Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szkíta aszkéta VS Szemita szemét


Nem vagyok keresztény, nem vagyok zsidó. Magyar vagyok, élni akaró és tudó!
Miért éppen a zsidók? Miért éppen a magyarok? Miért éppen itt? Miért éppen most?

Tanulj meg jól kérdezni a választ a tudatodba EGYbõl megkapod mert KÖZ-ÕS!

Röviden összefoglalva: Mi magyarok, szkíta õsök utódai vagyunk. Ahogy Arany János írja: Hunor, Magor két dalia, két egytestvér, Ménrót fia.

Ménrót (Nimród) a legnagyobb szkíta király volt, a szkíta világbirodalom uralkodója. Utódai a hunok és magyarok, a két testvérnép.

Magyar nyelvünk õsnyelv, az õsi, egynyelvû emberiség nyelve. NYELVÜNKBEN AZ ELVÜNK.

A szkíta: aszkéta.

A szkítizmus - jó értelemben vett aszkétizmus. Vagyis nem a pénz és anyagi hatalom, hanem az egészség, a boldogság, az erkölcsi lelki hatalom megszerzésének akarata, jó értelemben vett szegénység és szerénység.

De ennek a felfogásnak megvan az ellentéte is, mint a fénynek az árnyék, a jónak a rossz. Ez a sátánizmus, a rossz imádata, az anyagi hatalom akarása, az önzõ pénzvallás. A sátán nem más, mint a halál istennõje. Nevezik mammonnak is, de mi úgy ismerjük, ahogy az ószövetségben (a "szentnek" nevezett zsidó bibliában) nevezik: jahve, jehova. A zsidó vallás sátánizmus, a világ mai vallásai közül a sátán imádatához a legszorosabban kötõdõ, önzõ és gyilkos pénzvallás, a bûn vallása.

A szemita: szemét.

A zsidó sátánista vallási maffia mára megszerezte a világ feletti anyagi hatalmat - legalábbis látszólag. Hiszen az igazság fölött sohasem uralkodhat a gazság, a hazugság.

A világ, amiben élünk, ami egyre gyorsulva visz minket lefelé a gazdasági lejtõn, aminek végén az anyagiasodó zsidó pokol megsemmisítõ bugyrai tátonganak, nem más, mint a megvalósult sátánizmus.

A szkíta aszkéta és a szemita szemét: egymás ellentétei.

A magyar hit és a zsidó vallás: egymás ellentétei.

A magyar élni akar, a zsidó élõsködni. S ha az élõsködõk elszaporodnak, az élõkre rossz sors vár. De mi ezt nem hagyjuk. Az élõsködõknek választaniuk kell: elmennek vagy meghalnak. S az élõsködõk barátaira is ugyanez a sors vár.

Ez az ellentét több ezer éves. Az igaz magyar hitet több ezer éve üldözik, tagadják, irtják a sátánisták. Most a háború, ami valójában vallásháború, újra testet ölt, és fordulópontjához érkezik. Háború következik, szó szerinti háború, itt Magyarországon. A zsidók ki akarják irtani a magyarokat magyar földrõl, testileg és lelkileg. El akarják törölni hitünket. Õsi igaz Istenünk helyébe, az élet jóságos ÚrIstenének helyébe annak ellentétét, a hamis és hazug halálistennõt akarják ültetni.

Ez mind itt és most folyik, a szemünk láttára és fülünk hallatára. A háború már elkezdõdött, és a megtestesülése, felszínre bukkanása sem várat sokáig. Akinek szeme van, lássa meg, akinek füle van, hallja meg.

A felszín alatt már kitört a zsidó-magyar háború. A tét az életünk, az igazság a fegyverünk. Ha mi Istennel, õ velünk. A hazug zsidók ellenünk.

Askata (szkíta) szavak elemzése (összesítve, betûrend szerint)
http://osmagyar.k...c82ff80ca4

Gautama Sziddhártha

Gautama Sziddhártha (páliul Gótama Sziddhattha; i. e. 563 - i. e. 483) ismertebb nevén a történelmi Buddha v. Sakjamuni Buddha, a világ egyik legnagyobb vallásának, a buddhizmusnak a meghatározó alakja. Az Északkelet-Indiában és Nepál határa közelében lévõ Kapilavasztu városában uralkodó király fia volt, s a mai Nepál területén, Lumbiniben született. Páli nyelven beszélt.
Sziddhártha a Sákja (szakja, szkíta) törzsbõl származik (ezért Sákjamuni v. Sakjamuni az egyik megnevezése - a Sákja v. Szakja Bölcs), akik a Himalája déli lankáin éltek. A család királyi rangnak örvendett. http://hu.wikiped...%C3%A1rtha

Buddha Ă©lete/Buda
http://www.buddha...ddha_elete

Buddha a Szkíta Bölcs
http://www.buddha...kita_bolcs

Szkíta aranykincsek vonzásában

A szkíta kultúra megismerésének folyamatában fõként a görög írásos emlékek és a régészeti leletek vannak segítségünkre. A legtöbb lelet elhelyezkedésének köszönhetõen (Dél-Oroszország, Ukrajna) a feltárásokban fõként orosz kutatók járnak az élen.
http://explorerwo...onzasaban/

Négy nemes igazság
http://hu.wikiped...azs%C3%A1g

Nemes nyolcrétû ösvény/Középpont/
http://hu.wikiped...sv%C3%A9ny

Dharma(csakra)
http://hu.wikiped...armacsakra

Szamuráj - Nindzsa - Yamabushi - Aszkéta - A Szkíta
(Írjátok be a google-be mindegyik szót külön-külön és hasonlítsátok össze ruházataikat/képek)


"A régi idõkben az emberek, akiket úgy neveztek gyója (aszkéták), dóshi (Taoisták) és hasonlók, különféle sámánista technikákat gyakoroltak, miközben bejárták Japánt. Gyógyították az embereket, jósoltak, tanácsokat adtak az embereknek. Ez egy, az In-Yang Öt Szint Elmélet elõtti hit, ami megelõzte a Buddhizmust. Az önhipnózis erejével, a sámánizmus erejét felhasználva képesek voltak éjszaka látni, jól tudni mi történik távoli helyeken, és hasonlók. Ez tovább él a shugen-ben (hegyi aszkétizmus) és a ninjutsu-ban.

Habár Iga-ban nem volt helyük a shougen-nek, a yamabushi (hegyi aszkéták) és a ninják ugyanazon a szinten éltek."
http://www.yamabu...o=ninjutsu

SZEMITA AZ ANTI DE NEM ANTI A SZEMITA . (Kötelezõ anyag!)
http://atyasekeli...emita.html

És természetesen lehet folytatni az "igaz elemek" KI-vetítését ami a valós EGY s ÉG...!

Hozzászólások


#61 | Maguskacska - 2013. október 29. 03:01:20
Gerry ,nem tagadom az L betû ihletett meg( keepfargo s_*_love), a magyar nyelv tapasztalatból külföldi szemmel:Why Hungarian is easy?http://www.fluent...n-is-easy/
Kore csak google képtalálatot tettem be, az angol oldal ahonnan ismertem a kéztartást nem adott ilyen bõ magyarázatott...

egy több mint tíz emelet magas szobrot, szerintem gondosan megtezveznek, arra is csak most jöttem rá hogy milyen szûkös az ismeretem a saját kulturánk szimbólikájától pedig ez kéne legyen a teremtés nyelve vagyis jelrendszeres_*_kukk, bezzeg a szabadvakolók és a sátánista szutykok jeleit mindenben felismerjük....
YouTube Videó
#62 | Maguskacska - 2013. október 29. 05:49:11
akkor még egy kis molyoló Bakócz Tamás-ról(45.hsz)
amint írtam konstantinápolyi pátriárka volt, mielött pápának jelölték volna, de :Giovanni de' Medici-t a Medici bankházból választották meg(több embert kent meg-akarom mondani milliárdokat fektetett be amit ki is vett a bocsánat cédulák árulásával)-amire válaszul jött a reformáció(most ünneplik annak is az 500. évfordulóját)-tipikus generállt probléma és a megoldás!!!
rá is kerestem X. Leó(Giovanni de' Medici) 1513. március 19-I beiktatására pont 500évre rá iktatták be Ferencet (sietves_*_nyugi)2013 március 19-én-és most figyeljetek:több mint ezer éve elöször volt jelen az ortodox pátriárka!http://en.wikiped...pe_FrancisI.Ferenc pápa(miért pont ferenc lett?)
a szokásos fekete mágiától eltekintve
kijelenthetjük hogy Bakócz Tamás egy potenciális egyház eggyesítéssel fenyegetett, de miért is volt ez fenyegetés?és hogyan is lehetett egyszemélyben mid két egyház feje?
-csakis úgy ha itt valami õsibb és sokkal régebbi kereszténység volt mint rómaban és bizáncban.....
-a fenyegetés pedíg így tudnám indokolni:http://mek.niif.h....html#ref1 ....megfigyelését, hogy a középkorban majd minden nép a kereszténység felvételével egyidõben kezd önállóan pénzt verni.(az ingatlan és termelõ ezközök sem voltak forgalomképesek...)
az Apostoli Magyar Királynak meg volt a joga a saját pénz veréshez!(a bányájai is!!!s_*_aha),vagyis nem volt bele kényszerítve egy "más felekezet" által irányított fiskális rendszerbe amit az állam vallás:azaz Vatikán és Velence általl(bizánc is a 4. keresztes hadjárattól kezdve velencei irányítású)ráeröltetett. azok a kedves oszmánok peddíg vallásukból kifolyólag a pénzügyekhez ugyancsak nem nyul6ttak... de így közösen már elég erõsek voltak(nato)hogy lenyomják a Magyar Királyságot(aki nem csatlakozott az IMFhez)
nem bĂ­rtam magammal....
feltoltes.igen.hu/egyeb/kepek/dogma.jpg
JĂ©zus Haver
#63 | Maguskacska - 2013. október 29. 06:22:17
és még valami...
ha már szíria meg örmények meg jézus....
II.András Szentföldön járva...-lalalalaaa....s_*_aha
"András herceget apja az 1218-as keresztes hadjáratból hazatérõen eljegyezte Izabella örmény hercegnõvel, akinek apja a két gyermeket megtette a trón örököséül"
-így jött létre egy újjabb fényes uralkodói ház az árpádházból(ja férfi ágbóls_*_bye)-nos errõl is nagy a kuss de nyomokban azért még megvan a wiki-n is

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/92/Armenian_Empire.png
http://hu.wikiped...ir%C3%A1ly[/url]http://hu.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A1s_magyar_kir%C3%A1lyi_herceg[/url][/url]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_monarchs_of_the_Armenian_Kingdom_of_Cilicia[/url]
ui:kami megprószálom kommentelni az 59.-60.ast
legalább vagy 3an elszórakozunk itts_*_down
#64 | Maguskacska - 2013. október 29. 07:07:48
le a kalappal Kaneleon!
59.
"...hogy a török, tatár mindig megállt az ország nyugati határánál..."-inkább meg lettek állitva, azaz egy rossz konklúzió, a forrásmû kritikai elemzése nélkül:
http://szkitahun....ok-osapja/
Irodalom:
Tárih-i Üngürüsz(másolat, átírats_*_francba)-nekem már csak azért is gyanús mert a keresztény lexikon is hivatkozik rá.....
ha a törökök akkora haverok lettek volna,(kirablásunk ellenére) most nem holmi átiratokat.. idézgetnénk hanem az eredetieket....- a multunkat minek is törölné el ????


Rozsola pedíg jól mondja: egy és ugyan az csak más néven nevezve....mint a német, german, d....
#65 | Kameleon - 2013. október 29. 23:05:50
És ez a cikk pont most, ügyes! Értem én.

New York-i étterem 900.000 dollárt fizet antiszemita viccekért

Mangia Adam Wiercinski egy New York-i étterem futára megnyerte a vezetõje elleni pert, akit antiszemita támadásokkal vádol. Az erkölcsi kárért Wiercinski 900.000 dollárt kap.
A kereset szerint Arthur Zbozien az éjszakai mûszak vezetõje többször "szélt fújt" Verchinski elõtt, mondván, hogy ez az a bizonyos Zyklon B gáz, amellyel a nácik elpusztították az áldozataikat a haláltáborokban.

"Igen, pontosan így volt - mondta az 57 éves Wiercinski. - Zbozien, durván szólva hangosan fingott, mindenki nevetett, aztán megkérdezte: "Nos, érzed, milyen gáz ez? Ez a Zyklon B, hülye zsidó!"
http://hungarian....viccekert/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.