság körében is folyik egyfajta militarista mozgolódás. A paintball a rabbikkal évről-évre meghirdetett hadijáték csak a jéghegy csúcsa. Jó kérdés persze, hogy mit lövöldöz egy rabbi és csapata, miközben nem a gyilkolás, pontosabban nem annak gyakorlása a célja a munkájának.

A Tett és Védelem Alapítvány megjelenése is magyarellenes lépés. Ők azt mondják, hogy az antiszemita folyamatok miatt állt fel az új zsidó védelmi csapat. A szervezet vezetője Bodnár Dániel szerint a zsidók hazai diszkomfortérzése és az antiszemitizmus elterjedése miatt alakították meg. Az igazság az, hogy a magyarországi zsidóság militarizálja magát és a megfelelő pillanatban biztosan kapnak majd az izraeliektől támogatást, vagy esetleg a megszállók mellett, mint segédhad fognak közreműködni. Lehet, hogy a segédhad kialakításának időszakában vagyunk és az aktív harcolni is képes zsidókat gyűjtik így maguk köré.


Bodnár Dániel a zsidó önvédelem vezetője (persze ezt lehet)

E mellett értesüléseink vannak országunk területén amerikai és más fegyverekkel végrehajtott izraeli éleslövészetekről és sorozatlövésekkel tarkított gyakorlatokról. És nem utolsó sorban kell szólni az izraeli hadsereg magyarországi titkos toborzásairól, illetve a harcedzettségig eljutott magyarországi zsidókról, akik az izraeli hadseregben szolgáltak. Többen itt élnek közöttünk és biztos, hogy vér tapad a kezükhöz. Ők is jól jönnek majd az izraeli megszállóknak és persze nyelvtudásuk és megtévesztő magatartásuk felbecsülhetetlen lesz számukra. Azzal meg tisztában kell lenni, hogy az izraeli erők megalkották az expedíciós gyorsreagálású légierő által szállított erőiket, amelyek bevethetőek bárhol. Mostanában a kedvenc gyakorló területük Dél-Románia és a Kárpátok magas hegyei. Magyarán az ellenség jól ismeri az európai viszonyokat és képes erejét bármikor bárhova átdobni.


Leendő megszállóink?

Térkép, avagy az aljas taktika kirajzolódása

Készítettünk egy térképet, hogy mindenki jól lássa azt, amit itt leírunk.

A térképünket úgy alkottuk meg, hogy az alapnak a legveszélyesebb települések (értsd a legtöbb bűncselekménnyel terhelt és cigányfertőzött) térképét vettük alapul. Mellékeljük a cigányok elhelyezkedését mutató térképet is. Nagy csodára ne számítson senki, hiszen, ahol sok a cigány ott sok a bűnözés is.

A térképen a honvédség olyan erőit jelöltük meg, amik bevethetőek lennének fegyvernemtől függetlenül egy polgárháborús helyzet idején. Így a veszprémi radarosokat, a győri légvédelmiseket, a szentesi műszakiakat, a kaposvári ellátókat is harcra képes erőnek véljük egy polgárháború esetén. Továbbá a térképre felvittük a lőszer és a fegyverraktárakat is, valamint az egyéb harcanyagraktárakat is jelöltük. A térképen láthatóak a budapesti és a vidéki rendőrségi készenléti erők is. Továbbá a katonai reptereket és polgári-nemzetközi, illetve a volt katonai (magyar és szovjet) reptereket is felvázoltuk.

A térkép jelrendszere:


Az alakulatok földrajzi pozíciója

Ha valaki ránéz, akkor nagyon érdekes dolgokat tapasztal. Főleg azt, hogy a rendőri és honvédségi erők csak az ország északnyugati-délkeleti sávjában vannak jelen nagyobb mértékben. A főváros és környékét pedig kegyetlenül megszórták rendőrségi, honvédségi erőkkel. Nem csoda, ennek is értelme, pontosabban hátsó szándéka van. Ez is mutatja a magyarellenes cionista hatalom félelmeit a leigázott magyarsággal szemben. Jól láthatóan a honvédség és a rendőrség magasabb egységeit az északnyugati-délkeleti tengelyre helyezték. Szépen felfűzve a magasabb szintű úthálózatra. Olyan könnyen elérhetővé téve őket, amennyire csak lehet. Ezen egységek nemzetközi lefegyverzését így már előre meg is könnyítették. Természetesen csak akkor lenne rá szükség, ha a fegyveres erők még véletlenül a nép mellé állnának.

Az útrendszer kérdése is megérne egy misét. Miért nem építették meg eddig a Budapestet elkerülő vasúthálózatot vagy autópálya hálózatot? Európában minden nagyobb várost megkerülnek utakkal. Az utak elkerülik az európai nagyvárosokat és nem torkolnak bele. Ez nálunk azért van másképpen, mert a megfelelő pillanatban kontroll alá vonják, pontosabban kivonják őket majd a közlekedési láncból. Magyarán a Budapest centrikus autópálya rendszert és útrendszert lehetetlen volna használni egy polgárháborús helyzetben. És milyen furcsa, hogy az egyetlen Budapestet elkerülő, vagy elkerülni akaró autópálya az M0-ás pont Ferihegy mellett halad el.

A honvédségi laktanyák közül egyet sem hagytak meg olyan vidéki és eldugott területen, mint a Mátra, Bükk, vagy Mecsek. Nem hiába, hiszen a laktanyák és fegyveres erők kontrolja a háttérhatalmi (izraeli, NATO, amerikai, EU-s) elővigyázatnak az alapja. Egy zászlóaljat sem hagytak a periférián, de főleg nem a cigány lakta vidéken. Borsod, Heves, Nógrád és Szabolcs megye egyetlen honvédségi alakulattal sem rendelkezik. Borsodban és Szabolcsban is csak egy-egy rendőrségi készenléti század maradt.

Jól láthatóan a honvédség erőit visszahúzták azokról a vidékekről, ahol nagy számban élnek cigányok és szinte mindent (katonai raktárakat, komolyabb létesítményeket) eltűntettek onnan, ahol a magyarság már szinte kisebbségbe szorult, vagy a terület egy etnikai konfliktus gyújtópontja lehet. Ezeken a területeken még rendőrőrsök száma is kevés. A rendőrség csak őrsökkel rendelkezik a cigánylakta vidékek nagy részén. A személyi állományuk minimális. Ezek az őrsök rosszul felszereltek és sok esetben 1-2 autóval rendelkeznek, illetve minimális számú fegyverrel vagy kommunikációs eszközzel, miközben falvak vagy falvak tucatjai tartoznak hozzájuk, sok hely pedig jól meg vannak szórva barna és agresszív semmirekellő cigányokkal. A cigány lakta vidékekről, például Borsodból eltüntetik a rendőröket. Miskolcon található az ország legnagyobb rendőr szakközépiskolája, ahonnan százszámra viszik Budapestre végzés után az újdonsült rendőröket. Nem hagyják őket a legveszélyesebb etnikai konfliktusterületen. A honvédség erőit kivonták teljesen az ország etnikailag kritikus területeiről, Borsodból, Hevesből, Nógrádból és Szabolcsból. Eltüntették a laktanyákat az elcigányosodó délnyugati térségben is. Baranya és Zala is a halállistára került ezzel. A biztonság, pontosabban a bizonytalanság kedvéért. A honvédségi erőket a leginkább cigányfertőzött megyékkel szomszédos megyék lehető legtávolabbi pontjaira vonták vissza. Olyan messzire a leendő krízishelyektől, amennyire csak lehet. Előkészítve így azt, ha történik valami, akkor kicsi lesz az esélye annak, hogy eljusson bármilyen egység egy távol lévő helyre.

Egy példa. Ha a Cserehátot kellene elérni egy polgárháborús helyzetben, akkor a legközelebbi katonai laktanya Debrecenben van. Több, mint 100 kilométer légvonalban. El lehet azonban képzelni, hogy egy rendkívüli helyzetben ez a táv szinte leküzdhetetlen. Valószínűleg még a krízispont közelébe sem kerülhetnének, hiszen ha a cigányok zavargásokba kezdenek, akkor még a Tisza vonalát is csak csoda árán érnék el derék katonáink. És persze útközben szinte felmérhetetlen, hogy hány zavargó barna vadállatba futnának majd bele. Egyszerűen az történik, hogy az állam lemondott a cigánylakta területekről és erőit visszahúzta. A célja a zsidó Budapest és környékének maximális védelme. A kormányzat biztosítása a háttérhatalmi (izraeli) érdekekkel együtt. Ezzel párhuzamosan a cigánylakta vidékeken lemondtak a gazdasági fejlesztésről és szinte mindennemű komoly beruházásról és nem utolsó sorban az ottani népességről is. Egyszerűen halállistára kerültek. Negyed évszázada a csőd széléről nem tud elmozdulni Borsod és Szabolcs megye. Illetve gondoljunk csak az utóbbi időszak nagy beruházására a kecskeméti Mercedes üzemre. Az Alföld közepére tették egy agrárvidék központjába, ahol a konzervipar volt mindig is a középpontban az élelmiszeriparral. Véletlenül sem tették Borsodba, ahol tízezreket mozgatott volna meg és esetleg lehelhetett volna életet a még meglévő minimális vasipari létesítményekbe, üzemekbe. Furcsa, de nem véletlen. A Mercedest is viszonylagos cigánymentes övezetbe helyezték. Biztos, ami biztos. Az aljas stratégia gazdasági oldala is szépen megmutatkozott így. A cigányfertőzött területen beruházni tilos.

Katonai raktárak

A fegyver és egyéb alkatrész, illetve fontosabb katonai raktárak a fővárosban és annak környékén lettek elhelyezve. Egy kivételével (Kál) az összes fővárostól távolabbi (értsd 100-200 kilométerre lévő) nagy katonai raktárt felszámolták és bezárták. Vajon miért van ez így? A válasz egyszerű. A fővárosban összpontosuló zsidó vezetés mindent a környékén helyezett el, legfőképpen a stratégiai szempontból fontos létesítményeket.

Ezek a következők:

• Központi szerviz- és karbantartó század (Budapest)
• Mérésügyi bázis (Budapest, Téglavető út)
• Fegyverzettechnikai raktár (Tápiószecső) távolság Budapesttől 22 km
• Páncélos- és gépjármű-technikai raktár (Budapest, Mátyásföld)
• Műszakianyag-raktár (Budapest, Mátyásföld)
• Repülő-műszaki anyagraktár (Isaszeg) távolság Budapesttől 3 km
• Híradóanyag-raktár (Gödöllő) távolság Budapesttől 10 km
• Számítástechnikai raktár (Gödöllő) távolság Budapesttől 10 km
• Vegyivédelmi raktár (Budapest, Téglavető út)
• Kiképzéstechnikai raktár (Tápiószecső) távolság Budapesttől 22 km
• Szerszámraktár (Tápiószecső) távolság Budapesttől 22 km
• Központi élelmezési anyagraktár (Budapest, Lehel út)
• Központi személyifelszerelés-raktár (Budapest, Lehel út)
• Adatfeldolgozó és katonai ruházati ellátó csoport (Budapest, Lehel út)
• Kihelyezett személyi felszerelési raktár (Táborfalva) távolság Budapesttől 36 km
• Központi humán és térképészeti szakanyagraktár (Budapest, Lehel út; Gödöllő távolság Budapesttől 10 km)
• Elhelyezési raktárak (Budapest, Illatos út; Soroksári út)
• Logisztikai század (Budapest, Mátyásföld)
• Egészségügyi központ (Budapest, Kalocsa távolság Budapesttől 93 km, Tápiószecső távolság Budapesttől 22 km)
• MH VEK 1. Lőszer és rakéta ellátó raktár (Pusztavacs) távolság Budapesttől 40 km
• MH VEK 2. Lőszer és rakéta ellátó raktár (Táborfalva) távolság Budapesttől 36 km
• MH VEK 3. Harcanyag ellátó raktár (Kál) távolság Budapesttől 94 km
• MH VEK Üzemanyag ellátó raktár (Hetényegyháza) távolság Budapesttől 57 km

A három gépesített lövész alakulatból (Tata, Debrecen, Hódmezővásárhely), kettő több száz kilométerre került a főbb harcanyagraktáraktól, persze „egészen véletlenül”. Magyarán harchelyzetben nem biztos, hogy kapnának utánpótlást, főleg ha a nép oldalára állnának egyszer egy kialakuló krízishelyzetben.

Az összes megmaradt laktanyát és raktárakat lefedték úgymond felülről is. Szinte minden alakulat közelében katonailag használható repülőtér van. Magyarán az alakulatok közelébe gyorsreagálású erőket eljuttatni pofon egyszerű lenne, ha le akarnák fegyverezni őket. Akár izraeli, akár más erő lenne az biztos, hogy az alakulatok környékét is jól előkészítették nekik. Egy inváziós erő sírna az örömtől, ha minket kellene lerohannia, megszállnia. A katonai raktárakat annyira jól elhelyezték a főváros köré, hogy ha valaki fogja a körzőjét és elkezd méregetni, akkor a kiskunlacházi (Pesttől délre) repülőtér, vagy a szomszéd tököli, illetve Ferihegyi repülőtér közepébe szúrva a körzőt egy 60 kilométer sugarú kört rajzol, akkor mindent lefed a kialakuló kör. Magyarán, ha ezeket a reptereket valaki megszállja, akkor mindenre lecsaphat egyszerre. Néhány repülő, illetve helikopter jól kiképzett kommandós erőkkel lerohannák a legfontosabb területet. A Honvédség raktáraira, kiképző laktanyájára (Szentendre), oktatási intézményeire, a minisztériumokra, a honvédség székesfehérvári parancsnokságára és a budapesti hadkiegészítés központjára, sőt még a működő honvédségi repterekre is bármikor lecsaphatnak irtózatosan gyorsan. Nem szólva minden más kormányzati és egyéb objektumról. A raktárakat azonban most is tartalékosnak álcázott háttérhatalmi körökhöz köthető cégek védik. Tehát nem lesz nehéz ezeket megszerezni, csak el kell kérni a kulcsot.

A légvédelmétől megfosztott, fővárosba koncentrált erő pofon egyszerűen kiiktatható, vagy megsemmisíthető lenne. Néhány beszivárgott, vagy levegőben oda juttatott izraeli kommandó pár óra alatt átvehetné felettük az irányítást. De valójában pontosan nekik alakították ki a szakszerű támadás sikerének maximális alapjait. Így vágnák el egy polgárháborús helyzetben a magyarságot a harc és az utánpótlás lehetőségétől. A katonai ellátó rendszer koncentrációja ilyen mértékben egész Európában példa nélküli és teljesen irracionális katonai értelemben. Meg kell állapítani így azt, hogy egy polgárháborús helyzetben csak a csupasz kezünk maradna.

És persze nem szóltunk direkt az eddigi egyik leghíresebb esetről, amikor izraeli felderítő gép körözött a főváros környékén Ferihegy közelében. A média aljas módon félrevezette az embereket. Mindent összehordtak az esetről. A gépek furcsa mód legnagyobb repterünk Ferihegy és az annak szomszédságában lévő katonai raktárak felett forgolódtak. Vajon miért? Innentől ezt már mindenkinek a képzeletére bízzuk.

Jövőnk.info - Tényfeltáró Munkacsoport
Link

Hozzászólások


#1 | multifilter - 2013. szeptember 28. 14:29:06
Ismét cigány-terror Pécsett!!!

Este a cigányok összeverték a 18 éves szentesi Katona Tamást Pécsett, majd felgyújtották.
Vérre lett volna szüksége, de a frissen szervezett véradás már nem járt eredménnyel, reggelre belehalt sérüléseibe.


A rendőrségtől kiszivárgott információ szerint belügyminiszteri utasításra teljes hírzárlat van az ügyben.


A srác idén érettségizett, felvételt nyert az ELTE-re. Családi kiránduláson voltak a városban.Egyetlen média nem közölte le eddig...

Mi ez?


Terjesszétek, ne maradhasson titokban!!!!
#2 | multifilter - 2013. szeptember 28. 14:31:00
Működik a "rejtett erőforrás"..... Meddig ?
#3 | bugajakab - 2013. szeptember 28. 19:47:56
A fent irtak szerintem egy tervezet a nagyorrúak részéről......de nem fog nekik összejönni!
Ahol buta a nép,ott lehetetlen egy bizonyos szint alatt polgárháborút kirobbantani.
A cigánykérdést meg nem országosan hanem lokálisan fogja a nép megoldani.
#4 | monguzking - 2013. szeptember 28. 21:09:32
Ebben az esetben a allien sorozatbol kell példát venni s a végsö megoldás a halált választani---mivel megállitani sem az cigány hordákat se az intervizios izraeli eröt nem lehet igy eröinket két dologra kell koncentrálni--elfoglalni az dronok irányito központját,átprogramozni s táborfalvi izraeli erökre irányitani hogy löjenek szét mindent porig s közben benyomulni,átvenni irányitást,s igen nincs más megoldás--aktivizálni az atombombákat s kilönni judapestre---ha mi magyarok elpusztulunk akkor ellenségeink is dögöljenek mind meg
#5 | talpi - 2013. szeptember 30. 19:14:51
A baj, hogy ez mind igaz. Ami nem baj, hogy azért nem igen ismernek bennünket igazán.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.