Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Borb√©ly forintos√≠tani akar- frisstve (tegnap a Kajtor-b√≠r√≥ per√©r√Ķl a ment√Ķ vitte el, de holnap felv√©telr√Ķl Borb√©ly Jozsef a "vil√°g ura"


Minden magyar b√°rhol √©l a vil√°gban a Szent Korona tagjak√©nt alanyi jogon az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √°llampolg√°ra. Joga √©s k√∂teless√©ge szolg√°lni a Szent Koron√°t. Ezen jogon vagyunk cselekv√Ķ r√©szesei ezer √©vekre visszany√ļl√≥an jogfolytonos √°llamunk helyre√°ll√≠t√°snak alapj√°ul szolg√°l√≥ Nemzeti Bankunk a Szent Korona Bank fel√©p√≠t√©s√©nek, √©s m√Ľk√∂dtet√©s√©nek.

Az al√°bbiakban „K√∂zlem√©nyt” tesz√ľnk k√∂zz√©, melyre nem k√©rt√ľk ki Borb√©ly J√≥zsef enged√©ly√©t. Tessz√ľk ezt annak jog√°n, hogy √©vek √≥ta t√°mogat√°sunkkal √©p√ľl az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g, melyet tiszta sz√≠vb√Ķl √∂nzetlen√ľl - egy√©ni √©rdek n√©lk√ľl tesz√ľnk, mai napig is. Minden mondatunk √©s tett√ľnk a j√∂v√Ķ nemzed√©k, gyermekeink √©let√©nek v√©delm√©ben, valamint √Ķseink tisztelet√©b√Ķl t√∂rt√©nt.
A t√°rsadalmi munk√°ban v√©gzett tev√©kenys√©gre nem sajn√°ltuk az id√Ķt, sem a p√©nzt (m√°r amit tudtunk adni abb√≥l a kev√©sb√Ķl), magunk is egyszer√Ľ emberek vagyunk, akik napr√≥l napra √©lnek, de amit tudtunk bele√°ldozni azt megtett√ľk. Mindenki meghozta a maga √°ldozat√°t, ki a csal√°dj√°t, ki az otthon√°t, √©s volt, aki a vagyon√°t vesz√≠tette el, mire r√°j√∂tt, hogy nincs szem√©lyes t√ļl√©l√©s, csak a k√∂z√∂ss√©g √©lhet t√ļl. A csapatb√≥l Borb√©ly J√≥zsef hozta a legnagyobb anyagi √°ldozatot. Az anyagi er√Ķ m√°ra a null√°ra cs√∂kkent, mert ilyen t√©ren seg√≠ts√©get a csapat nem kapott. Elismerj√ľk Borb√©ly J√≥zsef munk√°j√°t, valamit az √ľgy seg√≠t√Ķit is, akik ma m√°r, ilyen vagy olyan ok miatt, nincsenek se vel√ľnk, se mellett√ľnk. Kiemelten meg kell eml√≠tenem Minda Zolt√°n prec√≠z munk√°j√°t, annak ellen√©re, hogy a vele val√≥ „szak√≠t√°s” sem volt z√∂kken√Ķ mentes.
K√∂zel 17 √©v alatt minden felt√°rhat√≥ korrupci√≥t felt√°rtak egy√©nileg, majd csapatk√©nt egy√ľtt dolgozva, l√°tt√°k meg, hogy az √ļt, mely m√°r m√©lys√©ges m√©lys√©gig kilett taposva, nem visz el√Ķre. Ez√©rt valami eg√©szen m√°st kellett tenni. Ekkor ny√ļltunk vissza az Apostoli Kir√°lys√°gig. Amit nem csak mi, de m√°r m√°sok is √©vek √≥ta pedzegettek, de nem tudt√°k azt megval√≥s√≠tani.

Borb√©ly J√≥zsef felv√°llalta az els√Ķ l√©p√©seket, ami nagyon sok megal√°ztat√°ssal j√°rt, hiszen boldog boldogtalan t√°madta folyamatosan a megjelen√≠t√Ķ szem√©ly√©t, tett√©k ezt annak ellen√©re, hogy tudt√°k nemzeti oldalt√≥l jobbra √©s balra, hogy igazunk van. Igaz hittel t√°mogatta az a csapat, aki t√Ľz√∂n v√≠zen √°t az Apostoli Magyar Kir√°lys√°got jelen√≠tette meg nap mint nap a val√≥ √©letben, facebookon, honlapokon stb.
Mostanra vil√°goss√° v√°lt, hogy az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g az igazi √°llamunk, amelynek sz√≠v√©be bef√©szkelte mag√°t a k√∂zt√°rsas√°g √©s √≥ri√°si k√°rokat okozott. A megold√°s mindenk√©ppen az, hogy ezt a parazit√°t ki kell l√∂kni az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g test√©b√Ķl, mert d√©monk√©nt fog le minden MAG lelket, √©s tesz t√∂nkre t√∂bb mint 60 √©ve √©leteket. Mivel az eredeti √°llam √©letre kelt, h√°t ennek a tiszta orsz√°gnak javait helyezt√ľnk a Szent Korona fennhat√≥s√°ga al√° √ļjra, mely a Magyar Nemzet vagyon√°t is jelenti egyben. √Čletre h√≠vtuk a Szent Korona Bankot, melynek els√Ķ alap√≠t√≥ okirat√°t Borb√©ly J√≥zsef neve f√©mjelzi, √°m de kem√©ny csapatmunk√°val h√≠vtuk √©letre.

2013 szeptember 14.-√©n egy spont√°n tan√°cskoz√°s keret√©ben Borb√©ly J√≥zsef bejelentette, hogy eddig b√≠rta anyagilag, de ha nem indulunk el P√ČNZT szerezni, akkor √ē befejezte, nincs tov√°bb √©s mindenki azt csin√°l, amit akar. Majd felk√©rte a csapatot, hogy keress√ľnk arra megold√°st, hogy Forinthoz jusson, mert √≥ri√°si anyagi gondokkal k√ľzd, mind a Korm√°nyz√≥i hivatallal kapcsolatban, mind pedig otthon√°ban is, valamint a rengeteg lev√©lhez, √©s regisztr√°ci√≥ra is kev√©s az ember. A csapatot sokk-k√©nt √©rte Borb√©ly J√≥zsef bejelent√©se, hiszen addig az omin√≥zus est√©ig szil√°rdan √°ll√≠totta, hogy t√Ľz√∂n v√≠zen √°t viszi az √ľgyet, de ekkor azt mondta, ha nincs p√©nz nem tudja tov√°bb csin√°lni. Ekkor √∂sszeszervezt√ľk nagyon gyorsan azokat az embereket, akik a munk√°ban tudnak seg√≠teni √©s 1 h√©t leforg√°sa alatt mindent a hely√©re tett√ľnk, kiv√©ve a forintgy√Ľjt√©st.

Az irodab√©rlet probl√©m√°j√°nak megold√°s√°ra siker√ľlt Budapesten STK-√©rt egy 60 nm-es ingatlant megszerezni, amit Borb√©ly J√≥zsef elutas√≠tott, mondv√°n, hogy √ē csak √©s kiz√°r√≥lag Kecskem√©ten a havi negyedmilli√≥ forint√©rt b√©relt irod√°ban hajland√≥ dolgozni. Ehhez m√©g sz√ľks√©ges ugyanennyi a fenntart√°si k√∂lts√©gekre, plusz az utaz√°sok, mind√∂sszesen kb 1milli√≥ forint/h√≥. Erre a feladatra nem v√°llalkoztunk, √©s k√©rt√ľk ker√≠tsen megfelel√Ķbb embereket √©s gondolja √°t komolyan milyen utat v√°laszt, mert ez az eg√©sz munk√°nkat elviheti egy olyan ir√°nyba ahonnan m√°r nem lesz vissza√ļt.
Eddig sem volt r√≥zs√°s a helyzet anyagilag, de legal√°bb a munka az egy√ľtt m√Ľk√∂d√©s kisebb nagyobb z√∂kken√Ķkkel, de ment. Majd j√∂tt 3 h√©t agyr√©m ahol m√°r olyan hangnemet √ľt√∂tt meg Borb√©ly J√≥zsef a csapattagjaival, ami nem, hogy nem m√©lt√≥, de egyenesen sz√©gyenletes. √Črezt√ľk, hogy valami nagyon nem stimmel, sajnos a seg√≠ts√©g k√©r√©s olyan form√°j√°t v√°lasztotta, amellyel nem √©rt egyet a csapat √©s nem is tudja benne t√°mogatni.

Sajnos Id√Ķk√∂zben olyan d√∂nt√©seket is hozott Borb√©ly J√≥zsef, amelyr√Ķl a csapat tagjait nem √©rtes√≠tette, √©s a mai nap tartand√≥ tal√°lkoz√≥n csapatunk nem jelent meg, mert a megh√≠v√°s m√©g a legjobb indulattal sem volt sz√≠v√©lyes, s√Ķt , azon t√ļl, a csapattagjaink nagy r√©sz√©nek az id√Ķpont sem felelt meg csal√°di k√∂telezetts√©geik miatt.

K√∂zben olyan h√≠rek jutottak el hozz√°nk, mely szerint mi a t√°mogat√°sunkat Borb√©ly J√≥zsef szem√©lyes t√°mad√°snak vette, holott ez teljess√©ggel bizarr kijelent√©s, hiszen mi t√°mogattuk √Ķt a legmesszebb men√Ķkig. Olyan utat v√°lasztott, amely teljess√©ggel hazug, √©s a mi lej√°rat√°sunkra t√∂rekv√Ķ. Ez Korm√°nyz√≥hoz egy√°ltal√°n nem m√©lt√≥!
Sz√°mtalan honfit√°rsunk √©l emberhez m√©ltatlan k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, √©s √©li mindennapjait folyamatos retteg√©sben kil√°t√°stalannak t√Ľn√Ķ anyagi helyzete miatt. Az √Ķ helyzet√ľk megold√°s√°ra nem √°llt rendelkez√©s√ľkre a „valutav√°lt√°s” vagy a p√©nz/forint gy√Ľjt√©s mint opci√≥, mivel az AMK eszmeis√©ge szerint az stk nem forintos√≠that√≥. √Čvek √≥ta ezt hangoztatjuk, √©s ezt hirdetj√ľk orsz√°g vil√°g el√Ķtt!
Amennyiben ak√°r egyetlen ember is (legyen az ak√°r maga a korm√°nyz√≥) kiv√©telt k√©pez ez al√≥l, az eg√©sz t√∂rekv√©s hitel√©t veszti, hisz hogyan is v√°rhatn√° el az ember b√°rkit√Ķl is, hogy hit√©t vesse a forintt√≥l f√ľggetlen, igaz √©rt√©keken alapul√≥ √ļj Magyar fizet√Ķeszk√∂zbe, ha √Ķ maga a probl√©m√°i megold√°s√°t, avagy a t√∂rekv√©s t√°mogat√°s√°t a forintt√≥l teszi f√ľgg√Ķv√©.

Mi elk√∂telezettek maradtunk mind a Szent Koron√°hoz, az Apostoli Magyar Kir√°lys√°ghoz, √©s sz√≠v√Ľnk teljes szeretet√©vel tov√°bbra is az √ľgy√∂n dolgozunk √©s seg√≠tj√ľk talpra √°llni a Kir√°lys√°got,√©s a magyar nemzetet. Annak ellen√©re, hogy Borb√©ly J√≥zsef nagy intenzit√°ssal a lej√°rat√°sunkon dolgozik, √©s tov√°bbra sem √°llt el a p√©nz gy√Ľjt√©s eme szerencs√©tlen m√≥dj√°t√≥l egy√ľttm√Ľk√∂d√ľnk a Szent Korona Bank m√Ľk√∂dtet√©s√©ben. A saj√°t lelkiismeret√©vel √©s az emberekkel, akiknek val√≥tlans√°got √°ll√≠tott el kell majd sz√°molnia. Jelen pillanatban mivel a tempohirek facebook oldala megsz√Ľnt, a megsz√Ľn√©s√©nek ok√°t nem ismerj√ľk, ez√©rt √≥vint√©zked√©sk√©nt a www.tempohirek.com ,√©s a www.apostolimagya... oldalhoz a hozz√°f√©r√©st a f√Ķadminra korl√°toztuk.

A csapat rend√≠thetetlen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √ľgy√©vel kapcsolatban, √©s senki nem √°ll√≠thatja meg annak √©rv√©nyre jut√°s√°t. Ne vesz√≠tse el senki hit√©t, sem rem√©ny√©t, mert addig am√≠g - b√°r f√°jdalmas, de igaz sz√≥t hall e haz√°ban - addig van rem√©ny az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √ļjra felvir√°goztat√°s√°ra. Most sz√≥lunk azokhoz a csapatokhoz, akik b√°r √ľgy√ľk fel√© elk√∂telezettek, de vezet√Ķik rossz d√∂nt√©seit is t√°mogatj√°k. Ezekben a csapatokban l√©v√Ķ igaz emberek,z√°rjanak √∂ssze √©s √°lljanak ki maguk√©rt √©s az √ľgy√©rt, ami nem lehet egy√©b, mint Magyarorsz√°g felvir√°goztat√°sa.

AMK csapat: Szabóné Márta, Tauzin Krisztina, Szabó Atilla és társaink

forr√°s: http://apostolima...admore=183

HozzŠszůlŠsok


#1 | talpi - 2013. oktůber 11. 01:15:14
:) A macska r√ļgja meg, ez nem semmi. K√≠v√°ncsi vagyok-roppant k√≠v√°ncsi, ki , hogyan gondolkodik ezen sorokat elolvas√°sa, √©s √©rtelmez√©se ut√°n. "√ČRTELMEZ√ČSE" √©s nem f√©lre √©rtelmez√©se tekintet√©ben.
#2 | spartakusz - 2013. oktůber 11. 02:01:09
Szevasztok!

M√Ľk√∂dik, ha m√Ľk√∂dtetik, p√©ld√°ul nekem is van sz√°ml√°m - m√©g alv√≥, illetve m√°r 22 helyett 24000 szk van rajta. √Čs ez j√≥ - j√≥ lesz a j√∂v√Ķben - de jelenben vagyunk √©s t√∂rt√©nnek a dolgok - olvass√°tok csak: id√©zek bel√Ķle:

"...A per ez√ļttal is arra ir√°nyult, hogy kimondass√©k a deviz√°ban nyilv√°ntartott forintk√∂lcs√∂n-szerz√Ķd√©s egyoldal√ļ banki m√≥dos√≠t√°s√°nak √©rv√©nytelens√©ge. A Szegedi √ćt√©l√Ķt√°bla joger√Ķs r√©sz√≠t√©letet hozott, melyben meg√°llap√≠tja, hogy a bank nem tette lehet√Ķv√©, hogy az ad√≥s tiszt√°ban legyen azzal: hogyan, milyen m√≥don √©l a kamatv√°ltoztat√°s jog√°val. Ez√©rt az a szerz√Ķd√©si felt√©tel, mely szerint a bank jogosult az √ľgyleti kamat m√©rt√©k√©t a k√∂lcs√∂n futamideje alatt egyoldal√ļan m√≥dos√≠tani, „a feleknek a szerz√Ķd√©sb√Ķl ered√Ķ jogait √©s k√∂telezetts√©geit a j√≥hiszem√Ľs√©g √©s tisztess√©g k√∂vetelm√©nyeinek megs√©rt√©s√©vel egyoldal√ļan √©s indokolatlanul” az ad√≥s h√°tr√°ny√°ra √°llap√≠tja meg, √≠gy tisztess√©gtelen √©s semmis.

– Az indokl√°s ugyanaz, mint a P√©csi √ćt√©l√Ķt√°bl√°n√°l – mondta L√©hmann Gy√∂rgy. – K√©relmem a kamat √©s a kezel√©si k√∂lts√©g ellen√Ķrizhetetlen kisz√°m√≠t√°s√°ra vonatkozott, ebb√Ķl a Szegedi √ćt√©l√Ķt√°bla a kamatot √©rint√Ķ r√©szt lez√°rta, a kezel√©si k√∂lts√©g tekintet√©ben azonban nem tudott d√∂nt√©st hozni, megfelel√Ķ k√©relem hi√°ny√°ban. Ezt r√∂videsen beny√ļjtom √©s folytat√≥dhat a per, az √≠t√©l√Ķt√°bla hat√°rozata szerint √ļjra els√Ķ fokon, de m√°r csak a kezel√©si k√∂lts√©g emel√©s√©t vizsg√°lva.

A si√≥foki jog√°sz szerint a devizahitel-perekben ezek ut√°n √≠t√©lkez√Ķ b√≠r√≥s√°gok sz√°m√°ra egyre ink√°bb ir√°nyad√≥ kell hogy legyen a p√©csi √≠t√©let √©s a szegedi r√©sz√≠t√©let, m√°r csak az√©rt is, mert mindkett√Ķ pontosan k√∂veti a 2012. decemberi K√ļria-√°ll√°sfoglal√°st, valamint a Luxemburgi B√≠r√≥s√°g √°ltal meghat√°rozott k√∂vetelm√©nyeket. – Ez√©rt is mondom azt, hogy a bankok ne az id√Ķt h√ļzz√°k azzal, hogy a K√ļri√°hoz rohang√°lnak, hanem sz√≠veskedjenek felhagyni k√∂vetel√©seikkel √©s sz√≠veskedjenek visszaadni az ad√≥sokt√≥l jogtalanul elvett p√©nzt! – √≠gy L√©hmann...."

innen:

http://richpoi.co...gyved.html

becs√ľlettel a tisztess√©geseknek e szerrel a tettel:
spari...
#3 | GERRY - 2013. oktůber 11. 06:26:54
akkor ennyi...

"Borb√©ly J√≥zsef elutas√≠tott, mondv√°n, hogy √ē csak √©s kiz√°r√≥lag Kecskem√©ten a havi negyedmilli√≥ forint√©rt b√©relt irod√°ban hajland√≥ dolgozni."

...ami igaz az igaz, egy kormányzónak ennél is több jár!

Nekem m√°r a m√ļltkor is fura volt amikor azt mondta: "M√°r egy √©ve √°gon iz√©lek..." - nem √©rtettem, illetve f√©lre... mert azt mondta val√≥j√°ban, hogy "M√°r egy √©ve agoniz√°lok." - Am√ļgy meg az √©n 110m2-es irod√°m forintba √°tsz√°molva 174'000-be ker√ľl (1CHF=245 FT v√°lt√°ssal).
Sz√©gyenlem magam, holnapt√≥l √ļjat fogok keresni... micsoda blam√°zs!... Persze √©n nem vagyok "√∂m√©lt√≥s√°gos"...
#4 | talpi - 2013. oktůber 11. 08:19:29
GERRY! ne add fel, m√©g lehetsz :), csak el√Ķtte a 13.ker. B√©ke t√©r, egyik "zug" agykurk√°sz√°t meg kellene l√°togatnod. Majd √ē eld√∂nti, hogy √ćMEI, vagy kor-m√°nyz√≥.:) vagy, valami m√°s.
#5 | postaimre - 2013. oktůber 11. 08:55:34
Gerry, J√≥ska ezek szerint, t√©nyleg nyakig √ľl az ad√≥ss√°gban √©s ez nem csak pletyka. Egyik rokonom, Vera keresztapja kecskem√©ti. √ē mes√©lt ezt-azt, de nem untatlak vele. Nem tarthat√≥ fenn m√©g az √Ķr√ľlet sem p√©nz n√©lk√ľl sok√°ig.

Emberileg meg√©rtem. Nem kicsit teljes√≠tett k√©pess√©gein fel√ľl, √≠gy t√∂rv√©nyszer√Ľ a befordul√°s, de p√°r napja m√©g √ļgy hallottam, hogy Szegeden dugig voltak az el√Ķad√°s√°n. Logikus lenne, ha h√°tr√©bb l√©pne, ha k√©pes r√° emberileg.

Nekem j√≥t tett. Ezt a szintet tudom tartani (f√Ķleg ha munka is akad √©s Ver√°t nem csin√°lj√°k ki a patik√°b√≥l), am√≠g ez a jelenlegi √°ltal√°nos szint nem emelkedig a kell√Ķ m√©rt√©kig ahhooz, hogy √©rtelmesen √©s √©rdemben is megsz√≥l√≠that√≥ legyen a k√∂zeg √©s ne h√Ķb√∂rgsnek t√Ľnj√∂n, se politikai - gazdas√°gi el√Ķnyszerz√©snek, csak puszt√°n annak, ami minidg is volt.

Nektek is jót tesz ez. Akinek meg nem, annak még más problémája is van, mint a kollektíva.
#6 | B honved - 2013. oktůber 11. 12:45:48
Szerintem az √°llamforma nem szem√©lyf√ľgg√Ķ dolog, k√∂sz√∂nj√ľk amit eddig tett, √©s mehet tov√°bb a t√∂rt√©net.
#7 | kontroll88 - 2013. oktůber 11. 15:27:24
Bizony, most nagyot lehetne l√©pni el√Ķre.
Rem√©lem T. Krisztin√°√©k meg√©rtik az id√Ķk szav√°t!
#8 | tillati - 2013. oktůber 11. 16:41:19
talpi talpi ...Te kis huncut !?s_*_kukk
#9 | magyarpicur - 2013. oktůber 11. 18:57:29
SZERETN√ČM,HOGY MINDENKI TUDJA AZ IGAZS√ĀGOT!
A Szabó Attila,Szabóné Márti-Bíbor Univerzum,Tauzin Krisztina ,Mária Magdolna Izsó és társaik!
EL√ĀRULT√ĀTOK A SZENT KORON√ĀT √ČS BORB√ČLY J√ďZSEF KORM√ĀNYZ√ďT!!!
Elárultátok a Magyar népet!
BE KELL L√ĀTNOTOK,HOGY √ČRT√ČKTELEN SEMMIT√ČR√ē BUTA,TANULATLAN TUSK√ďK VAGYTOK,√ćGY AZ APOSTOLI MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG NEM VETTE HASZNOTOKAT,b√°r adott egy lehet√Ķs√©get,amivel nem tudtatok √©lni,de vissza√©lni igen.
Ez√©rt a Korm√°nyz√≥ √ör ,visszavonta a megb√≠z√°st ,amit nagyon is j√≥l tett,√ČN ilyen embereknek nem is adtam v√≥lna!
Ilyen primit√≠v szavahihetetlen,becstelen emberekre,hogyan is lehetne bizalmi √°ll√°st b√≠zni.BEIGAZOL√ďDOTT,HOGY SEHOGY!
Semmi jogotok k√∂zlem√©nyeket kiadni de m√©g v√©lem√©nyt sem alkotni amikor √ĀRUL√ďK VAGYTOK!
Ha én lennék a ti helyetekben,de hála Istennek nem vagyok,elbujnék a világ szeme elöl és soha többet nem mutatkoznék!
Azt sem lehet elhinni amit k√©rdeztek,ugyan mit akartok ti SZERENCS√ČTLEN CSOMAGOK!?
Egy ökröt nem tudnátok elvezetni,nemhogy egy országot!
Kinek képzelitek ti magatokat?
Köpjetek a menyezet felé és áljatok alá!Ennyit értek!!!
Szab√≥ Attila ,keservesen l√°ttad el a munk√°dat azzal sem tudt√°l megb√≠rk√≥zni,hib√°t hib√°ra halmozt√°l!De hogy is tudtad v√≥lna ,szeg√©nyk√©m,m√°r se er√Ķd se eszed!
Tauzin Krisztina,te kis primit√≠v f√©reg,mekkora nagy k√©ppel volt√°l mindenkivel kapcsolatban,a nagy dics√Ķ alt√°bornok,most legy√©l nagyk√©p√ľ,kiszaladt al√≥lad a paci!De ezt m√°r r√©gen meg√©rdemelted v√≥lna.Azt,hogy maradhatt√°l eddig is ,Borb√©ly √örnak k√∂sz√∂nheted,legal√°bb √Ķ tudja,mi a becs√ľlet sz√≥.
TI AZT SEM TUDJ√ĀTOK MI AZ, A H√öGY AGYATOKKAL FEL SEM FOGJ√ĀTOK!!!
Dics√Ķ B√ćBOR UNIVERZUM, M√°rtika √©des,na lap√≠thatsz,te ezoterikus „nagymester”,a szakral√≠t√°s” t√ļdora”, vagyis SZ√ČGYENE!
A b√∂lcs√∂d√©sek t√∂bbet tudnak mint TE,menj √©s tanulj t√Ķl√ľk,hab√°r ink√°bb ne,mert m√©g fert√Ķz√©st kapnak t√Ķled.M√°r mint nem a tud√°sodt√≥l,hanem a tudatlans√°godt√≥l.
B√≠bor Universum??!! Uram Isten ezt a nevet!M√©g az UNIVERSUM is sz√©gyel!Nem B√≠bor vagy TE hanem b√≠boros az √°rul√≥k k√∂z√ľl!
TI nagyobb parazíták vagytok,mint a jelenlegi Köztársaság!
Ti az Apostoli Magyar Királyság és a Magyar nép, parazitái vagytok!


A kontroll88 , B.honv√©d √©s Gerry –ez r√°tok is vonatkozik.
Neked még Gerry annyit, azt írod, Persze én nem vagyok "öméltóságos"...
EZT NEM IS KELLETT VOLNA LE√ćRNI AZ L√ĀTSZIK!! 
Tal√°n egyed√ľl neked van egy halov√°ny √∂nkritik√°d?Nem hiszem, ez v√©letlen tal√°lat volt!F√Ķleg ha te vagy Szab√≥ Attila,de ha nem akkor az iker p√°rja.
OHH √©s m√©g ki ne hagyjam a rom√°n szekus l√©dyt,a M√°ria Magdolna Izs√≥t.Kedves, nem takarodn√°l vissza rom√°ni√°ba,ott rontani a leveg√Ķt?Vagy van m√©g a szekusoknak p√©nze amit Magyarorsz√°gon akar elk√∂lteni?
√ČN Maradok a Szent Korona, az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √©s Borb√©ly J√≥zsef korm√°nyz√≥ √ör Tisztel√Ķje √©s seg√≠t√Ķje!
Aki velem van az nincs ellenem!!!
√Čljen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g, √©s Borb√©ly J√≥zsef korm√°nyz√≥ √ör!
Szeretettel: Magyar Pic√ļr!
#10 | postaimre - 2013. oktůber 11. 19:07:38
Picur, nem t√∂r√∂llek- egyel√Ķre-, b√°r az artritiszem ezt sajogja. Egykor oda voltam az ilyen l√°nglelk√ľlet√Ľek√©rt, azt√°n "ki√©lvezt√ľk" a k√∂pk√∂d√©st, ami ut√°na minden esetben k√∂telez√Ķ volt valaki r√©sz√©r√Ķl. Szerintem is √©ljen, nem k√≠v√°nom a hal√°l√°t. A t√∂bbit meg ink√°bb hagyjuk.Rem√©lem ezzel kitomboltad most √≠gy ut√≥lag magad az "√°rul√≥kkal" kapcsolatban √©s persze sehol sem volt√°l, amikor kibesz√©lt√ľk, ahogy kell, hogy ki-kicsoda √©s mi√©rt.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.