Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szkíta aszkéta VS Szemita szemét


Nem vagyok keresztény, nem vagyok zsidó. Magyar vagyok, élni akaró és tudó!
Miért éppen a zsidók? Miért éppen a magyarok? Miért éppen itt? Miért éppen most?

Tanulj meg j√≥l k√©rdezni a v√°laszt a tudatodba EGYb√Ķl megkapod mert K√ĖZ-√ēS!

R√∂viden √∂sszefoglalva: Mi magyarok, szk√≠ta √Ķs√∂k ut√≥dai vagyunk. Ahogy Arany J√°nos √≠rja: Hunor, Magor k√©t dalia, k√©t egytestv√©r, M√©nr√≥t fia.

Ménrót (Nimród) a legnagyobb szkíta király volt, a szkíta világbirodalom uralkodója. Utódai a hunok és magyarok, a két testvérnép.

Magyar nyelv√ľnk √Ķsnyelv, az √Ķsi, egynyelv√Ľ emberis√©g nyelve. NYELV√úNKBEN AZ ELV√úNK.

A szkíta: aszkéta.

A szkítizmus - jó értelemben vett aszkétizmus. Vagyis nem a pénz és anyagi hatalom, hanem az egészség, a boldogság, az erkölcsi lelki hatalom megszerzésének akarata, jó értelemben vett szegénység és szerénység.

De ennek a felfog√°snak megvan az ellent√©te is, mint a f√©nynek az √°rny√©k, a j√≥nak a rossz. Ez a s√°t√°nizmus, a rossz im√°data, az anyagi hatalom akar√°sa, az √∂nz√Ķ p√©nzvall√°s. A s√°t√°n nem m√°s, mint a hal√°l istenn√Ķje. Nevezik mammonnak is, de mi √ļgy ismerj√ľk, ahogy az √≥sz√∂vets√©gben (a "szentnek" nevezett zsid√≥ bibli√°ban) nevezik: jahve, jehova. A zsid√≥ vall√°s s√°t√°nizmus, a vil√°g mai vall√°sai k√∂z√ľl a s√°t√°n im√°dat√°hoz a legszorosabban k√∂t√Ķd√Ķ, √∂nz√Ķ √©s gyilkos p√©nzvall√°s, a b√Ľn vall√°sa.

A szemita: szemét.

A zsidó sátánista vallási maffia mára megszerezte a világ feletti anyagi hatalmat - legalábbis látszólag. Hiszen az igazság fölött sohasem uralkodhat a gazság, a hazugság.

A vil√°g, amiben √©l√ľnk, ami egyre gyorsulva visz minket lefel√© a gazdas√°gi lejt√Ķn, aminek v√©g√©n az anyagiasod√≥ zsid√≥ pokol megsemmis√≠t√Ķ bugyrai t√°tonganak, nem m√°s, mint a megval√≥sult s√°t√°nizmus.

A szkíta aszkéta és a szemita szemét: egymás ellentétei.

A magyar hit és a zsidó vallás: egymás ellentétei.

A magyar √©lni akar, a zsid√≥ √©l√Ķsk√∂dni. S ha az √©l√Ķsk√∂d√Ķk elszaporodnak, az √©l√Ķkre rossz sors v√°r. De mi ezt nem hagyjuk. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķknek v√°lasztaniuk kell: elmennek vagy meghalnak. S az √©l√Ķsk√∂d√Ķk bar√°taira is ugyanez a sors v√°r.

Ez az ellent√©t t√∂bb ezer √©ves. Az igaz magyar hitet t√∂bb ezer √©ve √ľld√∂zik, tagadj√°k, irtj√°k a s√°t√°nist√°k. Most a h√°bor√ļ, ami val√≥j√°ban vall√°sh√°bor√ļ, √ļjra testet √∂lt, √©s fordul√≥pontj√°hoz √©rkezik. H√°bor√ļ k√∂vetkezik, sz√≥ szerinti h√°bor√ļ, itt Magyarorsz√°gon. A zsid√≥k ki akarj√°k irtani a magyarokat magyar f√∂ldr√Ķl, testileg √©s lelkileg. El akarj√°k t√∂r√∂lni hit√ľnket. √ēsi igaz Isten√ľnk hely√©be, az √©let j√≥s√°gos √örIsten√©nek hely√©be annak ellent√©t√©t, a hamis √©s hazug hal√°listenn√Ķt akarj√°k √ľltetni.

Ez mind itt √©s most folyik, a szem√ľnk l√°tt√°ra √©s f√ľl√ľnk hallat√°ra. A h√°bor√ļ m√°r elkezd√Ķd√∂tt, √©s a megtestes√ľl√©se, felsz√≠nre bukkan√°sa sem v√°rat sok√°ig. Akinek szeme van, l√°ssa meg, akinek f√ľle van, hallja meg.

A felsz√≠n alatt m√°r kit√∂rt a zsid√≥-magyar h√°bor√ļ. A t√©t az √©let√ľnk, az igazs√°g a fegyver√ľnk. Ha mi Istennel, √Ķ vel√ľnk. A hazug zsid√≥k ellen√ľnk.

Askata (szk√≠ta) szavak elemz√©se (√∂sszes√≠tve, bet√Ľrend szerint)
http://osmagyar.k...c82ff80ca4

Gautama Sziddh√°rtha

Gautama Sziddh√°rtha (p√°liul G√≥tama Sziddhattha; i. e. 563 - i. e. 483) ismertebb nev√©n a t√∂rt√©nelmi Buddha v. Sakjamuni Buddha, a vil√°g egyik legnagyobb vall√°s√°nak, a buddhizmusnak a meghat√°roz√≥ alakja. Az √Čszakkelet-Indi√°ban √©s Nep√°l hat√°ra k√∂zel√©ben l√©v√Ķ Kapilavasztu v√°ros√°ban uralkod√≥ kir√°ly fia volt, s a mai Nep√°l ter√ľlet√©n, Lumbiniben sz√ľletett. P√°li nyelven besz√©lt.
Sziddh√°rtha a S√°kja (szakja, szk√≠ta) t√∂rzsb√Ķl sz√°rmazik (ez√©rt S√°kjamuni v. Sakjamuni az egyik megnevez√©se - a S√°kja v. Szakja B√∂lcs), akik a Himal√°ja d√©li lank√°in √©ltek. A csal√°d kir√°lyi rangnak √∂rvendett. http://hu.wikiped...%C3%A1rtha

Buddha élete/Buda
http://www.buddha...ddha_elete

Buddha a Szkíta Bölcs
http://www.buddha...kita_bolcs

Szkíta aranykincsek vonzásában

A szk√≠ta kult√ļra megismer√©s√©nek folyamat√°ban f√Ķk√©nt a g√∂r√∂g √≠r√°sos eml√©kek √©s a r√©g√©szeti leletek vannak seg√≠ts√©g√ľnkre. A legt√∂bb lelet elhelyezked√©s√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķen (D√©l-Oroszorsz√°g, Ukrajna) a felt√°r√°sokban f√Ķk√©nt orosz kutat√≥k j√°rnak az √©len.
http://explorerwo...onzasaban/

Négy nemes igazság
http://hu.wikiped...azs%C3%A1g

Nemes nyolcr√©t√Ľ √∂sv√©ny/K√∂z√©ppont/
http://hu.wikiped...sv%C3%A9ny

Dharma(csakra)
http://hu.wikiped...armacsakra

Szamuráj - Nindzsa - Yamabushi - Aszkéta - A Szkíta
(√ćrj√°tok be a google-be mindegyik sz√≥t k√ľl√∂n-k√ľl√∂n √©s hasonl√≠ts√°tok √∂ssze ruh√°zataikat/k√©pek)


"A r√©gi id√Ķkben az emberek, akiket √ļgy neveztek gy√≥ja (aszk√©t√°k), d√≥shi (Taoist√°k) √©s hasonl√≥k, k√ľl√∂nf√©le s√°m√°nista technik√°kat gyakoroltak, mik√∂zben bej√°rt√°k Jap√°nt. Gy√≥gy√≠tott√°k az embereket, j√≥soltak, tan√°csokat adtak az embereknek. Ez egy, az In-Yang √Ėt Szint Elm√©let el√Ķtti hit, ami megel√Ķzte a Buddhizmust. Az √∂nhipn√≥zis erej√©vel, a s√°m√°nizmus erej√©t felhaszn√°lva k√©pesek voltak √©jszaka l√°tni, j√≥l tudni mi t√∂rt√©nik t√°voli helyeken, √©s hasonl√≥k. Ez tov√°bb √©l a shugen-ben (hegyi aszk√©tizmus) √©s a ninjutsu-ban.

Hab√°r Iga-ban nem volt hely√ľk a shougen-nek, a yamabushi (hegyi aszk√©t√°k) √©s a ninj√°k ugyanazon a szinten √©ltek."
http://www.yamabu...o=ninjutsu

SZEMITA AZ ANTI DE NEM ANTI A SZEMITA . (K√∂telez√Ķ anyag!)
http://atyasekeli...emita.html

√Čs term√©szetesen lehet folytatni az "igaz elemek" KI-vet√≠t√©s√©t ami a val√≥s EGY s √ČG...!

HozzŠszůlŠsok


#51 | Kameleon - 2013. oktůber 28. 10:58:06
Maguskacska, betal√°lt√°l!
Kame Leon, Kami, Komi...
http://magyarnemz...t=0#c54653
https://www.faceb...mp;theater

"nem lehetne ezt a cikket valahogy a f√Ķoldal tetej√©n tartani?"- j√≥ lenne, mert nagyon sok "elemet" tudn√©k m√©g √©n is hozz√° rakni. KIbontakozni...

Imre, sz√≥lj ha kell ikon √©s elmegy√ľnk egy√ľtt √©s v√°lasztasz. Kintr√Ķl vannak, eredi forr√°sb√≥l. Nekem is van itthon kett√Ķ, egyiket v√°lasztottam a m√°sik aj√°nd√©kba j√∂tt hozz√°m. Ott az "energetika" meg√Ķrizte "MAGj√°t", ez√©rt is van gyertyagy√ļjt√°s (t√Ľzim√°dat) stb...
#52 | Kameleon - 2013. oktůber 28. 11:16:21
YouTube Videů


T√Ľzzel-vassal puszt√≠tott √Ķsi m√Ľvelts√©g√ľnk egy eg√©szen egyed√ľl√°ll√≥ szil√°nkja ker√ľlt p√°r h√≥nappal ezel√Ķtt a nyilv√°noss√°g el√©, de a szk√≠ta √©s hun gy√∂kereinket tagad√≥ hivatalos √°ll√°spontra jellemz√Ķen teljesen visszhangtalan maradt.

A H√≠r TV K√ľl√∂nkiad√°s c√≠m√Ľ m√Ľsor√°nak vend√©ge volt Juh√°sz Zolt√°n, az MTA kutat√≥m√©rn√∂ke √©s elismert n√©pzen√©sz, aki egy rendk√≠v√ľl meglep√Ķ dologr√≥l besz√©lt. √Črdemes el√Ķsz√∂r az ad√°s r√©szlet√©t meghallgatni.

A zalav√©gi Badacsonyi Lajos az apj√°t√≥l tanulta a k√ľl√∂nleges dallamot, √©s ahogy neki akkor hozz√°f√Ľzt√©k, hogy ez "a r√©gi magyar lovass√°gnak az indul√≥ja", ugyan√ļgy j√°rt el √Ķ is k√©s√Ķbb, amikor megmutatta Juh√°sz Zolt√°nnak. Megtartva ezt a szok√°st, a kutat√≥m√©rn√∂k szint√©n nem mulasztotta el feleml√≠teni a n√©z√Ķknek a dallam elj√°tsz√°sa el√Ķtt.

A n√©pzene szem√©lyes emberi kapcsolatokon kereszt√ľl maradt fenn, ez√©rt minden tov√°bbi n√©lk√ľl elfogadhat√≥, hogy a hozz√° tartoz√≥ c√≠mke egy√ľtt √∂r√∂kl√Ķd√∂tt a dallammal nemzed√©kr√Ķl nemzed√©kre, √©vsz√°zadokon √°t. Sok zen√©nek a megsz√≥laltat√°sa k√∂t√Ķdik valamilyen √ľnnep√©lyes alkalomhoz, r√≠tushoz, √©lethelyzethez. A r√©gi lovass√°gnak √©s hadrendnek a let√Ľn√©se ut√°n a hagyom√°ny√Ķrz√Ķk id√Ķvel m√°r csak sz√≥ban tudt√°k tov√°bbadni azt a tud√°st, hogy a dallam milyen helyet foglalt el egykor √Ķsi m√Ľvelts√©g√ľnkben.

K√ľl√∂n tiszt√°z√°st ig√©nyel, hogy jogosan √©rthet√Ķ-e a "r√©gi magyar lovass√°g" kifejez√©s alatt hun hader√Ķ, ahogyan az a c√≠mben olvashat√≥. A hunok √∂nmegnevez√©se a magyar volt (Grandpierre Attila: Kir√°lyi m√°gusok √Ķsn√©pe a magyar. 2007. 73. old.), a t√∂bb oldalr√≥l bizony√≠tott szk√≠ta-hun-magyar folytonoss√°g alapj√°n is kijelenthet√Ķ, a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ n√©pnevek legink√°bb korszakol√°st jelentenek. A magyar dallam el√Ķtt hallhat√≥, k√≠s√©rtetiesen hasonl√≥ - csak valamivel r√∂videbb - k√≠nai v√°ltozat legal√°bb m√°sf√©l ezer √©vre, a hun-korig viszi vissza ezt a mot√≠vumot. A k√©t n√©p Bels√Ķ-√Āzsi√°ban √©lt olyan hossz√ļ ideig egym√°s mellett, amivel magyar√°zhat√≥ a n√©pzen√©ik k√∂zti ilyen nagyfok√ļ egyez√©s. A dallamnak att√≥l a kort√≥l m√°r biztosan l√©teznie kellett, ha mindk√©t m√Ľvelts√©gben megtal√°lhat√≥. A "r√©gi magyar lovass√°g" ez√©rt vonatkozhat sokkal ink√°bb Atilla nagykir√°ly harcosaira, mint mondjuk M√°ty√°s kir√°ly Fekete Sereg√©re. A t√∂rt√©nelemben nem a k√≠naiak, hanem a hunok-magyarok szerepelnek lovasn√©pk√©nt, a v√°gt√°z√°st id√©z√Ķ dallam teh√°t nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel nem a k√≠naiakn√°l, hanem √Ķseinkn√©l sz√ľletett meg, de √©rdemes ezt is k√∂r√ľltekint√Ķbben megk√∂zel√≠teni.

Juh√°sz Zolt√°n a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ n√©pzen√©k sz√°m√≠t√≥g√©pes vizsg√°lat√°val kapott eredm√©nyeit A zene √Ķsnyelve c√≠m√Ľ, 2006-ban megjelent k√∂nyv√©ben foglalta √∂ssze. A sz√°m√≠t√≥g√©pes elemz√©s kimutatta, hogy a magyar n√©pzen√©nek olyan egyed√ľl√°ll√≥ kapcsolatai vannak m√°s n√©pek zen√©j√©vel, amit csak a t√∂bb ezer √©ves k√°rp√°t-medencei helyzet√©vel lehet magyar√°zni (uo. 142. old.). Ezzel a n√©pzenekutat√°s is felz√°rk√≥zott a k√°rp√°t-medencei √Ķshonoss√°gunkat bizony√≠t√≥ t√∂bbi tudom√°ny√°g mell√©. A matematikai alap√ļ zenekutat√°s m√°sik jelent√Ķs l√©p√©se, hogy v√©g√©rv√©nyesen eld√Ķlt, a magyar n√©pzene soksz√≠n√Ľs√©g√©t, gazdags√°g√°t nem idegen mint√°k √°tv√©tele teremtette meg, hanem bels√Ķ fejl√Ķd√©s hat√°s√°ra alakult ki. Az eddig vizsg√°lt n√©pzen√©k k√∂z√∂tti √°tfed√©sek arra utalnak, hogy komolyan kell sz√°molni a K√°rp√°t-medence zenei magasm√Ľvelts√©g√©nek a kisug√°rz√°s√°val a keleti √©s a nyugati ter√ľletekre egyar√°nt. A dallam kora m√°sf√©lezer √©vn√©l j√≥val t√∂bb lehet, mert val√≥sz√≠n√Ľleg innen ker√ľlt az √≥kori K√≠na hat√°r√°nak a Nagy Fal v√©dte vonal√°hoz.

Az √Ķsi lovass√°gi-indul√≥ fennmarad√°s√°nak helye √∂sszhangban √°ll t√∂rt√©nelmi tud√°sunkkal, hiszen a K√°rp√°t-medence mindig is az egyik legjelent√Ķsebb hun k√∂zpont volt. A dallam el√Ķker√ľl√©se m√©gis megrend√≠t√Ķ, mert az √°ltal√°nos v√©leked√©s szerint eredeti m√Ľvelts√©g√ľnk v√©g√©rv√©nyesen a m√ļlt√©, szinte alig valami √Ķrz√Ķd√∂tt meg bel√Ķle. Erre a beidegz√Ķd√©sre c√°fol r√° ez a harci indul√≥ is, ami ny√≠lv√°n m√°sk√©nt sz√≥lt egy sereg kobzos el√Ķad√°s√°ban, a lovak k√©t oldal√°ra szerelt √ľstdobok k√≠s√©ret√©vel, csontgoly√≥s, f√ľty√ľl√Ķ ny√≠lvessz√Ķk zaj√°val al√°festve.

M√°ty√°s kir√°ly t√∂r√∂k indul√≥ja n√©ven fennmaradt a Fekete Sereg hadi muzsik√°j√°nak egy dallama, sajnos szint√©n sz√∂veg n√©lk√ľl. Meghallgathat√≥ furuly√°n elj√°tszva az Egysz√≥lam egy√ľttes Z√∂ld erd√Ķben t√°ncolnak c√≠m√Ľ album√°n.
http://www.youtub...kzQ/videos
#53 | Kameleon - 2013. oktůber 28. 14:13:23
YouTube Videů


2013-10-18-i ad√°st is letiltott√°k!

Atilla hun uralkod√≥ a kutat√≥ szem√©vel. Atilla √©s Buda val√≥di kapcsolata, a hun vez√©r hal√°l√°nak √©s temet√©s√©nek rejtelmei. Val√≥ban f√∂lbomlott-e a J√©zus sz√ľlet√©se √≥ta √©lt legh√≠resebb magyar k√©t √≥ce√°nt √∂sszek√∂t√Ķ birodalma? Amely HUN volt, HUN nem volt. De HUN lesz!
#54 | bugajakab - 2013. oktůber 28. 18:50:30
Kameleon!
Olyan j√≥ √©s okos dolgokat irt√°l,hogy tal√°n megk√©rdezhetem t√Ķled hogy ez mit jelent a sz√°mmisztik√°ban? 7,62x39
és ez a kéztartás mit jelent? m.cdn.blog.hu/ar/arokkantisember/image/H%C3%B3h%C3%A9r%20ujj.jpg
#55 | Bernard - 2013. oktůber 28. 19:01:22
Kameleon!
Tudom, hogy tudod, de én is tudom amit tudok.
A nick neved mindent elárul Rólad!
Am√ļgy nincs harag :)
Szint a szinttel.
#56 | rozsola - 2013. oktůber 28. 19:03:04
Azt hiszem mindent beszereztél jöhet a " világvége ".
Kaméleon lenne egy kérésem. A szkíta-hun-magyar " folytonosság " helyett inkább használd az " azonosság " kifejezést. Ideje rászoktatni a népet a helyes kifejezésre. Ezzel a " lelkem " megnyugvást talál. Köszi. s_*_v
#57 | GERRY - 2013. oktůber 28. 20:57:21
...na itt nem szólok bele... :D ...

de a tenisz√ľt√∂ √©s a h√°bor√ļ tetszett.... s_*_yass

...hogy én mennyi mindent nem tudok... (mekkora fejem lenne, ha mindent tudnék? :o)
#58 | Kameleon - 2013. oktůber 28. 22:49:12
3.bp.blogspot.com/_DOhNwCjLhRU/R57CLsMkOXI/AAAAAAAAAVc/yAbljQtDHbc/s320/tamanakep.jpg
TAMANA - EGY TUDOM√ĀNY SZ√úLET√ČSE
http://magyarnemz...dmore=4250
#59 | Kameleon - 2013. oktůber 28. 23:31:03
Kaméleon, az neked jött!
"KAM√ČLEON- m√ļltad id√Ķk√∂n, korokon √°t ismert. Ebben a mai vil√°gban is sokszor t√©vedt√©l. Az utat v√©gig kell j√°rni, m√°sok ezt m√°r megtett√©k. van, akire a kosz ragad, s van, akire a tud√°s. A felel√Ķss√©gtudat /m√°sok√©rt + kisebb√©rt/ az k√©s√Ķbb j√∂n √©s magasabb szint. ."Yoda bek√ľldi Luke Skywalkert az √∂r√∂k fa odv√°ba, ami nem m√°s, mint a m√ļlt., mert ami van, onnan sz√°rmazik. Az, hogy sz√©p volt, vagy nem- az egy m√°sik k√©rd√©s. Van, aki ki akarja jav√≠tani m√ļltja t√©ved√©s√©t, van aki nem. √ćgy sz√≥l az id√Ķ t√∂rv√©nye. De meg nem t√∂rt√©ntt√© tenni nem lehet. Te be mersz l√©pni a saj√°t f√°dba? N√©zd meg ki volt√°l 4-5 √©ve, s ki vagy ma. J√≥ √ļton j√°rsz. A csillagoknak √©s a kisl√°nyoknak is van egy √∂r√∂k "id√©zete". A bar√°ts√°g aranyfonal, amely k√∂nnyen elszakad - √∂ssze lehet ugyan k√∂tni, de a csom√≥ ottmarad. J√≥ utat."

http://ch-serverh...=20#c44541

"TAMANAsoknak = Egy m√°sik kontinensen (nem D√©l-Amerika) ott √°llnak Tamana Oszlopai egy s√≠ks√°gon. megtal√°lva 1850. Csak rajzok vannak rajtok, de az sok √©s egy√©rtelm√Ľ.Titokban lett tartva, mert 5 perc m√ļlva menn√©nek a b√©renc + tolvaj r√©g√©sz-professzar hord√°k. Mindent √°tv√©sn√©nek + szennyes n√©p√ľk eml√©keit be√°sn√°k a talajba. k√©s√Ķbb ki√°sn√°l √©s bizony√≠t√©kk√©nt mutogatn√°k, hogy √Ķ dics√Ķ n√©p√ľk csin√°lta -sokszor √≠gy tett√©. Kor√©-Gabi-Kincses-Asummhari?! Igen, van m√©g egy TAMANA - a k√∂zpont"
http://ch-serverh...=40#c44631


Ezt nem gondoltam, hogy elmondj√°k, de elmondt√°k. √Čn p√°r √©ve tudom, de most ti is megtudhatj√°tok! Az√©rt nem mutatom meg, mit is kell pontosan √©s hol l√°tni, de OTT VAN!
"B√°r ellopt√°k Hamurabbi √Ķsi k√∂nyvt√°r√°t + a Gilgames eposz + Ut Napistim hely√©re be√≠rt√°k saj√°t neveiket - de Ibrahimb√≥l soha nem lesz √Ābrah√°m. Mert bibli√°juk (b√ľbloszi tekercsek) nem m√°s mint Endiku ellopott √∂r√∂ks√©ge. KOR√Č - ? - hol van √Čden + adana. V√°lasz = Oda soha nem jutottak el. ! foly√≥- sokszor √°t√≠rta az id√Ķ a neveiket = φω - "van ott onix √©s arany + m√©g sok minden, ahol a foly√≥k megker√ľlik a hegyeket" . Pl.- Hilmend, Hindekel + Havila + a Tavak + stb. KOR√Č ?! - DE h√°t ez a r√©gi KASMIR! "Teve van egypup√ļ, /2 pup√ļ s√Ķt t√∂bb! Kor√©-??? - k√©rem PI urat + Kincses n√©pet -?- val akik pofozz√°k "dr√≥njainkat"-???!"
http://ch-serverh...=50#c44662


"KASMIR = KUSAN F√ĖLDJE! Kincses -haaj Brezsnyev "elvt√°rssal √©s band√°j√°val is" felnyalatt√°k a k√∂rny√©ket + Kincses - tudod Kor√©, ma m√°r vannak l√©zer K√ľty√ľjeink is! Lassabban h√°tr√°lunk! "+ Az√© csirkefog√≥k =mindig 10%-al nagyobb er√Ķt vetnek be, mint ami nek√ľnk van +++√©s ezt a sok h√°bor√ļz√≥ f√©rfit is MI n√Ķk sz√ľlj√ľk. "Tanulj meg fiacsk√°m kom√©di√°zni. Tanulj meg csalni-lopni, ha kell. Tanulj a rosszhoz is j√≥k√©pet v√°gni! - mert √©lni csak √≠gy √©rdemes." Ajtay Andor Lila ak√°cok
Kem√©ny id√Ķk j√∂nnek utolj√°ra + de a "vil√°g dolgai a hely√ľkre ker√ľlnek."
http://ch-serverh...=50#c44670


Kasm√≠r a hinduizmus, k√©s√Ķbb a buddhizmus fontos k√∂zpontja volt.
http://hu.wikiped...9gi%C3%B3)

"Lugalzageszi sumer kir√°ly volt, akit a s√©mi Sarrukin, az akk√°d birodalom megalap√≠t√≥ja (i.e.2350) legy√Ķz√∂tt. Neve olvashat√≥ Lugalzaggisi n√©ven is, egy neki tulajdon√≠tott v√°za felirat√°n mag√°t a "KUSOK FI√Ā"-nak nevezi helyes olvasattal! Az igazs√°got csak az √©k√≠r√°sokb√≥l lehet kiolvasni, a latin bet√Ľs angolb√≥l ford√≠tott nevekb√Ķl ez m√°r rendk√≠v√ľl neh√©z."

"√Ėsszefoglal√≥k√©nt annyit kell tudnunk Nimr√≥dr√≥l, a magyarok √Ķsapj√°r√≥l, hogy sumerban volt kir√°ly, a kusok kir√°lyi t√∂rzs√©hez tartozott, eml√©k√©t meg√Ķrizt√©k azok, kiket a szemita hord√°k √©vezredeken kereszt√ľl √ľld√∂ztek, s ha nem tanulunk Nimr√≥d n√©p√©nek t√∂bb, mint 4000 √©ves t√∂rt√©net√©b√Ķl, mi is √ļgy j√°runk, minket is elpuszt√≠tanak! A vil√°gban sokan ismerik a magyar n√©p eredet√©t, de nem hirdetik, a c√©l a sumer kult√ļra utols√≥ k√©pvisel√Ķinek teljes elpuszt√≠t√°sa. Ezt igazolja az √Ārp√°d-h√°zi kir√°lyok kihal√°sa, M√°ty√°s kir√°ly megm√©rgez√©se, hogy a t√∂r√∂k, tat√°r mindig meg√°llt az orsz√°g nyugati hat√°r√°n√°l, ezt igazolja Trianon √©s az, ami most t√∂rt√©nik vel√ľnk. Sajnos az elbut√≠tott k√©t t√°borra osztott n√©p nem veszi √©szre, hogy mikor v√©di az ellens√©ges, puszt√≠t√≥ √©rdekeket. Magunk alatt v√°gjuk a f√°t, fel k√©ne √©bredni √©s fel k√©ne kelni!"
http://szkitahun....ok-osapja/

"A huna több ezer éves gyakorlati spirituális tan, melyet a pszichológia mély ismerete és megérzése jellemez. Szó szerinti fordításban titkos tant jelent, és az egyik legrégebbi és leghatásosabb spirituális technika rendszerét takarja, amit a beavatottak alkalmaztak.

A tudat három rétege

A tudat meg√©rt√©s√©hez √©s az √Čn-fejleszt√Ķ munk√°hoz haszn√°lt√°k. Az els√Ķ fontos tudnival√≥ a tudat √©s annak r√©tegei. A tudatalatti, a tudatos √©s a tudatfeletti tudat. Ezeket a kifejez√©seket a nyugati pszichol√≥gia csak n√©h√°ny √©vtizede ismeri. A kahun√°k m√°r √©vezredekkel ezel√Ķtt nemcsak ismert√©k a tudat r√©tegeit, hanem √©rtett√©k is annak egy√ľttes k√∂lcs√∂nhat√°sait. Ezt a h√°rom r√©teget "az ember h√°rom elk√ľl√∂n√ľlt √Čnj√©nek" tekintik.

A tudatos tudatr√©teget k√∂z√©ps√Ķ √©nnek nevezik. Ez k√©pes logikusan gondolkodni, √©s a gondolatait m√°sok √°ltal √©rthet√Ķ form√°kban kifejezni. Van besz√©l√Ķk√©pess√©ge √©s akaratereje, amellyel befoly√°solhatja a tudatalattit. Nincsen azonban eml√©kezete, √©s ebben teljesen a tudatalattit√≥l f√ľgg.

A tudatalatti tudatr√©teget als√≥ √©nnek nevezik. Ez az a r√©sz√ľnk, amelynek a jelleme organikus, k√∂zel √°ll az √°llatokra jellemz√Ķ √∂szt√∂n√∂kh√∂z. Felel√Ķs a test fizikai funkci√≥i√©rt, annak n√∂veked√©si, fejl√Ķd√©si folyamatai√©rt, anyagcser√©j√©√©rt, l√©gz√©s√©√©rt, √∂ntiszt√≠t√°s√°√©rt, √∂szt√∂nei√©rt, reflexmozdulatai√©rt, teh√°t a test √∂sszes funkci√≥j√°√©rt. √Ām kiv√©tel az izmok tudatos mozgat√°sa, mely a k√∂z√©ps√Ķ √©n hat√°sk√∂r√©be tartozik.

Az als√≥ √©n - az √©rzelmi √©let√©rt is felel√Ķs - logikus gondolkod√°si k√©pess√©ge az √°llatokhoz hasonl√≥an minim√°lis √©s a k√∂vetkeztet√©s k√©pess√©g√©re korl√°toz√≥dik. Az als√≥ √©n √≥ri√°si mem√≥riarakt√°r. Nemcsak azt t√°rolja, ami m√°r vel√ľnk megt√∂rt√©nt, bele√©rtve az elm√ļlt esem√©nyekhez t√°rsul√≥ √©rzelmeket, hanem az evol√ļci√≥ sor√°n √∂sszegy√Ľlt √∂ssztud√°st is. Az als√≥ √©n az √©rzelmek √°ltal fejezi ki mag√°t.

A kahun√°k a tudatfelettit fels√Ķ √©nnek nevezik. Ez egy mindent fel√∂lel√Ķ tudat, amely a legfejlettebb szint az evol√ļci√≥s folyamatban. Ez az Ember isteni mivolta, m√©gsem azonos√≠tott√°k Istennel. A fels√Ķ √©nnek egy√©ni jelleme van, √ļgy, mint a szikr√°nak, amely egyfel√Ķl a T√Ľz r√©sze, de m√°sfel√Ķl el van t√Ķle k√ľl√∂n√ľlve. A fels√Ķ √©n csak az emberi l√©nyekhez tartozik. √Čs neki k√∂sz√∂nhetj√ľk transzcendent√°lis sz√ľks√©glet√ľnket, a v√©gtelen, √∂r√∂k boldogs√°g ut√°ni v√°gyat. Ez a mi intu√≠ci√≥nk.

T√∂bb vall√°si hagyom√°ny az egy√©nhez tartoz√≥ v√©d√Ķszellemk√©nt vagy v√©d√Ķangyalk√©nt ismeri a fels√Ķ √©nt. A huna a fels√Ķ √©nt k√©t l√©ny, egy h√≠mnem√Ľ √©s egy n√Ķnem√Ľ t√∂k√©letes egyes√≠t√©s√©nek form√°j√°ban √°br√°zolta. M√°s sz√≥val egy fels√Ķ l√©nyk√©nt, mely n√Ķi √©s f√©rfi jellemekkel egyar√°nt b√≠r.

A fels√Ķ √©nn√©l is magasabb szintek

A kahun√°k ismert√©k fel a fels√Ķ √©nn√©l is magasabb szinteket, de gyakorlatban nem foglalkoztak azokkal, egyr√©szt az√©rt, mert emberi szintj√ľket alkalmatlannak tartott√°k az ilyen, m√©g meg nem tapasztalt energi√°k felfog√°s√°ra, m√°sr√©szt az√©rt, mert minden k√≠v√°nt eredm√©nyt el tudtak √©rni a fels√Ķ √©nnel kommunik√°lva, az egyszer√Ľbb technik√°k seg√≠ts√©g√©vel.

E h√°rom √Čnt h√°rom √∂sszef√ľgg√Ķ, de bizonyos fokig √∂n√°ll√≥ l√©nynek tekintett√©k. A h√°rom √Čn legfontosabb jellemz√Ķi: Az als√≥ √©n az √©rzelmek vil√°ga, a test funkci√≥inak felel√Ķse √©s a mem√≥riabank, mely k√©ptelen √©rtelmezni az ott elrakt√°rozott eml√©keket. Az als√≥ √©n r√∂gz√≠t √©s meg√Ķriz minden minket √©r√Ķ hat√°st, benyom√°st √©s megrend√ľl√©st. A k√∂z√©ps√Ķ √©n feladata a logikus gondolkod√°s, az akarater√Ķ, az izmok tudatos mozgat√°sa, √©s az als√≥ √©n feletti kontroll. A k√∂z√©ps√Ķ √©nnek nincsen mem√≥ri√°ja, √©s e t√©ren szorosan egy√ľttm√Ľk√∂dik az als√≥ √©nnel, mely azonnal a rendelkez√©s√©re bocs√°tja a sz√ľks√©ges eml√©keket, Azokat a k√∂z√©ps√Ķ √©n gondolatok √©s fogalmak form√°j√°ba √∂nti. A k√∂z√©ps√Ķ √©nnek nincsenek √©rzelmei.

A fels√Ķ √©n az, amit a modern pszichol√≥gia szupertudatnak nevez. √ē a fejl√Ķd√©si folyamatban messze t√ļlhaladja a k√©t als√≥bb szintet. Neki van a legnagyobb √©rtelmez√©si k√©pess√©ge. Ismeri a j√∂v√Ķnket, √©s k√©pes v√°ltoztatni rajta. A fels√Ķ √©n az a hely, ahov√° a mindennapi √©letben csak kevesen tudnak eljutni, illetve kommunik√°lni vele. Az emberek t√∂bbs√©g√©nek csak ritka, intuit√≠v pillanatai vagy sz√≥rv√°nyos pr√≥f√©tikus √°lmai ny√ļjtj√°k a sz√Ľk betekint√©st a fels√Ķ √©n birodalm√°ba. "
http://ch-serverh...=70#c44687
#60 | Kameleon - 2013. oktůber 29. 00:16:50
www.origo.hu/i/1212/20121216-pakisztan-a-hunzak-foldje-vendegsegben.jpg

A vil√°g els√Ķ √∂nell√°t√≥ "bio-orsz√°ga" - A feh√©r hunok szerint a hossz√ļ √©let titka a barackban rejlik
http://magyarnemz...185#c43642

HUNz√°k
A hunz√°k, hunzakutok, hunzakot, hunzukut, hunzus (hunza n√©pcsoport, burusho, burusha, brusho emberek, burushaski-nyelven: ) egy kb. 80 - 90 000 f√Ķs etnikum. Nev√ľk eredete tibeti√ľl hun √©s za, vagyis "a hunok sz√°ll√°ster√ľlete". burusaszkiul (hunz√°ul) "h√ļnts", azaz visszacsap√≥ ny√≠l, √≠j; "Az √≠jasok haz√°ja"[4] .Pakiszt√°n (Gilgit-Baltistan r√©gi√≥) leg√©szakibb r√©sz√©n, a Karakorum (hegys√©g)ben, a Hunza foly√≥ mellett (Hunza-, Nagar-, Yasin-v√∂lgyben), egy nehezen megk√∂zel√≠thet√Ķ hegyvid√©ki r√©szen (7900 km2) √©lnek, a pakiszt√°ni, orosz, k√≠nai hat√°r tal√°lkoz√°s√°n√°l a hegyek k√∂z√∂tt, melyek √°tlag magass√°ga hat-h√©t √©s f√©l ezer m√©ter[5]. √Čletter√ľk egy term√©keny v√∂lgy, melyet az √©v nagy r√©sz√©ben lehetetlens√©g megk√∂zel√≠teni[6]. A Burusho vagy Brusho emberek t√ļlnyom√≥r√©szt muzulm√°nok. Nyelv√ľk a burushaski, nem nyert bizony√≠t√°st, hogy kapcsolatban √°ll m√°s nyelvekkel[7]. Egyes felt√©telez√©sek √©s kutat√°sok szerint a feh√©r hunok, Attila n√©p√©b√Ķl kiv√°lt csoport lesz√°rmazottai a hunz√°k, akik az √Ķsmagyarokkal rokons√°gban √°lltak.[8][9][10].
http://hu.wikiped...unz%C3%A1k

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.