Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zavargások Moszkvában egy videó miatt


Na, err√Ķl van itt sz√≥! Kellenek a "zavarg√°sok", hogy legyen hivatalos indok a cselekv√©sre. Erre j√≥ a "cs√Ķcsl√©k".
T√∂bb mint 1200 bev√°ndorl√≥t tart√≥ztattak le Moszkv√°ban h√©tf√Ķn, miut√°n vas√°rnap lezajlott ez elm√ļlt h√°rom √©v lebrut√°lisabb nacionalista zavarg√°sa, √≠rja a Guardian. A cikk szerint a z√∂lds√©grakt√°rban v√©grehajtott nagyszab√°s√ļ letart√≥ztat√°si akci√≥t a rend√Ķrs√©g megel√Ķz√Ķ l√©p√©snek sz√°nta.

Vas√°rnap randal√≠roz√≥k, k√∂z√∂tt√ľk nacionalista t√ľntet√Ķk √©s fanatikus futballszurkol√≥k kirakatokat t√∂rtek be, gy√ļjtogattak √©s barik√°dokat emeltek Moszkv√°ban. A nyugtalans√°g est√©re sem sz√Ľnt meg, ez√©rt a moszkvai rend√Ķrs√©g teljes √°llom√°ny√°t riad√≥ztatt√°k √©s k√©sz√ľlts√©gbe helyezt√©k. A BBC szerint a rend√Ķr√∂k legal√°bb k√©tsz√°z embert √Ķrizetbe vettek, az ITAR-TASS viszont 380 szem√©lyr√Ķl tud. Sokukat megb√≠rs√°golt√°k h√©tf√Ķn.

A zavarg√°sokat egy 25 √©ves fiatalember hal√°la v√°ltotta ki, az √°ldozatot egy videofelv√©tel tan√ļs√°ga szerint egy kauk√°zusi vagy k√∂z√©p-√°zsiai kin√©zet√Ľ f√©rfi sz√ļrta le. A randal√≠roz√≥k egy √°ruh√°zban is t√∂rtek-z√ļztak, mik√∂zben a gyilkosnak v√©lt bev√°ndorl√≥t kerest√©k. √ögy tudt√°k, a f√©rfi ott dolgozik, √©s f√©nyk√©p√ľk is volt az illet√Ķr√Ķl. A h√©tf√Ķi letart√≥ztat√°sokkal a hat√≥s√°gok a vas√°rnapi esem√©nyek megism√©tl√Ķd√©s√©t akart√°k elker√ľlni.

Hivatalos statisztik√°k szerint jelenleg k√∂r√ľlbel√ľl k√©tmilli√≥ illeg√°lis bev√°ndorl√≥ √©l Oroszorsz√°gban, de ez a sz√°m val√≥j√°ban j√≥val magasabb is lehet. Mivel az oroszorsz√°gi munkav√°llal√°shoz nincs sz√ľks√©g v√≠zumra – legal√°bbis a volt Szovjetuni√≥ tag√°llamaib√≥l √©rkez√Ķknek – a k√∂z√©p-√°zsiai munkan√©lk√ľlis√©g el√Ķl sokan menek√ľlnek oda. Az illeg√°lis bev√°ndorl√°s miatt ugyanakkor vir√°gzik az √°rny√©kgazdas√°g, a korrupci√≥, a veszteget√©s √©s a hamis dokumentumok piaca az orsz√°gban.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. oktůber 15. 10:30:42
#2 | rozsola - 2013. oktůber 15. 10:47:44
#3 | Kameleon - 2013. oktůber 15. 11:34:32
Csak zajlik az "átkonvertálás" az elmékben.
Imre, itt nézzél szét és még kerekebb lesz minden. ;)

http://www.russki...
https://www.faceb...sskiyMarsh

Rakovszkij, a szabadk√Ķm√Ľves illumin√°tus megd√∂bbent√Ķ vallom√°sa
http://magyarnemz...dmore=4681

A hossz√ļ forr√≥ ny√°r egy el√Ķj√°t√©k az √Ķszi akci√≥hoz - Benjamin Fulford
http://magyarnemz...681#c48638


livedoor.blogimg.jp/turuhageoyaji/imgs/a/c/ac367a92.jpg
Balr√≥l jobbra Benjamin Fulford, Chodoin Daikaku, a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g sz√≥viv√Ķje, a vil√°g harcm√Ľv√©szeti t√°rsadalm√°nak kapcsolattart√≥ja, √©s "Alexander Romanov", gnosztikus illumin√°tus nagymester. √ēk l√°that√≥k ezen a k√©pen, mely azt k√∂vet√Ķen k√©sz√ľlt, hogy egyet√©rtettek a vil√°g megment√©s√©nek cselekv√©si terv√©ben.


"El√Ķsz√∂r is mindazon ember, aki harcm√Ľv√©szeteket tanul a vil√°gon, anal√≥g √ļton el√©rhet√Ķ Chodoin h√°l√≥zat√°n kereszt√ľl. A gyakran ellentmond√°sos szem√©lyes politikai n√©zetei itt l√©nyegtelenek. Ami sz√°m√≠t, az a harcm√Ľv√©szetek alapelve, hogy soha ne te √ľss els√Ķk√©nt, de v√©dd meg magad er√©lyesen, ha meg akarnak √ľtni. Az az √ľt√©s m√°r megt√∂rt√©nt. Mostanra minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an bebizonyosodott, hogy a nyugati eliten bel√ľli frakci√≥ azt tervezi, hogy meggyilkolja az emberis√©g 90 sz√°zal√©k√°t. Ez a t√°mad√°s m√©g mindig folyik a vakcin√°kon kereszt√ľl k√©nyszer steriliz√°ci√≥ form√°j√°ban, biol√≥giai fegyverek szabadon enged√©s√©vel, megpr√≥b√°lva l√©trehozni t√∂meges √©hez√©st, √©s t√∂bbsz√∂ri k√≠s√©rlet t√∂rt√©nt teljes k√∂r√Ľ nukle√°ris h√°bor√ļ elind√≠t√°s√°ra. Annak √©rdek√©ben, hogy ez befejez√Ķdj√∂n, ha eljut addig a pontig, ahol nincs m√°s v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g, akkor a harcm√Ľv√©szetek h√°l√≥zata nem digit√°lis kommunik√°ci√≥ haszn√°lat√°val egy 200 milli√≥s hadsereget mozg√≥s√≠t.

Azt√°n ott vannak a gnosztikus illumin√°tusok, akiket itt Romanov k√©pviselt. Ez a csoport ellenzi a v√©rvonal szab√°lyt, √©s azt √°ll√≠tja, hogy megkezd√Ķdtek a francia, az amerikai √©s az orosz forradalmak. Mindegyik forradalomra a v√©rvonalbeli uralkod√≥k elt√°vol√≠t√°sa jellemz√Ķ. Azt √°ll√≠tj√°k, hogy √Ķk √°lltak a legut√≥bbi zavarg√°sok m√∂g√∂tt t√∂bb helyen, mint T√∂r√∂korsz√°g √©s Braz√≠lia, √©s azt mondj√°k, hogy a rezsimv√°lt√°s m√∂g√∂tt is √Ķk voltak, ami csak Egyiptomban t√∂rt√©nt meg. Szeretn√©nek v√©get vetni a doll√°r √©s az eur√≥ l√©trehoz√°sa feletti jelelnlegi ir√°ny√≠t√°snak, ezzel egy√ľtt a teny√©sztett, meg nem v√°lasztott csal√°di maffia vil√°ghatalmi ellen√Ķrz√©s√©nek.

V√©g√ľl ott van a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g. A FST csak a nagyobb j√≥ √©rdek√©ben haszn√°lhat√≥, nem szem√©lyes el√Ķny√∂kre. A FST felismerte, hogy egy fasiszta √°llamcs√≠ny Nyugaton a nyugati civiliz√°ci√≥t √°tford√≠totta egy √°ltal√°nosan j√≥indulat√ļb√≥l valami parazitaszer√Ľv√© √©s v√©rengz√Ķv√©. Szeretn√©k vissza√°ll√≠tani mindazt, ami j√≥ volt a nyugati civiliz√°ci√≥ban, t√∂bbek k√∂zt a demokr√°ci√°t, a jog√°llamis√°got, az emberi jogok tiszteletben tart√°s√°t, a term√©szet v√©delm√©t, az inform√°ci√≥ szabads√°g√°t, √©s az akad√°lytalan tudom√°nyos fejl√Ķd√©st.

A FST egy√ľttm√Ľk√∂dik √°zsiai titkos t√°rsas√°gokkal, mely kapcsolatok alapja az egyenl√Ķs√©g, a k√∂lcs√∂n√∂s tisztelet, √©s a nyertes-nyertes megold√°sok ir√°ny√°ban v√©gzett munka.

Mindezek a csoportok t√°mogatj√°k azt az elk√©pzel√©st, hogy egy hatalmas kamp√°nnyal v√©get vessenek a szeg√©nys√©gnek, meg√°ll√≠ts√°k a k√∂rnyezet puszt√≠t√°s√°t, √©s az emberis√©get a j√∂v√Ķbe vezet√Ķ exponenci√°lisan b√Ķv√ľl√Ķ √ļtra helyezz√©k.

Ennek √©rdek√©ben ezek a csoportok udvariasan de hat√°rozottan felk√©rik a jelenleg hatalmon l√©v√Ķ embereket Nyugaton felaj√°nlva a teljes egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, vagy pedig √°lljanak f√©lre, √©s hagyj√°k, hogy elv√©gezz√ľk a munk√°t."


Az √∂sszeesk√ľv√©s elt√°vol√≠t√°s√°hoz lassan minden a hely√©re ker√ľl!
http://magyarnemz...;c_start=0
#4 | Perje - 2013. oktůber 15. 19:15:58
Igy h√ľly√≠ti a n√©pet a brit m√©dia. Sz√≥ sem volt vide√≥r√≥l. A lesz√ļrt fiatalember bar√°tn√Ķje adott szem√©lyle√≠r√°st a k√©sel√Ķ gyilkosr√≥l. A 11-12 milli√≥ bev√°ndorl√≥ helyett csak 2 milli√≥t eml√≠tenek. √Črdekes, hogy k√ľlf√∂ldiek sokkal "t√°j√©kozottabb, mint az ott √©l√Ķk.
Ism√©t h√≠vatkozhatok az " Egy " alatti orosz cikkre, amelynek szerz√Ķle megj√≥solta ,milyen szcen√°ri√≥t sz√°ntak az oroszoknak egy h√°bor√ļ kirobbant√°s√°hoz.
Gyeng√≠tik az oroszokat k√≠v√ľlr√Ķl, bel√ľlr√Ķl, szinte minden oldalr√≥l.
#5 | Balu - 2013. oktůber 16. 07:45:53
Az√©rt az valahol igen jellemz√Ķ, hogy az index szerint a zavarg√°sok egy VIDE√ď miatt voltak. Nem az√©rt, ami a vide√≥n l√°that√≥, vagy amit az bizony√≠t. A j√≥ √∂reg libsi √ļjbesz√©l.

Kameleon,
v√©gre √ļjra Fulford, akir√Ķl mint√°zni k√©ne a Hiteless√©g szobr√°t. Mondjuk a cimbor√°i se semmik, m√°r majdnem meg√ľtik a Nagy Magyar Echelontan√ļ szintj√©t. T√©nyleg el tudod k√©pzelni, hogy klf. titkos csoportok azt a c√©lt t√Ľzik ki maguknak, hogy megsz√ľntess√©k a szeg√©nys√©get, mindenhol megtelep√≠ts√©k a "demokr√°ci√°t" (ennek a sz√≥nak pavlovi m√≥don csak pozit√≠v asszoci√°ci√≥kat szabad keltenie). Ez a FST is tele lehet magasan kvalifik√°lt elemz√Ķkkel, hogy ilyen dolgokra, minthogy a nyugati t√°rsadalom parazita-szer√Ľv√© "v√°lt" (mikor? b√°r √©n azt sem tudom, mikor volt "√°ltal√°nosan j√≥indulat√ļ" - nem kell messze menni, el√©g a magyar t√∂rt√©nelmen v√©gigfutni). √Ėrezsem, ez √°m az √©lesl√°t√°s. Mellesleg nem j√∂ttem r√°, mi √ļjat mond a cikk.

"mindazt, ami j√≥ volt a nyugati civiliz√°ci√≥ban, t√∂bbek k√∂zt a demokr√°ci√°t (? az mi? hol lehet ilyet l√°tni? vagy hol lehetett? demokr√°cia csak az√≥ta van, ami√≥ta a m√©di√°t megkaparintotta a s√°t√°nista illumin√°lt bag√°zs + ami√≥ta hozz√°juk ker√ľlt a legnagyobb fegyver: a p√©nz kiad√°s, majd gyorsan ezut√°n bevezett√©k az √°ltal√°nos v√°laszt√≥jogot, hogy t√©nylegesen is le tudja a kvantit√°s ugatni a kvalit√°st - nagyj√°b√≥l ennyi a "demokr√°cia" l√©nyege szerintem. √Čs mivel mindig ugyanaz az elit van m√∂g√∂tte, t√∂rv√©nyszer√Ľen diktat√ļr√°ba KELL, hogy torkoljon... m√°r persze, ha r√°juk hagyjuk), a jog√°llamis√°got (?? a "modern rendszer√Ľ jog√°llamis√°g" gyakorlatilag a korrupci√≥ meleg√°gya a sz√ľlet√©se √≥ta, a "t√∂rv√©nyei" naponta v√°ltoznak - amit t√∂rv√©nyeknek elvileg nem k√©ne csin√°lniuk, mert vagy t√©nyleg t√∂rv√©ny /√©rtsd: a megalapozotts√°ga a teremtett vil√°g rendj√©b√Ķl term√©szetesen fakad/ √©s akkor √ļgy van, vagy meg nem az, √©s akkor meg ugye nem az - ... pl. eg√©sz j√≥ po√©n, hogy az √°llami k√∂lts√©gvet√©s is "t√∂rv√©ny" ... r√∂hej), az emberi jogok tiszteletben tart√°s√°t (??? p√©ld√°ul melyiket szokt√°k olyan marh√°ra tiszteletben tartani? Olyan term√©szetes "alapjogokat" /bocs, nem szeretem ezt a sz√≥t/, mint a lakhat√°si jog, a v√≠zhez val√≥ jog meg m√©g ezer √©s egy dolgot direkte NEM defini√°ltak alapjogk√©nt, mert szeretn√©k √Ķk birtokolni √©s p√≥r√°zk√©nt haszn√°lni ellen√ľnk. Meg nekem mindig hi√°nyzik a "jog" p√°rja a defin√≠ci√≥b√≥l: a K√ĖTELESS√ČG, a kett√Ķ csak egy√ľtt √©rv√©nyes), a term√©szet v√©delm√©t (???? ja, el√Ķbb j√≥l sz√©tk√ļrjuk, azt√°n elkezdj√ľk v√©deni... a FST b√∂lcsei gondolom nem hallottak m√©g az Agenda21-r√Ķl), az inform√°ci√≥ szabads√°g√°t (????? a mit?, att√≥l f√ľgg, milyen inform√°ci√≥√©t, az se v√©letlen, hogy Fulfordot hagyj√°k hablatyolni... Az inform√°ci√≥ egyr√©szt nem szabad, k√ľl√∂nben nem k√©ne revizionista t√∂rt√©n√©szeknekl b√∂rt√∂nben √ľlni /elvileg ugye a sz√≥l√°sszabads√°g is alapjog/, m√°sr√©szt meg ezzel a fr√°zissal hihetetlen m√≥don vissza√©lnek √©s elk√©peszt√Ķ mennyis√©g√Ľ dezinform√°ci√≥s fost uploadolnak √°ltala a fej√ľnkbe), √©s az akad√°lytalan tudom√°nyos fejl√Ķd√©st (na ezen m√°r t√©nyleg csak r√∂h√∂gni lehet, a "tudom√°ny" a legnagyobb parasztvak√≠t√°s, amit kital√°ltak k√≥hn√©k. De ez r√©gi vessz√Ķparip√°m √©s most nem akarok belemenni. Kb. 30 k√ľl√∂nb√∂z√Ķ elven m√Ľk√∂d√Ķ szabadalom van bejegyezve az antigravit√°ci√≥ra, m√Ľanyagok visszav√°ltoztat√°s√°ra olajra stb. - hol is vannak ezek a gyakorlatban? Ehelyett klf. misztikus fogalmakkal h√ľly√≠tenek minket, mint "fekete lyuk", Higgs bozon meg hasonl√≥k, hogy az √ļn. "hum√°n tudom√°nyokr√≥l" /kult√ļra, pszichol√≥gia, T√ĖRT√ČNELEM, ugyi.../ ne is sz√≥ljunk)"

Elmondom, szerintem mi√©rt tartj√°k Fulfordot: √©bren tartja a REM√ČNYT, hogy MAJD VALAKI M√ĀS MEGOLDJA HELYETT√úNK. √Čs m√©g csak f√°jni sem fog, ezut√°n a cs√ļnya stresszes id√Ķszak ut√°n √ļjra felj√∂n a nap, a teszk√≥ √©s minden ingyen lesz, m√©g t√°n dolgozni se kell, mindenki eg√≥ja √ļjra vir√°gba borul. √Čs mindehhez szabadon lehet majd pof√°zni ak√°rmir√Ķl, a t√©v√©ben 250 csatorna lesz, jobbn√°l jobb sorozatokkal. T√∂k j√≥ lesz, hajr√° Feh√©r S√°rk√°nyok!
#6 | Perje - 2013. oktůber 16. 21:05:14
Megtal√°lt√°k az elk√∂vet√Ķt, egy azerbajdzs√°n fick√≥t. Az apja m√°r bocs√°natot k√©rt a fia tette miatt:
http://lenta.ru/n.../16/sorry/
#7 | tillati - 2013. november 27. 10:54:52
Fulford a kezével mit mutat ?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.