Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az ötödik ...elem


Az √∂t√∂dik mindig k√∂t√Ķdik a hatodikhoz, s hogy mit hoz majd, azon √∂t√∂l√ľnk, t√∂k√∂l√ľnk, h√≠mezz√ľk, h√°mozzuk mire, kinek fel√∂tlik, hogy meghat√≥dik, az √∂sszesen tizenegy. Egyre EGY, egyre megy, ki megyeri a mogyor√≥t foggal t√∂ri, √©s fej√©t se a f√°ba szorult f√©rgekhez veri, l√°tva, hogy a t√∂meg m√°r nem hat√°s √©s itt m√°r a l√°tszat is kak√°s.

Na j√≥, tudom, hogy t√∂bben √©rteni fogj√°k a m√©g maradottak k√∂z√ľl, mint akik nem, ez√©rt √≠rom sorba, hogy ne ess√©k a reput√°ci√≥n sem csorba. Frissel kezdem, azt√°n j√∂het az avas is. A vas is m√°r j√∂hetne, rajtam nem √°ll, vagy bukik, de ha m√°st terveztek a nukikukik, akkor kiv√°rjuk a sor√°t, hogy kiv√°gjuk a rezet az ereikb√Ķl, hogy a sz√Ľr√ľket kitehess√ľk a z√Ľrbe, honnan m√°r mehetnek haza, mert v√°rja √Ķket a pokoltanya.

A r√°z√≥sabbal kezdem. √Čjjel alig aludtam. Tegnap Kisk√Ķr√∂s√∂n j√°rtunk sz√ľlinapozni √©s ap√≥somnak a f√°t √∂sszekaszaboltam, de menetben m√°r tal√°lkoztunk egy „A haza nem elad√≥” feh√©r sziluettes v√∂r√∂s proszt√≥s furgonnal. √Čg√Ķ volt a jel, vagy a benyom√°som m√©g mindig a r√©gi. Na nem csig√°zlak benneteket, hazafel√© j√∂vet a c√©l el√Ķtt Dunavars√°nyn√°l az 51-es √ļton egy kocsisorba botlottunk. Front√°lis baleset volt √©ppen el√Ķtt√ľnk tal√°n ha k√©t perccel. Kikanyartunk a kiserd√Ķn az 53-as b√°zis mellett √©s √ļjra meg√°llap√≠tottam, hogy „ezt meg√ļsztuk”. Vera csak itthon mondja, mikor olvasom a h√≠rt, hogy t√©nyleg front√°lis √ľtk√∂z√©sr√Ķl √≠rt a sajt√≥, hogy m√©g Solton bel√© villant a gondolat, hogy „front√°lis √ľtk√∂z√©s”, de nem akarta mondani...

Nem is lenne tal√°n fontos a k√©rd√©s, de ez volt az id√©n a 3. ilyen eset, mik√∂zben alig aut√≥zok √©s csal√°ddal meg pl√°ne nem teszem, viszont a kor√°bban 3-4 √©vente egy-egy balesetbe ha beleszaladtam √©s egyed√ľl kateg√≥ri√°b√≥l r√∂vid id√Ķ alatt 3 „√©ppen el√Ķtt√ľnk t√∂rt√©nt a nagyon cs√ļnya baleset” kateg√≥ri√°ba l√©pt√ľnk √°t. Lesz negyedik? T√©nyleg nem vicc.

De nem is ez a l√©nyeg. Tegnap hajnalban egy √°lomszer√Ľ √©lm√©nyem volt. Nem √°lom, hanem olyan, mintha re√°lis lenne, mert l√°ttam magam, ahogy fekszek az √°gyon √©s az √°gy mellett egy magas fekete b√Ķr√Ľ alak (az arc√°t l√°ttam, mintha M. Freeman lett volna) , hossz√ļ barna kab√°tban (mintha valami szerzetes lenne, csukly√°val a fej√©n) √©s a feje f√∂l√© felemelt kezekkel. Azt nem l√°ttam, hogy mi van a kez√©ben, de mintha d√∂f√©sre k√©sz√ľlt volna. Na reflexesen akkor√°t r√ļgtam fel√©, hogy majd leestem az √°gyr√≥l. De ez m√°r nem „√°lom” volt, hanem t√©nyleg. Fura, hogy nem volt sz√≠vdobog√°som √©s persze nem volt ott senki szemmel l√°that√≥ √©s sajn√°ltam is, hogy nem v√°rtam meg, mi lesz a v√©ge a dolognak, de h√°t a reflexek m√°r csak ilyenek.

Persze van m√©g tov√°bb is a t√∂rt√©net, de azt majd k√©s√Ķbb, ha esetleg j√≥nak l√°tom. Valami van...valami nagyon van, b√°r ez k√ľl√∂n√∂sk√©ppen nem befoly√°sol, csak √©rz√©kelem, hogy a mocorg√°s lassan a kaotikuss√°g arc√°t √∂ltve tereli rendbe a dolgokat. Ez egy „m√°sik rend” lesz. V√©g√ľl is, nem lesz, mert m√°r van, de neh√©z ezt tudom√°sul venni. Neh√©z is, mert k√∂zben a „r√©git” ami persze mesterk√©lt √©s nem is r√©gi, de renesz√°nsz√°t √©li, valahogy le kell bontani, hogy ne kelljen lebomb√°zni.

De l√°ssuk a t√©nyeket, vagy ami annak l√°tszik. Az eg√©sz vil√°gunk elkezdett izegni-mozogni, politikai, katonai...gazdas√°gi, etnikai, szoci√°lis √©s kultur√°lis vonatkoz√°sban is. Igazi eget renget√Ķ dolgok zajlanak, √©s beharangozt√°k az USA -mint gazdas√°gi nagyhatalom – h√°tr√©bb l√©ptet√©se k√∂zben a BRICS el√Ķret√∂r√©s√©t √©s a piacok √ļjraoszt√°s√°t. Meghallgattam p√°r elemz√©st, ami 2014 janu√°rt√≥l jelzi a nagyobb bejelent√©seket, a k√∂z√∂s valuta hivatalos alkalmaz√°s√°t a doll√°r helyett... √©s persze az orosz hader√Ķ akkora lesz vil√°gsz√≠nvonalon kompatibilis, ahogy az √°ll√≠tja az orosz v√©delmi miniszt√©rium.

B√°r nem minden teljesen egy√©rtelm√Ľ, de ez a „politik√°ban” √≠gy is van rendben. Az USA k√©nytelen ebben is egy√ľttm√Ľk√∂dni Kelettel, mert a gazdas√°gi √©rdek mindenn√©l el√Ķbbre val√≥, a katonai er√Ķfitogtat√°s pedig sokszor a rongyr√°z√°s √©s nem is az √°llamok k√∂zti konfliktusok miatt, amik val√≥j√°ban nincsenek, hanem a fajok k√∂z√∂tti h√°bor√ļs√°g ok√°n. Megy a term√©szetes szelekci√≥ minden szinten, de nem k√∂nny√Ľ ez.

Ja, hogy szavam ne felejtsem, munkafronton semmi h√≠r, viszont j√∂n a fav√°g√≥ szezon, √≠gy v√°ghatom megint h√Ľv√∂s halomba, a g√°zkaz√°nunk √ļgy sem j√≥ √©s az alkatr√©sz sem iparkodik meg√©rkezni hozz√°.

A padl√°sr√≥l el√Ķker√ľlt egy poros dokumentum m√©g a katonai f√Ķiskol√°s id√Ķkb√Ķl, amit ugye itthon kezdtem el a Zalk√°n, de az akkor indul√≥ szovjet (akkor m√©g) k√©pz√©sre harmadmagammal a szakaszomb√≥l jelentkeztem. Az els√Ķ √©v volt a nyelvi el√Ķk√©sz√≠t√Ķ, a m√°sodik pedig m√°r ment „√©lesben”. Nos ennek a bizony√≠tv√°ny√°ra leltem r√° √∂r√∂mmel. Mivel a k√©pz√©s a rendszer-nemv√°lt√°s ok√°n f√©lbeszakadt, √≠gy haza kellett j√∂nn√ľnk √©s itthon befejezni a f√Ķiskol√°t, ami akkor m√°r B√≥lyai nev√©t viselte √©s a volt szakaszt√°rsaimhoz k√©pet egy √©vvel k√©s√Ķbb avathattak tisztt√©.


De ha m√°r itt tartunk, akkor had illesszem be a Kekkh v√°lasz√°t is.


Tisztelt Posta Imre √ör!

A B√Ľn√ľgyi Nyilv√°ntart√≥ Hat√≥s√°ghoz (BNyH) megk√ľld√∂tt elektronikus level√©vel kapcsolatban az al√°bbiakr√≥l tudom t√°j√©koztatni.

Hat√≥s√°gunk a b√Ľn√ľgyi nyilv√°ntart√°si rendszerr√Ķl, az Eur√≥pai Uni√≥ tag√°llamainak b√≠r√≥s√°gai √°ltal magyar √°llampolg√°rokkal szemben hozott √≠t√©letek nyilv√°ntart√°s√°r√≥l, valamint a b√Ľn√ľgyi √©s rend√©szeti biometrikus adatok nyilv√°ntart√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ 2009. √©vi XLVII. t√∂rv√©nyben (a tov√°bbiakban: Bnytv.) meghat√°rozottak szerint kezeli a b√Ľn√ľgyi nyilv√°ntart√°si rendszer r√©sz√©t k√©pez√Ķ b√Ľn√ľgyi nyilv√°ntart√°sokba felvett adatokat.

T√°j√©koztatom, hogy az √Ėn eset√©ben az √ľgyint√©z√©si hat√°rid√Ķ a Bnytv. 73. ¬ß (2) bekezd√©se alapj√°n ker√ľlt meghosszabb√≠t√°sra. A hivatkozott rendelkez√©s √©rtelm√©ben amennyiben Hat√≥s√°gunk a b√Ľn√ľgyi nyilv√°ntart√°si rendszerben kezelt adatokra tekintettel meg√°llap√≠tja, hogy az adatok az √©rdemi d√∂nt√©s meghozatal√°hoz sz√ľks√©ges inform√°ci√≥kat nem vagy nem teljes k√∂r√Ľen, illetve ellentmond√°sosan tartalmazz√°k, a t√©ny√°ll√°s tiszt√°z√°sa √©rdek√©ben az √ľgyint√©z√©si hat√°rid√Ķt egy alkalommal, legfeljebb harminc nappal meghosszabb√≠thatja.

T√°j√©koztatom tov√°bb√°, hogy a b√Ľn√ľgyi nyilv√°ntart√°sokban kezelt adatai megismer√©s√©nek lehet√Ķs√©g√©t az inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jogr√≥l √©s az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l sz√≥l√≥ 2011. √©vi CXII. t√∂rv√©ny (Infotv.) 14.-15. ¬ß rendelkez√©sei biztos√≠tj√°k, mely alapj√°n az √©rintett szem√©ly k√©relmezheti az adatkezel√Ķn√©l t√°j√©koztat√°s√°t szem√©lyes adatai kezel√©s√©r√Ķl.

A t√°j√©koztat√°sra ir√°nyul√≥ k√©relm√©t az √©rintett pap√≠ralapon, Infotv. rendelkez√©s√©re hivatkoz√°ssal, szem√©lyes adatainak megad√°s√°val, valamint al√°√≠r√°s√°val ell√°tva ny√ļjthatja be. Az √ľgyf√©lkapu regisztr√°ci√≥val rendelkez√Ķ szem√©lynek lehet√Ķs√©ge van - a Bnytv. 87. ¬ß (1) bekezd√©se alapj√°n - elektronikus √ļton kiz√°r√≥lag saj√°t √ľgyf√©lkapu hozz√°f√©r√©se haszn√°lat√°val k√©relme el√Ķterjeszt√©s√©re.

A t√°j√©koztat√°s ingyenes, ha a t√°j√©koztat√°st k√©r√Ķ a foly√≥ √©vben azonos adatk√∂rre vonatkoz√≥an t√°j√©koztat√°si k√©relmet m√©g nem ny√ļjtott be.

A fentiekre tekintettel, amennyiben √Ėn t√°j√©koztat√°st szeretne k√©rni arr√≥l, hogy kezel√ľnk-e √Ėnr√Ķl adatokat, erre ir√°nyul√≥ k√©relm√©t pap√≠ralapon a KEKKH B√Ľn√ľgyi Nyilv√°ntart√≥ Hat√≥s√°g - 1097 Budapest, Vaskapu utca 30/A. - c√≠m√©re k√ľldje meg!


Czinder László
√ľgyint√©z√Ķ

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások
Központi Hivatala
B√Ľn√ľgyi Nyilv√°ntart√≥ Hat√≥s√°g
Hatósági és Koordinációs Osztály
1097 Budapest Vaskapu u. 30/A.

Ugye √©rtitek? Nem? Ki a fen√©t √©rdekli , hogy milyen „t√∂rv√©ny” √©s „jogszab√°ly” hivatkoz√°s√°t kanyar√≠tja a zsid√≥-cig√°ny tr√°gyadombra b√°rki is?

Ja, itt is van egy ilyen hivatkoz√°s, most m√°r hivatalosan is.√Čs a szek√©r halad tov√°bb. Rezsit cs√∂kkentenek m√°r mindenhol. Nem lesz h√°bor√ļ? Ja, az van a privatiz√°ci√≥t most √°llamos√≠t√°ssal oldj√°k meg. Az energia-fegyver els√ľlt √©s „palag√°z” szaga van, de ez majd csak 15 √©v m√ļlva, mert addig az atom√© a j√∂v√Ķ. Az orosz lezs√≠rozta Indi√°val m√°r k√©t √©ve a tucatnyi er√Ķm√Ľvet √©s Viktor, miut√°n a V4-ek k√∂zfelki√°lt√°ssal atomoznak, √©ppen Indi√°val t√°rgyal a mir√Ķl is? BRICS? Jaj ne! Vagy m√©gis?

Akit jobban érdekel, olvasson utána.

http://voiceofrussia.com/2013_10_09/What-will-happen-to-global-economy-if-BRICS-announce-launch-of-new-currency-Bricso-1897k

A hazai majompar√°d√© is p√©ld√°s, amit k√©s√Ķbb tan√≠tani kell majd a t√∂rt√©nelem-oktat√°sban is. Ez a korszak lesz a „h√ľly√©k diadala” n√©ven megismert vall√°si maszlaggal √∂sszekent b√©lsz√≠n√Ľ s√°r...amelyt√Ķl j√≥ √≠zl√©s√Ľ √©s agy√°nak b√°r csak 1% kapacit√°s√°t is haszn√°lni k√©pes embernek ok√°dhatn√©kja t√°mad.

Az I. VH-t is ilyen szint√Ľ √Ķr√ľlet z√°rta, az ismert k√∂vetkezm√©nyekkel. Trianonoz√°s, v√°rmegye-rendszer helyre√°ll√≠t√°s, auton√≥mi, Egyes√ľlt Eur√≥pa, Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok, A cig√°nyok √∂sszeterel√©se √©s a zsidajok √©s az emberek sz√©tv√°logat√°sa...√©s m√°r nem csak ideol√≥giai szinten zajl√≥ csat√°roz√°sok. Olyan sz√©pen elmondanak mindent, hogy abban nincs is szinte hiba. Szinte!

Link

A „magyar” p√°rtpolitik√°ban √Ľr keletkezett, √≠gy a J√≥bikot eltolj√°k balra, hogy jusson hely a n√°ci-faszista ordas eszm√©knek titul√°lt √©s arra r√°gerjed√Ķ szint√©n zsid√≥vez√©relt p√°holynak. Csak a fejem fogom, de m√°r nem is ingatom k√∂zben.

Helyettem sz√≥ljon AZ √ĖT GY√õR√õ K√ĖNYVE Miyamoto Musashi -t√≥l.„M√©lyen, gy√∂kerest√ľl kit√©pni
A megfelel√Ķ strat√©gi√°t alkalmazva a harcban legy√Ķz√∂d az ellenfeledet. De ez fel√ľletes gy√Ķzelem marad, ha a sz√≠v√©ben m√©g marad harci szellem. M√©lyen a lelk√©ben √Ķ m√©g nincs legy√Ķzve. Akkor azonnal v√°ltoztatva hozz√°√°ll√°sodat, rend√≠tsd meg a harci szellem√©t, √©s k√©nyszer√≠tsd arra, hogy m√©lyen a lelk√©ben legy√Ķzve √©rezze mag√°t. Sz√ľks√©ges ellen√Ķrizni, hogy ezt el√©rted-e. „M√©lyen gy√∂kerest√ľl kit√©pni” a hossz√ļ karddal, a testeddel, a szellemeddel.
Csak magyar√°zattal ezt nem √©rtheted meg. Miut√°n m√©lyen a lelk√©ben legy√Ķzted az ellenfelet, nem sz√ľks√©ges k√©szenl√©tben tartani a szellemedet.
Ellenkez√Ķ esetben f√∂nn kell tartani az √©bers√©g (harci szellem) magas fok√°t. Ha az ellen feled meg√Ķrzi a szellem√©t, neh√©z lesz √∂sszet√∂rn√∂d.
Csat√°ban √©s p√°rbajban gyakorolnod kell a „m√©lyen gy√∂kerest√ľl kit√©pni” m√≥dszert.

Meg√ļjulni
A „meg√ļjul√°st” abban az esetben alkalmazzuk, amikor bonyolult helyzetbe ker√ľlt√©l az ellenf√©llel, √©s nem tudsz fel√ľlkerekedni rajta. Akkor el kell hagynod az els√Ķdleges c√©lodat, √©s hozz√° kell fognod √ļj bels√Ķ hozz√°√°ll√°ssal √©s ritmussal, hogy gy√Ķzhess.
„Meg√ļjulni” jelent√©se, hogy amikor bonyolult helyzetben vagy, ne v√°ltoztass rajta. Sz√°nd√©kaidat m√≥dos√≠tva, √ļj eszk√∂zt alkalmazva gy√Ķzz.
Tudnod kell alkalmazni a „meg√ļjulni”-t csata k√∂zben is. Ha j√°ratos vagy a Strat√©gi√°ban, azonnal felismerheted a helyzetet. Ezt meg kell j√≥l tanulnod.”

Tudom, l√°tom, tapasztalom, hogy az √©rtelemre m√©g mindig nincs ig√©ny √©s azt is, hogy balesetek vannak, √°lmok j√∂nnek-mennek, s tal√°n nem is csak k√©pzelg√©s minden, amit annak v√©l√ľnk. T√∂bb dolgok vannak f√∂ld√∂n-√©gen, mint amit √©rtelm√ľnkkel felfogni k√©pesek lehet√ľnk, de ez nem jelenti azt, hogy nem is tegy√ľnk r√° k√≠s√©rletet. H√°tha l√°tunk k√≠s√©rtetet!

De ha már itt is ötödik az elem, nem a kezem s lában, hanem a fejem tördelem ezen.

HozzŠszůlŠsok


#101 | Bernard - 2013. oktůber 29. 21:50:50
Entheo Mitiok!
"A Drakonida fajok k√∂z√ľl legal√°bb egy birtokol b√Ķrsz√°rnyakat, amit az elraboltak csukly√°nak vagy kapucninak v√©ltek. Ez a faj k√∂r√ľlbel√ľl 2,5 m√©ter magas, a f√∂ld alatt √©l, √©s √©jszaka j√∂n el√Ķ. Molyembereknek nevezt√©k el √Ķket, √©s ez a forr√°sa az angyalokr√≥l, d√©monokr√≥l, v√°mp√≠rokr√≥l, v√≠zk√∂p√Ķkr√Ķl, valk√ľr√∂kr√Ķl √©s m√°s sz√°rnyas l√©nyekr√Ķl sz√≥l√≥ m√≠toszoknak."
Forr√°s:
https://spiritsof...01/10/267/
Köszöntlek a való világban. :)
"M√°trix"

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.