Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Borb√©ly forintos√≠tani akar- frisstve (tegnap a Kajtor-b√≠r√≥ per√©r√Ķl a ment√Ķ vitte el, de holnap felv√©telr√Ķl Borb√©ly Jozsef a "vil√°g ura"


Minden magyar b√°rhol √©l a vil√°gban a Szent Korona tagjak√©nt alanyi jogon az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √°llampolg√°ra. Joga √©s k√∂teless√©ge szolg√°lni a Szent Koron√°t. Ezen jogon vagyunk cselekv√Ķ r√©szesei ezer √©vekre visszany√ļl√≥an jogfolytonos √°llamunk helyre√°ll√≠t√°snak alapj√°ul szolg√°l√≥ Nemzeti Bankunk a Szent Korona Bank fel√©p√≠t√©s√©nek, √©s m√Ľk√∂dtet√©s√©nek.

Az al√°bbiakban „K√∂zlem√©nyt” tesz√ľnk k√∂zz√©, melyre nem k√©rt√ľk ki Borb√©ly J√≥zsef enged√©ly√©t. Tessz√ľk ezt annak jog√°n, hogy √©vek √≥ta t√°mogat√°sunkkal √©p√ľl az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g, melyet tiszta sz√≠vb√Ķl √∂nzetlen√ľl - egy√©ni √©rdek n√©lk√ľl tesz√ľnk, mai napig is. Minden mondatunk √©s tett√ľnk a j√∂v√Ķ nemzed√©k, gyermekeink √©let√©nek v√©delm√©ben, valamint √Ķseink tisztelet√©b√Ķl t√∂rt√©nt.
A t√°rsadalmi munk√°ban v√©gzett tev√©kenys√©gre nem sajn√°ltuk az id√Ķt, sem a p√©nzt (m√°r amit tudtunk adni abb√≥l a kev√©sb√Ķl), magunk is egyszer√Ľ emberek vagyunk, akik napr√≥l napra √©lnek, de amit tudtunk bele√°ldozni azt megtett√ľk. Mindenki meghozta a maga √°ldozat√°t, ki a csal√°dj√°t, ki az otthon√°t, √©s volt, aki a vagyon√°t vesz√≠tette el, mire r√°j√∂tt, hogy nincs szem√©lyes t√ļl√©l√©s, csak a k√∂z√∂ss√©g √©lhet t√ļl. A csapatb√≥l Borb√©ly J√≥zsef hozta a legnagyobb anyagi √°ldozatot. Az anyagi er√Ķ m√°ra a null√°ra cs√∂kkent, mert ilyen t√©ren seg√≠ts√©get a csapat nem kapott. Elismerj√ľk Borb√©ly J√≥zsef munk√°j√°t, valamit az √ľgy seg√≠t√Ķit is, akik ma m√°r, ilyen vagy olyan ok miatt, nincsenek se vel√ľnk, se mellett√ľnk. Kiemelten meg kell eml√≠tenem Minda Zolt√°n prec√≠z munk√°j√°t, annak ellen√©re, hogy a vele val√≥ „szak√≠t√°s” sem volt z√∂kken√Ķ mentes.
K√∂zel 17 √©v alatt minden felt√°rhat√≥ korrupci√≥t felt√°rtak egy√©nileg, majd csapatk√©nt egy√ľtt dolgozva, l√°tt√°k meg, hogy az √ļt, mely m√°r m√©lys√©ges m√©lys√©gig kilett taposva, nem visz el√Ķre. Ez√©rt valami eg√©szen m√°st kellett tenni. Ekkor ny√ļltunk vissza az Apostoli Kir√°lys√°gig. Amit nem csak mi, de m√°r m√°sok is √©vek √≥ta pedzegettek, de nem tudt√°k azt megval√≥s√≠tani.

Borb√©ly J√≥zsef felv√°llalta az els√Ķ l√©p√©seket, ami nagyon sok megal√°ztat√°ssal j√°rt, hiszen boldog boldogtalan t√°madta folyamatosan a megjelen√≠t√Ķ szem√©ly√©t, tett√©k ezt annak ellen√©re, hogy tudt√°k nemzeti oldalt√≥l jobbra √©s balra, hogy igazunk van. Igaz hittel t√°mogatta az a csapat, aki t√Ľz√∂n v√≠zen √°t az Apostoli Magyar Kir√°lys√°got jelen√≠tette meg nap mint nap a val√≥ √©letben, facebookon, honlapokon stb.
Mostanra vil√°goss√° v√°lt, hogy az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g az igazi √°llamunk, amelynek sz√≠v√©be bef√©szkelte mag√°t a k√∂zt√°rsas√°g √©s √≥ri√°si k√°rokat okozott. A megold√°s mindenk√©ppen az, hogy ezt a parazit√°t ki kell l√∂kni az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g test√©b√Ķl, mert d√©monk√©nt fog le minden MAG lelket, √©s tesz t√∂nkre t√∂bb mint 60 √©ve √©leteket. Mivel az eredeti √°llam √©letre kelt, h√°t ennek a tiszta orsz√°gnak javait helyezt√ľnk a Szent Korona fennhat√≥s√°ga al√° √ļjra, mely a Magyar Nemzet vagyon√°t is jelenti egyben. √Čletre h√≠vtuk a Szent Korona Bankot, melynek els√Ķ alap√≠t√≥ okirat√°t Borb√©ly J√≥zsef neve f√©mjelzi, √°m de kem√©ny csapatmunk√°val h√≠vtuk √©letre.

2013 szeptember 14.-√©n egy spont√°n tan√°cskoz√°s keret√©ben Borb√©ly J√≥zsef bejelentette, hogy eddig b√≠rta anyagilag, de ha nem indulunk el P√ČNZT szerezni, akkor √ē befejezte, nincs tov√°bb √©s mindenki azt csin√°l, amit akar. Majd felk√©rte a csapatot, hogy keress√ľnk arra megold√°st, hogy Forinthoz jusson, mert √≥ri√°si anyagi gondokkal k√ľzd, mind a Korm√°nyz√≥i hivatallal kapcsolatban, mind pedig otthon√°ban is, valamint a rengeteg lev√©lhez, √©s regisztr√°ci√≥ra is kev√©s az ember. A csapatot sokk-k√©nt √©rte Borb√©ly J√≥zsef bejelent√©se, hiszen addig az omin√≥zus est√©ig szil√°rdan √°ll√≠totta, hogy t√Ľz√∂n v√≠zen √°t viszi az √ľgyet, de ekkor azt mondta, ha nincs p√©nz nem tudja tov√°bb csin√°lni. Ekkor √∂sszeszervezt√ľk nagyon gyorsan azokat az embereket, akik a munk√°ban tudnak seg√≠teni √©s 1 h√©t leforg√°sa alatt mindent a hely√©re tett√ľnk, kiv√©ve a forintgy√Ľjt√©st.

Az irodab√©rlet probl√©m√°j√°nak megold√°s√°ra siker√ľlt Budapesten STK-√©rt egy 60 nm-es ingatlant megszerezni, amit Borb√©ly J√≥zsef elutas√≠tott, mondv√°n, hogy √ē csak √©s kiz√°r√≥lag Kecskem√©ten a havi negyedmilli√≥ forint√©rt b√©relt irod√°ban hajland√≥ dolgozni. Ehhez m√©g sz√ľks√©ges ugyanennyi a fenntart√°si k√∂lts√©gekre, plusz az utaz√°sok, mind√∂sszesen kb 1milli√≥ forint/h√≥. Erre a feladatra nem v√°llalkoztunk, √©s k√©rt√ľk ker√≠tsen megfelel√Ķbb embereket √©s gondolja √°t komolyan milyen utat v√°laszt, mert ez az eg√©sz munk√°nkat elviheti egy olyan ir√°nyba ahonnan m√°r nem lesz vissza√ļt.
Eddig sem volt r√≥zs√°s a helyzet anyagilag, de legal√°bb a munka az egy√ľtt m√Ľk√∂d√©s kisebb nagyobb z√∂kken√Ķkkel, de ment. Majd j√∂tt 3 h√©t agyr√©m ahol m√°r olyan hangnemet √ľt√∂tt meg Borb√©ly J√≥zsef a csapattagjaival, ami nem, hogy nem m√©lt√≥, de egyenesen sz√©gyenletes. √Črezt√ľk, hogy valami nagyon nem stimmel, sajnos a seg√≠ts√©g k√©r√©s olyan form√°j√°t v√°lasztotta, amellyel nem √©rt egyet a csapat √©s nem is tudja benne t√°mogatni.

Sajnos Id√Ķk√∂zben olyan d√∂nt√©seket is hozott Borb√©ly J√≥zsef, amelyr√Ķl a csapat tagjait nem √©rtes√≠tette, √©s a mai nap tartand√≥ tal√°lkoz√≥n csapatunk nem jelent meg, mert a megh√≠v√°s m√©g a legjobb indulattal sem volt sz√≠v√©lyes, s√Ķt , azon t√ļl, a csapattagjaink nagy r√©sz√©nek az id√Ķpont sem felelt meg csal√°di k√∂telezetts√©geik miatt.

K√∂zben olyan h√≠rek jutottak el hozz√°nk, mely szerint mi a t√°mogat√°sunkat Borb√©ly J√≥zsef szem√©lyes t√°mad√°snak vette, holott ez teljess√©ggel bizarr kijelent√©s, hiszen mi t√°mogattuk √Ķt a legmesszebb men√Ķkig. Olyan utat v√°lasztott, amely teljess√©ggel hazug, √©s a mi lej√°rat√°sunkra t√∂rekv√Ķ. Ez Korm√°nyz√≥hoz egy√°ltal√°n nem m√©lt√≥!
Sz√°mtalan honfit√°rsunk √©l emberhez m√©ltatlan k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, √©s √©li mindennapjait folyamatos retteg√©sben kil√°t√°stalannak t√Ľn√Ķ anyagi helyzete miatt. Az √Ķ helyzet√ľk megold√°s√°ra nem √°llt rendelkez√©s√ľkre a „valutav√°lt√°s” vagy a p√©nz/forint gy√Ľjt√©s mint opci√≥, mivel az AMK eszmeis√©ge szerint az stk nem forintos√≠that√≥. √Čvek √≥ta ezt hangoztatjuk, √©s ezt hirdetj√ľk orsz√°g vil√°g el√Ķtt!
Amennyiben ak√°r egyetlen ember is (legyen az ak√°r maga a korm√°nyz√≥) kiv√©telt k√©pez ez al√≥l, az eg√©sz t√∂rekv√©s hitel√©t veszti, hisz hogyan is v√°rhatn√° el az ember b√°rkit√Ķl is, hogy hit√©t vesse a forintt√≥l f√ľggetlen, igaz √©rt√©keken alapul√≥ √ļj Magyar fizet√Ķeszk√∂zbe, ha √Ķ maga a probl√©m√°i megold√°s√°t, avagy a t√∂rekv√©s t√°mogat√°s√°t a forintt√≥l teszi f√ľgg√Ķv√©.

Mi elk√∂telezettek maradtunk mind a Szent Koron√°hoz, az Apostoli Magyar Kir√°lys√°ghoz, √©s sz√≠v√Ľnk teljes szeretet√©vel tov√°bbra is az √ľgy√∂n dolgozunk √©s seg√≠tj√ľk talpra √°llni a Kir√°lys√°got,√©s a magyar nemzetet. Annak ellen√©re, hogy Borb√©ly J√≥zsef nagy intenzit√°ssal a lej√°rat√°sunkon dolgozik, √©s tov√°bbra sem √°llt el a p√©nz gy√Ľjt√©s eme szerencs√©tlen m√≥dj√°t√≥l egy√ľttm√Ľk√∂d√ľnk a Szent Korona Bank m√Ľk√∂dtet√©s√©ben. A saj√°t lelkiismeret√©vel √©s az emberekkel, akiknek val√≥tlans√°got √°ll√≠tott el kell majd sz√°molnia. Jelen pillanatban mivel a tempohirek facebook oldala megsz√Ľnt, a megsz√Ľn√©s√©nek ok√°t nem ismerj√ľk, ez√©rt √≥vint√©zked√©sk√©nt a www.tempohirek.com ,√©s a www.apostolimagya... oldalhoz a hozz√°f√©r√©st a f√Ķadminra korl√°toztuk.

A csapat rend√≠thetetlen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √ľgy√©vel kapcsolatban, √©s senki nem √°ll√≠thatja meg annak √©rv√©nyre jut√°s√°t. Ne vesz√≠tse el senki hit√©t, sem rem√©ny√©t, mert addig am√≠g - b√°r f√°jdalmas, de igaz sz√≥t hall e haz√°ban - addig van rem√©ny az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √ļjra felvir√°goztat√°s√°ra. Most sz√≥lunk azokhoz a csapatokhoz, akik b√°r √ľgy√ľk fel√© elk√∂telezettek, de vezet√Ķik rossz d√∂nt√©seit is t√°mogatj√°k. Ezekben a csapatokban l√©v√Ķ igaz emberek,z√°rjanak √∂ssze √©s √°lljanak ki maguk√©rt √©s az √ľgy√©rt, ami nem lehet egy√©b, mint Magyarorsz√°g felvir√°goztat√°sa.

AMK csapat: Szabóné Márta, Tauzin Krisztina, Szabó Atilla és társaink

forr√°s: http://apostolima...admore=183

HozzŠszůlŠsok


#121 | Pitkin - 2013. oktůber 17. 20:52:14
√ćgy van Ati! s_*_aha
#122 | bibor - 2013. oktůber 17. 21:07:17
Pitkint mentes√≠tem az esetleges v√°d al√≥l ha √©rte volna . "...De a F√ēADMINOK-nak akik l√©trehozt√°k..." helyesen fogalmazva egyessz√°m lesz. √ľdv B√≠bor
#123 | tillati - 2013. oktůber 17. 21:19:35
Most √≠rjam le mi√©rt hozt√°k l√©tre , √©s ki az egyes sz√°m , h√°t bas zok le√≠rni kisl√°nyom . Akinek tudni kell az tudja √©s √©rti , de sz√©gyen n√©lk√ľl csak √©n viselem .
#124 | GERRY - 2013. oktůber 17. 21:19:42
bibor - ott √©n ugye senki √©s semmi nem vagyok? ... pitkin s√ļgj privibe ki az? (tudod, hogy kiv√°ncsi vagyok:D

SZM - de milyen sz√©p p√∂cs√©t az az iz√©! NEKEM IS KELL ILYEN!:@ ... tervezek egyet - sz√©pm√≠v√ľt! - √©s mindent pecs√©ttel fogok ell√°tni... m√°r van is √∂tleteM:

I. Gerry öszentsége királyi föbohóc!
I. Gerry Kiv√©teles Tehets√©g√ľ PI F√∂admin.
GERRY MINDENKIELLENTENGERNAGYONOKOS (Körbeér?)

megvan...

GERRY F√ĖISTEN (- csak √≠gy szol√≠dan) - Zeusz, Mohamed, Buddha meg a t√∂bbiek j√∂nnek majd rapportra hozz√°m ... el is fogom √∂ket igaz√≠tani!

√ď √©ns√©gem, de j√≥ √©rz√©s is ez a HATALOM!
#125 | tillati - 2013. oktůber 17. 21:24:12
GERRY
S zar helyzet amikor a ny√ļl beszorul a bokorba .s_*_kac
#126 | GERRY - 2013. oktůber 17. 21:30:23
tillati - nem √©rtem :| - am√ļgy t√©nyleg nem vagyok ott azon az oldalon... (√©n tudom)
-------------------------
...valaki van a hátam megett??? Zavard el légyszi!
#127 | bibor - 2013. oktůber 17. 22:01:54
Gerry te ott semmi nem vagy , meg minden .... de nem vagy F√Ķadmin kateg√≥ria ha √©rted, de √©rted te ...
#128 | Pitkin - 2013. oktůber 17. 22:03:56
Atit ismerve, √Čn tal√°n √©rtem!
s_*_cicro
#129 | spartakusz - 2013. oktůber 18. 02:07:01
Szevasztok!

Sajnálom, de Pitkinnel ellentétbe én nem ismerem - de értem - talán.
Amikor m√°r hozz√° sz√≥ltam, azt √≠rtam m√Ľk√∂dik ha m√Ľk√∂dtetik.
Tal√°n ez a fodr√°sz nem is h√ľlye - be bizony√≠totta, hogy amit vel√ľnk m√Ľvelnek - az is egy sz√≠nj√°t√©k, forgat√≥k√∂nyvek meg√≠rva - √Ķs megcsin√°lta az ellenp√°rj√°t, bizony√≠tv√°n nem is √∂rd√∂ng√∂ss√©g azt v√©ghez vinni - Kub√≠nyi √ļr is mondja - az igazi hatalom a n√©p √©s igaza van - de a n√©ppel szemben a t√∂rp√©k uralkodnak - - de mi√©rt is nem akar a n√©p a hatalm√°val √©lni - h√°t k√©rem ez a k√©rd√©s - MI√ČRT IS?

Azt mondja a megemlegettet, Arisztotel√©szre hivatkozva, hogy a t√∂meg az cs√Ķcsel√©k - nincs megszervezve √©s az vezeti aki akarja - HOPP√Ā A KULCS SZ√ď - akkor mi√©rt is kell nagy t√∂meg - ahhoz, hogy abba a mederbe menjenek a dolgok amibe akarjuk?
Ez az oldal eddig ezt csinálja és sikerrel - és vannak más oldalak is
S Z E R ----I N T E M !

spari...
#130 | postaimre - 2013. oktůber 18. 07:07:02
Na, gyerk√Ķc√∂k, ugye nem √©n vagyok az...vagy valamelyik altereg√≥m...mindegy ki, csak az is √©n legyek. √ćgy lenne a logikus...s_*_olle

SZM, lassan p-orosz-ratatata gondjaim lesznek a sok √ľl√©st√Ķl √©s az aranykorszak bek√∂sz√∂nt√©t is a rectum k√∂rny√©k√©n v√©lem felfedezni. M√°r nagyon meg kell v√°logatnom, mit is vezeld√©zek le ebben a kakaf√≥ni√°ban.

Na, de hogy √©rdemben is sz√≥ljak. Megn√©ztem a m√Ľsort √©s azt kell mondjam, hogy J√≥ska pont passzolt bele, mintha r√°szabt√°k volna. Ezt a megh√≠vattat√≥i pontosan tudhatt√°k √©s ez√©rt is h√≠vt√°k. Ez volt a "m√©dianyit√°ny". Nos, a hajcs√°r "s√∂t√©t mint az √©ccaka", de lehet hogy rossz volt a megvil√°g√≠t√°s, vagy a felvil√°gos√≠t√°s. A sz√∂veg√©t rendesen megtanulta a k√∂zt√°rsas√°gokr√≥l √©s az a z√ľgyv√©d (r√°n√©z√©sre is h√©ber pozit√≠v) maga a s√≥ volt a tort√°n.

H√°rmuk k√∂zt a fodr√°sz volt a spieler √©s m√©g csak a szeme se rebbent. Pont arra volt j√≥ a m√ļsor, hogy a sok r√∂h√∂g√∂-h√∂rg√Ķ tork√°ra odafagyjon a humor...csak aludjunk r√° p√°rat.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.