Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szkíta aszkéta VS Szemita szemét


Nem vagyok keresztény, nem vagyok zsidó. Magyar vagyok, élni akaró és tudó!
Miért éppen a zsidók? Miért éppen a magyarok? Miért éppen itt? Miért éppen most?

Tanulj meg j√≥l k√©rdezni a v√°laszt a tudatodba EGYb√Ķl megkapod mert K√ĖZ-√ēS!

R√∂viden √∂sszefoglalva: Mi magyarok, szk√≠ta √Ķs√∂k ut√≥dai vagyunk. Ahogy Arany J√°nos √≠rja: Hunor, Magor k√©t dalia, k√©t egytestv√©r, M√©nr√≥t fia.

Ménrót (Nimród) a legnagyobb szkíta király volt, a szkíta világbirodalom uralkodója. Utódai a hunok és magyarok, a két testvérnép.

Magyar nyelv√ľnk √Ķsnyelv, az √Ķsi, egynyelv√Ľ emberis√©g nyelve. NYELV√úNKBEN AZ ELV√úNK.

A szkíta: aszkéta.

A szkítizmus - jó értelemben vett aszkétizmus. Vagyis nem a pénz és anyagi hatalom, hanem az egészség, a boldogság, az erkölcsi lelki hatalom megszerzésének akarata, jó értelemben vett szegénység és szerénység.

De ennek a felfog√°snak megvan az ellent√©te is, mint a f√©nynek az √°rny√©k, a j√≥nak a rossz. Ez a s√°t√°nizmus, a rossz im√°data, az anyagi hatalom akar√°sa, az √∂nz√Ķ p√©nzvall√°s. A s√°t√°n nem m√°s, mint a hal√°l istenn√Ķje. Nevezik mammonnak is, de mi √ļgy ismerj√ľk, ahogy az √≥sz√∂vets√©gben (a "szentnek" nevezett zsid√≥ bibli√°ban) nevezik: jahve, jehova. A zsid√≥ vall√°s s√°t√°nizmus, a vil√°g mai vall√°sai k√∂z√ľl a s√°t√°n im√°dat√°hoz a legszorosabban k√∂t√Ķd√Ķ, √∂nz√Ķ √©s gyilkos p√©nzvall√°s, a b√Ľn vall√°sa.

A szemita: szemét.

A zsidó sátánista vallási maffia mára megszerezte a világ feletti anyagi hatalmat - legalábbis látszólag. Hiszen az igazság fölött sohasem uralkodhat a gazság, a hazugság.

A vil√°g, amiben √©l√ľnk, ami egyre gyorsulva visz minket lefel√© a gazdas√°gi lejt√Ķn, aminek v√©g√©n az anyagiasod√≥ zsid√≥ pokol megsemmis√≠t√Ķ bugyrai t√°tonganak, nem m√°s, mint a megval√≥sult s√°t√°nizmus.

A szkíta aszkéta és a szemita szemét: egymás ellentétei.

A magyar hit és a zsidó vallás: egymás ellentétei.

A magyar √©lni akar, a zsid√≥ √©l√Ķsk√∂dni. S ha az √©l√Ķsk√∂d√Ķk elszaporodnak, az √©l√Ķkre rossz sors v√°r. De mi ezt nem hagyjuk. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķknek v√°lasztaniuk kell: elmennek vagy meghalnak. S az √©l√Ķsk√∂d√Ķk bar√°taira is ugyanez a sors v√°r.

Ez az ellent√©t t√∂bb ezer √©ves. Az igaz magyar hitet t√∂bb ezer √©ve √ľld√∂zik, tagadj√°k, irtj√°k a s√°t√°nist√°k. Most a h√°bor√ļ, ami val√≥j√°ban vall√°sh√°bor√ļ, √ļjra testet √∂lt, √©s fordul√≥pontj√°hoz √©rkezik. H√°bor√ļ k√∂vetkezik, sz√≥ szerinti h√°bor√ļ, itt Magyarorsz√°gon. A zsid√≥k ki akarj√°k irtani a magyarokat magyar f√∂ldr√Ķl, testileg √©s lelkileg. El akarj√°k t√∂r√∂lni hit√ľnket. √ēsi igaz Isten√ľnk hely√©be, az √©let j√≥s√°gos √örIsten√©nek hely√©be annak ellent√©t√©t, a hamis √©s hazug hal√°listenn√Ķt akarj√°k √ľltetni.

Ez mind itt √©s most folyik, a szem√ľnk l√°tt√°ra √©s f√ľl√ľnk hallat√°ra. A h√°bor√ļ m√°r elkezd√Ķd√∂tt, √©s a megtestes√ľl√©se, felsz√≠nre bukkan√°sa sem v√°rat sok√°ig. Akinek szeme van, l√°ssa meg, akinek f√ľle van, hallja meg.

A felsz√≠n alatt m√°r kit√∂rt a zsid√≥-magyar h√°bor√ļ. A t√©t az √©let√ľnk, az igazs√°g a fegyver√ľnk. Ha mi Istennel, √Ķ vel√ľnk. A hazug zsid√≥k ellen√ľnk.

Askata (szk√≠ta) szavak elemz√©se (√∂sszes√≠tve, bet√Ľrend szerint)
http://osmagyar.k...c82ff80ca4

Gautama Sziddh√°rtha

Gautama Sziddh√°rtha (p√°liul G√≥tama Sziddhattha; i. e. 563 - i. e. 483) ismertebb nev√©n a t√∂rt√©nelmi Buddha v. Sakjamuni Buddha, a vil√°g egyik legnagyobb vall√°s√°nak, a buddhizmusnak a meghat√°roz√≥ alakja. Az √Čszakkelet-Indi√°ban √©s Nep√°l hat√°ra k√∂zel√©ben l√©v√Ķ Kapilavasztu v√°ros√°ban uralkod√≥ kir√°ly fia volt, s a mai Nep√°l ter√ľlet√©n, Lumbiniben sz√ľletett. P√°li nyelven besz√©lt.
Sziddh√°rtha a S√°kja (szakja, szk√≠ta) t√∂rzsb√Ķl sz√°rmazik (ez√©rt S√°kjamuni v. Sakjamuni az egyik megnevez√©se - a S√°kja v. Szakja B√∂lcs), akik a Himal√°ja d√©li lank√°in √©ltek. A csal√°d kir√°lyi rangnak √∂rvendett. http://hu.wikiped...%C3%A1rtha

Buddha élete/Buda
http://www.buddha...ddha_elete

Buddha a Szkíta Bölcs
http://www.buddha...kita_bolcs

Szkíta aranykincsek vonzásában

A szk√≠ta kult√ļra megismer√©s√©nek folyamat√°ban f√Ķk√©nt a g√∂r√∂g √≠r√°sos eml√©kek √©s a r√©g√©szeti leletek vannak seg√≠ts√©g√ľnkre. A legt√∂bb lelet elhelyezked√©s√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķen (D√©l-Oroszorsz√°g, Ukrajna) a felt√°r√°sokban f√Ķk√©nt orosz kutat√≥k j√°rnak az √©len.
http://explorerwo...onzasaban/

Négy nemes igazság
http://hu.wikiped...azs%C3%A1g

Nemes nyolcr√©t√Ľ √∂sv√©ny/K√∂z√©ppont/
http://hu.wikiped...sv%C3%A9ny

Dharma(csakra)
http://hu.wikiped...armacsakra

Szamuráj - Nindzsa - Yamabushi - Aszkéta - A Szkíta
(√ćrj√°tok be a google-be mindegyik sz√≥t k√ľl√∂n-k√ľl√∂n √©s hasonl√≠ts√°tok √∂ssze ruh√°zataikat/k√©pek)


"A r√©gi id√Ķkben az emberek, akiket √ļgy neveztek gy√≥ja (aszk√©t√°k), d√≥shi (Taoist√°k) √©s hasonl√≥k, k√ľl√∂nf√©le s√°m√°nista technik√°kat gyakoroltak, mik√∂zben bej√°rt√°k Jap√°nt. Gy√≥gy√≠tott√°k az embereket, j√≥soltak, tan√°csokat adtak az embereknek. Ez egy, az In-Yang √Ėt Szint Elm√©let el√Ķtti hit, ami megel√Ķzte a Buddhizmust. Az √∂nhipn√≥zis erej√©vel, a s√°m√°nizmus erej√©t felhaszn√°lva k√©pesek voltak √©jszaka l√°tni, j√≥l tudni mi t√∂rt√©nik t√°voli helyeken, √©s hasonl√≥k. Ez tov√°bb √©l a shugen-ben (hegyi aszk√©tizmus) √©s a ninjutsu-ban.

Hab√°r Iga-ban nem volt hely√ľk a shougen-nek, a yamabushi (hegyi aszk√©t√°k) √©s a ninj√°k ugyanazon a szinten √©ltek."
http://www.yamabu...o=ninjutsu

SZEMITA AZ ANTI DE NEM ANTI A SZEMITA . (K√∂telez√Ķ anyag!)
http://atyasekeli...emita.html

√Čs term√©szetesen lehet folytatni az "igaz elemek" KI-vet√≠t√©s√©t ami a val√≥s EGY s √ČG...!

HozzŠszůlŠsok


#21 | kincses - 2013. oktůber 27. 19:49:05
Kam√©leon, Rozsola nev√©ben nem sz√≥lhatok, de a magam r√©sz√©r√Ķl akkor viszek egy kis almalevet nektek innen Szatm√°rb√≥l, ha megyek arra, √©s persze nem felejtem els_*_v
#22 | rozsola - 2013. oktůber 27. 19:54:18
Biztosan √Ķt is beszervezt√©k ha a mostani divat ellen√©re m√©g Nimr√≥d nev√©t is le√≠rja. Pedig van itt apostoloz√°s , menetel√©s , √©rtelmis√©g , harcedzett katona , szellemi nagymester meg mindenf√©le.
Nagyban megy a kakukkteny√©szt√©s , nemzetegyes√≠t√©s , p√©nzosztogat√°s , Amerika beijeszt√©se egy lel√Ķtt ukr√°n permetez√Ķg√©ppel , hitlerez√©s , h√°tt√©rhatalom leleplez√©se , chemtrailez√©s , v√©d√Ķolt√°s , 2006 , uf√≥z√°s , lehallgat√°si botr√°nyok , miegy√©bb. B√Ķven lenne mivel foglalkozni.
M√©gis Kam√©leon az √°ltalam igen er√Ķteljesen k√©pviselt Nimr√≥d-i vonalat folytatja. Nem v√©letlen. Persze az is meglehet , hogy " dolgozik a Szentl√©lek ".
A napokban olvasgattam a Vocea Rusiei weboldalt amelyen √©rdekes kommenteket l√°ttam. Egyre t√∂bben emlegett√©k miszerint √ļgy 2016 magass√°g√°ban " t√ļlfokoz√≥dik a nemzetk√∂zi helyzet ". Ennek ismeret√©ben nem meglep√Ķ a 2014 mint holokausztsir√°nkoz√°s. Kihaszn√°lj√°k az id√Ķt.
√öjra el√Ķveszik az " √©rtelmis√©get " √©s a " harcedzett katon√°kat ". Minden eszk√∂zt felhaszn√°lnak a figyelem elterel√©s√©re.
Ma v√°laszt√°sok vannak Gr√ļzi√°ban. √Ėszint√©n megvallva nagyon szeretn√©m ha legal√°bb ezt " bebukn√°m ". Kor√°bban egy Moszkvabar√°t korm√°nyt " j√≥soltam ". K√©rem " Istent " ne legyen igazam. Mert akkor nem fogok b√≠rni magammal. ( n√©ha m√°r f√©l-istennek gondolom magam )
Ami a " j√≥sl√°st " illeti nincs neh√©z dolgom. Mivel tagja vagyok t√∂bb keleti weboldalon akt√≠v t√°rsas√°gnak igen nagym√©ret√Ľ anyaghoz f√©rek hozz√°. Nagy √°ltal√°ban ami m√°s orsz√°gokban ma megjelenik az kb 1 h√≥nap m√ļlva √©r el hozz√°tok. Mire magyar nyelven megjelenik m√°shol m√°r v√©get √©rt. Ismerve a v√©geredm√©nyt , amint itt is megjelenik , k√∂nny√Ľ dolgom van eld√∂nteni azt , hogy melyik t√©mak√∂rben kell " odacsapni "
N√°lunk a t√∂r√∂knyelv√Ľ " PI oldalon " ( persze nem ez a neve ) m√°r kb 2 h√≥napja megjelentek az " √©rtelmis√©giek ". Adj√°k a nagyot , tolj√°k a " b√∂lcs " gondolatokat amely v√©g√ľl egy ultraliber√°lis zagyvas√°ghoz vezetnek . Ebb√Ķl okulva nem v√©letlen a " megel√Ķz√Ķ csap√°s ". Ezzel p√°rhuzamosan ezerrel tolj√°k a chemtrail dolgot term√©szetesen p√°nikkelt√©si c√©lb√≥l. kb 3-4 hete megjelentek a " h√°bor√ļs h√Ķs√∂k ". Ezek a " volt katon√°k " verik a mell√ľket , hogy majd √Ķk fognak minket vezetni valami fel√© mert nekik van " tapasztalatuk ". K√∂sz√∂nj√ľk sz√©pen a Kar√°knak vannak vezet√Ķik akiknek legt√∂bbje nemkara. ( gondolom √©rthet√Ķ a k√≥dolt sz√∂veg ). Egysz√≥val a " csecseneknek " megvannak a " vezet√Ķik ".
Term√©szetesen minden orsz√°gban vannak gondok , a nacionalist√°k pedig mindig hajland√≥ak az √©lre √°llni. K√∂sz√∂nj√ľk sz√©pen nem k√©r√ľnk a " seg√≠ts√©gb√Ķl ".
Nálunk ( romániban ) rengeteg gond van. Erre jó a székely menetelés. A " román " nacionalizmus eltakarja az igazi gondokat mert amíg az átlagromán az öklét rázza addig elfelejti , hogy korog a nyomra.
Hasonló a helyzet Magyarországon is. Mindent bedobnak a figyelemelterelés érdekében. Hála " Istennek " nem mindenki követi a " módit ".
#23 | Kameleon - 2013. oktůber 27. 19:54:33
kincses, köszi. Nem ismered? Tele vagyok lével. Milyen lével? Almalével.

Az viszont kider√ľlt hogy ritk√°n szerettek m√©lyre mer√ľlni a "forr√°shoz" pedig sz√ľks√ČGes. De nem hozok t√∂bbet ilyet az biztos.
#24 | rozsola - 2013. oktůber 27. 20:01:39
Sajn√°lom Kam√©leon elk√©st√©l , az almal√© m√°r f√©lig kiforrta mag√°t. Kb 1 h√≥nap m√ļlva majd almap√°linka lesz bel√Ķle.
Nem is szabad ilyen m√©lyre ny√ļlni. T√ļls√°gosan sok " j√≥magyarember " lelke s√©r√ľl ilyen esetben.
#25 | Kameleon - 2013. oktůber 27. 20:11:03
rozsola, pedig amit fentebb is említettél "gurításod" görgettem tovább... Honnan tudom biztosan hogy tiszta a szándékom és nem technológia sugározza HZ halmazát? Úgy, hogy mikor betalálok olyan szinten kiráz a hideg hogy a wifi elkezd akadozni és néha a körte is visszapislákol.

Ma holl√≥ volt ablakom el√Ķtt √©s nagyon mondta a MAG√°√©t. Kin√©ztem, meghallgattam √©s mint aki j√≥l v√©gezte munk√°j√°t tovasz√°llt... ut√°na csak √ļgy z√ļdultak a gondolatok.

Vidd tovább Nimródot!
#26 | rozsola - 2013. oktůber 27. 20:24:42
Azt neked ( is ) kell tov√°bbvinni.
T√∂bbsz√∂r is hangs√ļlyoztam , el sem hiszitek mekkora felel√Ķs√©g van rajtatok. Ilyen be√°ll√≠tots√°g√ļ f√≥rum magyar nyelven nincs mint ez.
A Turulmad√°r itt k√∂r√∂z felett√ľnk. Folyamatosan k√ľldi az √ľzeneteket amelyeket felismerve √©s √©rtelmezve le kell √≠rni erre az oldalra. Ha j√≥l teszitek a dolgotok a " jutalom " nem marad el. Sajn√°lom , de nekem nem feladatom a " tan√≠t√°s ". √Čn csak egy egyfelhaszn√°l√≥s inform√°ci√≥cser√©l√Ķ vagyok. Feladatom az √°lland√≥ ellent√©tkelt√©s , vit√°z√°s amib√Ķl levonja " Valaki " a k√∂vetkeztet√©st.
Van egy érdekes reklám. Mi a véleményetek ? http://www.youtub...DJPjSwcUCQ
#27 | Bernard - 2013. oktůber 27. 20:41:21
A zsidók nem sátánisták, hanem a Sátán ellenségei.
H√©ber√ľl a S√°t√°n ellens√©get jelent, m√≠g a Szanszkritben a n√©v jelent√©se: IGAZS√ĀG.
A Kundalini jógában is van egy mantra: SA TA NA MA, mivel a jóga is Sátán-tól származik.
A kereszt√©nys√©g √©s a Biblia egy mesterien megalkotott program, ami a nem zsid√≥k (dzsentilek) rabszolgas√°gba tart√°s√°t szolg√°lja √©s a zsid√≥k fels√Ķbbrend√Ľs√©g√©t hirdeti.
A lényeg:
kereszténység=zsidó hatalom<>sátánizmus
#28 | rozsola - 2013. oktůber 27. 20:45:14
http://hungarian....ordulojat/ Szakasvili csicsk√°ja megbukott. hmmmm
#29 | kincses - 2013. oktůber 27. 20:53:02
Rozsola, nekem alkoholos √©s alkoholmentes almal√©hez is van hozz√°f√©r√©sem. Sajnos nem az eny√©m az alm√°skert, de ezt t√ļl√©lem valahogy. Musz√°j neked mindenkit felbosszantanod, miel√Ķtt esetleg megkedvelnek? Na j√≥, csak √ļgy k√©rdem...B) Kam√©leon, szerintem hozz m√©g ilyeneket. Sokkal tartozom neked r√©gebbi dolgok√©rt, h√°t √≠gy csak n√∂vekszik az ad√≥ss√°gom. Ha elj√∂n az id√Ķ, majd beny√ļjthatod a sz√°ml√°t. √Čn nagyon √∂r√ľl√∂k, hogy foglalkozol ezzel a vonallal. Ritka, mint a feh√©r holl√≥, a tiszta besz√©d ezen a nyomvonalon. Pedig ha nem a tiszta forr√°sb√≥l mer√≠t√ľnk, hi√°ba tiszt√≠tjuk sz√©nsz√Ľr√Ķvel.
Bernard, te √©rdekes zsid√≥kat ismerhetsz. akkor most a s√°t√°n a j√≥fi√ļ? de mi√©rt ut√°lhatta annyira J√©zus? akkor √Ķ meg a rosszfi√ļ? √©s √Ķ akarta rabszolgas√°gba tasz√≠tani a nemzsid√≥kat? Nem tudom k√∂vetnis_*_kv
#30 | kontroll88 - 2013. oktůber 27. 20:59:33
Bernard!
Tal√°n el√Ķbb t√°j√©koz√≥dn√°l tiszta, megb√≠zhat√≥ forr√°sb√≥l. miel√Ķtt baroms√°gokat √≠rk√°lsz...
A jóga a sátántól származik...anyám!!!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.