Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Borbély forintosítani akar- frisstve (tegnap a Kajtor-bíró perérõl a mentõ vitte el, de holnap felvételrõl Borbély Jozsef a "világ ura"


Minden magyar bárhol él a világban a Szent Korona tagjaként alanyi jogon az Apostoli Magyar Királyság állampolgára. Joga és kötelessége szolgálni a Szent Koronát. Ezen jogon vagyunk cselekvõ részesei ezer évekre visszanyúlóan jogfolytonos államunk helyreállításnak alapjául szolgáló Nemzeti Bankunk a Szent Korona Bank felépítésének, és mûködtetésének.

Az alábbiakban „KözlemĂ©nyt” teszĂĽnk közzĂ©, melyre nem kĂ©rtĂĽk ki BorbĂ©ly JĂłzsef engedĂ©lyĂ©t. TesszĂĽk ezt annak jogán, hogy Ă©vek Ăłta támogatásunkkal Ă©pĂĽl az Apostoli Magyar Királyság, melyet tiszta szĂ­vbõl önzetlenĂĽl - egyĂ©ni Ă©rdek nĂ©lkĂĽl teszĂĽnk, mai napig is. Minden mondatunk Ă©s tettĂĽnk a jövõ nemzedĂ©k, gyermekeink Ă©letĂ©nek vĂ©delmĂ©ben, valamint õseink tiszteletĂ©bõl törtĂ©nt.
A társadalmi munkában vĂ©gzett tevĂ©kenysĂ©gre nem sajnáltuk az idõt, sem a pĂ©nzt (már amit tudtunk adni abbĂłl a kevĂ©sbõl), magunk is egyszerĂ» emberek vagyunk, akik naprĂłl napra Ă©lnek, de amit tudtunk beleáldozni azt megtettĂĽk. Mindenki meghozta a maga áldozatát, ki a családját, ki az otthonát, Ă©s volt, aki a vagyonát veszĂ­tette el, mire rájött, hogy nincs szemĂ©lyes tĂşlĂ©lĂ©s, csak a közössĂ©g Ă©lhet tĂşl. A csapatbĂłl BorbĂ©ly JĂłzsef hozta a legnagyobb anyagi áldozatot. Az anyagi erõ mára a nullára csökkent, mert ilyen tĂ©ren segĂ­tsĂ©get a csapat nem kapott. ElismerjĂĽk BorbĂ©ly JĂłzsef munkáját, valamit az ĂĽgy segĂ­tõit is, akik ma már, ilyen vagy olyan ok miatt, nincsenek se velĂĽnk, se mellettĂĽnk. Kiemelten meg kell emlĂ­tenem Minda Zoltán precĂ­z munkáját, annak ellenĂ©re, hogy a vele valĂł „szakĂ­tás” sem volt zökkenõ mentes.
Közel 17 év alatt minden feltárható korrupciót feltártak egyénileg, majd csapatként együtt dolgozva, látták meg, hogy az út, mely már mélységes mélységig kilett taposva, nem visz elõre. Ezért valami egészen mást kellett tenni. Ekkor nyúltunk vissza az Apostoli Királyságig. Amit nem csak mi, de már mások is évek óta pedzegettek, de nem tudták azt megvalósítani.

Borbély József felvállalta az elsõ lépéseket, ami nagyon sok megaláztatással járt, hiszen boldog boldogtalan támadta folyamatosan a megjelenítõ személyét, tették ezt annak ellenére, hogy tudták nemzeti oldaltól jobbra és balra, hogy igazunk van. Igaz hittel támogatta az a csapat, aki tûzön vízen át az Apostoli Magyar Királyságot jelenítette meg nap mint nap a való életben, facebookon, honlapokon stb.
Mostanra világossá vált, hogy az Apostoli Magyar Királyság az igazi államunk, amelynek szívébe befészkelte magát a köztársaság és óriási károkat okozott. A megoldás mindenképpen az, hogy ezt a parazitát ki kell lökni az Apostoli Magyar Királyság testébõl, mert démonként fog le minden MAG lelket, és tesz tönkre több mint 60 éve életeket. Mivel az eredeti állam életre kelt, hát ennek a tiszta országnak javait helyeztünk a Szent Korona fennhatósága alá újra, mely a Magyar Nemzet vagyonát is jelenti egyben. Életre hívtuk a Szent Korona Bankot, melynek elsõ alapító okiratát Borbély József neve fémjelzi, ám de kemény csapatmunkával hívtuk életre.

2013 szeptember 14.-én egy spontán tanácskozás keretében Borbély József bejelentette, hogy eddig bírta anyagilag, de ha nem indulunk el PÉNZT szerezni, akkor Õ befejezte, nincs tovább és mindenki azt csinál, amit akar. Majd felkérte a csapatot, hogy keressünk arra megoldást, hogy Forinthoz jusson, mert óriási anyagi gondokkal küzd, mind a Kormányzói hivatallal kapcsolatban, mind pedig otthonában is, valamint a rengeteg levélhez, és regisztrációra is kevés az ember. A csapatot sokk-ként érte Borbély József bejelentése, hiszen addig az ominózus estéig szilárdan állította, hogy tûzön vízen át viszi az ügyet, de ekkor azt mondta, ha nincs pénz nem tudja tovább csinálni. Ekkor összeszerveztük nagyon gyorsan azokat az embereket, akik a munkában tudnak segíteni és 1 hét leforgása alatt mindent a helyére tettünk, kivéve a forintgyûjtést.

Az irodabérlet problémájának megoldására sikerült Budapesten STK-ért egy 60 nm-es ingatlant megszerezni, amit Borbély József elutasított, mondván, hogy Õ csak és kizárólag Kecskeméten a havi negyedmillió forintért bérelt irodában hajlandó dolgozni. Ehhez még szükséges ugyanennyi a fenntartási költségekre, plusz az utazások, mindösszesen kb 1millió forint/hó. Erre a feladatra nem vállalkoztunk, és kértük kerítsen megfelelõbb embereket és gondolja át komolyan milyen utat választ, mert ez az egész munkánkat elviheti egy olyan irányba ahonnan már nem lesz visszaút.
Eddig sem volt rózsás a helyzet anyagilag, de legalább a munka az együtt mûködés kisebb nagyobb zökkenõkkel, de ment. Majd jött 3 hét agyrém ahol már olyan hangnemet ütött meg Borbély József a csapattagjaival, ami nem, hogy nem méltó, de egyenesen szégyenletes. Éreztük, hogy valami nagyon nem stimmel, sajnos a segítség kérés olyan formáját választotta, amellyel nem ért egyet a csapat és nem is tudja benne támogatni.

Sajnos Idõközben olyan döntéseket is hozott Borbély József, amelyrõl a csapat tagjait nem értesítette, és a mai nap tartandó találkozón csapatunk nem jelent meg, mert a meghívás még a legjobb indulattal sem volt szívélyes, sõt , azon túl, a csapattagjaink nagy részének az idõpont sem felelt meg családi kötelezettségeik miatt.

Közben olyan hírek jutottak el hozzánk, mely szerint mi a támogatásunkat Borbély József személyes támadásnak vette, holott ez teljességgel bizarr kijelentés, hiszen mi támogattuk õt a legmesszebb menõkig. Olyan utat választott, amely teljességgel hazug, és a mi lejáratásunkra törekvõ. Ez Kormányzóhoz egyáltalán nem méltó!
Számtalan honfitársunk Ă©l emberhez mĂ©ltatlan körĂĽlmĂ©nyek között, Ă©s Ă©li mindennapjait folyamatos rettegĂ©sben kilátástalannak tĂ»nõ anyagi helyzete miatt. Az õ helyzetĂĽk megoldására nem állt rendelkezĂ©sĂĽkre a „valutaváltás” vagy a pĂ©nz/forint gyĂ»jtĂ©s mint opciĂł, mivel az AMK eszmeisĂ©ge szerint az stk nem forintosĂ­thatĂł. Évek Ăłta ezt hangoztatjuk, Ă©s ezt hirdetjĂĽk ország világ elõtt!
Amennyiben akár egyetlen ember is (legyen az akár maga a kormányzó) kivételt képez ez alól, az egész törekvés hitelét veszti, hisz hogyan is várhatná el az ember bárkitõl is, hogy hitét vesse a forinttól független, igaz értékeken alapuló új Magyar fizetõeszközbe, ha õ maga a problémái megoldását, avagy a törekvés támogatását a forinttól teszi függõvé.

Mi elkötelezettek maradtunk mind a Szent Koronához, az Apostoli Magyar Királysághoz, és szívûnk teljes szeretetével továbbra is az ügyön dolgozunk és segítjük talpra állni a Királyságot,és a magyar nemzetet. Annak ellenére, hogy Borbély József nagy intenzitással a lejáratásunkon dolgozik, és továbbra sem állt el a pénz gyûjtés eme szerencsétlen módjától együttmûködünk a Szent Korona Bank mûködtetésében. A saját lelkiismeretével és az emberekkel, akiknek valótlanságot állított el kell majd számolnia. Jelen pillanatban mivel a tempohirek facebook oldala megszûnt, a megszûnésének okát nem ismerjük, ezért óvintézkedésként a www.tempohirek.com ,és a www.apostolimagya... oldalhoz a hozzáférést a fõadminra korlátoztuk.

A csapat rendíthetetlen az Apostoli Magyar Királyság ügyével kapcsolatban, és senki nem állíthatja meg annak érvényre jutását. Ne veszítse el senki hitét, sem reményét, mert addig amíg - bár fájdalmas, de igaz szót hall e hazában - addig van remény az Apostoli Magyar Királyság újra felvirágoztatására. Most szólunk azokhoz a csapatokhoz, akik bár ügyük felé elkötelezettek, de vezetõik rossz döntéseit is támogatják. Ezekben a csapatokban lévõ igaz emberek,zárjanak össze és álljanak ki magukért és az ügyért, ami nem lehet egyéb, mint Magyarország felvirágoztatása.

AMK csapat: Szabóné Márta, Tauzin Krisztina, Szabó Atilla és társaink

forrás: http://apostolima...admore=183

Hozzászólások


#111 | GERRY - 2013. október 16. 16:23:32
Nem volt rossz a film - épp' tegnap néztem meg.
Az se volt semmi amikor a jugoszláv tábornok üzeni a világnak, hogy amikor Belgrádot szétbombázták a "szabadság" nevében azt fogja most London visszakapni...

Valahogy az ugrott be nekem, hogy "Talált, süllyed!"

Amúgy a postaimre féle 111-es (hsz) mondanivalója felért Heltai 111-ével!

s_*_gt

rozsola - egyre jobb vagy és már fél kettö (de azért ne bízd el magad!):D

tillati - nehogy azt hidd, hogy nem értünk! ... persze néha félre, az biztos s_*_olle

....de azért még mindig mi vagyunk a legjózanabbak - akkor is ha senki nem hiszi el.
#112 | rozsola - 2013. október 16. 16:36:05
http://www.moovie...nline-2013
Ezt talán elhiszi valaki.
#113 | Kameleon - 2013. október 17. 01:22:50
YouTube Videó
#114 | bibor - 2013. október 17. 11:37:15
Üdv. ebben az ügyben hozzá kell szólnom még egyszer , bár a hátam közepére sem kívánom.No nem azért, mert szégyellném az eddigi munkám és nem vinném az tovább, hanem még mindig vannak olyan elvakultak , akik nem látják, hogy "meztelen a király" ez az igazi gáz.
A kormányzó új ruhájában viszont úgy látszik nem üveg az a zseb , vagy van valami tarsolya, amiben jobbnál jobb zsarolási potenciák lehetnek . Miért , mert ma reggelre a tempohirekrõl ,illetve az apostoli honlapról eltûnt az általunk írt cikk, ami itt még fent meg van.
Nem mi voltunk és lehetõséget sem adtunk rá , hogy belenyúlhasson más az oldalba. De nekünk sem volt már vele semmi szándékunk, pláne nem a tisztázásig.

De a FÕADMINOK-nak akik létrehozták az oldalt majd biztosították annak mûködését volt!
Nos nem akarok sem sarat dobálni, sem semmit, de ha eddig nem szóltak bele ebbe , akkor most miért. Lelkük , vagy lelke rajta. Üdv. Bíbor
#115 | hirtelenke - 2013. október 17. 13:43:28
szerényen szeretném elmondani a saját véleményemet, sok szónokot hallgattam már végig , hol élõben . hol yutubon pl szántai és imrét. az aki meg van gyõzõdve az igazáról, abban megingathatatlanul hisz az bátran néz az emberek szemébe. a fodrásznál ezt nem tapasztaltam, amikor elmentem egy elöadására, az asztalon babrált mindenféle dolgokkal, lesütötte a szemét , egy iylen emberben nem lehet megbizni. legalábbis én nem bizok, most bebizonyitotta a megérzésemet és inentõl kezdve nincs mit beszélni róla , tünjön el õ is és a másik félkegyelmû árpika is.
amig ilyen emberek lesznek addig nem fog semmire menni az igazi magyarság .olyan ember kell akinél soha semilyen körülmények között sem kilógni a lóláb. vagy a pajesz.
#116 | postaimre - 2013. október 17. 13:58:59
Bíbor, akkor a foglalkozás már elérte a célját. Megint én maradok a sarban, ahogy szoktam, a többi mély csend. Tényleg, milyen volt a Bumeráng? Ja nem is, hanem a Frizbi? Voltak benne cele-bestiákok?

Hirtelen, hát van olyan has, ami nem pók, csak nem hiszitek el azt sem, amit tudnotok kellene rég.
#117 | Kameleon - 2013. október 17. 14:06:53
Imre, te sose fogsz s zarban maradni, ameddig élek az biztos. És én csak egy "ember" vagyok a sok közül, azok között, akik szintén így gondolják "doki". ;)

Itt a frizbi megaláztatásról a videó, végén még egy "fogas" kérdést is odaszúr csak hogy este erre élvezzen:
http://tv2.hu/mus...ranak.html
#118 | SZM - 2013. október 17. 17:12:17
Akkor most mi van?

Nem maradunk szarban Imre, mert lehugyozzuk az egészet!

kepfeltoltes.hu/131017/piss_on_amk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

s_*_kukk
#119 | Pitkin - 2013. október 17. 20:21:05
Szia Bíbor! "...De a FÕADMINOK-nak akik létrehozták..." Ezt pontosítsd kérlek, kiket értesz ez alatt! Köszönöm! s_*_hi
#120 | tillati - 2013. október 17. 20:49:56
Tudod Karesz ill emlékszel , a közbenjárásomra is hugyoztak , de le s zarom ismerhetsz.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.