Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Borb√©ly forintos√≠tani akar- frisstve (tegnap a Kajtor-b√≠r√≥ per√©r√Ķl a ment√Ķ vitte el, de holnap felv√©telr√Ķl Borb√©ly Jozsef a "vil√°g ura"


Minden magyar b√°rhol √©l a vil√°gban a Szent Korona tagjak√©nt alanyi jogon az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √°llampolg√°ra. Joga √©s k√∂teless√©ge szolg√°lni a Szent Koron√°t. Ezen jogon vagyunk cselekv√Ķ r√©szesei ezer √©vekre visszany√ļl√≥an jogfolytonos √°llamunk helyre√°ll√≠t√°snak alapj√°ul szolg√°l√≥ Nemzeti Bankunk a Szent Korona Bank fel√©p√≠t√©s√©nek, √©s m√Ľk√∂dtet√©s√©nek.

Az al√°bbiakban „K√∂zlem√©nyt” tesz√ľnk k√∂zz√©, melyre nem k√©rt√ľk ki Borb√©ly J√≥zsef enged√©ly√©t. Tessz√ľk ezt annak jog√°n, hogy √©vek √≥ta t√°mogat√°sunkkal √©p√ľl az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g, melyet tiszta sz√≠vb√Ķl √∂nzetlen√ľl - egy√©ni √©rdek n√©lk√ľl tesz√ľnk, mai napig is. Minden mondatunk √©s tett√ľnk a j√∂v√Ķ nemzed√©k, gyermekeink √©let√©nek v√©delm√©ben, valamint √Ķseink tisztelet√©b√Ķl t√∂rt√©nt.
A t√°rsadalmi munk√°ban v√©gzett tev√©kenys√©gre nem sajn√°ltuk az id√Ķt, sem a p√©nzt (m√°r amit tudtunk adni abb√≥l a kev√©sb√Ķl), magunk is egyszer√Ľ emberek vagyunk, akik napr√≥l napra √©lnek, de amit tudtunk bele√°ldozni azt megtett√ľk. Mindenki meghozta a maga √°ldozat√°t, ki a csal√°dj√°t, ki az otthon√°t, √©s volt, aki a vagyon√°t vesz√≠tette el, mire r√°j√∂tt, hogy nincs szem√©lyes t√ļl√©l√©s, csak a k√∂z√∂ss√©g √©lhet t√ļl. A csapatb√≥l Borb√©ly J√≥zsef hozta a legnagyobb anyagi √°ldozatot. Az anyagi er√Ķ m√°ra a null√°ra cs√∂kkent, mert ilyen t√©ren seg√≠ts√©get a csapat nem kapott. Elismerj√ľk Borb√©ly J√≥zsef munk√°j√°t, valamit az √ľgy seg√≠t√Ķit is, akik ma m√°r, ilyen vagy olyan ok miatt, nincsenek se vel√ľnk, se mellett√ľnk. Kiemelten meg kell eml√≠tenem Minda Zolt√°n prec√≠z munk√°j√°t, annak ellen√©re, hogy a vele val√≥ „szak√≠t√°s” sem volt z√∂kken√Ķ mentes.
K√∂zel 17 √©v alatt minden felt√°rhat√≥ korrupci√≥t felt√°rtak egy√©nileg, majd csapatk√©nt egy√ľtt dolgozva, l√°tt√°k meg, hogy az √ļt, mely m√°r m√©lys√©ges m√©lys√©gig kilett taposva, nem visz el√Ķre. Ez√©rt valami eg√©szen m√°st kellett tenni. Ekkor ny√ļltunk vissza az Apostoli Kir√°lys√°gig. Amit nem csak mi, de m√°r m√°sok is √©vek √≥ta pedzegettek, de nem tudt√°k azt megval√≥s√≠tani.

Borb√©ly J√≥zsef felv√°llalta az els√Ķ l√©p√©seket, ami nagyon sok megal√°ztat√°ssal j√°rt, hiszen boldog boldogtalan t√°madta folyamatosan a megjelen√≠t√Ķ szem√©ly√©t, tett√©k ezt annak ellen√©re, hogy tudt√°k nemzeti oldalt√≥l jobbra √©s balra, hogy igazunk van. Igaz hittel t√°mogatta az a csapat, aki t√Ľz√∂n v√≠zen √°t az Apostoli Magyar Kir√°lys√°got jelen√≠tette meg nap mint nap a val√≥ √©letben, facebookon, honlapokon stb.
Mostanra vil√°goss√° v√°lt, hogy az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g az igazi √°llamunk, amelynek sz√≠v√©be bef√©szkelte mag√°t a k√∂zt√°rsas√°g √©s √≥ri√°si k√°rokat okozott. A megold√°s mindenk√©ppen az, hogy ezt a parazit√°t ki kell l√∂kni az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g test√©b√Ķl, mert d√©monk√©nt fog le minden MAG lelket, √©s tesz t√∂nkre t√∂bb mint 60 √©ve √©leteket. Mivel az eredeti √°llam √©letre kelt, h√°t ennek a tiszta orsz√°gnak javait helyezt√ľnk a Szent Korona fennhat√≥s√°ga al√° √ļjra, mely a Magyar Nemzet vagyon√°t is jelenti egyben. √Čletre h√≠vtuk a Szent Korona Bankot, melynek els√Ķ alap√≠t√≥ okirat√°t Borb√©ly J√≥zsef neve f√©mjelzi, √°m de kem√©ny csapatmunk√°val h√≠vtuk √©letre.

2013 szeptember 14.-√©n egy spont√°n tan√°cskoz√°s keret√©ben Borb√©ly J√≥zsef bejelentette, hogy eddig b√≠rta anyagilag, de ha nem indulunk el P√ČNZT szerezni, akkor √ē befejezte, nincs tov√°bb √©s mindenki azt csin√°l, amit akar. Majd felk√©rte a csapatot, hogy keress√ľnk arra megold√°st, hogy Forinthoz jusson, mert √≥ri√°si anyagi gondokkal k√ľzd, mind a Korm√°nyz√≥i hivatallal kapcsolatban, mind pedig otthon√°ban is, valamint a rengeteg lev√©lhez, √©s regisztr√°ci√≥ra is kev√©s az ember. A csapatot sokk-k√©nt √©rte Borb√©ly J√≥zsef bejelent√©se, hiszen addig az omin√≥zus est√©ig szil√°rdan √°ll√≠totta, hogy t√Ľz√∂n v√≠zen √°t viszi az √ľgyet, de ekkor azt mondta, ha nincs p√©nz nem tudja tov√°bb csin√°lni. Ekkor √∂sszeszervezt√ľk nagyon gyorsan azokat az embereket, akik a munk√°ban tudnak seg√≠teni √©s 1 h√©t leforg√°sa alatt mindent a hely√©re tett√ľnk, kiv√©ve a forintgy√Ľjt√©st.

Az irodab√©rlet probl√©m√°j√°nak megold√°s√°ra siker√ľlt Budapesten STK-√©rt egy 60 nm-es ingatlant megszerezni, amit Borb√©ly J√≥zsef elutas√≠tott, mondv√°n, hogy √ē csak √©s kiz√°r√≥lag Kecskem√©ten a havi negyedmilli√≥ forint√©rt b√©relt irod√°ban hajland√≥ dolgozni. Ehhez m√©g sz√ľks√©ges ugyanennyi a fenntart√°si k√∂lts√©gekre, plusz az utaz√°sok, mind√∂sszesen kb 1milli√≥ forint/h√≥. Erre a feladatra nem v√°llalkoztunk, √©s k√©rt√ľk ker√≠tsen megfelel√Ķbb embereket √©s gondolja √°t komolyan milyen utat v√°laszt, mert ez az eg√©sz munk√°nkat elviheti egy olyan ir√°nyba ahonnan m√°r nem lesz vissza√ļt.
Eddig sem volt r√≥zs√°s a helyzet anyagilag, de legal√°bb a munka az egy√ľtt m√Ľk√∂d√©s kisebb nagyobb z√∂kken√Ķkkel, de ment. Majd j√∂tt 3 h√©t agyr√©m ahol m√°r olyan hangnemet √ľt√∂tt meg Borb√©ly J√≥zsef a csapattagjaival, ami nem, hogy nem m√©lt√≥, de egyenesen sz√©gyenletes. √Črezt√ľk, hogy valami nagyon nem stimmel, sajnos a seg√≠ts√©g k√©r√©s olyan form√°j√°t v√°lasztotta, amellyel nem √©rt egyet a csapat √©s nem is tudja benne t√°mogatni.

Sajnos Id√Ķk√∂zben olyan d√∂nt√©seket is hozott Borb√©ly J√≥zsef, amelyr√Ķl a csapat tagjait nem √©rtes√≠tette, √©s a mai nap tartand√≥ tal√°lkoz√≥n csapatunk nem jelent meg, mert a megh√≠v√°s m√©g a legjobb indulattal sem volt sz√≠v√©lyes, s√Ķt , azon t√ļl, a csapattagjaink nagy r√©sz√©nek az id√Ķpont sem felelt meg csal√°di k√∂telezetts√©geik miatt.

K√∂zben olyan h√≠rek jutottak el hozz√°nk, mely szerint mi a t√°mogat√°sunkat Borb√©ly J√≥zsef szem√©lyes t√°mad√°snak vette, holott ez teljess√©ggel bizarr kijelent√©s, hiszen mi t√°mogattuk √Ķt a legmesszebb men√Ķkig. Olyan utat v√°lasztott, amely teljess√©ggel hazug, √©s a mi lej√°rat√°sunkra t√∂rekv√Ķ. Ez Korm√°nyz√≥hoz egy√°ltal√°n nem m√©lt√≥!
Sz√°mtalan honfit√°rsunk √©l emberhez m√©ltatlan k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, √©s √©li mindennapjait folyamatos retteg√©sben kil√°t√°stalannak t√Ľn√Ķ anyagi helyzete miatt. Az √Ķ helyzet√ľk megold√°s√°ra nem √°llt rendelkez√©s√ľkre a „valutav√°lt√°s” vagy a p√©nz/forint gy√Ľjt√©s mint opci√≥, mivel az AMK eszmeis√©ge szerint az stk nem forintos√≠that√≥. √Čvek √≥ta ezt hangoztatjuk, √©s ezt hirdetj√ľk orsz√°g vil√°g el√Ķtt!
Amennyiben ak√°r egyetlen ember is (legyen az ak√°r maga a korm√°nyz√≥) kiv√©telt k√©pez ez al√≥l, az eg√©sz t√∂rekv√©s hitel√©t veszti, hisz hogyan is v√°rhatn√° el az ember b√°rkit√Ķl is, hogy hit√©t vesse a forintt√≥l f√ľggetlen, igaz √©rt√©keken alapul√≥ √ļj Magyar fizet√Ķeszk√∂zbe, ha √Ķ maga a probl√©m√°i megold√°s√°t, avagy a t√∂rekv√©s t√°mogat√°s√°t a forintt√≥l teszi f√ľgg√Ķv√©.

Mi elk√∂telezettek maradtunk mind a Szent Koron√°hoz, az Apostoli Magyar Kir√°lys√°ghoz, √©s sz√≠v√Ľnk teljes szeretet√©vel tov√°bbra is az √ľgy√∂n dolgozunk √©s seg√≠tj√ľk talpra √°llni a Kir√°lys√°got,√©s a magyar nemzetet. Annak ellen√©re, hogy Borb√©ly J√≥zsef nagy intenzit√°ssal a lej√°rat√°sunkon dolgozik, √©s tov√°bbra sem √°llt el a p√©nz gy√Ľjt√©s eme szerencs√©tlen m√≥dj√°t√≥l egy√ľttm√Ľk√∂d√ľnk a Szent Korona Bank m√Ľk√∂dtet√©s√©ben. A saj√°t lelkiismeret√©vel √©s az emberekkel, akiknek val√≥tlans√°got √°ll√≠tott el kell majd sz√°molnia. Jelen pillanatban mivel a tempohirek facebook oldala megsz√Ľnt, a megsz√Ľn√©s√©nek ok√°t nem ismerj√ľk, ez√©rt √≥vint√©zked√©sk√©nt a www.tempohirek.com ,√©s a www.apostolimagya... oldalhoz a hozz√°f√©r√©st a f√Ķadminra korl√°toztuk.

A csapat rend√≠thetetlen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √ľgy√©vel kapcsolatban, √©s senki nem √°ll√≠thatja meg annak √©rv√©nyre jut√°s√°t. Ne vesz√≠tse el senki hit√©t, sem rem√©ny√©t, mert addig am√≠g - b√°r f√°jdalmas, de igaz sz√≥t hall e haz√°ban - addig van rem√©ny az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √ļjra felvir√°goztat√°s√°ra. Most sz√≥lunk azokhoz a csapatokhoz, akik b√°r √ľgy√ľk fel√© elk√∂telezettek, de vezet√Ķik rossz d√∂nt√©seit is t√°mogatj√°k. Ezekben a csapatokban l√©v√Ķ igaz emberek,z√°rjanak √∂ssze √©s √°lljanak ki maguk√©rt √©s az √ľgy√©rt, ami nem lehet egy√©b, mint Magyarorsz√°g felvir√°goztat√°sa.

AMK csapat: Szabóné Márta, Tauzin Krisztina, Szabó Atilla és társaink

forr√°s: http://apostolima...admore=183

HozzŠszůlŠsok


#131 | tillati - 2013. oktůber 18. 20:17:20
Mi ez a csend !?

Hajd√ļ a Borb√©ly √°ltal √°ll√≠tottak √ľgy√©ben szak√©rt√Ķk√©nt megh√≠vta dr. Ber√©nyi Andr√°st. A megh√≠vott jog√°sz, stb. szak√©rt√Ķr√Ķl √©s √©desapj√°r√≥l (az egykori Sk√°la-l√°nc tagj√°nak, ma m√°r csak Erzs√©bet √°ruh√°znak h√≠vott nagy√°ruh√°z √ľgyvezet√Ķje) m√°r 2011. m√°rciusban f√∂lraktuk a h√≠rt, ami az al√°bbi linken √©rhet√Ķ el.
Sajn√°latos, hogy a f√©nyk√©pes √ļjs√°gcikk ellen√©re J√≥sk√°nak sem az arc, sem a n√©v, sem pedig az √≠r√°sban felt√°rt √∂sszef√ľgg√©sek egyik momentuma sem ugrott be, mert igencsak √©rdekes helyzet alakulhatott volna ki.

Röviden:
- A vil√°got k√∂rbefut√≥ p√©nzmos√°si h√°l√≥ v√©gs√Ķ sz√°lai az id. Ber√©nyi √°ltal vezetett erzs√©beti Sk√°la √°ruh√°zba vezettek.

- Ifj. Berényi András dr. Bárándy Péter IM miniszterségében az államtitkárságon dolgozott.

- Ifj. Ber√©nyi Andr√°s a PhD-j√©t K√°rp√°talj√°n szerezte inform√°ci√≥k szerint dr. B√°r√°ndy Gergellyel egy√ľtt, illetve k√∂zel azonos id√Ķben.

- Ifj. Ber√©nyi Andr√°s az els√Ķ magyar medi√°ci√≥s irod√°ban is √ľgyv√©dk√©nt tev√©kenykedett, ami szint√©n B√°r√°ndy√©khoz k√∂thet√Ķ, √©s itt dolgozik J√≥sk√°nak is az egyik nagy kapcsolatokkal rendelkez√Ķ ismer√Ķse, valamilyen √Āgnes (tal√°n Hajd√ļ, de ez nem a Hajd√ļ-B√©t felsz√°mol√≥biztossal azonos szem√©ly).

A t√∂bbit pedig el kell olvasni a 2011-es anyagb√≥l √©s a linkekb√Ķl.

http://www.tempoh...eadmore=75
#132 | Istvan - 2013. oktůber 19. 06:01:01
Most akkor a j√≥ska a vil√°g ura m√°t√≥l, vagy el√Ķbb alszik r√° egyet?
Teljesen tan√°cstalan vagyok.
#133 | spartakusz - 2013. oktůber 19. 07:18:54
Istv√°n kell a humor is, de a val√≥s√°g talaj√°n magyar-ok um. ISTENEK IVAD√ČKAI VAGYUNK - √Č R T E D
egy kis √≠zelit√Ķ -

nézd meg:
https://www.youtu...3raDaWFr60

ajánló itt olvasd el:


Egy √©rdekes videofilmet aj√°nlok mindenkinek. B√°r a Csillagkapuhoz nem sok k√∂ze van, az emberis√©g fejl√Ķd√©s√©t k√∂veti nyomon. De mit√Ķl k√∂vetkezett be a fejl√Ķd√©s? Hogyan voltunk k√©pesek magunkat fel√ľlm√ļlni, √©s olyan √©p√≠tm√©nyeket √©p√≠teni, mint a K√≠nai Nagy Fal vagy a Stonehenge ? Erich von D√§niken professzor elm√©lete szerint √Ķseink azok az idegen l√©nyek, akiket "istenk√©nt" tiszteltek. Az √Ľrb√Ķl √©rkez√Ķ l√°togat√≥k egy nagy fejletts√©g√Ľ, √©vezredes m√ļlt√ļ civiliz√°ci√≥ minden tapasztalat√°val k√©pesek voltak kiemelni az embert az √°llati l√©tez√©s szintj√©r√Ķl.

D√§niken filmj√©ben f√©lelmetes r√©g√©szeti eredm√©nyek, √Ķsi k√©ziratok, k√Ķt√°bl√°k √©s √Ķsi kult√ļr√°k p√°rhuzamoss√°gai hivatottak igazolni ezt a megh√∂kkent√Ķ √©s √ļjszer√Ľ elm√©letet.

A filmnek az√©rt van egy kis Csillagkapus vonatkoz√°sa is. A 3. √©vad utols√≥ el√Ķtti r√©sz√©ben szerepel egy krist√°lykoponya. Nos, a film bemutatja azt a kopony√°t, amit a F√∂ld√∂n tal√°ltak. 7-es kem√©nys√©g√Ľ hegyi √°sv√°nyb√≥l van, a mai ac√©lf√ļr√≥k sem birk√≥znak meg vele, kiz√°r√≥lag a l√©zer. Akkor vajon hogyan tudtak √∂t ezer √©vvel ezel√Ķtt teljesen m√©retar√°nyos kopony√°t kialak√≠tani egy krist√°lyb√≥l √ļgy, hogy m√©g t√∂bbsz√°zszoros nagy√≠t√°ssal sem l√°tszanak a megmunk√°l√°s nyomai ? Tal√°n sehogy. Lehet ugyanis, hogy nem ember k√©sz√≠tette. Akkor viszont kik ? A film megpr√≥b√°l v√°laszt adni a n√©z√Ķ k√©rd√©seire.

Adatok

Istenek ivadékai (Chariots of Gods)

Sz√≠nes, szinkroniz√°lt dokumentumfilm Erich von D√§niken azonos c√≠m√Ľ m√Ľve alapj√°n

√ćrta √©s rendezte : Harald Reinl
Fényképezte : Ernst Wild
Zene : Peter Thomas
M√Ľsorid√Ķ : kb. 90 perc

Forgalmazza a ZOOM Kft. ©Beta Film, minden jog fenntartva.

szer- e- tett - el:
spari...
#134 | postaimre - 2013. oktůber 19. 08:24:25
Spari, ne √°lmodozz m√°r. Szemmel l√°that√≥an nem ugynaz az isten√ľnk, vagy ha m√©gis, akkor van, akit a marad√©kb√≥l gy√ļrtak. Ez nem lenne baj, de az m√°r igen, hogy a hullad√©k √∂rj√∂ng√©se a min√Ķs√©g rov√°s√°ra megy √©s ezzel a saj√°t fejl√Ķd√©s es√©lyeit is rontja. B√°r ez lehet c√©l is.

Tillati, r√°n√©z√©sre √©s n√©v-√ľgyile is akaszt√≥favir√°gr√≥l van sz√≥, de v√©letlenek sincsenek, ez ami v√©letlen√ľl sem az.

Az√©rt "√©rdekes", hogy a kezdeti lend√ľletet vett fod√°sz-t√°mogat√≥k nem igaz√°n k√©pesek √©rdemileg belesz√≥lni a mikrofonba. Tn kezdik felismerni, hogy k√∂z√ľk sincs ahhoz, amir√Ķl eddig h√Ľdenagy v√©lem√©ny√ľk volt. Tal√°n meg√©rtett√©k, hogy ez egy igen sz√Ľk k√∂r √©s itt mindenki ismeri a m√°sikat szem√©lyesen √©s biza hatv√°nyozott tud√°suk van arr√≥l, amir√Ķl m√°soknak halv√°ny lila fant√°zi√°juk lehet.

A Frizbi csak felvezetés lehetett. Lesz folytatás is, ez biztos.
#135 | 1 hazafele - 2013. oktůber 19. 12:04:10
Figaro Figaro Fiii-garo!Ez felett kell uralkodni?

http://youtu.be/P...
#136 | 1 hazafele - 2013. oktůber 19. 13:05:39
Ismételten a 142 höz
http://youtu.be/P...
Na.....m√ľkszik!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.