Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Negyedik


Bele√Ķsz√ľl, akinek kedve tartja, a v√©gtelennek sincsen partja. S√≠ri csend helyett az √ľv√∂lt√Ķ szamarak √∂szv√©r-kor√°t √©lj√ľk, mi k√©ri a koron√°t, melyre foga v√°sik, de a j√≥zan esz√Ľ m√°r √°s√≠t √©s t√°g√≠tja a s√≠rt, mit √°s, mert nem vit√°s, hogy nagyon b√Ķ l√©re lesz eresztve a beste √©s ez is lesz a veszte, de nem menek√ľlhet senki, se fejjel a falnak, csak fejvesztve, ki eddig j√≥l elvolt eresztve. Reszkessen h√°t mind, kinek reszketeg a teste. A s√∂t√©tnek mindig f√©ny a veszte.

M√°r olyan szint√Ľ h√≠rd√∂mperez√©s megy, hogy minden relev√°ns inf√≥t kitenni az oldalra k√©ptelens√©g, hiszen az elm√ļlt √©vekben felker√ľlt, ami l√©nyeges, ma meg sorra j√∂nnek a „j√≥v√°hagy√°sok”, hogy ezt is elmondtuk m√°r, meg arr√≥l is sz√≥ltunk el√Ķre. Meg√©rtem, hogy sokan nem b√≠rj√°k c√©rn√°val. Nekem spulnim sincs m√°r t√∂bb √©ve. Egyel√Ķre munk√°m sincs, pedig p√°ly√°zok olyan helyekre, ahol tesztelhetem az „NBH-t”, hogy most akkor lehetek √ļjra „norm√°lisa g√ľgye” √°llampolg√°r, vagy nem. Szerintem m√°s szerepet sz√°nd√©koznak nekem juttatni, de ez v√°rhat√≥ is volt. Mondjuk lesz@rom, de ez is v√°rhat√≥ volt. Nincs √ļj a paplan alatt! Az√©rt gond sincs, mert √≠gy legal√°bb majdnem a magam ura vagyok, vagy legal√°bbis √ļgy t√ľnd√∂k√∂l.

(Közben megérdezett az "ok" is, Minden "állami hivatalhoz" erkölcsi kell, így megkértem. Most jött ez itt.)Ezek szerint m√©g ki kell der√≠teni, hogy most akkor b√ľntetve vagyok, vagy leszek, vagy valami. Ugye legut√≥bb a j√≥bikos duna√ļjv√°rosi r√°galmaz√°sos agyatlans√°g ok√°n a b√≠r√≥ pr√≥b√°ra bocs√°jt√°sra √≠t√©lt, de ki nem szarkal√°bazza le! A t√∂bbir√Ķl nem tudok, ha csak nem titkos.


Hol is hagytam abba? Ja, igen! Sehol.

Megy a kir√°lyoz√°s, koron√°z√°s, mintha fizetn√©nek √©rte. Pillogom a k√∂nyveket √©s felt√Ľnik, hogy a Duk√°sz-Szilveszter-f√©le korona alig van jelen az √°br√°zolt kir√°lyok √©let√©ben, s helyette valami eg√©szen m√°sfajta „t√∂kf√∂d√Ķk” √©s abroncsok veszik k√∂r√ľl a kopony√°ikat. Istv√°non persze az van, pedig – ha hihet√ľnk a kornyik√°knak – akkor rajta azt√°n t√©nyleg nem volt egyszer sem.

Ezzel egy√ľtt minden az auton√≥m √©s kisebbs√©gi tendenci√°kr√≥l sz√≥l. Nem rekl√°mozz√°k agyon, de a Karp√°t-alj√°n √©s Erd√©lyben, de Felvid√©ken, D√©lvid√©ken is akkora „magyarkod√°s” √©s anyaorsz√°gi kultur√°lis, de val√≥j√°ban szabadk√Ķm√Ľves-zsid√≥ „politikai” t√°mogat√°s, int√©zm√©nyes√≠t√©s vette kezdet√©t, hogy a nagy „Sz√©kely-vonul√°s” ut√°n nem csod√°lkozn√©k, ha bejelenten√©k, hogy a trianoni hat√°rrev√≠zi√≥t √©ppen a 100 √©ves √©vfordul√≥ra el lehet t√∂r√∂lni. Ennek felt√©tele az, hogy magyar m√°r alig legyen a ter√ľleten, s helyette a „fogy√≥ nemzetet” p√≥tl√≥„√ļjmagyar” zsid√≥ hordal√©kkal – mindenki ov√°ci√≥j√°ra- lehessen felt√∂lteni. A cig√°nyokr√≥l m√°s sz√≥ se ess√©k ugye?

A cig√°nypecsenye m√°t√≥l rasszista elnevez√©s, √≠gy „magyaros” lesz a neve, mert ugye a cig√°ny az „magyar”. Nem? K√∂zben a miskolci rasszista cig√°nyok is fel vannak mentve √©s √©n is v√°rom a felment√©st, csak fegyveres csapatok form√°j√°ban, hogy vess√ľnk m√°r v√©gre v√©get ennek a bolhacirkusznak egyszer, s mindenkorra.

Ek√∂zben az√©rt er√Ķs√≠tenek a sz√©ls√Ķs√©gesnek tekintett NBH-s keltez√©s√Ľ mozgol√≥d√°sok vil√°gszerte √©s ugyan Eur√≥pa bez√°rja a kapuit a betelep√ľl√©s, menek√ľlt√°radat el√Ķl √©s a cig√°nyokat is bezacsk√≥zz√°k √©s deport√°lj√°k Keletre, de el kell j√°tszani k√∂zben a nagy humanista, humorista HUN-bugot.

Fordulat √°llt be. Merkel nyergel √©s beleh√ļznak! Afganszt√°nt √°tadj√°k a keleti er√Ķknek, maci fel√ľgyelettel, de l√©nyeg√©ben √Āzsi√°n megosztva m√°r a K√≠na, India √©s persze a barna brummog√≥ tartja a fel√ľgyeletet. Assadot elkezdte dics√©rni Kerry? Ir√°n m√°r nem is annyira rossz fi√ļ?

Ezek szellemi fordulatok is. Egyre ink√°bb Afrik√°ra √∂sszpontos√≠t az USA, mert elbukta √Āzsi√°t √©s az EU-t is siker√ľlt lev√°lasztani r√≥la. Az energia -fegyver m√Ľk√∂dik, b√°r vannak m√©g hib√°k. Rezsics√∂kkent√©s szlogen mindenhol? Azt√°n hirtelen lett mib√Ķl? El√©gedetlens√©get kell cs√∂kkenteni, vagy az orosz befoly√°st az √°rk√©pz√©ssel kicsit vissz√°bb fogni, hisz cs√∂kken√Ķ tendenci√°t mutat az √ľzemanyag√°r. Akkor m√°r nem lesz egyel√Ķre k√∂zel-keleti h√°bor√ļ? Nem kell v√°rni a be√∂z√∂nl√Ķ menek√ľlt-√°radtra? A m√°r itt l√©v√Ķ zsidajok is h√ļznak, mint a vadlib√°k, vagy √Ķket nek√ľnk kell bezacsk√≥zni?

T√©ny, hogy Afrik√°ban is √°trendez√Ķd√©s van, minden szinten, de az USA belpolitikai √©l√Ķsk√∂d√©s is lassan csak megsz√ľli a FEMA t√°borok val√≥s√°g√°t.

A Doll√°r elbukott. Ugyan – sejt√©sem szerint- abban egyeztek ki, hogy √°llamad√≥ss√°g-elenged√©s fej√©ben K√≠na hagyja, hogy egy p√©nzcser√©vel bizonyos id√Ķn bel√ľl fedezetet tegyen a vacak pap√≠rjai m√∂g√©, de ezt m√°r l√©nyeg√©ben a „BRICS fel√ľgyeli”. Annak a sok NSA-s h√≠rnek is megvan a maga mondand√≥ja √©s Braz√≠lia is fel√©rt√©kel√Ķdik a kontinensen, ahogy Venezuela √©s Kuba is. Az USA k√∂lts√©gvet√©si kamatyol√°sa egy sz√≠nj√°t√©k. Sok mindenre alkalmat ad. Egy csom√≥ „k√∂zszolga” fogja bukni az √°ll√°s√°t, „k√≠v√ľl√°ll√≥ okok” miatt. A CIA is ide tartozik, de m√°r k√©szen van a DIA, ami m√°r kicsit m√°s kateg√≥ria lesz, megszabadulva a jogel√Ķd sok mocskos zsid√≥ m√ļltj√°t√≥l, √∂sszefon√≥d√°sokt√≥l.
K√©rd√©s, hogy becs√Ķd√∂l-e az USA, vagy sem. Nem, ma m√°r ezt nem engedhetik meg. Tegnap sem, csak akkor m√©g a h√°bor√ļval oldott√°k volna meg, m√°ra meg m√°r m√°s a k√°sa Sz√°sa!

Vatik√°nban is tekerik a lantot √©s l√°tunk m√©g csod√°kat. A v√©g√©n kider√ľl, hogy annak, ami van, semmi k√∂ze nincs ahhoz, aminek lennie kellene √©s egy korrupt, rohadt judeo-bolseviszta bag√°zst kell ott is kipucolni „civiliz√°ltan” a rendszerb√Ķl, hogy a fennmarad√≥ m√°r beolvadhasson a szint√©n reform√°l√°s alatt √°ll√≥ moszkvai ortodoxi√°ba. Isten kezd fel√©rt√©kel√Ķdni √©s egyre t√∂bbet emlegetik J√©zust is ott, ahol kor√°bban M√≥zeseztek, √Ābra-h√≠meztek, h√°moztak.

Ez is h√°bor√ļ, csak m√°sk√©ppen. √ögy megy a pofozkod√°s, hogy ebb√Ķl a lehet√Ķ legkevesebbet √©rezzen a teljesen tudatlan n√©p. A struktur√°lis √°t√°ll√°s elemei glob√°lisak. Lok√°lisan akkor lesz ez jobban √©rz√©kelhet√Ķ, ha a glob√°lis m√°r el kezdhet akad√°lymentes√≠teni.

Nem mondom, hogy nem √©lvezetes mindezt l√°tni, √°tl√°tni innen a „b√©kasegge” poz√≠ci√≥b√≥l, mert az. L√°tom az √©rtelm√©t, haszn√°t √©s n√©melyest a m√≥dszert is √°t√©rzem. A kapkod√°st meg√©rtem, mert az√©rt a zsid√≥-elemben nem b√≠zik m√°r senki. A m√°sik zsid√≥ sem.

A magyarorsz√°gi helyzet sz√°nalmas. Olyan szintalatti, hogy egy fika-goly√≥t sem √©r, de gy√ļrj√°k, mert k√∂telez√Ķ lefutni a k√∂rt √©s el√Ķk√©sz√≠teni a talajt a k√∂vetkez√Ķ sz√°rba sz√∂kkenni √≥hajtott vet√©snek. L√©nyeg az, hogy kiugrasztj√°k a sok fasiszta-n√°ci zsid√≥-cig√°nyt a k√∂z√©letb√Ķl √©s felt√°rj√°k a nyilv√°noss√°g sz√©tliberaliz√°lt agy√ļ cs√Ķcsel√©ke agyhelye sz√°m√°ra is, hogy itt valami nagy dolog k√©sz√ľl √©s aki k√©pes m√©g, az csak gondolkozzon m√°r el azon, hogy most √∂nk√©ntesen v√°llat idi√≥ta marad, vagy elkezd megvil√°gosodni v√©gre! Drasztikus eszk√∂z√∂kh√∂z kell folyamodni √© ezt is teszik. Hadi-retorik√°t k√∂vetnek √©s persze ezzel sorra elk√∂vetik azt a hib√°t, amit ha nem k√∂vetnek el, akkor nem tudj√°k a demokratikus baroms√°gaikat sem √∂nleleplezni.

R√≥lunk √©s a „politik√°r√≥l” annyit, hogy √©rik az id√Ķ, √©s sz√©pen gyarapodik a felnyitott szem√Ľek t√°bora is, de ez nem ad okot a r√∂vid t√°v√ļ optimizmusra. Nem tudom, hogy az lenne -e a megfelel√Ķ elj√°r√°s, hogy hirtelen csap√°ssal vessenek v√©get ennek a verg√Ķd√©snek, s ha m√°r Orb√°nt lefejezt√©k √©s Frei -t arr√≥l faggatj√°k, hogy meg√∂letn√©-e Ors√≥st, akkor ez most felk√©r√©s lehet egy t√°ncra, vagy hangulatkelt√©s.

Egyel√Ķre tartal√©kba helyeztem magam √©s figyelek, m√Ľk√∂dik-e a mezomorfinos mez√Ķ tov√°bb √©s t√∂meges √©bred√©s helyett aneszt√©zi√°ban k√≥v√°lyg√≥ zombiknak kellene-e kiv√≠vni a sz√°mukra teljesen f√∂l√∂sleges, s√Ķt kifejezetten k√°ros „szabads√°got”, vagy kell m√©g egy r√∂vid ciklus, ahhoz, hogy az orosz teljes, t√©nyleges √©s deklar√°lt befoly√°si √∂vezetek√©nt ugyanazok a majmok, p√°vi√°nok toll√°szkodhassanak, mint most is. Egyel√Ķre az ig√©ny megvan r√°juk, a j√≥zan √©sz meg csak nehezen nyer teret.

Itt √∂sszedobtam nektek p√°r h√≠reket. Annyit lehetne feltenni az oldalra, hogy elveszne a l√©nyeg. Lehet, hogy ink√°bb h√≠rcsokrokat √©rdemes k√∂tni, mert v√©gs√Ķ soron ugyanarr√≥l a folyamatr√≥l van sz√≥.

Az oroszok .ettek a "j√≥fij√ļk" az amcsik a cs√ļnya gonoszok, mert ugye egy√©bk√©nt is azok a gazok. Eur√≥pa is darabokra lesz szedve Sv√°jct√≥l kezdve Hollandi√°√°n kerszt√ľl Sk√≥ci√°ig.

Dermeszt√Ķ j√≥slat a FAO igazgat√≥j√°t√≥l: h√°bor√ļ lesz a v√≠z miatt

Az ENSZ √Člelmez√©si √©s Mez√Ķgazdas√°gi Szervezet√©nek (FAO) f√Ķigazgat√≥ja szerint a k√∂vetkez√Ķ h√°bor√ļkat nem a term√Ķf√∂ld, hanem a v√≠zk√©szletek miatt fogj√°k v√≠vni. Jos√© Graziano da Silva a kedden kezd√Ķd√∂tt budapesti v√≠z-vil√°gtal√°lkoz√≥n hangs√ļlyozta: a v√≠zfelhaszn√°l√°s probl√©m√°j√°t egyed√ľl nem k√©pesek kezelni az orsz√°gok. Margaret Chan, az Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet (WHO) f√Ķigazgat√≥ja azt emelte ki, hogy a v√≠z v√©ges er√Ķforr√°s, ez√©rt okos v√≠zgazd√°lkod√°sra van sz√ľks√©g.
Link

Water Summit 2013 - Hárommilliárd embernek fogytán a készlete

Most m√©g neh√©z egy√©rtelm√Ľen eld√∂nteni, hogy a budapesti V√≠z Vil√°gtal√°lkoz√≥ a „sok h√Ľh√≥...” t√≠pus√ļ rendezv√©nyek sor√°t gyarap√≠tja majd (mint a 2011-es magyar EU-eln√∂ks√©g vizes rendezv√©nyei), vagy lesz valamilyen k√©zzelfoghat√≥ eredm√©nye.
Link

Leolvadtak az NSA szerverei

Az olcs√≥ √°ram rem√©ny√©ben telep√ľlt Utah √°llamba az amerikai nemzetbiztons√°g √ļj internetes megfigyel√Ķk√∂zpontja. A szerverpark √°tad√°s√°t s√ļlyos elektromos hib√°k akad√°lyozz√°k.
Link

Nagyon sok CIA-√ľgyn√∂k van k√©nyszerszabads√°gon

A kormányzati leállás miatt hagyják abba a munkát. A CIA-igazgató szerint a helyzet veszélyeztetheti a személy- és vagyonbiztonságot.
Link

Vil√°gm√©ret√Ľ √∂sszeesk√ľv√©s: v√°dat emeltek az al-Kaida elfogott vezet√Ķje ellen

Nem volt k√∂ze a nairobi Westgate Mall bev√°s√°rl√≥k√∂zpont elleni t√°mad√°snak az al-Shabaab terrorszervezet azon parancsnok√°nak, akit amerikai kommand√≥sok a h√©tv√©g√©n eredm√©nytelen√ľl k√≠s√©reltek meg elfogni Szom√°li√°ban - k√∂z√∂lte kedden Lisa Monaco, a Feh√©r H√°z terrorelh√°r√≠t√°si tan√°csad√≥ja a PBS k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥nak adott interj√ļj√°ban.
Link
Obama elnök Janet Yellent fogja jelölni a Fed elnökének

Barack Obama eln√∂k Janet L. Yellent jel√∂li szerd√°n az amerikai jegybank szerep√©t bet√∂lt√Ķ Federal Reserve (Fed) √ļj eln√∂k√©nek - k√∂z√∂lte kedd √©jjel a Feh√©r H√°zra hivatkozva az amerikai sajt√≥.
Link
Bevallották: az alvilágnak adott kölcsönt az egyik legnagyobb bank

Tudott a jap√°n maffi√°val (jakuza) kapcsolatban √°ll√≥ csoportoknak ny√ļjtott hitelekr√Ķl a t√°vol-keleti orsz√°g egyik legnagyobb bankj√°nak, a Mizuh√≥nak a vezet√Ķs√©ge – ismerte el kedden a p√©nz√ľgyi int√©zet vez√©rigazgat√≥ja.
Link
Kim Dzsong Un lecserélte az elitet

A magas rang√ļ √°llami tiszts√©gvisel√Ķk fel√©t lecser√©lte Kim Dzsong Un √©szak-koreai vezet√Ķ, aki ezzel a l√©p√©ssel is hatalm√°t k√≠v√°nja megszil√°rd√≠tani – olvashat√≥ egy kedden k√∂zz√©tett d√©l-koreai jelent√©sben.
Link


Megmotozt√°k a zimbabwei k√ľl√ľgyminiszter√©t New York-ban

S√©relmezik a zimbabwei hat√≥s√°gok, hogy az orsz√°g k√ľl√ľgyminiszter√©t megmotozt√°k a napokban a New York-i John F. Kennedy rep√ľl√Ķt√©r biztons√°gi ellen√Ķrz√©s√©n - k√∂z√∂lte kedden a zimbabwei k√ľl√ľgyminiszt√©rium.
Link

Folytat√≥dik az afrikai terrorcsoportok √ľld√∂z√©se

Az Egyes√ľlt √Āllamok tov√°bbra is √ľld√∂zni fogja azokat az afrikai csoportokat, amelyek kapcsolatban √°llnak az al-Kaida terrorszervezettel - jelentette ki keddi washingtoni sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n Barack Obama amerikai eln√∂k.
Link


H√°bor√ļ az arany√©rt Darfurban

"L√Ķttek mindenre √©s mindenkire, aki csak mozgott! Nem k√≠m√©lt√©k az asszonyokat √©s a gyerekeket se! Az √°llatokat is lel√∂v√∂ld√∂zt√©k!" Mindezt mi√©rt? Az arany√©rt!
A Dzsebel Amer aranyb√°nya Darfur kincse, √©s √©rte k√ľzdenek most azok a t√∂rzsek, melyek r√©gebben a korm√°ny t√°mogat√°s√°val a fekete kereszt√©ny p√°sztor t√∂rzseket riogatt√°k. 2003 √≥ta a darfuri konfliktusnak t√∂bb mint 200 ezer halottja van, √©s a menek√ľltek sz√°ma meghaladta a 2 milli√≥t! Szud√°n eln√∂k√©t ez√©rt el√≠t√©lte a h√°gai nemzetk√∂zi t√∂rv√©nysz√©k. De ez m√°r a m√ļlt. R√©gebben etnikai alapon √∂lt√©k itt egym√°st a t√∂rzsek, most viszont mindenki harca folyik mindenki ellen! A c√©l az arany!
Link

Rekl√°mfilmmel n√©pszer√Ľs√≠tik a rohamrend√Ķr√∂ket

Az ukr√°n bel√ľgyminiszt√©rium k√∂zc√©l√ļ rekl√°mfilmben n√©pszer√Ľs√≠ti a Berkut (szirti sas) k√ľl√∂nleges rendv√©delmi alakulatot, hangs√ļlyozva, hogy a t√°rsadalomban t√©ves k√©pzetek √©lnek a rohamrend√Ķr√∂kr√Ķl, mivel „egyes politikusok sz√°nd√©kosan torz k√©pet festenek” a munk√°jukr√≥l.
Link

Beh√≠v√≥t kapott a ker√ľleti polg√°rmestert√Ķl egy mit sem sejt√Ķ lakos

Kider√ľlt: b√°rmelyik nagykor√ļ, magyarorsz√°gi lakhellyel rendelkez√Ķ √°llampolg√°r k√∂teles polg√°ri v√©delmi szolg√°latot ell√°tni, ha ig√©ny van r√°. A polg√°rmesterek saj√°t hat√°sk√∂rben d√∂nhetnek arr√≥l, hogy kit, mikor h√≠vnak be. A parlamenti √©s EP-k√©pvisel√Ķk mentes√ľlnek a k√∂telezetts√©g al√≥l. A budapesti ker√ľletek k√∂z√∂tt is nagy k√ľl√∂nbs√©gek vannak a polg√°ri v√©delem gyakorlat√°ban.
Link

A nap k√©pe: tankok d√ľb√∂r√∂gtek v√©gig B√©k√©s megy√©n

Link

Nagyon nagy a baj: minden második hitel problémás

A bankszektor - r√©szben a p√©nzint√©zetek agyonad√≥ztat√°sa, r√©szben a hitelesek egyre roml√≥ fizet√©si hajland√≥s√°ga miatt - j√∂v√Ķre sem lesz a gazdas√°gi √©l√©nk√ľl√©s motorja - √°ll√≠tja a Nemzetk√∂zi Bank√°rk√©pz√Ķ K√∂zpont elemz√©se. Ezen a Magyar Nemzeti Bank hitelakci√≥ja sem v√°ltoztat √©rdemben.
Link

B√∂rt√∂nb√ľntet√©ssel s√ļjtan√°k a fasiszta eszm√©k hirdet√Ķit

B√∂rt√∂nb√ľntet√©ssel s√ļjtan√° az √ļgynevezett legion√°rius eszm√©ket - a l√©gion√°rius mozgalomk√©nt ismert egykori rom√°n fasiszta f√©lkatonai szervezet n√©zeteit - terjeszt√Ķ szem√©lyeket a rom√°niai Nemzeti Liber√°lis P√°rt.
Link

Fontos szavakat felejtett el egy holland pap

Felf√ľggesztettek √°ll√°s√°b√≥l egy holland katolikus papot, mert az eucharisztia alatt elfelejtett elmondani n√©h√°ny sz√≥t, √≠gy "√©rv√©nytelen" lett a h√≠vek √°ldoz√°sa - k√∂z√∂lte kedden az utrechti egyh√°zmegye.
Link

√Čs √≠gy tob√°bb, de meguntam a pakol√°sz√°st. Ha a f√©nyt spektrumaira bontunk, akkor l√°tjuk mennyi s√°von, csatorn√°n s milyen sokr√©t√Ľ folymat is az, amit val√≥j√°ban √©szre sem vesz√ľnk.

HozzŠszůlŠsok


#61 | postaimre - 2013. oktůber 18. 20:48:51
H√°l Istennek terjed az igazs√°g √©s Eur√≥pa-szerte n√Ķ az antiszem√©tizmus. Magyarorsz√°gon m√°r 91% a megk√©rdezett zsidajnak fosik. B√°r szerintem messze t√ļloznak, de az√©rt j√≥l hangzik.

http://www.mignew...45762.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.