Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szkíta aszkéta VS Szemita szemét


Nem vagyok keresztény, nem vagyok zsidó. Magyar vagyok, élni akaró és tudó!
Miért éppen a zsidók? Miért éppen a magyarok? Miért éppen itt? Miért éppen most?

Tanulj meg j√≥l k√©rdezni a v√°laszt a tudatodba EGYb√Ķl megkapod mert K√ĖZ-√ēS!

R√∂viden √∂sszefoglalva: Mi magyarok, szk√≠ta √Ķs√∂k ut√≥dai vagyunk. Ahogy Arany J√°nos √≠rja: Hunor, Magor k√©t dalia, k√©t egytestv√©r, M√©nr√≥t fia.

Ménrót (Nimród) a legnagyobb szkíta király volt, a szkíta világbirodalom uralkodója. Utódai a hunok és magyarok, a két testvérnép.

Magyar nyelv√ľnk √Ķsnyelv, az √Ķsi, egynyelv√Ľ emberis√©g nyelve. NYELV√úNKBEN AZ ELV√úNK.

A szkíta: aszkéta.

A szkítizmus - jó értelemben vett aszkétizmus. Vagyis nem a pénz és anyagi hatalom, hanem az egészség, a boldogság, az erkölcsi lelki hatalom megszerzésének akarata, jó értelemben vett szegénység és szerénység.

De ennek a felfog√°snak megvan az ellent√©te is, mint a f√©nynek az √°rny√©k, a j√≥nak a rossz. Ez a s√°t√°nizmus, a rossz im√°data, az anyagi hatalom akar√°sa, az √∂nz√Ķ p√©nzvall√°s. A s√°t√°n nem m√°s, mint a hal√°l istenn√Ķje. Nevezik mammonnak is, de mi √ļgy ismerj√ľk, ahogy az √≥sz√∂vets√©gben (a "szentnek" nevezett zsid√≥ bibli√°ban) nevezik: jahve, jehova. A zsid√≥ vall√°s s√°t√°nizmus, a vil√°g mai vall√°sai k√∂z√ľl a s√°t√°n im√°dat√°hoz a legszorosabban k√∂t√Ķd√Ķ, √∂nz√Ķ √©s gyilkos p√©nzvall√°s, a b√Ľn vall√°sa.

A szemita: szemét.

A zsidó sátánista vallási maffia mára megszerezte a világ feletti anyagi hatalmat - legalábbis látszólag. Hiszen az igazság fölött sohasem uralkodhat a gazság, a hazugság.

A vil√°g, amiben √©l√ľnk, ami egyre gyorsulva visz minket lefel√© a gazdas√°gi lejt√Ķn, aminek v√©g√©n az anyagiasod√≥ zsid√≥ pokol megsemmis√≠t√Ķ bugyrai t√°tonganak, nem m√°s, mint a megval√≥sult s√°t√°nizmus.

A szkíta aszkéta és a szemita szemét: egymás ellentétei.

A magyar hit és a zsidó vallás: egymás ellentétei.

A magyar √©lni akar, a zsid√≥ √©l√Ķsk√∂dni. S ha az √©l√Ķsk√∂d√Ķk elszaporodnak, az √©l√Ķkre rossz sors v√°r. De mi ezt nem hagyjuk. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķknek v√°lasztaniuk kell: elmennek vagy meghalnak. S az √©l√Ķsk√∂d√Ķk bar√°taira is ugyanez a sors v√°r.

Ez az ellent√©t t√∂bb ezer √©ves. Az igaz magyar hitet t√∂bb ezer √©ve √ľld√∂zik, tagadj√°k, irtj√°k a s√°t√°nist√°k. Most a h√°bor√ļ, ami val√≥j√°ban vall√°sh√°bor√ļ, √ļjra testet √∂lt, √©s fordul√≥pontj√°hoz √©rkezik. H√°bor√ļ k√∂vetkezik, sz√≥ szerinti h√°bor√ļ, itt Magyarorsz√°gon. A zsid√≥k ki akarj√°k irtani a magyarokat magyar f√∂ldr√Ķl, testileg √©s lelkileg. El akarj√°k t√∂r√∂lni hit√ľnket. √ēsi igaz Isten√ľnk hely√©be, az √©let j√≥s√°gos √örIsten√©nek hely√©be annak ellent√©t√©t, a hamis √©s hazug hal√°listenn√Ķt akarj√°k √ľltetni.

Ez mind itt √©s most folyik, a szem√ľnk l√°tt√°ra √©s f√ľl√ľnk hallat√°ra. A h√°bor√ļ m√°r elkezd√Ķd√∂tt, √©s a megtestes√ľl√©se, felsz√≠nre bukkan√°sa sem v√°rat sok√°ig. Akinek szeme van, l√°ssa meg, akinek f√ľle van, hallja meg.

A felsz√≠n alatt m√°r kit√∂rt a zsid√≥-magyar h√°bor√ļ. A t√©t az √©let√ľnk, az igazs√°g a fegyver√ľnk. Ha mi Istennel, √Ķ vel√ľnk. A hazug zsid√≥k ellen√ľnk.

Askata (szk√≠ta) szavak elemz√©se (√∂sszes√≠tve, bet√Ľrend szerint)
http://osmagyar.k...c82ff80ca4

Gautama Sziddh√°rtha

Gautama Sziddh√°rtha (p√°liul G√≥tama Sziddhattha; i. e. 563 - i. e. 483) ismertebb nev√©n a t√∂rt√©nelmi Buddha v. Sakjamuni Buddha, a vil√°g egyik legnagyobb vall√°s√°nak, a buddhizmusnak a meghat√°roz√≥ alakja. Az √Čszakkelet-Indi√°ban √©s Nep√°l hat√°ra k√∂zel√©ben l√©v√Ķ Kapilavasztu v√°ros√°ban uralkod√≥ kir√°ly fia volt, s a mai Nep√°l ter√ľlet√©n, Lumbiniben sz√ľletett. P√°li nyelven besz√©lt.
Sziddh√°rtha a S√°kja (szakja, szk√≠ta) t√∂rzsb√Ķl sz√°rmazik (ez√©rt S√°kjamuni v. Sakjamuni az egyik megnevez√©se - a S√°kja v. Szakja B√∂lcs), akik a Himal√°ja d√©li lank√°in √©ltek. A csal√°d kir√°lyi rangnak √∂rvendett. http://hu.wikiped...%C3%A1rtha

Buddha élete/Buda
http://www.buddha...ddha_elete

Buddha a Szkíta Bölcs
http://www.buddha...kita_bolcs

Szkíta aranykincsek vonzásában

A szk√≠ta kult√ļra megismer√©s√©nek folyamat√°ban f√Ķk√©nt a g√∂r√∂g √≠r√°sos eml√©kek √©s a r√©g√©szeti leletek vannak seg√≠ts√©g√ľnkre. A legt√∂bb lelet elhelyezked√©s√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķen (D√©l-Oroszorsz√°g, Ukrajna) a felt√°r√°sokban f√Ķk√©nt orosz kutat√≥k j√°rnak az √©len.
http://explorerwo...onzasaban/

Négy nemes igazság
http://hu.wikiped...azs%C3%A1g

Nemes nyolcr√©t√Ľ √∂sv√©ny/K√∂z√©ppont/
http://hu.wikiped...sv%C3%A9ny

Dharma(csakra)
http://hu.wikiped...armacsakra

Szamuráj - Nindzsa - Yamabushi - Aszkéta - A Szkíta
(√ćrj√°tok be a google-be mindegyik sz√≥t k√ľl√∂n-k√ľl√∂n √©s hasonl√≠ts√°tok √∂ssze ruh√°zataikat/k√©pek)


"A r√©gi id√Ķkben az emberek, akiket √ļgy neveztek gy√≥ja (aszk√©t√°k), d√≥shi (Taoist√°k) √©s hasonl√≥k, k√ľl√∂nf√©le s√°m√°nista technik√°kat gyakoroltak, mik√∂zben bej√°rt√°k Jap√°nt. Gy√≥gy√≠tott√°k az embereket, j√≥soltak, tan√°csokat adtak az embereknek. Ez egy, az In-Yang √Ėt Szint Elm√©let el√Ķtti hit, ami megel√Ķzte a Buddhizmust. Az √∂nhipn√≥zis erej√©vel, a s√°m√°nizmus erej√©t felhaszn√°lva k√©pesek voltak √©jszaka l√°tni, j√≥l tudni mi t√∂rt√©nik t√°voli helyeken, √©s hasonl√≥k. Ez tov√°bb √©l a shugen-ben (hegyi aszk√©tizmus) √©s a ninjutsu-ban.

Hab√°r Iga-ban nem volt hely√ľk a shougen-nek, a yamabushi (hegyi aszk√©t√°k) √©s a ninj√°k ugyanazon a szinten √©ltek."
http://www.yamabu...o=ninjutsu

SZEMITA AZ ANTI DE NEM ANTI A SZEMITA . (K√∂telez√Ķ anyag!)
http://atyasekeli...emita.html

√Čs term√©szetesen lehet folytatni az "igaz elemek" KI-vet√≠t√©s√©t ami a val√≥s EGY s √ČG...!

HozzŠszůlŠsok


#31 | postaimre - 2013. oktůber 27. 21:02:46
Bernard, STN oszt j√≥napot! Fel√Ķlem szent b√∂f√∂g√©snek, vagy √°jtatos pislant√°snak is nevezhetik √≠gy, vagy √ļgy. Satana-r√≥l az orosz csap√°sm√©r√Ķ ballisztikus interkontinet√°lis pet√°rda jut eszembe. Biztos nem tudt√°k, hogy ez mist is jelent, de ha m√©gis, akkor Natasa-t is √°t kell nevezni, mert visszafel√© √Ķ is A -satan. Egy√©bk√©nt a Shatten az √°rny√©kot jelenti a germ√°nban, magyarban a setten-kedig, pedig a lopakodik m√°sik neve. Kundalini = ny√≠l-adnak..., de ne magyar√°zzam, mert √ļgy se tudom.

Rozsola, a TV-maciról és a mézrl ez ugrik be.

http://kino-seans...-2013.html
#32 | Kameleon - 2013. oktůber 27. 21:04:25
Bernard, tudom melyik vonulatból gurítottál!
http://exposinghu..._Year.html

www.10zenmonkeys.com/images/evil-santa.jpg
Santa Claus/Satan's...

Esetleg a Szkíta vonalat is tudod tovább vinni? Vagy a "figyelem"(energia) menjen a kabbala felé?
#33 | bandee - 2013. oktůber 27. 21:10:48
kameleon, bernardnak m√©g az avatarja is hasonl√≠t arra az √°ltalad belinkelt napker√©kre. Na, nem mintha tudn√°m mi ennek a jelent√Ķs√©ge, de √©rdekes. :) Az el√Ķz√Ķ hozz√°sz√≥l√°sa pdig a 33.-ik volt.
#34 | rozsola - 2013. oktůber 27. 21:17:48
Jaj Kincses hisz tudod milyen " sötét " a lelkem. Nem tudok érzelegni. Remélem Kaméleon megharagudtál rám és csakazértis folytatod.
Szerintem a reklám nagyon jó. A " pénzre " majd a medve fog vigyázni.
Azt mondj√°k a gr√ļz bar√°taim , hogy a " Gr√ļz √Ālom " t√°rsas√°g Moszkvabar√°t. pfffffffffff Pedig √©n nagyon szurkoltam Davit(d)nak.
#35 | Kameleon - 2013. oktůber 27. 21:27:07
bandee, 33. moment√°n te vagy. ;)

Napker√©k mutatja - k√∂z√©ppont energia - legtiszt√°bb √©s leger√Ķsebb energia!

kepfeltoltes.hu/131027/sepsiszentgyrgyizsebnap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Test√ľnknek van egy √ļgynevezett k√∂z√©ppontja, amit ha megtal√°lunk, k√ľl√∂nleges energi√°kat mozgattunk meg magunkban, vagy ak√°r test√ľnk√∂n k√≠v√ľl. A p√©lda kedv√©√©rt v√©d√Ķ energiag√∂mb√∂t h√ļzhatunk test√ľnk, t√°rgyak, m√°s szem√©lyek k√∂r√©.

Amikor kell√Ķk√©ppen be√©lj√ľk, tudjuk m√°r haszn√°lni k√∂z√©ppontunkat, √©rdekes felfedez√©seket tehet√ľnk saj√°t testtudatoss√°gunk ter√©n. Amikor elindulunk otthonr√≥l gyalogosan, vagy k√∂zleked√©si eszk√∂zzel, az esetleges baleseteket, √©s rossz sz√°nd√©kot id√Ķben √©rz√©kelhetj√ľk, √©s ez √°ltal elker√ľlhetj√ľk ezeket. A magunk k√∂r√© h√ļzott v√©delmi g√∂mbnek egy√©b c√©lja is lehet. T√∂bbek k√∂z√∂tt a "bels√Ķ utas harcm√Ľv√©szetekben" is haszn√°latos, √Ķsr√©gi m√≥dszer ez...

kepfeltoltes.hu/131027/ponkp3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"A k√∂z√©ppont n√©lk√ľli k√∂r az √Ķsi egyiptomban a megnyilv√°nulatlan Istent jelentette, a k√∂r melynek m√°r k√∂z√©pontja is volt az a megnyilv√°nult (Nap)Istent jelentette √©s egyben felh√≠vta a figyelmet a k√∂z√©ppont fontoss√°g√°ra. A naprendszer√ľnk k√∂zepe a Nap √©s mondhatn√°nk a Nap Isten arca.
A polarit√°s jellemzi megnyilv√°nult vil√°gunkat. Minden feloszthat√≥ f√©rfias √©s n√Ķies aspektusra, pozit√≠vra √©s negat√≠vra, melyek folyamatosan √∂rv√©nylenek a k√∂z√©ppont k√∂r√ľl. Ezt a k√©t princ√≠piumot a t√Ľz √©s a v√≠z elemekkel is le√≠rhatjuk. A t√Ľz √©s v√≠z vonala keresztet alkotnak, a v√≠z minden k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt a nyugalomra t√∂rekszik √©s megkeresi legalacsonyabb nyugv√≥pontj√°t. Nyugalmi helyzet√©ben a v√≠z felsz√≠ne v√≠zszintes vonalat √≠r le, m√≠g a t√Ľz akt√≠v elem, felfele terjeszkedik, teh√°t ir√°nya f√ľgg√Ķleges vonallal √≠rhat√≥ le. A kereszt a vil√°gban m√Ľk√∂d√Ķ k√©t princ√≠pium megjelen√≠t√©se. A yin-yang jel ugyanezt az elvet fejezi ki, √©s ugyanez a mondanival√≥ja a swastik√°nak is. A kereszt k√©t sz√°r√°nak √©rintkez√©si pontja a k√∂z√©ppontot hat√°rozza meg, amely k√∂r√ľl a vil√°g t√°ncol. Minden egyens√ļly, minden t√°nc, minden forg√°s, minden l√©tez√©s nem m√°s mint a k√∂z√©ppont k√∂r√ľli t√°nc. A forg√≥ kereszt egy k√∂rt √≠r le, ami √≠gy a Nap szimb√≥luma lesz."
#36 | bandee - 2013. oktůber 27. 21:34:32
kameleon :D:D

√ögy √©rtettem, hogy ez volt a 33.ik hsz-e √∂sszesen, de nem a cikken bel√Ľl... Egy√©bk√©nt most √≠rok valami fur√°t.. de ezt a g√∂mb-energia dolgot sim√°n kir√∂h√∂gn√©m, ha nem tapasztaln√°m szinte havi szinten. Persze √©n nem √©rtem, √©s nem is tudom kifejteni, de valahogy t√©nyleg van valami ilyesmi.
#37 | nyilas - 2013. oktůber 27. 21:39:29
Ehhez mit szóltok? A Kisbíró oldalon találtam, épp a napokban:

Bogn√°r Ferenc

A J√°sz h√Ķskor √©s a biblia-t√∂rt√©net (r√©szlet)

A J√©zus sz√ľlet√©se k√∂r√ľli id√Ķkre, a Kauk√°zusn√°l be-bet√∂r√Ķ hunok, m√°r r√©gen ismert√© tett√©k nev√ľket az √∂rm√©nyek el√Ķtt. Ekkor a keleti j√°sz-√°g Jazyges n√©ven, belakta a Duna-Tisza k√∂z√©t√Ķl kezdve a mai Azovi-tengerig elny√ļl√≥ ter√ľletet. Eg√©szen a IV. sz√°zadig k√∂vethet√Ķ nev√ľk, mert a II. III. √©s IV. sz. t√∂rt√©net√≠r√≥in√°l, a Me√≥tisz melletti Jazygesekr√Ķl sz√≥l a f√°ma. Majd a h√≠rmond√≥ szem√©ly√©nek v√°ltoz√°s√°val, v√°ltozik a n√©pn√©v, √©s a VI. sz-i Ravennai Geogr√°fus ugyan itt m√°r Gaz nemzetet (Gens Gazorum) emleget nagyon k√∂vetkezetesen, hiszen az olaszos nyelvszok√°sok a J√°nosb√≥l is Gianni-t gy√°rtottak. A VII. sz. √ļjabb v√°ltoz√°st sz√ľlt, √©s a Maeotisz melletti n√©pr√Ķl megjelent a Kaz√°r/Chazar/Cozar n√©vforma.[40]
Nos √≠gy sz√ľletett a Kaz√°r √°llam, √©s n√°lunk ez a forma r√∂gz√ľlt, de az olaszos nyelvter√ľlet √≠r√≥i eg√©szen a XV. sz.-ig megtartott√°k a Gaz√°ria form√°t.[41]
Hamarosan bemutatjuk a k√∂z√©pkori J√°sz n√©v Gaz √©s Gy√°sz v√°ltozatait, bizony√≠tva, hogy csak a hangtan csin√°lt kor√°bban keleten is a J√°szb√≥l Kaz√°rt. √Ārp√°di hadaink kiszakadtak a j√°sz h√°tter√Ľ Kaz√°ri√°b√≥l, majd egyszer csak a tud√≥sok √©szreveszik, hogy j√°szok √©lnek k√∂zt√ľnk, de a kaz√°rt √∂sszef√ľgg√©sbe sem hozt√°k a j√°sszal. Ez megint csak egy korrig√°l√°sra v√°r√≥, s√ļlyos hiba!
Az Iazyges = Kaz√°r (Gaz√°r) azonos√≠t√°sban kimutathat√≥ egy fel√∂l a t√∂rt√©nelmi folytonoss√°g, m√°s fel√∂l l√°that√≥ a n√©vmaradv√°ny nyelvi sz√°rmaz√°st√≥l f√ľgg√Ķ alakja! Igazunk mellett voksolva a folytonoss√°gra b√≥lint az √∂rm√©ny Chorenei M√≥zes is, aki kr√≥nik√°j√°ban Kaz√°rnak mondja az I. sz√°zadi Jazygokat.[42] A j√°sz alapok miatt illik a ,,j√°sz-sz√≥bokba” a kaz√°rok Isa m√©lt√≥s√°gi c√≠me is.


http://osmagyar.k...66d4fc48aa
#38 | Bernard - 2013. oktůber 27. 21:48:55
Nem akarom tovább a kedélyeket borzolni.
Sajnos a √©vezredek alatt bet√°pl√°lt kereszt√©ny programot nem lehet mindenkin√©l egyb√Ķl fel√ľl√≠rni.
Senkit sem akarok a hitében megsérteni/megingatni és nem szeretném a megsértettek által felállított virtuális máglyán végezni :)
Aki nem utas√≠tja el cs√≠p√Ķb√Ķl azt amit le√≠rtam, az priv√°tban keressen √©s k√ľld√∂k linkeket!
A k√ľld√∂tt linkeken l√©v√Ķ anyagok nyitott elm√©vel val√≥ √°tolvas√°sa ut√°n priv√°tban v√°laszolok az esetleges k√©rd√©sekre.
#39 | Kameleon - 2013. oktůber 27. 21:54:39
Bernard, engem √©rdekel mit tudsz, mit l√°tsz, mi a v√©lem√©nyed, mit K√ČPviselsz... Mehetnek ide a linkek de tegy√©l saj√°t gondolatokat is hozz√°.

edesviz.hu/files/edesviz/Magazin/kez_majanaptar.jpg


Az Univerzum egyik t√∂rv√©nye a v√°ltoz√°s. Ez a t√∂rv√©ny azt mondja ki, hogy az Univerzumban minden √°lland√≥ v√°ltoz√°sban van - minden, kiv√©ve az Univerzum t√∂rv√©nyeit. Bizonyos m√©rt√©kig te magad is r√©szt veszel ebben a folyamatos v√°ltoz√°sban. Tegy√ľk fel, p√©ld√°ul, hogy egy farmon √©lsz, amelyet egy patak szel √°t. Ezt a patakot kisz√©les√≠ted √©s kim√©ly√≠ted √ļgy, hogy egy kis t√≥ j√∂n l√©tre. Halakat, b√©k√°kat, v√≠zililiomokat telep√≠tesz bele, partj√°ra pedig egy f√°t √ľltetsz, amelynek √°gai a t√≥ f√∂l√© ny√ļlnak, √©s belel√≥gnak a v√≠zbe. Egy id√Ķ ut√°n madarak raknak f√©szket a fa √°gai k√∂z√∂tt, vadkacs√°k sz√°llnak a v√≠zre, √©s a k√∂rny√©kr√Ķl odaj√°rnak az √°llatok inni. A f√Ľ megn√Ķ, a halak √©s a b√©k√°k elszaporodnak, a term√©szet bet√∂lti √∂nmag√°t. L√°thatod, hogy azzal, hogy tavat √©p√≠tett√©l, te is r√©szt vett√©l a k√∂r√ľl√∂tted zajl√≥ folyamatos teremt√©sben.

Vagy p√©ld√°ul tegy√ľk fel, hogy tan√°r vagy, √©s a tan√≠tv√°nyaid, akiknek az √©let√©re hat√°ssal vagy, k√ľl√∂nf√©le √©letp√°ly√°kat v√°lasztanak: orvosok, gazd√°k, biol√≥gusok, tud√≥sok, eln√∂k√∂k, m√©rn√∂k√∂k, √°csok lesznek, vagy valamilyen m√°s foglakoz√°st v√°lasztanak. Ett√Ķl a pontt√≥l kezdve mind a gyerekek, mind az Univerzum m√°s lesz a te l√©tez√©sednek k√∂sz√∂nhet√Ķen. Ha egy kis kavicsot dobsz az √≥ce√°nba, att√≥l is megemelkedik a v√≠z szintje. Ha nem is nagyon, de megemelkedik.

Val√≥sz√≠n√Ľleg nem √ļgy tekintesz magadra, mint az Univerzum k√∂z√©ppontj√°ra, de ezekb√Ķl az egyszer√Ľ p√©ld√°kb√≥l l√°thatod, hogy neked is szereped van a t√©ged k√∂r√ľlvev√Ķ vil√°g form√°l√°s√°ban. L√©tezik azonban egy olyan Univerzum, amelyben nem csak epiz√≥dszerepl√Ķ vagy.

Ebben az Univerzumban te √°llsz a k√∂z√©ppontban, √©s te vagy a f√Ķszerepl√Ķ.

√Čn ezt "szem√©lyes Univerzumnak" h√≠vom. Ez az Univerzumnak az a r√©sze, amely szem√©lyesen r√°d gyakorol hat√°st. Ha s√ľt a nap, √©s te le√©gsz, akkor az Univerzumod hat√°st gyakorol r√°d. Ha seg√≠tesz valakinek, √Ķ pedig √©vek m√ļlva viszonozza a sz√≠vess√©get, akkor hat√°st gyakorolt√°l a szem√©lyes Univerzumodra, a szem√©lyes Univerzumod pedig hat√°st gyakorolt ter√°d. Szem√©lyes Univerzumod csak az√©rt l√©tezik, mert te is l√©tezel. Ha nem l√©tezn√©l, szem√©lyes Univerzumod sem l√©tezne. M√°s sz√≥val, ha hi√°nyozn√°l szem√©lyes Univerzumodb√≥l, akkor a szem√©lyes Univerzumod is hi√°nyozna. Ebben az Univerzumban te vagy a k√∂z√©ppont.

K√∂z√©ppontnak lenni m√°s, mint a k√∂z√©ppontban lenni. Ha puszt√°n a k√∂z√©ppontban voln√°l, akkor, ha arr√©bb menn√©l, elt√°volodn√°l a k√∂z√©ppontt√≥l. Ha azonban te magad vagy a k√∂z√©ppont, akkor, ha elmozdulsz, a k√∂z√©ppont veled egy√ľtt mozog. Csak ha teljesen tudat√°ban vagy annak, hogy te magad vagy a szem√©lyes Univerzumod k√∂z√©ppontja - √©s te magad teremtesz √©s befoly√°solsz mindent, ami k√∂r√ľl√∂tted van, azzal, amilyen egy adott pillanatban vagy, csak akkor √©rted meg, mekkora jelent√Ķs√©ge van minden gondolatodnak √©s tettednek.

Egy pillanatra k√©pzeld most el magad √ļgy, mint szem√©lyes Univerzumod k√∂z√©ppontj√°t. K√©pzeld el, hogy minden, amit mondasz, teszel vagy gondolsz, hat√°ssal van mindenre √©s mindenkire k√∂r√ľl√∂tted.

Ha megtartod a fejedben ezt a k√©pet, akkor oda fogsz figyelni minden egyes tettedre, minden egyes gondolatodra, √©s mindenre, amit csak kimondasz, mert tudni fogod, hogy mindennek messze men√Ķ k√∂vetkezm√©nyei lesznek, √©s ezek olyan eredm√©nyeket fognak hozni, amelyek t√∂k√©letes √∂sszhangban lesznek a cselekedeteiddel.
http://edesviz.hu...-kozeppont
#40 | kincses - 2013. oktůber 27. 22:21:42
Kaméleon!s_*_love

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.