Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szkíta aszkéta VS Szemita szemét


Nem vagyok keresztény, nem vagyok zsidó. Magyar vagyok, élni akaró és tudó!
Miért éppen a zsidók? Miért éppen a magyarok? Miért éppen itt? Miért éppen most?

Tanulj meg j√≥l k√©rdezni a v√°laszt a tudatodba EGYb√Ķl megkapod mert K√ĖZ-√ēS!

R√∂viden √∂sszefoglalva: Mi magyarok, szk√≠ta √Ķs√∂k ut√≥dai vagyunk. Ahogy Arany J√°nos √≠rja: Hunor, Magor k√©t dalia, k√©t egytestv√©r, M√©nr√≥t fia.

Ménrót (Nimród) a legnagyobb szkíta király volt, a szkíta világbirodalom uralkodója. Utódai a hunok és magyarok, a két testvérnép.

Magyar nyelv√ľnk √Ķsnyelv, az √Ķsi, egynyelv√Ľ emberis√©g nyelve. NYELV√úNKBEN AZ ELV√úNK.

A szkíta: aszkéta.

A szkítizmus - jó értelemben vett aszkétizmus. Vagyis nem a pénz és anyagi hatalom, hanem az egészség, a boldogság, az erkölcsi lelki hatalom megszerzésének akarata, jó értelemben vett szegénység és szerénység.

De ennek a felfog√°snak megvan az ellent√©te is, mint a f√©nynek az √°rny√©k, a j√≥nak a rossz. Ez a s√°t√°nizmus, a rossz im√°data, az anyagi hatalom akar√°sa, az √∂nz√Ķ p√©nzvall√°s. A s√°t√°n nem m√°s, mint a hal√°l istenn√Ķje. Nevezik mammonnak is, de mi √ļgy ismerj√ľk, ahogy az √≥sz√∂vets√©gben (a "szentnek" nevezett zsid√≥ bibli√°ban) nevezik: jahve, jehova. A zsid√≥ vall√°s s√°t√°nizmus, a vil√°g mai vall√°sai k√∂z√ľl a s√°t√°n im√°dat√°hoz a legszorosabban k√∂t√Ķd√Ķ, √∂nz√Ķ √©s gyilkos p√©nzvall√°s, a b√Ľn vall√°sa.

A szemita: szemét.

A zsidó sátánista vallási maffia mára megszerezte a világ feletti anyagi hatalmat - legalábbis látszólag. Hiszen az igazság fölött sohasem uralkodhat a gazság, a hazugság.

A vil√°g, amiben √©l√ľnk, ami egyre gyorsulva visz minket lefel√© a gazdas√°gi lejt√Ķn, aminek v√©g√©n az anyagiasod√≥ zsid√≥ pokol megsemmis√≠t√Ķ bugyrai t√°tonganak, nem m√°s, mint a megval√≥sult s√°t√°nizmus.

A szkíta aszkéta és a szemita szemét: egymás ellentétei.

A magyar hit és a zsidó vallás: egymás ellentétei.

A magyar √©lni akar, a zsid√≥ √©l√Ķsk√∂dni. S ha az √©l√Ķsk√∂d√Ķk elszaporodnak, az √©l√Ķkre rossz sors v√°r. De mi ezt nem hagyjuk. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķknek v√°lasztaniuk kell: elmennek vagy meghalnak. S az √©l√Ķsk√∂d√Ķk bar√°taira is ugyanez a sors v√°r.

Ez az ellent√©t t√∂bb ezer √©ves. Az igaz magyar hitet t√∂bb ezer √©ve √ľld√∂zik, tagadj√°k, irtj√°k a s√°t√°nist√°k. Most a h√°bor√ļ, ami val√≥j√°ban vall√°sh√°bor√ļ, √ļjra testet √∂lt, √©s fordul√≥pontj√°hoz √©rkezik. H√°bor√ļ k√∂vetkezik, sz√≥ szerinti h√°bor√ļ, itt Magyarorsz√°gon. A zsid√≥k ki akarj√°k irtani a magyarokat magyar f√∂ldr√Ķl, testileg √©s lelkileg. El akarj√°k t√∂r√∂lni hit√ľnket. √ēsi igaz Isten√ľnk hely√©be, az √©let j√≥s√°gos √örIsten√©nek hely√©be annak ellent√©t√©t, a hamis √©s hazug hal√°listenn√Ķt akarj√°k √ľltetni.

Ez mind itt √©s most folyik, a szem√ľnk l√°tt√°ra √©s f√ľl√ľnk hallat√°ra. A h√°bor√ļ m√°r elkezd√Ķd√∂tt, √©s a megtestes√ľl√©se, felsz√≠nre bukkan√°sa sem v√°rat sok√°ig. Akinek szeme van, l√°ssa meg, akinek f√ľle van, hallja meg.

A felsz√≠n alatt m√°r kit√∂rt a zsid√≥-magyar h√°bor√ļ. A t√©t az √©let√ľnk, az igazs√°g a fegyver√ľnk. Ha mi Istennel, √Ķ vel√ľnk. A hazug zsid√≥k ellen√ľnk.

Askata (szk√≠ta) szavak elemz√©se (√∂sszes√≠tve, bet√Ľrend szerint)
http://osmagyar.k...c82ff80ca4

Gautama Sziddh√°rtha

Gautama Sziddh√°rtha (p√°liul G√≥tama Sziddhattha; i. e. 563 - i. e. 483) ismertebb nev√©n a t√∂rt√©nelmi Buddha v. Sakjamuni Buddha, a vil√°g egyik legnagyobb vall√°s√°nak, a buddhizmusnak a meghat√°roz√≥ alakja. Az √Čszakkelet-Indi√°ban √©s Nep√°l hat√°ra k√∂zel√©ben l√©v√Ķ Kapilavasztu v√°ros√°ban uralkod√≥ kir√°ly fia volt, s a mai Nep√°l ter√ľlet√©n, Lumbiniben sz√ľletett. P√°li nyelven besz√©lt.
Sziddh√°rtha a S√°kja (szakja, szk√≠ta) t√∂rzsb√Ķl sz√°rmazik (ez√©rt S√°kjamuni v. Sakjamuni az egyik megnevez√©se - a S√°kja v. Szakja B√∂lcs), akik a Himal√°ja d√©li lank√°in √©ltek. A csal√°d kir√°lyi rangnak √∂rvendett. http://hu.wikiped...%C3%A1rtha

Buddha élete/Buda
http://www.buddha...ddha_elete

Buddha a Szkíta Bölcs
http://www.buddha...kita_bolcs

Szkíta aranykincsek vonzásában

A szk√≠ta kult√ļra megismer√©s√©nek folyamat√°ban f√Ķk√©nt a g√∂r√∂g √≠r√°sos eml√©kek √©s a r√©g√©szeti leletek vannak seg√≠ts√©g√ľnkre. A legt√∂bb lelet elhelyezked√©s√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķen (D√©l-Oroszorsz√°g, Ukrajna) a felt√°r√°sokban f√Ķk√©nt orosz kutat√≥k j√°rnak az √©len.
http://explorerwo...onzasaban/

Négy nemes igazság
http://hu.wikiped...azs%C3%A1g

Nemes nyolcr√©t√Ľ √∂sv√©ny/K√∂z√©ppont/
http://hu.wikiped...sv%C3%A9ny

Dharma(csakra)
http://hu.wikiped...armacsakra

Szamuráj - Nindzsa - Yamabushi - Aszkéta - A Szkíta
(√ćrj√°tok be a google-be mindegyik sz√≥t k√ľl√∂n-k√ľl√∂n √©s hasonl√≠ts√°tok √∂ssze ruh√°zataikat/k√©pek)


"A r√©gi id√Ķkben az emberek, akiket √ļgy neveztek gy√≥ja (aszk√©t√°k), d√≥shi (Taoist√°k) √©s hasonl√≥k, k√ľl√∂nf√©le s√°m√°nista technik√°kat gyakoroltak, mik√∂zben bej√°rt√°k Jap√°nt. Gy√≥gy√≠tott√°k az embereket, j√≥soltak, tan√°csokat adtak az embereknek. Ez egy, az In-Yang √Ėt Szint Elm√©let el√Ķtti hit, ami megel√Ķzte a Buddhizmust. Az √∂nhipn√≥zis erej√©vel, a s√°m√°nizmus erej√©t felhaszn√°lva k√©pesek voltak √©jszaka l√°tni, j√≥l tudni mi t√∂rt√©nik t√°voli helyeken, √©s hasonl√≥k. Ez tov√°bb √©l a shugen-ben (hegyi aszk√©tizmus) √©s a ninjutsu-ban.

Hab√°r Iga-ban nem volt hely√ľk a shougen-nek, a yamabushi (hegyi aszk√©t√°k) √©s a ninj√°k ugyanazon a szinten √©ltek."
http://www.yamabu...o=ninjutsu

SZEMITA AZ ANTI DE NEM ANTI A SZEMITA . (K√∂telez√Ķ anyag!)
http://atyasekeli...emita.html

√Čs term√©szetesen lehet folytatni az "igaz elemek" KI-vet√≠t√©s√©t ami a val√≥s EGY s √ČG...!

HozzŠszůlŠsok


#11 | Kameleon - 2013. oktůber 27. 18:24:54
Kik állnak e mögött az elhomályosítás mögött?

1. Amerikai egyetemi tan√°r vagyok (most nyugd√≠jas). Egyik oszt√°lyomban volt egy jap√°n l√°ny. Mikor megjegyeztem, hogy rokonok vagyunk, minden haboz√°s n√©lk√ľl v√°gta r√°, "Igen, tudom." Megk√©rdeztem, honnan tudta? K√∂z√©piskol√°ban tanult√°k! Melyik magyar k√∂z√©piskol√°ban tan√≠tj√°k, hogy rokonok a jap√°nok?

2. Az ENSZ-ben a jap√°nok, k√≠naiak √©s d√©l-koreaiak √ļgy kezelik a magyarokat, mint testv√©r n√©p!

√ćgy teh√°t, ha volt egy Shokotu nev√Ľ jap√°n t√∂rt√©n√©sz, ha nem, a jap√°nok, koreaiak √©s k√≠naiak elismerik a rokons√°got

Dr. Balogh S√°ndor, Prof, emeritus

Igen Tisztelt Szerkeszt√Ķ √ör!


Tulajdonk√©ppen nekem nem illen√©k a magyar k√©rd√©sbe avatkoznom, miut√°n jap√°n faj√ļ vagyok, √©s a jap√°n nemzetis√©ghez tartozom akkor is, ha jelenleg, mint USA √°llampolg√°r, Argent√≠n√°ban √©lek.
Miut√°n azonban, mid√Ķn egy igen j√≥ magyar bar√°tom √°tolvas√°sra √°tadott n√©h√°ny magyar √ļjs√°got √©s azok egyik√©ben a - Vas√°rnapi Lev√©lben - Dr. Farkas L√°szl√≥ √©s Magyar L√°szl√≥ urak valahogyan olyan t√≥nust √ľtnek meg saj√°t nemzet√ľkkel szemben, mely az √°ltalam tisztelt √©s szeretett magyar "fajt" √©s "n√©pet" teljesen el√Ķnytelen√ľl √°ll√≠tja be, k√©rem, engedj√©k meg, hogy e t√∂rt√©nelmi k√©rd√©sekben n√©h√°ny sz√≥t mondhassak.

Mi - n√©h√°nyan - jap√°n √Ķst√∂rt√©neti kutat√≥k, abban a hitben n√Ķtt√ľnk fel, hogy a vil√°g legnemesebb nemzete √©s fajt√°ja a "maya-r-a" magyar. (K√©rem defin√≠ci√≥mra nem a hitleri nominalizmust alkalmazni!)
A "felkel√Ķ Nap" birodalmi ivad√©kainak hitt√ľk √©s hissz√ľk √Ėn√∂ket, kedves magyar testv√©rek, akiket a t√∂rt√©nelmi karma messzire sodort el. Faji kiv√°l√≥s√°gukat √©s els√Ķ szerep√ľket elismerve √©rkezt√ľnk meg annak idej√©n Budapestre magyarul tanulni a b√∂lcs Imaoka Gyuicsiro vezet√©se alatt.

Harminc √©v szeml√©l√Ķd√©se ut√°n ma meg kell √°llap√≠tanom a k√∂vetkez√Ķket:

1.) Igaz magyar történelemírás sem a Habsburg-, sem a Horthy-korszak alatt nem létezett.
A Habsburgok saj√°t √©rdek√ľkben elutas√≠tottak mindent, ami az √Ķsi eredetre utal.
A Horthy-korszak illet√©kes szerve - a Teleki P√°l T√∂rt√©nelmi Int√©zet - saj√°t nevel√©s√Ľ c√©hbeli tud√≥sai pedig - H√≥man B√°lint vezet√©s√©vel - "√°t√©rt√©kelt√©k" az am√ļgy is hi√°nyos magyar t√∂rt√©nelmet a r√≥mai katolikus egyh√°z √©s a Habsburg-h√°z jav√°ra.

2.) A valóságos faji mithoszok alapján dolgozó történész (miképpen a görögöknél van) ebben a gárdában nem létezik, mert hogyan is értékelnék azok a mithoszok erejét és igazságát, akik a saját Nemzeti Krónikáik hitelét is lerontották!


Egyetlen dr. Farkas, vagy Magyar L√°szl√≥ tendenci√°j√ļ (√©rtsd: hajlam√ļ) t√∂rt√©n√©sz sem hivatkozik a Magyar Kr√≥nik√°kra.

Miut√°n azonban a magyar nemzet, faj √©s n√©p - vagy nevezz√©k, ahogy akarj√°k - t√∂rt√©nelmi kutat√°s szempontj√°b√≥l csak olyan elb√≠r√°l√°s al√° kell essen, mint a t√∂bbi nemzet, faj √©s n√©p - k√©rdezem √Ėn√∂kt√Ķl, kedves magyar t√∂rt√©n√©sz kart√°rsak, hogy mi√©rt hivatkoznak mindig a saj√°t fajuk determin√°ci√≥s (√©rtsd: eredet) k√©rd√©seiben a hitleri anom√°li√°kra (√©rtsd: f√©lre√©rtelmez√©sekre)...?
Mi√©rt nem hivatkoznak a biblikus izraeli faji hasonlatoss√°gokra...? Izrael faj, n√©p √©s nemzets√©g - teh√°t ugyan√ļgy a magyar, jap√°n, g√∂r√∂g, arab is faj, n√©p √©s nemzets√©g.

De mi√©rt nem oldj√°k meg v√©gre √Ėn√∂k - magyar tud√≥sok - a Bibli√°ban hemzseg√Ķ magyar elnevez√©sek, nevek, f√∂ldrajzi helyek probl√©m√°it?

Innen, messzir√Ķl jobban l√°tszik az igyekezet is meg a hamiss√°g is. Val√≥ban a magyar fajta igen elkeveredett m√°r. A "magyar" t√∂rt√©net√≠r√°s tud√≥sai is ilyen kevert v√©r√Ľek.
Van: n√©met-magyar, szl√°v-magyar, rom√°n-magyar, izraelita-magyar kevered√©s√Ľ t√∂rt√©nelemtud√≥s is.
√Črdekes k√≠v√ľlr√Ķl meg√°llap√≠tani azt, hogy ezek egyike sem az igaz magyar t√∂rt√©netet kutatja, hanem a n√©metek, szl√°vok, rom√°nok √©s izraelit√°k jav√°ra akarja a magyar t√∂rt√©nelem igazs√°gait elferd√≠teni.
Ezzel kapcsolatban csak egyetlen k√©rd√©st szeretn√©k int√©zni ezekhez a kart√°rsakhoz √©s rajtuk kereszt√ľl minden magyarhoz.

Nevezetesen:
Miért van az, hogy a világ egyetlen nemzete a "magyar", melynek származását, történelmét minden más népség elhomályosítani igyekszik...?
Kik állnak e mögött a homályosító érdekszövetség mögött...?

Addig is, m√≠g √Ėn√∂k erre v√°laszolni fognak, mi - jap√°nok √©s az √∂sszes tur√°ni t√∂rzsekhez tartoz√≥k, Pakiszt√°nt√≥l Szib√©ri√°ig √©s Hindukust√≥l Burm√°ig - a leg√Ķsibb "egynyelv" elemeit magtart√≥ nyelven - "magyarul" √≠rjuk "√Čbreszt√Ķnket" csaknem 800 milli√≥ testv√©r√ľnkh√∂z, √©s ezzel a "Magya N√©pnek, Fajnak √©s Nemzets√©gnek" akarunk a leg√Ķsibb sz√°rmaz√°s√©rt √©s a sokezer√©ves trad√≠ci√≥k√©rt tiszteletet adni, m√©g akkor is, ha √Ėn√∂k, magyarok, ezt a t√©nyt er√Ķszakkal megm√°s√≠tani k√≠v√°nj√°k.

Egyet azonban tartson szem el√Ķtt minden magyar, m√©g akkor is, ha t√∂rt√©nelemtud√≥s:
A "Nap" az √Ėn√∂k Istene is - keleten k√©l √©s nyugaton nyugszik.
√ēszint√©n bocs√°natukat k√©rem, ami√©rt √ľgyeikbe beavatkoztam, de n√©h√°ny igaz magyar bar√°tom szolg√°lat√°ra meg kellett tennem.

Buenos Aires, 1962. febru√°r 2.
Shokotu Faisi dr. Ph.

(ny√≠lt lev√©l a a B√©csben megjelen√Ķ Vas√°rnapi Lev√©l c√≠m√Ľ √ļjs√°g szerkeszt√Ķj√©hez)

/Nemzeti Hírháló nyomán is/

....minden tisztelet jap√°n testv√©reink√©, akik ki√°llnak mellett√ľnk, √©s minden hun-tur√°ni-szk√≠ta testv√©r mellett is, ilyen v√©szterhes id√Ķben....
#12 | postaimre - 2013. oktůber 27. 18:34:37
Jézus ma már MMA-ban nyomatja? Hol a béka? Ja, hogy az nincs és nem is lesz, amíg ezek itt tobzódhatnak.
#13 | rozsola - 2013. oktůber 27. 18:52:11
Kaméleon téged is " beszerveztek " ? Ugye milyen jól fizetnek ?
#14 | kincses - 2013. oktůber 27. 18:54:24
mi az a MMA? √Ā, Kam√©leon mag√°nyos farkas, nem lehessen beszervezni.s_*_nyugi
#15 | postaimre - 2013. oktůber 27. 18:55:57
YouTube Videů
#16 | kincses - 2013. oktůber 27. 19:02:37
na l√°ttam az MMAt, azt hiszem, J√©zusnak is kell egy csapat, ahol edzhet. Volt valaki, akinek az volt a jelmondata, hogy ha b√©k√©t akarsz, k√©sz√ľlj a h√°bor√ļra. Lehet, hogy igaza volt?s_*_mai
#17 | postaimre - 2013. oktůber 27. 19:31:10
Kincses, jobb ebbe nem belebonyo-iz√©l√Ķdni! M√©g a v√©g√©n az egyre sokasod√≥ J√©zus vas √©s egy√©b szobork√∂ltem√©ny-gi√°szok-tit√°nok meg√©l√©nk√ľlnek √©s azt√°n lesz itt √∂kol√≥giai l√°bnyom, csak akkunaki l√©pt√©k√Ľ. Hogy is volt az a "ne csin√°ljatok magatoknak faragott k√©peket, b√°lv√°nyokat..." klauz-√ļra? Persze ez is h√°bor√ļ √©s egyre nagyobb √°gy√ļkkal l√Ķd√∂znek √©s a v√©g√©n nem marad m√°s, csak a b√©ke. De ezt az ember-fia m√°r nem √©li meg. Max a l√°nya. Tegnap n√©ztem meg a leg√ļjabb leg√ļjabb z√Ľr-filmet a Gravit√°ci√≥t! Remek volt. A v√©g√©t meg most mondtam el, mert √ľzentek is vele.
#18 | bandee - 2013. oktůber 27. 19:38:21
mma = Mixed Martial Arts
#19 | kincses - 2013. oktůber 27. 19:45:05
Igen? Biztat√≥ √ľzenetet v√©lek akkor hallani. Nem hallottam am√ļgy m√©g a filmr√Ķl, a Sz√©ps√©g √©s a sz√∂rnyeteggel m√Ľveltem magam az elm√ļlt napokban. Ebben a sorozatban az arcodba tolj√°k, hogy mit k√©pesek csin√°lni egyszer√Ľ emberekkel, √©s m√©g csak fel sem szisszensz, mert csal√°di misztikus dr√°ma, ott nem illik. Itt-ott persze elmenne dokumentumfilmnek is, mint 1-2 m√°sik sorozat...sz√≥val, Gravit√°ci√≥. megn√©zem, hol lehet beszerezni. Ami az √°gy√ļ m√©reteket illeti, elhiszem, hogy nem a G√°bor √Āron-f√©l√©kn√©l tartanak, olvastam, hogy m√°r eg√©sz flotta v√°r a "jelsz√≥"ra. Ha m√°r kimaradni nem lehet, t√ļl√©lni j√≥ lenne. A faragott k√©p-r√©sz szerintem eredetileg a "ne ragadj le a l√°tszatn√°l" r√©szt hivatott volna kifejezni, csak gondolom elmagyar√°zt√°k apr√≥ra a hallgat√≥s√°gnak.
Bandee, köszi!:)
#20 | Kameleon - 2013. oktůber 27. 19:46:12
rozsola, persze BE √©s KI szervez√Ķdtem MAGamhoz, B√ďL, B√ēL, RA, RE, R√Č... √Čn tudok t√ľk√∂rbe n√©zni csak dupl√°n l√°tom aki visszatekint. De tolhatn√°tok m√°r egy kis almalevet Imr√©nek √©s nekem is!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.